Prestige Garden Hotel 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.310
№42 viesnīcas reitingā Marmarisa
8.5 Numurs
7.7 apkalpošana
8.6 Tīrība
5.9 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2004. gadā un pēdējo reizi atjaunota 2013. gadā. Tas sastāv no galvenās 6 stāvu ēkas un papildu ēkas. Piemērots aktīvām ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар ivasuk655
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Personā ls nav draudzī gs, ē diens viena veida, visu nedē ļ u š eit uzturoties ē dienkarte nemainī jā s, ar alk. dzē rienus var dzert tikai alu un ruma kolu, kokteiļ u nav, bē rniem nav nekā , ja ne skaistā jū ra bū tu garlaicī gi. … Tomēr ▾ Personā ls nav draudzī gs, ē diens viena veida, visu nedē ļ u š eit uzturoties ē dienkarte nemainī jā s, ar alk. dzē rienus var dzert tikai alu un ruma kolu, kokteiļ u nav, bē rniem nav nekā , ja ne skaistā jū ra bū tu garlaicī gi. . .
аватар vachen48
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pā rvietoš anā s noritē ja bez aizķ erš anā s. Ļ oti liels pluss ir tas, ka reģ istratū rā ir krievvalodī gā s meitenes Daš a un Guļ a. Ļ oti draudzī gas un sabiedriskas meitenes, ar kurā m var pā rrunā t jebkurus jautā jumus un uzzinā t daudz noderī gas informā cijas. … Tomēr ▾ Pā rvietoš anā s noritē ja bez aizķ erš anā s. Ļ oti liels pluss ir tas, ka reģ istratū rā ir krievvalodī gā s meitenes Daš a un Guļ a. Ļ oti draudzī gas un sabiedriskas meitenes, ar kurā m var pā rrunā t jebkurus jautā jumus un uzzinā t daudz noderī gas informā cijas. Man ļ oti patika trī svietī ga istaba ar diviem balkoniem, skaistā m mē belē m un plaš u un ē rtu duš u. Viesnī cas teritorija kompakta, vienmē r sakopta. Liela platī ba pusdienu galdiem, nebija problē mu gaidī t brī vu galdu. Ē diens bija garš ī gs, vairā k vai mazā k daudzveidī gs. Ī paš s paldies bā rmeņ a pienā kumu izpildī tā jam (bā rmenis saslima), viesnī cas Cenker ī paš nieka dē lam. Ļ oti draudzī gs un pozitī vs cilvē ks. Netā lu atrodas jū ra, pludmale nav liela, bet vietas pietika visiem. Salī dzinā jumā ar pilsē tas pludmali ir daudz tī rā ka. Vietē jie turki mē dza š eit braukt peldē ties. Ū dens ir dzidrs, gluda ieeja un tikai neparasti nomizotu zivju nokoš ana papildina sajū smu. Kopumā bijā m apmierinā ti. Ieteicams.
Прощание с Дашей Cenker Хозяин отеля
аватар amnasia12
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieradā mies agri no rī ta, iekā rtojā mies istabiņ ā negaidot reģ istrē š anā s laiku. Lī gumā bija precī zi noteikts standarts, bet meitene Guļ a nolē ma mums ierā dī t uzlabotu istabu citā ē kā , par ko viņ a vē lā k atgā dinā ja katru dienu. … Tomēr ▾ Ieradā mies agri no rī ta, iekā rtojā mies istabiņ ā negaidot reģ istrē š anā s laiku. Lī gumā bija precī zi noteikts standarts, bet meitene Guļ a nolē ma mums ierā dī t uzlabotu istabu citā ē kā , par ko viņ a vē lā k atgā dinā ja katru dienu. Es nesaprotu, kā pē c iepriekš ē jā s atsauksmes ir tik sajū smā par š o istabu. Guļ amistaba niecī ga, gultas izmē rā , vē l viena istaba aprī kota ar virtuvi, virtuves mē belē m, ledusskapi, dī vā nu, atzveltnes krē slu, TV, galdu un 4 krē sliem. Atnesa mums saliekamo gultu un izklā ja dī vā nu, salika 2 gultas mū su bē rniem, virtuvē ))) Kondicionieris ir tikai guļ amistabā , kas atrodas tik ē rti, ka pū š tieš i gultā , t. i. , sejā . un uz visa ķ ermeņ a. Š ķ iet, ka tu guļ melnrakstā . Miegs nav iespē jams. Naktī s tas periodiski jā ieslē dz un jā izslē dz, jo tas vispā r neieslē dzas.

