Point Beach Hotel 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 3.710
pamatā
21 atsaukt
№123 viesnīcas reitingā Marmarisa
4.7 Numurs
5.5 apkalpošana
3.9 Tīrība
3.6 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Ērta viesnīca ar mājīgiem numuriņiem. Labā vietā attiecībā pret iepirkšanās centriem un diskotēkām, pludmalē. Uzcelta 1989. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2019. gadā. Viesnīca ir piemērota jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар alyona.shulga2001
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ieradā mies pē cpusdienā . Viņ i mū s ievietoja istabā , kas bija veca, netī ra, smirdī ga. No griestiem vannas istabā notekū deņ i tecē ja tieš i uz viņ a galvu. Nobruž ā tas mē beles, pelē juma un mitruma smaka, netī ras grī das. … Tomēr ▾ Ieradā mies pē cpusdienā .
Viņ i mū s ievietoja istabā , kas bija veca, netī ra, smirdī ga.
No griestiem vannas istabā notekū deņ i tecē ja tieš i uz viņ a galvu.
Nobruž ā tas mē beles, pelē juma un mitruma smaka, netī ras grī das.
Mē ģ inā jumi mū s pā rcelt uz citu istabu bija nesekmī gi, nā cā s nakš ņ ot š ajā š aurajā istabā .
Reģ istratū rā neviens neko nevē las darī t.
No rī ta, nā kamajā dienā , kad griezā mies pē c palī dzī bas pie Viktorijas gides no aģ entū ras TUI, atbildē dzirdē jā m, ka mū su problē mas nevienu neinteresē , jo viņ a tirgo tikai ekskursijas.
Neapmierinā tī ba un nevē lē š anā s palī dzē t un risinā t savu tū ristu problē mas.
Man paš am š ī problē ma bija jā atrisina.
Tikai pē c skandā la reģ istratū rā administratore Olga piekrita mū s pā rcelt uz citu istabu.
Arī ar pā rtiku viss ir ļ oti slikti, tā vienkā rš i nav.
Nav garš ī gs ē diens, netī ri trauki, galdi.
Tā pat ir ar pludmali. Veci klā ja krē sli, nesakopta pludmale, visur izsmē ķ i.
Kurš viesnī cai iedeva 4 zvaigznes? !
Sabojā ts atvaļ inā jums un iztē rē ta nauda.
аватар rujyla
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ieradā mies ap 7:00. Reģ istratū rā viņ i teica, ka jā maksā.20 dolā ri par agro reģ istrē š anos un brokastī m. Istabas nav sliktas, viss strā dā ja pareizi, ar remontu, bet brokastis ir murgs. Tī rī ts katru dienu. Marmarisas centrs atrodas 1 km attā lumā . … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies ap 7:00. Reģ istratū rā viņ i teica, ka jā maksā.20 dolā ri par agro reģ istrē š anos un brokastī m. Istabas nav sliktas, viss strā dā ja pareizi, ar remontu, bet brokastis ir murgs. Tī rī ts katru dienu. Marmarisas centrs atrodas 1 km attā lumā . Pirmā rinda, lai gan pludmali neviens neskatā s, ir netī rs. Sauļ oš anā s krē sli ir noguruš i. Tauki mī nus, tas ir ē diens. Nulles izvē le, vistu pasniedz porcijā s. Ar garš ī gu un ē stgribu nepietika. No augļ iem - ogā m viņ i deva tikai arbū zu. Nez kā pē c tur nebija, kas ir slavens ar olī vā m (. Pietrū ks saldummī ļ iem, vakariņ ā s bija 2-3 veidu kū kas, un ja ir laiks, tad paveicas. puika reģ istratū rā teica, ka mums par maz maizes, un viņ i netaisī ja, prasī ja vismaz augļ us, piemē ram, lai iedod ā bolu. Atbildē ja, ka virtuve ir ciet, bet nav atslē gu. I nekad neesmu dzirdē jis tā das muļ ķ ī bas. Ja neesat piesaistī ts viesnī cai, nož ē loju, ka ņ ē mā m (patī k) viss iekļ auts. Es tur vairs neatgrieztos! Atkarī bā no tā , kā jū s iekā rtojaties, bet viesnī ca ir briesmī ga…
аватар Shtankoks
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ausmas-š ausmas-š ausmas! Puiš i - es nemaz nezinā ju un pat nedomā ju, ka tā notiek! 1.  Cipari: Istaba nav slikta, bet visas mē beles ir nobruž ā tas, bet tas nav tik slikti. Magnē tiskā s slē dzenes atver durvis no 4-6 reizē m; duš ā ū dens nenotek, to savā c un visu izlej uz grī das. … Tomēr ▾ Š ausmas-š ausmas-š ausmas!
Puiš i - es nemaz nezinā ju un pat nedomā ju, ka tā notiek!
1.  Cipari:
Istaba nav slikta, bet visas mē beles ir nobruž ā tas, bet tas nav tik slikti.
Magnē tiskā s slē dzenes atver durvis no 4-6 reizē m; duš ā ū dens nenotek, to savā c un visu izlej uz grī das.
Bijā m 3. , 2 pieauguš ie un 1 bē rns, dvieļ i, š ampū ns, duš as ž eleja, sega bija uz divā m personā m, staigā jā m 4 dienas un prasī ja vē l komplektus bē rnam, solī ja katru reizi atnest, bet mē s nesanā ca tas, ko nesaņ ē mā m, pē c 4 dienā m atradā m istabeni un paš i paņ ē mā m no viņ as vajadzī go.
2. Personā ls: rupjš , runā , bā rmenis atsakā s apkalpot.
3. Ē dinā š ana: viss iekļ auts ir krā pniecī ba! Ē diens ir vienkā rš i š ausmī gs, vienkā rš i nav iespē jams ē st, nav augļ u - vispā r nav, bā rmenis uzlej 1 glā zi un viss, un tad atsakā s to liet, un tā pē c ir nepā rtraukti skandā li ar viesiem ar viņ u. Tiek pasniegtas tikai brokastis, pusdienas un vakariņ as, uzkodu vispā r nav, bā rā pat nav kaut kas primitī vs - no vā rda nē , tas vispā r nekas, tas ir, no 14:00 lī dz 19:30 tu esi izsalcis. un to sauc kas viss iekļ auts!! !
4. Vispā r netiek ievē roti ar Covid situā ciju noteiktie noteikumi, nekas netiek dezinficē ts, temperatū ra nekad nav mē rī ta, ē damistabā pats liek ē dienu, vienī gais, kas jā dara ir jā nē sā maska ​ ​ un cimdi. Trauki ir netī ri un saplī suš i.
5. Pludmale: š ī s ir atseviš ķ as š ausmas! Pludmale ir no viesnī cas, bet neviens neskatā s, visa pilsē ta nā k gulē t uz bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, dzer, pī pē utt. , 8 dienas neviens nekad nav tī rī jis, netī ri nereā li!! !
Puiš i - padomā jiet 100 reizes pirms dodaties uz š o viesnī cu. Sabojā tas brī vdienas š eit ir garantē tas.
6. Wi-fi ir tikai reģ istratū rā un ne vienmē r strā dā , lai gan ekskursijas aprakstā bija rakstī ts, ka pieejams visā viesnī cā .
аватар g555nik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
lieliska vieta, normā las istabas......un viss. Turcijai tas ir ļ oti dī vaini. Sapuvis olu kultenis, smirdī gas desiņ as, netī ra pludmale, rupji darbinieki reģ istratū rā un bā rā . Apkaunojoš s bā rs kopā ar to paš u bā rmeni. … Tomēr ▾ lieliska vieta, normā las istabas......un viss. Turcijai tas ir ļ oti dī vaini. Sapuvis olu kultenis, smirdī gas desiņ as, netī ra pludmale, rupji darbinieki reģ istratū rā un bā rā . Apkaunojoš s bā rs kopā ar to paš u bā rmeni. 3 veidu alkoholiskie dzē rieni, alus un kafijas automā ts, kas visu laiku nedarbojas. Maksā jot viss iekļ auts - 2 glā zē s alkoholu paņ emt nedrī kst, katram paš am personī gi jā nā k un jā atkā rto ne ā trā k kā pē c desmit minū tē m - kaut kā da skā rda. Ē diens ir mē ms un smirdī gs, bez daž ā dī bas. Nav ne pavā ru, ne viesmī ļ u. Š ķ ī vjus noņ em un ē diena paplā tes ienes daž as tumš ā s personī bas izskalotos š ortos un T-kreklos no kaut kurienes citur. Turklā t tajā s paš ā s drē bē s viņ i guļ uz netī riem klā ja krē sliem un pē c tam izliek ē dienu ē damistabā . Vispā r pilnī gs skā rds. Ē du ar sievu pilsē tas kafejnī cā s, lai nesabojā tu viņ iem atvaļ inā jumu un nesaindē tos.
