Richard 2*– Atsauksmes

35
Novērtējums 5.910
№7 viesnīcas reitingā Sēnes
5.9 Numurs
5.9 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.4 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca "Ričards" ir celta no videi draudzīga materiāla "Eurobrus" un atrodas netālu no jūras ar savu pludmali.Vairāk →
аватар Alexvais
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pagā juš ajā gadā tas bija labā k (skatiet manu pā rskatu zemā k). Un tagad kā rtī bā , un vispirms par skumjo: es rezervē ju š o brī numviesnī cu, paturot prā tā.2018. gadu un labus iespaidus. Rezervē ts junior suite numurs. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā tas bija labā k (skatiet manu pā rskatu zemā k). Un tagad kā rtī bā , un vispirms par skumjo: es rezervē ju š o brī numviesnī cu, paturot prā tā.2018. gadu un labus iespaidus. Rezervē ts junior suite numurs. Speciā li ierados 14.30, jo reģ istrē š anā s ir no 14.00. Iedzī votā ju, izņ emot mū s, nebija. Un tā reģ istratū rā sā kā s dokumentu kā rtoš ana un apmaksa par izmitinā š anu. Es viņ iem saku - dodiet man atslē gu - es identificē š u bē rnu un sievu istabā , nokā pš u un samaksā š u samaksu, bet atbilde ir NĒ . Vispirms nauda – tad krē sli. (Vilnī gie zinā ja, ka pē c redzē tā es viņ us aizsū tī š u un doš os uz citu viesnī cu). Tā nu samaksā ju par brī numu – mū s aizveda uz audzē tavu, lepni sauktu par junior suite (istaba otrajā stā vā kaut kur gaiteņ a vidū ). Viņ i to atvē ra un ak. . . š ajā s plaš ajā s savrupmā jā s gulta diez vai ietilpa istabā , un es prasī ju arī Kinder gultu. Tas ir, ne tikai istaba nav gatava ieraš anā s, bet arī.10 kvadrā tu audzē tava.
Pē c mana saš utuma piedā vā ja vē l vienu audzē tavu 13-14 metru augstumā treš ajā stā vā , numur 37. Starp citu, tur vismaz ir balkons. Uz manu pamatoto jautā jumu, kur ir ī stā junior suite, kurā dzī voju pagā juš ogad, man atbildē ja, ka tā ir apdzī vota visu mū su uzturē š anā s laiku (starp citu, manuprā t, š ī ir 29. istaba vai kaut kas tamlī dzī gs otrajā stā vā , pē dē jā pirms kā pnē m uz restorā nu) . Š ī istaba ir patieš ā m plaš a.
Tā lā k es ierosinā ju pā rskatī t dzī ves dā rdzī bu vienas klases telpu kvadrā tmetru atš ķ irī bas dē ļ - viņ i atteicā s. Kā pē c es to rakstu - ja man bū tu parā dī juš i š ī s bodī tes pirms samaksas - es ar tā diem paš iem nosacī jumiem bū tu gā jusi nedaudz tā lā k uz lē tā kā m viesnī cā m.
Tagad par izmitinā š anu:
1. Virtuve - sasodī ti un zaudē juš i svaru (porcijas) un cenas auguš as. (Kā du vakaru pat dzirdē ju, ka kā ds no vadī bai pietuvinā tiem cilvē kiem vai kas tamlī dzī gs aizrā dī ja viesmī ļ us - ka viņ iem tiek samazinā ta papildu peļ ņ a un ietaupī ti produkti uz apmeklē tā jiem).
2. Mā jturī ba - nē nav dzirdē ts. Maksimā lais atkritumu daudzums tika izvests un vienreiz nomainī ta gultas veļ a (un tas ir uz 10 dienā m). Turklā t jaunajiem spilveniem ir sajū ta, ka tie ir izgatavoti no montā ž as putā m - cieti un nav ē rti.
3. Solī tā dzī vā mū zika - tikai 24. un 25. datumā .
4. Pie ieejas viesnī cā no galvenā s ielas ir pā ris paviljoni - tur laikam tī rī ja, kad es biju 2018. gadā - traipi, netī rumi utt. - pat apsē sties ir bail.
5. Pretmoskī tu tī kli - labā k pirkt lī dzi un uzstā dī t paš iem ar Velcro - citā di odi apē dī s. Administrā cijai nav nekā da sakara ar š ī s problē mas risinā š anu. (Es neuzskatu fumigatoru par risinā jumu - es nevē los sevi saindē t).
6. Rotaļ u laukums ir š ausmī gā stā voklī un bē rnam nav droš i tur atrasties savai veselī bai.
7. SU istabā - kanalizā cijas smaka ir kaut kas ar kaut ko. Starp citu, ū dens aizgā ja ļ oti lē ni - duš as paliktnis piepildī jā s 5 minū tē s lī dz malai - redz sifoni ir aizsē rē juš i ar matiem no iepriekš ē jiem apmeklē tā jiem un sadaloties arī smird.
Un tagad par pozitī vo:
1. Skaista jū ra.
2. Cilvē ks, kurš nolika klā ja krē slus un lietussargus - viņ am arī izdevā s lietussargus pā rkā rtot saules virzienā . Viņ am ir atseviš ķ a cieņ a.
Secinā jums: nā kamgad 100 reizes padomā š u, vai ir vē rts uz š ejieni braukt vē lreiz.
аватар Arturr
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s vienkā rš i sabojā jā m brī vdienas, izvē loties Ribas viesnī cu. Viesnī cas Rič arda apskatos internetā it kā nebija nekā , bet patiesī bā tur ir pilnī ga miskaste. Neskatoties uz to, ka tas izskatā s gluds, iekš pusē tas ir pilns ar sovdepiju, it ī paš i apkalpoš anas ziņ ā , un sienas, caur kurā m dzirdams katrs č aukstums, papildina svī tu. … Tomēr ▾ Mē s vienkā rš i sabojā jā m brī vdienas, izvē loties Ribas viesnī cu. Viesnī cas Rič arda apskatos internetā it kā nebija nekā , bet patiesī bā tur ir pilnī ga miskaste. Neskatoties uz to, ka tas izskatā s gluds, iekš pusē tas ir pilns ar sovdepiju, it ī paš i apkalpoš anas ziņ ā , un sienas, caur kurā m dzirdams katrs č aukstums, papildina svī tu.
аватар ZakaSvetlana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vispirms apskatī sim pozitī vos aspektus. 1. Skaists viesnī cas izskats, skaists restorā ns ar skatu uz jū ru, sava pludmale. Man š ķ iet, ka Gribovkā viss pā rē jais, ko mē s redzē jā m, bija sliktā ks. 2. Viņ i pagatavo ļ oti garš ī gi. … Tomēr ▾ Vispirms apskatī sim pozitī vos aspektus.
1. Skaists viesnī cas izskats, skaists restorā ns ar skatu uz jū ru, sava pludmale. Man š ķ iet, ka Gribovkā viss pā rē jais, ko mē s redzē jā m, bija sliktā ks.
2. Viņ i pagatavo ļ oti garš ī gi. Reiz pamē ģ inā ja ē st citur - atstā ja ē dienu uz galda un aizgā ja.
3. Man patika viesmī le Katja - gan apkalpoš ana, gan spē ja kaut ko pateikt laicī gi.
Un tagad mī nusi.
1. Kad lī st, telpas plū st no griestiem. Mū su plū smā un arī citos. Viņ i gribē ja mū s pā rvietot uz citu istabu, bet tas noplū da tieš i uz gultas, un mums vismaz bija ledusskapis. Reģ istratū rā teica, ka š ī ir pirmā reize, bet mē s pamanī jā m traipu uz griestiem, kas nozī mē , ka tas jau ir noticis, un problē ma nav novē rsta.
2. Dvieļ i. Vietā s. Sazinoties ar citiem cilvē kiem, viņ u istabā s ir tas pats. Atvainojiet, bet tas vispā r nav atļ auts, pat mā jā s š ā di dvieļ i tiek izmesti, un vē l jo vairā k dā rgā viesnī cā . Jaunus dvieļ us pirkt nav tik dā rgi, bet cik ļ oti mainī sies reputā cija.
