Side Royal Paradise 5*– Atsauksmes

24
Novērtējums 4.110
№191 viesnīcas reitingā Sānu
3.8 Numurs
3.2 apkalpošana
3.2 Tīrība
6.4 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Vidusjūras piekrastē, Sidē. Atvērts 2007. gadā, pēdējo reizi renovēts 2014. gadā. Sastāv no galvenās 5 stāvu ēkas, 3 bloki. Viesnīca ir lieliski piemērota āra aktivitātēm un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар ninelkrutova
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir ļ oti netī ra un bī stama veselī bai. Mū su istabā vannas istabā skraidī ja tarakā ni, un naktī meita tika sakosta, kā izrā dī jā s pē c blakš u beigā m. Viesnī ca uz š o situā ciju nekā di nereaģ ē ja, lai gan es pat nofilmē ju video. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti netī ra un bī stama veselī bai. Mū su istabā vannas istabā skraidī ja tarakā ni, un naktī meita tika sakosta, kā izrā dī jā s pē c blakš u beigā m. Viesnī ca uz š o situā ciju nekā di nereaģ ē ja, lai gan es pat nofilmē ju video. Mums piedā vā ja tā dus paš us nolietotus numurus par mazā ku sē dvietu skaitu nekā mū sē jiem, arī par papildus samaksu - "diezgan dā rgi" savā izteicienā . Tū risma operators Fun&sun, atbildot uz mū su lū gumu par pā rcelš anos uz citu viesnī cu, piedā vā ja variantus ar papildus samaksu 1.5 tū kstoš u eiro apmē rā . Viņ i prasī ja laiku, lai ar aģ entū ras starpniecī bu pieprasī tu bezmaksas pā rvietoš anu, un viņ u pā rstā vis viesnī cā nekavē joties paziņ oja, ka tas nav iespē jams. Visi pierā dī jumi ir nosū tī ti. Es jau biju gatavs š im maksā jumam, tač u ceļ vedis nepiedā vā ja citas maksā š anas iespē jas, izņ emot skaidru naudu. Viesnī ca ir orientē ta uz vā cieš iem, viņ u ir daudz, viņ iem ir atseviš ķ as glā zes alkoholam, daudz vā cu dziesmas (krievus vispā r nespē lē ), vā cieš iem ir tī rī š ana istabā s.
Pie mums un sarunā s ar citiem krieviem principā netika normā li iztī rī ts. Nominā li bija uzkopš ana, bet istabene skrē ja pie mums tikai tiklī dz ieraudzī ja, ka esam ieraduš ies istabā . Protams, pie mums tī rī š ana ir daudz vienkā rš ā ka, tī rī š ana ilga ne vairā k kā.1 minū ti. Pirmajā dienā es palū dzu, lai viņ a nā k vē lā k, un viņ a nemaz nenā ca. Ne dzeramnauda, ​ ​ ne turku tulks, ne skaidrojums, ka mums ir mazs bē rns un viņ š guļ pē c vakariņ ā m, neietekmē ja. Par dvieļ iem istabā es dzenā ju pirmā s divas dienas, proti, tie vienkā rš i nebija istabā , reģ istrē joties, nemaz. Es domā ju, ka tā ir kaut kā da kļ ū da, bet izrā dī jā s, ka visi krievi tā dara. Viesnī cā nav arī gludekļ u. Labi, ka man bija lī dzi kempings. Nu "ķ irsis uz kū kas" - viesnī ca mani neapsveica dzimš anas dienā , vī rs pat devā s uz reģ istratū ru un lū dza vismaz uzklā t galdu. Reģ istratū rā bija krieviski runā još i turki, tač u viņ i pamirkš ķ inā ja acis un teica, ka viņ iem tā das nav.
