Motto Premium Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.910
№23 viesnīcas reitingā Marmarisa
8.2 Numurs
8.6 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Neliela kūrortviesnīca, kas atrodas netālu no Marmarisas pludmales un pastaigas attālumā no kūrorta centra. Atvērts 2004. gadā. Tā ir viena sešstāvu ēka. Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар Irina480866
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba bija laba, ē diens man atbilst, ē diena pietika. Teritorija ir maza, bet ar baseinu, š ī ir otrā lī nija, parasti visā s viesnī cā s, kas atrodas otrajā lī nijā , nav lielas teritorijas. Ļ oti tuvu visam: veikali, restorā ni, McDonalds un lieli lielveikali apkā rt. … Tomēr ▾ Istaba bija laba, ē diens man atbilst, ē diena pietika. Teritorija ir maza, bet ar baseinu, š ī ir otrā lī nija, parasti visā s viesnī cā s, kas atrodas otrajā lī nijā , nav lielas teritorijas. Ļ oti tuvu visam: veikali, restorā ni, McDonalds un lieli lielveikali apkā rt. Gidi ir lieliski puiš i, no viņ iem pirkā m ekskursijas, pirkā m arī vietē jā s aģ entū rā s. Mē s diezgan ā tri nokā rtojā mies, nekā das problē mas neradā s. Sā kumā mū s neapmierinā ja, ka pa logiem paveras skats uz ielu, kur tur bija trokš ņ ains, blakus bija kafejnī ca, bet nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz istabu ar skatu uz jū ru.
аватар string75
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba. Personā ls runā angļ u un turku valodā , krieviski, daž i cilvē ki saprot pat daž us vā rdus. Nā cā s sazinā ties angliski, bet daž i arī angliski nesaprot. Ē diens ir diezgan pieklā jī gs. Augļ i un dā rzeņ i ir daudz. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba.
Personā ls runā angļ u un turku valodā , krieviski, daž i cilvē ki saprot pat daž us vā rdus. Nā cā s sazinā ties angliski, bet daž i arī angliski nesaprot.
Ē diens ir diezgan pieklā jī gs. Augļ i un dā rzeņ i ir daudz.
Dzerot ū deni un dzer bez problē mā m, dzeriet, cik vē laties.
Tī rot istabiņ u divvietī gai, iztī ra slikti, lai gan atstā j dzeramnaudu.
Pludmale ir maza un š aura. Duš a, lai nomazgā tu sā li un nomazgā tu kā jas, nav.
Pludmale atrodas minū tes gā jiena attā lumā no viesnī cas.
Wi-Fi viesnī cā gandrī z visā teritorijā un istabiņ ā s, ir arī pludmalē , no akvaparka var pajautā t Maksam paroli, pā rdod ekskursiju biļ etes.