3. Restorā na administratora attieksme pret viesiem. Uz vairuma galdu ir zī me "Rezerve", depozī ts 1000 UAH, viņ i neļ auj apsē sties, bet tie paliek brī vi lī dz vakara beigā m! Vienalga diviem paē st maksā apmē ram 1000 UAH, bet, ja atstā jam 900 UAH, tad nevarē sim apsē sties pie galda? Un kā pē c, kad bija auksts un gribē jā m no restorā na uz pludmali ņ emt lī dzi segas (tiem, kas nezina - restorā ns atrodas pludmalē ), administratore mums neļ ā va, jo tas ir tikai restorā na apmeklē tā jiem . Mē s dzī vojam š ajā viesnī cā , tas ir viens komplekss, pirms 10 minū tē m mē s izgā jā m no restorā na, un tagad mē s vairs neesam apmeklē tā ji, un mē s nevaram dabū t segas, lai gan segas nebija aizņ emtas. Tas bija ļ oti apkaunojoš i.
аватар olgatu
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es parasti esmu pā rā k slinks, lai rakstī tu atsauksmes, bet š ī viesnī ca ir tā vē rta, lai par to runā tu! ? Rezervē ts junior suite ar skatu uz jū ru uz 2 naktī m, iepriekš samaksā ts. Ieradā mies ap 12.00, viesnī cai nav savas stā vvietas, ir viens pretī Rič ardam, citā viesnī cā , aiz viņ u stā vvietas brī vā vietā . … Tomēr ▾ Es parasti esmu pā rā k slinks, lai rakstī tu atsauksmes, bet š ī viesnī ca ir tā vē rta, lai par to runā tu!
? Rezervē ts junior suite ar skatu uz jū ru uz 2 naktī m, iepriekš samaksā ts. Ieradā mies ap 12.00, viesnī cai nav savas stā vvietas, ir viens pretī Rič ardam, citā viesnī cā , aiz viņ u stā vvietas brī vā vietā . Tas maksā.50 UAH dienā . Istabas atslē gas gaidī jā m pē c reģ istrā cijas, reģ istratū rā administratoru solī to 15 minū š u vietā - 1.5h, administratori mū s visu laiku aizmirsa vai ignorē ja, visu laiku pļ ā va un atvainojā s. Nu 14.00 jau labi iekā rtojā mies : ) Saņ ē mā m junior suite 35.
? Istabā bija briesmī ga kanalizā cijas smaka, cerē jā m, ka pazudī s. Istaba nav netī ra, duš a ir tī ra, tualete un izlietne arī . Droš s - viens vā rds. "Junior suite" numurā nav moskī tu tī klu. Apsildā mā dvieļ u ž ā vē tā js un dvieļ u ā ķ i atrodas tieš i virs tualetes poda. Viņ i ir nobruž ā ti. lē tā kais. Vannas istabā nedarbojas nosū cē js.
? Gulta ir balta un tī ra. Dvieļ i ir izmazgā ti, bet 2 balti vannas dvieļ i ir notraipī ti ar go * nom un asinī m, un kā dam puņ ķ i nav nomazgā ti vienam. Nezinu, kas mani sajū sminā ja vē l vairā k, ka daž i "kungi" iedeva sū dus par baltajiem vannas dvieļ iem vai ka š ie dvieļ i tika atstā ti citu viesu lietoš anā . Aiznesu uz reģ istratū ru, atkal atvainojā s un atnesa tī ras. Mē s atstā jā m savas mantas istabā , aizvē rā m logus un aizgā jā m.
? Pludmale ir ļ oti laba. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi iekļ auti cenā , viss jauns un tī rs, matrač i ē rti. Pludmalē par visu atbild jauns un spē cī gs vī rietis, kurš rū pī gi uzrauga kā rtī bu.
