Defne Defnem Hotel 5*– Atsauksmes

17
Novērtējums 6.810
№109 viesnīcas reitingā Sānu
7.2 Numurs
6.6 apkalpošana
6.3 Tīrība
7.7 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2013. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Atrodas Sides rietumu daļā, 3 km no pilsētas centra. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар i.kylinich.1979
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar ģ imeni oktobra sā kumā , viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta, negribē jā s gaidī t lī dz 14:00, jo bijā m ļ oti noguruš i no nakts lidojuma, par nelielu samaksu (10) viņ i apmetā s uzreiz, iedeva elegants ģ imenes numurs ar skatu uz baseiniem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni oktobra sā kumā , viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta, negribē jā s gaidī t lī dz 14:00, jo bijā m ļ oti noguruš i no nakts lidojuma, par nelielu samaksu (10) viņ i apmetā s uzreiz, iedeva elegants ģ imenes numurs ar skatu uz baseiniem. Istabas salī dzinoš i lielas, 2 sanmezgli, viss tī rs un kā rtī gs, mē beles pieklā jī gas, matrač i ē rti. Ē diens ļ oti labs, daudzveidī gs, daudz zivju, gaļ as, mī dijas, garneles, konditorejas izstrā dā jumi, atseviš ķ i gribu izcelt saldumus - daudz veidu baklavas, kū kas, iedeva saldē juma kū ku 3 reizes, kas fano - tu esi š eit. No augļ iem bija krā š ņ as vī nogas, lielas rozā un zilas, arbū zi, melones, plū mes, ā boli, bumbieri, granā tā boli, apelsī ni, greipfrū ti.
Alkohols kvalitatī vs, pamē ģ inā jā m viskiju, vē ž us, par naudu ir elites alkohols, bet tas ko piedā vā ļ oti pieklā jī gs, alus garš ī gs, viegls bez rū gtuma, nav atš ķ aidī ts, gā zē tie dzē rieni garš ī gi, gribu arī atzī mē t, ka jū s varat ņ emt augļ us istabā , neviens nav aizliedzis. Istaba tika tī rī ta katru dienu izņ emot ceturtdienu (apkopē jā m ir brī va diena), personā ls gandrī z nerunā krieviski, bet saprot daž as frā zes, kas viņ iem vajadzī gas, ja vajag kaut ko papildinā t istabu, rakstiet piezī mes angļ u valodā , viss bū s kā rtī bā , kopumā Defnē darbinieki ir neuzkrī toš i, viņ i ir kā ē nas, bet, ja jū s sazinā ties, nekavē joties reaģ ē jiet.
Dodieties uz jū ru ar kā jā m uz 5-8 minū tē m. no viesnī cas caur pazemes pā reju jū ra maģ iska, viegli tirkī za (protams, ja nav viļ ņ i), mums bija 3 dienas viļ ņ i, jū ra bija neskaidra, bet visiem, gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, patika lē kā t pa viļ ņ i. Ekskursijas neņ ē mā m, paš i devā mies uz Sidi (25-30 min gā jienā lī dz vecpilsē tai, centram). Mani pā rsteidza senā s kolonnas, amfiteā tris un š ī Sides reģ iona vispā rē jā atmosfē ra. Iepirkš anā s arkā des ir daudz, cenas daž ā das, un mums likā s dā rgā k nekā pie viesnī cas, vienī gais, kas sarū gtinā ja atvaļ inā jumā augstprā tī gā s, pieklibojoš ā s tirdzniecī bas vietu pā rdevē jas, nekur nav cenu zī mju, viss eiro, ja nepē rc, tad klaigā jas aiz muguras, mē tā jas ar ļ auniem skatieniem, viens un viens un tas pats var maksā t savā dā k, tā pē c iesaku aiziet paprasī t cenu, un tad pirkt, un protams "izsist" atlaidi, š is ir vā rds, kas izklausā s.