Rezultā tā , gudra un skaista, es sē dē ju pie nobruž ā ta galda, visi pā rē jie jau bija aizņ emti, bez tehnikas, kamē r vī rs skrē ja pē c ē diena un meklē ja mums dakš iņ as. Tad viņ i vienkā rš i devā s uz jū ru. Vienī gais š ī s viesnī cas pluss ir ē diens, tas ir daudzveidī gs un garš ī gs. Bet, kad tavā istabā skraida prusaki un tavai meitai ir briesmī ga nieze pē c blakš u sakodumiem, tas nav atkarī gs no ē diena. Starp citu, izlasot visu internetu, uzzinā ju, ka blaktī m nepatī k spē cī gas smakas, aizgā ju uz aptieku un visas pā rē jā s naktis smē rē ju ar piparmē tru eļ ļ u, pā rstā ja kost meitai, mums bija pā ris. Vispā r š ajā braucienā ļ oti paplaš inā ju savas zinā š anas bioloģ ijā , tagad gatavoju lietu
аватар anver80
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Rezervē ts numurs 2 pieauguš ajiem un 1 bē rnam. Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri, ap 6 no rī ta. Reģ istratū rā teica, ka visas istabas ir aizņ emtas un piedā vā ja iereģ istrē ties ģ imenes istabiņ ā uz 4 personā m. … Tomēr ▾ Rezervē ts numurs 2 pieauguš ajiem un 1 bē rnam. Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri, ap 6 no rī ta. Reģ istratū rā teica, ka visas istabas ir aizņ emtas un piedā vā ja iereģ istrē ties ģ imenes istabiņ ā uz 4 personā m. Sā kumā viņ i bija sajū smā par š ā du veiksmi, bet, nonā kot istabā , saprata, ka nav nekā ī paš a, par ko priecā ties ( (
Kondicionieris nestrā dā ja, bija kā pirtī . Mini bā rs nemaz nedzesē ja dzē rienus. Un arī logs un mini balkons paskatī jā s uz ceļ u, un animā cija kliedza lī dz 11 naktī.
Kad mē ģ inā ju nomainī t numuru, viņ i atteicā s. Veids, kas atsaucas uz to, ka viesnī ca ir pilna. Lai gan, kad mū s atbrī voja istabas ar skatu uz baseinu, kur ir daudz klusā ks.
Vannas istaba ir netī ra, duš a nedarbojas. Fē ns ir drausmī gs, sabojā matus un strā dā nepā rtraukti spiež ot pogu! Nekur citur š ito neesmu redzē jis! Tikai alva.
4dien saindē jos vai bija vī russ, stipra vemš ana, drudzis un viss komplekts....bija jā brauc uz slimnī cu.
Tad mans vī rs izvilka. Un vē lā k bē rns saslima un viņ am bija augsta temperatū ra!
Zaudē tas dienas guļ ot istabā un ē dot rī vmaizi!
Viesnī ca netī ra, antisanitā ri apstā kļ i, pilnī gs bardaks! Nekā das telpu uzkopš anas! Mums bija jā lū dz dvieļ i un ū dens.
Man patika tikai atraš anā s vieta un jū ra.
Sliktā kā viesnī ca. Nekad nevienam neieteiktu un nā kamreiz izvē lē š os ļ oti rū pī gi!
аватар yu55.yu55
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jums bija izdevies! Es rakstu dienu pē c manas ieraš anā s. Atpū ta no 2021.10. 11. lī dz 19.10. 2021. Paņ ē mā m 8 dienas, jo dē ļ vē lā reisa 13-50 no Maskavas, diena faktiski tika zaudē ta. Beigā s tik tikko tikā m lī dz vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums bija izdevies! Es rakstu dienu pē c manas ieraš anā s. Atpū ta no 2021.10. 11. lī dz 19.10. 2021. Paņ ē mā m 8 dienas, jo dē ļ vē lā reisa 13-50 no Maskavas, diena faktiski tika zaudē ta. Beigā s tik tikko tikā m lī dz vakariņ ā m. Un lidojums atpakaļ bija agrs. Tā tad 19. datumu nevar skaitī t kā dienu. Un tā palika veselas septiņ as dienas. Uzreiz jā saka, ka biļ eti varē ja paņ emt no 15.10 un bū tu jau 15 tū kstoš i rubļ u. lē tā k un lidojumi bija gan agri uz turieni, gan vē lu atpakaļ . Bet mums bija apstā kļ i. . . Oktobra laikapstā kļ i mū s priecē ja ar Melnā s jū ras vasarī go augusta samtaino maigumu š eit. Tas ir salī dzinā jumam tiem, kas oktobrī Turcijā neatpū tā s. Pē cpusdienā lī dz 30, vakarā.25-20, no rī ta 18-20. Ū dens no 27 lī dz 25. Lī dz tam laikam kļ uva vē l siltā ks. Bija divi lietaini rī ti. Bet š ķ iet...lietus uzlā dē ja...rudeni sedz...Un stunda vai divas un viss...atkal vasara)))
Pludmale atrodas netā lu no viesnī cas. Bet tā nav problē ma. Pirmkā rt, ir labs bā rs, un daudzi ē dieni tiek gatavoti arī pusdienā m. Tā tad daudzi cilvē ki tur ē da. Mē s gā jā m kā jā m vai braucā m aizmugurē jā kravas automaš ī nā uz viesnī cu un tad atpakaļ . Iesaku visiem. Maz bija jā brauc aizmugurē ))) Ļ oti smieklī gi un ē rti. Upē redzē jā m lielus bruņ urupuč us, zivis un pī les. Pa ceļ u uz pludmali tek upe. Aizaudzis ar bambusu, niedrē m un datelē m. Dzē rieni viesnī cā ir tik un tā...vietē jie. Bet alus ir labs, ne stiprs, tieš i tā ds. . . Vī ns bija pat stiprinā ts. . . Lī dzī gi kā Š erijai. Bet stipro dzē rienu cienī tā jiem iesaku brendiju vai iegā dā ties beznodokļ u veidā pē c patikas.
