Side Alegria Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

22
Novērtējums 6.510
№120 viesnīcas reitingā Sānu
6.9 Numurs
7.1 apkalpošana
7.6 Tīrība
6.9 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kumkoy ciematā, zem Sides pilsētas, 150 metru attālumā no pludmales. Viesnīca tika atvērta 1993. gadā un pēdējo reizi atjaunota 2014. gadā. Ideāla izvēle relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар livoschenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas un atsauksmē m. Atsauksmes internetā par Side Alegria Hotel & Spa 5 * ir pretrunī gas, tač u, ņ emot vē rā vispiemē rotā ko cenu starp analogiem, mē s nolē mā m riskē t. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas un atsauksmē m. Atsauksmes internetā par Side Alegria Hotel & Spa 5 * ir pretrunī gas, tač u, ņ emot vē rā vispiemē rotā ko cenu starp analogiem, mē s nolē mā m riskē t...un galu galā mē s neko nenož ē lojam.
Mū su reģ istrē š anā s notika pē c pusdienā m, vē lā pē cpusdienā . Ā tri iekā rtojā s, istabiņ ā ar skatu uz pilsē tu 5. stā vā . Par istabiņ u ar skatu uz jū ru piedā vā ja maksā t 60 dolā rus, bet mē s atteicā mies (uz jū ru tik un tā gā jā m katru dienu, turklā t to var apbrī not no koridora un lifta).
Viesnī cas teritorija neliela, viss, kas atrodas teritorijā atbilst aprakstam internetā .
Sā kumā bija grū ti pieslē gties internetam, bet, kad izdevā s, izrā dī jā s, ka Wi-Fi ļ oti labi tvē ra istabā , strā dā ja bez pā rtraukumiem. Istabā un uz vietas viss ir tī rs un labi uzturē ts. Kalpones regulā ri tī rī ja pē c mū su lū guma (piekā rā m zī mī ti uz roktura un atstā jā m 1 dolā ru). Starp citu, ja uz roktura nepiekarina zī mi “netraucē t”, viņ i paš i iegā ja istabā un jautā ja, vai nevajag tī rī t, tomē r pirms tam pieklauvē ja.
Numurā ir tē jkanna mini bā rs, kas tiek atjauninā ts tī rī š anas laikā . Ir kafija, sausais krē jums kafijai, tē ja, cukurs, ū dens. Vannas istabā bija divi dvieļ i rokā m, vannai un viens kā jā m, kā arī ziepes, duš as ž elejas, ķ ermeņ a losjoni un matu balzami (katrā.2 pudeles), tualetes papī rs. Tualetes papī rs tika regulā ri papildinā ts, bet pā rē jais nē . Jums jā ņ em lī dzi š ampū ns, jo viņ iem kaut kā du iemeslu dē ļ nav š ampū nu. Ir fē ns, bet tas ir diezgan vā jš un ne pā rā k ē rts.
Mū su ceļ ojums iekrita mež a ugunsgrē ku periodā Turcijā . Atpū tai tie netraucē ja, tač u pilsē tā bija problē mas ar elektrī bu. Viesnī cā vakariņ u laikā vienu reizi nodzisa gaismas, bet pē c daž ā m sekundē m tika ieslē gti ģ eneratori un atkal viss darbojā s, arī kondicionieri.
Visi darbinieki ir pieklā jī gi, patī kami, vienmē r smaidī gi, bet diezgan slikti izskaidrojas krieviski...bet viņ i joprojā m saprot, ko jū s no viņ iem vē laties).
Pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā pa ceļ u. Š ķ iet, ka tas ir gā jē js, bet automaš ī nas un autobusi brauc periodiski. Pludmalē var nokļ ū t ar viesnī cas autobusu, kas kursē pē c grafika. Tas attiecas uz gados vecā kiem cilvē kiem, un visiem pā rē jiem ir vieglā k staigā t, nekā pielā goties š ai pā rejai. Pludmale ir liela, smilš aina un tī ra. Viesnī ca nodroš ina sauļ oš anā s krē slus, matrač us sauļ oš anā s krē sliem un dvieļ us. Lai nomainī tu pludmales dvieli, jā maksā.1 eiro, vai jā izmanto visam periodam izsniegtais dvielis (pludmales dvieļ us nemainī jā m, tikai izž ā vē jā m uz balkona). Ieieš ana jū rā ir pakā peniska, ļ oti ē rta. Pludmalē ir bā rs ar bezmaksas dzē rieniem, ū deni un alu, kur var arī pusdienot.
Ē diens, manuprā t, ir izcils. Daudzi ē dieni - gaļ a (vistas, liellopa gaļ a, tī tara un jē ra gaļ a), zivis, visa veida piedevas, dā rzeņ i, marinē ti dā rzeņ i, sieri, desiņ as (gan tikai vā rī tas), maizes izstrā dā jumi, augļ i, saldumi, mē rces, salā ti...Viss ir garš ī gi un labi.
Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs "č ips". . . pagalmā dzī vo kaķ i, kaķ i un kaķ ē ni. Viņ iem ir mā ja, bļ odas ar pā rtiku un pā rtiku. Dzī vnieki nebaidā s no cilvē kiem, bet tajā paš ā laikā tie nav pā rā k kontakti, nav ī paš i piemē roti un netiek nodoti rokā s. Bija ļ oti patī kami un aizkustinoš i tos skatī ties).
Neskatoties uz to, ka sezonas kulminā cijā atpū tā mies, viesi viens otram netraucē , vietas pietiek visiem. Savukā rt vakarā vestibila bā rā veidojas rindas, bet bā rmeņ i strā dā ā tri, nav ilgi jā stā v.
