Throne Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

43
Novērtējums 6.210
№113 viesnīcas reitingā Sānu
7.8 Numurs
7.2 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.9 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kizilot ciematā. Tā tika atklāta 2014. gadā, pēdējā renovācija veikta 2019. gadā. Liela, mūsdienīga viesnīca, kas piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар serduikvala
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies par jū su darbu. Atpū tā s Turcijā.2023.  gada maijā . Mē s devā mies karstā ceļ ojumā caur Join Up aģ entū ru Kijevā Obolonā ! (vadī tā ja Ludmila). Lī dz braucienam bija palikuš as 5 dienas. Lieliska organizā cija: profesionā la, skaidra, ā tra, saprotama. … Tomēr ▾ Paldies par jū su darbu. Atpū tā s Turcijā.2023.  gada maijā . Mē s devā mies karstā ceļ ojumā caur Join Up aģ entū ru Kijevā Obolonā ! (vadī tā ja Ludmila). Lī dz braucienam bija palikuš as 5 dienas. Lieliska organizā cija: profesionā la, skaidra, ā tra, saprotama. Atbild uz visiem jautā jumiem, skaidro, pavada atpū tniekus visa ceļ ojuma laikā , interesē jas par pakalpojumu kvalitā ti (viesnī ca, transfē rs). Visi dokumenti tika aizpildī ti tieš saistē , jo nebija iespē jas ierasties. Viņ i kopā ar bē rnu brauca ar autobusu no Kijevas. Ceļ š nebija tik grū ts, kā biju iedomā jies. Autobuss ē rts, piestā j ik pē c 3-4 stundā m, muita ā tri pagā ja. THRONE BEACH RESORT & SPA 5 ***** patika. Lieliska attieksme pret ukraiņ iem, ē diens un apkalpoš ana augstumā . Biļ ete bija ar ekonomiskā s (bungalo) numuru. Ierodoties, viņ i piedā vā ja pā rsē sties uz galveno ē ku ar papildu samaksu 15 dolā rus dienā . Atteicā s. Jaukais vī rietis reģ istratū rā veica izmaiņ as bez maksas un pat piedā vā ja izvē lē ties grī du.
Tā nu mē s saņ ē mā m skaistu 3-vietī gu istabiņ u ar skatu uz jū ru bez papildus maksas. 6.00 mū s atveda uz viesnī cu. Mū s nekavē joties reģ istrē ja, ierā dī ja mū su numuriņ ā un sniedza ī su ekskursiju pa viesnī cu. Iespē jams, tas notika tā pē c, ka viesnī ca maijā vē l nav pilnī bā rezervē ta. Istaba plaš a, tī ra, gaiš a. Minikosmē tika tika pievienota katru dienu, dvieļ i, tī rī š ana - katru dienu. Ļ oti labs personā ls, nekad netraucē ja. Viņ i strā dā neuzkrī toš i, kad jū s neesat tur. Ē diens ir daudzveidī gs, katrs atradī s kaut ko savai gaumei. Daudz sautē tu dā rzeņ u, salā tu, augļ u, desertu. Katru vakaru kaut kas tiek pagatavots uz grila. Visu dienu ir pieejami ū dens, tē ja, kafija, bezalkoholiskie, alkoholiskie un piena kokteiļ i. Jū ra ir tī ra un silta. Pludmale ir labi kopta. Pludmalē ir arī bā rs, kur var ē st no 12:00 lī dz 16:00. Pludmalē piedā vā spē lē t volejbolu, š autriņ as, ir animā cija maziem bē rniem. 22.00 aicina uz kā du izklaidi viesnī cā (negā jā m, neko nevaru uzrakstī t). Baseins ar 2 slidkalniņ iem.
Ir pieejami pludmales dvieļ i, tie tiek mainī ti ik uz stū ra. Sauļ oš anā s krē slu ar matrač iem pietika visiem, brī vu bija daudz. Personā ls ir draudzī gs, nekavē joties reaģ ē uz pieprasī jumiem, atbild uz jautā jumiem, nav uzmā cī gi. Lifti strā dā , tī ri. Wi-Fi pie baseina, restorā nā , reģ istratū rā , pludmalē , bet ne istabā s. Dodoties ceļ ā , parū pē jieties par viesabonē š anu. Diemž ē l televizorā nav ukraiņ u kanā lu. Netā lu no viesnī cas atrodas aptieka un veikali. Jū s varat doties pē c suvenī ru. Mikroautobusi kursē biež i. Mē s apmeklē jā m Manavgatu paš i (2 USD no personas vienā virzienā ). gā ja uz bazā ru. Vietē jie jums pastā stī s, kā atrast ceļ u. Viņ i labi saprot krievu un angļ u valodu. Bet bazā rā nav ko darī t, lietas nav kvalitatī vas. Var iegā dā ties garš vielas un saldumus. Tā tad mums viss patika. Protams, ja taisī si "auditu" atradī siet daudz mazu nepilnī bu, bet mē s devā mies atpū sties, nevis pā rbaudī t!!!! !
аватар olesyachv1983
Viesnī ca maza, nav 5 zvaigznes un tuvumā , 3+-4, netī rī ba, grī da laikam nav izslaucī ta un nemaz nav mazgā ta, liftā kaut ko aiztikt bija pretī gi, istaba liela, mē beles ir budž ets, bet par istabu sū dzī bu nav, segas nebija, bet tad atnesa, bija higiē nas preces, bija dvieļ i, atstā ja 1 dolā ru par uzkopš anu, viss bija kā visur citur. … Tomēr ▾ Viesnī ca maza, nav 5 zvaigznes un tuvumā , 3+-4, netī rī ba, grī da laikam nav izslaucī ta un nemaz nav mazgā ta, liftā kaut ko aiztikt bija pretī gi, istaba liela, mē beles ir budž ets, bet par istabu sū dzī bu nav, segas nebija, bet tad atnesa, bija higiē nas preces, bija dvieļ i, atstā ja 1 dolā ru par uzkopš anu, viss bija kā visur citur. Baseins 1, noteka tajā nebija aizvē rta, rež ģ a nebija, baseina apakš ā bija bedre, neteikš u, kā to pareizi sauc, bet es tur nokļ uvu ar kā ju un iegriezu pirkstu. Sē ž vī rietis pie baseina un pieskata kā rtī bu, arī te viss kā rtī bā . Internets ķ er reģ istratū rā un ķ er pludmalē , istabā neķ er. Virtuve, bez volā niem, bet izsalcis nepaliksi, 20 veidu salā ti, 1-2 gaļ a un zivis, viss ļ oti pieticī gs, daudz saldumu, ir augļ i. ļ oti saindē jā mies visa ģ imene, ē dā m visas kotletes no grila, bē rni 2 dienas vē ma ar strū klaku, dzē ra kaut kā das antibiotikas, skrē ja uz aptieku ņ emt citas, saķ ē ra salmonelozi. Aptieka nav tā lu, kas ir pluss.
Kad es pie ieejas restorā nā teicu tam, kurš sagaidī ja viesus, viņ š teica: tu dzē ri ū deni no baseina, viņ a acī s tā noteikti bija, man bija 39 gadi un divi bē rni sē dē ja un dzē ra ū deni no kanā liņ i no baseina, vemš ana un caureja visiem bija vienā di, bē rns jaunā ks atbraucot, turpina lamā ties. Personā ls nerū pē jas par viesiem, pie ieejas bija sieviete vecumā , cik sapratu tout, nepatī kama blondī ne, no animā cijas, š ķ iet. Uzaicinā ts uz bē rnu diskotē ku, izklaides viesnī cu Nē , baigā garlaicī ba. Pē cpusdienā jaunie animatori aicinā ja uz polo vai basketbolu, mē ģ inā ja izklaidē t. Viesnī ca pensionā riem, jaunieš u maz. Kad aizbraucā m, jautā ju par brokastī m, negribī gi pierakstī ju istabas numuru, no rī ta saņ ē mā m š ī s brokastis, pusmaizi, salā tlapu, plā nu desu un plā nu tomā tu, ne sulas, ne ū dens, ne ā bolu, nekā , vienkā rš i puisis ar š ausmī giem dū miem reģ istratū rā , nu tie ir sī kumi.
Tū ristus no rī tiem neko nebaro, cik reizes aizlidojā m, viesnī cā s vienmē r klā ts galds, siers, desa, maize, kafija. Pats atradu kafijas automā tu. Viesnī cu neiesaku, ja iepriekš , kaut kur atpū ties, nebū si apmierinā ts, ja nekad neesi atpū ties, var patikt, salī dzinu cenu/kvalitā ti. Viesnī ca nav tē rē tā s naudas un laika vē rta.
аватар ac400
Atpū tā s ar č etru cilvē ku ģ imeni no 2022.  gada 18. lī dz 28. augustam. Izlasot atsauksmes pirms izlidoš anas sapratu, ka bū s nevis "5", bet gan "4". Lasī ju daž ā das atsauksmes, bija daudz negatī vu, bet nospriedā m, ka cilvē ki nedaudz melo. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar č etru cilvē ku ģ imeni no 2022.  gada 18. lī dz 28. augustam. Izlasot atsauksmes pirms izlidoš anas sapratu, ka bū s nevis "5", bet gan "4". Lasī ju daž ā das atsauksmes, bija daudz negatī vu, bet nospriedā m, ka cilvē ki nedaudz melo....un diemž ē l tomē r tikā m uz Throne Beach Reasort & SPA. Sā ksim ar to, ka tur nav SPA, zemā kajā lī menī ir Hamam par 25$ no cilvē ka + 10 min bezmaksas izmē ģ inā juma masā ž a! Tas ir viss spa!! ! Standarta numuri, duš as komplekts, TV (neviens krievu kanā ls! ). Dzī vojā m centrā lajā ē kā : dvieļ us mums mē tā ja katru dienu, uzkopš ana netika veikta pirmā s 4 dienas pat vienu reizi. Tikai tad, kad maksā jā m apkopē jiem katrs 5 USD, viņ i nomainī ja palagus, iztī rī ja tualetes un izslaucī ja grī das, atnesa vē l dvieļ us un iedeva mums 3 pā rus vienreizē jā s lietoš anas č ī bas. Trī s dienas vē lā k viņ i atkal viņ iem iedeva 10 USD par diviem, un atkal uzkopš ana + ū dens istabā ! Reģ istratū rā personā ls nav ī paš i saspringts, uzreiz saka, ka krieviski neko nesaprot.
Restorā ns: oriģ inā ls ē diens, daž ā das turku neparastas zupas, smalkmaizī tes (maizī tes uzreiz tiek uzsildī tas turpat), daž ā di salā ti, garš augi, sautē ti dā rzeņ i; no gaļ as vistas vai liellopa gaļ as (piemē ram, gulaš s), grilē tas zivis. Grilu gatavo katru dienu vakaros uz ielas: vista, zivis. Bē rniem ir atseviš ķ s "bē rnu" galds: rī si, makaroni + mē rce. Forele, krabji un omā ri netika pasniegti))), un vispā r nebija zivju ē dienu, izņ emot zivis, kas garš oja pē c ceptas siļ ķ es. Ē diens bija tā da paš a veida, bet neviens noteikti nebija izsalcis! Svē tdien bija Turcijas nacionā lā diena un vakariņ ā s bija daudz daudzveidī gā ki ē dieni! No augļ iem arbū zi ir normā li, un melonē m nemaz nav skaidrs, kā da veida cukini...Tē ja tika vā rī ta lielā s tē jkannā s maisiņ os, vai arī var ņ emt mazos maisiņ us uz glā zi verdoš a ū dens, un š ķ ī stoš o kafiju automā tos. Visi dzē rieni tirdzniecī bas automā tos ir cietas ķ ī mijas, piemē ram, Jupi. Dabiskā s sulas nekad nav piedā vā tas.
