Armeria Hotel 3*– Atsauksmes

35
Novērtējums 5.610
№176 viesnīcas reitingā Kemera
5.5 Numurs
5.9 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.3 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras centrā, 750 metru attālumā no pludmales. Sastāv no trim 3 stāvu ēkām. Viesnīca uzcelta 2000. gadā, pēdējais renovācija veikta 2017. gadā. Ekonomiska viesnīca, mazi, bet ērti numuriņi. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Travelexpert1234
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu un uzbrukā m š ai briesmī gajai! Viesnī ca centrā , bet 15 minū tes lī dz jū rai karstumā , nav savas pludmales, ļ oti netī ra paš valdī bas, tiek izsisti no sauļ oš anā s krē sliem, tikai par maksu, atkritumi izvesti, tveicī gs Turku puiš i visu laiku tusē jas, pieturieties pie atpū tniekiem. … Tomēr ▾ Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu un uzbrukā m š ai briesmī gajai! Viesnī ca centrā , bet 15 minū tes lī dz jū rai karstumā , nav savas pludmales, ļ oti netī ra paš valdī bas, tiek izsisti no sauļ oš anā s krē sliem, tikai par maksu, atkritumi izvesti, tveicī gs Turku puiš i visu laiku tusē jas, pieturieties pie atpū tniekiem. Viņ i mū s uzreiz nereģ istrē ja, iegrū da turku pirtī , š antaž ē ja, tad pā rē jā laikā , vī rietis vai sieviete, katru dienu pusdienā s vai vakariņ ā s pienā ca masā ž as terapeits un atkal pierunā ja iet lejā . uz netī ro pagrabu uz hammam.
Durvis istabā neslē dzas, aizkari netī ri, karnī ze nokritusi, mē beles nokrā sotas ar eļ ļ as krā su, ļ oti vecas, durvis neveras, vannasistabā netī rs duš as stikls, krā ni ļ oti tumš s, ik pa laikam nebija ū dens. Tī rī š ana notiek ļ oti reti, grī da tika apvilkta. Veļ a tī ra, bet saburzī ta, mainī ta tikai pē c pieprasī juma. Bet tie joprojā m ir ziedi. Ē diens nav garš ī gs, brokastis nolemtas, nesaprotama mā kslī gā desa, cietie graudaugi, tē ja un kafija no aparā ta, mā kslī gā s sulas kā UPI, ē diens uz 1, vispā r nesmarž o pē c 3 zvaigznē m. Pusdienā s salā ti, kas izskatā s pliekani, tie ir arī vakariņ ā s, bija zivis 2 reizes, gaļ a kaut kā du kotleš u veidā , nedaudz smarž o pē c gaļ as un putnu spā rniņ i. Gaļ u dod porcijā s, daudz nevar ņ emt.
Dzē rieni bā rā ir atš ķ aidī ti, vairā kas dienas alus nebija. Bā rs ir atvē rts lī dz 21:30, t. i. , vakarā nevar sē dē t ar glā zi. Puskaili vī rieš i un sievietes smē ķ ē , dzer un staigā pa ē damzā les un viesnī cas teritoriju. Bet lielā kais mī nuss ir personā ls. Nepieklā jī gi, ne labrī t, ne ardievu, viņ i izspiež naudu, dejo tieš i uz baseina ar piedzē ruš ā m atvaļ inā juma meitenē m, ar zemu sociā lo atbildī bu, iet ar viņ ā m uz hammam seksam, ir sievietes, kuras gadu no gada nā k uz viesnī cu strā dnieces kā saimnieces, tas viss visu atpū tnieku priekš ā bez š aubī š anā s!
Ja esat pieklā jī gi izglī toti cilvē ki, tad uzmanieties nā kt š eit! Viesnī cā strā dā viesstrā dnieki no kaimiņ valstī m, bez vakcinā cijas, bez dokumentiem, kas ļ auj strā dā t ar pā rtiku, traukiem, dzē rieniem, netī rumiem, antisanitā ri apstā kļ i, lē ti galdi un krē sli izgatavoti no plastmasas, saplē sti matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem pie baseina, tarakā ni ir ļ oti lieli telpā s. Vienī gais pluss ir veikalu tuvums, lai nepaliktu bez augļ iem, kas nav pieejami un saldi. Neiesakiet š o rā pojoš o viesnī cu ar nekaunī gu personā lu!