? Patika vakariņ as restorā nā , pagatavoju garš ī gus, svaigus ē dienus, lauku apkalpoš anu. Bet paš u restorā nu vajag kā rtī gi nomazgā t un izmazgā t tekstilizstrā dā jumus, baltie galdi ļ oti netī ri, spilveni taukaini un notraipī ti, aizkari saplī suš i un netī ri. Man patika, kā meitene dziedā ja, skaisti izskatī jā s uz jū ras un saulrieta fona.
? Viņ i vakarā atgriezā s istabā gulē t, noguruš i no ceļ a. Bet, atverot durvis, viņ i bija pā rsteigti, istabā bija neizturami asa kanalizā cijas smaka. Atvē rā m durvis uz balkonu, kļ uva vieglā k, bet vannasistabu labā k neizmantot un tur neelpot. Uz logiem nav moskī tu tī klu, bet dzī vā radī ba pie mums nelidoja. Vannas istabas neizturamā s smakas dē ļ nā cā s atstā t vaļ ā logus, un ap pulksten 23.30 noskaidrojā m, ka no 35. junior suite paveras skats ne tikai uz "jū ru", bet arī lauku brī vdabas diskotē ku ar iereibuš iem pusaudž iem. Bet mē s esam Gribovkas ciemā - Ukrainas labā kajā kū rortā , tā pē c mums bija jā izvē las vai nu smakt no kanalizā cijas smirdoņ a, vai gulē t lauku diskotē kas skaņ ā s! Man, protams, vairs nebija runas par miegu, bet, kad kaimiņ i ap vieniem naktī ieslē dza kondicionieri, uzzinā jā m, ka ā ra bloks no viņ u kondicioniera nedarbojas un karā jas pie mums. balkons tieš i virs gultas, sā ka ļ oti, ļ oti skaļ i “dunkā t”, vibrē t un dzer-drī n-drī z kā traktors, likā s, ka siena istabā sabruks. Tad pat vī rs pamodā s, neskatoties uz apskauž ami saldu miegu jebkurā situā cijā . Man bija jā ceļ as, jā saģ ē rbjas un jā iet lejā pie administratoriem, ļ oti gribē jā s gulē t.
? Uzklausot mani, administratori vispā r jau visu ļ oti labi zinā ja, kā rtē jo reizi automā tiski atvainojā s un.... Tas arī viss! Velns, tas arī viss! Viņ i apsolī ja, ka tagad ies un lū gs kaimiņ us nelietot kondicionieri.
? Vē l pē c stundas, apmē ram pulksten 02.30, kondicionieris turpinā ja darboties, un jau iereibuš ie diskotē kas apmeklē tā ji jau atradā s miskastē , nolē ma sacensties, kurš bļ aus skaļ ā k. Tikmē r smirdoņ a no vannas istabas pastiprinā jā s. Atkal saģ ē rbos un devos uz reģ istratū ru pajautā t vai meitenē m tur ir ē rti. Un ko viņ i darī s ar salauztu kaimiņ u kondeju smirdē š anu un rū koš anu. Es atkal klausī jos vienaldzī gu nož ē lu un izaicinoš u neziņ u, nez kā pē c stā vē ju nakts vidū , dusmī gs, noguris no ceļ a, un viņ i turpinā ja iet savā s darī š anā s, un es joprojā m stā vē ju...Tad vē l viens ciemiņ š nonā ca lejā no pretē jā s istabas, viņ am arī bija problē mas, meitenes pā rgā ja pie viņ a un sā ka ierasties atvainoties. Informē ju administratorus, ka no rī ta izbrauksim no š ī s brī numviesnī cas, lai sagatavo atmaksu par 1 dienu, uz ko viņ i man atbildē ja: labi, bet naudu neatgriezī sim! Viesnī cas noteikumi neatļ auj! Bet, ja jums nepatī k pie mums, varat pastā stī t kā dam no mū su dibinā tā jiem, izmantojot saiti uz papī ra lapas! Kopumā viss kļ uva pilnī gi skaidrs. Es nolē mu iet gulē t maš ī nā , bet es negā ju, bija tā lu un biedē još i tur iet.
