Sunmelia Beach Resort Hotel & SPA 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.510
7.7 Numurs
6.5 apkalpošana
8.6 Tīrība
6.9 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus savai zilā karoga pludmalei. Atvērts 2015. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota aktīvai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар _94136
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ceļ ojā m grupā . Mums bija 4 istabas. Gan pirmajā , gan otrajā kolrpusah. Sā kš u ar mī nusiem. Lai gan, kas attiecas uz mani - kurš ir mī nuss, kurš nav. 1. Ieeja jū rā ir vidē ja akmeņ aina. Mē s iegā jā m bez apaviem. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m grupā . Mums bija 4 istabas. Gan pirmajā , gan otrajā kolrpusah.
Sā kš u ar mī nusiem. Lai gan, kas attiecas uz mani - kurš ir mī nuss, kurš nav.
1. Ieeja jū rā ir vidē ja akmeņ aina. Mē s iegā jā m bez apaviem. Tas var bū t grū ti cilvē kiem ar lieko svaru un vecā kiem cilvē kiem.
2. Internets ir bezmaksas, tikai vestibilā un tad tas ir vā jš .
3. Istabā nav tē jkannas un tē jas komplektu.
4. Vannas istabā ir tikai ziepju un š ampū nu dozatori.
5. Jū ra 500 pakā pieni jeb 250 metri. Apsvē rts!
6. Par vē l vienu trū kumu var uzskatī t rindas bā ros. Bet mē s katrai paņ ē mā m 3 glā zes. Un viss ir labi! Vienam nav ierobež ojumu. Ņ em tik, cik vari paņ emt. Vē lu vakarā rindu nav.
Pā rē jais ir plusi!
1. Istabas ir plaš as un skaistas. Santehnika un gaisa kondicionieris darbojas lieliski.
2. Daudzveidī gs ē diens: vista, liellopa gaļ a, zivis, jē ra gaļ a. Visi daž ā dā s variā cijā s. Kā dreiz bija suš i un mī dijas un sarkanā s zivis. Grilē t pusdienas un vakariņ as katru dienu. Augļ i: zaļ i un sarkani ā boli, plū mes, apelsī ni, aprikozes, zilā s un zaļ ā s vī nogas, arbū zi, melones. Ak, un daudz cepš anas. Piedevas: 2 veidu rī si, kartupeļ u biezeni, 3 veidu makaroni, kartupeļ i. Un visu veidu sautē ti maisī jumi: baklaž ā ni, cukini, burkā ni, kukurū za, pupiņ as...
Salā ti, sieri, garš augi, marinē ti gurķ i kā parasti.
3. Alkohols: degvī ns, konjaks, baltvī ns un sarkanvī ns, tekila, rums, dž ins, Baileys. Un kokteiļ i.
IELEJ DAUDZ! Viņ i neglā bj. Beilijs izdzē ra glā zes.
5. Animā cija ir! Ū dens vingroš ana, bē rnu izklaides. Futbols, volejbols. Izrā de amfiteā trī . Diskotē kas katru vakaru uz ielas pie nakts bā ra. Lī dz pē dē jam apmeklē tā jam.
6. Tirgus nav tā lu un tirdzniecī bas centrs Lira atrodas 2 km attā lumā . Mē s gā jā m iepirkties.
Mē s bijā m laimī gi un ē rti. Es iesaku.
Коктейль Номер Номер
аватар voron1812
Viesnī cu izvē lē jā s draugi no Krievijas un mē s nolē mā m pievienoties. Pē c viesnī cas rezervē š anas es sā ku pē tī t atsauksmes un nobijos. Es lasī ju daudz negatī va. Tomē r, ņ emot vē rā biež ā s brī vdienas Turcijā / Ē ģ iptē utt. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s draugi no Krievijas un mē s nolē mā m pievienoties. Pē c viesnī cas rezervē š anas es sā ku pē tī t atsauksmes un nobijos. Es lasī ju daudz negatī va. Tomē r, ņ emot vē rā biež ā s brī vdienas Turcijā / Ē ģ iptē utt. , es nolē mu nemazgā ties. Jo Cilvē ki mē dz aizrauties ar sī kumiem. Ierodoties vietā , uzreiz sapratu: man te patī k. Vē l neesmu bijusi pludmalē /ē damistabā /laukumā , tikko reģ istrē jos un iemī lē jos š ajā viesnī cā . Viss ir labi, viss darbojas, viss ir tī rs.