Gaisa temperatū ra bija 33 grā di (! ), tikai minū te! Bē rniem (virtuvē ) nebija gaisa kondicionē š anas.
Kad viņ i izgā ja no istabas, elektrī ba vispā r tika pagriezta, tā sistē ma darbojas. Saimniekam ietaupī jums, viesiem ne visai patī kama parā dī ba. Duš as kabī ne ir tik maza, ja mē s bū tu mazliet pilnī gā ki, lai ieietu un aizvē rtu durvis, tas nebū tu reā li.

Ē diens ir vienmuļ š . No augļ iem tikai arbū zi (garš ī gi) un melones (neē dami). Zivis ir briesmī gas. Pirmos ē dienus pat atcerē ties negribas. Man patika vista, rukola, jogurts un airā ns. Fse! Virtuve patieš ā m ir kā skolas ē dnī cā , un katra diena ir vienā da. Ja izlaidī siet kā du no ē dienreizē m, jū s neko nezaudē sit. No alkohola ir vē rts ņ emt tikai alu, pā rē jo pat nemē ģ iniet. Karantī nas apstā kļ os ir ļ oti neē rti bez patstā vī gas piekļ uves bufetei, turku puikas nesaprot ne krieviski, ne angliski, kā arī rā da kaut kā du mež onī bu uz pirkstiem.
Bet galvenais viesnī cas bonuss ir tas, ka apkalpotā ji (apkopē jas) pieskaras jū su personī gajā m mantā m, un pat iznes no istabas! Atbraucot no pludmales, skapī bez somas atradu savas personī gā s mantas, tad š o somu (bija ar bē rnu nometnes logo) ieraudzī ju netā lu no reģ istratū ras uz apkopē jas ratiem. Uz jautā jumu, kā viņ š te nokļ uvis, visi sastinga, bē ga, turku apkopē ja ar izbrī nu paskatī jā s uz mani un nesaprata ne vā rda krieviski un angliski. Vē l mums teica, ka, ja nelietojam š ampū nu un duš as ž eleju, kas tika likta istabā.10 ml tilpumā.8 gab. (č etriem viesiem), jā atdod. Mē s uzrā dī jā m tukš us flakonus.

Marmarisa ir skaista ar dabu, jū ru, atmosfē ru, bet ne Prestige Garden Hotel 1 *. Es nekad š eit neatgriezī š os un nevienam neiesaku. Es nekad neesmu saskā ries ar tā du augstprā tī bu.
аватар elenagloba13
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viss viesnī cā , izņ emot ē dienu. Ak, un nekā das animā cijas. . . Istaba skaista, uzkopš ana klusa, visi lū gumi izpildī ti. Meitenes reģ istratū rā ir augstā kā s klases! Liels paldies viņ iem par laipno attieksmi pret visiem, padomiem, komunikā ciju un palī dzī bu. … Tomēr ▾ Man patika viss viesnī cā , izņ emot ē dienu. Ak, un nekā das animā cijas. . .
Istaba skaista, uzkopš ana klusa, visi lū gumi izpildī ti.
Meitenes reģ istratū rā ir augstā kā s klases! Liels paldies viņ iem par laipno attieksmi pret visiem, padomiem, komunikā ciju un palī dzī bu.
Manuprā t, restorā na sortimentu ļ oti ietekmē ja nī stais Covid. Bet puiš i-viesmī ļ i vienmē r ir draudzī gi, humoristiski un smaidī gi, acumirklī dara savu darbu.
Perfekta tī rī ba restorā nā un visur.
Man patika atraš anā s vieta, 5 minū š u gā jiens lī dz jū rai.
Atvaļ inā jums bija lielisks, paldies visiem!
аватар nazaryasinskij9
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s (8 cilvē ku kompā nija) bijā m pirmie viesi pē c karantī nas) Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nenož ē lojā m! Viesnī ca ir ļ oti tī ra, personā ls draudzī gs, š ī ir iespē jams pirmā viesnī ca, kurā darbinieki patieš ā m centā s izturē ties pret atpū tniekiem "ar dvē seli", kā ar ģ imeni. … Tomēr ▾ Mē s (8 cilvē ku kompā nija) bijā m pirmie viesi pē c karantī nas) Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un nenož ē lojā m! Viesnī ca ir ļ oti tī ra, personā ls draudzī gs, š ī ir iespē jams pirmā viesnī ca, kurā darbinieki patieš ā m centā s izturē ties pret atpū tniekiem "ar dvē seli", kā ar ģ imeni...paldies Guļ ai reģ istratū rā un visiem zē niem, kuri apkalpo bā rā un ē dnī cā.
Ieradā mies vē lu, pirmā s nakts sā kums, reģ istrē š anā s bija super ā tra, Wi-Fi bija operatī vi pieslē gts visiem), iedeva istabiņ u atslē gas, parā dī ja kur atrodas bā rs) varē ja paņ emt 1 alkoholiķ i dzer un bezalkoholiskos cik gribi)) Bet patiesī bā bā rs ir atvē rts tikai lī dz 23. Tā kā visi bija noguruš i no ceļ a, viņ i devā s gulē t. No rī ta brokastis un jū ra!
Nakš ņ oš ana - viesnī cas teritorija neliela, bet mā jī ga, ir 3 baseini un 2 slidkalniņ i, viss pastā vī gi tiek mazgā ts / tī rī ts / tī rī ts. Istaba arī tī ra, lai gan nav jauna. Gulta un dvieļ i ir balti un tiek tī rī ti katru dienu.
Numurā ir balkons, TV, kondicionieris, seifs (par maksu).
Ē dinā š ana - š ogad nav viss iekļ auts, pie kā esam pieraduš i, nav 150 daž ā du salā tu utt. )), bet tas ir saprotams, jo viesnī cā divas dienas bija tikai 8 cilvē ki. atpū tnieki)) un tad viesnī ca, iespē jams, bija nepilna puse pilna. Un jū s pats nevarat paņ emt ē dienu, jū s vienkā rš i parā dā t, ko vē laties, un viņ i jū s paņ em. Sā kumā dī vaini, bet pē c divā m dienā m viss ir kā rtī bā . Tā tad, ē diena ir mazā k nekā parasti, bet ē diens garš ī gs, izsalkuš i nebijā m, bija gan gaļ a, gan zivis (ne vienmē r), gan zupas, gan daž ā di dā rzeņ i, sieri, saldumi, augļ i (arbū zs, melone, ā boli, plū mes).
Jū ra - jū ra š eit ir brī niš ķ ī ga, brī niš ķ ī ga, apburoš a. Rupjas smiltis, speciā li apavi ū denim nav vajadzī gi, ieieš ana jū rā super, skaistums no rī ta!!!
Pastā stī š u par sevi, es dodos atvaļ inā jumā jū ras dē ļ , es mī lu jū ru un baudu to)) Varbū t kā ds meklē s putekļ us kaut kur pie skapja aizmugurē jā s sienas istabā vai plaisā s flī zes, bet man tas viss ir muļ ķ ī bas, tā kā es esmu atvaļ inā jumā ne istabas un televizora dē ļ un pat ne baseina dē ļ , man galvenais ir Viņ a Majestā te jū ra)) Vienī gais viesnī cas mī nuss ir tas, ka tai nav savas pludmales, bet tas nav tik biedē još i, jo jū ras krastā ir kafejnī cas ar "savu" pludmali, tur paņ em saldē jumu vai kokteili, vai alu, vai pat pudeli. ū dens un lietussargs ar sauļ oš anā s krē slu uz visu dienu ir jū su.
Jā , vē l...Nezin kā pē c Turpravda dod viesnī cu kā.3. lī niju, reģ istratū rā prasī ja, teica, ka 1. rinda. Bet viesnī ca nav paš ā krastmalā , kas tomē r ir nevis mī nuss, bet pluss, jo lī dz rī tam nav trokš ņ a, bet viesnī ca stā v ar muguru pret kafejnī cā m, kas atrodas paš ā krastmalā , 4 -5 minū š u gā jiens lī dz jū rai, bet diskotē kas un mū zika nav dzirdama. Un nav arī animā cijas (kas arī mums ir pluss)).
Š eit varbū t nedaudz haotiski, bet es visu aprakstī ju.

