Mirage World 5*– Atsauksmes

31
Novērtējums 5.710
pamatā
31 atsaukt
№81 viesnīcas reitingā Marmarisa
4.7 Numurs
5.8 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.6 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 200 metru attālumā no Ičmeleras ciema centra, 8 km attālumā no Marmarisas pilsētas. Viesnīca uzcelta 2001. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар Hayal
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ieradā mies ap pulksten 15:00 un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Viesnī ca ir mā jī ga, teritorija nav liela, tī ra un sakopta. Viesnī ca atrodas netā lu no kalniem, pie viesnī cas ir pat neliela ala, kur ir galdiņ i un var ē st alā . … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies ap pulksten 15:00 un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Viesnī ca ir mā jī ga, teritorija nav liela, tī ra un sakopta. Viesnī ca atrodas netā lu no kalniem, pie viesnī cas ir pat neliela ala, kur ir galdiņ i un var ē st alā . Ir trī s lieli, divi mazi, viens ar slaidiem baseiniem. Visur tī rs un kā rtī gs. Draudzī gs personā ls restorā nā , lai gan ē diens vienmuļ š , bez liekē ž iem. Jebkuri dzē rieni no rī ta lī dz 24:00. Istabas tika tī rī tas katru dienu, mainī ti dvieļ i un veļ a, bet tas arī viss. Mū su istaba bija maza, cik sapratā m, lielu istabu nav. Š ķ iet, ka bija animā cija (kam tā vajadzī ga), mums nav.
Reģ istratū ra un viesnī cas gids rupji izspiež naudu par visu, ko var! Pretī gi! Es pat negribē ju skatī ties uz š iem garā m ejoš ajiem cilvē kiem! Divu minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Pludmale tā dai viesnī cai ir maza, protams, sauļ oš anā s krē slu nepietika. Barkeri skrien gar pludmali uz ā das veikalu un hammam viesnī cā - viņ i nebija apmierinā ti ar abiem!
Netē rē jiet tam savu laiku un naudu!
Wi-Fi viesnī cā s darbojas labi tikai netā lu no reģ istratū ras. Ekskursijas tika veiktas vietē jā aģ entū rā Insu, to var atrast, ejot pa krastmalu lī dz zivju piemineklim, pē c tā iegriež as dziļ ā k ciematā un pē c 50 metriem bū s š ī aģ entū ra. Aģ entū ras adrese un tā lruņ u numuri ir atrodami arī Yandex kartē s. ru un Marsu. ru. Apmierinā ts ar cenā m un apkalpoš anu! Ieteicams!
Pati Ič melera - ciemats atrodas lī cī , no visā m pusē m ieskauj kalni, daudz palmu, ļ oti skaista daba, domā ju, ka ir vē rts ierasties jau tā pē c. Jū s varat doties uz Marmarisu, mikroautobusā , kas brauc uz Marmarisu, varat sē dē t tieš i blakus viesnī cai, š ķ ē rsojot ceļ u, 10T pā reja. L. Bet personī gi man Ič melers patika vairā k.
Atpū tieties, izņ emot daž as detaļ as, kuras mē s uzskatā m par apmierinoš ā m!
аватар rizchenko96
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ko mē s vē lamies iegū t no pā rē jiem? Jū ra, saule, labs ē diens, izklaide bē rnam un skaista daba - tas ir tas, ko mē s iegū stam! Palasot iepriekš ē jā s atsauksmes, rodas iespaids, ka tas, godī gi sakot, nav par š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Ko mē s vē lamies iegū t no pā rē jiem? Jū ra, saule, labs ē diens, izklaide bē rnam un skaista daba - tas ir tas, ko mē s iegū stam!
Palasot iepriekš ē jā s atsauksmes, rodas iespaids, ka tas, godī gi sakot, nav par š o viesnī cu.
Pati viesnī ca ir kompakta, nav maza, ir spa, veikali, saloni un protams bā ri un uzkodu bā ri ar all in, 4 baseini + pie katra ir bē rnu, rotaļ u laukums. Kopumā viss ir pietiekami.
+
Rotaļ u laukums ir zem seguma, nevis zem saules
Ē diens ....Es nezinu, kurš tur nevarē ja atrast pankū kas utt. , bet ē diens ir tikai kauš anai. Saldē jums ir tikai kosmoss!! ! Sarkanā s zivis, jē rs, maksā jumi, pankū kas, daudz veidu sieri un vesela kaudze, visu izmē ģ inā ju. Tikai ne ī sts!
Apkā rtē jā ainava ir vienkā rš i maģ iska.
Viesnī ca atrodas starp kalniem, tas ir, nav tik karsts visu dienu.
Personā ls vienkā rš i tik gudrs, vienmē r palī dzu, š efpavā ri ir mega forš as bitī tes, č akli strā dnieki un viesmī ļ i!
Vecā bufetes sistē ma!
Tas ir tikai š ajā viesnī cā!! ! Un š ī ir laba ziņ a.
Veikali aiz stū ra.
Tī rī š ana katru dienu (bet daž ā dos blokos daž ā dos veidos, kaut kur nedaudz labā k, kaut kur viņ i vienkā rš i izmazgā ja grī das un saklā ja gultu, bet mums nevajag vairā k).
Un nedaudz par mī nusiem.
Soļ i...tie, kas ar ratiem pieliek paš i, bet ja pats ar bē rnu un ratiem personā ls noteikti palī dzē s ienest.
Istabas. Jā , viņ i nevelkas uz 5 *, ir jau nedaudz noguruš i, bet tad kā ds dodas kā dā atvaļ inā jumā - ja tu guli š ikā istabā un apbrī no interjeru, tad tu neesi š eit, bet tā - matrač i labi, spilveni arī (un tī ri! ), spiediens ū dens labs, ir karsts ū dens, ū dens labi nā k nost, ir kosmē tika, kondicionieri darbojas labi, wi-fi ķ eras visur (bezmaksas, ir daž as vietas, kur ne vienmē r ir labi, bet kopumā labi). Bijā m 1312 un 3129 - nav tā lu no diskotē kas, bet bē rns gulē ja labi, mū zika bija dzirdama lī dz 23, bet ar mē ru, viņ a bija pieradusi iemigt zem strā dā još a televizora, tā pē c tas nebija kritisks.
Ja jums ir nepiecieš ams ignorē t.
Tas vienmē r ir iespē jams.
Lī dz jū rai 3-5 minū tes. Jā , sauļ oš anā s krē slu nav daudz, bet jū rā peldē jā mies vairā k nekā gulē jā m.

Secinā jums: ir vē rts iet, ja nevē laties iegrimt istabā , ja jums kaut kas nepatī k, tad nā ciet un runā jiet ne tikai ar reģ istratū ru, bet arī ar gidu - problē ma tiks atrisinā ta)
аватар logvinenko92
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Izmitinā š ana. Mums bija paredzē ts atpū sties Turunc, bet ugunsgrē ku dē ļ tikā m apmetuš ies š ajā viesnī cā . Atpū tos pie vī ra un vecā kiem, viesnī cu izvē lē jos pē c 1 rindas principa un labā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ 1. Izmitinā š ana.
Mums bija paredzē ts atpū sties Turunc, bet ugunsgrē ku dē ļ tikā m apmetuš ies š ajā viesnī cā . Atpū tos pie vī ra un vecā kiem, viesnī cu izvē lē jos pē c 1 rindas principa un labā m atsauksmē m. Pē c kā diem kritē rijiem mū s š eit iekā rtoja – nezinu. Sā kotnē ji viņ a teica, ka viņ as vecā ki ir gados, lū dzu, apmetieties tuvā k jū rai. Reģ istratū rā lū dza pagaidī t, jo iemī ļ otā ANEX tū re mū s neatveda uz š ī s viesnī cas bā zi (un laiks ir 21.00). Un viņ i dod mums skaitļ us: uzmanī bu! Vecā ki ir apmetuš ies tā lā kajā ē kā (kur ir diskotē ka un slidkalniņ i), un mē s esam paš ā pirmajā (reģ istratū rā )! Mē s esam saš utuš i, sanā cā m kopā , kā tā ? Uz ko meitene no reģ istratū ras atbildē ja, viņ i saka, neuztraucieties, rī t viņ i pā rcelsies.
Pienā k rī ts, mē s nā kam pie Viesu sakariem Natā lijas, viņ a saka: ak, bet istabenes nenā ca uz darbu, nav neviena, kas uzkoptu istabu, mē s nevaram jū s pā rvietot. Tajā paš ā laikā vecā ki istabā tika iztī rī ti tajā dienā ! Pā rsū dzē ja gidu - lū dza mainī t viesnī cu, istabu, vienalga. Nekā das reakcijas!
Viņ i atrada meiteni, kurai nepatika viņ as numurs, un apmainī jā s ar viņ u.
Istabas ir mazas, bet mums vairs nebija vienalga.
2. ANEX TOUR. Man ļ oti patika ANEX, kad viss bija kā rtī bā , bet tiklī dz saskā rā mies ar grū tī bā m - nekā da palī dzī ba! NĒ ! Viņ i saka, ka mē s varam jū s pā rvietot, bet ar jū su papildu samaksu. Mē s zvanī jā m uz uzticī bas tā lruni, un tur vispā r atbildē ja interesanta sieviete, viņ i saka, labi, izvē lieties viesnī cu, kur vē laties pā rvā kties, es jums pā rzvanī š u. Un neatzvanī ja.
