Viesnīca kopumā apmierināta ar atrašanās vietu un ēdināšanu

Rakstīts: 14 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
1. Norē ķ ins ir problē ma. Atbrauca no rī ta, trī s stundas gaidī ja norē ķ inā š anos. Tie, kas piekukuļ oja menedž eri Annu 20 USD, norē ķ inā jā s agrā k. Patiesī bā viesnī cā vairā k nekā puse istabu ir tukš as.
2. Skaitlis ir problē ma. Bez kukuļ a vadī tā ja Anna diskotē kai iedeva istabu ar logiem. Lī dz pulksten 23 nav iespē jams gulē t. Zem balkona nevē rtī gi cilvē ki stundā m ilgi runā ja ar mammā m un varē ja dzirdē t! ! ! Nekavē joties gatavojieties mainī t istabu, ja no loga redzat vietu ar galdiņ iem, skatuvi un skaļ ruņ iem, jo ​ ​ tur no rī ta ir kluss! ! ! Neatkā rtojiet manas kļ ū das.
Pati istaba ir maza, bet ne niecī ga. Es nevaru teikt, ka tas ir salū zis, bet tas arī nav jauns. Ī sā k sakot, normas.

Tī ra labi un katru dienu bez atgā dinā juma. Dzī voklis strā dā ja.
3. Pludmale. Izrā dī jā s, ka viesnī cai tieš ā m ir pludmale. 7 rindas ar 9 zviļ ņ iem. Masta vienmē r bija klā t, lai gan daž as lauku slampas nez kā pē c pirms brokastī m ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus. Pa ceļ am lī dz pludmalei jā iet 5-10 minū tes. Pludmale ir oļ u.
4. Jū ra. Ir garlaicī gi un auksti. Viņ i saka, ka aukstums ir pastā vī gs kalnu avotu dē ļ . Auksts ir 16 grā di. Ja brauc prom no krasta, ū dens kļ ū st siltā ks.
5. Ē diens. Tas ir diezgan labs un daudzveidī gs. Mans vē ders nekad nesā pē ja. Bez volā niem.
6. Viesnī cas teritorija un atraš anā s vieta. Tas atrodas ciemata malā , robež ojas ar zaļ ajiem kalniem. Tas ir pluss. Viesnī cā ir pietiekami daudz daž ā du nychek, kur jū s varat doties pensijā . Pē c pusdienā m akvaparks ir atvē rts.
7. Wifi. Bija visur. Ā trums, piemē ram, 3g, daž reiz nokrita vai nokarā jā s. Var vairā k vai mazā k strā dā t. Wi-Fi tiek nodroš inā ts pē c reģ istrē š anā s, un tam ir nepiecieš ama autorizā cija ar pases numuru un numura numuru.
8. Blakus veikali. Viņ i ir. Pā ris minū tes, un jū s varat staigā t lī dz Migros Jet. Visu ir daudz un tas ir lē ti. Tiek pieņ emtas kartes. Naudu nemainī ja.
9. Spa. Viņ š ir. Pirts un hammam, trenaž ieru zā le – bez maksas. Galvenais ir bū t brī vam. Naudu tē rē ju procedū rā m un masā ž ā m.

Rezultā ti. Jū s varat iet. Vispā r priecā tos, ja uzreiz nomainī tu numuru, bet neciestu. Pa ciemu var arī pastaigā ties - tur ir smieklī gi kanā li. Krievu ir maz vai nav.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu