Dragos Beach Hotel 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.910
№55 viesnīcas reitingā Kemera
8.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.8 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1989. gadā, pēdējais renovācija veikta 2005. gadā. Teritorijas kopējā platība 1750 kv.m. Viesnīca ietilpst Ķemeru viesnīcu ķēdē Mine Hotels.Vairāk →
аватар nataliya21
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c kā das draudzenes ieteikuma. Pirmo reizi devā mies divatā uz Turciju un bijā m noraizē juš ies. Tač u uztraukums bija veltī gs. Starp citu, par 7 dienā m par diviem (ieskaitot lidojumu) samaksā jā m 43 tū kstoš us rubļ u. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c kā das draudzenes ieteikuma.
Pirmo reizi devā mies divatā uz Turciju un bijā m noraizē juš ies. Tač u uztraukums bija veltī gs. Starp citu, par 7 dienā m par diviem (ieskaitot lidojumu) samaksā jā m 43 tū kstoš us rubļ u.
Ieradā mies 11-40, un mū s uzreiz iekā rtoja istabā.3 stā vā . Istaba ir niecī ga (tā tad 3 zvaigznes), bet mā jī ga un ļ oti tī ra, tikko izremontē ta. Istabā.2 gultas, galds, televizors, kondicionieris, ledusskapis, 2 krē sli, daudz lampu (pie griestiem, pie milzī ga spoguļ a, pie sienas pie galvgaļ iem). Vannas istaba ir maza, bet galvenais, lai tā ir tī ra un gaiš a, ir ū dens. No lodž ijas paveras lielisks skats - pa kreisi kalni, pa labi uz jū ru, bet pa labi ir vē l viena viesnī ca. Uz lodž ijas ir galds un 2 atzveltnes krē sli. Ž ā vē tā js.
Gaitenī ir skapis ar pakaramiem un seifs tajā (maksā.3 dolā ri dienā , bet nez kā pē c neko nemaksā ju. . . naudu neviens neprasī ja, lai gan š veicars ziņ oja par tā s izmaksā m). Nu, es ietaupī ju $ 21.
Kopumā man patika numurs.
Ejam uz restorā nu, tas ir plaš s, nav rindu, ir vieta visiem, un ē diens ir lielisks! Ķ irš i, persiki, nektarī ni, arbū zi, bumbieri, ā boli, vī nogas, gaļ a, zivis, vistas, sē nes un daudzi dā rzeņ i, daudzi sieri, piemē ram, fetas siers, konditorejas izstrā dā jumi un kū kas vismaz 30 vienī bu apjomā , salā ti...varat neatceros visu.
Ē diens ir izcils! Man patika sē ņ u zupa, iesaku.
Kas attiecas uz dzē rieniem - UPI, ū dens, kafijas automā ts, tē jas. Bā rā ir bezmaksas alkohols, bet vī ns man nepatika, ir sauss un atš ķ aidī ts. Alus arī nav ī paš i labs, kā teica. Mē s pat nepamē ģ inā jā m degvī nu.
Viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras, tas ir lieliski! Mē s gā jā m peldē ties 3 reizes dienā , ļ oti ē rti, ko lai saka.
Pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, neskatoties uz to, ka daudzi mū su ruso tū risti (95% ir krievi) ierasti no rī tiem aizņ em sauļ oš anā s krē slus ar saviem dvieļ iem vai pat sakrauj bruģ akmeņ u kaudzes - kā aizņ emti. Un viņ i nezina, kur viņ i atrodas. Teritorija ir tī ra, starp jū ru un viesnī cu ir aleja romantiskā m pastaigā m, pareizā k sakot, daudz viesnī cu rindā un kopē ja aleja. Jū s staigā jat pa to un varat skatī ties kaimiņ u animā cijas programmas (dziesmas, dejas utt. )
Mū su viesnī cā animā ciju kā tā du nemanī ju, lai gan kā dreiz bija kaut kas lī dzī gs diskotē kai.
Viesnī cai ir tikai viens mī nuss - daž reiz numuriņ ā vakaros neuztvē ra wi-fi. Bet pa dienu restorā nā viņ š ķ er perfekti.
Viesnī ca ir lieliska, personā ls ir draudzī gs, ē diens ir visaugstā kajā lī menī , ir peldbaseins. Iesaku visiem!