Kā izrā dī jā s praksē , gida Aneka uzdevums ir “iesū kt” dā rgā kas ekskursijas un iestā stī t tū ristiem, ka tikai viņ u ekskursijas ir tā s labā kā s! Piemē rs: mē s nopirkā m brī niš ķ ī gu ekskursiju uz Pamukalla + lidojumu ar gaisa balonu ā rpus viesnī cas (Miš as, uzreiz pa kreisi no viesnī cas) par 90 USD, Anex ir 209 USD!
Vispā r - labi darī ts ANEX, ja ar viņ iem nesazinā sies.
3. Ē diens. Mums patika ē dieni, milzī ga izvē le un daž ā dī ba, vakaros saldē jums, sarkanā s zivis un tradicionā lie turku ē dieni.
Vienī gais, ka uz ielas ir bā rbekjū , bet mū su atvaļ inā juma 9 dienas neviens grilu negrilē ja. Bā rs pie pirmā baseina vienu dienu strā dā ja lī dz pulksten 00.00, un tad viņ i rakstī ja, ka lī dz pulksten 17:00.
4. Reģ istratū ra, administratore - mega neieinteresē ti cilvē ki! Viņ i paš i neko nestā sta: kur ir dvieļ i, kur iet, kā un ko - vispā r nulle! Mazliet! Mē s ar vī ru pamanī jā m SHĒ MU AR DIVEĻ IEM, esiet uzmanī gi, ja esat 4 tā di kā mē s. Viņ i izsniedz č eku, paņ em 5 USD par katru dvieli, pē c kura jū s it kā iedodat dvieļ us, un tā ir nauda.
Izbraukš anas dienā es atrodu č eku, un tur rakstī ts $ 10.4 dvieļ i. Mē s pieejam pie reģ istratū ras, un viņ i saka: ak, viņ i kļ ū dī jā s, tā pē c jū s samaksā jā t 10 dolā rus! Es jautā ju vē lreiz, un kā viņ i man iedos 4 dvieļ us par 10 dolā riem? Reģ istratū rā meitene izņ em citus č ekus ar naudu un vī rs pamana, kā citos č ekos, kur arī.4 dvieļ i maksā.10 USD!
Vispā r, kamē r lamā jā mies un gā jā m pē c koferiem, ā tri uzrakstī ja jaunu č eku ar uzvā rdu, it kā atņ ē mu 5 dolā rus! Tas ir tik smieklī gi! Acis skrien, rež isors izliekas, ka nesaprot krievu valodu, lai gan no rī ta brī niš ķ ī gi runā ja!
Vispā r vī rs Hamam iedeva 4 dvieļ us, iedeva 4 kartiņ as, reģ istratū rā vairs nevarē ja tikt ā rā - bija jā iedod 20 dolā ri.
Es nestrī dos, tie ir sī kumi, bet man nepatī k, ja mani tik nekaunī gi maldina. Tā pē c, dā rgie tū risti, NEKAVĒ JOTIES izlasiet š o č eku un noteikti saglabā jiet to!
5. Personā ls. Bet personā ls: bā rmeņ i, viesmī ļ i - super pozitī vi cilvē ki. Viņ i vienmē r centā s, jokoja, smaidī ja – viņ i ir lieliski!
6. Pludmale. Jū ra ir lieliska, divu minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Bet! Viesnī cā ir 5 rindas ar sauļ oš anā s krē sliem, un mū su Mega atjautī gie cilvē ki tos paņ em uz visiem laikiem, sasien pareo un mierī gi dodas prom. Secinā jums: visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu.
Tur arī nemitī gi skraida daž i pludmales vē rotā ji, kuri neļ auj pludmalē Ē ST un DZER, kā jums patī k? Tikai tad, ja pē rkat no viņ iem.
Pludmalē nav bā ra. Tā pat kā glā bē ji pie baseiniem. 5 zvaigznes, joprojā m viesnī ca.
7. Teritorija. Liela, skaista teritorija kalna pakā jē . Pirmā s dienas dež urē ja ugunsdzē sē ji, jo nesen bija izcē luš ies ugunsgrē ki.
8. Animā cija. Nu…
Bē rniem programma no 8 lī dz 10.00 š ķ iet vienas un tā s paš as dejas. Pē c pieauguš ajiem viss ir standarta: dejas, Mr. and Mrs hotel, turku nakts utt.
9. Papildu pakalpojumi.
Teritorijā strā dā fotogrā fs, forš s puisis, vā rdu nav. Bet par cenu lū gums vienoties iepriekš!
Pie estrā des ir veikali, ū denspī pes, lielisks bā rs. Garš ī gi kokteiļ i. Š eit strā dā labi puiš i.

Secinā jums: viesnī ca ir tā lu no 5 zvaigznē m!