аватар rairys
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vai esat kā dreiz redzē juš i apkopē ju karalieni? Ja nē , brauciet uz Armē riju! Visā viesnī cā ir tikai viena apkopē ja. "Mā j" tā pat kā kaķ i viesnī cā parā dā s zem galdiem, kad cilvē ki apsē ž as ē st. … Tomēr ▾ Vai esat kā dreiz redzē juš i apkopē ju karalieni? Ja nē , brauciet uz Armē riju!
Visā viesnī cā ir tikai viena apkopē ja. "Mā j" tā pat kā kaķ i viesnī cā parā dā s zem galdiem, kad cilvē ki apsē ž as ē st. Tas ir, regulā ri parā dā s brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Viņ š maltī tei velta tik daudz laika, cik tū risti ē d – lē nā m, pē c tam aizdedzinot cigareti.
Mazgā jot zonu pie baseina, vienu vietu viņ a noberž ar mopu, un viņ as skatiens ir vē rsts uz tū ristiem. Protams, visur bū s netī rumi.
Tagad par istabas tī rī š anu. Pē c 4 dienu uzturē š anā s, no rī ta, dodoties uz pludmali, lū dzā m reģ istratū rā nesū tī t apkopē ju. Viņ i atnā ca, istaba nebija iztī rī ta, meitene reģ istratū rā teica, ka ir aizmirsusi. Mē s personī gi vē rsā mies pie apkopē jas - viņ a teica, ka netī ra bez norā dī jumiem. Kura norā dī jumi? - nesapratā m. Piektajā dienā atkal piegā jā m pie reģ istratū ras meitenes - viņ a veda mani pie apkopē jas - un abi sā ka spī tī gi rā dī t uz rokas pulksteņ iem - ka apkopē ja beigusi savu darba dienu - Pulkstenis rā dī ja 17:00.
Pē c 30 minū tē m š ī apkopē ja atkal parā dā s viesnī cas teritorijā - ģ ē rbusies no galvas lī dz kā jā m, apspī lē tos baltos legingos un T-kreklā , ar pā rā k koš u koš u grimu. Viņ a apsē dā s pie galda un sā ka dzert vī nu.
Nā kamajā dienā atkal jautā jā m: kurš uzkops istabu? Mums teica, ka mums paš iem jā saliek atkritumi maisos un jā iznes no viesnī cas uz miskastē m.
Secinā jums: neviens netī rī ja istabu 7 dienas!
аватар kristi_str95
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ē diens vienmuļ š , katru dienu viens un tas pats, gaļ u nedod. Istabā nav ne š ampū na, ne ziepju, nav arī fē na, par vienu lietoš anu maksā.2$. Kaķ i klī st ē damzā lē , kas ir acī mredzami neatbilstoš a. Uz š o viesnī cu ierodas daudzi vietē jie un tas ir mazliet nepatī kami, jo tie ir viņ u uzskati, jebkuri vā rdi tavā virzienā . … Tomēr ▾ Ē diens vienmuļ š , katru dienu viens un tas pats, gaļ u nedod. Istabā nav ne š ampū na, ne ziepju, nav arī fē na, par vienu lietoš anu maksā.2$. Kaķ i klī st ē damzā lē , kas ir acī mredzami neatbilstoš a. Uz š o viesnī cu ierodas daudzi vietē jie un tas ir mazliet nepatī kami, jo tie ir viņ u uzskati, jebkuri vā rdi tavā virzienā . Personā la apkalpoš ana par 2.5 likmi. No viņ u puses nav inteliģ ences, labas manieres un cieņ as. Likā s, ka viņ i nebija viesnī cā , bet uz ielas, kur bariņ š "vietē jo" kliedza č au ! ! ! Un pē dē jā vakarā viņ i istabā nogalinā ja tarakā nu!