Ir č etri nelieli mī nusi. Pirmkā rt: katru dienu restorā nā ē dieni ir aptuveni vienā di, lai gan ē dienkarti cenš as daž ā dot. Otrkā rt: izkā rtnes ne vienmē r tiek novietotas pie traukiem, tā pē c var nebū t skaidrs, ko tie piedā vā . Treš ais mī nuss: restorā ns, bā rs ar alkoholiskajiem dzē rieniem un bā rs ar saldumiem atrodas daž ā dā s telpā s, kas nav ī paš i ē rti. Un ceturtā ir animā cija (gā jā m 3 reizes). Nokļ uvā m lī dz amatieru priekš nesumiem karaoke un dziesmu un deju konkursu veidā . Nu š is. . . amatierim. Tomē r š ie trū kumi ir nelieli un nebojā labu iespaidu.
аватар Iba79
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Viesnī ca Viesnī cā ieradā mies seš os no rī ta. Reģ istrē š anā s bija ā tra un bez papildu maksas. Mē s negaidī jā m lī dz 14:00. Pirmais iespaids bija patī kams, bet ne ilgs. Izlasot atsauksmes par 5 zvaigznē m, netika sagatavotas. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca
Viesnī cā ieradā mies seš os no rī ta. Reģ istrē š anā s bija ā tra un bez papildu maksas. Mē s negaidī jā m lī dz 14:00. Pirmais iespaids bija patī kams, bet ne ilgs. Izlasot atsauksmes par 5 zvaigznē m, netika sagatavotas. Numuram bija jā bū t ar skatu uz dā rzu, iedeva 519. istabu, 3 stā vs, ar skatu uz kalniem, viesnī cā m un ceļ u, netaisī jā mies pā rģ ē rbties, saule tikai no rī ta, maš ī nas nebrauc, viņ i iekrita bloķ ē š anas periodā , principā , normas. Apskatī jā mies, nolē mā m atpū sties pē c ceļ a un pirms brokastī m. Š eit mē s gaidī jā m Pā rsteigumu! ! ! Uz dekoratī vā spilvena, kas gulē ja uz gultas, rā poja kaut kā ds kukainis ! ! ! KAPETS! TĀ S IR BUGS! Es zinu kā viņ i izskatā s, tas ir murgs! ! ! Protams, fotoattē ls un video tika uzņ emti uzreiz. Daž u sekunž u laikā viņ iem bija laiks iekost. Mē s kā kulturā li cilvē ki nekliedzā m un nestrī dē jā mies. Reģ istratū rā viņ i izskatī jā s pā rsteigti un iedeva atslē gas citai istabai. Un tad vē l viens pā rsteigums! Mē s ieejam istabā , un tur dzī vo cilvē ki! Patiesī bā stulbs!
Atkal reģ istratū rā viņ i paskatī jā s pā rsteigti. Viņ i iedeva jaunu istabu, kurā viss bija apgriezts kā jā m gaisā , skatoties uz blakš u klā tbū tni, tā s nav. Ak dievi! Jū s varat atpū sties! Numuros ir: tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, vienreizē jā s lietoš anas krū zes, gaisa kondicionieris. Vannas istabā : ziepes, š ampū ni, matu kondicionieris, ž eleja, ķ ermeņ a losjons, fē ns (ļ oti noguris), 2 roku dvieļ i, 2 vannas dvieļ i, 1 kā ju dvielis. Tī rī š ana katru dienu, pat ar dolā ru vai bez tā . Dvieļ i un palagi tika mainī ti katrā tī rī š anas reizē , un tie tika papildinā ti ar kafiju, tē ju un vannas istabas piederumiem. Protams, putekļ i nebija labi noslaucī ti. Viesnī ca nav maza, bet teritorija maza, +16, bē rnu nav. Daudzi cilvē ki no Eiropas, daž ā da vecuma. Klusuma un miera ziņ ā mums viss derē ja. Slē gš anas un Ramadā na dē ļ izklaides nebija. Pludmales dvieļ i tiek izsniegti, bet katra nomaiņ a ir maksas pakalpojums). Lai nerastos pā rpratumi, paņ em apmaksā tu seifu par 2$ dienā un guli, mierī gi staigā .
Izbraukš ana pulksten 12:00. Mums bija vē ls lidojums, samaksā jā m 20$ lī dz 16:00, pusdienojā m un atpū tā mies.
2. Uzturs.
Mums nav augļ u sezona, un es atkā rtoš u bloķ ē š anas periodā .
Mū s baroja trī s reizes dienā , ar ko mums pietika.
Brokastī s: olu kultenis, olu kultenis ar dā rzeņ iem, vā rī tas olas, tomā ti, gurķ i, olī vas, zaļ umi, kā rtainā mī kla ar sieru, daž ā di sieri, kafija, sulas, maize, sviests, apelsī ni, ā boli, cidonijas, kā dreiz bija bumbieri.
Pusdienā s un vakariņ ā s:
Viens no pirmajiem, biezzupas veidā . Lē cu zupa, rasolu zupa, viņ i iedeva kaut kā du balto zupu kā sieru, bet skā bu un negarš ī gu. Dā rzeņ i, salā ti no tiem, zaļ umi, bija pat zaļ ie "mucas" tomā ti un marinē ti gurķ i, jogurts salā tu mē rcei, humuss. No jē ra gaļ as kotletē m, vistas iesmiem, vistas karbonā des, sautē tas vai ceptas vistas, sautē tas liellopa gaļ as ar sē nē m, lulu, spageti, rī siem, folijas kartupeļ iem, frī kartupeļ iem, bulguru. Viena veida zivis, garš ī gas. Deserti sortimentā . Viss bija garš ī gi, izsalkuš i nepalikā m.