Neskatoties uz viesnī cu, atpū ta mums patika, devā mies ekskursijā s un principā es ļ oti mī lu Turciju. Tikai š ā da administrā cijas uzvedī ba rada diezgan nepatī kamus iespaidus (
Kaut kas tamlī dzī gs. Es centos bū t pē c iespē jas objektī vā ks un izpalī dzī gā ks. Nepiekrī tiet mū su kļ ū dā m un labi atpū tieties!
аватар lifestream09
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca neatbilst 5 zvaigznē m. Istaba ļ oti maza un nesakopta. Vietu pludmalē ir par maz (treš daļ u vietu aizņ em vietē jie, kas nav viesnī cas viesi). Arī pie baseina viss nav rož ains. Ē dinā š ana: izsalcis nepaliksi, ē diens vienmuļ š , jā stā v garā s rindā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst 5 zvaigznē m. Istaba ļ oti maza un nesakopta. Vietu pludmalē ir par maz (treš daļ u vietu aizņ em vietē jie, kas nav viesnī cas viesi). Arī pie baseina viss nav rož ains. Ē dinā š ana: izsalcis nepaliksi, ē diens vienmuļ š , jā stā v garā s rindā s.
Pē dē jā dienā bija ugunsgrē ki. Izslē dza gaismu no 15.00 lī dz 23.40. Visu š o laiku nedarbojā s uguns apgaismojums, darbinieki nesniedza skaidru atbildi uz jautā jumiem.

Es vairs neieš u uz š o viesnī cu.
аватар Baliura1975ket
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viss bū tu labi. . . ja ne viss ir slikti. . . neatkā rtoš u daudzas atsauksmes, visvienkā rš ā kais un kas beidzot beidzā s ir tas, ka netika pabeigts maksas pakalpojums spa viesnī cā ! ! ! Mē s samaksā jā m par 4 spa procedū rā m, saņ ē mā m tikai trī s, un tad mums teica "finiš s", cik mē s bijā m pā rsteigti, kad uzrā dī jā m kvī ti par č etru procedū ru apmaksu ? ! Uz ko viņ i nesaņ ē ma atbildi ne no viesnī cas pā rstā vja, ne mū su tū roperatora no Anex tū res, ne no kā da, turklā t visi š ie augstā kminē tie pā rstā vji nostā jā s nevis mū su (atpū tnieku pusē ), bet gan spa salons un to darbinieki. … Tomēr ▾ Viss bū tu labi. . . ja ne viss ir slikti. . . neatkā rtoš u daudzas atsauksmes, visvienkā rš ā kais un kas beidzot beidzā s ir tas, ka netika pabeigts maksas pakalpojums spa viesnī cā ! ! ! Mē s samaksā jā m par 4 spa procedū rā m, saņ ē mā m tikai trī s, un tad mums teica "finiš s", cik mē s bijā m pā rsteigti, kad uzrā dī jā m kvī ti par č etru procedū ru apmaksu ? ! Uz ko viņ i nesaņ ē ma atbildi ne no viesnī cas pā rstā vja, ne mū su tū roperatora no Anex tū res, ne no kā da, turklā t visi š ie augstā kminē tie pā rstā vji nostā jā s nevis mū su (atpū tnieku pusē ), bet gan spa salons un to darbinieki....Lai gan grā matvedī bas grā matā bija atzī mē ts, ka tika pabeigtas tikai trī s procedū ras no č etrā m ! ! ! Tā tad, ja vē lies ar tā diem brī ž iem maksimā li sabojā t savu atvaļ inā jumu un atdot savu naudu netī riem, rupjiem cilvē kiem, tad viņ i tevi gaida! ! ! Kā saka, bez LOHA un dzī ve ir slikta...
Un tam visam, bonusā , pludmalē no vā rda vispā r nav vietas, ja vien netī k ieņ emt vietu piecos no rī ta un ne tikai ieņ emt, bet arī apsargā t, jo jū su dvielis un lietas bez tevis pilnī gi neko nenozī mē , tā s tiek izmestas nost un ieņ em tavu vietu, plus netī ra restorā na rinda ne tikai pē c ē diena, bet arī pie š ķ ī vja un ierī cē m, kas, starp citu, ir netī ras, pat ja ir tī ras . Nu, galdi nav izņ ē mums, protams. . . vispirms atrodi galdu, kur skriet, pagaidi kā du pā ri tavai dvē selei, vai otrā di, viņ i stā vē s pā r tevi un gaidī s, kamē r tu to atlaidī si))) un tad atrodi cilvē ku ar netī ra lupata, kas notī rī s un noslaucī s, un kā parasti sē di sargā t!! !
