Šausmas

Rakstīts: 29 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 27 augusts — 3 septembris 2018
Nevienam neiesaku š o viesnī cu! Neļ aujiet sevi apmā nī t ar labu publicitā ti un PR. Ja plā nojat ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā , aizmirstiet par atpū tu un gulē š anu istabā ...Nav moskī tu tī klu, odu atbaidī š anas lī dzekļ i arī ...23. istaba (junior suite) un tā s blakus smirdī gajai upei, tur ir daudz odu! wifi... Junior suite kā istabiņ a zem standarta, viens pluss ir jū ra.
Restorā na serviss novē l jums vislabā ko...
brokastis gaidī ja apmē ram stundu (un tas bija tad, kad cilvē ku bija ļ oti maz), bet gribu atzī mē t labā s un motoriskā s viesmī les maiņ u) Tieš a, jauna meitene, kura apkalpoja diezgan ā tri un laipni! ) Cenu politika neatbilst kvalitā tei! Dā rgi un "bagā ti")))) tas ir tikai fotoattē lā ...

ē diens nav garš ī gs un dā rgs, telpas nav ē rtas, personā ls nav kvalificē ts! ! ! ! ! Iesaku aiziet uz restorā nu "Noah". Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir netī ri un salū zuš i. Uzrakstī ja atsauksmi par 2 dienu atpū tu no 7, var izturē t lī dz 7 dienā m! ) Daudz neapmierinā tu klientu, tikai nesaprotu, kā pē c tik daudz labu atsauksmju!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu