Ideal Pearl Hotel 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 8.310
№15 viesnīcas reitingā Marmarisa
8.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 2,5 km attālumā no Marmarisas centra. Teritorija maza. Celta 1994. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018.-19. Piemērots jauniešiem un pāriem.Vairāk →
аватар Tatjana876915
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es apmetos Ideal Pearl Hotel, es to izvē lē jos, jo es vienkā rš i gribē ju atpū sties Marmarisā , un š ī kompleksā ekskursija ar š o viesnī cu man bija ideā la. Numuriņ š labs, uzkopš ana, apkalpoš ana numurā man derē ja. … Tomēr ▾ Es apmetos Ideal Pearl Hotel, es to izvē lē jos, jo es vienkā rš i gribē ju atpū sties Marmarisā , un š ī kompleksā ekskursija ar š o viesnī cu man bija ideā la. Numuriņ š labs, uzkopš ana, apkalpoš ana numurā man derē ja. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, negaidī jā m. C klases ē diens, piemē ram, pludmale. Š ai viesnī cai nav teritorijas, ir baseins, bet pastaigu vietu nav daudz. Pludmale ir pilsē tvide, tā nav ī paš i tī ra. Netā lu no viesnī cas bija veikali un restorā ni. Iespaidu sabojā ja gids, tū roperatora pā rstā vis, kurš mū s pavadī ja uz viesnī cu.
аватар Talula2003
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja kopā ar draugu 2018. gada septembrī . Turcijā biju pirmo reizi tū rē , un man nav ar ko salī dzinā t. Bet viesnī ca man ļ oti patika. Draudzī gs personā ls, no reģ istratū ras lī dz š efpavā riem. Visi tev smaida kā iezemietei)) Ieradā mies 10:00 un pusstundas laikā tikā m sē dinā ti. … Tomēr ▾ Ceļ oja kopā ar draugu 2018. gada septembrī . Turcijā biju pirmo reizi tū rē , un man nav ar ko salī dzinā t. Bet viesnī ca man ļ oti patika. Draudzī gs personā ls, no reģ istratū ras lī dz š efpavā riem. Visi tev smaida kā iezemietei))
Ieradā mies 10:00 un pusstundas laikā tikā m sē dinā ti. Istaba nav liela, bet nav arī maza. Viss ir tī rs, santehnika ir kā rtī bā , ar š o problē mu nebija vispā r. Tī rī ts katru dienu, mainī ti dvieļ i. Tas ir tikai ū dens, kas tika ieliets divas reizes, lai gan mē s vienmē r to dzē rā m. Ē diens ir daudzveidī gs, vienmē r var izvē lē ties, ko ē st. Tikai zupas mani nepā rsteidza, bet viņ i saka, ka tā tas ir visā Turcijā . Vakaros grils darbojā s katru dienu, vienmē r uzcepa ko jaunu. Zivis bija tikai reizi nedē ļ ā (grilē tas).
Mī nuss ir tas, ka viesnī cai nav savas pludmales, devā mies uz Prime Beach. No rī tiem jū s nevarat atrast sauļ oš anā s krē slus, pē c vakariņ ā m tie vienmē r bija. Reiz bijā m uz Ič meleru, tur ir pavisam cita pludmale. Ļ oti skaisti un ū dens debeszils. Bet sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Un Marmarisā smiltis ir kā mū su upē s pie Maskavas, pelē kas un netī ras. Bet pati jū ra ir tī ra un silta. Tiesa, tajā ir sastopamas gaļ ē dā jas zivis, kuras centā s iekost kā jā s, ī sā k nevar izturē t))
Kopumā pā rē jais ir apmierinā ts. Pabļ ā vā mies bā ru ielā , labā kais bā rs ir Andromeda, lai gan visi slavē Arē nu. Bet š eit mums ir garš a un krā sa, lai gan tā s ir ļ oti lī dzī gas)
Ekskursijas tika ņ emtas no Timati, ļ oti smieklī gi puiš i. Ja dodaties uz Pamukali, neņ emiet Kleopatras baseinu, tā ir neveiksme. Neliels baseins, kur vannā ir daudz cilvē ku, ū dens dubļ ains un vispā r nekā da bauda. Jā , un pati Pamukale savulaik, skaistu fotogrā fiju dē ļ )
Viesnī ca paredzē ta tikai pieauguš ajiem, tā pē c tur bija daudz pensionā ru no Eiropas, un animā cija ir atbilstoš a. Mums tas ī sti nebija vajadzī gs, tā pē c mē s nebijā m sarū gtinā ti.
аватар Tivanova29
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilnī gi apmierinā ta ar viesnī cu, pā rspē ja visas cerī bas. Apkalpoš anas un ē dinā š anas piecinieks. Personā ls visaugstā kajā lī menī . Jebkurš pieprasī jums vai jautā jums tika atrisinā ts nekavē joties bez piemaksas, kas jau bija tik pazī stams no Antā lijas pieredzes. … Tomēr ▾ Pilnī gi apmierinā ta ar viesnī cu, pā rspē ja visas cerī bas. Apkalpoš anas un ē dinā š anas piecinieks. Personā ls visaugstā kajā lī menī . Jebkurš pieprasī jums vai jautā jums tika atrisinā ts nekavē joties bez piemaksas, kas jau bija tik pazī stams no Antā lijas pieredzes. Uztura ziņ ā katras pusdienas un vakariņ as vienmē r bija gaļ a un vista un zivis! Mī nusi tikai pludmalē - nav duš as, ar ko noskalot pē c jū ras, nav ģ ē rbtuvju un nav tualetes, pat nav jā maksā , un tas ir dī vaini. Labprā t atgrieztos viesnī cā vē lreiz.
аватар shefinya777
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su svē tki bija maģ iski: skaista jū ra, lielisks ē diens. Un silti, silti)) Lielā kā daļ a atpū tnieku ir ā rzemnieki. Bija mierī gi un klusi. … Tomēr ▾ Mū su svē tki bija maģ iski: skaista jū ra, lielisks ē diens. Un silti, silti))
Lielā kā daļ a atpū tnieku ir ā rzemnieki. Bija mierī gi un klusi.
аватар ulia-821
Viesnī cā atpū tā mies no 17.05. 17. lī dz 24.05. 17. Ieradā mies ap 23-00, uzreiz iekā rtojā mies (numurs 155), teicā m, ka pē c daž ā m minū tē m varē s paē st, jo bija "nakts zupas" serviss. Viesnī ca sastā v no mazā m baltā m mā jā m ar 3 istabā m. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 17.05. 17. lī dz 24.05. 17. Ieradā mies ap 23-00, uzreiz iekā rtojā mies (numurs 155), teicā m, ka pē c daž ā m minū tē m varē s paē st, jo bija "nakts zupas" serviss.
Viesnī ca sastā v no mazā m baltā m mā jā m ar 3 istabā m. no katra numura un restorā na paveras skaists skats ar jū ras gabaliņ u). Viesnī cu ieskauj priedes.
Istaba maza, divvietī ga, tī ra, mā jī ga ar kaltas dzelzs gultu, skapjiem (viesnī cas ī patnī ba ir daudz kaltu un pinumu) bū s š auri.
155. istaba atrodas labā vietā : blakus lifts, reģ istratū ra, restorā ns un WI-FI uz balkona ; )
Istabas priekš ā ir tā da tipa balkons, kur var novietot 2 krē slus un galdu.
Istabu uzkopj katru dienu, personā ls draudzī gs, dvieļ i, balta gulta.
Ē diens izcils, katru dienu bija jauna zupa. Vī rieš i badā nemirs)) Viens mī nuss - augļ u bija maz, bet apelsī ni, greipfrū ti un ā boli bija pastā vī gi pieejami. Ž ē l, ka zemeņ u sezonā mums nedeva (((
Personā ls restorā nā ir ļ oti uzmanī gs, draudzī gs, vienmē r skatā s, kam pieliet ū deni, tī rī t traukus, atnest vī nu, tē ju, alu un tā tā lā k, var uzjautrinā t ar jokiem)
Uz valodas rē ķ ina viesnī cā strā dā arī krieviski runā još i darbinieki, bet pā rsvarā angliski.