Var redzē t neseno viesnī cas celtniecī bu, visa kvalitatī vo funkcionalitā ti. Tajā paš ā laikā dā rgi materiā li un aprī kojums, bet soli augstā k par daudzā m citā m "noguruš ā m" viesnī cā m. Personā ls ir izpalī dzī gs, nebū dams rupjš un patī k. . . atgriezties vē lā k. Daudzas mazas lietas ir labi pā rdomā tas. Pludmale ir maza oļ i, nedaudz lielā ka ū denī . Dziļ ums - cauri trī s-č etriem soļ iem. Ē diens man ir lielisks, bet es esmu izvē lī gs.
Nelieli trū kumi: bezmaksas Wi-Fi tikai divā s noteiktā s vietā s; tā pat kā citur, vā jš , ja ir daudz lietotā ju. Ir daudz cilvē ku ar ē damistabu (restorā nu) un ne vienmē r ir pietiekami daudz vietu lielam uzņ ē mumam, piemē ram, pie mums (8 cilvē ki). Tas ir saprotams, viesnī ca ir liela un cilvē ku daudz. Problē mu atrisinā jā m: neiet darba laikā , kad stā v badī gā kie. Un pē c stundas. Viss tas pats ē diens, bet mazā k cilvē ku. Un tomē r – vā ja sporta zā le. Bet man pietika ar trim treniņ iem.
Tā rezultā tā es vē los atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz.
аватар Kapitalinna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vispā r, draugi, runā jau tas vien, ka viesnī ca nolē ma viesus sadalī t pē c tautī bas, krievi valkā oranž as rokassprā dzes, eiropieš i zilas, oficiā lā viesnī cas versija, ko viņ i jums iedod reģ istratū rā ar iegaumē tu frā zi. … Tomēr ▾ Vispā r, draugi, runā jau tas vien, ka viesnī ca nolē ma viesus sadalī t pē c tautī bas, krievi valkā oranž as rokassprā dzes, eiropieš i zilas, oficiā lā viesnī cas versija, ko viņ i jums iedod reģ istratū rā ar iegaumē tu frā zi. , saka, ka bā rā var dzert ar oranž u rokassprā dzi no 00-00 lī dz 2-00, un zilie nevar, melo!! ! ! Reā li zilajā m rokassprā dzē m ir priekš rocī ba apkalpoš anā , viesmī lis restorā nā viņ iem atnesī s dzē rienu, krievi paš i smī dinā s pē c dzē riena, bā rā bā rmenis vispirms pasniegs visas zilā s rokassprā dzes, un tad jū s, ja ne neaiziet, noguris stā vē t rindā . Rasisms tī rā kajā veidā vienas viesnī cas teritorijā , gribas justies kā otrā s š ķ iras cilvē ks, Welcome! ! ! Hotel Sanmelia visu noorganizē s jū su vietā !
Tagad par istabu, plaš a salī dzinoš i tī ra. Istabā istabenes ienā k pat tad, ja uz durvī m ir zī me “netraucē t”, kas mū s ļ oti pā rsteidza. Nedē ļ as atpū tai vannas dvieļ i tika mainī ti vienu reizi, sejas dvieļ i nekad.
Uz jū ras visiem pietika sauļ oš anā s krē slu, nekad nebija problē mu (atš ķ irī bā no baseiniem, kur puse ir aizņ emta ar tukš iem dvieļ iem). Ieeja jū rā vienkā rš i grū ta, visu nedē ļ u vē trains, jū ra 2 metri un klints, uzreiz dziļ a, ar mazu bē rnu peldē t bez variantiem, viļ ņ i ar akmeņ iem sā p kā jas, tā pē c vē lams speciā las kurpes, viesnī ca pā rdod par 15 eiro, tirgū kas ir 10 min gā jienā no viesnī cas 4 dolā ri.
Atseviš ķ i gribu atzī mē t krievvalodī go meiteni pie dvieļ u izsniegš anas, kura no zila gaisa paspē ja bū t rupja, stā sts ir tā ds ja vakarā nenodevi dvieļ us, tad no rī ta vinnē ja 'nemainiet tos priekš tevis, tu ej uz pludmali ar slapjiem, mē s š o noteikumu nezinā jā m (atbraucā m tikai pirmajā dienā ) nevis paskaidroja, viņ a vienkā rš i rupji atsū tī ja, un kā ds bija mū su pā rsteigums, kad vakarā viņ i atteicā s no mums pieņ emt dvieļ us, saka, ka sabojā jā s veļ as maš ī na, nā ciet rī t vakarā , ī si 3 dienas ar dvieļ iem, kas stā v stū rī no sā ls, mē s zinā jā m, ka mē s ejam uz zema lī meņ a viesnī cu, bet mē s nedomā ju ņ emt lī dzi pludmales dvieļ us, mē s atradā m izeju, tadammm, viesnī cā jū s varat viegli nopirkt dvieļ us par 20 USD)))
Man nepatika viesnī ca, visu atvaļ inā jumu bija sajū ta, ka neesi š eit gaidī ts.