Ar pā rtiku pieauguš am veselam cilvē kam viss bija kā rtī bā...Izsalcis nebū si. Droš i vien arī bē rni un diē tas ievē rotā ji no bada nemirs. . . bet, izņ emot rī sus, makaronus, vermicelli, kartupeļ u biezeni un vā rī tu vistas fileju, es personī gi neko citu nemanī ju. Vecā ki bē rni piedzē rā s ar kolu un ē da frī...bija arī citi dzē rieni kā sprite, fanta, turku sulas uz krā na, un pat pusdienā s viņ iem iedeva tomā tu no pakā m. Svaigas sulas š ā dā s viesnī cā s par naudu...apmē ram 200 rubļ u glā zē .
No algas es ieskrē ju seifā . Kursā mani pievī la par 300 rubļ iem. Esi uzmanī gs. Karte netika pieņ emta apmaksai. No simts dolā riem nekas nemainī jā s. Vienojā mies par rubļ iem. Bet viņ i nekavē joties mē ģ inā ja septiņ ā s dienā s paņ emt 3 tū kstoš us rubļ u. par seifa cenu 2 eiro dienā . Rezultā tā viņ i paņ ē ma 1500 rubļ u. Tā tad, vai nu krā jiet eiro, vai kaulē jieties agresī vā k. Viņ iem tas patī k. Bet tas bija nā kamajā rī tā un es jutos slikti...droš i vien aklimatizā cija (((
Animā cija ir normā la. Bē rni mī l daž us no tiem. Pieauguš ie labi pavadī ja laiku karaoke))) Pludmalē ir vairā ki volejbola tī kli. Viņ i spē lē bumbas. Viesnī cā pā rsvarā ir ā rzemnieki no ES. Poļ i un vā cieš i. Tas ienes savu krā su. Bē rnu bija maz. Kas arī ir labi. Mē s tur lidojā m ar Tuju. Tā kā š ie operatori nepū las pievilinā t tū ristus uz savā m ekskursiju pā rdoš anas akcijā m, es runā ju par š ī m bezjē dzī gā m tikš anā s reizē m ar gidiem nā kamajā dienā . Mums iedeva kaut kā das skrejlapas ar milzī gu uzrakstu, ka neieraš anā s gadī jumā pā rsū tī š ana atpakaļ nebū s. Protams, mē s nekur nedevā mies, un parasti mū s sagaidī ja autobuss un aizveda uz lidostu. Tā pē c neļ aujiet sevi apmā nī t un mierī gi sekojiet saviem atvaļ inā juma plā niem))) Izlasiet ciklu "Par PSRS", Georgijs Komissarovs. Novē lu visiem labi atpū sties un neticiet sliktajā m atsauksmē m. . . Viss atkarī gs no mums paš iem! Raksti, jautā . es atbildē š u!
аватар akovalska2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar vī ru atbraucā m kopā , bijā m iekā rtojuš ies ģ imenes istabā , teica, ka diviem brī vu numuriņ u nav. Otrajā dienā viņ i pā rvā cā s, vispirms uz š ausmī gu istabu, ar š ausmī gu skatu, pē c tam ar normā lu skatu, bet istabā ir divas gultas (divvietī gā un vienvietī gā ), mums vispā r nav skaidrs, kā pē c mē s vajag š o vienvietī go gultu? Animā cija vā ja, viesnī cā tikai veci cilvē ki vai ģ imenes likmes, jaunieš iem neder! ! ! Tas bū s skumji! Istabas š ausmī gas, nenes uz istabu glā zes (plastmasas glā zes), tī ra tik un tā . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atbraucā m kopā , bijā m iekā rtojuš ies ģ imenes istabā , teica, ka diviem brī vu numuriņ u nav. Otrajā dienā viņ i pā rvā cā s, vispirms uz š ausmī gu istabu, ar š ausmī gu skatu, pē c tam ar normā lu skatu, bet istabā ir divas gultas (divvietī gā un vienvietī gā ), mums vispā r nav skaidrs, kā pē c mē s vajag š o vienvietī go gultu? Animā cija vā ja, viesnī cā tikai veci cilvē ki vai ģ imenes likmes, jaunieš iem neder! ! ! Tas bū s skumji! Istabas š ausmī gas, nenes uz istabu glā zes (plastmasas glā zes), tī ra tik un tā .