Viesnī cas teritorija ir maza, ir neliels baseins, nav savas pludmales, bet var atpū sties ideā lā prime pludmalē vai iegā dā ties kaut ko jebkuras viesnī cas pludmalē (par kaut ko pē rkot, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas) . Varat arī doties uz paš valdī bas pludmali.
Netā lu no viesnī cas atrodas ielu tū risma aģ entū ra "U Valentina", kur var lē ti doties ekskursijā s un velosipē diem. Visā pilsē tā ir iež ogoti veloceliņ i, tā pē c brauciens ar velosipē du bū s patī kams un droš s.
Valū tu var samainī t pē rkot kaut ko lielveikalā MIGROS un tas bū s bez uzcenojumiem ar procentiem.
Viesnī cā pā rsvarā ir eiropieš i un turki.
аватар elen.kon84
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies ar ģ imeni, esmu vī rs un 3 gadus vecs bē rns, sā kotnē ji mums solī ja viesnī cu no tā s paš as sē rijas, bet 1. rindā Ideal Prime Beach. Bet pē c ieraš anā s, kā parasti, sā kā s š ū poles, jo mē s ar bē rnu necī nī jā mies, bet daž i no mū su autobusiem tomē r paspē ja mainī t viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar ģ imeni, esmu vī rs un 3 gadus vecs bē rns, sā kotnē ji mums solī ja viesnī cu no tā s paš as sē rijas, bet 1. rindā Ideal Prime Beach. Bet pē c ieraš anā s, kā parasti, sā kā s š ū poles, jo mē s ar bē rnu necī nī jā mies, bet daž i no mū su autobusiem tomē r paspē ja mainī t viesnī cu.
1 Tikā m ā tri iekā rtojuš ies, nevarē tu teikt, ka istabiņ as plaš as, bet tī ras un ē rtas, iepriecinā ja arī gultiņ a.
2 Viņ i tiek baroti kā daudzos turku 4os, jū ras produkti mū su atvaļ inā juma laikā bija AJ pat divas reizes)
3 Es ī sti nelutinā jos ar alkoholu, bet bā rmenis pagatavoja gardus kokteiļ us, vī rs teica, ka alus ir atš ķ aidī ts, bet viņ š atrada plusu, jū s dzerat visu dienu un nepiedzeraties))
Ir 4 Wi-Fi, bet ne visā teritorijā , piemē ram, mū su istabā nebija Wi-Fi, kad vajadzē ja tikt pie interneta, mē s nokā pā m vai nu uz baseinu, vai uz reģ istratū ru...
5 Uz teritorijas rē ķ ina viesnī cā gandrī z nav teritorijas, nav kur pastaigā ties ar bē rnu. . .
6 Pludmales dē ļ...Pludmale ir 5-10 minū š u gā jiena attā lumā , jā š ķ ē rso galvenā iela un jā nogriež as pa labi, Ideal Prime Beach Hotel pludmale, tad kā izrā dī jā s, ka visi atpū tnieki ideā li dodas uz pludmale š eit. Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija, bet pati pludmale ir š aura.
7 Marmarisā ir daudz vietu, kur var aizbraukt, otrajā dienā bijā m turku pirtī , ierodoties dabū jā m par gidu, kā vē lā k izrā dī jā s par trī skā rš u cenu. . . Un paldies viņ am par to , mē s uzzinā sim)
Pludmalē satikā m tū ristus no Latvijas, viņ i stā stī ja, kā ietaupī t naudu ekskursijā s, iedeva mā jaslapu un kā da puiš a kontaktus, kuram cenas krietni lē tā kas. Vī rs ar viņ u sazinā jā s un vakarā satikā mies, puisi sauc Rasims, ļ oti labi runā krieviski, no piedā vā tajā m ekskursijā m sapratā m, ka ar bē rnu mums nav ko darī t. Un mē s nolē mā m ī rē t maš ī nu, Rasims iedeva labu atlaidi, noī rē ja maš ī nu uz 2 dienā m, paskaidroja, kā uzvesties uz ceļ iem Turcijā , kā sazinā ties ar vietē jo policiju utt.