Turcijā jau 9. reizi nav vā rdu no saš utuma. "Cienī jamais" Intū rists - tavi gidi nereaģ ē uz mū su sū dzī bā m, kā tu vari savus pilsoņ us sū tī t uz tā du cū ku kū ti, un vē l par tā du naudu. Par š o cenu jū s varat doties uz jebkuru citu 4 zvaigž ņ u viesnī cu un justies kā vī rietis par savu naudu.
Draugi, paturiet prā tā , ka 4 zvaigznes ir saskaņ ā ar Intourist. Patiesī bā.2 zvaigznes un ne vairā k. Krievijā tā dai sanitā rijai un virtuvei tā saucamā "viesnī ca" jau sen bū tu slē gta. Turklā t pati viesnī ca vispā r nepozicionē savu zvaigž ņ u vē rtē jumu. Vispā r esi gudrs, mā cies no citu kļ ū dā m. BRRR - Es neiesaku pat par velti.
аватар ElenaAgelobseta
Cienī jamie tū risti, ī paš i topoš ie, bē dziet no "mehtap hotel" !!!!!!!!!! ! ! visa Krievija ir izkrā pta! gandrī z visi tū risti, kas iegā dā jā s pakalpojumus, Mehtap Beach viesnī cas atraš anā s vieta, nokļ uva mehtap ģ imenē (un tā s ir vairā kas nelaimī go ē kas (Iž evska, Kazaņ a, Ufa, Ņ iž ņ ijnovgoroda, Almetjevska, Maskava, Sanktpē terburga un citas pilsē tas). … Tomēr ▾ Cienī jamie tū risti, ī paš i topoš ie, bē dziet no "mehtap hotel" !!!!!!!!!! ! ! visa Krievija ir izkrā pta! gandrī z visi tū risti, kas iegā dā jā s pakalpojumus, Mehtap Beach viesnī cas atraš anā s vieta, nokļ uva mehtap ģ imenē (un tā s ir vairā kas nelaimī go ē kas (Iž evska, Kazaņ a, Ufa, Ņ iž ņ ijnovgoroda, Almetjevska, Maskava, Sanktpē terburga un citas pilsē tas). no mū su plaš ā s Krievijas. . . vairā k kā.600 m. brokastī s var ē st tikai olas, maizi, arbū zus un salā tus no salā tiem nedaudz tomā tu un gurķ i. pā rē jie paspē ja visu sabojā t! bā rā gandrī z nav dzē rienu (dzesē tā jā bija ū dens, bet bez brillē m). jautā jot kā pē c ē diens ir tik slikts, atbilde ir viena: "barojam, lai nenomirst" un tas ir vairā k kā.100 dolā ri dienā katram par 2-3 vietē jā m naktsmī tnē m!!!! ! ! ! Istabai neiedeva nevienu dvieli. Brokastu baroš ana. Viesnī cu gidi, piemē roti vecumam kā dē li ir rupji, kurus sauc par piesū cekņ iem, tū res menedž eri -piesū cekņ i un tikai sapulces puses pā rstā vji ir labā kie un nav ko darī t ar m, viņ i atsakā s vispā r kaut ko lemt! lpp. s. Turcijā bija 9. reize daž ā du zvaigž ņ u viesnī cā s, bet tā du uzstā dī jumu nebiju gaidī jis....bija vajadzī gs ilgs laiks, lai izvē lē tos viesnī cu. prasī bas bija š ā das: 1 piekrastes, lai arī pieticī ga viesnī ca, bet ar labu ē dienu. mē rķ is bija uzlabot veselī bu, nostā ties uz kā jā m pē c traumas, jū ra, peldē š ana (garas pastaigas, krauš anā s, skrieš ana, lē kš ana - tas viss š obrī d ir aizliegts. . ) brauciens gā ja tikai par sliktu
аватар Nataly159
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tas bija mū su pirmais kopī gais atvaļ inā jums ar manu jaunekli, gaidī jā m labā ko - gan apstā kļ us, gan servisu. Viss sā kā s ar to, ka reiss kavē jā s 7 stundas un viesnī cā ieradā mies 3 no rī ta. Pieklā jī gs puisis reģ istratū rā runā ja ar kā du pa telefonu un sniedza informā ciju, ka mū su numuriņ š tehnisku iemeslu dē ļ nav gatavs un tiksim izmitinā ti tuvē jā viesnī cā uz vienu nakti (La Beirut Hotel. … Tomēr ▾ Tas bija mū su pirmais kopī gais atvaļ inā jums ar manu jaunekli, gaidī jā m labā ko - gan apstā kļ us, gan servisu.
Viss sā kā s ar to, ka reiss kavē jā s 7 stundas un viesnī cā ieradā mies 3 no rī ta. Pieklā jī gs puisis reģ istratū rā runā ja ar kā du pa telefonu un sniedza informā ciju, ka mū su numuriņ š tehnisku iemeslu dē ļ nav gatavs un tiksim izmitinā ti tuvē jā viesnī cā uz vienu nakti (La Beirut Hotel. Daž i vā rdi par to: tiek remontē ts , bet istabiņ as koptas , gulta balta, mē beles jaunas, tikai duš a maza. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, izpalī dzī gs, no rī ta pabaroja mū s ar gardā m brokastī m, un kopumā ļ oti patī kams iespaids bija izveidots).
Viņ i ieradā s Mehtap pulksten 12:00, apmetā s pē c pusotras stundas, jo. numurs vē l nav notī rī ts. Izrā dī jā s ietilpī gā ka, duš a diezgan liela. . . Dvielis bija bedrē , tā pat palags. Mē beles ir normā las, istaba tika tī rī ta katru vai katru otro dienu (ja istabeni palutina ar š okolā di). Lielisks skats pa logu - jū ra un kalni. Fakts, ka zemā k ir trokš ņ aina kafejnī ca - jums ir jā saprot jau paš ā sā kumā , kad jū s apmetī sities Marmarisas centrā . Š eit jū s nevarat atrast klusu vietu pirmajā rindā , jums ir jā bū t gatavam tam.
Ē diens: Es bū tu gribē jis labā k, bet mē s nebijā m izsalkuš i. Nav ļ oti daudzveidī gs. Brokastī s vairā ku veidu sieri, siers, desa, desiņ as, vā rī tas olas, daž ā das olī vas, melnā s olī vas, ikdienas dā rzeņ i - gurķ i, tomā ti, garš augi, salā ti. Pusdienā s viens pirmais ē diens, katru dienu frī kartupeļ i un tī rradņ i, makaroni, putras, sautē ti dā rzeņ i. Vakariņ ā s papildus iepriekš minē tajam vienreiz bija zivs (garš ī gi, bet ž ē l, ka tikai reizi 7 dienā s), vista, sautē jums.
Vienmē r bija arbū zi neierobež otā daudzumā , saldie 3-4 veidi.
Dzē rieni: bezmaksas alkoholiskie dzē rieni - alus, vī ns, rums, dž ins.
b / a - sula, kas atš ķ aidī ta ar ū deni, kola, fanta, kafija, tē ja.
Zā li pastā vī gi uzkopj viesmī ļ i, labs bā rmenis Ibrahims)
Gludeklis - reģ istratū rā par maksu, 5 liras par pusstundu.
Sauļ oš anā s krē sli ir briesmī gi tajā pludmales daļ ā , kas ir. Pirmo rindu no jū ras aizņ em blakus esoš ā s viesnī cas sauļ oš anā s krē sli, kur var padzerties un visu dienu nogulē t viņ u pludmalē . Smiltis ir netī ras, daž reiz ar atkritumiem (atš ķ irī bā no citā m pludmalē m un viesnī cā m, pat pilsē tas pludmalē ).
Wi-Fi vestibilā knapi ķ er, istabā s velkas ļ oti vā ji, par pludmali nemaz nerunā jot. Televī zija ir tikai turku, ar vienu krievu kanā lu.
Kopumā iespaids nav tas labā kais, bet, ja izdosies pievē rt acis uz kā diem mī nusiem, tad pā rē jais bū s pozitī vs.
аватар spivak5180
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man tā ir pilnī ga vilš anā s! Mē s atpū š amies 3 dienas, kamē r ir vairā k traucē jumu nekā atpū tas. Ejam secī bā : 1. Lielā kā daļ a viesnī cas viesu ir gados veci cilvē ki, kuriem jau krietni pā ri 50, tā da sajū ta, ka nokļ uvuš i kaut kā dā PSRS sanatorijā , nevis pasakainajā Marmarisā . … Tomēr ▾ Man tā ir pilnī ga vilš anā s! Mē s atpū š amies 3 dienas, kamē r ir vairā k traucē jumu nekā atpū tas.
Ejam secī bā :
1. Lielā kā daļ a viesnī cas viesu ir gados veci cilvē ki, kuriem jau krietni pā ri 50, tā da sajū ta, ka nokļ uvuš i kaut kā dā PSRS sanatorijā , nevis pasakainajā Marmarisā . Pateicoties š ā diem kaimiņ iem, visi sauļ oš anā s krē sli pludmalē bū s aizņ emti arī pirms brokastī m pulksten 8:00, tā pē c esiet gatavs maksā t 10-20 liras par traku alu vai kokteili, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slu kaimiņ u kafejnī cas teritorijā . Viņ i joprojā m ir ar jums un ir priecī gi apgā zt š ķ ī vi restorā nā .
2. Tī rī ba, tā neeksistē un acī mredzot nekad nav bijusi. Tas attiecas uz vestibilu un restorā nu, kā arī uz vasaras terasi un pludmali. Neviens neslauka drupač as uz galdiem, galdi ir lipī gi, speciā li visi aizķ ē ruš ies, sā ls un pipari bū s jā rok š ī vā rda tieš ajā nozī mē . Baisi ir saslapinā t kā jas baseinā , nemaz nerunā jot par tur peldē š anu. Pludmales dvieļ u nav, par viesnī cas dvieļ u izmantoš anu ir jā maksā.10 USD sods par katru dvieli. Tos var nopirkt tuvē jā veikalā par 10-15 lirā m. Gludeklis š eit arī ir samaksā ts, par pusstundu jā maksā.5 liras. Maksas gludeklis ir kaut kas, neko tā du neesmu redzē jis pat Ukrainā .
3. Ja tavs vī rs sū dzas, ka tu slikti gatavoji, atved viņ u š urp, un tad pē c pā ris dienā m tavs olu kultenis viņ am š ķ itī s kā debesu manna. Ē diens pretī gs, nav ko ē st! Jā , viņ i izliek daudz trauku, bet to vienkā rš i nav iespē jams ē st. Katru dienu ē diens ir vienā ds, bezgarš ī gs un auksts, ir tā da sajū ta, ka pirms pasniegš anas to tikai izņ ē ma no ledusskapja un pat nav pacenties sasildī t. Frī kartupeļ i, tī rradņ i nav skaidrs no kā , vā rī tas olas tomā tu mē rcē un kaudze nezinā mas izcelsmes ē dienu ir tikai sargi. Tā pat esiet gatavi tam, ka plā ksnes bū s plastmasas, un tā s, kas ir keramikas ar skaidā m.
4. Personā ls. Nu ko lai saka, apskauj un raudi. Tie neizskatā s labi, netī ri. Puiš i, kuri turpat priekš ā tī ra netī ros traukus no galdiem, ar T-kreklu noslaucī s sviedrus no pieres. Tajā paš ā laikā vadī ba to pilnī bā ignorē , viņ i staigā ar svarī gumu un skatā s uz reti redzē tā m jaunā m meitenē m.
5. Tu š eit negulē si, tev vienkā rš i neizdosies. Zem iestā des logiem, sā kot no pulksten 18.00 lī dz paš am rī tam, skanē s 80. gadu mū zika un aizvē rtie logi tev nepalī dzē s. Un, kad mū zika jau bū s apklususi un liksies, ka var gulē t, atskanē s aicinā jums uz lū gš anu.
