Gidrostroitel 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.210
№4 viesnīcas reitingā Sēnes
8.8 Numurs
9.0 apkalpošana
8.8 Tīrība
6.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Ģimenes tipa atpūtas centrs Gribovkā, Melnās jūras piekrastē.Vairāk →
аватар Sairma57
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Liels paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem. Jū s esat labā kais Gribovkā . Nā kamgad - tikai jums. Vadī bas un apkopes darbinieki ir profesionā ļ i. Liela CIEŅ A jū su darbam. Vē lmes: 1. Pē c pludmales (ē ku priekš ā ) aprī ko duš u un krā nu kā ju mazgā š anai. … Tomēr ▾ Liels paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem. Jū s esat labā kais Gribovkā . Nā kamgad - tikai jums. Vadī bas un apkopes darbinieki ir profesionā ļ i. Liela CIEŅ A jū su darbam.
Vē lmes:
1. Pē c pludmales (ē ku priekš ā ) aprī ko duš u un krā nu kā ju mazgā š anai.
Aleksandrs, Irina
Перед каждым номером своя беседка Комната отдыха Кухня Закат Море Територия Кухня Наша палатка на пляже
аватар info887444
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m 2017. gada jū lijā . Atpū tas vietu viņ i izvē lē jā s Ukrainā tuvā k Odesai, jo brauca ar savu auto, turklā t tā atradā s nedaudz tā lu no Azovas jū ras vai Hersonas apgabala. Prasī bas bija š ā das: - istaba pludmalē (ne 10 vai 5 minū š u attā lumā no jū ras) - numurs ar visā m ē rtī bā m, tostarp internetu un gaisa kondicionē tā ju - atpū ta ģ imenei ar bē rniem, tas ir, mazā k bā ru, diskotē ku. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2017. gada jū lijā . Atpū tas vietu viņ i izvē lē jā s Ukrainā tuvā k Odesai, jo brauca ar savu auto, turklā t tā atradā s nedaudz tā lu no Azovas jū ras vai Hersonas apgabala.