Kopumā visas jū su brī vdienas sastā vē s no dzī š anā s pē c vietas, turklā t visur, un banā las rupjī bas un vienaldzī bas ! ! ! Ceru, ka mans apskats kā dam noderē s, izvē loties atvaļ inā jumu un viesnī cu, jo nekā di ietaupī jumi nav tā vē rti, izvē loties š o viesnī cu! Lai jaukas brī vdienas kaut kur citur.
аватар dashuta40
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja vē lies piemaksā t par sauļ oš anā s krē sliem, stā vi rindā pie restorā na un gaidi, kad dakš iņ as tiks nomazgā tas, š ī ir ī stā vieta tev. . . Mums bija agra reģ istrē š anā s 7:00, bijā m viesnī cā , uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m. … Tomēr ▾ Ja vē lies piemaksā t par sauļ oš anā s krē sliem, stā vi rindā pie restorā na un gaidi, kad dakš iņ as tiks nomazgā tas, š ī ir ī stā vieta tev. . .
Mums bija agra reģ istrē š anā s 7:00, bijā m viesnī cā , uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m. Telpu iedeva ap 13.00. 3. korpusa 5. stā vā , kā teikts, neliela istabiņ a, bet viss darbojā s. Tī rī š ana arī nav problē ma. Bet istabā nebū s ne č ī bas, ne brilles. Administrā cija atsaucas uz Covid noteikumiem, bet citā s viesnī cā s tas noteikti ir)
Tas laikam arī viss. . .
Restorā ns.
Š ķ iet, ka ē diens ir normā ls, vienmē r ir ko ē st, bet! Pusdienā s un vakariņ ā s vietas atraš ana, kur apsē sties, ir vesels meklē jums. Sē dvietu nav. . . var nosē dinā t pie galda, kur kā ds jau ē d, var 15 minū tes klī st ar š ķ ī vi un redzē t, ka kā ds ies prom, nolikt š ķ ī vi un gaidī t, kad paņ ems prom...bet tas ir labi, ja plate bū s. Trauku ir par maz, tā pē c dzē rienus reizē m var ņ emt tikai plastmasā , un nostā vē t pie dakš as kā das 5 minū tes, lī dz tos atnes. Biež i vien trauki ir netī ri. Viesnī ca ir pā rpildī ta, un personā ls un infrastruktū ra nepā rprotami netiek galā .
Pludmale. . .
Š eit jū s varat rakstī t bezgalī gi. Pludmale atrodas 80 metrus pā ri ceļ am, bet 1200 cilvē kiem ir aptuveni 100 sauļ oš anā s krē sli, kas ir aizņ emti jebkurā laikā . Turklā t 30 procenti ir aizņ emti, viss pā rē jais ir dvieļ i, un tū risti atbrauks kaut kad vē lā k...laikam...administrā cija no vā rda to nemaz neizriet. Bet abā s pusē s ir daudz tukš u vietu, kur var nopirkt sē dvietas par 5 dolā riem vai par dzē rienu. Vietas tā s paš as...tie paš i sauļ oš anā s krē sli, tie paš i matrač i, bet par naudu. Izdevī gi, vai ne? 6 dienu laikā mums izdevā s 1 reizi tikt lī dz Pludmalei, un arī tad pē c viena tū rista sū dzī bā m un skandā la viņ i tajā dienā atveda papildu sauļ oš anā s krē slus un pat nepā rdeva tos kaimiņ os...bet tū rists pa kreisi...un...ī si sakot, nav pludmales, patiesī bā , piemē ram, sauļ oš anā s krē sli.
Teritorija laba, 3 baseini, viss standartā , bet visus plusus bloķ ē alkatī ba. . . saspiest viesnī cā tik daudz cilvē ku, ka netiek galā . Es noteikti neiesaku.
O jā . Esiet gatavi tam, ka, ja dosieties prom agri, brokastis nebū s un neviens jums nedos lan kastes.
аватар ksuja_ucr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet es vienkā rš i nevaru par to klusē t. Skaidrs, ka ar š o viesnī cu kaut kas nav kā rtī bā . Personā ls, jo ī paš i reģ istratū ra. Es biju š ausmā s par viņ u apkalpoš anu. Neviens tev neko neteiks. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, bet es vienkā rš i nevaru par to klusē t. Skaidrs, ka ar š o viesnī cu kaut kas nav kā rtī bā .
Personā ls, jo ī paš i reģ istratū ra.
Es biju š ausmā s par viņ u apkalpoš anu. Neviens tev neko neteiks. Rupji, š ņ ā c un ignorē . Jaunkundze Jeļ ena reģ istratū rā darī s visu iespē jamo, lai sabojā tu jū su garastā vokli ar savu vienu skatienu un toni, kas parā da, ka jū s viņ u sapratā t un viņ ai nav nekā da sakara ar jū su jautā jumiem un problē mā m. Ja jums ir ekskursija pulksten 7 un jums nav laika brokastī s, jū s nedrī kstat ņ emt lī dzi pat maizes gabalu. Un, ja ieradies no ekskursijas vē lu, lī dz restorā na slē gš anai ir tikai 3 minū tes, tad paņ ems visu ē dienu tieš i no deguna un paraustī s plecus.
