Marti Resort Deluxe Hotel 5*– Atsauksmes

28
Novērtējums 7.610
№19 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.7 Numurs
7.7 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1969. gadā, pēdējā renovācija veikta 2014. gadā. Atrodas Egejas jūras krastā, netālu no kūrortciema Ičmeleras centra. Skaista zaļā zona, patīkama atmosfēra. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Gekata71
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ejam uz degoš as biļ etes! Ič melera ir mā jī gs, zaļ š ciemats. Viesnī ca atrodas skaistā , slē gtā lī cī . Mē s ieradā mies pusdienlaikā un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Istaba bija laba, bet apkalpoš ana un telpu uzkopš ana nebija ī paš i apmierinā ta. … Tomēr ▾ Ejam uz degoš as biļ etes! Ič melera ir mā jī gs, zaļ š ciemats. Viesnī ca atrodas skaistā , slē gtā lī cī . Mē s ieradā mies pusdienlaikā un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Istaba bija laba, bet apkalpoš ana un telpu uzkopš ana nebija ī paš i apmierinā ta. Viesnī cas dizains veidots nelielas pils formā . Divi baseini. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , tai ir sava pludmale ar maigu ieeju un oļ iem ar smiltī m. Atpū tas krē sli un ap baseinu un pludmalē pietiekami.
Ū dens baseinos un jū rā ir tī rs. Bet pludmalei ir nepiecieš ama rū pī gā ka tī rī š ana. Č eč enu izskata barkeri nemitī gi staigā pa pludmali, pierunā dami doties uz kā du veikalu. Ē diens labs, bet nedaudz vienmuļ š . Restorā na personā ls ir draudzī gs, bet nerunā ne krieviski, ne angliski! Animā cija ir viduvē ja. Negribu rakstī t par viesnī cas ceļ vedi, lai nesajuktu!
Viesnī cas priekš ā ir brī niš ķ ī ga promenā de, no vienas puses uz Marmarisu, no otras uz Ič meleru. Ič melerā mums vairā k patika staigā t un braukt ar velosipē diem. Ič melerā atradā m vietē jo aģ entū ru, kas pā rdod ekskursijas, devā mies uz Pamukali (individuā li), kā arī uz kaž okā du un ā das centru. Paņ ē ma un bez kavē š anā s atveda uz viesnī cu. Visur bija krievu gidi vai eskorti. . . Aģ entū ru, kurā braucā m ekskursijā s, var atrast, ja izej no viesnī cas krastmalā , pagriezies pa labi, pa krastmalu aizej lī dz kokosa pludmales restorā nam (tur visi to zina), pē c tā atkal pa labi, dziļ i ciematā , pirmais no jū ras.
Atpū ta, izņ emot daž as detaļ as, bija apmierinā ta. Es gribu atgriezties Icmeler atkal un atkal!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums kopumā š ī viesnī ca patika. Bet mē s to varē jā m rezervē t, izmantojot Booking. Š ī ir klusa mā jas viesnī ca, bet ar labu 4 kub. Viņ š pats ir 5k, bet tas ir labs 4k, ļ oti ē rti. Tas atbilst cenai/kvalitā tei. Bet š ie nav gluž i jaunī bas svē tki. … Tomēr ▾ Mums kopumā š ī viesnī ca patika. Bet mē s to varē jā m rezervē t, izmantojot Booking. Š ī ir klusa mā jas viesnī ca, bet ar labu 4 kub. Viņ š pats ir 5k, bet tas ir labs 4k, ļ oti ē rti. Tas atbilst cenai/kvalitā tei. Bet š ie nav gluž i jaunī bas svē tki. Ē rti numuri, jauks personā ls. Mē s š eit labi atpū tā mies.
аватар Inna267257
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija lī menis, kas ir vistuvā k nolaiš anā s jū rā . Bija grū ts norē ķ inā š anā s, kad tevi atved agri no rī ta un apmetas pulksten 14.00. Es gribu brī dinā t tikai par vienu lietu: ja esat jauns un vesels, nav bail dzī vot pat ceturtajā lī menī no jū ras, un, ja jums ir 70 gadi, tad jū s vē lē tos bū t tuvā k, pateicoties uzņ ē mums, mē s tikā m izmitinā ti pē c iespē jas ē rtā k. … Tomēr ▾ Mums bija lī menis, kas ir vistuvā k nolaiš anā s jū rā . Bija grū ts norē ķ inā š anā s, kad tevi atved agri no rī ta un apmetas pulksten 14.00. Es gribu brī dinā t tikai par vienu lietu: ja esat jauns un vesels, nav bail dzī vot pat ceturtajā lī menī no jū ras, un, ja jums ir 70 gadi, tad jū s vē lē tos bū t tuvā k, pateicoties uzņ ē mums, mē s tikā m izmitinā ti pē c iespē jas ē rtā k. Iespē jams, ka nā kamgad uz turieni dosimies.