Prasī bas bija š ā das:
- istaba pludmalē (ne 10 vai 5 minū š u attā lumā no jū ras)
- numurs ar visā m ē rtī bā m, tostarp internetu un gaisa kondicionē tā ju
- atpū ta ģ imenei ar bē rniem, tas ir, mazā k bā ru, diskotē ku.
Pamatojoties uz internetā atrodamajā m atsauksmē m, Gribovka tika ieteikta ģ imenes atpū tai. Ritinot pā rskatus par bā zē m Gribovkā , mē s apstā jā mies pie 3 bā zē m Hydrostroitel, Marinville un Mercury. Tie visi atrodas netā lu, skaistā kajā un klusā kajā vietā Gribovkā (kur augsta klints atdala jū ras krastu no pā rē jā s teritorijas.
Dzī vsudrabs nokrita, jo tas atrodas vistā lā k no jū ras (klints virsotnē ) un uz jū ru bija jā kā pj pa stā vā m kā pnē m.
Bija vajadzī gs ilgs laiks, lai izvē lē tos starp Gidrostroitel un Marinville, tač u noteicoš ais faktors bija segtas lapenes klā tbū tne istabas priekš ā .
Rezervē jā m iepriekš (maijā ), ko vē lā k nenož ē lojā m, jo ​ ​ uzzinā jā m, ka vietas visai vasarai ā tri beidzā s. 4 mē neš u istaba, starp citu, 1700 UAH / dienā . 15. dienā saņ ē mā m dā vanā par brī vu.
Varu teikt, ka atvaļ inā jums bija izdevies un Ukrainā var atpū sties komfortabli.
Kas mums patika:
- istabā ļ oti tī rs, var redzē t, ka viss ir svaigs, jauns, smarž o pē c jaunā m mē belē m, jauni trauki, ledusskapis tī rs, bez smarž as,
- vienstā vu ē kas ar augstu jumtu, kas atņ em siltumu, gaisa kondicionē š ana praktiski nav nepiecieš ama,
- bā zes teritorija tiek pastā vī gi sakopta, sakopta, daudz apstā dī jumu,
- personā ls vienkā rš i lielisks, neviens netraucē , vienmē r var palū gt uzkopt istabu vai nomainī t veļ u. Ja neprasī si, tad piedā vā s
- lapene istabas priekš ā - tikai glā biņ š no karstuma pusdienlaikā un laba vieta vakara izklaidei,
- tā kā jū ra atrodas 50 metrus no istabas, vienmē r varē ja dzirdē t jū ras troksni un smarž u,
- bā zes teritorijā un tuvumā nav diskotē ku un bā ru, ļ oti kluss š ajā ziņ ā , pilnī ga vientulī ba ar dabu (daž iem tas var bū t mī nuss).
- bē rniem ī paš i patika, ka jū rā varē ja redzē t dzī vus krabjus, garneles, kā arī delfī nus),
- apsargā ta autostā vvieta bā zes teritorijā .
Kas man nepatika (visi mī nusi nav saistī ti ar paš u Hydrobuilder bā zi):
- 8 dienas no 15 jū ra bija auksta (apmē ram 16-17 grā di), peldē ties nav iespē jams, ī paš i bē rniem. Atlikuš ie 7 ir aptuveni 20 grā di, un tas ir jū lija vidū .
- infrastruktū ra protams klibo, viens veikals 500 metru rā diusā (otrs, starp citu, nodega tieš i mū su atvaļ inā juma laikā ). 30 minū š u gā jiens gar pludmali lī dz tirgum.
- un visi tie paš i bē rni. Tā kā Gribovka ir pozicionē ta kā vieta ģ imenē m ar bē rniem, tad tur ierodas VISI ar bē rniem. Bē rnu ir daudz, bet ne jau viņ u pā rpilnī ba traucē , bet gan tas, ka ir vecā ki, kuri nemaz neseko savam bē rnam, kas var uzsē sties uz galvas.
Kopumā atpū ta mums patika, pat pā rsniedza mū su cerī bas, negaidī jā m, ka Ukrainā varē sim atpū sties komfortabli. Paldies Natā lijai un Sergejam par paveikto darbu!
аватар igg
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums bija trī svietī gs ar virtuvi. Mā jā ir svaigs remonts, jauni trauki, jauna gultasveļ a. Teritorija zaļ a, patika, ka pie mā jā m ir smilš u kastes, lai bē rni karstumā spē lē jas ē nā . Mā jā s nav karsti pat karstumā ! Kondicionieris tika ieslē gts tikai pā ris reizes. … Tomēr ▾ Mums bija trī svietī gs ar virtuvi. Mā jā ir svaigs remonts, jauni trauki, jauna gultasveļ a. Teritorija zaļ a, patika, ka pie mā jā m ir smilš u kastes, lai bē rni karstumā spē lē jas ē nā . Mā jā s nav karsti pat karstumā ! Kondicionieris tika ieslē gts tikai pā ris reizes. Pludmale plata un pustukš a, lī dz pludmalei 20-30 metri, ieeja jū rā gluda.