Bā rā dzē rieni pē c tū ristu lū guma - alus, baltvī ns. un sarkans vispā r ir skā bs - nē , garš ī gi ayran burciņ ā s. Viens pluss ir tas, ka ledusskapjos vienmē r ir dzeramais ū dens, ū dens garš ī gs un neierobež otā daudzumā ! Bā rmeņ i ir pozitī vi noskaņ oti, jokoja, rā dī ja trikus ar brillē m. Jū ra: ceļ š ilga 10-15 minū tes. pā ri tiltam, bet beigā s uzzinā jā m par pazemes pā reju - daudz ē rtā k un ā trā k! Jums ir jā meklē sauļ oš anā s krē sli veseli un tī ri! . Ieieš ana jū rā un izkļ ū š ana no tā s ir neē rta, vienkā rš i š ausmī gi - lieli oļ i, sā p staigā t, vietā m pat lieli akmeņ i jū rā , labā k aplokos. Jū ra ir zila un silta ar maziem viļ ņ iem. Viņ i raksta par asu iebraukš anu, tiesa: divi metri no krasta un dziļ ums. Tiem, kas neprot peldē t, tas nav ī paš i ē rti, maziem bē rniem arī.
Lū dzā m paņ emt viesnī cu speciā li ar animā ciju un slī dkalniņ iem 5 gadus vecam bē rnam, baseinā bija slidkalniņ i, bet pieauguš o baseinā slī dkalniņ i pieauguš ajiem darbojā s, pat nezinu kad, bija “Aizliegts” paraksties visu laiku. Ir animatori, pa dienu pie baseina un pludmalē , vakarā zā lē . Teritorijas pastaigai vispā r nav: viesnī ca, peldbaseins un degvielas uzpildes stacija tieš i aiz ž oga: nav kur staigā t, izņ emot aptieku un vietē jo mini tirgu. Jū s varat braukt ar taksometru par 35 USD un doties uz Side senajā pilsē tā , tur ir ko redzē t un varat pusdienot restorā nā . Jo viesnī cā nav neviena restorā na (un restorā ns ir deklarē ts arī viesnī cas sludinā jumā! ), izņ emot ē damistabu, kurā , starp citu, pastā vī gi jā gaida vai jā meklē tī rs galds un brī va vieta. . Ē dnī cā -restorā nā ir netī rs, siena ar tapetē m vispā r it kā prasa ilgu lī mē š anu - tapetes karā jas gabalos no sienas.
Tagad par liftu: netī ras, saplī suš as pogas un vadi, kas turas ā rā visas 10 dienas, lifta sienas ir netī ras - ir nepatī kami pieskarties ar muguru! ...dzī vojā m 5 stā vā un ļ oti ilgi bija jā gaida lifts . . tas ir š ausmī gi-netī rumi, nepatī kama smaka, daudzi bija slimi (saka, ka tur vienmē r ir vī russ) un cilvē ki vē ma pareizi liftā , istabā aiz sienas nemitī gi dzirdē ja vemjam citus atpū tniekus....diemž ē l arī mū su bē rni bija stipri slimi un katrs nogulē ja viesnī cā.2 dienas....
Dvieļ i 5 zvaigž ņ u viesnī cai arī bija ar "zvaigznī tē m" -caurumiem un nobruž ā ti, nav jauki !! ! Un vispā r ž ē l, ka par milzu naudu gaidī tais nesakrita ar realitā ti! ...atpū tnieki, kuri apmeklē Turciju 2-3 reizes gadā , bija vī luš ies, ka ieradā s Tron Beach and Spa . . Mē s atpū tā mies ar TEZ Tour. Transfē rs 2 stundas no lidostas uz viesnī cu, autobuss mums atbrauca ļ oti vē lu izlidoš anas dienā , gaidī jā m autobusu no TEZ Tour ar 40 minū š u kavē š anos, bijā m satraukuš ies, lidostā ieradā mies 10 minū tes pirms tam.