аватар Mishka78
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Turcijā ne pirmo reizi. Atpū tā mies trī s: es, vī rs, bē rns 4.5 gadi. Viesnī cas plusi: Tī rs, svaigs numurs, individuā ls gaisa kondicionē tā js numurā . Zaļ a, skaista teritorija, kaut arī neliela. Viesnī cas mī nusi: Sajū ta, ka esmu iekļ uvusi skudru pū znī , ī paš i galvenajā restorā nā vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Turcijā ne pirmo reizi. Atpū tā mies trī s: es, vī rs, bē rns 4.5 gadi.
Viesnī cas plusi: Tī rs, svaigs numurs, individuā ls gaisa kondicionē tā js numurā . Zaļ a, skaista teritorija, kaut arī neliela.
Viesnī cas mī nusi: Sajū ta, ka esmu iekļ uvusi skudru pū znī , ī paš i galvenajā restorā nā vakariņ ā s. Rindas pie visa. Nekad visiem nepietika dakš iņ as, tē jkarotes trū ka. Ē diens nav garš ī gs un ļ oti slikti sagatavots. Virtuvē izskatī jā s tā , ka strā dā studenti, pastā vī gi kaltē ti frī kartupeļ i un piedegusi pica. Ir "vē rotā ji", lai cilvē ki neiznes ē dienu no restorā na.
Pludmalē agri jā ceļ as un jā ņ em sauļ oš anā s krē sli, pretē jā gadī jumā jū s atnā ksiet un vā ļ ā sities pa oļ iem.
Ū dens slidkalniņ i tiek pastā vī gi izslē gti, jo sū knis pā rkarst. Un tas ir 21. gadsimtā , tikai smejos.
Wifi ir maksas, bet reģ istratū rā slikti ķ eras.
Bija sajū ta, ka ne visur esi gaidī ts, it kā bū tu pie viņ iem atnā cis ar brī vbiļ eti))) Attieksme var krasi mainī ties lī dz starojoš am smaidam, ja pē kš ņ i tiek pie dolā ru pakas. . Tā du bildi novē rojā m personī gi.
аватар olesa-75
Mums patika viesnī cas dizains un jaunums. . . tomē r pieredzi sabojā ja slikts ē diens, rindas pie ē dinā š anas restorā na, dzē rieni, augļ u kvalitā te, slikta ventilā cija un troksnis no kaimiņ u viesnī cas un smirdoņ a, kas nā ca no sabojā tajā m pā rtikas atliekā m no kaimiņ u viesnī cas. … Tomēr ▾ Mums patika viesnī cas dizains un jaunums. . . tomē r pieredzi sabojā ja slikts ē diens, rindas pie ē dinā š anas restorā na, dzē rieni, augļ u kvalitā te, slikta ventilā cija un troksnis no kaimiņ u viesnī cas un smirdoņ a, kas nā ca no sabojā tajā m pā rtikas atliekā m no kaimiņ u viesnī cas.
Пляж


iemiesojums chernyvasya16
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai turku pirts uz vietas ir bez maksas?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен рядом с собственным пляжем, отмеченным Голубым флагом. Открыт в 2015 году. Отель идеально подойдёт для активного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 10 км от г. Манавгат. 70 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж отмечен Голубым флагом. Бар на пляже. Заход в море – песок, галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Бесплатное Wi-Fi-соединение (до 50 Mb/сек). Платное Wi-Fi-соединение (свыше 50 Mb/сек). Основной ресторан: рассчитан на 1000 человек, терраса – на 550 человек. 4 A’la Carte ресторана: османский, итальянский, китайский и рыбный (по резервации).

6 баров. 4 конференц-зала. Открытый бассейн, 170 кв.м. Релакс-бассейн, 170 кв.м. Бассейн с горками (6 горок), 190 кв.м (работает с 15.05 по 15.10). Крытый бассейн, 160 кв.м (работает с 01.10 по 01.06).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет, работает 6 раз в неделю), тинейджер-клуб (11-15 лет). Детская секция в открытом бассейне, 70 кв.м. Детские коляски (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дискотека (вход бесплатно, напитки платно, работает в определенные дни, 16+). Дартс, стрельба из лука, амфитеатр, степ, аэробика, бочча – бесплатно. Пилинг, игровой зал, компьютерные игры, все виды водного спорта – платно. Софт-анимация.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 590 номеров. Состоит из двух 6-этажных зданий.

Istabās

Центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), спутниковое телевидение, мини-бар (безалкогольные напитки и вода, пополнение ежедневно), прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно до 50 Mb), душ, фен, сейф (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Kızılağaç Mah. Yeni Yerleşim Alanı No: 221 Manavgat - Antalya - Türkiye
Tālruņi: (0242) 212 14 32
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.