Turklā t, ja jū s dejojat un izklaidē jaties, tad š eit nav runa par Defni. Viesnī ca ir orientē ta uz vā cieti, te viss mierī gi un izmē rī ts, animā cijas praktiski nav, izņ emot vakara bē rnu dejas, pieauguš ajiem bija pā ris š ovi ar akrobā tiem, pē c 22.00 viss nomierinā s, var pasē dē t pie bā ra. un skaisti runā t. Tā pē c viesnī ca ir ieteicama relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
P. S. Pludmale ir smilš aina, lieliski piemē rota bē rniem vai tiem, kas neprot peldē t.
аватар sabaneeva.leila
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezos no š ī s viesnī cas. Š ī nav pirmā reize Turcijā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Viesnī cā ieradā mies 09:00, uzreiz saņ ē mā m rokassprā dzes, pā rģ ē rbā mies, atstā jā m bagā ž u speciā lā istabiņ ā un devā mies izpē tī t teritoriju (tiek piedā vā tas brokastis, bet mē s atteicā mies). … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no š ī s viesnī cas. Š ī nav pirmā reize Turcijā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Viesnī cā ieradā mies 09:00, uzreiz saņ ē mā m rokassprā dzes, pā rģ ē rbā mies, atstā jā m bagā ž u speciā lā istabiņ ā un devā mies izpē tī t teritoriju (tiek piedā vā tas brokastis, bet mē s atteicā mies). Atgriezā mies 13:00 un bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Istaba tī ra, nav nogurusi, skats no loga uz ceļ u un jū ru. Dvieļ i un veļ a tika mainī ti divas reizes 10 dienu laikā . Viņ i nepievē rsa uzmanī bu š ampū niem / gē liem, jo ​ ​ viņ i izmantoja savus.
Ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, neuzskaitī š u, ir arī citas pozitī vas atsauksmes. Baseini ir tī ri un vietas pietiek visiem. Slaidi ir jauks papildinā jums baseiniem. Personā ls ir draudzī gs, saziņ as problē mas nebija, bet tas acī mredzot saistī ts ar saziņ u angļ u valodā . Jū ra un pludmale arī nekā das pretenzijas neradī ja, tī ra, vietas pietiek visiem, smilš aina, gluda ieeja jū rā . Jū ra ir tī ra un silta.
Kas attiecas uz "kur pastaigā ties", tad mums nebija nekā du problē mu. 20-30 minū š u nesteidzī ga pastaiga pa promenā di pa veco Sides promenā di, netā lu no viesnī cas atrodas daudzi restorā ni un bā ri, netā lu atrodas skaista moš eja, tirgus un vairā ki veikalu ķ ē des.
Kopumā viesnī ca atstā ja vispozitī vā kos iespaidus un negatī vas atsauksmes no cilvē kiem, kuri pat atvaļ inā jumā nezina, kā atpū sties, bet pat vā zē ar skaistā m rozē m viņ i redz tikai ē rkš ķ us.
аватар hatizova-ula
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas un, protams, atsauksmes tika ņ emtas vē rā ! Viesnī cā ieradā mies 11.00, 12.00 jau iekā rtojā mies istabiņ ā (reģ istrē š anā s laiks - 14.00). … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas un, protams, atsauksmes tika ņ emtas vē rā ! Viesnī cā ieradā mies 11.00, 12.00 jau iekā rtojā mies istabiņ ā (reģ istrē š anā s laiks - 14.00). Kamē r gaidī jā m reģ istrē š anos, vestibila bā rā piedā vā ja dzē rienus, iepazī stinā jā m ar viesnī cas teritoriju. Nebija absolū ti nekā das valodas barjeras! Numurs ir plaš s un tī rs. Bijā m trī s, ieskaitot bē rnu, istaba bija divvietī ga ar papildu gultu. Liels balkons. Numurs tiek uzkopts katru dienu, arī dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Gultas veļ u mainī ja divas vai trī s reizes, precī zi neatceros. Istabā bija arī ziepes, š ampū ns, ķ ermeņ a losjons, duš as cepures - pievieno pē c pieprasī juma. Katru dienu atjauninā ts ū dens (gā zē ts un negā zē ts) un tualetes papī rs. Ļ oti apmierinā ta ar rokassomiņ ā m - pludmales un divā m mazā m - kabatā m. Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, ziedoš a, labi baseini (daudzi tos aprakstī ja citos komentā ros). Ļ oti ē rts izkā rtojums. Viss ir tī rs un skaists! Animā cija laba, neuzbā zī ga, viss ar mē ru. No š ī brī ž a tas bija ē rti. Viesnī cas koncepcija ir ģ imenes atpū ta! ! ! Lieliska vakara programma! neatkā rtojas 14 dienu laikā . Pie baseina notika divas putu ballī tes ar dejā m, konkursiem un gardumiem. Virtuve ir vienkā rš i neslavē jama! Garš ī gi, daudz, skaisti, daudzveidī gi! ! ! Pat ja ieradī sities vē lu brokastī s/pusdienā s/vakariņ ā s, ē dienu klā sts bū s pilns! Pie baseina ir uzkodas! Hotdogi, burgeri! Pludmalē no 15.30 lī dz 16.30 augļ i, cepumi, kū kas, daž ā di dzē rieni. Jū s varat pusdienot tieš i pludmalē . Apkalpoš ana viesnī cā arī ir 5! Visi ir draudzī gi, pieklā jī gi un gatavi palī dzē t! Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Pludmale ir tī ra, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra ir silta. Lī dz pludmalei ar kā jā m 5-10 minū š u gā jiens cauri viesnī cai, pazemes pā rejai un pilsē tai. Patiesī bā jū s atstā jat viesnī cu pā ri ceļ am pie pā rejas, un tagad ir tieš a taka uz jū ru. Kopumā viņ i bija apmierinā ti! Lī dzi vedā m suvenī rus no Krievijas - savus saldumus un š ņ abi. Mē s tos dalī jā m ar viesnī cas personā lu un reģ istrē joties, tā pē c mū su serviss bija izcils! ! !
аватар jana85
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ ojis ar 10 gadī gu bē rnu. Viesnī ca ir laba, bet kā vienmē r ir plusi un mī nusi. Viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Mī nusi: animā cija ir garlaicī ga un paredzē ta tikai pieauguš ajiem (var teikt, ka tā neeksistē ). … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar 10 gadī gu bē rnu. Viesnī ca ir laba, bet kā vienmē r ir plusi un mī nusi. Viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Mī nusi: animā cija ir garlaicī ga un paredzē ta tikai pieauguš ajiem (var teikt, ka tā neeksistē ). Vakarā uzstā jā s viesmā kslinieki. Svē tdienā s viņ a to nedara. Tī rī š ana ir š ausmī ga, virspusē ja (zem naktsgaldiņ a visu mū su atvaļ inā jumu gulē ja putekļ u kā rta un rezerves daļ as no bē rnu maš ī nas). Bā rs pludmalē un pie baseina piedā vā tikai dzē rienus (bez pā rtikas). Higiē nas preces tiek izsniegtas 1 reizi: š ampū ns, ķ ermeņ a losjons, vā ciņ š , nagu vī le un 2 ausu kociņ i. Plusi: slidkalniņ i (bē rns bija sajū smā ), bezmaksas wi-fi, kas ķ ē rā s visur un istabā , ieskaitot bezmaksas seifu, pludmali un virtuvi. Pludmales dvieļ i gan rakstī ts, ka maina reizi nedē ļ ā (mums tika mainī tas vairā kas reizes). Ē diens daudzveidī gs, vienmē r ir grils, zivis, gaļ a, daudz dā rzeņ u, bet augļ u bija maz. Liela garš ī gu desertu izvē le. Pirmdien, treš dien, sestdien viņ i deva saldē jumu pie baseina, pā rē jā s dienā s uz restorā nu iznesa saldē juma kū ku. Man patika, ka katrs galds ir piestiprinā ts pie istabas. Pludmale ar daudz sauļ oš anā s krē sliem, pludmalē ir duš as, jaucē jkrā ns, lai noskalotu kā jas no smiltī m. Jū ra ir tī ra un silta.