? No rī ta uzrakstī ju vē stuli uz saites uz lapiņ as no reģ istratū ras. Un menedž eris sazinā jā s ar mani caur Viber, vē lreiz atvainojā s, un kā kompensā ciju piedā vā ja pā rvā kties uz citu netā lu esoš u viesnī cu, tā ir lē tā ka, tač u tur nesmird un par troksni nesū dzas. Mums nebija izvē les, mē s vienojā mies. Otra viesnī ca nesmirdē ja un kaimiņ u dzī voklis nekarā jā s uz mū su balkona, jo nebija balkona. Vispā r mums tur patika. Dzī ves dā rdzī bas starpī bu solī ja atdot kartē.10 dienu laikā .
Vispā r, ja tevi nesamulsina kanalizā cijas asā smirdoņ a un rū koņ a, tad viss ir kā rtī bā . Visā s istabā s laikam nesmird. Redzē ju arī priecī gus ciemiņ us. Tač u tas, ka, paņ ē muš i priekš apmaksu bez atmaksas iespē jas, tikā m iekā rtoti numuriņ ā , ko sauc par junior suite, kas nav piemē rots nakš ņ oš anai tajā , nemaz nerunā jot par gulē š anu un atpū tu. Un kad atgriezā mies Kijevā vē l 4 reizes zvanī ja pa telefonu, lai noskaidrotu vai patī k, pirmo reizi mē ģ inā ju paskaidrot, bet kad man sā ka zvanī t jau 2.3 un 4 reizes it kā nekas nebū tu noticis. ar to paš u jautā jumu - ir pilns ****. Š eit es rakstu, un jū s paš i izlemjat, vai mums tas patika, jo jums tas tik ļ oti rū p. Es nefotografē ju netī rus dvieļ us, tie tika nomainī ti un labi. Bet pē c elliš ķ ī gā s nakts un komunikā cijas ar bezpalī dzī giem administratoriem, nolē mu iemū ž inā t, kā ds "skats uz jū ru" paveras no junior suite, no sienā m plū stot vircas, nolobī tu furnitū ru un guļ oš u nū ju ar izvirzī tiem nagiem 3. stā vā . netā lu no kā pnē m ceļ ā uz istabā m.
Diemž ē l smaku un skaņ u fotogrā fijā nevar nodot, bū tu bijis forš i! Par uzturē š anos Rič arda viesnī cā varu teikt tikai to, ka tas bija pazemojoš i.
вонючий санузел Вид на море вид на море номер Жижа которая сочится из стен Полка с гвоздями по дороге в номера
аватар Alexvais
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena. Jebkurā gadī jumā es nolē mu sniegt atsauksmi. Mē s rezervē jā m 10 dienas pirms pā rē jā s - un, lū k, ir numuriņ i. Mē s paņ ē mā m junior suite. 1. Virtuve ir lieliska, bet nedaudz dā rga. 2. Istaba - attaisnoja cerī bas. … Tomēr ▾ Laba diena. Jebkurā gadī jumā es nolē mu sniegt atsauksmi.
Mē s rezervē jā m 10 dienas pirms pā rē jā s - un, lū k, ir numuriņ i. Mē s paņ ē mā m junior suite.
1. Virtuve ir lieliska, bet nedaudz dā rga.
2. Istaba - attaisnoja cerī bas.
3. Tī rī š ana - bez sū dzī bā m - iztī rī ta laikā .
4. Personā ls - pieklā jī gs un patī kams komunikā cijā .
5. Dzī vā mū zika ir lieliska.
6. Pludmale ir absolū ti normā la.
7. Gaisa kondicionē tā js istabā - tā ir problē ma...kad tas strā dā ja - tas neticami grabē ja - kas, visticamā k, juta diskomfortu ne tikai mums, bet arī kaimiņ iem.
Ko es uzlabotu:
1. Moskī tu tī kli - tie nebija istabā - respektī vi, odi aizķ ē rā s.
2. Izdomā jiet kaut ko citu, nevis kā ju mazgā š anu pie ieejas viesnī cā no pludmales - piemē ram, plakanu izlietnes vannu vai kā du paklā ju - pretē jā gadī jumā smiltis steidzas tā lā k un darbiniekiem ir vairā k darba.