3. Alkohols.
Alus ļ oti garš ī gs, bet š ķ iet, ka bezalkoholisks. Vī ns ir balts, rozā un sarkans, protams, nav izcils, bet dzert var. Bā rā dž ins un viskijs, degvī ns, vī ns, tē ja, kafija, kola, sulas (dzē rieni), ja dabī ga svaigi spiesta sula par 1$. Saldē jums divas kausiiņ as par 1$, ļ oti garš ī gs.
4. Pludmale un baseins.
Ir pieejami sauļ oš anā s krē sli, matrač i un nojumes no saules. Bā rs bija no 10 lī dz 16 un pat ar pā rtraukumu, bez uzkodā m. Alus, tē ja, kafija un ū dens. Pastaigā joties pa promenā di, sapratā m, ka mū su pludmale ir vistī rā kā . Cilvē ku praktiski nebija, daudzas viesnī cas bija slē gtas. Jū ra ir sekla, jā iet lī dz dziļ umam. Praktiski nav nekā du slazdu, pie citā m viesnī cā m pat brī dina, ka ir akmeņ i. Ū dens temperatū ra bija 20 grā du, peldē t var. Gaisa temperatū ra 24-27 grā di, tā pē c ir vē jains, nedaudz neē rti.
Baseini: viens pie restorā na, otrs teritorijā , ar slidkalniņ iem. Ir divi slaidi, tā -tā , bet tie strā dā ja. Baseini ir tī ri un nav hlora smakas.
Rezultā ts
Viss bū tu jauki, bet bugs sabojā ja visu noskaņ ojumu un iespaidu.
Вид из лифта Array Array Array Array Десерт из груши Array Array
аватар karatonov2015
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lieties viesnī cu pē c cenas / kvalitā tes. Mē s sapratā m visus ar karantī nas ievieš anu saistī tos riskus. Ne pirmo reizi Turcijā . Spriež ot pē c atsauksmē m, viņ i saprata, ka labā kajā gadī jumā.4 *. Ierodoties pē c pusdienā m, tikā m ā tri iekā rtoti galvenajā ē kā bez papildu maksā jumiem, jo ​ ​ cilvē ku bija ļ oti maz, pā rsvarā vā cieš i, balti, poļ i. … Tomēr ▾ Izvē lieties viesnī cu pē c cenas / kvalitā tes. Mē s sapratā m visus ar karantī nas ievieš anu saistī tos riskus. Ne pirmo reizi Turcijā . Spriež ot pē c atsauksmē m, viņ i saprata, ka labā kajā gadī jumā.4 *. Ierodoties pē c pusdienā m, tikā m ā tri iekā rtoti galvenajā ē kā bez papildu maksā jumiem, jo ​ ​ cilvē ku bija ļ oti maz, pā rsvarā vā cieš i, balti, poļ i. Istaba ir tī ra, daž as kļ ū das, bet nekas kritisks. Tā kā neesam izvē lī gi, principā viss der, pat neskatoties uz to: ē diens vienmuļ š , katru dienu, bet gaļ a, liellopa gaļ a un vista vairā kos veidos, bija katru dienu, zivis arī ; noteikta veida alkohols, ar periodisku noturī bu, beidzā s, no bā riem, parasti strā dā tikai vestibils, pludmale pē c vē lē š anā s “kad gribē ji - atnā ci, cikos gribē ji - aizgā ja”, viss pā rē jais nedarbojā s; uz jū ras pludmali jā iet 200 metri, nav kritiski, kaut kur jā iet (lai gan vecā kiem cilvē kiem nebū tu ī paš i viegli tikt atpakaļ kalnā ), autobuss negā ja; animā cijas nebija vispā r.
Tā kā esam pieraduš i kā rtot atpū tu paš i, tad ar š iem sī kumiem ī paš i nepū lē jā mies un atpū tu izbaudī jā m. Bet nepatikš anas mū s tomē r atrada. Pē dē jā vakarā , sapulcē juš ies uz izbraukš anu, uz pusstundu izgā jā m uz restorā nu vakariņ ot, vienī go reizi istabā aizmirstot maku ar dokumentiem un naudu. Atgriezuš ies un nekā das izmaiņ as nemanot, viņ i devā s pie miera, jo izrakstī š anā s bija agri 3:00, reģ istratū rā lū dzot mosties 2:30. Zvana nebija, labi, ka sieva uzlika modinā tā ju, nekavē jā mies. Ierodoties Antā lijas lidostā , veicot aprē ķ inus par Duty Free, viņ i atklā ja, ka pazudusi puse no skaidrā s naudas 350 USD apmē rā . Vispā r zinu, ka viņ i paš i vainī gi, bet nogulsnes palika. Es neiesaku š o viesnī cu vai vienmē r esiet modrs! Visu to labā ko!