аватар studennikov_dima
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iespaidi par viesnī cu bija tikai pozitī vi. Viesnī ca bija paredzē ta vā cieš iem, lī dz ar to visi tā s lielie plusi un mazie mī nusi. Trū kumi ir tā di, ka, izņ emot reģ istratū ru, neviens nerunā krieviski. Tikai vā cu un angļ u. … Tomēr ▾ Iespaidi par viesnī cu bija tikai pozitī vi. Viesnī ca bija paredzē ta vā cieš iem, lī dz ar to visi tā s lielie plusi un mazie mī nusi. Trū kumi ir tā di, ka, izņ emot reģ istratū ru, neviens nerunā krieviski. Tikai vā cu un angļ u. Nu, izklaide, attiecī gi, ir tī ri vā ciska - zema trokš ņ a un mierī ga. No mī nusiem tas, iespē jams, ir viss. No plusiem pirmā lieta, ko vē los atzī mē t, ir restorā na virtuve. Ē dienu daudzveidī ba ir milzī ga. Uz visu mū su svē tku laiku nekad nebija mazā k par desmit gaļ as ē dieniem. Mazā k ir zivju ē dienu (bet bija forele, lasis, kalmā ri utt. ), bet piedevu, salā tu, aukstumu, augļ u, mē rč u, ievā rī jumu ir daudz. Patika vietē jais medus. Starp citu, viņ š bija pastā vī gi. Uz krā na un š ū nā s. Ļ oti garš ī gs. Kas attiecas uz baseiniem, tad tie ir pieci - "pie bā ra", "kalna", "atpū sties", "bē rni", un iekš telpā s (nestrā dā ja). Pie "bā ra" atpū š as pā rsvarā jaunieš i. "Relax" izvē lē jā s vā cieš i. Pā rē jā daļ ā - kombinē tais hodgepodge. Alkoholiskie kokteiļ i pā rsvarā ir maksas, bet kvalitatī vi. Arī sodas ir labas, nav atš ķ aidī tas. Nepatika Eirans. Byaka. Alus nav slikts. "Uzkodas" nav, tikai pē c 15-00 pludmalē piedā vā kū kas (ne reizi nav ē duš i - pusdienas beidzas 14-30, vakariņ as sā kas 19-00. Ar tā du daž ā dī bu š ajā intervā lā ir ļ oti grū ti izsalkt ē dieniem restorā nā ). Nu par ē dienu var runā t ilgi. Vē lreiz gribu atzī mē t, ka apkalpoš ana un ē dinā š ana ir lī menī , iespē jams, pateicoties tam, ka viesnī ca bija orientē ta uz vā cieš iem. Smē jā s "transfē rs uz pludmali". Sakarā ar to, ka viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , ir piegā des pakalpojums gandrī z no paš as viesnī cas lī dz krastam. Varbū t tam vajadzē tu parā dī t viesnī cas klasi. Bet ej/jā j kā dus 150-200 metrus. Lai gan forš i. Apsē dā s un piecē lā s pē c 10 sekundē m. Skaitlis - standarta. Centrā lais gaisa kondicionieris, griestu ventilators. Paldies par vē sumu. Tī rī š ana katru dienu. Bijā m apmierinā ti ar tī rī š anas kvalitā ti. Bē rns bija ļ oti apmierinā ts ar rakstiem no palagu : ). Vē l viena lieta, ko es vē los atzī mē t, ir tas, ka viņ i izsniedz divus dvieļ u komplektus. Sā kumā viņ i bija pā rsteigti, tad saprata, kā pē c - mitruma dē ļ lietas ļ oti slikti ž ū st. Ja Krimā peldkostī mi un peldbikses pē cpusdienā tika piekā rti ž ū š anai, un lī dz vakaram tie bija pilnī gi sausi, tad š eit tie bija slapji pat nā kamajā rī tā . Dvieļ u maiņ a - reizi nedē ļ ā , bet mū s mainī ja katru otro dienu (dolā rs uz galda + dvielis uz grī das). Pludmale ir laba. Ieeja jū rā ir maiga, apakš ā smiltis. Pati pludmale ir tī ra. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir duš a, tualete. Kopumā viesnī ca man patika. Ja vē laties klusas (ģ imenes) brī vdienas, jū s esat š eit. ES iesaku.
аватар dasha.volchenko
Pilnī gi nepiekrī tu negatī vajā m atsauksmē m. Tas ir labs budž eta piecinieks normā lai naudai. Jā , darbinieki galvenokā rt runā angļ u un vā cu valodā . Kas jums traucē runā t ar viņ iem š ajā s valodā s? : )) Mums nebija nekā du problē mu ar personā lu - reģ istratū ra visu atrisinā ja momentā ni. … Tomēr ▾ Pilnī gi nepiekrī tu negatī vajā m atsauksmē m. Tas ir labs budž eta piecinieks normā lai naudai. Jā , darbinieki galvenokā rt runā angļ u un vā cu valodā . Kas jums traucē runā t ar viņ iem š ajā s valodā s? : )) Mums nebija nekā du problē mu ar personā lu - reģ istratū ra visu atrisinā ja momentā ni.