(Starp citu, vietni marmarisok. com un Rasim kopumā , es iesaku)
Pirmajā dienā , kad devā mies uz Jaunavas Marijas mā ju, par to uzrakstī š u atseviš ķ u atsauksmi.
Otrajā dienā devā mies uz Ič meleru un Turunc un uz meitenes izkapti, es arī mē ģ inā š u visu par š o uzgleznot.
Nedaudz ne par tē mu)
Viesnī ca ir tī ra
Atraš anā s vieta ir laba, bet ne 1 lī nija.
Personā ls smaida, bet gandrī z nerunā krieviski. . .
Teritorijas gandrī z nav, bet bez mums neviens par to neuztraucā s, es gribē ju ar bē rnu pastaigā ties...
Tiem, kas bū s kopā ar bē rniem, izejot no viesnī cas un nogriež oties pa kreisi, 100 metru attā lumā bū s neliels rotaļ u laukums.
Kopumā viesnī ca ir normā la, par viņ u naudu.. .
аватар Nutsnuts
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laika posmā no 20 lī dz 26 atpū ties Marmarisā . Augstā kā lī meņ a serviss, viss iekļ auts ē dinā š ana (viss bija ļ oti garš ī gi), istabiņ a ar skatu uz jū ru, kopumā viss ir krā š ņ i. Nedē ļ a bija saplā nota pa dienā m, katra diena bija piepildī ta ar jaunā m emocijā m, tač u bija arī pietiekami daudz brī vā laika, tā pē c mums bija laiks sauļ oties un izpē tī t apkā rtni. … Tomēr ▾ Laika posmā no 20 lī dz 26 atpū ties Marmarisā . Augstā kā lī meņ a serviss, viss iekļ auts ē dinā š ana (viss bija ļ oti garš ī gi), istabiņ a ar skatu uz jū ru, kopumā viss ir krā š ņ i. Nedē ļ a bija saplā nota pa dienā m, katra diena bija piepildī ta ar jaunā m emocijā m, tač u bija arī pietiekami daudz brī vā laika, tā pē c mums bija laiks sauļ oties un izpē tī t apkā rtni. Visvairā k man atmiņ ā palikusi ekskursija pa Kleopatras salu – tā ir mī lestī ba uz mū ž u. Es gribē ju palikt tur uz visiem laikiem. Cenas š ā diem svē tkiem nekož , galī gi nebija ž ē l iztē rē tā s naudas. Iesaku visiem apmeklē t š o pasakaino vietu.
аватар zurevitchkira
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā pē c draugu ieteikuma. Serviss tā dā lī menī , kā solī ts prospektā . Kontingents tuvumā bija pieklā jī gs, neviens naktī netraumē ja. Tā kā mē s ar vī ru neesam izgulē š anā s un gulē š anas pludmalē fani, nolē mā m iepazī ties ar apskates objektiem. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā pē c draugu ieteikuma. Serviss tā dā lī menī , kā solī ts prospektā . Kontingents tuvumā bija pieklā jī gs, neviens naktī netraumē ja. Tā kā mē s ar vī ru neesam izgulē š anā s un gulē š anas pludmalē fani, nolē mā m iepazī ties ar apskates objektiem. Mē s griezā mies ekskursijā s uz marmaris. com, pie Rasim. Draudzī gs cilvē ks, patī kami sazinā ties. Palī dzē ja mums apskatī t Marmarisas un apkā rtnes skaistumus. Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vē los padalī ties ar to, kā pagā ja mū su ceļ ojums uz Marmarisu. Izvē lē jā mies 4 zvaigž ņ u viesnī cu, ko vilinā ja nosaukums "pē rle". Un mē s nezaudē jā m, mē s viņ u ieteiksim saviem draugiem. Svaiga veļ a, patī kama temperatū ra istabā , ē rtas gultas. … Tomēr ▾ Es vē los padalī ties ar to, kā pagā ja mū su ceļ ojums uz Marmarisu. Izvē lē jā mies 4 zvaigž ņ u viesnī cu, ko vilinā ja nosaukums "pē rle". Un mē s nezaudē jā m, mē s viņ u ieteiksim saviem draugiem. Svaiga veļ a, patī kama temperatū ra istabā , ē rtas gultas. Tī rī š ana tika veikta regulā ri. Sā kumā viņ i bija piesardzī gi ar ē dienu, bet pē c pā ris dienā m jau ē da ē dienu uz abiem vaigiem. Izklaides pasaule - nu, iespē jams, tā pat kā visur citur, tikai ļ oti pā rpildī ta vienuviet.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар amigo-87