Un visbeidzot - tā lu, lai novietotu automaš ī nu (iespē jams, 250 metrus no viesnī cas).
Tā pē c es ceru, ka 2019.  gadā atkal iepriecinā š u sevi un savu ģ imeni Rič arda viesnī cā .
аватар TimurB
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums patī k atpū sties kopā ar ģ imeni Gribovkā . Š ogad izvē lē jā mies Rič arda viesnī cu: mums patika vieta, mū su pludmale un restorā ns. Un cenas septembrī ir kļ uvuš as daudz demokrā tiskā kas. Mē s dzī vojā m luksusa istabā . … Tomēr ▾ Mums patī k atpū sties kopā ar ģ imeni Gribovkā . Š ogad izvē lē jā mies Rič arda viesnī cu: mums patika vieta, mū su pludmale un restorā ns. Un cenas septembrī ir kļ uvuš as daudz demokrā tiskā kas.
Mē s dzī vojā m luksusa istabā . Viņ iem ir divi lī meņ i. Gulta augš ā , dī vā ns bē rnam lejā (ir daž i plusi : )).
Brokastis ir iekļ autas cenā . Vispā r labi, bet sievai gribē tos daudzveidī gā ku (piemē ram, piedā vā t siera kū kas).
Man galvenais ir garš ī gs alus un skats uz jū ru. Viņ iem viss ir kā rtī bā .
Pludmale ir plaš a. Dodiet sauļ oš anā s krē slus un saulessargus (lietussargi tieš ā m ir mazi).
Pusdienā s ir 3 ē dienu pusdienas par 150 UAH. Mē s ar dē lu ē dā m pusdienas, sieva nogarš oja ē dienus no ē dienkartes. Man patika mī dijas mē rcē , ē dieni uz grila.
Vakarā skanē ja dzī vā mū zika. Restorā nā nosē dē jā m lī dz 23:00 un negribē jā m iet prom. Tač u galdiņ i ar rozā apgaismojumu ir jā rezervē iepriekš .
Tajā paš ā laikā kopē jais budž ets 5 dienu izmitinā š anai un ē dinā š anai sastā dī ja aptuveni 16 tū kstoš us UAH. (Mazā k par 600 USD) par trim. Turcijā mums nedē ļ a izmaksā ja 2.5 reizes vairā k. Tā pē c es labā k atpū š os jū rā.2 reizes gadā . Kamē r ir kur.
аватар annabikbulatova
Es paliku ar savu vī ru standarta numurā . Istaba ļ oti maza, ir sā nskats uz jū ru, bet nav skaņ as izolā cijas (dzirdama katra kaimiņ u kustī ba), istabā nav vietas dvieļ u ž ā vē š anai, logs aiztaisī ts ar moskī tu tī klu , tā pē c mantas tika ž ā vē tas uz durvī m, gultas malā m utt. … Tomēr ▾ Es paliku ar savu vī ru standarta numurā . Istaba ļ oti maza, ir sā nskats uz jū ru, bet nav skaņ as izolā cijas (dzirdama katra kaimiņ u kustī ba), istabā nav vietas dvieļ u ž ā vē š anai, logs aiztaisī ts ar moskī tu tī klu , tā pē c mantas tika ž ā vē tas uz durvī m, gultas malā m utt. Pirmajā dienā atklā ja, ka ziepju trauks nestrā dā , reģ istratū rā trī s reizes teica, lai nomaina, bet neviens neko nemainī ja. No ziepju trauka bija jā izņ em ziepes, noņ emot no tā vā ku. Duš as noteka neizlaida ū deni kā cerē ts, palū dzu uzaicinā t meistaru - atnā ca meistars, mē ģ inā ja kaut ko tī rī t, bet nekas nepalī dzē ja. Tā nu 6 dienas ejot duš ā stā vē jā m lī dz akmeņ iem ū denī , kas sajaukts ar smiltī m - ļ oti jauki. Vē l viens nepatī kamā kais skats - istabā ir tarakā ni un ir š ī brī numa foto, ja ir kā di jautā jumi! Kā du nakti bija slikti, gribē ju palū gt aptieciņ u, un tualetes papī rs beidzā s, reģ istratū