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Lasot atsauksmes, nodomā jā m, ka drauga garš a un krā sa neeksistē , ir gan pozitī vas, gan negatī vas atsauksmes. Mē s nolē mā m, ka varam aizvē rt acis uz daž ā m lietā m, tač u tas izrā dī jā s neiespē jami. … Tomēr ▾ Lasot atsauksmes, nodomā jā m, ka drauga garš a un krā sa neeksistē , ir gan pozitī vas, gan negatī vas atsauksmes. Mē s nolē mā m, ka varam aizvē rt acis uz daž ā m lietā m, tač u tas izrā dī jā s neiespē jami. Pē c ieraš anā s mū s turē ja ilgu laiku, acī mredzot gaidot, kad nauda ā tri nokā rtosies. Principā nesamaksā ja, norē ķ inā jā s. Tikko pā rbaudī jā m gaisa kondicioniera darbī bu, bet neizmantojā m atvē rto balkonu. Kad vajag kondicionieri, izrā dā s, ka nestrā dā kā vajadzē tu, 17 grā du aukstuma vietā applaucē jas karsti un izrā dā s tikai pirts istabā , zvē rē ja, izliekas, ka ne. nesapratu, par ko viņ i runā , tā pē c viņ i to nedarī ja mū su vietā , kā vajadzē tu, un citā s telpā s gaisa kondicionieri liek vē su, viņ i pienā ca pie mums un teica, ka tas ir normā li, viņ š pū š vē su. Jā , ē diens grib atstā t labā ko, pastā vī gi skā bs, bet var ē st karstu, ar gaļ u ir ļ oti grū ti tā , ka vī rieš iem bū s grū ti, dā rzeņ i un rī si mums bija pilnī gi normā li. bet gribē tos daž ā dī bu, tikai arbū zu no augļ iem un acī mredzot pē rk tikai pirmdienas tirgus dienā , tad ja beigsies tad augļ u nebū s. sū dzē jā s par dzē rumu, jā atš ķ aida vī nu, bet mē s bā rmenim teicā m, ka jā lej neatš ķ aidī tu un kaut kā dzē rā m normā lu vī nu. alus pietika, nedzē rā m, bet mū sē jie stipri piedzē rā s, par stiprā kiem dzē rieniem nevaru teikt, vē ž i bija, bet eksotisko dzē rienu nebija. Baseins bija tī rs, acī mredzot ņ ē ma vē rā atsauksmes, balinā tā ju uzlē ja tikai 12.00, tā tad varē ja peldē t. Pludmale atrodas netā lu 10 minū š u gā jiena attā lumā , lai gan oļ u, bet tas ir labi, iesaku jums iegā dā ties vai paņ emt koraļ ļ u č ī bas vai tur nopirkt gumijas č ī bas un peldē ties tajā s. Istaba ir maza un netiek iztī rī ta, ja vien nelū dzat. Personā ls reģ istratū rā ir daž ā ds. Ir meitene Toli Kozak Toli Turkmen runā krieviski, bet skopi, kad mē s trokš ņ ojā m ar kondicionieri, viņ a teica, kā pē c jū s atnā cā t. un pat ja atbrauc nekaunī ga kompā nija un staigā pa nakti, tad neizgulē sies, jo naktī ir ļ oti spē cī ga dzirdamī ba un atkal personā ls neko negrib darī t, jo pē rk no viņ iem alkoholu un dzer ar viņ iem un sakiet, ka cilvē ki ir atnā kuš i atpū sties, un š ajā gadī jumā jums nav nepiecieš ams atpū sties. Nu, protams, eksotika, ka 4.30 tu blē si mū li, lai gan tikai 5 minū tes. un paldies viņ am par to. Kopsavilkums pretī ga viesnī ca. Ar bē rniem tur labā k nekā dā gadī jumā nebraukt. Maksā jiet labā ku naudu un saņ emiet 4 vai 5 zvaigznes. Tur var atpū sties tikai duncinoš a jaunatne, viņ iem ir vienalga, kur dzert, bet tur ir paš i apstā kļ i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар slavabsv
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es paliku tur ar savu ģ imeni 2013. gada septembrī . Bezpajumtnieku viesnī ca. Tie no atpū tniekiem, kas tur bijuš i agrā k, saka, bija cits saimnieks, tī rs un skaists. Un tagad itā lis Apolijs ir atbildī gs - viņ š visu palaida. Tas nonā ca tiktā l, ka 2013. … Tomēr ▾ Es paliku tur ar savu ģ imeni 2013. gada septembrī . Bezpajumtnieku viesnī ca. Tie no atpū tniekiem, kas tur bijuš i agrā k, saka, bija cits saimnieks, tī rs un skaists. Un tagad itā lis Apolijs ir atbildī gs - viņ š visu palaida. Tas nonā ca tiktā l, ka 2013. gada 14. septembrī mū su tū risti piezvanī ja policijai un Pegas-touristik pā rstā vjiem, lū dza pā rcelt uz citu viesnī cu un tika pā rvietoti. Neviens netī ra telpas un teritoriju. Istabu stā voklis ir drausmī gs. Par trim zvaigznē m nav š aubu. Viņ u tur nav.