аватар syom60
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Abi atpū tā s. Numurs treš ajā stā vā , ar skatu uz ceļ u. Tī rī š ana katru dienu bez komentā riem. Personā ls ir draudzī gs. Bet restorā ns biež i vien veido rindas. Sakarā ar to, ka saistī bā ar koronavī rusu ē dienu uz š ķ ī vjiem liek tikai restorā nu darbinieki. … Tomēr ▾ Abi atpū tā s. Numurs treš ajā stā vā , ar skatu uz ceļ u. Tī rī š ana katru dienu bez komentā riem. Personā ls ir draudzī gs. Bet restorā ns biež i vien veido rindas. Sakarā ar to, ka saistī bā ar koronavī rusu ē dienu uz š ķ ī vjiem liek tikai restorā nu darbinieki. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Tu noteikti nepaliksi izsalcis. Tas labi sader ar augļ iem un saldumiem. Jū ra nav tā lu no galvenā s ē kas, jū ra un pludmale ir tī ras. Tikai ceļ š uz jū ru nepā rprotami prasa labu tī rī š anu. Viesnī cas svarī gā kā priekš rocī ba ir mazu bē rnu neesamī ba. Kopumā labas brī vdienas. Tač u viesnī ca viennozī mī gi neievelk pieciniekā .
аватар dana_men
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzreiz saku, ka pirmo reizi atpū š os Turcijā . Atpū tos pie mā sas, š o viesnī cu izvē lē jā mies dē ļ piemē rotas cenas, un mū s ļ oti piesaistī ja tas, ka viesnī cā ir 16+ un bē rnu tur nav. Mē s ieradā mies viesnī cā kaut kur ap pulksten 5 pē cpusdienā , viņ i uzreiz sā ka saprast, ka esam iekā rtojuš ies bungalo, nevis istabas Anexā , viņ i piedā vā ja apmesties galvenajā ē kā par papildu samaksu 70 USD. … Tomēr ▾ Uzreiz saku, ka pirmo reizi atpū š os Turcijā . Atpū tos pie mā sas, š o viesnī cu izvē lē jā mies dē ļ piemē rotas cenas, un mū s ļ oti piesaistī ja tas, ka viesnī cā ir 16+ un bē rnu tur nav.
Mē s ieradā mies viesnī cā kaut kur ap pulksten 5 pē cpusdienā , viņ i uzreiz sā ka saprast, ka esam iekā rtojuš ies bungalo, nevis istabas Anexā , viņ i piedā vā ja apmesties galvenajā ē kā par papildu samaksu 70 USD. Mē s, protams, atteicā mies. Bungalo mū s ļ oti sarū gtinā ja pelē jums uz sienā m un vannas istabā duš ā . Var redzē t, ka istabiņ a ir “nogurusi”, tač u tā nav viesnī cas vaina, bet gan tū risti, kuriem š ķ iet, ka var uzvesties ne pā rā k kulturā lā viesnī cā . Istaba tika tī rī ta katru dienu, dvieļ i vienmē r tī ri. No kosmē tikas duš ā bija š ķ idrā s ziepes un duš as ž eleja. Ļ oti neē rts matu fē ns, lai visu laiku strā dā tu vajag turē t pogu, tiklī dz to atlaiž , fē ns izslē dzas.
No bungalo lī dz pludmalei nemaz nav tā lu, 2 minū tes un uzreiz pludmale. Vienmē r visiem pietika sauļ oš anā s krē slu, pietiek arī matrač u. Pludmales mī nuss atkal ir tū ristos, kuri sev zem kā jā m meta cigaretes un pudeles. No kaimiņ u viesnī cā m pludmalē bija bē rni, un viņ u bija daudz. Pludmale ir smiltis, jū ras dibens ir smiltis. Vietā m jū rā dibenā ir lieli akmeņ i, pret kuriem var trā pī t vai pat savainot kā jas, bet divu dienu laikā uzzinā ju, kur š ie akmeņ i atrodas un vienkā rš i apietu tos, tā du nav daudz!
No pludmales lī dz galvenajai ē kai dodieties kalnā.5-7 minū tes. Galvenā ē ka ir ļ oti skaista, vienmē r patī kama smarž a, ļ oti ē rti krē sli. Internets ir bezmaksas, ne vienmē r darbojā s labi, bet darbojā s, katru vakaru varē ju sarunā ties caur video saiti, bet internets ir tikai galvenajā ē kā , bungalo nav. Bā rs piedā vā gardus kokteiļ us, bet ne daudz alkohola.
Tie, kas sū dzē jā s par ē dienu, es jū s nesaprotu...vienmē r bija daudz pā rtikas un daž ā dā m gaumē m. Vistas un jē ra kotletes bija katru dienu. Ļ oti biež i bija tī tara, liellopu gaļ a, upes forele. Daž ā di piedevas, salā ti, mē rces. Jū s varat atrast ē dienu katrai gaumei. Man ļ oti patika deserti, viss tieš ā m garš ī gs, liels paklans virtuvei!
Pie baseina biež i negā ju uz jū ru, bet baseins vienmē r ir tī rs, arī sauļ oš anā s krē slu pietika visiem.
Viesnī cas personā ls: ī paš s paldies visiem! Visi puiš i ir ļ oti jauki, vienmē r smaidī gi, sabiedriski. Personā ls ļ oti jauks, savu darbu paveica ā tri un kvalitatī vi.
Un vē l viens pluss man personī gi, jo es ļ oti mī lu dzī vniekus. Kaķ u ir daudz, viņ iem viesnī cas teritorijā ir mā ja un š ķ ī vji ar barī bu un ū deni, man tas ir ļ oti jauki! Ī paš s paldies viesnī cai par rū pē m par dzī vniekiem.
Viesnī ca ir laba, bet es tur neatgriezī š os.