rā neviena nebija, mē ģ inā ju piezvanī t uz reģ istratū ru - klausuli necē la! 10.00 atzvanī ja un prasī ja vai zvanī ju, bet vairs nevajag - aptiekas strā dā no 9.00, reģ istratū rā tualetē tika atrasti papī ri. . Bija arī mirklis ar fē nu, nav istabā - nav paredzē ts standartā , kā izrā dī jā s reģ istratū rā , tā arī nav, es prasī ju vienu reģ istratū ras maiņ u, lai iedotu vismaz kaut kā du no ī res - mē s devā mies uz uzlabotu istabu un izsniedzā m fē nu - paldies. Bet otrreiz, citā maiņ ā , viņ i pat nemē ģ inā ja dot fē nu, kad palū dzu ņ emt to no citas istabas, viņ i man atbildē ja: ja tu dosies uz numuriem, tā s bū s tavas problē mas !! ! Uz ielas pē c lietus ir 20 grā di, vajag nosusinā t galvu, netī š ā m aizbrauca uz tuvē jo viesnī cu pē c kafijas un prasī ja tur fē nu, un kā jū s domā jat - man iedeva bez jebkā dā m problē mas! Paldies Ensenada! Rič ardam ir labiekā rtota pludmales zona (duš as, kā ju mazgā š anas lī dzekļ i, sauļ oš anā s krē sli un pludmales dvieļ i). Arī labs restorā ns, garš ī gi ē dieni, bet vī luš ies mī dijā s 330 UAH par kg: puse č aumalu bija tukš as!! ! Pā rē jie mū su pasū tī tie ē dieni bija labi. Piebildī š u, ka Rihards ir Gribovkā , nevis ā rzemju kū rortā . To ir vē rts apsvē rt un negaidiet uz super servisu, bet vienkā rš i izbaudiet jū ru un pludmali! Bet ļ oti gribas, lai viesnī cas darbinieki mē ģ ina palī dzē t ar raduš os jautā jumu, un viesnī cas numuriņ i vē l lī dz nā kamajai sezonai tiek atgriezti ierastajā kā rtī bā , un atbildes uz viesu komentā riem, uz kurā m Rič ards laipni atbild, tika ī stenotas. , un ne tikai rakstiskas atbildes - atrakstī š anā s (realizē ja solī jumus, kad dzī vojot viesnī cā nepamanī ju! ). Veiksmi turpmā kajā s sezonā s! Ceru, ka mū su kū rorti un viesnī cas kā dreiz bū s visaugstā kajā lī menī !
Сломанная мыльница и тараканы , к сожалению((
аватар sveta_dovga
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Nevienam neiesaku š o viesnī cu! Neļ aujiet sevi apmā nī t ar labu publicitā ti un PR. Ja plā nojat ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā , aizmirstiet par atpū tu un gulē š anu istabā ...Nav moskī tu tī klu, odu atbaidī š anas lī dzekļ i arī . … Tomēr ▾ Nevienam neiesaku š o viesnī cu! Neļ aujiet sevi apmā nī t ar labu publicitā ti un PR. Ja plā nojat ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā , aizmirstiet par atpū tu un gulē š anu istabā ...Nav moskī tu tī klu, odu atbaidī š anas lī dzekļ i arī ...23. istaba (junior suite) un tā s blakus smirdī gajai upei, tur ir daudz odu! wifi... Junior suite kā istabiņ a zem standarta, viens pluss ir jū ra.
Restorā na serviss novē l jums vislabā ko...
brokastis gaidī ja apmē ram stundu (un tas bija tad, kad cilvē ku bija ļ oti maz), bet gribu atzī mē t labā s un motoriskā s viesmī les maiņ u) Tieš a, jauna meitene, kura apkalpoja diezgan ā tri un laipni! ) Cenu politika neatbilst kvalitā tei! Dā rgi un "bagā ti")))) tas ir tikai fotoattē lā ...