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī gā kā viesnī ca, kā du vien var iedomā ties! ! ! 2013. gada septembrī atpū tā s kopā ar sievu un bē rnu. tikko atbrauca mū s iesē dinā ja 112 istabiņ ā , netī rī ja, viss ir tā , un turklā t ar nestrā dā još u tualeti! ! ! dabū jā m citu istabiņ u, nā kamajā dienā bijā m klā t, 115. … Tomēr ▾ Pretī gā kā viesnī ca, kā du vien var iedomā ties! ! ! 2013. gada septembrī atpū tā s kopā ar sievu un bē rnu. tikko atbrauca mū s iesē dinā ja 112 istabiņ ā , netī rī ja, viss ir tā , un turklā t ar nestrā dā još u tualeti! ! ! dabū jā m citu istabiņ u, nā kamajā dienā bijā m klā t, 115. istabā apmetā mies. Viss strā dā ja, bet nā cā s tī rī t paš iem. ē diens viesnī cā.3 ar milzī gu mī nusu. bā rā "vī ns" ir tā saucamais kaut kā da veida koncentrā ts un ne biež i alus. Es neredzē ju nevienu, kas tī rī tu viesnī cas pagalmā vai istabā . 14. septembrī viesnī cas iedzī votā ji sacē lā s, izsauca Pegaza un policijas pā rstā vjus un panā ca pā rcelš anos citā s viesnī cā s. daudzi nebija apmierinā ti ar attieksmi pret tū ristiem un netī rī bu viesnī cā un ē dienu un bā ru. tie, kas bija agrā k š ajā viesnī cā , saka, ka pie bijuš ā ī paš nieka bija daudz labā k, un tagad apols ir atbildī gs, itā lis piegruž ī ja netī rumus un uzsā ka pakalpojumu, lai apkaunotu. viena sieviete uzkopj visu viesnī cu. viens un visi cipari! ! ! tiktā l, ka apmetnes laikā un gulta netiek mainī ta un jebkur istabā s guļ prezervatī vi un bijuš o iemī tnieku aizmirstie apavi. neej tur! nekā dā gadī jumā . zvaigž ņ u nav. tas ir bomzis! ! ! Es nesaprotu, kā pē c Pegasus slē dz lī gumus ar š ā dā m viesnī cā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар antonnetru
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā kš u ar bū tī bu. Esmu bijis arī citā s valstī s. Turcija mē ģ inā ja apiet. Bet š ī vieta ir tikai pi. . . ts. Pateicoties viesnī cai un personā lam, man radā s š ā da aina: no vienas puses skaisti kalni, no otras jū ra, un pa vidu ir dzelzceļ š , kura personifikā cija ir ARMERIA. … Tomēr ▾ Sā kš u ar bū tī bu. Esmu bijis arī citā s valstī s. Turcija mē ģ inā ja apiet. Bet š ī vieta ir tikai pi. . . ts. Pateicoties viesnī cai un personā lam, man radā s š ā da aina: no vienas puses skaisti kalni, no otras jū ra, un pa vidu ir dzelzceļ š , kura personifikā cija ir ARMERIA.
*** - š ī ir tikai bilde, un paš ā viesnī cā atradu tikai divus.
Neburkš ķ ē š u un neaprakstī š u kā da telpa, personā ls, ē diens. Teikš u tā , ja tomē r izvē lies, izvē lies ko citu. Vajag vairā k naudas, aizņ emies, bet nesabojā savu atvaļ inā jumu. Ja neesi ekstrē ms, mazohists, vienalga vai nemī li (nī sti) sevi, esi laipni gaidī ts.
Un tagad tiem, kas jau ir š eit Edī te.
centies savaldī ties un nenervozē , esi pieklā jī gs, bet neatlaidī gs. Tevi negaida vienkā rš s pā rbaudī jums, krā j naudu, tā tev vajadzē s ē š anai un izklaidei (pludmale, alkohols u. c. ) nemulsini Pegaza pasakas, bet uzmanī gi klausies ievadkursu. Es nezinu, jums ir jā bū t vai nu netā lu, vai uzpirktam, lai uzrakstī tu kaut ko pozitī vu par atpū tu š ajā viesnī cā .