Viesnī ca mums ļ oti patika. Atpū ties 10 dienas 2018.  gada jū lija beigā s (divi pieauguš ie)
o Viesnī ca ir moderna, interesants dizains - gleznas un statujas ir visur
o Teritorija ir tī ra un sakopta. Jā , daž reiz bā rā pie baseina kaut kas izlī st – tač u darbinieki uzkopj pietiekami ā tri.
o Patika lī meņ u koncepcija – viesnī cas ē ka augstā kajā lī menī , baseini zemā kajos lī meņ os. Pietiekami ē rti
o Teritorijā pie baseiniem pieejams Wi-Fi
Par numuru:
o Mū sdienī gs dizains
o Bezmaksas seifs
o Notī riet santehniku
o Mums bija istaba 5 stā vā zem jumta - pa dienu bija ļ oti karsts un smacī gs, kondicionieris netika galā
o Istabā nav Wi-Fi
Par pakalpojumu:
o Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti tikai reizi nedē ļ ā (bet mē s nekad neesam mainī juš i 10 dienu laikā )
o Pludmales dvieļ i tiek mainī ti reizi nedē ļ ā , 2 vienai personai
o Ir laba sporta zā le
o Hamam un saunas bez maksas (masā ž as ir jā maksā atseviš ķ i)
o diskotē ka viesnī cā trī s reizes nedē ļ ā (pirmdien treš dien, piektdien)
Baseini:
o Ā ra baseini: divi lieli baseini, viens ar slidkalniņ iem un otrs bē rniem
o Pietika sauļ oš anā s krē slu un lietussargu
o Ir arī iekš telpu peldbaseins, bet tas nedarbojā s
Ē diens:
o Man patika, ka katrā istabā ir savs galds - vienmē r ir vieta. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs, grils ir atvē rts visu laiku, vienmē r ir zivis un vairā ku veidu gaļ a. Daudz dā rzeņ u un augļ u. Garš ī gi deserti pā rpilnī bā . No rī ta tiek pagatavota kafija, pā rē jā laikā - š ķ ī stoš ā kafija no kafijas automā ta
o Tikai pludmales bā ra dzē rieni (bez pā rtikas). Jū s varat pusdienot tikai viesnī cas galvenajā ē kā (uzkodas netiek ņ emtas lī dzi pludmalē ). Kū ciņ as tiek izņ emtas tikai 15:30.
Pludmale:
o Lī dz pludmalei 5 minū š u gā jiens (otrā krasta lī nija)
o Pietika sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Protams, sauļ oš anā s krē sli pirmajā rindā ir aizņ emti jau 7 no rī ta, bet pa dienu vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli tā lā k no jū ras
o Pludmalē ir duš a
o Pludmale ir diezgan gara (š ī ir viena pludmale trim Defne viesnī cā m). Cilvē ku ū denī ir daudz, bet principā var peldē t
Animā cija:
o Animā cija pa dienu ir diezgan garlaicī ga (animatori ir tikai divi), bet vakaros nā k daž ā di š ovi (Turku nakts, deju kolektī vi, akrobā ti). Daž os vakaros š ova nav, tikai karaoke.