Iesaku aiziet, nenož ē losiet. Es iemī lē jos Marmarisā , tā ir nedaudz savā dā ka Turcija nekā Vidusjū rā , bet š ī man patī k daudz vairā k. Labprā t nā ktu vē lreiz.. .
слева вход в отель вид с балкона утро бывает и таким ..) бассейн экскурсия по Эгейским островам экскурсия по Эгейским островам
аватар strelec_66_ru
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kumā notika kas nepatī kams - viesnī cā nebija vietu (tā gadā s) un nakš ņ ojā m citā (desmitiem reiž u sliktā k), vakariņ u beigā s skrē jā m, bet administratore Guļ a (ī paš s miljons paldies par atsaucī ba, sirsnī ba, rū pes un smaidi) ā tri pavadī ja lī dz galdiņ am un izsalkuš i nepalikā m. … Tomēr ▾ Sā kumā notika kas nepatī kams - viesnī cā nebija vietu (tā gadā s) un nakš ņ ojā m citā (desmitiem reiž u sliktā k), vakariņ u beigā s skrē jā m, bet administratore Guļ a (ī paš s miljons paldies par atsaucī ba, sirsnī ba, rū pes un smaidi) ā tri pavadī ja lī dz galdiņ am un izsalkuš i nepalikā m.
No pirmā acu uzmetiena ļ oti vienkā rš a un pieticī ga viesnī ca, bet tas, kā viņ i tur izturas pret apkalpoš anu, ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. Vienmē r visur tī rs, visi smaida. Istaba ir mā jī ga.
Pavā ri centā s daž ā dot mū su ē dienkarti, vienmē r bija liela piedevu, gaļ as un saldumu izvē le.
Ļ oti iesakā m š o viesnī cu. Ceru, ka nā kamā sezona bū s tikpat forš a!
Pateicoties!
аватар kuznetzova_elena
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s nokļ uvā m viesnī cā ar overbooking, bet nenož ē lojā m. Istabas tī ras, ē diens labs, jū ra blakus, atraš anā s vieta ē rta. Par alkoholu neko neteikš u, jo esam nedzē rā ji) (nu, gandrī z), lai gan Efesa ir labā ka par Tuborg, ko pasniedz viesnī cā . … Tomēr ▾ Mē s nokļ uvā m viesnī cā ar overbooking, bet nenož ē lojā m. Istabas tī ras, ē diens labs, jū ra blakus, atraš anā s vieta ē rta. Par alkoholu neko neteikš u, jo esam nedzē rā ji) (nu, gandrī z), lai gan Efesa ir labā ka par Tuborg, ko pasniedz viesnī cā . Marmarisa nav labvē lī ga dā rzeņ u atpū tai, sakņ ojas zviļ ņ ā pie baseina. Starp citu, masieri tur ir labi) droš i ejiet uz hammam spa procedū rā m, es pati dzirdē ju vienu tanti kliedzam angliski, ka viņ a tieš ā m bija ļ oti laba)))). Lieliska viesnī ca par savu cenu.
аватар elena.mkl
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca! Mē s ieradā mies no Dalamanas ap 9:00, paē dā m brokastis, un gandrī z uzreiz pē c brokastī m mums iedeva istabiņ u. Meitenes reģ istratū rā ir krieviski runā još as, ļ oti patī kamas, uzreiz atbild uz visiem jautā jumiem un komentā riem. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca! Mē s ieradā mies no Dalamanas ap 9:00, paē dā m brokastis, un gandrī z uzreiz pē c brokastī m mums iedeva istabiņ u. Meitenes reģ istratū rā ir krieviski runā još as, ļ oti patī kamas, uzreiz atbild uz visiem jautā jumiem un komentā riem.
Istaba, kurā bijā m apmetuš ies, atrodas papildu ē kā un sastā v no divā m istabā m, katrai no kurā m ir savs liels balkons. Vienā istabā ir dī vā ns, atzveltnes krē sls, plakanā ekrā na televizors, galds, č etri krē sli un virtuves siena ar ledusskapi, izlietni un tē jkannu. Otrā istabā ir divas gultas ar naktsgaldiņ iem, tualetes galdiņ š , drē bju skapis un gaisa kondicionē tā js.