Bet par š o cilvē ku nevar neteikt. Š eit viņ š ir pā rstā vē ts kā Ali Baba. salī dzinoš i labi runā krieviski un tieš i viņ š tev kļ ū s par gaismas stariņ u. viens mī nuss ar vannu dabū s, bet ir tā vē rts. Izgā ju kursu ar sievu par 50 naudiņ ā m, pirts, masā ž a, maska, nu neinteresē , sieva sajū smā - iesaku, pat ja nebrauc uz š o viesnī cu dzī vot , ej apskatī ties uz viesnī cu un ej uz pirti. Viņ š mums ļ oti palī dzē ja un deva padomus. un tā pē c saproti, ka viņ i gaida, kad mē s nopelnī sim.
patiesī bā emocijas pā rņ em mani, es joprojā m esmu š eit, bet es nevarē š u visu nodot, es uzrakstī š u grā matu.
Rezumē jot, es teikš u tā , ir slikti, ir labi, tas ir slikti ! ! !
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā s kopā ar draugu viesnī cā no 8. lī dz 14. jū lijam. Izlasot atsauksmes pirms ceļ ojuma, es tam neticē ju, man likā s, ka cilvē ki ir izvē lī gi un ļ oti izlutinā ti. ) Patiesī bā viesnī ca ir pretī ga. ) Nosē dē jā m reģ istratū rā ierodoties 3 stundas, personā ls nerunā un nesaprot krievu valodu, kā arī angļ u un vā cu valodu. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar draugu viesnī cā no 8. lī dz 14. jū lijam. Izlasot atsauksmes pirms ceļ ojuma, es tam neticē ju, man likā s, ka cilvē ki ir izvē lī gi un ļ oti izlutinā ti. ) Patiesī bā viesnī ca ir pretī ga. ) Nosē dē jā m reģ istratū rā ierodoties 3 stundas, personā ls nerunā un nesaprot krievu valodu, kā arī angļ u un vā cu valodu. Pegazs nepieteicā s izlī gumam, un viņ am š ī problē ma bija jā atrisina paš am ar Novosibirskas menedž eru starpniecī bu. Nosē dē jis 2h, puisis reģ istratū rā mums parā dī ja 6 dolā rus, aizsedza tos ar lapiņ u un sapratā m, ka no mums izspiež naudu par istabas atslē gu. Mē s ignorē jā m š o iesniegumu. Pē c stundas mums iedeva numuru. Numuri pirms reģ istrē š anā s netiek mazgā ti, tiek mainī ta tikai veļ a. Paš i meklē ja mopu, paš i atrada dvieļ us 4 stā vā , paš i mazgā ja un mainī ja veļ u, paš i duš ā lē ja traukā š ķ idrā s ziepes. Viņ i netē rē ja nervus, neradī ja nekā das problē mas. ) Attiecī bā uz pā rtiku vakars kļ ū st par tavā m brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, pirms 2 dienā m meitene putrā lī dzī gi rī siem. atrasti tā rpi. viņ ai tika lū gts klusē t, bet visa viesnī ca atpazina. Kas brokastī s necē lies lī dz 7 no rī ta, vispā r riskē palikt izsalcis, tomē r pusdienā s un vakariņ ā s tas pats, pē c 15 minū tē m no sā kuma paliek tikai vakardienas skā bie salā ti. Visi saņ em maizi, jo ļ oti grib ē st. Vistas gaļ a tiek pasniegta tik mazā s porcijā s, ka gribas raudā t. Vī rieš i palika izsalkuš i un sacē la skandā lus. Alkohola bā rā ir ļ oti maz un tikai tie, kas sadraudzē jas ar saimnieka dē lu un administratori un bā rmeni visi sarullē juš ies. Vī ns zem stieņ a tiek pildī ts pudelē s no plastmasas kā rbā m, jū s pats to redzē jā t. Viskiju, brendiju tur neredzē si, vietē jā degvī na rakija gandrī z vienmē r nav. Arī alus visu laiku beidzas. Mē s paš i nedzē rā m, bet cilvē ki pie bā ra bija traki. Trauki tē jai, principā.15 krū zes visai viesnī cai, un tie tū risti ved uz numuriņ iem - bet tur plastmasas trauki! pie dzesē tā ja! Tiesa, karotes neatradī si, tā s bū tī bā tur neeksistē . Tē ja un kafija visu laiku beidzas un neviens tam neseko lī dz brī dim, kad atpū tnieki par sevi atgā dina. Baseins netika iztī rī ts ierodoties, tā du purvu nekur neesam redzē juš i, duļ ķ ainī ba uz sienā m un pa visu dibenu. 2 dienas pirms mū su izbraukš anas tas beidzot tika iztī rī ts un ievests dieviš ķ ā veidolā . . 19.00 tajā ielej hloru, tu sē di, mierī gi ē d un tad uz svā rkiem no krū zes - ON - litrs balinā tā ja, ak, palaida garā m baseinu. . . un burvī gs aromā ts. . . Mā jā s gulē si tikai pē c š ī s viesnī cas, izstā stu nakts grafiku viesnī cā - lī dz 4 no rī ta, cenš oties atrast vieglu laupī jumu naktij, viesnī cas saimnieka dē la draugs sit visus nakts ar meitenē m, velk vī nu no bā ra, tad viņ am atsaka un viss atkā rtojas nā kamajā naktī , 4os no rī ta imams lasa Korā nu, 5 apkopē jas ceļ as un sā k mazgā t laukumu priekš ā baseins, ar baigo č ī kstē š anu pā rvieto sauļ oš anā s krē slus, 6 no rī ta no kū ts pagalma dzied gailis, starp citu smarž a no turienes neparasta! ! ! Nu lī dz 7 no rī ta jā ceļ as un jā paņ em galdiņ š ē damistabā , lai nepaliktu izsalcis!! ! Tas ir ļ oti tuvu jū rai, 10 min tieš i no viesnī cas, par autobusu nemaksā , nav jē gas dot naudu par tā lu pludmali. Oļ i visur ir vienā di. Arī jū ra. Izeja uz parasto pludmali pa kreisi no Cristal kluba. Ir duš as, var noskaloties un tas viss ir bez maksas! Bū tī jums: pretī ga viesnī ca, personā ls. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ar numuriņ iem 3 zvaigznē m gandrī z pietiek, siltā ū dens un krievu valodas TV trū kums viņ iem ir normā ls. Ē diens ir pretī gs! ! ! Pusdienā s, kas netika ē sts brokastī s, vakariņ ā s - kas netika ē sts pusdienā s utt. Gatavojot desas bufetē , neviens dzī vnieks nav cietis. … Tomēr ▾ Ar numuriņ iem 3 zvaigznē m gandrī z pietiek, siltā ū dens un krievu valodas TV trū kums viņ iem ir normā ls. Ē diens ir pretī gs! ! ! Pusdienā s, kas netika ē sts brokastī s, vakariņ ā s - kas netika ē sts pusdienā s utt. Gatavojot desas bufetē , neviens dzī vnieks nav cietis. No augļ iem, arbū zs un pa reizei arī melone - kam tas sanā k. Viņ i smē ķ ē pie galdiem, zem kā jā m klī st pieci izsalkuš i, nobruž ā ti kaķ i, un kaķ ē ni vē l aug. Pē c saulrieta sā kas karaoke sveš valodā s (slā vi vakaros dzer kā galē jo lī dzekli, ja nebrauc izklaidē ties pie malas - viesnī cā baigi garlaicī gi). Personā ls krievu valodā bez belmes (izņ emot masieri un pavadoni). Hamam pirmajā dienā ir vē rts apmeklē t - iedegums gulē s vienmē rī gā k. Vienī gais pluss ir Kemeras centrs. Visā visumā . Ja iespē jams, izvairieties no š ī s viesnī cas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabas nebija tī rī tas. Atpū tniekiem vienmē r nepietika ē diena. Cilvē ki ē da veikalos. Istabā s nebija karstā ū dens. Ļ oti ž ē l. Turklā t pats gids no tū roperatora visu laiku bija rupjš un lamā jā s ar atpū tnieki. … Tomēr ▾ Istabas nebija tī rī tas. Atpū tniekiem vienmē r nepietika ē diena. Cilvē ki ē da veikalos. Istabā s nebija karstā ū dens. Ļ oti ž ē l. Turklā t pats gids no tū roperatora visu laiku bija rupjš un lamā jā s ar atpū tnieki... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в центре города Кемер, в 750 метрах от пляжа. Состоит из трех 3-х этажных корпусов. Отель построен в 2000 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Экономичный отель, небольшие, но уютные номера. Подойдёт для молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 55 км от аэропорта г. Анталья, в Кемере, в 750 м через дорогу от городского пляжа.
Pludmales apraksts Общественный галечный пляж находится в 400 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 30 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 1 открытый бассейн 50 м2.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 51 номер, с видом на бассейн, горы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mah. Atatürk Cad. No:2 KEMER/ANTALYA
Tālruņi: +90 242 814 51 68
Tīmekļa vietne: Armeria Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.