аватар gemchugova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ i tika izvē lē ti pē c reitinga Turpravda, kas tobrī d bija ļ oti augsts (7. vai 8. vieta Antā lijā , precī zi neatceros). Viesnī ca ir slikta, it ī paš i ņ emot vē rā cenu, kas tika nozagta, rezervē jot agri. Viesnī cā ieradā mies ap 9:00 un gaidī jā m reģ istrē š anos lī dz aptuveni 13:00. … Tomēr ▾ Viņ i tika izvē lē ti pē c reitinga Turpravda, kas tobrī d bija ļ oti augsts (7. vai 8. vieta Antā lijā , precī zi neatceros). Viesnī ca ir slikta, it ī paš i ņ emot vē rā cenu, kas tika nozagta, rezervē jot agri. Viesnī cā ieradā mies ap 9:00 un gaidī jā m reģ istrē š anos lī dz aptuveni 13:00. Mums teica, ka viesnī ca ir pilna, bet bez jautā jumiem tika izmitinā ts kā ds arā bu pā ris. Pati telpa principā ir normā la, mē beles nav vecas, kondicionieris labi pastrā dā ja. Par trim iedeva (kā teikts) divus dvieļ u komplektus, un nez kā pē c izrā dī jā s 5 gabali balti un č etri brū nie pludmales. Durvju trū kums uz duš as telpu, protams, ir miskaste - kamē r viens mazgā jas, otrs novē rš bē rna uzmanī bu. Skats no istabas bija uz atkritumu tvertni un bū vmateriā liem, un droš i vien kaut kas bija ar motoriem (varbū t centrā lais kondicionieris), tā kā bija ļ oti rosī gs, nevarē ja atvē rt balkonu. Tī rī š ana vispā r nebija. Š ķ idrā s ziepes un duš as ž eleja ar skujkoku tualetes pī les smarž u atradā s konteineros, beidzā s trī s dienu laikā un neviens tā s neuzpildī ja. Turklā t bija tikai viena duš as vā ciņ š no ziepjainajā m-rilajā m. . Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, nav kur staigā t. Ē dienreizes trū cī gas, vienmuļ as, nav ko izvē lē ties, garas rindas no rī tiem, pusdienā s un vakariņ ā s. Ja pē kš ņ i kaut kas bija garš ī gs, tad par to nezinā si, ja atnā ci piecas minū tes pē c starta, jo no š ī kaut ko izlaida ļ oti maz un vairā k nelika, uz š ķ ī vja ieraudzī jā m laš a pē das. Kā pē c viņ u ē diens ir pozicionē ts kā viss iekļ auts, es nezinu - starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m nekur nav uzkodu, ir tikai dzē rieni. Mums trī s galdiņ u noteica tā ds, kas paredzē ts diviem cilvē kiem, netā lu pie č etriem cilvē kiem sē dē jā m vā cu ģ imene trī s. Trū kst animā cijas. Vestibila bā rā ir ļ oti maz vietas, nav kur apsē sties. Vienī gais neapstrī dams pluss ir Wi-Fi, ķ ē ru gandrī z visur un kvalitatī vi. Pludmale laba, bet jū rā peldē ties nebija iespē jams, jo katru dienu bija viļ ņ i, baseinā nā cā s saskā bt. Vispā r patika tikai bē rnam, kurš lī dz š im ā rzemē s nebija bijis un ne ar ko nevar salī dzinā t. Anex gidi sū cas, bet bijā m pā rcelti no vakara uz nā kamā s dienas rī tu, baž ī jā mies, ka mū s varē tu izlikt, bet izrā dī jā s, ka numuriņ š mums bija rezervē ts ī si pirms rī ta. Tikai š o jautā jumu mums nelē ma gidi, bet gan mū su Laspi tū risma aģ entū ra, no kuras braucā m, ar viņ iem sazinā jā mies un viņ i mū s informē ja par izbraukš anas laika maiņ u un tad sazinā jā s ar Anex, lai nebeidzam. pa nakti uz ielas. Ne tikai neieteikš u viesnī cu, bet visos iespē jamos veidos atrunā š u.
Вид из номера Вид сверху, сравните с фото отельера Вид из номера
аватар LanaLanaS
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī viesnī ca nav savu 5* vē rta, dotu 3. Sā kot no reģ istrē š anā s procesa, kad numuriņ š netika iztī rī ts un steidzī gi tika uzkopts, kad reģ istratū rā vienkā rš i smē jā s par tavu uzvā rdu sejā , domā jot. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nav savu 5* vē rta, dotu 3. Sā kot no reģ istrē š anā s procesa, kad numuriņ š netika iztī rī ts un steidzī gi tika uzkopts, kad reģ istratū rā vienkā rš i smē jā s par tavu uzvā rdu sejā , domā jot. ko viņ i nesaprot (skatī tā ji savā uzvā rda interpretā cijā tiek tulkoti smieklī gi turku valodā ) - vienkā rš i rupjī ba. Nekad neesmu sastapies ar tik netī ru viesnī cu, vestibilā ir skudras, uzkopš ana istabā s ir vienkā rš i š ausmī ga, un ē damistabā (to nevar nosaukt citā di) galda piederumi un š ķ ī vji atstā ja daudz vē lamo . Tā pē c nevaru ieteikt š o viesnī cu.