6. Istabā s nav skaņ as izolā cijas, guļ ot savā gultā lieliski dzirdē siet kaimiņ u TV, visas sarunas un naksnī gā s gaiteņ a strī dus. Ar bē rniem š eit labā k nepalikt.
Tas, kas š eit ir patieš ā m ievē rojams, ir jū ra! Ļ oti tī rs un caurspī dī gs. Pat pie +30 jutī sies ē rti.
Noteikti neiesaku š o viesnī cu. Vienkā rš i netē rē jiet savu naudu un brī vdienas. Pirms brauciena izlasī ju daudz atsauksmju un neticē ju. Mā cieties no citu kļ ū dā m, es nevienam neieteiktu š o viesnī cu. Pievienojiet pā ris tū kstoš us grivnu un izvē lieties parastu viesnī cu, labā k uz to netaupī t.
аватар Guzelka2007
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties viesnī cu, pamatā bija 2 punkti: pirmā krasta lī nija un centra tuvums. Mē s apstā jā mies Mehtap pludmalē . Mē s lasī jā m daudz negatī vu atsauksmju, bet tomē r nolē mā m to pieņ emt. Iespaids par viesnī cu ir ļ oti labs: numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, virtuve ļ oti daudzveidī ga, garš ī ga. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, pamatā bija 2 punkti: pirmā krasta lī nija un centra tuvums. Mē s apstā jā mies Mehtap pludmalē . Mē s lasī jā m daudz negatī vu atsauksmju, bet tomē r nolē mā m to pieņ emt. Iespaids par viesnī cu ir ļ oti labs: numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, virtuve ļ oti daudzveidī ga, garš ī ga. Ē st vienmē r bija daudz un garš ī gs, turklā t starp pusdienā m un vakariņ ā m bija arī uzkodas. Sava mazā pludmale, bet sauļ oš anā s krē sli veci, bet tie ir! Visas istabas ar skatu uz jū ru! 10 minū š u gā jiens lī dz centram. Jā , š ī viesnī ca ir paredzē ta jaunieš u atpū tai, jo no tuvā kajā m kafejnī cā m lī dz pat rī tam skan mū zika. Ja meklē jat relaksē još as brī vdienas, š ī nav ī stā vieta. Tad paņ em 3 piekrasti un nesū dzies. Viesnī cā ir baseins, bet ļ oti slikti, mē s tajā nepeldē jā mies. (un kā pē c, ja tuvumā ir tik brī niš ķ ī ga jū ra) Viesnī cas personā ls un ī paš nieks ir ļ oti sabiedrisks, vienmē r labprā t palī dz. Viņ i runā krievu, angļ u, turku valodā s. Mē s kļ uvā m par ļ oti labiem draugiem. Dzī vespriecī gi, draudzī gi un labi puiš i! ! ! Vienī gais viesnī cas mī nuss ir sliktais wifi. Viņ š ir tikai pie reģ istratū ras un tad ļ oti slikti ķ er. Istabā s internets vispā r neķ eras. BET! Visur tuvumā atrodas kafejnī ca: iegā dā jieties dzē rienu un izmantojiet Wi-Fi savai veselī bai. Jaunieš iem – š ī viesnī ca ir tikai Dieva dā vana. Katru vakaru bija bezmaksas transfē rs uz bā ra ielu, izmantojā m vairā kas reizes, tad devā mies paš i, jo viesnī ca atrodas gandrī z paš ā centrā . Bijā m ļ oti apmierinā ti un noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā vē l.