lī dz reģ istrā cijas beigā m.....Ž ē l, ka par lielu naudu nevarē ja ē rti un ar prieku pavadī t atvaļ inā jumu!!! ! Tas nav "5 zvaigznes" un pat ne "4", iespē jams, "trī s", bet visi to novē rtē s ......Cilvē ki, lasiet atsauksmes un izdariet savus secinā jumus !! ! Personī gi es nofotografē ju (ē dnī ca, dvieļ i, lifts, teritorija) kā apstiprinā jumu visam rakstī tajam un varu nosū tī t personī gi! R. S. : Viesnī ca tika izvē lē ta ar aģ entū ru TEZ Tour. Jekaterinai uzticē jā mies, viņ a bija draudzī ga, bet, kā izrā dī jā s, viņ ai nebija absolū ti nekā das informā cijas par š o viesnī cu. Ž ē l, ka meitenes strā dā , balstoties uz fotogrā fijā m un tū ristu stā stiem, nevis uz savu pieredzi un precī ziem faktiem. Vē lme ceļ ot ar TEZ Tour vairs neparā dī sies un THRONE BEACH REASORT & Spa viesnī ca nevienam nav ieteicama.
Эстетически отвратительно  в месте пориёма пищи падающие(отодранные от стены) обои в столовой Лифт в отеле грязный до ужаса,жирные стены Снова лифт в отеле-стеныгрязные ,запах рвотой Кнопки с торчащими проводами в лифте В лифте Рваные  и отвратительного цвета полотенца с дырками - Наши полотенца на фоне круга и стен на балконе,к стати сушить негде,пришлось использовать подручный материал Крупная галька при входе в море,без тапочек никак не обойтись,ооочень больно входить в море.Пляж грязный.
аватар allamjalo72
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika viss! Visur draudzī gs personā ls, ī paš i direktore Elmī ra, kura vienmē r interesē jā s vai mums viss kā rtī bā , palī dzē ja, kad vajadzē ja, par ko liels paldies! Ē diens garš ī gs, katru vakaru tika gatavota grilē ta gaļ a vai zivs. … Tomēr ▾ Man patika viss! Visur draudzī gs personā ls, ī paš i direktore Elmī ra, kura vienmē r interesē jā s vai mums viss kā rtī bā , palī dzē ja, kad vajadzē ja, par ko liels paldies! Ē diens garš ī gs, katru vakaru tika gatavota grilē ta gaļ a vai zivs. Jū ra ir ī paš i skaista, silta, tī ra! Ar pā rē jo apmierinā ts!
аватар gilyov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jā s visizdevī gā ko 5 Side. . . uz 14 naktī m. Pati viesnī ca ir ļ oti liela. . . tur ir daudz cilvē ku, ka daž reiz nebija iespē jams atrast galdiņ u, kur vakariņ ot. . . bijā m divi. . . ē diens bija viena veida, kas daž kā rt taisī ja daž ā dus bā rbekjū gaļ u zivs vista. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s visizdevī gā ko 5 Side. . . uz 14 naktī m. Pati viesnī ca ir ļ oti liela. . . tur ir daudz cilvē ku, ka daž reiz nebija iespē jams atrast galdiņ u, kur vakariņ ot. . . bijā m divi. . . ē diens bija viena veida, kas daž kā rt taisī ja daž ā dus bā rbekjū gaļ u zivs vista. . . protams, ka nebiju izsalcis. . . bet galu galā tā ds ē diens...noguris. No alkohola viņ i dzē ra tikai alu...nav slikti. un parasts degvī ns ar toniku. Pirmajā dienā pamē ģ inā jā m gan balto, gan sarkanvī nu. . . iespaids tā ds, ka dzer etiķ i. . . Dzī vojā m mā jā netā lu no galvenā s ē kas. . . istaba bija parasts balkons. . . bet ko mani pā rsteidza visvairā k. . . bija duš a. Neviena ā ķ a pā ksts vai kā da cita piederuma elementā rai tualetes piederumu izvietoš anai...ziepju š ampū nu nejauš i...kur...bija uzlikts mazs š ķ ē rssis no maza lodziņ a. Jū s vē laties noskū ties un neko neredzat spogulī . uz griestiem ir viena maza spuldzī te, no kuras gaisma pat netrā pa spogulī...