аватар raisa.simanina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s no 20.07. o-27.07. 18. Nepatika viesnī ca. Attieksme pret krieviem ir slikta. Vā cieš i apmetuš ies ar skatu uz baseinu, mē s ar skatu uz ceļ u un atkritumiem. Reģ istratū rā viņ i nerunā krieviski, telpas nebija sagatavotas reģ istrā cijai. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 20.07. o-27.07. 18. Nepatika viesnī ca. Attieksme pret krieviem ir slikta. Vā cieš i apmetuš ies ar skatu uz baseinu, mē s ar skatu uz ceļ u un atkritumiem. Reģ istratū rā viņ i nerunā krieviski, telpas nebija sagatavotas reģ istrā cijai. Pē c vairā kiem lū gumiem atnesa mums papildu gultu tikai vakarā , bet dvieļ us tikai treš ajā dienā . Par laimi, uz vienu cilvē ku istabā bija 5 dvieļ i, tā pē c nā cā s tos dalī t. Gide no Anekstur Jekaterina neko neatrisina, viņ a ir ļ oti rupja un varē tu pat teikt rupja. Viesnī cā nevelk uz 5, ja var ielikt 4 ar stiepi. Animā cijas ir ļ oti garlaicī gas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Viesnī ca nav ieteicama atpū tai. Pludmales bā rs ir netī rs.
аватар kara77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ģ imenei ar bē rniem. Svarī gi komponenti bija laba (smilš u) pludmale, akvaparks, ē rta atraš anā s vieta un normā ls ē diens. Arī labas atsauksmes. Sā kš u secī bā : 1) Norē ķ ins. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ģ imenei ar bē rniem. Svarī gi komponenti bija laba (smilš u) pludmale, akvaparks, ē rta atraš anā s vieta un normā ls ē diens. Arī labas atsauksmes.
Sā kš u secī bā :
1) Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta pulksten 6. Un, lai gan viesnī ca bija tikai 50% aizņ emta, viņ i nesteidzā s ar numuriņ iem (lai gan viņ iem tas nav jā dara). Ap 9 no rī ta mums iedeva 2 istabas 3. stā vā .
2) Skaitlis. Istaba laba un plaš a. Liels balkons. No mū su istabas paveras skats uz ceļ u. Kad durvis uz balkonu ir atvē rtas - trokš ņ aini, ja aizvē rtas - nekā du problē mu. Vienī gais negatī vais (bet par to mē s jau iepriekš lasī jā m) ir tas, ka vannas istabā absolū ti nav durvju. Ja divi pieauguš ie nav problē ma, bet, ja atrodaties istabā ar bē rniem, tā ir maza, bet problē ma. Ļ oti neē rti spilveni. Kad tu apgulies, š ķ iet, ka tu pussē di, nevis guļ . Sintē tiskais ziemotā js ir atsperī gs. Vispā r mē s ar sievu no tā cietā m (bet tas ir mans subjektī vais viedoklis).
3) Uzturs. Ē diens labs un daudzveidī gs. Katru dienu zivis, gaļ a. Daudz dā rzeņ u. No augļ iem bija - arbū zi, melones, ā boli, bumbieri, mandarī ni, plū mes. Man ļ oti patika, ka viesiem bija savi galdiņ i, kur ir viņ u istabas numurs. Vienmē r apkalpo tie paš i viesmī ļ i. Mū s apkalpoja Mustafa un Hakans (lieliski puiš i). Es iemā cī jos daž as frā zes turku valodā , viņ i ir ļ oti pā rsteigti par to. Pirmajā vakarā es atstā ju 1 USD dzeramnaudai. Nā kamajā reizē , kad tikko gā ju pie galdiņ a, viesmī lis jau skrē ja klā t un prasī ja, ko atnest no dzē riena. Saldē jums tika dots katru otro dienu ap 15.30 pie baseina. Alkohols - alus un vietē jie stiprie alkoholiskie dzē rieni. Labs viskijs, rums. Viņ i taisa kokteiļ us, bet izvē le nav liela.