аватар 198426
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kad atnā cā m atpū sties Side Alegria Hotel & Spa, trū kumus nemeklē jā m, baudī jā m sauli un jū ru. Mī nusu mums nav un nevarē tu bū t. Tagad vairā k par ceļ ojumu. Ekskursija tika atrasta TPG uzņ ē mumā . Nebija nekā du problē mu un kavē š anā s ar izbraukš anu un pā rsē š anos. … Tomēr ▾ Kad atnā cā m atpū sties Side Alegria Hotel & Spa, trū kumus nemeklē jā m, baudī jā m sauli un jū ru. Mī nusu mums nav un nevarē tu bū t. Tagad vairā k par ceļ ojumu. Ekskursija tika atrasta TPG uzņ ē mumā . Nebija nekā du problē mu un kavē š anā s ar izbraukš anu un pā rsē š anos. Uzņ ē muma cenu politika iepriecinā ja, tā pē c mē s iesakā m TPG. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, ceļ š aizņ em ne vairā k kā.5 minū tes. Pludmale ir ļ oti skaista! Atpū tnieku ē rtī bā m tiek piedā vā ts pietiekams skaits sauļ oš anā s krē slu. Pie viesnī cas ir arī daudz veikalu, man tie ļ oti patika. Viesnī cas teritorija ir jauka, ir divi peldbaseini, pie tiem ir bā rs un vienmē r skan mū zika. Skaists spa, iesaku apmeklē t un izbaudī t. Man arī patika istaba, ir kondicionieris, TV, ledusskapis un tē jas komplekts, ir drē bju skapis. Mū su virtuve ir lieliska! Garš ī gi un principā daudz pozī ciju.
аватар rositravi04
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Bet 18+. Pā rsvarā bija vā cieš i, poļ i. Pabarots super. No volā niem: foreles, skumbrijas, milzī gas tunzivis. Vī ns balts un sarkans. (Es nelietoju citu alkoholu, bet kaut kas bija). Sieri, olas, olī vas, zaļ umi, ā boli, zemenes, kū kas, daž ā das gaļ as, dā rzeņ i, sautē ti, tvaicē ti, grilē ti utt (bija arī diē tiskais galds) ī sumā bija daudz uzkodu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Bet 18+. Pā rsvarā bija vā cieš i, poļ i.
Pabarots super. No volā niem: foreles, skumbrijas, milzī gas tunzivis. Vī ns balts un sarkans. (Es nelietoju citu alkoholu, bet kaut kas bija). Sieri, olas, olī vas, zaļ umi, ā boli, zemenes, kū kas, daž ā das gaļ as, dā rzeņ i, sautē ti, tvaicē ti, grilē ti utt (bija arī diē tiskais galds) ī sumā bija daudz uzkodu. Paldies š efpavā ram un š efpavā riem. Garš ī ga gatavoš ana!
Istaba tika tī rī ta katru dienu. Un vispā r tī rs.
Reģ istratū rā ir skaisti krē sli un galdi. Varē tu pasē dē t pie glā zes vī na vai alus. Arī apkalpo viesmī lis.
Diskotē ka, performances, animā cija ir forš a. Lī dz 23.00 uz ielas un tad kurš gribē ja, tad turpinā ja speciā li izgatavotā disko kafejnī cā viesnī cā .
Sidē jū ra laba. Bet mums bija par mazu. Bet bē rniem super. Smiltis.
Pludmale ir privā ta no viesnī cas. Uz pludmali uz 10 minū tē m pa taisnu ceļ u nedaudz uz leju. Pludmalē ir kafejnī ca, kurā var pusdienot neizejot no pludmales. (Bet tikai bez kū kā m : )))
Gultas pietika visiem.
Visiem atpū tniekiem Sidē .
Var doties uz visu dienu ekskursijā uz Sides vecpilsē tu Ar mikroautobusu 10 min. No mikroautobusa gala pieturas (kur jū s nokļ ū stat) kursē bezmaksas autobuss uz vecpilsē tas centru. Var pastaigā ties kā das 15 min. Ieeja pilsē tā bez maksas. Ļ oti forš i un skaisti. Fotogrā fijas bū s lieliskas! Iliņ as ar kafejnī cā m, veikaliem, skaista krastmala ar jahtā m. Tikai antī kajā teā trī , ja gribi dabū t ieeju kā.10 dolā rus.
Atkal par viesnī cu. Iekā rtojā s un izlika bez problē mā m un papildus maksā jumiem. Personā ls super. Kulturā ls, smaidi, sveicinies.
Lai visiem lieliskas brī vdienas!
ресторан ресторан ресторан море ресторан ресторан диско бассейн вечерком один из  ...