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies 2014. gada jū nijā . Izvē loties viesnī cu, prioritā te bija miers un krievvalodī go tū ristu minimums. Ideal Pearl pilnī bā atbilda mū su cerī bā m. 90% atpū tnieku ir holandieš i, vā cieš i, briti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2014. gada jū nijā . Izvē loties viesnī cu, prioritā te bija miers un krievvalodī go tū ristu minimums. Ideal Pearl pilnī bā atbilda mū su cerī bā m. 90% atpū tnieku ir holandieš i, vā cieš i, briti. Bija arī ukraiņ i, bet mierī gi un inteliģ enti. Nu krievi, kur bez tiem (vairā k š ņ abja, aplejam visus ar ū deni, uzspē lē sim tenisu visiem uz galvā m utt. ), bet par maz, 5-6 cilvē ki. . .
Istaba atradā s piektajā stā vā . Mazs un mā jī gs. Tī rī š ana 5+. Puisis reģ istratū rā man iemā cī ja runā t turku valodā )) Pakalpojums ir super, visi ir izpalī dzī gi un pieklā jī gi.
Virtuve ir daudzveidī ga, bagā tī ga un garš ī ga.
Lī dz pludmalei ejiet 5 minū tes. Pludmale ir privā ta, bet vairā kā m viesnī cā m, tā pē c tie, kuriem nebija laika, kavē jas (tas ir par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem).
Lī dz bā ra ielai ar mikroautobusu var nokļ ū t 3 minū š u laikā .
Attiecī bā uz ekskursijā m: viņ i to paņ ē ma no operatora. Par pā ris dolā riem dā rgā k, bet viņ i ir atbildī gi par tevi un tavu droš ī bu. Viņ i paņ ē ma Kleopatras salu (BOMB) un Pamukali (nepatika garā brauciena un karstuma dē ļ ).
Viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem, kam patī k miers. Ir svarī gi, lai tajos netiktu izmitinā ti bē rni, kas jaunā ki par 12 gadiem. ES iesaku!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в 2,5 км от центра г. Мармарис. Территория небольшая. Построен в 1994 году, последняя реставрация сделана в 2018-19 годах. Подходит для молодежного и парного отдыха.

Atrašanās vieta В 110 км от аэропорта г. Даламан, в 3 км от центра г. Мармарис, в 200 м от собственного пляжа.
Pludmales apraksts Общественный песчано-галечный пляж находится в 200 м от отеля, через пешеходную дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (оплачивается отдельно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби), ежедневная уборка номера, камера хранения багажа, 1 основной ресторан на 200 чел., 1 бар, 1 конференц-зал на 80 чел., 1 открытый бассейн, 450 кв.м, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно (пляжных полотенец нет). Отель только для взрослых, не принимаются дети до 16 лет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
Izklaide un sports Сауна бесплатно (по расписанию), турецкая баня (хаммам) бесплатно (по расписанию), водные виды спорта платно, анимация бесплатно (3 раза в неделю), дартс бесплатно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 114 номеров. Представляет собой один 5-этажный корпус.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, ТВ, мини-бар (сок и вода 2 раза в неделю), телефон, банные принадлежности, душ, фен, сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Sirinyer Mahallesi No:15, Siteler, Marmaris, 48700, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 417 61 12
Fax: +90 252 417 47 27
Tīmekļa vietne: Ideal Pearl Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.