Ieguvuš i 10 punktus! Par trim zvaigznē m - tas ir galvenais sapnis
аватар stern133
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ir ļ oti pieklā jī gā lī menī : tikā m ā tri nokā rtoti (3 minū tes pē c ieieš anas viesnī cā bijā m istabā ! ), Ē diens ir standarta turku)) (dā rzeņ i, augļ i, vistas). Viesnī cas atraš anā s vieta ir vislabā kā ! Pilsē tas centrs ir pā ris minū š u gā jiena attā lumā , pludmale ir tieš i no viesnī cas pā ri promenā dei (pastaigu taka gar promenā di), pludmalē nav bā ra, bet viesnī cas bā rs ir tuvu. … Tomēr ▾ Viss ir ļ oti pieklā jī gā lī menī : tikā m ā tri nokā rtoti (3 minū tes pē c ieieš anas viesnī cā bijā m istabā ! ), Ē diens ir standarta turku)) (dā rzeņ i, augļ i, vistas). Viesnī cas atraš anā s vieta ir vislabā kā ! Pilsē tas centrs ir pā ris minū š u gā jiena attā lumā , pludmale ir tieš i no viesnī cas pā ri promenā dei (pastaigu taka gar promenā di), pludmalē nav bā ra, bet viesnī cas bā rs ir tuvu. Izklaide viesnī cā.1/nedē ļ ā , meitene dziedā ja angliski un krieviski. Bet tā nav problē ma – pilsē ta deg vakarā un naktī , ir kur aizbraukt. Tuvumā esoš ie 3 naktsklubi noņ em atpū tas problē mu tiem, kam ir no 15 lī dz. . . ))), pludmale ir tuvu, sauļ oš anā s krē sli pietika visiem.
Trū kumi: 1) vannasistabā smirdoš a smaka (solī ja lī dz 2014. gadam veikt remontu un novē rst š o trū kumu); 2) no tuvē jā s viesnī cas lī dz 1 naktī dā rd mū zika (bet tas ir grū tī bas tiem, kam ir mazi bē rni); 3) gaisa kondicionē tā ja ā ra bloks daž ā s telpā s ir apvienots ar 2 istabā m, tas ir, ja kaimiņ i naktī ieslē dza kondicionieri, un jū su balkona durvis ir atvē rtas (jū ra ir ļ oti tuvu, gaiss ir brī niš ķ ī gs) )), tad dungoš ana no gaisa kondicionē tā ja ā ra bloka, kas karā jas balkonā , garantē ti traucē s jū su miegu. Es runā ju konkrē ti par skaitli 353. (Lai gan tā nav liela problē ma)).
Lielā kā daļ a atpū tnieku ir Baltijas pensionā ri. Jaunieš u ir maz. Maz ir arī ģ imenes ar bē rniem.
Viesnī cu iesaku tiem, kas vē las apmesties lē tā k Kemeras centrā , pirmajā rindā .
Вид на отель со стороны пляжа Культурная жизнь Кемера Центральный вход
аватар turziaaa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atraš anā s vieta tieš ā m ir lielā kais pluss! neesi piesiets pie viesnī cas un vienmē r var pastaigā ties, un jū ra ir akmens sviediena attā lumā ! Jū ra silta, tī ra, dziļ umā peld lieli bruņ urupuč i! Ieeja - oļ i, daudz sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta tieš ā m ir lielā kais pluss! neesi piesiets pie viesnī cas un vienmē r var pastaigā ties, un jū ra ir akmens sviediena attā lumā ! Jū ra silta, tī ra, dziļ umā peld lieli bruņ urupuč i! Ieeja - oļ i, daudz sauļ oš anā s krē slu. Daudzi sū dzas par troksni no diskotē kas viesnī cas priekš ā , bet tā ir atrisinā ma problē ma, prasiet istabu ar logiem otrā pusē , mums bija, mē s vispā r neko nedzirdē jā m. Ē diens ļ oti labs: no rī ta olu kultenis, siers, bulciņ as, salā ti, jogurts, ievā rī jumi. Pusdienā s un vakariņ ā s vista vai zivs, zupa, daž ā di piedevas, daudzi deserti. Viss ir garš ī gi. Bet kafija un alkohols neder. Es klusē ju par jupi)) Nepietiek augļ u, arbū zu, vī nogu (ā tri izkliedē jas), daž reiz ā bolus un bumbierus. Visi. Par kaut kā diem volā niem izejiet pilsē tā , uz restorā niem (iesaku mī klā ceptas mī dijas, wow! tieš ā m jā meklē , ne visur pasniedz) No mī nusiem varu atzī mē t pilnī gu izklaides trū kumu, un ar bē rniem vispā r nav ko darī t. Pē rciet ekskursijas paš i, bet ne turku nakti, labā k vienkā rš i doties uz restorā nu.