аватар mashakoshevaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pretī ga uzņ emš ana Teikš u no paš a sā kuma: lidoja pagarinā t Jaungada brī vdienas no 12.01. 17.19, reiss aizkavē jā s par 50 minū tē m, stiprā pretvē ja dē ļ brauciena laiks palielinā jā s par 1 stundu un 20 minū tes, kā rezultā tā nolidoja 5. … Tomēr ▾ Pretī ga uzņ emš ana
Teikš u no paš a sā kuma: lidoja pagarinā t Jaungada brī vdienas no 12.01. 17.19, reiss aizkavē jā s par 50 minū tē m, stiprā pretvē ja dē ļ brauciena laiks palielinā jā s par 1 stundu un 20 minū tes, kā rezultā tā nolidoja 5.5 stundas. transfē rs uz viesnī cu vē l uz 1.5h. Ierodoties bijā m noguruš i un izsalkuš i, uzzinā jā m, ka tiksim ievietoti blakus ē kā , jo tur atradā s istabiņ a, par kuru bijā m samaksā juš i. Tū risma kompā nija mums par to nestā stī ja. Ā rā stipri lija lietus. Mū s izveda no galvenā s ē kas, pamā ja ar roku uz pretē jo ceļ a pusi un lika iet uz turieni. Uz mū su loģ isko jautā jumu, kur tieš i (ē kas bija vairā kas), saņ ē mā m tā du paš u atbildi - tur. Š ķ ē rsojuš i ceļ u un samirkuš i lī dz ā dai, sā kā m meklē t š o sasodī to ē ku un ieeju tajā . Mū su meklē jumi bija nesekmī gi. Es paliku slapja zem jumta, lai gaidī tu vī ru, kurš devā s pē c palī dzī bas. Viņ š izveda no viesnī cas to, kurš pamā ja ar roku, norā dot virzienu. Š is nelietis paņ ē ma lietussargu un zem tā skrē ja manā virzienā , un mans vī rs turpinā ja slapinā t, viņ am lietussargu nepiedā vā ja. Mū s veda uz korpusu. Kā jau nojauš at, jā apiet ē ka, jā atver vā rti, jā iet pie stikla nodalī juma durvī m un jā piestiprina atslē ga kā no domofona. Ē ka ir ļ oti tumš a. Arī istaba paš ā augš ē jā stā vā paš ā stū rī . Nu, kā mē s paš i to visu atrastu naktī lietū ? Istaba ir maza, gultas ir divas saspiestas, nevis viens vesels, un, ņ emot vē rā , ka ē kai nav nevienas no sienā m (zā le, it kā uz ielas), tā ir ļ oti vē dinā ma un ļ oti auksta. Š ā da veida telpas sauc par Anex istabu. Varbū t vasarā tas ir nekas cits kā ziemā...Nelietojiet to nekā dā gadī jumā ! Pē c mū su lū guma par papildus samaksu pā rcelt uz galveno, mums atbildē ja, ka viņ i mū s nesaprot un rī t ar gidu visu izlemsim. Nakts tika apgriezta. . . Nā kamajā dienā , pateicoties gidam, par 30$ tikā m pā rcelti uz galveno ē ku ar skatu uz jū ru. Tā kā izrā dī jā s, ka viņ iem visā s istabā s ir vienvietī gas gultas, tā s vienkā rš i ir pā rbī dī tas. Viss ir tī rs, ir daudz dvieļ u, rā da mū su TV kanā li. Citā di viss nebija slikti: pietika ar parasto ē dienu; vietē jais alkohols, badyazhat, tas vairs nav tik biedē još i; sauna, hammam un iekš telpu baseins bez maksas. Aerobika baseinā . Pē c pusdienā m š autriņ u meš anas sacensī bas. Vestibilā varat spē lē t bekgemonu. Biljards ir apmaksā ts. Lī dz jū rai 250 m pa bruģ akmeņ iem no kalna (vasarā nebrauktu). Izklaide vakaros ir tik un tā . Viesnī cai nav teritorijas, ir tikai baseini un slidkalniņ i. Nevar un nevaru ieteikt. Padoms: uzmanī gi apskatiet, ko pē rkat, nevilcinieties precizē t noteikumus.
аватар VladSV
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bijā m SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA 5 * no 2018. gada 13. oktobra lī dz 22. oktobrim, 3 cilvē ku ģ imene, vī rs, sieva, meita 16 gadi, ieradā s no rī ta, reģ istrā cija kā parasti, brokastis paē dā m gandrī z plkst. visas viesnī cas 14, paskatī jos apkā rt, tā kā pasū tī ju lē tā ko variantu, jau zinā ju, ka dzī voš u bungalo pā ri ceļ am, bet lai tas tev nenā k par pā rsteigumu, paskaties, kas rakstī ts tavā viesnī cā kupons. … Tomēr ▾ Bijā m SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA 5 * no 2018. gada 13. oktobra lī dz 22. oktobrim, 3 cilvē ku ģ imene, vī rs, sieva, meita 16 gadi, ieradā s no rī ta, reģ istrā cija kā parasti, brokastis paē dā m gandrī z plkst. visas viesnī cas 14, paskatī jos apkā rt, tā kā pasū tī ju lē tā ko variantu, jau zinā ju, ka dzī voš u bungalo pā ri ceļ am, bet lai tas tev nenā k par pā rsteigumu, paskaties, kas rakstī ts tavā viesnī cā kupons. Istabas tips ir skaidri norā dī ts kuponā un ja tas ir piebū ves numurs, tad tas ir apmē ram iepriekš teiktais un tas nav standarta un nav skats uz jū ru. Skats uz jū ru un standarts iepriekš pasū tot ir daudz dā rgā k nekā vienojoties viesnī cā , viesnī cā tas bū s apmē ram 10-30 dolā ri, caur vietni iepriekš no 50 un vairā k, tā pē c skatieties paš i. Š eit ir runa par izmitinā š anu. Plus bungalo, kurā bijā m apmetuš ies, tā s ir divas atseviš ķ as istabas, bē rns priecā jā s, mī nus š ī ir pā reja pā ri ceļ am, lai gan ar ne pā rā k aktī vu satiksmi.
Tagad par kopē jo viesnī cas sajū tu. Pirmais iespaids ierodoties viesnī cā bija tā ds, ka nonā cā m pansionā tā , apkā rt vecvecā ki, viesnī ca, atklā ti sakot, nav domā ta bē rniem, bet tā dai mierī gai, izsvē rtai atpū tai. Tā pat š o iespaidu paspilgtina arī nekā das animā cijas neesamī ba, nē , š ķ iet, ka ir, bet patiesī bā tā ir tikai vakara izrā de it kā . Nevar atrast piedziņ u, naktī pludmalē ir diskotē ka, bet pē c 23 tiek maksā ts par dzē rienu.