аватар flash07
Tā tad, sā ksim. Uzreiz paskaidroš u, ka esmu Marmarisā.7. reizi, un š o kū rortu zinu ļ oti labi, viesnī ca izvē lē ta tikai ļ oti zemā s cenas dē ļ un bija izdevī gs piedā vā jums lielai draugu kompā nijai. Pirmo reizi š ajā viesnī cā atpū tos 2011. … Tomēr ▾ Tā tad, sā ksim. Uzreiz paskaidroš u, ka esmu Marmarisā.7. reizi, un š o kū rortu zinu ļ oti labi, viesnī ca izvē lē ta tikai ļ oti zemā s cenas dē ļ un bija izdevī gs piedā vā jums lielai draugu kompā nijai. Pirmo reizi š ajā viesnī cā atpū tos 2011. gadā , uzreiz pē c rekonstrukcijas, tā bija tī ra, sakopta, 6 gadus viesnī ca bija pilnī bā nopostī ta. Ierodoties istabiņ ā bijā m š ausmā s, istabas netī ras, mati gultā , tualete un duš a visi notraipī ti. Dvieļ i saplē sti un netī ri. Kad jautā jā m, kā pē c kalpone (ukrainiete) ir tik netī ra, viņ a sā ka sū dzē ties par savu dzī vī bu un veselī bu, vienlaikus neslē pjot savu attieksmi pret darbu. Dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3 dienā m. Mums veļ u nemainī ja pat reizi 2 nedē ļ ā s. Man bija jā lū dz tualetes papī rs. Tā lā k ir labā k. Wi Fi Nedarbojas telpā s tikai reģ istratū rā , un ļ oti slikti. Pludmalē jū s nevarat paļ auties uz saziņ u. Apmeklē jot restorā nu, bija kvē la vē lme nekavē joties piezvanī t Elenai Flying. Brokastis ir sliktas. Pusdienas un vakariņ as: ja neatnā ksi paš ā sā kumā , pē c stundas bū s tukš i galdi, un uz lū gumu atnest gaļ u vai dā rzeņ us, viesmī ļ i rausta rokas, sakot, ka viss beidzies. . Ē diens ir pretī gs, dzē rieni arī . Es nemaz neesmu pretenciozs, ē du dā rzeņ us, bet bija skumji skatī ties uz vī rieš iem, viņ i ē da frī.2 nedē ļ as. Arbū zs bija reizi 3 dienā s. Pats trakā kais, ka viesmī ļ i un bā rmeņ i staigā ja ielas drē bē s ar netī rā m rokā m, bez cepurē m, viņ u sejā s nekas nebija lasā ms, izņ emot riebumu. Pludmale ir atseviš ķ a dziesma, pulksten 6 no rī ta sā kas krusta kari ar sauļ oš anā s krē slu iekaroš anu. Pludmale nav tī rī ta, netī ra, matrač i veci, pludmales kautiņ i vienkā rš i š ausmī gi, zemiski, var mierī gi taustī t meiteni, bet, ja sā k pretoties kaitinoš ai bildinā š anai, var labi uzspiest. No visas piekrastes š ajā viesnī cā ir vislielā kais akmeņ u skaits pie ieejas jū rā , tas ir ļ oti nepatī kami, jū s varat sagriezt kā ju. Ja paskatā s no jū ras puses, redzams, ka visas pludmales, izņ emot š o, ir daudz pieklā jī gā kas un koptā kas. Rezultā tā.2. vai 3. dienā mums apnika cī nī ties par sauļ oš anā s krē sliem un sā kā m braukt uz kaimiņ u (maksas pludmalē m) nopē rc jebkuru dzē rienu un noguli visu dienu, neviens netraucē , apkā rt ir tikai eiropieš i, pieklā jī gs personā ls, WiFi ielā dē jas perfekti. Mē s ē dā m restorā nos visā Marina visur, kur tas bija ļ oti garš ī gi. Vakariņ as diviem ar pudeli vī na apmē ram 100-150 liras (2500-2800) Vispā r no sirds iesaku uz š o izgā ztuvi neiet. Vienī gais viesnī cas pluss ir atraš anā s vieta un krievu meitene Olga reģ istratū rā , kura no sirds centā s mums vienmē r palī dzē t. Slava viņ ai. Paldies par uzmanī bu.