Istabas.
Vispirms tevi iekā rtos š ausmī gā istabā , piemē ram, pirmajā stā vā zem kā pnē m, un tad prasī s naudu, ja vē lē sies to mainī t. Tad viņ i parā dī sies vē l sliktā k, un, ja jū s atsakā ties dzī vot istabā ar pretī gu smaku, vecā m, nogalinā tā m mē belē m, viņ i no jums iekasē s 20 USD par katru dienu (nevis nakti, tas ir, ja 7 naktis, tad viņ i prasī s 8 dienas) un iekā rtojies plus vai mī nus normā lā . Gaisa kondicionē tā ji telpā s vai nu nedarbojas, vai darbojas slikti. Tajā paš ā laikā reģ istratū rā viņ i jums nestā stī s, kā ir, un, plā nojot novē rst bojā jumu, viņ i vienkā rš i nostā dī s jū s fakta priekš ā . Lai jums kaut kas tiktu salabots, piemē ram, mū su luksusa numurā aizsē rē jusi izlietne, jums par to jā pastā sta vismaz 7 reizes.
Jū ra.
Lai izmantotu sauļ oš anā s krē slu, pludmalē jā bū t pulksten 6:00. Pretē jā gadī jumā jū s gulē sit uz dvieļ a ejā , maksā jot par 5 zvaigznē m.
Uzturs.
Normā ls ē diens. Gribē tos vairā k augļ u, bija tikai ā boli, arbū zi un melones, un tie visi nav ī paš i garš ī gi. Pā rē jā virtuve ir laba. Viņ i pagatavo garš ī gi, bet atkal noteikti ne 5 zvaigznes. Nepietiek karotes, dakš iņ as, š ķ ī vju. Vietas arī ē damistabā .
Teritorija.
Liels, bet slikti izgatavots. Nakš ņ oš anas vietu ir daudz, tač u tā s visas atrodas zem sveloš as saules, nav ē nas, nav lietussargu, nav augu. Skaists skats tepat ap viesnī cu, kas redzams gandrī z jebkurā teritorijā .
Internets.
Praktiski neķ er. Nekur. Ja telefonā ir internets, tie ir kā svē tki.
Š o viesnī cu es sauktu par cī ņ u. Par sauļ oš anā s krē slu, par vietu restorā nā , par darbinieku uzmanī bu. Es noteikti to neiesaku.
аватар irinazlbk01
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izbaudiet savu uzturē š anos š ajā viesnī cā ! Ar izmitinā š anu problē mu vispā r nebija, jo atbraucā m atpū sties ar bē rnu, mums piedā vā ja ģ imenes istabu. Istaba maza, divas istabas, vannas istaba, 2 kondicionieri, neliels balkons. … Tomēr ▾ Izbaudiet savu uzturē š anos š ajā viesnī cā ! Ar izmitinā š anu problē mu vispā r nebija, jo atbraucā m atpū sties ar bē rnu, mums piedā vā ja ģ imenes istabu. Istaba maza, divas istabas, vannas istaba, 2 kondicionieri, neliels balkons. Istaba tī ra, baltas mē beles, uzkopta katru dienu. Reģ istratū rā strā dā adekvā tas krieviski runā još as meitenes, kuras saprot un palī dz jebkurā situā cijā . WI-FI nedaudz darbojā s ar pā rtraukumiem, bet pē c remontdarbiem viss bija bez problē mā m!
Ē diens bija labs, mā jputnu gaļ a (tī tara, vistas gaļ a) ​ ​ bija daudz, sieri, zupas, piedevas, salā ti, dā rzeņ i un augļ i vienmē r ir svaigi. Cep un salds kaut kas vienmuļ š , bet mums bija vienalga, garš ojā m)))
Viesnī cas teritorija ir tī ra, 5 daž ā da dziļ uma baseini ir aprī koti ar sauļ oš anā s krē sliem ar matrač iem un galdiem. Personā ls ir maigs, neuzbā zī gs, vienmē r palī dzē s. Daba apkā rt ir ļ oti interesanta: kalni ar mež iem, tī rs gaiss, ī paš i pē c nakts ir ļ oti atsvaidzinoš a))
Katru vakaru izklaidē još a š ova programma bē rniem plkst. 21.00, tad pieauguš ajiem dzī vā mū zika, konkursi, diskotē ka!
Lī dz jū rai nepilni 100 m, pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem, bet ž ē l, ka bez matrač iem ((
Kopumā ar pā rē jo apmierinā ts! ! ! !!
Iesaku atpū tai ar bē rniem!