Tī rī š ana likā s paveikta. . . spriež ot pē c gultas. . . bet visos stū ros, kā jau piereģ istrē š anā s laikā , atkritumi š ā di nogulē ja 2 nedē ļ as un turpinā ja gulē t. . . bet dvieļ i tika nomainī ti pret svaigiem katru dienu. Ir vairā ki ceļ i uz pludmali...ī sā kais ir 250 metri...Pludmalē pastā vī gi tika ļ oti slikti izvesti atkritumi, tie gulē ja zemē...nemaz nerunā jot par to, ka puse no sauļ oš anā s krē sliem ir salauzti. . . nav matrač u...lai gan aprakstā teikts...es gā ju aplokos lai ē rtā k iebraukt jū rā , ne ī paš i ē rti uzreiz, dziļ ums...Vispā r nezinu kā tika novē rtē ts š ī s viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums, es nekad nedotu 5 zvaigznes.
Плинтус на выходе на балкон...гвозди хорошо торчат поранил ногу потом загнул что смог Общий вид территории неплохой вроде... Вот в таких домиках жили...
аватар Karinapaklina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembra sā kumā atpū tā s kopā ar vī ru. Pē c ieraš anā s mainī jā m istabu, kas mums izmaksā ja 80 USD, jo mums bija jā dzī vo nevis galvenajā ē kā . Personā ls ļ oti draudzī gs, gandrī z visi saprot krievu valodu. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā atpū tā s kopā ar vī ru. Pē c ieraš anā s mainī jā m istabu, kas mums izmaksā ja 80 USD, jo mums bija jā dzī vo nevis galvenajā ē kā . Personā ls ļ oti draudzī gs, gandrī z visi saprot krievu valodu.
Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams galvenajā viesnī cā un pludmalē.
Uz vā lī tes neizrā dī ja iniciatī vu uzkopt istabu, bet atstā jā m 2$, pē c tam katru dienu mainī jā m dvieļ us, un pat ienesā m istabā dzeramo ū deni : )
Ē diens diezgan daudzveidī gs, katrā s vakariņ ā s uz ielas kaut ko gatavo š aš liku, bet jū ras velš u nebija.
Jū ra ir atseviš ķ a mī lestī ba. Pludmale sedz visus viesnī cas trū kumus. Pludmalē bija atseviš ķ s bā rs, kas ē dinā ja pusdienā s, uz viesnī cu nemaz nevarē ja tikt. Ja apmetī sities viesnī cā , dodieties uz masā ž u pie Samir! Man ļ oti patika!
Kopumā š ī viesnī ca ir budž eta 5 *. Bet par pā rē jo esam apmierinā ti!
аватар Zamir86
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pretī ga viesnī ca, necieņ a pret viesiem, netī ras istabas, personā ls nerunā krieviski. Priekš roka vietē jiem iedzī votā jiem, kas atpū š as viesnī cā . Jū s jutī sieties pazemots. Š ķ ī vji un glā zes ir netī ras. … Tomēr ▾ Pretī ga viesnī ca, necieņ a pret viesiem, netī ras istabas, personā ls nerunā krieviski. Priekš roka vietē jiem iedzī votā jiem, kas atpū š as viesnī cā . Jū s jutī sieties pazemots. Š ķ ī vji un glā zes ir netī ras. Ē diens ir bezgarš ī gs. Droš s USD 2 dienā . Ledusskapis istabā nedarbojā s. Pē c pā ris dienā m viņ š sā ka izsist maš ī nu, ceturtajā dienā parā dī jā s elektriķ is, sā ka rā dī t iemeslu, iebā za spriegumu rozetē s un pazuda. Man paš am bija jā risina problē ma ar elektrī bu. Telpas tiek pretī gi tī rī tas, lī dz tu uzstā j uz gultas veļ as un dvieļ u maiņ u, NEMAINĪ S! Pē c 23.00 tiek iekasē ts alkohols un ū dens. Oļ u pludmale, bez gumijas č ī bā m nevar ieiet. Teritorija maza, baseins arī mazs, ū dens hlorē ts, bē rni saindē jā s pē c daž ā m dienā m. Biļ ete bija dā rga. Ž ē l par sabojā tu atvaļ inā jumu un iztē rē to naudu! ! !
Пляж.