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Cilvē ki, mē s vē l neesam bijuš i š ajā viesnī cā , brauksim uz turieni tikai pē c draugu ieteikuma oktobra mē nesī . Bet tomē r vē los dot padomu tiem, kas dosies pirms mums. Kā sapratā m, lielā kā problē ma ir tā , ka naktī s nevar aizmigt skaļ ā s mū zikas dē ļ ! Š o problē mu ir ļ oti vienkā rš i atrisinā t-nopē rc aptiekā ausu aizbā ž ņ us, paņ em lī dzi, ieliec pa nakti ausī s un guli kā eņ ģ eļ i. … Tomēr ▾ Cilvē ki, mē s vē l neesam bijuš i š ajā viesnī cā , brauksim uz turieni tikai pē c draugu ieteikuma oktobra mē nesī . Bet tomē r vē los dot padomu tiem, kas dosies pirms mums. Kā sapratā m, lielā kā problē ma ir tā , ka naktī s nevar aizmigt skaļ ā s mū zikas dē ļ ! Š o problē mu ir ļ oti vienkā rš i atrisinā t-nopē rc aptiekā ausu aizbā ž ņ us, paņ em lī dzi, ieliec pa nakti ausī s un guli kā eņ ģ eļ i. Tā tas ir!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар blossom1
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
"Dragos" atpū tā mies no 04.06 lī dz 17.06. 2010. gads Viesnī ca ir jauka, maza un klusa. Iekš pusē labi iekā rtots, lifts, divas vī tņ u kā pnes, plaš as atpū tas telpas katrā stā vā . Viens trū kums ir tas, ka pavadoņ i praktiski nerunā krieviski, viņ iem tas bija jā skaidro “uz pirkstiem”. … Tomēr ▾ "Dragos" atpū tā mies no 04.06 lī dz 17.06. 2010. gads
Viesnī ca ir jauka, maza un klusa. Iekš pusē labi iekā rtots, lifts, divas vī tņ u kā pnes, plaš as atpū tas telpas katrā stā vā . Viens trū kums ir tas, ka pavadoņ i praktiski nerunā krieviski, viņ iem tas bija jā skaidro “uz pirkstiem”. Restorā ns ir sadalī ts divā s daļ ā s. Lielā kā daļ a galdu un bufete atrodas iekš telpā s, bet ir divi kondicionieri, tā pē c karstumu nejū t. Otrā galdu daļ a atrodas pie baseina. Bā rs atrodas pagalmā . Ir liels zā liens ar puķ u dobē m un palmā m. Tā lā k ir pludmale. Milzī gs pluss - sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem - bez maksas. Atpū tniekiem no citā m viesnī cā m solā rija ī re maksā ja 3 USD dienā . Tā tad atpū ta pludmalē viņ iem rezultē jā s kā rtī gā summā jeb sauļ oš anā s, guļ ot uz oļ iem. Vē l bija iespē ja doties uz pilsē tas pludmali, kas atrodas aiz Marinas ostas otrā pilsē tas galā , prom no lielajā m viesnī cā m.
Mū su numurs bija standarta divvietī gs. Platī ba ir aptuveni 9 kvadrā ti. Plus neliels priekš nams, vannas istaba ar duš u un balkons. Š ajā viesnī cā ne visiem numuriem ir balkoni, un daž viet duš as vietā ir vannas. Numurā ir liels galds ar spoguli, kondicionieris, TV ar 2 krievu kanā liem, ē rtas un mī kstas gultas. Koridorā liels skapis ar pakaramiem. Trī s zvaigznē m numurs ir ļ oti pieklā jī gs.
Lielais pluss ir tas, ka viesnī ca nav liela. Restorā nā nebija rindu, ē diens bija labs. Galvenokā rt vistas un tī tara ē dieni. Zivis deva reti (2 reizes divā s nedē ļ ā s). Cepta ē diena bija maz, pā rsvarā sautē jums. Daudz dā rzeņ u un garš augu. Desertā augļ i un daž ā das kū kas. Restorā na tē ja ir pretī ga, sula ir atš ķ aidī ta "Yuppi". Bā rā - alus, raki, vietē jais vī ns (baltais un sarkanais), dž ins-toniks, viskijs-kola.
Jū su ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā vis piedā vā s ekskursiju programmu, nepiekrī tiet. Pā ri ielai, iepretim viesnī cai, atrodas ceļ ojumu aģ entū ra Radiant. Lū dzu, skatiet tur. Pakalpojums tā ds pats, bet cenas 2-3 reizes zemā kas. Gidi tur diezgan labi runā krieviski. Enerģ isks un ļ oti smieklī gs. Jū s nenož ē losiet. Sā ciet ar turku pirti. Viesnī cai ir savs hammam, bet tas ir dā rgā ks, nav masā ž as, maskas netaisa. Dodieties ceļ ojumā uz hammam no "Radiant", saņ emiet patiesu baudu.