Ē diens nav garš ī gs, katra diena ir vienā da. Visu dienu ē dā m frī kartupeļ us un kā postu salā tus, jo viss ir ļ oti specifisks. Viesnī cā ir tikai vā cieš i un krievi, Ukrainas nav (lai gan esam no Ukrainas), bet cilvē ki no Krievijas ir jauki, atradā m savu ballī ti! Neiesaku viesnī cu, ī paš i ē dienu. Darbinieki, kā ar tevi izturē ties, raksta, ka 23-24 stundas vē lā s vakariņ as, patiesī bā nekā ! Pie bā ra letē m biež i vien nav neviena!
Vienī gais pluss ir jū ra, tī ra un pludmale skaista, bet lī dz jū rai 800 m, nevis 350, kā saka. Wi-Fi ir pieejams, bet labi darbojas tikai istabā .
Š ī ir 4 * viesnī ca, kad saka 5 * - neļ aujiet sevi apmā nī t! Bet es š ai viesnī cai nedoš u pat 4 *, vā ja 3 *.
Vā rdu sakot, alva! ! !
аватар Rod375
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
No rī ta apmetā s ģ imenes istabā par papildus $10, nebija jā gaida 14:00. Wi-Fi nozvejas istabā , restorā nā , pie baseina un pat pludmalē . Komunikā cija gandrī z vienmē r. Lī dz jū rai apmē ram 7 minū tes, es neredzu neko briesmī gu tajā automaš ī nā , kas brauc uz pludmali un atpakaļ . … Tomēr ▾ No rī ta apmetā s ģ imenes istabā par papildus $10, nebija jā gaida 14:00. Wi-Fi nozvejas istabā , restorā nā , pie baseina un pat pludmalē . Komunikā cija gandrī z vienmē r. Lī dz jū rai apmē ram 7 minū tes, es neredzu neko briesmī gu tajā automaš ī nā , kas brauc uz pludmali un atpakaļ . Viss ir pieņ emams. Pludmalē viņ i gatavo kū kas ar pildī jumu, un jū s varat ieturē t pusdienas. Pie baseina tiek nodroš inā ts saldē jums. Istaba nav ī paš i labi iztī rī ta, pat par naudu, viņ i to vienkā rš i izsū cē ja. Ne pā rā k tī rs paš ā viesnī cā , tas ir mans vienī gais mī nuss. Un vakara animā cijas un bē rniem likā s, ka nebija, nekad neredzē jā m izrā di vai mini klubiņ u bē rniem, pat blakus viesnī cai tika izveidota pamatu bedre jaunbū vei, ar kaut ko nož ogota un no treš ā stā va, no protams skats nav ī paš i labs, bet kopumā viss ļ oti labi!
аватар Belochka18
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā mies ar draugu 7 no rī ta, iedeva naudu, mū s aizsū tī ja brokastī s, un pē c brokastī m iekā rtojā mies labā istabiņ ā trī s personā m. Uzreiz atstā jā m mantas, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz pludmali lī dz jū rai. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ar draugu 7 no rī ta, iedeva naudu, mū s aizsū tī ja brokastī s, un pē c brokastī m iekā rtojā mies labā istabiņ ā trī s personā m. Uzreiz atstā jā m mantas, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz pludmali lī dz jū rai. Lī dz pludmalei ir vajadzī gas 10 minū tes, ir maš ī na, bet lī dz 16:30 tas protams ir mī nuss, jo cilvē ki ir visi. pludmalē lī dz 19:00-20:00. Ē diens bija labs, daudzveidī gs. No rī ta sievietes jū su priekš ā uz pannas cepa gardu olu kulteni ar pildī jumu pē c izvē les. Viņ as arī pagatavoja gardas vafeles, kuras var pā rliet ar š okolā di vai medu. Pusdienā s un vakariņ ā s bija daž ā das gaļ as un zivis. Vienī gais pandē mijas dē ļ bija milzī gas rindas restorā nos, ilga gaidī š ana. Bija laba augļ u izvē le (persiki, nektarī ni, ā boli, bumbieri, plū mes, arbū zi, melones, aprikozes, vī nogas un visas daž ā das š ķ irnes ). Pie mums daž ā das kū kas gatavoja š efpavā rs. Personā ls nebija ī paš i rusificē ts. Viesnī cā bija arī maz krievu, pā rsvarā vā cieš i, serbi, č ehi, daudz turki. Bet tas ir pat pluss. Recepcijā no 4 administratoriem tikai viens zina krievu valodu, bet tagad tur ir balss tulki, nav nekā du problē mu. Ā rzemnieki visi ir draudzī gi un pretimnā koš i. 15:30 dā vā ja gardu kazas piena saldē jumu, lai gan rindas arī bija milzī gas un ā tri beidzā s. Pusdienā s pludmalē gatavoja Gozlemes kū ku. Alkohols, tā pat kā daudzā s Turcijas viesnī cā s, ir tik un tā , mē s pā rsvarā dzē rā m alu un kokteiļ us. Pludmalē bija uzkodu bā rs, vī rietis, kurš tur lē ja dzē rienus, bija labi noskaņ ots tikai pret ā rzemniekiem. Kad ē nā dabū ju iekost pie galdiņ a, viņ š mani aizsū tī ja pie cita galdiņ a zem lū zuma, sakot, ka esi viens un nav labu galdiņ u, ko aizņ emt. Viesnī ca tieš ā m eiropeiska, tur bija daž i darbinieki kuri izrā dī ja naidī gumu, tiklī dz dzirdē ja krievu runu. Bā rs pludmalē ir atvē rts lī dz 17:00, kas arī ir neē rti, vakarā jū s neatradī siet dzē rienus, ir daudz ko iet uz viesnī cu, un ū dens ar jums ilgu laiku nav pietiekami daudz, jo tas ir ļ oti karsts. Animā cija nebija viena aktiera teā tris, cilvē ks, kurš vienlaikus runā vienu vā rdu kopu no turku, vā cu un angļ u valodas. Bija dienas, kad tā nebija vispā r, un ja bija tikai no 22:00 lī dz 23:00, un tad bū tī bā tā bija Bingo loterija. Reizē m viņ š pats dejoja un dziedā ja un tas arī viss. Viesnī ca ir ģ imene, relaksē još ai atpū tai, bijā m jauni, mums vakarā bija mazliet garlaicī gi, vienkā rš i pasē dē jā m vestibilā vai bā rā . Nav arī diskotē ku. Puiš i Bari lieliski strā dā gan ar asti, gan ar krē pē m, viņ i labi izturas pret jums. Netā lu no viesnī cas ir daudz veikalu un veikalu, cenas normā las. Teritorija pie viesnī cas ir maza, bet pludmalē pavadī jā m visu dienu, un tā pē c ir liels jauks baseins. Principā , ja brauc ar ģ imenē m, iesaku š o viesnī cu, smilš u pludmale nedaudz netī ra, bet labā k par oļ iem un plā ksnē m, jū ra maiga, skaista. Viesnī cas teritorijā , pludmalē un numuros ir lielisks bezmaksas bezvadu internets un liels ā trums.
Negatī vu pē du atstā ja Anex Tour gids Raufs Musajevs. Pē c ieraš anā s mums bija tikš anā s ar viņ u, viņ a attieksme bija niķ ī ga, pat es teiktu kā lops. Viņ š sā ka mums pā rdot ekskursijas, kuras mē s negribē jā m, tad viņ š sā ka prasī t istabu. Tieš i teica, ka vē las gulē t, es viņ am atbildē ju, ka viņ š uzvedas neadekvā ti, un, ja es atbraukš u bez vī ra, tad tas noteikti nav paredzē ts piedzī vojumiem. Viņ š teica, ka brī vdienu romantika nav nodevī ba un sā ka jautā t par pozā m, kuras man patī k, es tikai gribē ju nospļ auties, bet audzinā š ana ļ ā va sevi savaldī t. Vispā r viņ š mums pā rdeva ekskursijas, nodē vē jot tā s par kaut ko citu. Izbraucā m ekskursiju pa Sidi, viņ š pat nepastā stī ja, kas tajā iekļ auts, es jautā ju vai kanjons bū s slavens, viņ š teica jā , bet patiesī bā tā nebija. . Pā rdevu ekskursiju uz jahtu, bet tā izrā dī jā s pirā tu kuģ is, interesants tikai bē rniem. Mē s nesaņ ē mā m gandarī jumu no viņ iem, bet mē s izmetā m daudz naudas. Ceru, ka viesnī cas darbinieki ieraudzī s š o atsauksmi un beigs strā dā t ar tik nejauku cilvē ku. Par viņ u ir atsauksmes internetā , viņ š strā dā ja citos kū rortos un citā s tū risma firmā s. Viņ i vatsapā jautā ja, cik ilga ekskursija un ko ņ emt lī dzi, viņ š klusē ja. Paņ ē ma naudu un nesniedza pakalpojumu. Kopumā viss gā ja labi, galvenais trū kums ir ceļ vedis, bet par laimi ne visiem tā ir.
В отеле Хороший бассейн в отеле Мост,под которым протекает река с черепахами Ресторан на улице Отель Side Royal Paradise Холл отеля Сочные фрукты
аватар eremenko-alla
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen ieradā s š eit ar draugiem no Side Royal Paradise. Kopumā atpū ta visiem ļ oti patika: oktobra beigā s atpū tnieku maz, brī vu istabu pietiek, restorā nā un bā ros rindu nav, pludmale gandrī z tukš a. Tajā paš ā laikā laiks ir brī niš ķ ī gs, ū dens jū rā ir silts. … Tomēr ▾ Nesen ieradā s š eit ar draugiem no Side Royal Paradise. Kopumā atpū ta visiem ļ oti patika: oktobra beigā s atpū tnieku maz, brī vu istabu pietiek, restorā nā un bā ros rindu nav, pludmale gandrī z tukš a. Tajā paš ā laikā laiks ir brī niš ķ ī gs, ū dens jū rā ir silts. Ieradā mies ar individuā lu transfē ru no rī ta, atsū tī jā m brokastī s, atgriež oties uzreiz iekā rtojā mies istabiņ ā trī s, kas bija rezervē ta ekskursijai. Viesnī cas teritorijas praktiski nav, abā s viesnī cas pusē s ir baseini. Ļ oti laba viesnī cas atraš anā s vieta: marš rutā ar mikroautobusiem Sidē un Manavgatā , bet tajā paš ā laikā tas nebija trokš ņ ains. Manavgatā maksa ir 4.5 liras, Sidē - 4 liras. Ap viesnī cu ir tū kstoš iem veikalu, bazā ri ar teltī m visos virzienos, netā lu no Migros un Karefur.
Istaba bija tī ra, bija pieejami ziepju krā jumi. Vē lā k papildinā ts ar ž elejā m, matu kondicionieri un š ampū nu. Santehnika, rozetes, fē ns - viss darbojā s. Dvieļ i tika mainī ti 3 reizes 7 dienā s, gulta, š ķ iet, nav mainī ta. Wi-Fi ir noķ erts istabā un vestibilā . Lī dz pludmalei 5-7 minū tes ar mierī gu gaitu, nes maš ī nu ar vē su. Pludmales josla plata, netī ras smiltis, bet ieeja jū rā ļ oti laba, lai arī gara, 100 metru dziļ umā , ū dens tī rs. Sauļ oš anā s krē sli, matrač i, pludmales dvieļ i - viss kā parasti. Pludmales bā rā varat ē st pē cpusdienā . Ir duš a un tualete. Animā cijas nebija. 30. oktobrī pludmalē tika noņ emti visi saulessargi, bā rs tika slē gts.
Restorā ns ir liels, ē dinā š ana nav viegla, tač u vienmē r bija daž i gaļ as ē dieni un pā ris zivju ē dieni. Visu veidu gaļ a un zivis vā rī ti bija ļ oti garš ī gi. Zaļ umi, gurķ i, tomā ti, olī vas, kā posti, ziedkā posti, sē nes, cukini, baklaž ā ni. No augļ iem bija mandarī ni, apelsī ni, greipfrū ti, granā tā boli, plū mes, ā boli, arbū zi. Pē c vakariņ ā m bija saldē jums. Baseina bā rā bija vairā ku veidu dzē rieni. Kad viss ir labi, tad nav par ko ī paš i rakstī t. Pā rē jais man patika. Esmu pā rliecinā ts, ka mē s tur iesim vē l.
Arī Anex-tour ceļ ojuma organizā cija bija nevainojama, ieskaitot ekskursiju uz Demri, Miru, Kekovu. Liels paldies Anex Tour un viesnī cas personā lam par lielisko uzturē š anos.
аватар MVOsipenko
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atsauksmes no cilvē ka, kurš.9 reizes apmeklē jis viesnī cas Turcijā un Ē ģ iptē . Ieradā mies 6.10 no rī ta, aizpildī jā m anketas, uzvilkā m rokassprā dzes un devā mies brokastī s. 9.00 ar mazas zaļ as lapiņ as palī dzī bu tikā m iekā rtoti istabā . … Tomēr ▾ Atsauksmes no cilvē ka, kurš.9 reizes apmeklē jis viesnī cas Turcijā un Ē ģ iptē . Ieradā mies 6.10 no rī ta, aizpildī jā m anketas, uzvilkā m rokassprā dzes un devā mies brokastī s. 9.00 ar mazas zaļ as lapiņ as palī dzī bu tikā m iekā rtoti istabā . Par numuru komentā ru nebija - viss strā dā ja pareizi, tī rs, kā rtī gs. 9.30 jau bijā m jū rā . Tas ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs, tī rs, silts, ar skaistā m smiltī m un gludu saulrietu. Tur bija daudz zviļ ņ u. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem.
Ē diens, pamatojoties uz ekskursijas cenu, ir lielisks. Brokastis, kā jau visā s viesnī cā s, ir standarta - olas, olu kultenis, desiņ as, jogurti, ievā rī jumi, salā ti, augļ i. Pusdienas un vakariņ as - 3-4 piedevu veidi, vista, zivis, gaļ a daž ā dos pagatavojumos. Viskijs, sarkanvī ns, alus ir diezgan labas kvalitā tes. Bet kokteiļ i ir blē ņ as. Pulksten 15.30 - saldē jums un austrumu saldumi. Covid-19 dē ļ visu ē dienu uz jū su š ķ ī vjiem saliek darbinieki, kas atrodas aiz stikla. Personā ls ļ oti draudzī gs, porciju skaitam nebija nekā du ierobež ojumu.
Iet uz jū ru mierī gā tempā uz 5-6 minū tē m, ik pē c 10-15 minū tē m brauc forš s shuttle bass, ceļ ojuma laiks ir 2 minū tes. Wi-Fi ir pastā vī gi pieejams telpā un reģ istratū rā . Personā ls draudzī gs, reģ istratū rā ir lielisks puisis Huseins, runā krieviski, vienmē r palī dzē s. Atseviš ķ s jautā jums ir viesnī cas gids, kas pā rstā v un ir jū su tū risma operatora seja. Mū su tū roperatoru Anex-Tour pā rstā vē ja viesnī cas gids Refik Idris, ļ oti uzmanī gs, pozitī vs un gā dī gs cilvē ks. Viņ š katru dienu bija viesnī cā , vienmē r gatavs atrisinā t visas pē kš ņ i raduš ā s problē mas, atbrī vojot jū s no raizē m. Par ekskursijā m Refik ļ oti interesanti un patiesi stā stī ja par katru. Beigā s teica, jū su nauda un jū s izlemjat. Viņ š nerunā ja muļ ķ ī bas, ka tu neizbrauksi vai tiks mainī ts lidojums, no kā biež i cieš daudzi viesnī cu gidi. Jū s esat situā cijas saimnieki. Mē s paņ ē mā m 3 ekskursijas no Refik un bijā m ļ oti apmierinā ti.
P. S. Liels paldies Anex-Tour par organizē to braucienu un visiem Side Royal Paradise darbiniekiem par rū pē m un sirsnī go uzņ emš anu!
аватар bma-73
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija ļ oti pozitī vi iespaidi. Personā ls ir diezgan draudzī gs. Visur svaigi izremontē ts. Plaš s vestibils un restorā ns. Apkā rt tī rs ar mē ru. Ikdienā istabā ledusskapī tiek ievietots minerā lū dens un tī rs ū dens, pieejama arī telpu uzkopš ana. … Tomēr ▾ Bija ļ oti pozitī vi iespaidi. Personā ls ir diezgan draudzī gs. Visur svaigi izremontē ts. Plaš s vestibils un restorā ns. Apkā rt tī rs ar mē ru. Ikdienā istabā ledusskapī tiek ievietots minerā lū dens un tī rs ū dens, pieejama arī telpu uzkopš ana. Ē diens ir ok! ! ! Š ā da lī meņ a viesnī cai nav nekā du liekuļ u. Bija katru dienu grilē ta gaļ a, zivis, dā rzeņ i! Visi ē dieni garš ī gi! Augļ i - arbū zs, plū mes, ā boli, vī nogas. . . Nebija garlaicī gas rindas pē c ē diena! Bija saldē jums, laicī gi, nedaudz. . .
Pludmale smilš aina, ieeja jū rā , bā rs pludmalē , sauļ oš anā s krē sli, pludmales dvieļ i, viss kā rtī bā ! Internets viesnī cā un bā rā pludmalē darbojas labi! Bez papildu maksas! No viesnī cas lī dz pludmalei 7 minū tes nesteidzī ga pastaiga pa taku. Bija arī pā rsē š anā s. Savdabī gi un primitī vi, bet eksistē ! No tū ristiem bija krievi, ukraiņ i. . . turki ar ģ imenē m, vā cieš i. . . Sā kumā tas bija neparasti, bet nekaitinoš i! Viesnī cai nav teritorijas, ir tikai peldbaseini (2 bē rniem - 1 ar lielu slidkalniņ u un 1 bē rniem, 2 pieauguš ie)...Vakara animā cija ir primitī va, piemē ram, karaoke un mū zika baseina bā rā . . apsveriet to nē ! Uz ielas ir bē rnu rotaļ u laukums, bet es tur neredzē ju animatorus!
Nav atseviš ķ as bē rnu barī bas! Bā rā (no 10.00 lī dz 24.00) vietē jais alkohols. Netā lu atrodas Migros (7.45), Kerful (7.43), SOK - mazie veikalu ķ ē des ar fiksē tā m cenā m, kur maiņ a tiek dota Turcijas lirā . Dolmush pietura pie viesnī cas, nepilni 50 m Ceļ ojums vienai personai - 1 dolā rs (eiro) vai 4.5 Turcijas liras. Iepirkā s Manavgatā , kas atrodas 10-15 km. Tirgus ceturtdien un sestdien. Tur, uz ielas valū tas maiņ as punktā , iepretim Waikiki, bija pā rsteidzoš i augsts izdevī gs dolā ru kurss Turcijas lirā m (7.6 liras = 1 dolā rs). Tirdzniecī bas centra Nova Mall apmainī tā jā kurss bija zemā ks (7.1)...iesaku apmeklē t, tur ir arī daudz veikalu - Waikiki (7.41), DeFacto (7.51), Cotton, H&M, MMMigros lielais un citi!
Tiem, kas ceļ o aiz jū ras, saules, pludmales – ļ oti labs variants!
аватар mpvera
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti laba, ē dinā š ana izcila, numuriņ š , individuā ls dzī voklis, viss kā rtī bā . Bet jū rā iet 15-20 minū tes karstumā , shuttle kursē , tik slinks. Pludmale - dzeltenas smiltis, patī kama, pilna ar sauļ oš anā s krē sliem, jebkurā laikā , viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, ē dinā š ana izcila, numuriņ š , individuā ls dzī voklis, viss kā rtī bā . Bet jū rā iet 15-20 minū tes karstumā , shuttle kursē , tik slinks. Pludmale - dzeltenas smiltis, patī kama, pilna ar sauļ oš anā s krē sliem, jebkurā laikā , viss kā rtī bā . Man patī k viss, izņ emot š o gā jē ju ceļ u uz jū ru, ir ļ oti karsts. Atceros, atpū tā mies Tunisijā , tā pē c tur uztaisī ja tā du nojumi - auš anas augu arku, tu ej pa ē nu, tas ir jauki. Š eit ir nepatī kami staigā t saulē . Netā lu no viesnī cas ir daudz veikalu. Nu kaut kas lī dzī gs š im.
Речка по дороге на пляж
Parādīt vairāk »


iemiesojums ninelkrutova
9 mēnešus atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums nataliia_L
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на берегу Средиземного моря в Сиде. Открыт в 2007 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Состоит основного 5-этажного здания, 3 блока. Отель прекрасно подойдёт для активного отдыха и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 6 км от центра г. Сиде. 45 км от аэропорта Анталии. 60 км от центра Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м, через дорогу. Протяжённость – 100 м. Курсирует шаттл на пляж, в течение дня, бесплатно. Душевые, кабины для переодевания, спасатели на пляже. Заход в море песчаный. Бар на пляже.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан. 2 A’la Carte ресторана: итальянский и турецкий (по резервации). 3 бара.

Конференц-зал, 500 кв,м, на 250 чел.

2 открытых бассейна 400 и 500 кв.м.

Открытый бассейн с горками (3 горки), 50 кв.м.

Крытый бассейн с подогревом, 40 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация на русском языке. Мини-клуб (4-12 лет). Детский открытый бассейн, 25 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, бочча (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 335 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Gomecli Mahallesi 283 Sokak No:3, Kumkoy Ilıca Belediyesi, Manavgat, Antalya
Tālruņi: +90 242 524 53 87
Tīmekļa vietne: Side Royal Paradise
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.