аватар arina.akimova.a
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imene atpū tā mies 2021.  gada augusta sā kumā , tieš i tad, kad Turcijā izcē lā s ugunsgrē ki. Uzreiz jā saka, ka mū s, kā tū ristus, ugunsgrē ki nekā di neskā ra. Redzē jā m, kā lidmaš ī nas ņ ē ma ū deni no jū ras, bet pie mums nebija ne deguma, ne uguns smakas. … Tomēr ▾ Ģ imene atpū tā mies 2021.  gada augusta sā kumā , tieš i tad, kad Turcijā izcē lā s ugunsgrē ki.
Uzreiz jā saka, ka mū s, kā tū ristus, ugunsgrē ki nekā di neskā ra. Redzē jā m, kā lidmaš ī nas ņ ē ma ū deni no jū ras, bet pie mums nebija ne deguma, ne uguns smakas.
Attiecī bā uz viesnī cu.
Pā rsteigums mums bija tas, ka ir galvenā ē ka un bungalo.
Un, kā izrā dī jā s, mē s nopirkā m ekskursiju ar bungalo))
Bungalo atrodas atseviš ķ ā zonā , blakus viesnī cai. Kā atseviš ķ a mini pilsē tiņ a.
Sā kumā bijā m sarū gtinā ti, bet tad sapratā m, ka mums ir paveicies.
Tā pē c jū s nevarat maksā t reģ istratū rā , lai pā rvietotos uz galveno ē ku.
Š ai mini pilsē tiņ ai ar bungalo ir sava apsardze, savs personā ls, savs peldbaseins, baseina bā rs. Tas ir, viss, kas atrodas galvenajā ē kā .
Bet tikai tad, ja visi bungalo iemī tnieki devā s uz galveno ē ku un tur vienmē r bija ļ oti pā rpildī ts, t. sk. un baseinā . Tad mums nebija neviena, izņ emot mū su paš u iedzī votā jus. Tā pē c bija diezgan mierī gi un tī ri.
Numuri ir jauni un ē rti. Personā ls, kas strā dā minipilsē tas "bungalo" ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Ko nevar teikt par galveno ē ku.
Galvenā s ē kas reģ istratū ras personā ls ir absolū ts boors!
Animā cija ir laba.
Pludmale atrodas pā ri ceļ am no viesnī cas. jums ir jā bū t gatavam tam.
No mū su bungalo vietnes darbiniekiem labā kā bija meitene Elmira. Varbū t viņ a ir menedž ere, jo, kad mana mā sa salauza kā ju, viņ a sarunā ja, ka mē s palī dzam un viesnī ca viņ ai uztaisī ja kruķ i, lai viņ a varē tu staigā t ar ģ ipsē tu kā ju.
аватар lanovetskaruslana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Dā nijas viesnī ca noteikti nav 5 *, tas ir 4 vai pat 3. Sā kš u ar to, ka viņ i gaidī ja 2.5 stundas, lai reģ istrē tos ar mazu bē rnu, izsalkuš i, noguruš i no ceļ a. Apmetā mies bungalo blakus viesnī cai. Sā kumā viņ i nebija laimī gi, bet pē c tam saprata, ka tas ir labā k nekā dzī vot paš ā viesnī cā (vaš iem nav vietas, nav vaš u, kur pastaigā ties ar bē rnu ( Uz jū ru jā dodas pa tiltu vai pa pazemes pā reju. … Tomēr ▾ Dā nijas viesnī ca noteikti nav 5 *, tas ir 4 vai pat 3.
Sā kš u ar to, ka viņ i gaidī ja 2.5 stundas, lai reģ istrē tos ar mazu bē rnu, izsalkuš i, noguruš i no ceļ a. Apmetā mies bungalo blakus viesnī cai. Sā kumā viņ i nebija laimī gi, bet pē c tam saprata, ka tas ir labā k nekā dzī vot paš ā viesnī cā (vaš iem nav vietas, nav vaš u, kur pastaigā ties ar bē rnu (
Uz jū ru jā dodas pa tiltu vai pa pazemes pā reju.
Weiwai ķ er ļ oti vā ji (labi ir tikai pie reģ istratū ras!
Jū ra ir ļ oti tī ra un silta! Tas ir milzī gs pluss, bet sā p staigā t pa akmeņ iem, nopirkā m speciā lus apavus.