Kemera pati par sevi ir skaista pilsē ta. Zaļ a, ar interesantu arhitektū ru. Pirmdienā s notiek augļ u un dā rzeņ u tirgus. Noteikti ej. Cenas zemas, izvē le liela. Preces no raž otā ja, viss ļ oti nogatavojies un garš ī gs. Otrdienā s - apģ ē rbu tirgus. Amatierim.
Ir daudz vietu, kur var staigā t. Bū s ko redzē t un fotografē t. Lieliska aktivitā te vakarā , pē c vakariņ ā m. Daudz daž ā du kafejnī cu, restorā nu, disko bā ru. Ir vairā kas lielas diskotē kas ar klubu mū ziku. Piekrastē ir divi parki, starp tiem, gar pludmalē m un viesnī cā m, ir brī niš ķ ī ga aleja, apmē ram kilometru gara. Jums tiek nodroš inā ta romantika un nakts sā ļ ā s vē smas vē suma sajū ta. Nā ciet uz Kemeru, viesnī cu "Dragos" un nenož ē losiet, ka ieradā ties atpū sties Turcijā .
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ i norā dī ja "ar pirkstu pret debesī m" un nekļ ū dī jā s, cenas un kvalitā tes attiecī ba. Kemeras centrs, jū ra "zem kā jā m", sauļ oš anā s krē sli par velti, ē diens kā rtī gs, dzē rieni bā rā no 10-23, numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu, diskotē kas kaimiņ u viesnī cā s, bet nav vē rts koš ļ ā t, apsardze ir apkā rt. … Tomēr ▾ Viņ i norā dī ja "ar pirkstu pret debesī m" un nekļ ū dī jā s, cenas un kvalitā tes attiecī ba. Kemeras centrs, jū ra "zem kā jā m", sauļ oš anā s krē sli par velti, ē diens kā rtī gs, dzē rieni bā rā no 10-23, numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu, diskotē kas kaimiņ u viesnī cā s, bet nav vē rts koš ļ ā t, apsardze ir apkā rt. Un tā s ir trī s zvaigznes! Jā super! Un par animā ciju es teikš u tā : mē s paš i noteicā m toni.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sobaka63
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
!!!!!!!! вид с болкона приятного вам отдыха! красоты с балкона а как вам такие рассветы! вид с балкона на пляж пляж калечный в номере
аватар sobaka63
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba atraš anā s vieta, 150 metri no jū ras, Kemeras centrs (veikali, veikali, tirdzniecī bas vietas, viss ir blakus) Ē diens, tā pat kā visur citur, š ķ iet, ir daudz no visa, bet...kam garš o. Kondicionieris darbojā s, ledusskapis, TV, karstais ū dens vienmē r bija. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta, 150 metri no jū ras, Kemeras centrs (veikali, veikali, tirdzniecī bas vietas, viss ir blakus) Ē diens, tā pat kā visur citur, š ķ iet, ir daudz no visa, bet...kam garš o. Kondicionieris darbojā s, ledusskapis, TV, karstais ū dens vienmē r bija. Nav animā cijas (tuvumā ir daudz visā das izklaides) Istaba tika tī rī ta katru dienu. Ekskursijas tika pasū tī tas no ielas, gidi kompetenti, viss pa vecam, tikai par 20-25 dolā riem lē tā k. Jū ra netā lu, tī ra un skaista. Tiesa, pirmajā dienā viņ i mē ģ inā ja š ķ irties, viņ i iekā rtojā s kaut kā dā skapī pirmajā stā vā (tas laikam biedē visus) Man bija jā iedod 20$ un iekā rtojos skaistā istabā ar skatu uz jū ru (ko darī t? ) Plkst. š oreiz krievvalodī go ir maz, pā rsvarā vā cieš i, poļ i, latvieš i un lietuvieš i.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man viss ļ oti patika, atpū tā mies kopā ar draugu. Istaba normā la, vannasistaba varbū t nav ī paš i laba, bet mazgā ties var. viesnī ca pirmajā piekrastē un pilsē tas centrā , lī dz visiem parkiem, veikaliem, klubiem - 5 min gā jiens, 2 nedē ļ u laikā meitene 2 reizes spē lē ja vijoli un bija turku nakts, tas ir neaizmirstams! vakarā vienmē r skan mū zika pie bā ra spē lē , gribē tā ji var dejot) Ē diens brī niš ķ ī gs, gaļ as un augļ u pietiek, personā ls ļ oti draudzī gs, bet veļ u un dvieļ us maina ne pā rā k biež i, bet tie ir sī kumi) pludmalē , sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas, tikai dvieļ i tiek maksā ti, bet oļ iem ir savas priekš rocī bas) jū ra ir Ļ OTI tī ra) Iesaku viesnī cu