Ī paš s paldies "Anex tour" par atbalstu un rū pē m par saviem viesiem!
Погляд з балкона номера E-блока,ресторан ala-card,внизу один з басейнів,зона відпочинку,ресторан..
аватар alexshovkoplyas
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jos viesnī cu uz 1 dienu, lai bū tu skaista daba (agrā k patika kā pt kalnos ar telti). Ir kalni; Ič melers atrodas nedaudz tā lā k no Marmarisas, ē rtā k un klusā k, ar Marmarisu savieno gara skaista promenā de, pa to staigā ju vakaros. … Tomēr ▾ Izvē lē jos viesnī cu uz 1 dienu, lai bū tu skaista daba (agrā k patika kā pt kalnos ar telti).
Ir kalni;
Ič melers atrodas nedaudz tā lā k no Marmarisas, ē rtā k un klusā k, ar Marmarisu savieno gara skaista promenā de, pa to staigā ju vakaros.
Kā dreiz braucu uz Marmarisu braukt ar riteni, tur iet arī regulā ri autobusi (galī gais ir pie viesnī cas), var iepirkties.
Jū ra skaista, atrodas lī cī , ū dens dzidrs, bet auksts (lī č a un auksto kalnu avotu dē ļ ).
Viesnī ca atrodas Ič meleras galā , zem kalniem, nav nekā da skata uz jū ru, bet skati uz kalniem ir gleznaini.
Pateicoties savai labajai atraš anā s vietai, viesnī ca varē tu bū t klusa, bet acī mredzot tā ir paredzē ta citai auditorijai un š eit katru vakaru ir diskotē ka no apmē ram 9 lī dz 11. Labi, ka mē ģ ina izklaidē t, bet tas traucē atpū sties, varbū t daž ā s telpā s ir mazā k skaļ š , bet es to labi dzirdē ju.
Viņ i mani izmitinā ja otrajā ē kā pirmajā stā vā pretī veikaliem. Ne tā labā kā vieta, bez skata, bet es tikai gulē ju istabā , atpū tos un skatī jos futbolu. Pa vidu istaba nav jauna bet normā la, viss strā dā . Istabene nā ca katru dienu.
Attiecī bā uz veikaliem viesnī cā - tie neķ eras pie rokas, bet jums ir jā apstā jas un jā parunā . Atpū tos viena - man reizē m bija patī kami papļ ā pā t, bet domā ju, ka ne visiem patiks.
Ē diens man ļ oti patika, lai gan varbū t š ī ir pirmā reize AI un nav ar ko salī dzinā t. Tas man nepatī k no gaļ as, tī tara un vistas, daž reiz ar kaulainā m zivī m. Gardi panē ti ē dieni (sī polu gredzeni, zivju tī rradņ i, kartupeļ u bumbiņ as). Paņ ē mu svaigus dā rzeņ us, sierus ar vī nu, vī ns labs, man patika tikai lē cu zupas, daudz turku uzkodu - daudz ko izmē ģ inā ju - nekas nepatika. Garš ī ga pica un rī si. Daudz turku desertu, bet arī bez daž ā m bumbiņ ā m (piemē ram, baklavas) man nepatika. No dā rzeņ iem kavun, melone, apelsī ni, bumbieri, ā boli. Brokastī s ņ ē mu pā rslas ar jogurtu un konservē tiem augļ iem un pankū kā m, daž reiz arī omleti.
Es dzē ru vī nu (sarkano, rozā , balto) un dž inu ar toniku ar alkoholu, izvē le joprojā m ir liela - bet ar to man pietika.
Teritorijā ir 4 ē kas, viena par papildus samaksu, vairā ki baseini, bet vienmē r gā ju uz jū ru. Pie baseina labi, ka var gulē t ē nā un neizdegt.
Jū ras pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , atseviš ķ i viesnī cai, ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi (bet lietussargi nav lieli).
Noī rē ju velosipē du, 1 dolā rs/stunda netā lu no viesnī cas, velosipē di nobruž ā ti, bet tā ds stā voklis un cenas visā Ič melerā . Marmarisā tika izdurta kamera - bija jā atgriež as ar autobusu.
Es biju 2 reizes ekskursijā s. Es to nopirku uz ielas, no gida viesnī cā.2 reizes dā rgā k, varbū t tur ir labā k, bet ne 2 reizes. Man ļ oti patika Egejas jū ras salas. Es nopirku lē tā ku biļ eti otrajai ekskursijai bez dzē rieniem, neiesaku to darī t, ietaupiet 5 USD, tač u patiesī bā atmosfē ra uz laivas nav ī paš i laba.
Kopumā ar atpū tu biju apmierinā ta un varbū t kā dreiz te atgriezī š os.