4) Teritorija. Teritorija - vidē ji, galvenā daļ a ir viesnī cas ē ka. Bet tas ir labi pā rdomā ts, Viss atrodas vairā kos lī meņ os. Istabas augš daļ a, vestibils. Mī nus pirmais stā vs - galvenais restorā ns un golfa laukums. Izeja uz pirmo baseinu un skatuvi. Mī nus otrais stā vs - spa centrs, hammam, sauna, pieeja baseinam, tenisa korts. Nedaudz tā lā k atrodas bē rnu klubs. Viesnī cas teritorijā ir vairā ki bā ri (vestibilā , pie baseina, pie estrā des, pat pie SPA, bet pagaidā m nestrā dā ). Visā teritorijā ir arī tualetes.
5) Pludmale. Ceļ š uz pludmali ved pa pazemes eju (izeja pie tenisa korta). Ar kā jā m (apmē ram 500 metri) iet 10 minū tes. nesteidzī gi. Pludmales dvieļ i sā kotnē ji tiek nodroš inā ti istabā (pelē ki), un tie jā ņ em lī dzi. Mainiet tos reizi 5 dienā s. Pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli ir ē rti. Bā rs (paš apkalpoš anā s) atrodas pā ri ielai no pludmales. Jū ra ir sekla. Tī rs. Ļ oti labi der bē rniem. Volejbols un boč a pludmalē . Virs pludmales ir promenā de, ļ oti labi uzturē ta, gā jē ju. Vakarā ir patī kami pastaigā ties.
6) Animā cija. Š eit es domā ju, ka viņ iem lī dz š im ir problē mas. Protams, animatori cenš as, bet ne pā rā k veiksmī gi.
Secinā jums: viesnī ca patika, laba, bet ir nianses.
Parādīt vairāk »


iemiesojums leli20031
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 2013 году. Состоит из одного 5-этажного здания. Расположен в западной части Сиде, в 3 км от центра города. Отель подойдет для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 3 км от центра города Сиде, в 8 км от г. Манавгат, в 60 км от аэропорта Анталии. Перед отелем есть стоянка такси и общественных автобусов.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в 415 м от отеля, через дорогу, по подземному переходу. Сервиса до пляжа нет. Протяженность пляжа составляет 100 м. Заход в море: песок. Пляжные полотенца: бесплатно. Душ, спасатель, кабина для переодевания, бар на пляже (только напитки).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации, интернет-кафе (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби и бассейна), ТВ-зал, мини-маркет, услуги фотографа, услуги врача (по вызову), 1 основной ресторан: открытая секция на 500 чел. и крытая секция на 300 чел., 3 бара, 3 бассейна: открытый бассейн 940 м2, релакс-бассейн 720 м2, бассейн с 5 горками, 120 м2, 1 крытый бассейн 200 м2, у бассейнов: зонтики, матрасы, шезлонги и полотенца — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассеин 74 кв.м, 2 горки, игровая комната, мини-клуб (4-12 лет), детская анимация на русском языке, мини-диско, коляски (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, турецкая ночь, живая музыка (1 раз в неделю), турецкая баня, сауна, парная, кинотеатр, теннисный корт (днем), дартс, пляжный волейбол, мини-гольф, мини-футбол. 5 водных горок. Платно: массаж, все водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 357 номеров:

321 Standard Rooms (29 кв.м) максимальное размещение 2+1, 3 чел.

10 Family Rooms (59 кв.м) family room type A — 2-комнатный номер с дверью, 2 ТВ, 2 ванные комнат, макс. 4 чел.

26 Suite Rooms (40 кв.м) family room type B — 2-комнатный номер с дверью, 1 ванная комната, 2 ТВ, макс. 3 чел.

Handicap Room — номер для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Центральный кондиционер (в определенные часы, в зависимости от погодных условий), ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, сейф (бесплатно), прямой телефон, мини-холодильник (ежедневно пополняется водой в бутылках), ванная комнатас душем, фен, тапочки, дополнительная раскладная кровать (по запросу), балкон. Уборка номера: 6 дней в неделю, смена полотенец и смена белья: 1 раз в неделю, обслуживание в номерах с 8:00 до 22:00 (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Yalı Mahallesi Celal Bayar Bulvarı, Side, Manavgat, 07330 Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 777 01 40 Fax: +90 (242) 777 01 47
Tīmekļa vietne: Defne Defnem Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).