Kopumā viesnī ca pieklā jī ga, daudz ā rzemnieku un turku atpū tnieku. krievi un ukraiņ i 50%
Вид из номера на 5-м этаже Вид с балкона с 5-го эт., во внутренний дворик
аватар svdonchenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar sievu augusta beigas septembra sā kumā . Nakš ņ ojiet nelielā istabiņ ā sestajā stā vā ar balkonu un skatu uz jū ru. Istabā : gulta, divi naktsgaldiņ i, skapis, tualetes galdiņ š , sols, ledusskapis, TV, kondicionieris, bezmaksas seifs. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar sievu augusta beigas septembra sā kumā . Nakš ņ ojiet nelielā istabiņ ā sestajā stā vā ar balkonu un skatu uz jū ru. Istabā : gulta, divi naktsgaldiņ i, skapis, tualetes galdiņ š , sols, ledusskapis, TV, kondicionieris, bezmaksas seifs. Viss ir labā un darba kā rtī bā . Duš ā santehnika strā dā ja pareizi, tikai pietrū ka ā ķ u dvieļ iem. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, veļ as maiņ a ik pē c trim dienā m, viss tika veikts skaidri pē c grafika. Telpā m nav skaņ as izolā cijas, ausu aizbā ž ņ i mū s izglā ba no trokš ņ ainiem kaimiņ iem, iela razgulyaevo mū s netraucē ja, un viņ i tur ieradā s laikā . Ē diens labs: gaļ a, vista, zivis (pat forele), zupas (vietē jā s receptes). Garnē jumam kartupeļ i, rī si, makaroni. Bija daudz zaļ umu, salā tu, sagrieztu tomā tu, gurķ u, olī vu utt. No augļ iem: arbū zi, melones, plū mes, bumbieri, persiki, ā boli. Pē c pieprasī juma tiek nodroš inā ts neierobež ots ū dens pudelē s. Pludmale ir maza, bet sava, simts metru attā lumā no viesnī cas. Sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, lietussargi ar labu saules aizsardzī bu. Pludmales dvieļ i tiek izsniegti reģ istratū rā katru dienu. Fatihs pieskata pludmali, visu uzkopj, sakā rto atpū tniekus, cenš as palī dzē t, labi darī ts. Kas attiecas uz jū rā peldoš ajiem pajū gu bruņ urupuč iem, tad viss apstiprinā jā s, to redzē jā m savā m acī m un ne reizi vien. Personā ls pā rsvarā simpā tiski un centī gi jaunieš i, saziņ as valoda angļ u un turku valodā s pamazā m apgū st krievu valodu. , meitene reģ istratū rā labi saprot, viņ u sauc Gulay, draudzī gs cilvē ks, palī dziet, ja tā . Viesnī cā ir divi bā ri birojā un pie baseina, vestibila bā rā Beriks apkalpo ā tri un vienmē r ar smaidu, paldies viņ ai par gardo kafiju. Laiks š ajā laikā ir komfortabls, pa dienu karsts uz 30 un vakarā jau vē sā ks. Jū ra ir tī ra, it ī paš i no rī ta. Ir daudz ekskursiju, kuras varat izvē lē ties pē c savas intereses, mums patika ar laivu pa salā m. Kopumā atvaļ inā jums izdevā s, rekaminduem.
?
?
аватар vzbanackiy
Viesnī ca ir laba. Turcijā bijā m pirmo reizi, atseviš ķ a cieņ a pret tū roperatoru TUI - pavadī jums ik uz soļ a, lidojumi turp un atpakaļ praktiski bez kavē š anā s (pusstunda neskaitā s). Viesnī ca ir maza (tas ir +), pē c remonta istaba ir tī ra un gaiš a. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba.
Turcijā bijā m pirmo reizi, atseviš ķ a cieņ a pret tū roperatoru TUI - pavadī jums ik uz soļ a, lidojumi turp un atpakaļ praktiski bez kavē š anā s (pusstunda neskaitā s).
Viesnī ca ir maza (tas ir +), pē c remonta istaba ir tī ra un gaiš a. Ē diens vienkā rš i izcils - gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, garš augi sortimentā un pietiekamā daudzumā . Ū dens pudelē s bez ierobež ojumiem.
Tī rī š ana - kvalitatī va, gultas veļ a, dvieļ i mainī ti, atstā ta divas reizes par 10 lirā m.
Pludmale ir maza, lī dz tai jā nokļ ū st divas vai trī s minū tes, sauļ oš anā s krē slus vajag aizņ emties agrā k, bet tā ir visu Marmarisas viesnī cu problē ma. Ir peldbaseins.
Netā lu 10 metru attā lumā - akvaparks, tur bija 2 dienas)) Labā k ir pirkt biļ etes caur akvaparka vietni - par 30% lē tā k.
Vietnē Booking š ī viesnī ca ir trī szvaigž ņ u viesnī ca, protams, tā var nebū t nedaudz mazā ka par 4 zvaigž ņ u Eiropas viesnī cā m, tač u tā noteikti dos izredzes uz lielā ko daļ u 3 zvaigž ņ u viesnī cu!
