Skaisti, garšīgi, slikti ar remontu un servisu

Rakstīts: 18 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 5 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Vispirms apskatī sim pozitī vos aspektus.
1. Skaists viesnī cas izskats, skaists restorā ns ar skatu uz jū ru, sava pludmale. Man š ķ iet, ka Gribovkā viss pā rē jais, ko mē s redzē jā m, bija sliktā ks.
2. Viņ i pagatavo ļ oti garš ī gi. Reiz pamē ģ inā ja ē st citur - atstā ja ē dienu uz galda un aizgā ja.
3. Man patika viesmī le Katja - gan apkalpoš ana, gan spē ja kaut ko pateikt laicī gi.
Un tagad mī nusi.

1. Kad lī st, telpas plū st no griestiem. Mū su plū smā un arī citos. Viņ i gribē ja mū s pā rvietot uz citu istabu, bet tas noplū da tieš i uz gultas, un mums vismaz bija ledusskapis. Reģ istratū rā teica, ka š ī ir pirmā reize, bet mē s pamanī jā m traipu uz griestiem, kas nozī mē , ka tas jau ir noticis, un problē ma nav novē rsta.
2. Dvieļ i. Vietā s. Sazinoties ar citiem cilvē kiem, viņ u istabā s ir tas pats. Atvainojiet, bet tas vispā r nav atļ auts, pat mā jā s š ā di dvieļ i tiek izmesti, un vē l jo vairā k dā rgā viesnī cā . Jaunus dvieļ us pirkt nav tik dā rgi, bet cik ļ oti mainī sies reputā cija.
3. Restorā na administratora attieksme pret viesiem. Uz vairuma galdu ir zī me "Rezerve", depozī ts 1000 UAH, viņ i neļ auj apsē sties, bet tie paliek brī vi lī dz vakara beigā m! Vienalga diviem paē st maksā apmē ram 1000 UAH, bet, ja atstā jam 900 UAH, tad nevarē sim apsē sties pie galda? Un kā pē c, kad bija auksts un gribē jā m no restorā na uz pludmali ņ emt lī dzi segas (tiem, kas nezina - restorā ns atrodas pludmalē ), administratore mums neļ ā va, jo tas ir tikai restorā na apmeklē tā jiem . Mē s dzī vojam š ajā viesnī cā , tas ir viens komplekss, pirms 10 minū tē m mē s izgā jā m no restorā na, un tagad mē s vairs neesam apmeklē tā ji, un mē s nevaram dabū t segas, lai gan segas nebija aizņ emtas. Tas bija ļ oti apkaunojoš i.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu