Turquoise Hotel 5*– Atsauksmes

33
Novērtējums 7.710
№27 viesnīcas reitingā Sānu
8.4 Numurs
8.9 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.0 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie jūras, Sorgunas pilsētā, 4 km attālumā no Sides un Manavgatas. Uzcelta 1988. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар A.boyko.38
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labi: Ļ oti skaista teritorija, palmas mijas ar priedē m, liels baseins un vairā ki mazi pie bungalo. Animā cija pa dienu, katru vakaru ballī te vai kā ds uzstā jas, turklā t labā lī menī , nevis vietē jā karaoke. Aicinā ti deju kolektī vi. … Tomēr ▾ Labi:
Ļ oti skaista teritorija, palmas mijas ar priedē m, liels baseins un vairā ki mazi pie bungalo. Animā cija pa dienu, katru vakaru ballī te vai kā ds uzstā jas, turklā t labā lī menī , nevis vietē jā karaoke. Aicinā ti deju kolektī vi. Lojā ls personā ls. Visas dienas garumā tos baro daž ā dā s vietā s. Rī ta un pusdienas ē dieni ir pietiekami, bet ierobež ota izvē le. No rī ta olas daž ā dā s versijā s, pē cpusdienā gaļ a, vista, liellopa gaļ a, zivis. Vakariņ as labas. Saldumi, kā vienmē r Turcijā , ir viņ u iezī me.
Apmē ram ne pā rā k labi.
Vecā viesnī ca 30 gadus veca. Bungalo ē rtī bas ir sliktā kas nekā centrā lajā ē kā . Mū s ielika istabā ar vecu salū zuš u kondicionieri, vecu televizoru, skapjiem, laikam 20 gadus veci. Sienas nomē tā tas, nolietotas. Bet, mainī ja santehniku, jaunas grī das un gultas ir normā las.
Pē c stundas dzī voklis izplū da, ielē ja peļ ķ i, un mē s lū dzā m, lai mū s pā rceļ . Pā rvā cā s uz centrā lo ē ku par 90 eiro luksā . Tač u ir vē l viena bē da. Gaisa kondicionē tā js, lai arī centrā lais, arī nav jauns, trokš ņ ains, jū s nevarat gulē t. Atvē ra logus, skats uz kortiem, š ķ iet kluss, bet arī tad kapets, 5-6 no rī ta un lī dz 9 tehnikas pagalmā iekrauj maš ī nas, atkritumu maš ī nas, ar produkciju. Sā ciet pļ aut zā li utt. Es nekad neesmu redzē jis kaut ko tā du viesnī cā , ka viņ i man neļ ā va gulē t.
Jū ras ieeja akmeņ aina, pat 100 m. No pludmales ir lieli akmeņ i, kam patī k nirt, jā bū t uzmanī giem. Blakus ir tikai mež s, veikalu nav, bet viss ir viesnī cā . Jā brauc uz pilsē tu.
аватар gnbws
Izvē lē jā s, jo Man vajadzē ja ē nu no priež u birzs - labā k pa dienu apkaisī t bē rnu pa ē nainā m alejā m. Tie. Un es gribē ju vairā k vietas. Ir aprī kots rotaļ u laukums un klubs, mini baseins ar tentu (arī izrā dī jā s svarī gi), tika izmantoti arī slidkalniņ i. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s, jo Man vajadzē ja ē nu no priež u birzs - labā k pa dienu apkaisī t bē rnu pa ē nainā m alejā m. Tie. Un es gribē ju vairā k vietas. Ir aprī kots rotaļ u laukums un klubs, mini baseins ar tentu (arī izrā dī jā s svarī gi), tika izmantoti arī slidkalniņ i. Cilvē ku pū ļ a nav. Apkā rt mierī gi vā cieš i.
Kopumā viss ir kā visur citur 5 * relaksē još ā m brī vdienā m. Vā cieš i pulcē jā s uz dzī vo mū ziku un popmū ziku, bet es neredzē ju diskotē kas, mū zika nesasniedza istabu, tas ir. Mē s vienkā rš i gribē jā m atpū sties, un mē s to izdarī jā m. Mē s devā mies uz vakara bē rnu izrā dē m - klauniem, ķ ī nieš u cirku...
Istabā bija labs dī vā ns un tē tis no mums tur aizbē ga, kad mazā naktī uzkā pa pie manis (miegā ļ oti aizraujas)). Man patika numurs.
Ē diens kā visur daudzveidī gs. Bija zivju diena ar garnelē m.
Kopumā jautā jiet, kas jums ir svarī gs. es atbildē š u.
аватар Egypt22
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū š amies jau 4 gadus. Un š ogad viesnī ca atkal topā ! Mums patī k viss - infrastruktū ra, serviss, ē diens (cieņ a š efpavā riem! ), Teritorija. Mū s ievietoja A korpusā - blakus galvenajai ē kai - mums ļ oti patī k kotedž as E, G, D - tā s mū s pā rspē ja nā kamajā dienā bez š aubā m. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū š amies jau 4 gadus. Un š ogad viesnī ca atkal topā ! Mums patī k viss - infrastruktū ra, serviss, ē diens (cieņ a š efpavā riem! ), Teritorija. Mū s ievietoja A korpusā - blakus galvenajai ē kai - mums ļ oti patī k kotedž as E, G, D - tā s mū s pā rspē ja nā kamajā dienā bez š aubā m. Mums patī k staigā t pa parku un ieelpot svaigo priež u smarž u - no rī ta ir vienkā rš i patī kami aiziet uz restorā nu. Pievē rsiet uzmanī bu ū dens sportam - super profesionā ls un draudzī gs kolektī vs. Jauns aprī kojums. Ir kanoe par 5 eiro - peldē jā m gandrī z katru dienu - redzē jā m jū ras bruņ urupuč us. Pastaigā jā mies pa Sides pludmali - dzē rā m kafiju kafejnī cā stā vkrastā ar skatu uz lī ci. . vispā r viesnī cas atraš anā s vieta ir 5+. Saulriets jū rā - akmeņ i - bet tā pē c ū dens krā sa ir smaragda. Pludmale ir smilš u. Vē lreiz iesaku!
water sport club пляж лобби ресепшен вид из номера
аватар alexeymironenko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca forš a - priež u mež ā , daudz zaļ umu, teritorija pietiekami liela, ļ auj pastaigā ties, staigā t, klī st. Wi-Fi istabā ir diezgan labs. Ē diens lielisks, dzē rieni arī . Arī animā cijas komanda ir ļ oti laba. … Tomēr ▾ Viesnī ca forš a - priež u mež ā , daudz zaļ umu, teritorija pietiekami liela, ļ auj pastaigā ties, staigā t, klī st.
Wi-Fi istabā ir diezgan labs.
Ē diens lielisks, dzē rieni arī .
Arī animā cijas komanda ir ļ oti laba.
Ja kaut kas jums neder - istabā ir maz dvieļ u, tika izsniegtas daž as pludmales dvieļ u kartes, dodieties uz reģ istratū ru, jautā jums tiks atrisinā ts ļ oti ā tri.
Pludmale ir smilš aina - ir kur bē rniem uzspē lē t pastas, ir daudz sauļ oš anā s krē slu.
Galvenais kontingents - holandieš i un vā cieš i. Pastā v kļ ū daina prakse sauļ oš anā s krē slus aizņ emt ar dvieļ iem un lietā m. Bet sauļ oš anā s krē slu tieš ā m ir daudz - gan dā rzā zem kokiem, gan pludmalē un uz mola.
No niansē m - seifs ir maksas, ņ em lī dzi mazus eiro, izņ emot dolā rus, jo. un viesnī cā samaksa par pakalpojumiem eiro un vietē jie taksisti par braucienu iekasē eiro - lai nepā rmaksā tu pē c "vietē jā s" pā rcenotā s krusta likmes. Manavgatā drē bju cenas ir zemā kas nekā Sidē .
Vispā r viesnī ca ir forš a, daudz animatoru no Ukrainas, lieliskas meitenes, miniklubs ir tikai bumba, nekur nekas tā ds nebija, bet redzē jā m daudz (lī dz 22.00 neviena mini- klubs darbojā s, un te vienmē r miniklubā dež urē animators). klubs un daudz rotaļ lietu, galda spē les, daž ā das š ū poles, slidkalniņ i, milzī gas bumbas, maš ī nas utt. ).
Akvaparkā uz augstā kā slī dkalna, lai ā trā k nobrauktu lejā , jā brauc pā ris metrus uz leju - jā apstā jas, atspiež ot rokas un kā jas uz caurules sieniņ ā m, tad jā pagriež as uz sā niem un jā bloķ ē ū dens plū sma, veidojot "dambi", un tad, kad ū dens pienā k normā li un sā k lī t pā r tevi - apgriezieties un sē dieties ļ oti spē cī gi stumjoties no sienā m un š ī straume tevi nes jau tik labā ā trumā )))))
Restorā nā ar viesmī ļ iem labā k runā t krieviski, jo. tie ir angļ i zina slikti, galvenokā rt koncentrē jā s uz vā cieš iem un holandieš iem.
P. S. kad braucā m prom, aizmirsu mugursomu un nepamanī ju, no reģ istratū ras izsauca apsardzi pie ieejas, apturē ja autobusu, atsū tī ja elektromobili, kas atveda man mugursomu. Liels paldies par atpū tu un apkalpoš anu!
аватар dolorka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su mī ļ ā kā viesnī ca. Uz turieni vedu savu mammu-skolotā ju, lai viņ a var kā rtī gi atpū sties. Nā ca treš o reizi. Rezervē ts kopš marta. Ē ģ iptes notikumu dē ļ viesnī ca bija tik pā rpildī ta kā vienmē r, un mē s uzreiz nedabū jā m vietu mū su iecienī tajā kvartā lā . … Tomēr ▾ Mū su mī ļ ā kā viesnī ca. Uz turieni vedu savu mammu-skolotā ju, lai viņ a var kā rtī gi atpū sties. Nā ca treš o reizi. Rezervē ts kopš marta.
Ē ģ iptes notikumu dē ļ viesnī ca bija tik pā rpildī ta kā vienmē r, un mē s uzreiz nedabū jā m vietu mū su iecienī tajā kvartā lā . Bet, pateicoties krievvalodī gajai meitenei Valē rijai no reģ istratū ras, viņ a izdarī ja visu iespē jamo: vispirms viņ a atrada visē rtā ko istabu galvenajā ē kā , un, tiklī dz istaba parā dī jā s, kur mē s gribē jā m, viņ a mū s pā rcē la.
Viesnī cas pā rapdzī votī bas dē ļ restorā ns bija manā mi pā rpildī tā ks nekā iepriekš ē jos gados, tač u to nevar saistī t ar viesnī cas trū kumiem (atcerieties, kā das š ausmas notika lidostā , un visu tautu pā rstā vji, un ne tikai krievi , vā rā s š ajā s š ausmā s).
Citā di viss bija kā rtī bā , tā pat kā mū su iepriekš ē jos apmeklē jumos. Priedes savā s vietā s, ziedoš i krū mi vietā , pā r puķ ē m plī vo kupli lā pstiņ as tauriņ i, dež uranti lieliski strā dā . Telpas ir izremontē tas. Internets istabā ir viegli uztverams. Iztī rī ts nevainojami.
Kopumā mums personī gi, ļ oti relaksē još as atpū tas cienī tā jiem viss ir kā rtī bā : ir pietiekami daudz klusu vietu, kur mū zika un animatoru balsis nesasniedz, ir daudz brī vu vietu pie jū ras, jums nav nepiecieš ams aizņ emies jebko iepriekš (par baseinu neteikš u, mums nepatī k pie baseina, tur ir trokš ņ ains, un vispā r nesaprotam, kā pē c baseins ir vajadzī gs, ja ir SEA). Nezinu, vai š ī viesnī ca patiktu vai nepatiktu mež onī gu brī vdienu cienī tā jiem. Es noteikti zinu, ka savu vī ru uz turieni nevedī š u, bet viņ am Turcija nemaz nepatī k, viņ am tur nav kur nirt. . . Manai mammai ideā li, Turkuaz mums kā dreiz ieteica kā klusu zaļ u vietu .
Ē diens ir labs. Es ievē roju stingru diē tu, un, neskatoties uz to, varē ju viegli izveidot sev daudzveidī gu ē dienkarti, un mana mamma to no sirds izbaudī ja, ī paš i iepriecinot par savā m milzī gajā m garnelē m, kuras vairā kkā rt tika pasniegtas vakariņ ā s. Un maiznī ca ir pā rsteidzoš a.
Ir tikai viens trū kums, tas ir arī izplatī ts turku valodā : slikta tē ja. Bet tā nav viesnī cas vaina.
Jū rā ir akmeņ i, labā k peldē ties č ī bā s, ja patī k iet no krasta.
Mē s ar mammu nekā du negatī vu attieksmi pret krieviem nemanī jā m. Gluž i pretē ji, visi bija ļ oti uzmanī gi pret savu mā ti, vecā ka gadagā juma sievieti. Un lielā kā daļ a viesu viesnī cā ir gados vecā ki cilvē ki. Viņ iem viss ir sakā rtots maksimā li ē rti.
Mē s, protams, iesim vē lreiz. Kā pē c tirgot kaut ko labu pret nezinā mo.
Vispā r vienī gais nopietnais brā ķ is bija ļ oti trokš ņ ainie poļ u kaimiņ i, kuri piedzē ruš ies runā ja skaļ i un smē jā s lī dz diviem naktī , pā rslogotu bē rnu rē kt. Bet diemž ē l tā ds traucē klis kā nelietī gi cilvē ki blakus istabā var notikt jebkur.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Netā lu no viesnī cas ir priež u birzs. Teritorijā ir arī skaista daba, ir vairā ku istabu bungalo ar nelieliem baseiniem. Jauka reģ istratū ra, jauks bā rs. Bet! Slikta š aura pludmale, ē nas gandrī z neiespē jami atrast, un š ausmī ga ieeja jū rā - asi lieli akmeņ i, pat no pontona tos var aizķ ert ar kā jā m. … Tomēr ▾ Netā lu no viesnī cas ir priež u birzs. Teritorijā ir arī skaista daba, ir vairā ku istabu bungalo ar nelieliem baseiniem. Jauka reģ istratū ra, jauks bā rs. Bet! Slikta š aura pludmale, ē nas gandrī z neiespē jami atrast, un š ausmī ga ieeja jū rā - asi lieli akmeņ i, pat no pontona tos var aizķ ert ar kā jā m. Restorā nā nav kondicioniera. Lielā kā daļ a cilvē ku sē ž ā rā – ir ļ oti karsts. Ē diens brokastī s un pusdienā s ir slikts, vakariņ as labas. Vakariņ ā s vī rieš i ir spiesti staigā t "dress code" - tikai biksē s un kreklos ar piedurknē m, pretē jā gadī jumā ē dnī cā viņ us neielaiž . Par to iepriekš netiek ziņ ots ne ceļ ojumu aģ entū rā , ne sludinā jumu katalogos. Viesnī cā ir daudz vecu un vecu ā rzemnieku, jaunieš u tikpat kā nav, krievu maz. Vakarā daž kā rt uzaicinā tā animā cija rā da labus skaitļ us, bet skatuves trū kuma dē ļ grū ti pamanī t. Vispā r jau ir garlaicī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Egypt22
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Es tajā atpū tos 2 gadus pē c kā rtas ar savu dē lu, kuram ir 11 gadi. Istabas labas, mums patī k dzī vot ī paš i mež ā mā jā s. Skats no balkona uz priedē m un zaļ ā m pļ avā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Es tajā atpū tos 2 gadus pē c kā rtas ar savu dē lu, kuram ir 11 gadi. Istabas labas, mums patī k dzī vot ī paš i mež ā mā jā s. Skats no balkona uz priedē m un zaļ ā m pļ avā m. Galvenajā ē kā - telpas gandrī z kā Kempinski. Pagā juš ajā gadā veica remontu - kopumā Luxary lī menis ir kļ uvis. Gaiss ir jauks. Teritorija - mež s, priedes, puķ u dobes, baseini pie jū ras, pludmale (vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli), 2 moli. Jū ra tī ra, akmeņ i - bet tas ir tas, kas dod tī rī bu un caurspī dī gumu, nav duļ ķ ainī bas. Akmeņ i nesā kas uzreiz - lai jū s varē tu peldē t sē rfot ar pavisam maziem bē rniem. (akmeņ i sā kas apmē ram 3 metrus no krasta). Mans dē ls bija sajū smā – ar masku var vē rot krabjus un dzī vā s radī bas akmeņ os. Jū ras bruņ urupuč i nā k augustā . Ū dens sporta veidi - brī niš ķ ī gi draudzī gi puiš i. Tur ir viss - no motorlaivas, uz kuras var peldē t, lai apskatī tu bruņ urupuč us - noteikti veiciet š o ekskursiju no tiem, arī pa Manavgatas upi ar laivu - lī dz izpletnim un banā nam ar skrejriteni. Viņ i arī dod jums galvā kameru - jū s varat nofilmē t savu braucienu pa viļ ņ iem ar motorolleru ar draugiem un nekavē joties nosū tī t to uz zibatmiņ u vai caur internetu. Ē dinā š ana - 5+. Viņ i mani vienmē r ar kaut ko pā rsteidza, un bija daudz visa kā - zemenes, arbū zi, melones, gaļ a utt. - Bet š efpavā ram bija izcē lums - vienmē r bija kaut kas interesants un garš ī gs. Animā cija bē rniem ir lieliska. Mans dē ls pirmo gadu nemaz nepameta klubu. Animā cija pieauguš ajiem ir ļ oti sirsnī ga, jautra. Nav auksts profesionā lis, bet kā KVN - ļ oti interesanti, savē jie - vidē ji aktī vs. Vakara š ovi ir izcili, uzstā da savi animatori, nevis aicinā tas komandas. Uz Side - taksi - 10 minū tes vai 35 minū tes gā jiens gar krastu. Lī menis piecas zvaigznes. Publika ir lieliska. Ir arī krievi un Nī derlande, Vā cija, Anglija. Attieksme pret visiem ir lieliska. Pirms tam atpū tos Ali Bay parkā /klubā Manavgat - arī tā da paš a lī meņ a viesnī cā . Turklā t Ali lī cī ir savs liels ū dens atrakciju parks. Dienu var pavadī t jū rā , dienu akvaparkā . Daudzveidī ba, neizejot no kū rorta. Iesaku abas viesnī cas. "
аватар skorohodova2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Mē s trī s ceļ ojā m ar bē rnu, dzī vojā m bloka "A" istabā - blakus galvenajai ē kai. teritorija milzī ga, zaļ a, ē naina, dā rzs kopts. Viss zied, smarž o pē c dienvidu priedes un kadiķ iem. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Mē s trī s ceļ ojā m ar bē rnu, dzī vojā m bloka "A" istabā - blakus galvenajai ē kai. teritorija milzī ga, zaļ a, ē naina, dā rzs kopts. Viss zied, smarž o pē c dienvidu priedes un kadiķ iem. Ir apelsī nu dā rzs.
Mē beles istabā ir nedaudz vecas, ir individuā lais kondicionieris, kopumā tī rs un kā rtī gs. Numuru uzkopš ana pē c pieprasī juma, dvieļ u maiņ a arī pē c pieprasī juma.
Ē diens galvenajā restorā nā ir ļ oti pieklā jī gs - vienmē r bija 3 veidu piedevas - makaroni, kartupeļ i, rī si, cepti dā rzeņ i (cukini, pildī ti tomā ti, dā rzeņ u pankū kas, 3 veidu gaļ as ē dieni un zivis. Brī niš ķ ī gi deserti, garš ī gas kū kas un protams baklava. Vakariņ ā s sortiments plaš ā ks, bija iekļ auti grilē ti ē dieni, kuri tika gatavoti turpat. Brokastis arī priecē ja ar daudzveidī bu-graudaugi, putras (kaut arī tikai auzu pā rslas), olu kultenis utt. Daudz augļ u-arbū zi , melones, ā boli, persiki, banā ni, plū mes, greipfrū ti, apelsī ni Un tas viss, protams, svaigā kais. Ir iepakotas sulas - ā bolu, persiku, tomā tu un ķ irš u. Svaigas tiek piedā vā tas par maksu. Vakariņ as nav atļ autas apgrieztā veidā . flops un T-krekli, ir dress code - vī rietis netika ielaists restorā nā ar kailiem pleciem. Galvenā restorā na mī nuss - Kondicionieris nedarbojas labi, tā pē c ir karsts.
Ir 4 restorā ni (Ala carte) - ķ ī nieš u (nevarē jā m novē rtē t, jo sajaucā m apmeklē juma dienu (atvaļ inā jumā mē s zaudē jā m dienu skaitu))), turku - nevarē jā m novē rtē t virtuvi lī dz galam - brī vdabas restorā ns, un tā pē c apmeklē tā ji smē ķ ē , kā lokomotī ves, nav ko elpot. nav slikti - itā ļ u, un brī niš ķ ī gs zivju restorā ns, ī paš i pā rsteidzoš ais zivju kebabs.
Mē s saskaitī jā m 4 baseinus - no kuriem viens atrodas netā lu no F bloka, otrs ar slidkalniņ iem - ir 3 no tiem - mazā k biedē još i, vidē ji biedē još i un ļ oti biedē još i))) Kapodokijā ir izveidoti ū dens slidkalniņ i alas veidā . Izskatā s smieklī gi. Nā kamais iekš telpu un ā ra baseins (Relax baseins) Un galvenais baseins, ļ oti skaists, liels, tur tika veikta galvenā animā cija.
Viesnī cas teritorijā ir bā ri - bā rs pludmalē (ayran aizveda uz pludmali, netā lu no krastmalas kafejnī ca ar nacionā lajā m kū kā m (ceptas turpat priekš ā , baseina bā rs, vestibila bā rs, F bloks). baseina bā rs, minikluba kafejnī ca - tiek pasniegti frī kartupeļ i, hamburgeri, vista, rī vmaize, kafejnī ca pie baseina (neatceros nosaukumu) - pilnvē rtī ga maltī te, karavā nserai - pē cpusdienas tē ja, kafija un citi dzē rieni ar konditorejas izstrā dā jumiem.
Bā ros ir viss iekļ auts ē dienkarte - viskijs, martini, vī ns - balts, rozā , sarkans un vē l kaut kas, un "maksas" ē dienkarte - kur tika piedā vā ti alkoholiskie dzē rieni par maksu - tekila, konjaks utt.
Pludmale ir tī ra, smilš aina un oļ aina, regulā ri tī rī ta, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, nav nepiecieš ams aizņ emties iepriekš . ieeja jū rā ir pieklā jī ga, bet ir asi akmeņ i. daž us metrus no krasta atrodas gleznains rifs, ko var apbrī not. Divi moli - viens mazā ks, otrs lielā ks. Jū ras bruņ urupucis piepeldē ja lī dz lielajam, ē dot aļ ģ es. Tā pē c iemī lē jā s viņ ā . Kopumā tur ir daudz jū ras bruņ urupuč u, tā pē c jums nav jā tē rē nauda par braucienu ar laivu, pietiek ar to, ka aizbrauc un tos ir viegli satikt.
Ū dens sporta veidi ir nedaudz dā rgi, bet, pasū tot trī s veidus, varat saņ emt atlaidi. Ir bezmaksas nirš anas kurss.
Gā jā m gar krastu uz Sides veco daļ u - apskatī jā m drupas, slaveno "Amfiteā tri" (ieeja 20 TL (proti, TL! ) Personai, Apollo templis.
Mē s devā mies uz Manavgat pilsē tu - dolmushi - 15 minū tes.
Iepirkš anā s Manavgatā tirgos nav ī paš i laba, cenas tiek noteiktas eiro un pē c tam konvertē tas dolā ros. Ir tirgus, ir tirgus, kas nā k pirmdienā s un ceturtdienā s. Preces nav ī paš i kvalitatī vas, bet nez kā pē c vā cieš i tur ļ oti labprā t pē rk drē bes.
animā cija ir diezgan vā ja, ir vā cu valodā . Personā ls smaidī gs, draudzī gs - visi smaida, sveicina.
Ir radī ta miera un klusuma atmosfē ra.
Kopumā atpū ta izdevā s, atgriezā mies ar brī niš ķ ī gu noskaņ ojumu, ļ oti labi atpū tā mies.
аватар Helen157
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Turcijā atpū ties jau astoto reizi, vienmē r 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Bet š ī viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas. Lieliska sakopta teritorija ar skaistu dā rzu, priež u mež u, milzī giem zā lieniem. Ļ oti ē rta infrastruktū ra – liels skaits kafejnī cu, kas piedā vā daž ā das ē dienkartes visas dienas garumā – vari izvē lē ties pē c savas gaumes. … Tomēr ▾ Turcijā atpū ties jau astoto reizi, vienmē r 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Bet š ī viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas. Lieliska sakopta teritorija ar skaistu dā rzu, priež u mež u, milzī giem zā lieniem. Ļ oti ē rta infrastruktū ra – liels skaits kafejnī cu, kas piedā vā daž ā das ē dienkartes visas dienas garumā – vari izvē lē ties pē c savas gaumes. Skaista, labi organizē ta un tajā paš ā laikā neuzkrī toš a animā cija. Atpū ta - superklase!
аватар Cat3
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jā saka, viesnī ca man ļ oti patika! Mē s ceļ ojā m kā divas ģ imenes ar bē rniem. Animatori, ja vē las, var strā dā t ar bē rniem visu dienu, vakarā mini diskotē ka, lai gan mē s, protams, braucam uz jū ru, tā pē c lielā ko daļ u laika pavadī jā m jū rā . … Tomēr ▾ Jā saka, viesnī ca man ļ oti patika! Mē s ceļ ojā m kā divas ģ imenes ar bē rniem. Animatori, ja vē las, var strā dā t ar bē rniem visu dienu, vakarā mini diskotē ka, lai gan mē s, protams, braucam uz jū ru, tā pē c lielā ko daļ u laika pavadī jā m jū rā . Lielisks rotaļ u laukums zem ē nas, tā pē c jebkurā laikā rotaļ u laukums atrodas ē nā .
Eiropieš u ir daudz, galvenā daļ a ir holandieš i, beļ ģ i, norvē ģ i un daž i vā cieš i, ukraiņ i un krievi.
Eiropieš iem daudzi sauļ oš anā s krē sli atrodas pie baseina un visā teritorijā uz zā les. Brī vas vietas vienmē r var atrast pie baseina un pie jū ras.
Vienī gais negatī vais, kas mū s apbē dinā ja svē tku sā kumā , ir ieeja jū rā . Ieeja jū rā ir smiltis, bet ir arī daudz akmeņ u un ne tikai oļ i, bet asi, ne patī kami akmeņ i. Ieeju atradā m vairā k vai mazā k bez akmeņ iem pa labi no lielā mola (tā di ir 2). un aļ ģ es arī traucē ja katru dienu, lai gan no rī ta tika izņ emtas, bet pie ieejas tomē r nedaudz pielipa, pret dabu nevar strī dē ties! Bet pē c pā ris dienā m viņ i pieraduš i un vairs neievē roja š os sī kumus.
Bet vairā kas reizes no mola novē rojā m milzī gu jū ras bruņ urupuci un tū kstoš iem zivju!
Forš a teritorija, ļ oti zaļ a, pati viesnī ca atrodas mež ā , daudz koku, krū mu, puķ u, burtiski viesnī ca smarž ī ga!
Ē diens ir izcils! Gaļ as, zivju ē dieni, pā ris reizes bija karaliskā s garneles. Augļ i, saldie - sulī gs arbū zs un melone! Daudz saldumu un superī gi eklē ri! ! ! Un saldē jums bē rniem dienu un nakti.
Atmosfē ra patī kama, animā cijas nav sliktas, patī kami vakari ar mū ziku. Kopumā katrs atradī s kaut ko interesantu sev!
Viesnī ca man ļ oti patika, labprā t atbrauktu vē lreiz!
Parādīt vairāk »


iemiesojums maira_zhania
jūlija mēnesim 2+2 (9 un 5 gadi)
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums slg.45
Pastāstiet, lūdzu, ko raksturo bungalo ģimenes numurs? Konkrēti, vai tur ir iekšdurvis un kurās ēkās šie numuri atrodas.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums skasap
‹ Viesnīca Turquoise Hotel 5*
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на берегу моря в городке Соргун, в 4 км от г. Сиде и г. Манавгат. Построен в 1988 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Отель подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 65 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 210 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Лобби, бары, открытые бассейны, релакс бассейн (+16), крытый бассейн; торговая площадь, на территории которой имеется: магазин, бутик, фотограф, сумки, кожа, ювелирный магазин; игровая комната. 5 A’la Carte, 2 основніх ресторана, 7 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Один детский бассейн и один бассейн для младенцев.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк с 3 водными горками. Бесплатно: два теннисных корта (по предварительному заказу; освещение и теннисные ракетки платные), мини футбольное поле, стрельба из лука, дартс, бочча, водная гимнастика, беговая трасса (350 метров). Платно: массаж, водные виды спорта, дайвинг-центр, игровая комната.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Состоит из одного 4-этажного основного корпуса Main Building семи 2- и 3-этажных Villa и Annex. Всего 486 номеров.

Istabās

Номера отеля Turquoise оснащены телевизором с плоским экраном, электронным сейфом и мини-баром с безалкогольными напитками и водой. Предоставляется Wi-Fi. В распоряжении гостей балкон. Из некоторых номеров открывается вид на море или бассейн.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Side, Sorgun, Antalya, 07600
Tālruņi: +90 242 2121580
Tīmekļa vietne: Turquoise Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.