Mē s bijā m trī s un mums bija ļ oti ē rti dzī vot divā s istabā s. Reģ istratū rā viņ i nekavē joties izsniedza piezī mi ar brokastu, pusdienu un vakariņ u grafiku un WI-FI paroli. Ar internetu problē mu nebija, izņ emot to, ka "sastrē gumstundā s" pā ris reizes nā cā s restartē t. Istabu tī rī ja katru dienu, kā ju dvieli mainī ja katru dienu, gultu un dvieļ us mainī ja ik pē c trim dienā m.
Ē diens viesnī cā ir izcils! Š efpavā rs ir uz vietas! Brokastis tiek pasniegtas otrā stā va terasē . Galvenie ē dieni ir olu kultenis un pankū kas. Viss tiek gatavots jū su acu priekš ā . Dā rzeņ i, garš augi, augļ i, sieri, saldumi utt. vienmē r noliktavā . Pusdienas un vakariņ as notika restorā nā uz pirmā stā va terases. Katru reizi tika klā ti galdi. Tī ras salvetes, tī ri galda piederumi. Daudzveidī ba ir tā da, ka visā s 10 dienā s es ne reizi neņ ē mu piedevu, vienkā rš i tā pē c, ka gribē ju nogarš ot galvenos ē dienus, bet tos nav iespē jams pā rspē t ar piedevu.
Zivis bija katru dienu, daž reiz pat divas reizes dienā . Ļ oti garš ī gs! Bija grilē tas vistas kā jas, bija garš ī gi tī rradņ i, bija baklaž ā ni un cukini, kas cepti ar sieru, brokoļ i un vē l daudz garš ī gu lietu. No augļ iem - melones, arbū zi, plū mes un ā boli. Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi un kū kas. No dzē rieniem paņ ē mā m kafiju, tē ju, airā nu, bā rā - vī ns, starp citu, ir diezgan pieklā jī gs. Sā koties brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, jū s nevarat steigties, viss sortiments vienmē r ir noliktavā , viss ir apsildī ts un slē gts. Viņ š restorā nā uztur kā rtī bu, izskatī gs turks, ļ oti stingrs un nesmaidī gs, bet kurš prot savu biznesu. Kopumā viesnī cas personā ls ir neuzkrī toš s, pat neuzkrī toš s, bet viss tiek darī ts un darī ts ar kvalitā tes zī mi.
Viesnī ca ir ļ oti tī ra, pastā vī gi mazgā ta, berzta un tī rī ta.
Vienī gais viesnī cas mī nuss ir savas pludmales trū kums, tač u jū s varat tam pielā goties, lai gan, godī gi sakot, mē s no tā ļ oti baidī jā mies. Tikai trī s minū š u gā jienā lī dz jū rai. Es teiktu, ka viesnī ca atrodas uz pusotras krasta lī nijas, tas ir, starp pirmo un otro. Neejot tā lu no viesnī cas, varat paņ emt sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu, lai malkotu dzē rienu vai saldē jumu. Norunā jā m tikš anos uz visu dienu. Un jū s varat pastaigā ties nedaudz uz Ič meleras pusi, un tur bū s bezmaksas paš valdī bas pludmale, bet bez sauļ oš anā s krē sliem.
Kas vē l svarī gā k - viesnī ca nav skaļ a, lī dz rī tam nebija trakas mū zikas. Bā rs bija atvē rts lī dz 23:00.
Kopumā viesnī ca mums ļ oti (! ) patika, iesaku visiem.
аватар Alesja103708
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Turcijā bijā m pirmo reizi, gribē jā m jaunieš u brī vdienas, mums ieteica Marmarisu, bet kļ ū dī jā mies ar viesnī cu, jo š ī viesnī ca ir domā ta brī vā kā m, eiropeiskā m brī vdienā m. Pati viesnī ca ir ģ imenei draudzī gā ka, bez trokš ņ a. … Tomēr ▾ Turcijā bijā m pirmo reizi, gribē jā m jaunieš u brī vdienas, mums ieteica Marmarisu, bet kļ ū dī jā mies ar viesnī cu, jo š ī viesnī ca ir domā ta brī vā kā m, eiropeiskā m brī vdienā m. Pati viesnī ca ir ģ imenei draudzī gā ka, bez trokš ņ a. Serviss nav slikts, viss nav slikti, bet gribē tos ko aktī vā ku, animā cijas nebija. Istaba tika iztī rī ta labi, katru dienu, ē diens ir normā ls, ir kartupeļ i, un salā ti, un zaļ umi, un daudz saldumu, tas mums bija daudz, mē s tik biež i neē dam).