tiem, kas vē las aktī vi atpū sties, tusē t, pastaigā ties, daž reiz vakarā pasē dē t viesnī cā ar patī kama mū zika, negaidiet, ka jū s izklaidē sieties). … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika, atpū tā mies kopā ar draugu. Istaba normā la, vannasistaba varbū t nav ī paš i laba, bet mazgā ties var. viesnī ca pirmajā piekrastē un pilsē tas centrā , lī dz visiem parkiem, veikaliem, klubiem - 5 min gā jiens, 2 nedē ļ u laikā meitene 2 reizes spē lē ja vijoli un bija turku nakts, tas ir neaizmirstams! vakarā vienmē r skan mū zika pie bā ra spē lē , gribē tā ji var dejot) Ē diens brī niš ķ ī gs, gaļ as un augļ u pietiek, personā ls ļ oti draudzī gs, bet veļ u un dvieļ us maina ne pā rā k biež i, bet tie ir sī kumi) pludmalē , sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas, tikai dvieļ i tiek maksā ti, bet oļ iem ir savas priekš rocī bas) jū ra ir Ļ OTI tī ra) Iesaku viesnī cu tiem, kas vē las aktī vi atpū sties, tusē t, pastaigā ties, daž reiz vakarā pasē dē t viesnī cā ar patī kama mū zika, negaidiet, ka jū s izklaidē sieties)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар N-ka
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas Kemeras centrā . Lī dz visiem klubiem paiet apmē ram 5 minū tes. Es izgā ju no viesnī cas un uzreiz no pludmales. Tas ir lieliski. Ē dinā š ana notika blakus esoš ajā Lancora 4 * viesnī cā , jo. kad ieradā mies viesnī ca vē l nebija pilna. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Kemeras centrā . Lī dz visiem klubiem paiet apmē ram 5 minū tes. Es izgā ju no viesnī cas un uzreiz no pludmales. Tas ir lieliski. Ē dinā š ana notika blakus esoš ajā Lancora 4 * viesnī cā , jo. kad ieradā mies viesnī ca vē l nebija pilna.
Dragosam un Lankorai ir viens ī paš nieks un tie atrodas netā lu, tā pē c tas ir ļ oti ē rti. Ē diens bija vienkā rš i lielisks. 3* viesnī ca ir tikai sapnis. Mū su viesnī cā diskotē kas nebija - to var norakstī t uz plusiem, jo ​ ​ kurš gribē ja gulē t un kurš ne, tas bez problē mā m varē ja doties uz jebkuru klubu bez maksas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums aug15443
Pastāstiet man, lūdzu, kāds ir labs hammam netālu no Dragos Beach viesnīcas, pastaigas attālumā? un kādas ir izmaksas?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums aug15443
Pastāstiet, cik maksā ar jahtu kuģot pa salām Vidusjūrā un Egejas jūrā, aģentūrā uz ielas.Un cik maksā ekskursijas uz Tahtali kalnu un Janartašu, arī ne no viesnīcas gida.Paldies par tavu atbildi.
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums tkusx5ee
Sveiki!Lidojam kopā pie jums 7.septembrī.Esmu ieinteresēts ņemt līdzi šampūnus,dusas želejas.tu?
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
iemiesojums somkz
Šovasar dragos viesnīcās bija veikals, palīdziet man atrast šī veikala pārdevēju, kā viņu sauca, kas zina?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums elena0881
Lūdzu, pastāstiet man, kas zina. Jūnijā braucam uz šo viesnīcu, viesnīcu rezervējām paši bez tūrisma aģentūras. Kā nokļūt viesnīcā no lidostas. Vai viesnīca nodrošina transporta pakalpojumus? vai tas ir bezmaksas?? Turklāt vai pie viesnīcas ir kādas kafejnīcas, kur var paēst?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был открыт в 1989 г, последний ремонт производился в 2005 г. Общая площадь территории составляет 1750 кв.м. Отель входит в сеть кемерских отелей Mine Hotels.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталья, в г. Кемер.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа – 30 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 бара, магазины на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 99 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Deniz Cad. No:37, 07980, Kemer
Tālruņi: (90 242) 8142490
Tīmekļa vietne: Dragos Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.