Viesnī ca ir orientē ta uz ģ imenē m ar maziem bē rniem, pusaudž us neinteresē s. Veikalā ir gandrī z viss, dā rzeņ i blakus tirgū , par cenu neteikš u, ka daudz dā rgā k kā Kijevā . Gaļ u, pienu var atvest pē c pasū tī juma.
Autostā vvieta ir iekļ auta numura cenā un atrodas atseviš ķ i, nevis kā kaimiņ u bā zē s tieš i pie istabas.
Kas man nepatika: smiltis ir netī ras (tā du ķ ē mu dē ļ , kas piegruž pludmalē un ierok smiltī s izsmē ķ us), un tā s var sijā t biež ā k.
Teritorijā tieš ā m pietrū ka NORMĀ LAS kafejnī cas - kaimiņ i pasū tī ja istabā no kaimiņ u bā zes - ē diena kvalitā te slikta un dā rga.
Pā ris reizes bijā m uz Barakudu, lai gan viņ i stundu nesa barbekjū un dā rzeņ us tandū rā , viņ iem patika. Es nezinu, kā grieķ u salā tus var sabojā t, bet viņ iem izdevā s.
Wi-Fi - sū dī gi, rotaļ laukums, salī dzinot ar citā m bā zē m, nav ī paš i labs.
Pie mums pludmalē nokrita nojume - paldies Dievam, neviens nav cietis. Bet jums ir jā uzmanā s no š ī m lietā m!
principā man patika viss - izņ emot cenu : -) 1300 dienā - tas protams ir nedaudz dā rgi.
аватар LetaLeta
Reiz 1998. gadā draugi aicinā ja uz nedē ļ as nogali atpū sties! Un viss : ) esam kļ uvuš i par regulā riem atpū tniekiem š ajā bā zē ! Gan ilgā kai, gan ī sai uzturē š anā s laikam! Mazliet brī vas dienas izkrī t - uzreiz ar Svetu braucam uz Koļ u! Man tas vienkā rš i patī k visus š os gadus! Teritorija tī ra, kopta. … Tomēr ▾ Reiz 1998. gadā draugi aicinā ja uz nedē ļ as nogali atpū sties! Un viss : ) esam kļ uvuš i par regulā riem atpū tniekiem š ajā bā zē ! Gan ilgā kai, gan ī sai uzturē š anā s laikam! Mazliet brī vas dienas izkrī t - uzreiz ar Svetu braucam uz Koļ u! Man tas vienkā rš i patī k visus š os gadus!
Teritorija tī ra, kopta. Ļ oti interesanta pieeja ainavu dizainam. Viss ar garš u, nekas vairā k! Administrā cija ir draudzī ga un ļ oti draudzī ga. Lai kas skartu, viss ir ļ oti mierī gi, pareizi, inteliģ enti un augstā lī menī . Mū su ģ imenei tur ir ļ oti, ļ oti ē rti! Un katru gadu administrā cija uzlabo ē rtī bas un komforta lī meni atpū tai! Ģ imenes brī vdienā m š is ir lī dz š im labā kais atpū tas centrs Odesas piekrastē !
Bā ze atrodas gandrī z pludmalē . Ļ oti ē rti, bē rni vienmē r ir mū su acu priekš ā , rotaļ u laukumā vai pludmalē , viss ir tuvu.
No pirmā acu uzmetiena, tiklī dz pā rkā pjat telpas slieksni, uzreiz jū tat, ar kā du mī lestī bu un rū pē m administrā cija vē rsā s, lai radī tu komfortu un mā jī gumu. Viss lī menī , ar gaumi un sapratni!
Ē dienus pē c kuriem izvē lē ties, ja vē lies pats, lū dzu, tam ir aprī kotas modernas virtuves ar visu nepiecieš amo, bet ja nevē lies lū dzu arī telpas bez virtuves ir vē l lē tā kas, ir kafejnī ca kur ļ oti garš ī gi un par pieņ emamā m cenā m vari ē st no ē dienkartes pē c izvē les mā jā s! Bet š ī kafejnī ca neder, lū dzu, apkā rt ir ļ oti attī stī ta infrastruktū ra, daudzas citas kafejnī cas, izvē lieties pē c savas gaumes, krā sas un kabatas : )
Vispā r nosacī jumi katrai gaumei un atkal maciņ am! Tā ir priekš rocī ba.
Atmosfē ra bā zē ir draudzī ga, silta, ģ imeniska : ) !
Milzī gs PALDIES Jums dā rgā administrā cija par rū pē m par mums, Jū su atpū tniekiem! PALDIES ! Es novē lu jums labklā jī bu! Un lepojies, ka tik ilgus gadus mē s neesam atraduš i tevī nekā dus trū kumus. Tā turpini!