Dež uranti ir diezgan draudzī gi, ja ņ emam vē rā to, ka pē rkot biļ eti maksā jam par izmitinā š anu un ē dinā š anu, tad vispā r apkalpotā jus nevajadzē tu redzē t kā vien bā rā , un bā rā viņ am ir jā lej ko tu gribi un vispā r viss, bet laba attieksme pret tevi, tas ir atkarī gs tikai no tevis, neizej no ierindas, neizrā di naidī gumu, neelpo tvaikus un voila, smaids parā dī sies gan viņ iem, gan tev. Tiesa, pludmales bā rā nā cā s saskarties ar neprofesionā lismu, klā t pienā ca jauns viesmī lis, lai aizstā tu pieredzē juš ā ku, un sā ka liet alu nevis gar sasvē rtā s glā zes malu, bet tieš i no augš as, lejot. 90% putu, tas kļ uva ļ oti skaidri redzams pē c š ā das izlieš anas savā ziņ ā , viņ š ar apmierinā tu skatienu ā tri nolika daž as alus glā zes uz letes, viņ i saka, cik es esmu labs puisis un sā ka gaidī t cilvē kus. kā rtot, bet tajā brī dī cilvē ku nebija ī sti daudz un putas nosē dā s rā dot traukus, kas pildī ti kaut kur par treš daļ u, un kur vē l mazā k . Bet tas ir tik smieklī gi. Pie viesnī cas plusiem vai mī nusiem pieskaitā mas kalpu vī riš ķ ā s daļ as rū pes, mē s ar sievu daž ā dos laikos gā jā m uz pludmali, atnā cu agri kā cī rulis, viņ a bija pū ce, nā ca vē lā k un katru dienu Saskā ros ar obsesī vā m dienvidu uzmanī bas pazī mē m, man tas ir viennozī mī gi mī nuss, jo esmu pā rliecinā ts arī par savu sievu, bet vientuļ ā m meitenē m varbū t nekas pat neliktos pluss. Kas attiecas uz tī rī š anu istabā s: tas noteikti ir, pats redzē ju putekļ u sū cē ju un slauku mē beles, bet visa tī rī š ana pē c atnā kš anas no jū ras iet uz atkritumiem, pludmale ir smilš aina, lai kā izkratī tu smiltis, tas ir visur, es esmu jauns vī rietis, bet no manis no visur birja smiltis un grī das pastā vī gi bija putekļ os, tā pat arī gultas veļ a. Š ķ iet, ka viss ir š eit.
Pludmale. Pludmale ir ī sts bē rna sapnis, nevar nodī rā t kā jas, jū ra ir diezgan sekla, sauļ oš anā s krē sli uzstā dī ti apmē ram piecdesmit metrus no sē rfoš anas lī nijas, t. i. skriet, lē kt un vienkā rš i pastaigā ties gar jū ru ir vienkā rš i patī kami, un starp citu kā du kilometru pa labi gar pludmali ir upe ar gulbjiem. Dvieļ us izsniedz vienu reizi, ja tie ir ļ oti netī ri, maina pret dolā ru (viņ iem arī krī ze). Vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, ne vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli, kas ir piemē roti jums, kad es atnā cu jebkurā laikā atradu sev vietu, es vienkā rš i neesmu izvē lī gs, mana sieva atnā ca nedaudz vē lā k un teica, ka nav vietas vispā r, kā galē jais lī dzeklis, ja tieš ā m vajag š o vietu nevis kā du citu vietu, atnā c no rī ta un paņ em, bet paņ em sev dvieļ us, tikko redzē ju bildi divi cilvē ki atnā ca, uzlika dvieļ us uz diviem sauļ oš anā s krē sliem, tad noņ ē ma vā ciņ us, brilles un izkaisī ja to uz blakus esoš ajiem sauļ oš anā s krē sliem visiem ģ imenes draugiem. Manuprā t, tas ir sliktas manieres. Vakariņ oja arī pludmalē , jo ē dienkarte bija ļ oti lī dzī ga galvenajam restorā nam.
Ceļ š uz pludmali prasa atseviš ķ u rindkopu, man tas bija liels palī gs tauku dedzinā š anas jautā jumā , garums aptuveni 300 metri tika atzī mē ts ar pedometru, pē c tam, kad staigā jat tur jau piecas reizes, jū s nevarat doties uz sporta zā li, un ja vē l pieslī pē š armu pirtī un hamamč ikā , bet ne bez mī nusiem, protams, ceļ š , teiksim ne Brodveja, ir vienkā rš s vienceļ š , un pa to traucas autobusi, kas ved tū ristus no viesnī cā m lī dz jū rai, satiksme ir normā la, pie krū miem jā pieglauž as, ī paš i nekaitina, bet neapskauž u tos dzē rā jus, kuri mē tā jas no vienas puses uz otru, vispā r bī stami. Un tā taciņ a, pat ar savu krā su kaķ u izskatā , iespē jams, ir 10, tū ristiem patī k viņ us pabarot, bet kaķ iem ī sti nepatika tas, ko viņ i baro.