аватар vik4sun
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Norē ķ ins ir problē ma. Atbrauca no rī ta, trī s stundas gaidī ja norē ķ inā š anos. Tie, kas piekukuļ oja menedž eri Annu 20 USD, norē ķ inā jā s agrā k. Patiesī bā viesnī cā vairā k nekā puse istabu ir tukš as. … Tomēr ▾ 1. Norē ķ ins ir problē ma. Atbrauca no rī ta, trī s stundas gaidī ja norē ķ inā š anos. Tie, kas piekukuļ oja menedž eri Annu 20 USD, norē ķ inā jā s agrā k. Patiesī bā viesnī cā vairā k nekā puse istabu ir tukš as.
2. Skaitlis ir problē ma. Bez kukuļ a vadī tā ja Anna diskotē kai iedeva istabu ar logiem. Lī dz pulksten 23 nav iespē jams gulē t. Zem balkona nevē rtī gi cilvē ki stundā m ilgi runā ja ar mammā m un varē ja dzirdē t! ! ! Nekavē joties gatavojieties mainī t istabu, ja no loga redzat vietu ar galdiņ iem, skatuvi un skaļ ruņ iem, jo ​ ​ tur no rī ta ir kluss! ! ! Neatkā rtojiet manas kļ ū das.
Pati istaba ir maza, bet ne niecī ga. Es nevaru teikt, ka tas ir salū zis, bet tas arī nav jauns. Ī sā k sakot, normas.
Tī ra labi un katru dienu bez atgā dinā juma. Dzī voklis strā dā ja.
3. Pludmale. Izrā dī jā s, ka viesnī cai tieš ā m ir pludmale. 7 rindas ar 9 zviļ ņ iem. Masta vienmē r bija klā t, lai gan daž as lauku slampas nez kā pē c pirms brokastī m ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus. Pa ceļ am lī dz pludmalei jā iet 5-10 minū tes. Pludmale ir oļ u.
4. Jū ra. Ir garlaicī gi un auksti. Viņ i saka, ka aukstums ir pastā vī gs kalnu avotu dē ļ . Auksts ir 16 grā di. Ja brauc prom no krasta, ū dens kļ ū st siltā ks.
5. Ē diens. Tas ir diezgan labs un daudzveidī gs. Mans vē ders nekad nesā pē ja. Bez volā niem.
6. Viesnī cas teritorija un atraš anā s vieta. Tas atrodas ciemata malā , robež ojas ar zaļ ajiem kalniem. Tas ir pluss. Viesnī cā ir pietiekami daudz daž ā du nychek, kur jū s varat doties pensijā . Pē c pusdienā m akvaparks ir atvē rts.
7. Wifi. Bija visur. Ā trums, piemē ram, 3g, daž reiz nokrita vai nokarā jā s. Var vairā k vai mazā k strā dā t. Wi-Fi tiek nodroš inā ts pē c reģ istrē š anā s, un tam ir nepiecieš ama autorizā cija ar pases numuru un numura numuru.
8. Blakus veikali. Viņ i ir. Pā ris minū tes, un jū s varat staigā t lī dz Migros Jet. Visu ir daudz un tas ir lē ti. Tiek pieņ emtas kartes. Naudu nemainī ja.
9. Spa. Viņ š ir. Pirts un hammam, trenaž ieru zā le – bez maksas. Galvenais ir bū t brī vam. Naudu tē rē ju procedū rā m un masā ž ā m.
Rezultā ti. Jū s varat iet. Vispā r priecā tos, ja uzreiz nomainī tu numuru, bet neciestu. Pa ciemu var arī pastaigā ties - tur ir smieklī gi kanā li. Krievu ir maz vai nav.
Parādīt vairāk »


iemiesojums logvinenko92
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в 200 м от центра поселка Ичмелер, в 8 км от города Мармарис. Отель построен в 2001 году, последний ремонт произведен в 2014 году. Отель подойдет для семейного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 90 км от аэропорта г. Даламан, 7 км от г. Мармарис, в р-не Ичмелер.
Pludmales apraksts Собственная часть на городскойм песчано-галечном пляже. Между пляжем и отелем дорога, подземного перехода нет.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

1 ресторан, 4 бара, 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева), магазины, открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Анимационная команда состоит из 8 человек, есть русскоговорящие аниматоры. Амфитеатр, 2 водные горки горки, дартс, библиотека.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Отель состоит из трех 4-х этажных основных зданий (лифты есть) и одного 4-х этажного здания Deluxe. Номерной фонд отеля составляет 315 номеров.

Istabās

В номерах: ванная комната с ванными принадлежностями и феном, кондиционер, телефон (платно), сейф (платно), мини-холодильник, спутниковое ТВ, балкон. Некоторые номера с видом на бассейн.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kayabal Cad. 82. Sokak, Icmeler, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: +90 252 455 27 00
Tīmekļa vietne: Mirage World
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.