Armella Hill Hotel 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.210
9.5 Numurs
9.3 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.2 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca Armella Hill atrodas Antālijā, Manavgatas reģionā. Sastāv no 6 stāvu ēkas. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар zamzam.88
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nenož ē lojā m, apsē dā mies pē c vakariņ ā m, numuriņ i jauni, tī ri, viesnī ca maza, bet kompakta, pludmale nav tā lu, bet ir transfē rs, tā pē c problē mu nebija, ē diens pludmalē un viesnī cā ir 100% izcils, personā ls draudzī gs, fitness viss ok , uz SPA rē ķ ina, kuram ir problē mas ar muguru un ne tikai sazinā ties ar mani, iesaku, ja Hammam programma, tad vajag darī t uzreiz un labā k viesnī cā , un neatkā rtojiet mū su kļ ū das pirmo reizi, mū s aizveda uz Hamam uz ielas, ļ oti labi sagaidī ja, lī dz š im viss bija kā rtī bā . … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nenož ē lojā m, apsē dā mies pē c vakariņ ā m, numuriņ i jauni, tī ri, viesnī ca maza, bet kompakta, pludmale nav tā lu, bet ir transfē rs, tā pē c problē mu nebija, ē diens pludmalē un viesnī cā ir 100% izcils, personā ls draudzī gs, fitness viss ok , uz SPA rē ķ ina, kuram ir problē mas ar muguru un ne tikai sazinā ties ar mani, iesaku, ja Hammam programma, tad vajag darī t uzreiz un labā k viesnī cā , un neatkā rtojiet mū su kļ ū das pirmo reizi, mū s aizveda uz Hamam uz ielas, ļ oti labi sagaidī ja, lī dz š im viss bija kā rtī bā . t iet uz procedū rā m, veicā m visu programmu, kopā pavadī jā m laiku ceļ ā , samaksā jā m par programmu, par tē ju masā ž as pagarinā jumam un tā izrā dī jā s divreiz dā rgā ka kā viesnī cā , masā ž a nebija ī paš i laba, mani vienkā rš i glā stī ja, mans vī rs nā kamajā dienā salauza muguru, viņ š nevarē ja iztaisnoties mums bija jā iet uz spa pie viesnī cas ir fizioterapeits Zeki, kurš palī dzē ja mums visu atjaunot, viņ š izvē lē jā s ī stā masā ž a mums ī paš s paldies Nastjai par padomu
.
аватар valens2428
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Paldies Rano, viesnī cas darbinieks, draudzī gs un zinoš s, palī dzē ja atrisinā t visus jautā jumus saistī bā ar reģ istrē š anos un citus jautā jumus. Tī rs, labs ē diens, restorā nā ļ oti patī kama mū zika un uzmanī gs personā ls. … Tomēr ▾ Paldies Rano, viesnī cas darbinieks, draudzī gs un zinoš s, palī dzē ja atrisinā t visus jautā jumus saistī bā ar reģ istrē š anos un citus jautā jumus.
Tī rs, labs ē diens, restorā nā ļ oti patī kama mū zika un uzmanī gs personā ls.
Nedaudz sarū gtinā ja SPA: baseinā auksts un ū dens auksts, cenas nereā las masā ž as terapeita pakalpojumiem hammam (pasū tī t hammam ar pā rskaitī jumu 20 eiro par pilnu ciklu + pē c izvē les stundu masā ž a par 25 eiro), un SPA viesnī cā lē tā kā s 40 minū tes . . 75 eiro! ! ! Frizieris arī dā rgs, bet zemas klases.
аватар s-dzen
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar savu draugu. Brauciens sā kā s no Č erkasiem un visu ceļ u nebija nekā du neveiksmju, viss ritē ja kā pulkstenis. Mū s sagaidī ja Antā lijas lidostā un salī dzinoš i ā tri ar autobusu aizveda uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar savu draugu. Brauciens sā kā s no Č erkasiem un visu ceļ u nebija nekā du neveiksmju, viss ritē ja kā pulkstenis. Mū s sagaidī ja Antā lijas lidostā un salī dzinoš i ā tri ar autobusu aizveda uz viesnī cu. Jau no pirmajā m minū tē m jutā m, ka esam priecī gi par ieraš anos. Reģ istratū rā mū s ļ oti laipni uzņ ē ma un sakā rtoja Rano, starp citu, viņ a labi runā krieviski, kas ļ ā va nodibinā t nepiecieš amo saziņ u. Ā tri nokā rtojā mies un uzreiz tikā m pie vakariņ ā m. Ē damistaba ir diezgan liela, naktsmī tne ir ļ oti ē rta, katrai gaumei. Arī ē diens ir ļ oti pā rdomā ts un ē rts. Par tā s daudzveidī bu nevar izstā stī t visu, tik plaš ā un visdaž ā dā ko ē dienu izvē le. Zā les administrators strā dā ļ oti gudri, š ķ iet, ka viņ š ir neredzams, bet viņ š kompetenti pā rvalda personā lu. Ē diens bija lielisks, tā pat kā apkalpoš ana.
Lī dz pludmalei ar kā jā m 10-15 minū tes. Jū s varat braukt ar autobusu, bet mē s izvē lē jā mies kā jā m. Pludmale ir aprī kota ar visu nepiecieš amo, ir kafejnī ca un Wi-Fi. Ir ļ oti ē rti ieiet jū rā . Smiltis. Ū dens ir tī rs. Kas attiecas uz istabu, kurā apmetā mies: tā ir plaš a, labi mē belē ta, viss jauns, tī rs, ikdienas uzkopš ana, duš a ļ oti plaš a. Jā patur prā tā , ka zobu birstes un pastas tur netika izdalī tas. Viss pā rē jais ir noliktavā . Televizorā ir gan Ukrainas, gan Krievijas kanā li. Jā atzī mē WIFI. Tas ir kaut kas! Tas darbojas visā viesnī cā , pā rraides ā trums ir super, 2 reizes lielā ks nekā pie mums! Tā pē c liels paldies ikvienam, kurš izveidoja š o savienojumu! Pat netā lu no viesnī cas var sarunā ties.
Baseins viesnī cā , manuprā t, ir mazs un ū dens tajā par siltu. Bet lieliska sauna un hammam. Ir ļ oti laba trenaž ieru zā le ar trenaž ieriem un labs tenisa galds. un tas viss ir iekļ auts biļ etes cenā . Masā ž a par maksu. Bā rs vakaros ir pilnī gs pilns, bā rmenis draudzī gs un ļ oti pieklā jī gs, ā tri reaģ ē uz pasū tī jumiem. Mums viņ š ļ oti patika ar savu efektivitā ti un apkalpoš anas ā trumu. Pagatavo izcilus kokteiļ us. Izbraukš anas dienā mums tika dota iespē ja savā kt savas mantas lī dz 14:00 (patiesī bā tas izrā dī jā s par stundu ilgā k). Un tad mantas pā rveda uz reģ istratū ru un tur bija lī dz 19.25, lī dz mums atbrauca autobuss. Paspē jā m arī pavakariņ ot. Man ne par ko nebija jā maksā , kas ir lieliski.
Jā piebilst, ka tur atpū tā s nospiedoš s vairā kums tū ristu no Vā cijas, izņ emot mū s, bija pā ris no Ukrainas un 2 pā ri no Krievijas. Uzturoties viesnī cā , mums izveidojā s ļ oti labas attiecī bas ar administratoriem Rano un Erdā lu. Pieklā jī gi, kompetenti, kulturā li, draudzī gi un burvī gi darbinieki. Jebkurā laikā gatavs palī dzē t un atrisinā t raduš ā s problē mas. Liels paldies par to! Kopumā esam pilnī bā apmierinā ti ar atpū tu un varam atkal apmeklē t š o Armella Hill viesnī cu siltajā sezonā .
аватар sashabadrak
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Mē s bijā m trī s, divi pieauguš ie un bē rns. Viesnī ca tika atvē rta 2021.  gadā , tā pē c viss ir pilnī gi jauns. Galvenais trū kums ir teritorijas trū kums. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma.
Mē s bijā m trī s, divi pieauguš ie un bē rns.
Viesnī ca tika atvē rta 2021.  gadā , tā pē c viss ir pilnī gi jauns.
Galvenais trū kums ir teritorijas trū kums. Divas ē kas, peldbaseini, grilbā rs un amfiteā tris. Netā lu no galvenā baseina, aiz ž oga, zā liens ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Viss.
Apkā rt iztī rī ta, bet vē l neapkopta teritorija.
Citā di nekā du problē mu nebija.
Pat attā lums no pludmales, manuprā t, nav problē ma. Uz/no pludmales kursē autobuss. Ejiet 5-7 minū tes.
Wi-Fi visā viesnī cā .
Ē diens ir diezgan pieklā jī gs. Ļ oti palī dzē ja nakts bufete restorā nā . Strā dā no 23:00 lī dz 6:00.
Animatoru nav daudz, bet programma mums patika. Mē s sarī kojā m putojoš u ballī ti baseinā . Ballī tei pludmalē tika uzstā dī ta skatuve un apgaismots interjers.
Viesnī cā ir daudz vā cieš u. Bija franč i un daž i itā ļ i.
Kopē jais iespaids - š eit atgrieztos vē lreiz.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Armella Hill расположен в Анталии, в регионе Манавгат. Состоит из 6-этажного здания. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Находится в 55 км от аэропорта Анталии и в 8 км от Манавгата.
Pludmales apraksts Пляжи Сиде – визитная карточка курорта и по праву стоят в одном ряду с другими достопримечательностями города. На турецком побережье они делятся на две части: восточный и западный.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Завтрак с 07:00-10:00, поздний завтрак с 10:00-11:00, обед с 12:30-14:00, ужин с 19:00-21:00, кондитерская с 16:00-18:30, бар 24 с 00:00-08:00, закусочная с 12:30-19:00, фастфуд с 11:30-18:00. Концепция «Ультра все включено». Osmanlı A La Carte с 19:00-22:00. 6 баров. Конференц-зал вместимостью 100 человек.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В аквапарке Kids есть 2 горки. Рабочие часы 10:00-12:00 и 14:00-16:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Аквапарк 2 горки. Рабочие часы 10:00-12:00 и 14:00-16:00.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 204 номера.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе.

Adrese Çolaklı Mah. Yavuz Sultan Selim Cad.No:36 Manavgat/Antalya
Tālruņi: +90 242 254 00 88
Tīmekļa vietne: Armella Hill Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.