Ē diens normā ls, zivis ir, grilē ta gaļ a ļ oti garš ī ga. Nav jū ras velš u vapshe (
Es neatgrieztos š ajā viesnī cā !
аватар zaji4ona
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vojā m mā jiņ ā s pie viesnī cas, tā saucamajos bungalo, jau iepriekš zinā jā m, ka dzī vosim tur, nevis viesnī cas galvenajā ē kā , jo cena bija ļ oti lē ta. Tikā m izmitinā ti uzreiz pē c ieraš anā s, istabiņ a tī ra, kondicionieris, TV (pat noķ ē ra 1 ukraiņ u kanā lu, kurā varē ja skatī ties ziņ as), ledusskapis, duš a, galds ar spoguli, seifs, bet par maksu. … Tomēr ▾ Dzī vojā m mā jiņ ā s pie viesnī cas, tā saucamajos bungalo, jau iepriekš zinā jā m, ka dzī vosim tur, nevis viesnī cas galvenajā ē kā , jo cena bija ļ oti lē ta. Tikā m izmitinā ti uzreiz pē c ieraš anā s, istabiņ a tī ra, kondicionieris, TV (pat noķ ē ra 1 ukraiņ u kanā lu, kurā varē ja skatī ties ziņ as), ledusskapis, duš a, galds ar spoguli, seifs, bet par maksu. Tā s nav ī paš i labi iztī rī tas, nā cā s lū gt darbiniekiem sakopt. Personā ls ļ oti draudzī gs, gandrī z visi saprot krievu valodu. Elmira direktors, kurš vadī ja bungalo, ļ oti centā s visus iepriecinā t ar apkalpoš anu. Uz pā rtikas rē ķ ina visa kā bija daudz: bija gaļ a un zivis, daudz dā rzeņ u, augļ u, saldumu, salā tu. Nedomā ju, ka kā ds palika izsalcis, bet jū ras velš u nebija. Viss ir ļ oti pikants un piparots. Jū ra ir ļ oti tī ra un silta, un ū dens krā sa ir fantastiska. Pludmalē bija atseviš ķ s bā rs, kas ē dinā ja pusdienā s, pusdienā s uz viesnī cu iet nevarē ja.
Viss, kas man ļ oti patika brī vdienā s, bija izdevies!
Parādīt vairāk »


iemiesojums maczkov
līdz 1. jūnijam viesnīcai būs laiks atvērties, lai veiktu pāreju
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums rusgrushka
Sakiet lūdzu vai jūnijā viesnīca pilnībā darbosies??? Es negribētu atrasties būvlaukumā pēc ierašanās.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums kutkinazubahina
Kurā būvniecības stadijā atrodas viesnīca? 4. maijā atvērts?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель находится в поселке Кизиллот. Был открыт в 2014 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Большой современный отель, который подойдет как для семейного отдыха с детьми, так и для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от центра г. Манавгат, в 20 км от центра г. Сиде, в 40 км от центра г. Алания, в 80 км от аэропорта г. Анталия, в 90 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля. Вход в море: песчано-галечный. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

1 основной ресторан, 3 ресторана a la carte (турецкий, средиземноморский, итальянский — по предварительной записи, за неделю проживание посещение одного из ресторанов 1 раз — бесплатно), диетическое и вегетарианское меню, 4 бара: лобби-бар 24 часа, бар у бассейна, диско-бар, бар на пляже, кондитерская, 1 конференц-зал (вместимость до 500 персон, возможно разделения на 3 зала), Wi-fi в лобби бесплатно, магазины, 1 открытый бассейн, 1 крытый бассейн, у бассейна: зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет), игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквааэробика, бочча, водное поло, водные виды спорта (платно), пляжный волейбол, дартс, игровые автоматы, 2 теннисных корта (оборудование и освещение — платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 313 номеров. Состоит из одного здания.

Istabās

Все номера оснащены телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. Во всех номерах курортного спа-отеля Throne Beach есть кондиционер и собственная ванная комната.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Örenşehir Mah. Köy Sokağı No:663 MANAVGAT / ANTALYA
Tālruņi: +90 (242) 524 52 95
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).