Uzturs. Š eit viss ir vienkā rš i, ja negaidi papaiju ar pasifloras augļ iem un ar ananā siem pildī tā m paipalā m, tad te nekas neapbē dinā s, kartupeļ i, makaroni, kombinā cijā ar jē ra gaļ as kotletē m un vistas gabaliņ iem, nu, tas ir vispā r, ar daž iem papildinā jumi, ar parastajiem dā rzeņ iem, piemē ram, tomā tiem, gurķ iem un tiem paš iem parastajiem augļ iem, piemē ram, vī nogā m, ā boliem, bumbieriem, manuprā t, bija mandarī ni, apelsī ni un plū mes. Kopumā optimā la olbaltumvielu, tauku un ogļ hidrā tu kombinā cija, atvaļ inā jumā ē diet mazā k, kustieties vairā k un figū ra jū s patī kami pā rsteigs pē c ieraš anā s.
Kas attiecas uz turkiem, tad viņ i tagad cenš as pelnī t naudu uz visu, pat par tā du sī kumu kā uzturē š anā s laika pagarinā š ana istabiņ ā , mē s izgā jā m no viesnī cas pulksten 17-20 sanā ca dienā uzzinā t cik maksā s. izmaksā ja pagarinā t lī dz 17h, atbilde bija tā da, pagarinā sim izrakstī š anā s laiku no 12 uz 18 par 20 dolā riem, nā koš ajā dienā nā ku samaksā t no rī ta, un mainī jā s reģ istratū ra, man tā ds pats jautā jums , cik lī dz pulksten 18, š im draugam bija cena 40 dolā ri, man bija saš utums, ka cena pa nakti ir pacē lusies par 20 dolā riem, un viņ š saš utumā nevē las ņ emt lī dz 16 par 20 un lī dz 18 par 20.40 un smaids (aizkars). Vispā r mū su gide stā vē ja reizē , viņ a tikai paraustī ja plecus, Krī ze tomē r.
Rezumē jot, viesnī ca nav paredzē ta atpū tai paš ā viesnī cā , bet gan dzī voš anai un baroš anai, nav teritorijas kā tā das, man patika tikai tā pē c, ka zinu, kur likt savu brī vo laiku (pastaiga pa jū ru, pa pilsē tu, palasi grā matu, vakarā klausies viļ ņ u troksni ) visi negatī vie cilvē ki ir atvaļ inā jumā no dī kstā ves un ē š anas, daž iem ir paģ iras, bet tas ir mans personī gais viedoklis.
аватар budnyak
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā nav tā lu no jū ras, pludmalē ir smiltis un maiga ieeja. Tas bija svarī gi, jo mums ir bē rns. Ē diens nav ultra, bet normā ls. Par cipariem sū dzī bu nav. Kad ieradā mies, mū su istabiņ a nebija gatava, bijā m iekā rtojuš ies uz vienu dienu citā ģ imenes istabā , nā kamajā dienā viņ i pā rvā cā s uz mū su istabu. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā nav tā lu no jū ras, pludmalē ir smiltis un maiga ieeja. Tas bija svarī gi, jo mums ir bē rns. Ē diens nav ultra, bet normā ls. Par cipariem sū dzī bu nav. Kad ieradā mies, mū su istabiņ a nebija gatava, bijā m iekā rtojuš ies uz vienu dienu citā ģ imenes istabā , nā kamajā dienā viņ i pā rvā cā s uz mū su istabu. Netā lu no viesnī cas viss bija pastaigas attā lumā : veikali, kafejnī cas un restorā ni. Sides teritorija ir viens liels solī ds veikals, ar mikroautobusu var aizbraukt uz milzī gu lielveikalu. Teritorija diezgan kompakta, ir vairā ki baseini, parka zonas gandrī z nav, bet mū s neinteresē ja, galvenais, ka 200 metru attā lumā bija privā ta pludmale. Viesnī cā bija gids, viņ š piedā vā ja mums ekskursijas, bet tā kā mums nebija daudz laika atpū sties, nolē mā m netē rē t laiku izbraucieniem, bet atpū tā mies jū rā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Diana_.1
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в поселке Кумкёй, под городом Сиде, в 150 метрах от пляжа. Отель был открыт в 1993 году, последний ремонт проводился в 2014 году. Идеальный выбор для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 3 км от старого города Сиде. 7 км от центра города Манавгат. 60 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м от отеля. Длина пляжной полосы – 70 м. Между пляжем и отелем пешеходная дорога.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Турецкий и итальянский рестораны a la carte. Посещение платно, по предварительной резервации. Бар на пляже 10:00-16:00 (алкогольные напитки не предлагаются). Лобби-бар 10:00-23:00. Aqua Bar: 10:00-23:00. Panorama Bar: 10:00-23:00. В зимний сезон работает только Лобби-бар. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, доставка прессы.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Izklaide un sports Турецкая баня бесплатно. Библиотека, дартс. Сауна, настольный футбол, солярий – платно. Водные виды спорта: водные лыжи, парашют, водный мотоцикл. 1 горка для взрослых и 1 горка для детей. Ненавязчивая анимация. Дневные спортивные мероприятия. В анимационной команде 7 человек, есть русскоговорящие. Дискотека проводится в помещении, вход свободный, напитки согласно концепции.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 297 номеров. Состоит из основного 6-этажного здания и двух 2-этажных дополнительных корпусов (через дорогу).

Istabās

В номерах представлено: ванная комната с душевой кабиной/ванной, фен, мини-бар (пополнение водой в день заезда), спутниковое ТВ, телефон, сейф (платно), индивидуальный кондиционер, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Side-Kumköy 07330 Side, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0 (242) 255 5042
Tīmekļa vietne: Side Alegria Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.