аватар Podorojnitsa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izkrita degoš a biļ ete, ejam! Viesnī ca atrodas skaistā , slē gtā lī cī . Ieradā mies pusdienlaikā un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Numuriņ š labs, bet apkalpoš ana un istabu uzkopš ana ī paš i neapmierinā ja. … Tomēr ▾ Izkrita degoš a biļ ete, ejam!
Viesnī ca atrodas skaistā , slē gtā lī cī . Ieradā mies pusdienlaikā un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Numuriņ š labs, bet apkalpoš ana un istabu uzkopš ana ī paš i neapmierinā ja. Viesnī cas dizains veidots "antī ks", mā jī gs. Teritorija ir ļ oti zaļ a un skaista. Vairā ki pieauguš o un bē rnu baseini. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , sava pludmale ar maigu ieeju, oļ iem un smiltī m. Atpū tas krē sli un ap baseinu un pludmalē pietiekami. Ū dens baseinos un jū rā ir tī rs. Bet pludmalei ir nepiecieš ama rū pī gā ka tī rī š ana. Ē diens labs, bet nedaudz vienmuļ š . Restorā na personā ls ir draudzī gs, bet nerunā ne krieviski, ne angliski! Palī dzē ja ļ oti draudzī gai meitenei Heksai no viesnī cas info. Animā cija viduvē ja, bet meitenes skaistas, acij tī kamas. Negribu rakstī t par viesnī cas ceļ vedi, lai nesatrauktos!
Viesnī cas priekš ā ir brī niš ķ ī ga promenā de, viens ceļ š uz Marmarisu, otrs uz Ič meleru. Mums vairā k patika staigā t un braukt ar velosipē diem pa Ič meleru. kaž okā du un ā das veikals. Paņ ē ma un atveda uz viesnī cu (bez kavē š anā s). Visur tur bija krievu gidi vai pavadoš ie cilvē ki. . . Š o aģ entū ru var atrast, ja pa promenā di ejat uz kokosa pludmales restorā nu (tur visi to zina), aiz tā pa labi (ciema dziļ umos), pirmo satikt no jū ras: insu.
Pasveiciniet tur strā dā još o Irinu (š ī atlaide).
Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, izņ emot daž as detaļ as. Gribu atgriezties Ič melerā vē l un vē l!
аватар JUlija75026
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is ir ļ oti labs kū rorts. Esam š eit bijuš i jau 4 vai 5 reizes un varam pilnī bā ieteikt citiem. Kā dreiz tā bija padomju sanatorija, tač u tā ir pilnī bā pā rveidota. Apkalpoš ana un ē diens š eit ir lielisks. Rindas nekur nav. … Tomēr ▾ Š is ir ļ oti labs kū rorts. Esam š eit bijuš i jau 4 vai 5 reizes un varam pilnī bā ieteikt citiem. Kā dreiz tā bija padomju sanatorija, tač u tā ir pilnī bā pā rveidota. Apkalpoš ana un ē diens š eit ir lielisks. Rindas nekur nav. Viņ š iznā ca halā tā un devā s uz procedū rā m, un tas nav jā dara katru gadī jumu. Tas noteikti nav lē ts, bet tas ir tā vē rts. Puiš i š ajā viesnī cā nebremzē , bet attī stā s tā lā k. Sarī kojiet skaistu gardu ē dienu prezentā ciju. Š eit ir lieliski atpū sties.