Vai mē s iesakā m š o viesnī cu - noteikti jā !
аватар oelun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iespaidi par viesnī cu ir ļ oti labi. Jauks draudzī gs un ļ oti gā dī gs personā ls. Numuri ir tī ri un dvieļ i tiek ā tri mainī ti. Virtuve ir laba un daudzveidī ga. No departamenta lī dz jū rai viena minū te. Ir pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem. … Tomēr ▾ Iespaidi par viesnī cu ir ļ oti labi. Jauks draudzī gs un ļ oti gā dī gs personā ls. Numuri ir tī ri un dvieļ i tiek ā tri mainī ti. Virtuve ir laba un daudzveidī ga. No departamenta lī dz jū rai viena minū te. Ir pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem. Nav nevienas sū dzī bas. WiFi darbojā s pareizi.
аватар svsydorenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilsē tas viesnī ca. Piemē rots relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, ī paš i tiem, kuri Turcijā nav pirmo reizi un nebaidā s doties ā rpus viesnī cas. Laba atraš anā s vieta - 15 minū š u gā jienā no centra (Ataturka laukums), blakus lielveikali. … Tomēr ▾ Pilsē tas viesnī ca. Piemē rots relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, ī paš i tiem, kuri Turcijā nav pirmo reizi un nebaidā s doties ā rpus viesnī cas. Laba atraš anā s vieta - 15 minū š u gā jienā no centra (Ataturka laukums), blakus lielveikali. Pludmales nav, jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā . Tā kā viesnī ca ir maza, atmosfē ra ir mā jī ga, personā lu pazī sti pē c skata un viņ i tevi atpazī s. Viesnī cai nav teritorijas, animā cijas praktiski nav. Pā rsvarā dominē viesi no Rietumeiropas.
аватар slavco76
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien. Tikko vakar atbraucu no š ī s viesnī cas. Š ī nav pirmā reize Turcijā , bet Marmarisā vē l neesmu bijis. Ierodoties viesnī cā , viņ i teica, ka brī vu istabu nav un nakti jā pavada blakus esoš ajā Noa Nergis pludmalē . … Tomēr ▾ Labdien. Tikko vakar atbraucu no š ī s viesnī cas. Š ī nav pirmā reize Turcijā , bet Marmarisā vē l neesmu bijis. Ierodoties viesnī cā , viņ i teica, ka brī vu istabu nav un nakti jā pavada blakus esoš ajā Noa Nergis pludmalē . Tas viss ir viens tī kls. Nā kamajā dienā , kā solī ts, mani jau pā rcē la uz Select. Viesnī ca ir maza un mā jī ga. Man tas viss ļ oti patika. Mū su eiropieš u kontingents ir mazā ks. Ē diens ir labs. Man pietika ar visu. Viesnī cai nav savas pludmales. Bet promenā de ir 200m un ar kā jā m var aiziet uz jebkuru pludmali. Sauļ oš anā s krē sli it kā par brī vu, bet tomē r pludmalē vajag kaut ko nopirkt ū denim, alum utt. Tad atradu pludmali, kur nekas nav jā pē rk. No viesnī cas pa kreisi apmē ram vē lreiz pa kreisi uz leju lī dz jū rai. Jū ra ir silta, bet noteikti aukstā ka nekā Vidusjū ra. Ļ oti tī rs. Medū zu nav. Lapsenes nobijuš ā s. Os nr. Ļ oti skaista pilsē tiņ a. Kopumā pā rē jais bija veiksmī gs visiem 100
аватар a_griva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2012. gada jū lija vidū . Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, pā rsvarā tikai pozitī vas atsauksmes. Viesnī cā ieradā mies 12.00, iekā rtojā mies 30 minū tē s. Numurs bija plaš s ar balkonu, no kura paveras skats uz blakus esoš o viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2012. gada jū lija vidū . Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, pā rsvarā tikai pozitī vas atsauksmes. Viesnī cā ieradā mies 12.00, iekā rtojā mies 30 minū tē s. Numurs bija plaš s ar balkonu, no kura paveras skats uz blakus esoš o viesnī cu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, neliels baseins. Nav animā cijas, pā ris reizes vakarā uzstā jā s deju kolektī vi, bā rmeņ u š ovs, nekas iespaidī gs. Katru vakaru transfē rs visus aizvedī s uz diskotē ku, kur var pastaigā ties pa bā ru ielu, promenā di un redzē t rosī go Marmarisas naktsdzī vi. Jū ra ir ļ oti tuvu, neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas otrajā krasta lī nijā . Pludmales visas pilsē tiskas ar fiksē tā m kafejnī cā m, par sauļ oš anā s krē sliem naudu neņ em, bet kafejnī cā vajag veikt jebkā du pasū tī jumu (alus 7 liras, ū dens 5 liras), pē c tam pludmalē var palikt vismaz visu dienu. . Pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti viesnī cā vai pludmalē . Ē diens vienmuļ š , 7 dienas praktiski nekas nav mainī jies. Saldumi ir ļ oti pieticī gi. Augļ i, galvenokā rt melone un arbū zs, deva arī ž ā vē tus augļ us. No gaļ as viņ i deva vistu daž ā dā s interpretā cijā s un liellopu gaļ u. Alkohols, vietē jā raž oš ana - atš ķ aidī ts. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs, tī rī š ana un dvieļ u maiņ a notika katru dienu. Ekskursiju uz Egejas jū ras salā m paņ ē mā m no vietē jā s kompā nijas netā lu no viesnī cas (divreiz lē tā k nekā no tū roperatora), arī valū tas maiņ u veica bez komisijas maksas. Es ieteiktu š o viesnī cu jaunieš iem, ar bē rniem š eit nav ko darī t.
аватар iren200ira
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta ģ imenei un kompā nijai! apkalpojoš ais personā ls ļ oti pieklā jī gs, tur viss bija ļ oti patī kami, ja braukš u vē lreiz, tad uz š o viesnī cu ! ! … Tomēr ▾ Lieliska vieta ģ imenei un kompā nijai! apkalpojoš ais personā ls ļ oti pieklā jī gs, tur viss bija ļ oti patī kami, ja braukš u vē lreiz, tad uz š o viesnī cu ! !
аватар Evgenia_Nikolai
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Laba viesnī ca! Ē diens labs, numuriņ i ē rti, personā ls draudzī gs. Mī nuss - privā tā s pludmales nav, bet mē s devā mies uz pludmali netā lu un animā cija ir diezgan vā ja. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca! Ē diens labs, numuriņ i ē rti, personā ls draudzī gs. Mī nuss - privā tā s pludmales nav, bet mē s devā mies uz pludmali netā lu un animā cija ir diezgan vā ja.
Вид на отель В отеле Бармены отеля Том и Джерри Шеф-повар осн. ресторана
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Небольшой курортный отель расположен в непосредственной близости к пляжу Мармариса и в шаговой доступности до центра курорта. Был открыт в 2004 году. Представляет собой одно шестиэтажное здание. Подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 750 м от центра г. Мармарис и 90 км от аэропорта г. Даламан.
Pludmales apraksts До пляжа 100 метров (через дорогу).
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 основной ресторан, 2 бара — лобби-бар, бар у бассейна, магазины, 1 открытый бассейн (без подогрева) — 110 м2.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс. Массаж (платно).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 65 номеров.

Istabās

К услугам гостей номера с кондиционером, спутниковым телевидением и балконом. Во всех номерах есть собственная ванная комната и сейф. В отеле также имеются просторные люксы.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Kemal Elgin Bulv. No: 65, Marmaris, 48700, Turkey
Tālruņi: 0252 417 44 18
Tīmekļa vietne: Motto Premium Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.