Grand Christer Hotel 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.010
№51 viesnīcas reitingā Kijeva
5.3 Numurs
5.3 apkalpošana
5.8 Tīrība
4.3 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kijevas pilsētas gleznainā parka zonā "Kin Sadness".Vairāk →
аватар s.alenka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ī rē jā m divus standarta numurus ar lielā m divvietī gā m gultā m 1. stā vā (Nr. 1 - 950 UAH, Nr. 15 - 1000 UAH). Istabā numur 15: tī ra, silta, gaiš a, labs remonts, telpa bez sveš ā m smakā m. Duš as telpā bija vienreizē jā s lietoš anas š ampū ns un duš as ž eleja. … Tomēr ▾ Mē s ī rē jā m divus standarta numurus ar lielā m divvietī gā m gultā m 1. stā vā (Nr. 1 - 950 UAH, Nr. 15 - 1000 UAH). Istabā numur 15: tī ra, silta, gaiš a, labs remonts, telpa bez sveš ā m smakā m. Duš as telpā bija vienreizē jā s lietoš anas š ampū ns un duš as ž eleja. Viņ i bija tikai tā pē c, ka duš ā bija salauzts š ķ idro ziepju dozators. Tualetes tī ras, dvieļ i tī ri. Labprā t rezervē tu istabu vē lreiz.
Istabā numur 1 (tas ir stū ris, mā jas galā ) mani pā rsteidza š ausmī ga smirdoņ a - istaba bija galī gi piedū mota. Tur atrasties bija neizturami, smirdē ja lī dz nosmakš anai. Bija auksts (lai gan apkure visā s telpā s ir vienā da, salī dzinā jā m radiatoru temperatū ru daž ā dā s telpā s - vienā da), bet istabā Nr. 1 ​ ​ no logu plaisā m uzpū š aukstumu. Aizkari ir biezi, glā bti no tieš as pū š anas. Duš as kabī ne ir veca, ar sē nī ti, bet nomazgā ta lī dz sirdsapziņ ai, cik bija iespē jams nomazgā t. Duš ā nebija ne š ampū ns, ne duš as ž eleja, bet gan š ķ idrā s ziepes dozatorā . Tualetes tī ras, dvieļ i tī ri. Es nekad vairs nepaliktu š ajā istabā aukstuma un drausmī gā s cigareš u dū mu smakas dē ļ , kas ieē dusies sienā s.
Abā s istabā s bija labi matrač i, labi gulē ja, ar aizvē rtiem logiem nebija dzirdams troksnis no ielas.
Izbraucā m pulksten 7:30. Jautā jā m, vai nevaram paē st brokastis mazliet agrā k, mums atteica. Lai gan es nedomā ju, ka viņ iem tas bū tu grū ti, vienkā rš i administrators tā nolē ma.
Kopumā viesnī ca ir klusa un ē rta, skaņ as izolā cija ir normā la. Laba infrastruktū ra: transporta pieturas, vairā ki lielveikali, aptiekas, tirgus, blakus lieliska picē rija, viss super.
Varu ieteikt viesnī cu, bet rezervā cijas laikā konsultē jieties ar administratoru, vai istabā nav smakas.
аватар Milevvskaya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jauks personā ls, skaista viesnī ca. Bet! Briesmī gi matrač i visā s istabā s! Pamodos ar muguras sā pē m, matrač i nav veci, tikai ne pā rā k labas kvalitā tes … Tomēr ▾ Jauks personā ls, skaista viesnī ca. Bet! Briesmī gi matrač i visā s istabā s! Pamodos ar muguras sā pē m, matrač i nav veci, tikai ne pā rā k labas kvalitā tes
аватар yanna888
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Cenā iekļ autas brokastis, Wi-fi labs, istabiņ a tī ra, garš ī gas brokastis, ē rta gulta, Patiesī bā cena atbilst kvalitā tei. Ē rti, skaisti. Es nā kš u vē lreiz! … Tomēr ▾ Cenā iekļ autas brokastis, Wi-fi labs, istabiņ a tī ra, garš ī gas brokastis, ē rta gulta, Patiesī bā cena atbilst kvalitā tei. Ē rti, skaisti. Es nā kš u vē lreiz!
аватар salonlilu