аватар igor.leon.mikheiev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nepā rprotami nepievelk 5 zvaigznes un ē dinā š anas jē dzienu "ultra all". Serviss kā Ē ģ iptē , pretsanitā rija un dzī vnieku smakas zā lienos. . . Tur, kur ir reģ istratū ra, ar ļ oti vecā m mē belē m no 70. … Tomēr ▾ Viesnī ca nepā rprotami nepievelk 5 zvaigznes un ē dinā š anas jē dzienu "ultra all". Serviss kā Ē ģ iptē , pretsanitā rija un dzī vnieku smakas zā lienos. . . Tur, kur ir reģ istratū ra, ar ļ oti vecā m mē belē m no 70. gadiem un tiem paš iem interjeriem un ik pa laikam notraipī tiem un izbalē juš iem paklā jiem, pie sienas (kur sē ž TUI pā rstā vji) karā jas piekrastes karte, zem stikla muš as. . . Es nedomā ju, ka vienu gadu. Netā lu no vestibila bā ra kā ds gados vecs vī rietis gatavo kokteiļ us. . . Viņ š kaut ko ielē ja, ar kailu roku iemeta ledu glā zē un visu sajauca ar karoti. . . alkohols ir tikai vietē js un apš aubā mas izcelsmes. . . kad es biju manā s rokā s, viņ i tika pā rvesti no bā ra, pie izejas no viesnī cas. Saldē jumu tomē r izsniedza puisis bez cimdiem. . . viņ š ar pirkstiem paņ ē ma vafeļ u krū zi, kur ar š o roku bija jau iepriekš , atliek minē t. . . Ē diens vienmuļ š , treš ajā dienā garlaicī gs, svaigu nemeklē , meloņ u un arbū zu vispā r nebija. Gaļ a (pā rsvarā vista) par pusdienā s neē sto tiks pasniegta vakarā ar mē rci, tas pats ar biskvī tiem (konditorejas izstrā dā jumi). Ja kaut kas no ē diena ir beidzies, tas netiek papildinā ts, bet atlikumi tiek izlī dzinā ti. . . jutos visā saspringtā un š ausmī gā taupī š anā . Kamē r visi nav paē duš i, š ķ ī vjus neizņ em. Pludmale ir netī ra un daudz atkritumu. . . vī rietis pludmalē nesteidzā s visu tī rī t, bija daudz saplī suš u sauļ oš anā s krē slu, matrač i bija ļ oti netī ri, tā pat arī dvieļ i. Baseini pastā vī gi tika tī rī ti no atkritumiem, ū dens bija ļ oti auksts. Var just starpetnisko personā lu, kas nemitī gi kā rtoja attiecī bas savā starpā...Vakarā viesnī ca ir blā va, ar sliktu apgaismojumu. . . atgā dina krodziņ u. Istabā gultas pā rklā js bija netī rs un notraipī ts, sulu nemaz nedeva, atnesa tikai ū deni. Jā , Tui pā rstā vji tika aizvesti uz ā das un tekstila veikalu. . . neļ aujiet sevi apmā nī t un netē rē jiet laiku atvaļ inā jumam, Marmarisā nav iepirkš anā s. Vairā k š ajā viesnī cā vai kā jā m un neieteikš u draugiem un paziņ ā m. Pirms tam 10 gadus divas reizes gadā biju Turcijā (pieciniekā ). Š ī ir sliktā kā viesnī ca cenas un pakalpojumu kvalitā tes ziņ ā . Netē rē jiet savu naudu, laiku un nervus. Visas kritiskā s atsauksmes par š o viesnī cu ir patiesas, kaut arī subjektī vs vē rtē jums.
аватар alexnftu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man bija iespē ja apmeklē t š o viesnī cu tikai pirms 3 dienā m. Pirms tam pā ris reizes bija Ē ģ ipte, Itā lija un protams Krima un Odesa. Ko teikt. . . PROS: - Teritorija lieliska, viss nodroš inā ts visā m viesu kategorijā m: 40 cm dziļ š baseins paš iem mazajiem un daž i dziļ i visiem pā rē jiem. … Tomēr ▾ Man bija iespē ja apmeklē t š o viesnī cu tikai pirms 3 dienā m. Pirms tam pā ris reizes bija Ē ģ ipte, Itā lija un protams Krima un Odesa. Ko teikt. . .
PROS:
- Teritorija lieliska, viss nodroš inā ts visā m viesu kategorijā m: 40 cm dziļ š baseins paš iem mazajiem un daž i dziļ i visiem pā rē jiem.
- Ič melerā jū ra kopumā ir tī ra, it ī paš i no rī ta, tad tos var redzē t lielā skaitā ! Daba ļ oti skaista, kalni apkā rt - viesnī cu tie noslē dz no visā m pusē m, veidojot omulī gu lī ci.
– Ē diens labs, bet vienmuļ š . Lai gan viņ i vakariņ ā s bija divas reizes: zivju un gaļ as dienā un vienreiz Turcijas nacionā lajā dienā .
- Istabas ir plaš as. Viņ i skatī jā s nevis uz jū ru, jo. otrā pusē diskotē kas un baseinu radī tais troksnis.
- Vē los atzī mē t ļ oti skaidru telpu uzkopš anu! ! ! Ikdienas telpu uzkopš ana, dvieļ u un palagu maiņ a!
– Es nesatiku nevienu neadekvā tu viesi! Pamatā.50% ir turki un eiropieš i, 20% krievi, 20% ukraiņ i un 10% arā bi. Trū kst "Tagila".
Mī nusi:
- netī ra pludmale (cigareš u izsmē ķ i, pudeļ u korķ i, atkritumi).
- plastmasas maisiņ i ū denī (vakarā ).
- peldē t suņ us jū rā pie saviem bē rniem.
- niecī ga bē rnu animā cija (nav kritiska).
- pastā vī gas grū tī bas ar sauļ oš anā s krē sliem (jā aizņ emas gandrī z 6 no rī ta...pretē jā gadī jumā jū s atpū š aties krastmalā )
- Restorā nā gandrī z neviens nerunā angliski, kas ir ļ oti dī vaini. .
- wifi ir ļ oti slikts. . .
аватар lesiavovk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Lieliska vieta, daudz zaļ umu, liela teritorija, izcils ē diens, pat jū ras veltes reiz tika dotas, tī rā kā jū ra, tī ra pludmale. Man viss ļ oti patika, gribu tur atgriezties. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Lieliska vieta, daudz zaļ umu, liela teritorija, izcils ē diens, pat jū ras veltes reiz tika dotas, tī rā kā jū ra, tī ra pludmale. Man viss ļ oti patika, gribu tur atgriezties. Kurš domā iet vai nē , ej noteikti, nenož ē losi. Klimats nav karsts, lī dzī gi kā Krimā .
Protams, cena kož , bet tas ir tā vē rts!
аватар Arakelkm
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tagad š ajā viesnī cā atpū š amies 2 pieauguš ie + 2 bē rni 2 un 10 gadus veci. Esam apmeklē juš i daudzas vietas, tā dē ļ , izlasot negatī vā s atsauksmes, nolē mu dot savu ieguldī jumu. No lidostas ceļ š ilga 2. … Tomēr ▾ Tagad š ajā viesnī cā atpū š amies 2 pieauguš ie + 2 bē rni 2 un 10 gadus veci. Esam apmeklē juš i daudzas vietas, tā dē ļ , izlasot negatī vā s atsauksmes, nolē mu dot savu ieguldī jumu. No lidostas ceļ š ilga 2.5 stundas.
Reģ istrē jies ap 18:00. gaidī ju istabu apmē ram 30 minū tes. Istabas labas, tī rī ba nav ideā la, bet tī ra. Es nezinu, kā pē c tos sauc par de luxe. Kas attiecas uz mani, tie ne ar ko neatš ķ iras no standarta. Tī rī ts katru dienu. 3 dienas un 2 naktis gulta tika mainī ta jau 2 reizes. Veļ a un dvieļ i nav jauni no iepakojuma)), bet balti un tī ri, bez caurumiem : ) Wifi ir praktiski visā teritorijā , pat pludmalē .
Teritorija ļ oti zaļ a, tī ra, kopta un ļ oti skaista. Restorā ns tī rs, personā ls labs. Ē dienu ir pietiekami daudz, viss ir labi sagatavots. Ir gan gaļ a, gan zivis, gan dā rzeņ i ar augļ iem. Atvainojiet, nav svaigu. Attiecī bā uz UAL tas ir mī nuss. Saldē jums no 15-16 pie spa.
Liels pluss: viesnī cas teritorijā un ā rpus tā s nav ne muš u, ne odu. Jū ra ir ļ oti tī ra un silta (26-27). Pastaigas attā lumā gar promenā di atrodas daudzi veikali, bā ri, restorā ni, dzī vā mū zika.
Kopumā mums visiem ļ oti patī k viesnī ca.
Cilvē ki, ja rakstā t atsauksmes par vidē jas klases viesnī cā m, tad neaizmirstiet, ka tā nav Atlantī da Palma, un novē rtē jiet adekvā ti.