ē diens nav garš ī gs un dā rgs, telpas nav ē rtas, personā ls nav kvalificē ts! ! ! ! ! Iesaku aiziet uz restorā nu "Noah". Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir netī ri un salū zuš i. Uzrakstī ja atsauksmi par 2 dienu atpū tu no 7, var izturē t lī dz 7 dienā m! ) Daudz neapmierinā tu klientu, tikai nesaprotu, kā pē c tik daudz labu atsauksmju!
Array
аватар Nastya.gofre
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cā ieradā mies 2. septembrī , nu, uzreiz devā mies ceļ ā ! Un pat tas, ka viesnī ca neatgrieza priekš apmaksu par dienu 2700 UAH, mū s neapturē ja! Neticiet labajā m atsauksmē m, tā s raksta viesnī cas darbinieki!!!! ! Fotogrā fijas nepavisam neatbilst realitā tei. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 2. septembrī , nu, uzreiz devā mies ceļ ā ! Un pat tas, ka viesnī ca neatgrieza priekš apmaksu par dienu 2700 UAH, mū s neapturē ja! Neticiet labajā m atsauksmē m, tā s raksta viesnī cas darbinieki!!!! ! Fotogrā fijas nepavisam neatbilst realitā tei. Mē s rezervē jā m "royal suite", tā pē c istabiņ a ir PIRKT! Smaka ir briesmī ga, ledusskapis smird, vannas istaba smird, miskaste smird, ļ oti netī rs paklā js. Logi neveras ciet, moskī tu tī klu nav, mē beles visas salauztas! Un tarakā ns uz izlietnes virtuvē !!!! ! Nekad nevienam neiesaku!!! ! !
аватар _344006
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies augusta beigā s ar diviem bē rniem, ī rē jā m junior suite. Kopumā viss ir ok, bet var un vajag labā k : ) !! ! Strautiņ š pie viesnī cas nepā rprotami sabojā skatu un kopē jo ainu. Kā pē c gan to neiztī rī t? Neiznest miskasti? Neizskaistinā t? Tuvumā ir makš ķ erē š ana un rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Atpū tā mies augusta beigā s ar diviem bē rniem, ī rē jā m junior suite. Kopumā viss ir ok, bet var un vajag labā k : ) !! !
Strautiņ š pie viesnī cas nepā rprotami sabojā skatu un kopē jo ainu. Kā pē c gan to neiztī rī t? Neiznest miskasti? Neizskaistinā t? Tuvumā ir makš ķ erē š ana un rotaļ u laukums. Galu galā var visu novā kt, ielikt soliņ us atpū tai, uztaisī t vē l vienu skaistu laukumu krastā , nevis izgā ztuvi un brikš ņ us: ) puse no viesnī cas numuriņ iem izskatā s š ā di: ((((
Pozitī vā puse - restorā ns un tā darbinieki! Lai gan spilvenus un mī kstā s mē beles nenā ktu par ļ aunu iztī rī t : )
Ļ oti nepatī kama pē cgarš a no uzturē š anā s pludmales zonā . Tur viņ iem ir onkulis "pludmales ī paš nieks" Viņ š ī rē sauļ oš anā s krē slus pludmales pirmajā rindā atpū tniekiem no citā m viesnī cā m, un Riharda viesi nā k uz to, kas palicis : ( Skaidrs, ka nekā das cieņ as pret viesiem.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums richardhotel
‹ Viesnīca Richard 2*
Atrakcijas

Отель «Ричард» построен из экологически чистого материала «Евробрус» и расположен у самого моря с собственным пляжем.

Atrašanās vieta 25 км от Одессы.
Pludmale
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Большая летняя площадка ресторана с беседками на пляже. Малый зал ресторана и два бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 50 номеров.

Istabās

Санузел, кондиционер, холодильник, спутниковое телевидение. Номера люкс и полулюкс оснащены балконами. Большинство номеров имеют вид на море.

Adrese 67802, Одесская область, Овидиопольский район, курорт Грибовка, ул. Приморская 11
Tālruņi: +38 (067) 505-66-33
+38 (048) 795-66-33
Tīmekļa vietne: Richard
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.