аватар gaa1707781
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lielisks personā ls, istabu tī rī ba, tas arī viss. . . Pavā ri ir lieliskā formā ! Ja jū s mī lat un gaidā t garš ī gu virtuvi, nekavē joties atsakieties. Vai jū s zinā t, kā cilvē ki sveicinā ja pie ieejas ē damzā lē ? : Vai š odien ir kaut kas garš ī gs?. … Tomēr ▾ Lielisks personā ls, istabu tī rī ba, tas arī viss. . .
Pavā ri ir lieliskā formā !
Ja jū s mī lat un gaidā t garš ī gu virtuvi, nekavē joties atsakieties.
Vai jū s zinā t, kā cilvē ki sveicinā ja pie ieejas ē damzā lē ? : Vai š odien ir kaut kas garš ī gs?...
Tas bija ļ oti skumji. Vī ns bija labs. Puikas labi skrē ja, un Cerbers, kurš viņ us vadī ja (ļ oti izskatī gs turks, pat vī rieš i teica) gā ja ar ļ oti neapmierinā tu un noguruš u seju, viņ š teica viens no vadī tā jiem, un tas, kā zinā ms, sabojā biznesu. Meitenes reģ istratū rā ir gudras slā vas, var uzcelt pieminekli apkopē jai, atlaist pavā rus, sabojā t visu ē dienu, š ķ iet, ka viņ iem bija tā da komanda, bet, kas mī l gaļ u, gatavojieties jē lbarī bas diē tai. . .
Nav savas pludmales, un tas ir ļ oti kaitinoš i, vietē jie biznesmeņ i nosaka sauļ oš anā s krē slus: Soč i 80. gadi, ejiet uz sā niem.
Istabas ir tī ras, bet ļ oti mazas, mē s ar sievu saņ ē mā m istabu ar divā m gultā m, kas pastā vī gi pā rvietojas, kas bija jautri. Kondicionieris izslē dzas atverot balkonu un arī izejot no istabas, tas ir, č etrdesmit grā du karstumā ieejot istabā un ieslē dzat š ķ elto, , , vispā r, klepus puņ ķ us. Minibā rs: divas glā zes ū dens uz visu uzturē š anā s laiku (4 zvaigznes)!! !
Baseins labs, tikai iepirkš anā s lī dz 19:00, un tad paskaties, pusdienlaikā ir ļ oti karsts, nav fanu, ļ oti priecā jies, kad vakariņ u laikā pū š vē jiņ š , viesnī cu ieskauj vē l trī s ē kas, tā pē c lī dz runā t, sadursme.
Ko es gribu rezumē t: š ī ir DIVU ZVAIGŽ Ņ U viesnī ca! , bet ne kā.4 !! !
PS. Viņ i 3 dienas palaida geju pā ri, baseinā gandrī z neviens negā ja, jo nebija vē lē š anā s skatī ties uz divu spalvainu vī rieš u spē lē m, kas smē rē jas ar eļ ļ u.
P. S. 2. Tač u kompā nija bija neaizmirstama. Paldies Marmaris un Prestige Garden **
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель был открыт в 2004 году, последний ремонт проводился в 2013 году. Состоит из основного 6-этажного здания и дополнительного корпуса. Подходит для активного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 2,1 км от городского рынка, 100 км до международного аэропорта «Даламан».
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж находится в 200 м от отеля, через дорогу. Пляжных полотенец нет. Заход в море — песок.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса для загара, основной бассейн 170 кв.м и бассейн с горками, специальные диетические меню (по запросу), услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, пресс для брюк, факс/ксерокопирование, мини-маркет на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Бассейн площадью 15 м2 и 45 см глубиной, настольные игры.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 водные горки
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 90 номеров, с видом на бассейн, сад и горы.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, телефон, сейф, ванная комната с ванной, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-Fi, балкон, ежедневная уборка номера.

Adrese Kenan Evren Bulvarı No:13, Siteler, Mugla, Мармарис, Турция, 48700
Tālruņi: Тел.: 90 252 417 59 75 Факс: 90 252 417 39 13
Tīmekļa vietne: Prestige Garden Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).