Almateya 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Šie dzīvokļi atrodas dažādās Kijevas centra vietās, 15 minūšu pastaigas attālumā no galvenās iepirkšanās ielas Khreshchatyk. Almateya dzīvokļi ir gaiši un individuāli iekārtoti ar elegantām mēbelēm.Vairāk →
аватар djenter
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kijevā ieradā mies pirmo reizi, un, izvē loties naktsmī tnes, vadī jā mies pē c draugu atsauksmē m par Apart Hotels, proti, ka tā s ir lē tas un individuā las. Vispā r viesnī cas uzreiz tika atsijā tas)) Izvē lē jā mies greznā kos apartamentus no bildes (Tā kā braucā m ar sievieš u komandu un par braucienu maksā ja vī ri) apartamentu viesnī cā Almateya. … Tomēr ▾ Kijevā ieradā mies pirmo reizi, un, izvē loties naktsmī tnes, vadī jā mies pē c draugu atsauksmē m par Apart Hotels, proti, ka tā s ir lē tas un individuā las. Vispā r viesnī cas uzreiz tika atsijā tas)) Izvē lē jā mies greznā kos apartamentus no bildes (Tā kā braucā m ar sievieš u komandu un par braucienu maksā ja vī ri) apartamentu viesnī cā Almateya. Par visu vienojā mies un dabū jā m pirmo iespaidu uzreiz pē c sarunas pa telefonu, ar mums runā ja jauneklis Valē rijs, viņ i bija ļ oti patī kami pā rsteigti par pieklā jī bu un veiklī bu, viņ š atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem - dzī vesvieta, veikaliņ u atraš anā s vieta, restorā ni, ekskursijas.
Nolaiž oties Lidostā mani sagaidī ja ne mazā k pieklā jī gs un galants š oferis, jo izturē ja 6 koferus, bail iedomā ties, bet smaids nepameta seju ne uz sekundi)) On the Road mums sniedza ekskursiju pa ceļ š no lidostas uz dzī vokļ iem. Ierodoties dzī voklī , š oferis, paklū pot lodes ā trumā , atvē ra mums durvis un atkal parū pē jā s par mū su bagā ž u)) Dzī voklī mū s sagaidī ja Sergejs, pastā stī ja, kā lietot internetu, TV, karaoke un citu tehnisko aprī kojumu, parā dī ja, kur atrodas lielveikals un restorā ni - ļ oti prieks, ka viss ir 10 metru attā lumā no apartamentiem un pat kluba. Dzī vokļ i ir patieš ā m brī niš ķ ī gi, mū sdienī gs dizains, ļ oti tī rs - ko daž kā rt neatradī siet pat dā rgā viesnī cā , viss ir kā fotogrā fijā s, no kurā m izvē lē jā ties. 8. martā , atgriež oties no iepirkš anā s brauciena, mū s patī kami pā rsteidza kompliments no Almatejas milzī gu tulpju puš ķ u un konfekš u un š ampanieš a kastī š u veidā )) Valē rijs mums atzvanī ja, lai pā rliecinā tos, ka uzminē ja pareizi ar krā su shē mu un alerģ iju neesamī ba pret tulpē m. Ļ oti jauki Izsakā m lielu pateicī bu Valē rijam, Sergejam un Ruslanam. Tagad mē s sniegsim padomu visiem, un mē s paš i nekad neapmeklē sim Almateya Apart Hotel ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infoalmateya
‹ Viesnīca Almateya 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Эти апартаменты находятся по разным адресам в центре Киева, в 15 минутах ходьбы от главной торговой улицы Крещатик. Светлые апартаменты Almateya индивидуально оформлены и обставлены стильной мебелью.

Atrašanās vieta Рестораны традиционной украинской и европейской кухни находятся в 5 минутах ходьбы. За 15 минут можно дойти до основных достопримечательностей Киева, включая Бессарабский рынок и площадь Независимости.
Viesnīcā

Сотрудники круглосуточной стойки регистрации апартаментов Almateya могут организовать трансфер до аэропорта Борисполь (в 37 км).

Telpu apraksts

В апартаментах есть балкон. В вашем распоряжении стиральная машина и утюг. К услугам гостей просторные апартаменты с бесплатным беспроводным доступом в Интернет. На полностью оборудованной кухне с небольшой обеденной зоной гости могут готовить домашние блюда.

Adrese Район Бессарабская площадь, Киев, 01001, Украина
Tālruņi: +38 044 23 34 251 +38 044 23 79 790 +38 067 500 02 52 +38 067 506 69 50
Tīmekļa vietne: Almateya
FAQ