аватар milovanova_lena
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Maza mā jī ga viesnī ca jaunieš iem. Teritorijas gandrī z nav, bet jū ra ir pastaigas attā lumā . Apkā rt – Marmarisa! ! Bar Street, Grand Bazaar, veikali, diskotē kas. . . Jums nebū s garlaicī gi. Pludmalē ir vidē ja tī rī ba, ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. … Tomēr ▾ Maza mā jī ga viesnī ca jaunieš iem. Teritorijas gandrī z nav, bet jū ra ir pastaigas attā lumā . Apkā rt – Marmarisa! ! Bar Street, Grand Bazaar, veikali, diskotē kas. . . Jums nebū s garlaicī gi. Pludmalē ir vidē ja tī rī ba, ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Piekraste ir akmeņ aina, oļ aina. Greznu pludmaļ u cienī tā jiem ir Nirvana Beach Icmeler, netā lu ir autobusu pietura. Maijā vē l ir forš i peldē ties, bet pie jū ras var vienkā rš i sauļ oties. Viesnī cas baseins ir niecī gs un apkā rt ir daudz cilvē ku, mierī gi atpū sties nevar.
Uzreiz iekā rtojā mies, ar tū ristiem nekā das až iotā ž as nebija. Personā ls ir pieklā jī gs, tomē r ne visi runā krieviski. Kū rorts joprojā m ir eiropeiskā ks. Neatkarī gi no tā , kurā istabā jū s nakš ņ ojat, JŪ RA ir visur! Skats ir š iks. Pati telpa nav jauna un kondicionieris jau sen bija jā maina, bet pagaidā m tas strā dā un paldies par to. Viņ i cenš as saglabā t tī rī bu - nav putekļ u, netī rumu, gruž u. Dvieļ i ir novā jinā ti, bet tī ri un smarž o pē c vijolī tē m.
Viesnī ca noteikti ir pieticī ga. Istabā s ir minimā las mē beles. Ē diens arī nav ī paš i daudzveidī gs. Gaļ a - tikai vista, pā rē jais ir soja. Olas, svaigi dā rzeņ i, standarta piedevas, piemē ram, kartupeļ i vai makaroni. Vispā r mā jā s, bez volā niem. Alkoholu labā k ņ emt lī dzi, viesnī cā garš o tikai alus. Paņ emiet arī dvieļ us pludmalei, tos š eit maksā un nē sā . Tekstilveikalos neatradā m lē tā k par 10 lirā m gabalā un nož ē lojā m, ka neiedomā jā mies ņ emt lī dzi no mā jā m.
Cilvē ki Marmarisā neiet iepirkties, tā pē c jū s nevarē sit ņ emt lī dzi suvenī rus, piemē ram, jakas, peldmē teļ us vai gultas veļ u. Tač u ekskursiju ir daudz, izvē lē jā mies pā rsvarā aktī vā s un ī slaicī gā s. Mē s braucā m ar laivu uz Kleopatras salu un braucā m ar plostu. Rezervē jot internetā Daisy Tour, cenas ir adekvā tas, vismaz privā tajiem tirgotā jiem. Lī dz Barova ielai var nokļ ū t ar kā jā m vai ar bezmaksas marš ruta autobusu. Viņ š iziet no viesnī cas vā rtiem, grafiks ir reģ istratū rā . Kas attiecas uz klubiem, iesaku visu izpē tī t, ieeja ir bez maksas, daž os piedā vā kokteiļ us “par brī vu”. Viesnī cas lī meņ a "ekonomika", jaunā m izvē lī gā m kompā nijā m!
Parādīt vairāk »


iemiesojums 280183
Kam pieder vismaz kāda informācija par šo viesnīcu? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums alatorzewa
Vai istabā ir kabelis/satelīts?
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Комфортабельный отель с уютными номерами. Удачно расположен относительно торговых центров и дискотек, на берегу моря. Построен в 1989 году, последняя реставрация прошла в 2019 году. Отель подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 90 км от аэропорта г. Даламан, в 800 м от центра г. Мармарис.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа — 200 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби и в номерах (бесплатно), почтовые услуги, 2 ресторана — 1 основной ресторан, 1 ресторан a la carte (международная кухня, платно), 2 бара, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно (пляжных полотенец нет).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта платно, шахматы бесплатно.
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 80 номеров. Отель представляет собой один 5-этажный корпус.

Istabās

телевизор, кондиционер: индивидуальный, балкон или терраса, фен, душ, мини-бар (пустой), сейф: в номере, платно, Wi-Fi, телефон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Uzunyalı Cad. No: 24 Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (252) 412-67-34 Fax: +90 (252) 412-67-36
Tīmekļa vietne: Point Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.