Briesmī ga viesnī ca un serviss. Viedoklis par personā lu - daž i sī ki blē ž i. Apmetos pirmajā stā vā istabā , kā vē lā k izrā dī jā s, divvietī gā un reizē vienvietī gā (to saproti kā gribi). … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca un serviss. Viedoklis par personā lu - daž i sī ki blē ž i. Apmetos pirmajā stā vā istabā , kā vē lā k izrā dī jā s, divvietī gā un reizē vienvietī gā (to saproti kā gribi). Divvietī gā numurā tas ir tā pē c, ka tajos var izmitinā t divus cilvē kus, bet vienvietī gā , jo istaba ir paredzē ta vienam. Otrai personai dvieļ u nebija pilnī gi, tos mums sagā dā ja tikai vē lu vakarā , pē c apgā des vadī tā ja pamodinā š anas, pē c skandā la un lū guma atdot naudu par istabu. Istaba tiek uzskatī ta par vienvietī gu komfortablu, jo gultas izmē rs ir 140 cm plats, uz š ā das gultas var satilpt divi, bet gulē t....Viņ i arī sagā dā ja vienu segu. Rezervā cijas brī dī bija vairā kas brī vas istabas, ieraš anā s brī dī - neviena brī va istaba pā rvietoš anai. Kā pē c darbinieki tika tik maldinā ti, jo viņ i, tā pat kā neviens cits, zina par visā m viesnī cas funkcijā m. Uz logiem nav moskī tu tī klu, un istabā s nav plē soņ u. Tie pat netika nodroš inā ti pē c pieprasī juma, kad es tos pieprasī ju reģ istratū rā no rī ta. Pē c negulē tas nakts apmeklē ju vienas dienas seminā ru, uz kuru atbraucu uz Kijevu, burtiski nogulē ju visas lekcijas, savu vizī ti uzskatu par neauglī gu, un viesnī ca, kas sniedz š ā dus pakalpojumus, ir vienkā rš i pretī ga. Viesiem ir jā izmanto kvalitatī vi viesnī cas pakalpojumi, personā lam jā bū t kvalificē tam un gatavam jebkā dā m viesu prasī bā m. Es ļ oti iesaku vadī bai rakstī t pakalpojumu standartus saviem darbiniekiem. No savas puses palī dzē š u ar izziņ u sanitā rajam dienestam - viesnī cas vadī bai vajadzē tu bū t priekš statam par divvietī go istabu platī bu un gultu izmē riem, kā arī par to, kā tikt galā ar odiem vasara.
аватар hamsylichka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums patika, atpū tā mies Ziemassvē tkos, mā jī ga viesnī ca ar labu personā lu! … Tomēr ▾ Mums patika, atpū tā mies Ziemassvē tkos, mā jī ga viesnī ca ar labu personā lu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums otelkaterina
‹ Viesnīca Grand Christer Hotel 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Небольшой уютный отель в Киеве недалеко от площади Тараса Шевченко. Подойдет для бюджетного отдыха и посещения достопримечательностей города.

Atrašanās vieta Отель расположен в Киеве, рядом с остановкой общественного транспорта «Улица Красицкого». Станция метро «Минская» находится в 4,3 км. Поездка от отеля до железнодорожного вокзала Киева занимает не более 20 минут, а расстояние до международного аэропорта Борисполь составляет 44,5 км.
Viesnīcā

К услугам гостей консьерж, ускоренная регистрация заезда/отъезда, круглосуточная стойка регистрации.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Одноместные, двухместные, улучшенные, люкс.

Istabās

Номера оформлены в классическом стиле, оснащены бесплатным wi-fi, кондиционером, телевизором, сейфом, письменным столом, мини-баром. Есть ванная комната с феном.

Adrese Киев, улица Вышгородская 51/1
Tālruņi: +38 067 443 52 67 +38 044 428 21 28 +380444282127
Tīmekļa vietne: Grand Christer Hotel
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.