Marti Resort возле ресторана Marti Resort пляж Marti Resort Marti Resort пляж
аватар mebli555
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Var teikt, ka lī dz š ai viesnī cai nokļ uvā m nejauš i. . . TUI atseviš ķ s "paldies", es nedē ļ u pirms izlidoš anas nomainī ju viesnī cu, kuru rezervē jā m š im. . . Uzreiz uzrakstī š u plusus: ļ oti skaists rajons. … Tomēr ▾ Var teikt, ka lī dz š ai viesnī cai nokļ uvā m nejauš i. . . TUI atseviš ķ s "paldies", es nedē ļ u pirms izlidoš anas nomainī ju viesnī cu, kuru rezervē jā m š im. . . Uzreiz uzrakstī š u plusus: ļ oti skaists rajons...un viesnī cas atraš anā s vieta...tas ir pluss beidzas.
Viesnī ca ļ oti veca, ļ oti netī ra pat istabiņ ā s. . Gulta veca un saplī susi, dvieļ us neviens nemainī ja, lai gan nometa uz grī das, pacē la un pakā ra atpakaļ darbinieki....astoņ as dienas neviens neko nemainī ja. . Ledusskapjos piegā dā ja tieš i tā pat, nevis kā...Ē damzā lē . . savā dā k nevar nosaukt, ē diens baigs. . vienmuļ š un ne kas...tikai augļ i saglabā ts: arbū zs, melone, ā boli, ķ irš i. Apkalpoš ana bā rā , viņ š vienī gais uz teritoriju teikt ka slikti, tas nav ko teikt. . Vispā r nevelk pieciniekā . . labā kajā gadī jumā trī s...un tad ar izstiepš anos . . Mē s vē rsā mies pie gides no TUI Yulia pē c palī dzī bas, bet mē s to nesaņ ē mā m . .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Svdakal
Lidosim 5. jūnijā
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums sunnshine
Pastāsti man, kas vainas kūrorta pludmalē? Pievienošanās vietne saka, ka otrajā rindā. Vai ir jēga pārmaksāt par la perlu?
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums nur_22
Bijām Antālijā, tur ir ļoti karsts, bet kā Mammarisā
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums omglPFl
Sveiki! Pastāstiet man, lūdzu, šķiet, ka netālu no viesnīcas starp Marti kūrortu un Marti La Perlu ir neliels tirgus ar dažādām lietām. Mani interesē šis: Kur var labi pastaigāties, ne tikai nopirkt dažādas lietas, bet arī labi pavadīt vakaru.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums alina341
Pastāsti man, kura pludmale ir šajā viesnīcā, smiltis vai oļi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель построен в 1969 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Расположен на берегу Эгейского моря, недалеко от центра курортного поселка Ичмелер. Красивая зеленая территория, приятная атмосфера. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 105 км от аэропорта г. Даламан, в 8 км от г. Мармарис, в 1 км от центра поселка Ичмелер.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в 100 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 115 м. Шезлонги, зонтики, пляжные полотенца (депозит) - бесплатно. Заход в море - песок, галька. Душ, кабина для переодевания, спасатели, павильоны на пляже (платно), бар (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-fi в лобби (бесплатно), факс / ксерокс / принтер, услуги фотографа (платно), room service: круглосуточно (платно), диетическое меню, 3 ресторана — 1 основной ресторан Kapadokya & Terrace, 2 a la carte (азиатский Asian, итальянский La Grotta — по предварительной записи, платно), 4 конференц-зала, магазины, 4 бара, 1 кафе-кондитерская, 3 бассейна — 2 открытых бассейна: 1333 м², 1 крытый бассейн: 80 м², у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн — 65 м², детский буфет, детский клуб (4–11 лет), мини-диско, игры и развлекательные мероприятия для детей, детская коляска (депозит).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 2 теннисных корта с искуственным покрытием — бесплатно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, уроки тенниса платно, дартс бесплатно, видеоигры платно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно (на пляже), баскетбол бесплатно, бочче бесплатно, дайвинг центр, уроки подводного плавания платно, караоке, мини-футбол.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 283 номера. Состоит из четырех 4-этажных зданий Main Building.

Istabās

Номера в курортном отеле Marti Luxe оснащены кондиционером и оформлены в современном стиле с паркетным полом и окнами от пола до потолка. Каждый номер располагает мини-баром, телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами, собственной ванной комнатой.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Cumhuriyet Mah. 300, Sok., No:2, 48720 İcmeler, Marmaris, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 455 3440, +90 850 228 28 88
Tīmekļa vietne: Marti Resort Deluxe Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.