Vislabā kā atpū ta ir HYDRO-BUILDER!
Izrā dī jā s, ka tas nav ī ss, bet ī sumā tas nedarbojas ar labā m lietā m!
аватар zxasqw1279
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ajā bā zē nokļ uvā m nejauš i. Bijā m 5 cilvē ki. Mums piedā vā ja 2 istabu dzī vokli ar virtuvi paš gatavoš anai. Virtuve liela un ē rta, visi nepiecieš amie piederumi, TV, liels ledusskapis, mī kstais stū rī tis(bet nav pirmais svaigums). … Tomēr ▾ Š ajā bā zē nokļ uvā m nejauš i. Bijā m 5 cilvē ki. Mums piedā vā ja 2 istabu dzī vokli ar virtuvi paš gatavoš anai. Virtuve liela un ē rta, visi nepiecieš amie piederumi, TV, liels ledusskapis, mī kstais stū rī tis(bet nav pirmais svaigums). Kopē jā koridorā kondicionieris, skapis, tualetes galdiņ š . Ir boileris, bet ū dens nepietiek 5 cilvē kiem. 10 dienas vienu reizi izsū cā m paklā ju un mainī jā m gultu. izmantot viņ u dvieļ us (tie bija sā pī gi veci). atpū tai, vieta grilē š anai. Lī dz jū rai 1 minū te. Pludmale plata, salī dzinoš i tī ra. Jū ra divas dienas bija ļ oti auksta. Vē l divas dienas bija vē trains. Pā rē jā laikā jū ra bija tī ra un silta. Bet ū denī bija daž as blaktis (teica, ka tas ir jū ras suns), ja stā vi uz vietas, tad sā pī gi kož , ja kustas, nav manā mi.
аватар Nokidja
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā mums ir ģ imenes brī vdienas ļ oti ilgu laiku, katru vasaru, jau 7 gadus pē c kā rtas. Ģ imenes tipa viesnī ca, gandrī z visi viesi ar bē rniem. Par labo Viesnī cas apkā rtne skaista, jū ras krastā , lī dz ū dens 20-30 metri. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā mums ir ģ imenes brī vdienas ļ oti ilgu laiku, katru vasaru, jau 7 gadus pē c kā rtas. Ģ imenes tipa viesnī ca, gandrī z visi viesi ar bē rniem. Par labo Viesnī cas apkā rtne skaista, jū ras krastā , lī dz ū dens 20-30 metri. Liels rotaļ u laukums. Ir divi brazieri, viens atvē rts uz smiltī m, otrs iekš telpā s, ja lī st lietus, tas ļ oti ietaupa. Katrā numurā ir kondicionieris, TV, elektriskā tē jkanna, tualete un karstā duš a, daž ā s istabā s ir atseviš ķ a virtuve ar piederumiem, daž os ir kopī ga virtuve vairā kā m istabā m. Ir istabiņ as ar savu lapeni, tajā ir galds un sols. Katrā istabā gultas veļ as un dvieļ u komplekts, vienmē r tī rs. Š eit nav trokš ņ ainu dzē rā ju kompā niju! Sava iepakoš anas zona. Administrā cija laba, uztur kā rtī bu, taisa atlaides, ja aizņ em istabu uz ilgu laiku, var palū gt kā dus sī kumus - lā pstiņ u, bļ odu, nazi, korķ viļ ķ i, .... Telpā ir jauka kafejnī ca un veikals. Netā lu atrodas neliels tirgus, kur vienmē r var iegā dā ties svaigus augļ us, dā rzeņ us un daž ā das bē rnu pludmales rotaļ lietas. Par slikto Sen jau laiks mainī t gultas un spilvenus bez atzveltnē m, spilveni vispā r ir alvas, lai uz tiem gulē tu, izņ emot varbū t vī rieti, kurš ir izdzē ris litru š ņ abja un tikko ģ ī bonis, 7 gadus tie nav mainī ti, vienmē r ņ emu lī dzi savus spilvenus.
4-х местный номер кровати Детей всегда много и им всегда весело! справа номера, слева беседки с столиками некоторые приезжают с палатками мангал


iemiesojums innakrivankova
Labdien.Kādas cenas vasarai 2018 Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

База отдыха семейного типа в Грибовке, на берегу Черного моря.

Atrašanās vieta 30 м до пляжа.
Telpu apraksts

2-3-4-5-местные номера.

Istabās

ТВ, кондиционер, холодильник, санузел.

Adrese Одесская обл., Овидиопольский р-н., с. Грибовка, ул. Средняя, 22
Tālruņi: +38 (097) 511-21-53 +38 (050) 023-92-23 +38 (04851) 4-91-88
FAQ