Stella Hotel 4*– Atsauksmes

125
Novērtējums 6.310
№121 viesnīcas reitingā Kemera
7.8 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Chamvyuva ciematā, netālu no Kemeras. Pludmale atrodas tikai 150 metru attālumā. Viesnīca uzcelta 2004. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Lieliska izvēle budžeta relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар lonida2006
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ieradā mies vakarā , ā tri iekā rtojā mies, kaut arī rezervā tā , viesnī ca bija pilna, bet pē c mū su lū guma 9-00 tikā m pā rcelti uz izcilu istabiņ u ar skatu uz kalniem un ar lielu balkonu, diemž ē l visas pozitī vā s atsauksmes ar to arī beidzā s. … Tomēr ▾ Ieradā mies vakarā , ā tri iekā rtojā mies, kaut arī rezervā tā , viesnī ca bija pilna, bet pē c mū su lū guma 9-00 tikā m pā rcelti uz izcilu istabiņ u ar skatu uz kalniem un ar lielu balkonu, diemž ē l visas pozitī vā s atsauksmes ar to arī beidzā s. hamam ir samaksā ts un sā k agresī vi grū stī t par 20 dolā riem no sliekš ņ a un pie pirmā s izdevī bas tas pats attiecas uz seifu un Wi-Fi, animā cijas vispā r nav, ā rā uz balkona nolū za rokturis - jautā ju divas dienas, un galu galā tas bija jā labo paš am.
Ē diens ir š ausmī gs - ņ emot vē rā , ka 95% slā vu atpū tā s ē dienkartē varē ja ņ emt vē rā kā dus neitrā lus ē dienus, ē dienkartē tikai austrumnieciskos, no kuriem vē ders apstā jā s treš ajā dienā , ē damistabā un brī vā dabā . apgabals srach ir neticami, centrā kaut kā noslaucī ts, un zem galdiem pā rtikas pā rpalikumi un traipi no izš ļ akstī tā ē diena.
Un pats interesantā kais ir baseins, es ilgu laiku nevarē ju saprast, kā pē c pie tā neviens neatpū š as, apgū los un sā ku redzē t gaismu - caur ž ogu ir atkritumu izgā ztuve, un sliktā kajā sapnī š ī smaka. nevar iedomā ties, ja pū š no jū ras vē jš , tad š ī smaka ir ē damistabā un istabā s ar skatu uz baseinu. Pa ceļ am uz jū ru visi izbrauc cauri š ai atkritumu izgā ztuvei, pareizā k sakot, izskrien cauri, aiziet nav iespē jams.
Varbū t vienī gais pluss ir jū ra, tur ir vienkā rš i maģ iski, bet viesnī cai ar to nav nekā da sakara. Otro reizi uz š o vietu noteikti nebrauksim.
аватар nataliya_gurnevich
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ceļ ojis ar 5 gadus vecu bē rnu. Iekā rtojā mies 30 minū tē s pē c ieraš anā s, ir ap 11.00, ē kā pā ri ceļ am. Priekš rocī ba, dzī vojot tā lā kā ē kā , bija tā , ka tur bija kluss, no logiem daļ ē ji paveras skats uz kalniem. … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar 5 gadus vecu bē rnu. Iekā rtojā mies 30 minū tē s pē c ieraš anā s, ir ap 11.00, ē kā pā ri ceļ am. Priekš rocī ba, dzī vojot tā lā kā ē kā , bija tā , ka tur bija kluss, no logiem daļ ē ji paveras skats uz kalniem. Istaba maza, bez balkona, bet jaunas mē beles, santehnika, viss strā dā ja. Varbū t no plusiem tas ir viss (
Viesnī cā ir daudz cilvē ku, ē damistabā ne vienmē r bija pietiekami daudz galdu, krē sli ir nobruž ā ti, applū duš i, galdi ne vienmē r ir kā rtī gā stā voklī , bet trakā kais ir tas, ka nav gaisa kondicionē š anas. ē damistaba, ne pa dienu, ne vakaru nav iespē jams paē st aizsmakuma dē ļ , kā arī ē st š ajā karstumā ! ! uz ielas pie baseina ir galdiņ i, kuri vienmē r ir aizņ emti ((ē diens garš o kā parasti visā s Turcijas viesnī cā s, nav liela sortimenta, pā rsvarā karstie rī si un vista, cepta skumbrija, kā dreiz bija vē l viena jū ras zivs, var uzkodas pieauguš ajam, bē rns ir izvē lī gs ē dienam, daž reiz gā jā m uz vietē jo restorā nu, 100 metrus no viesnī cas, viņ i nemā k gatavot picu (((
Pludmale ir aptuveni 5 minū š u gā jiena attā lumā gar kaimiņ u viesnī cā m, no kurā m vienā ir atkritumu tvertnes un smaka, no kuras nevar izvairī ties. Pludmale! ! Viena nepā rtraukta pludmales josla visā m viesnī cā m, tā s izceļ as ar zī mi pie ieejas, pludmales nav nož ogotas viena no otras, tā pē c niecī gā s Stellas pludmales pirmā rinda biež i vien ir piespiesta ar sauļ oš anā s krē sliem no blakus esoš ajā m viesnī cā m. Brī vo sauļ oš anā s krē slu nav tik daudz, lai paņ emtu bez maksas – mē ģ iniet ierasties pludmalē ne vē lā k kā.8. 00! Bā rā pludmalē no dzē rieniem, auksta ū dens un jupi, alus un citi dzē rieni tiek apmaksā ti, atved maizī tes, ceptas sojas pupiņ as un keč upu, "harburgeriem" 16.30, pludmalē pirms pusdienā m nav ko ē st.
Ieeja jū rā ir oļ i, lieli un lieli akmeņ i, tas netraucē ja man un manam bē rnam, kuriem tiek pā rdoti koraļ ļ i, lai sā pes staigā tu.
Jū ra, protams, ir pasakaina - tī ra, silta, valdzinoš a gadu no gada!
Baseinā labā k nepeldē ties, pē dē jā dienā bē rnam bija 39 temperatū ra un vemš ana, baseinā dzē ra ū deni - zarnu infekcija.
Es neatgriezī š os š ajā viesnī cā , diemž ē l nevaru to ieteikt. Administrā cija vē las pievē rst uzmanī bu ē damzā les un visas viesnī cas higiē nai!
Pā rā k dā rga pā rē jai daļ ai, viesnī ca iegū st 2-3 zvaigznes.
аватар anna12zhm1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ties š ajā "brī niš ķ ī gajā " viesnī cā laika posmā no 22.08. 2019 lī dz 29.08. 2019 ar ģ imeni 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Baseins ir normā ls. Viens slaids un tad pa stundā m. Un pipete ir tā da, ka mē s devā mies jū rā . … Tomēr ▾ Atpū ties š ajā "brī niš ķ ī gajā " viesnī cā laika posmā no 22.08. 2019 lī dz 29.08. 2019 ar ģ imeni 2 pieauguš ie un 2 bē rni.

Baseins ir normā ls. Viens slaids un tad pa stundā m. Un pipete ir tā da, ka mē s devā mies jū rā . Pirmkā rt, ir oļ i, tas neticami sadedzina, lī dz apdegumiem. Un vī rieti kā rdinā ja č ū ska. Mē s klusi izkā pā m no ū dens un atgriezā mies viesnī cā . Viņ š atbrī vojā s no bē rniem pie baseina, un es devos jautā t, ko darī t. Reģ istratū rā man teica, ka, ja č ū ska bū tu saindē ta, viņ š lī dz š im laikam bū tu salī mē jis kopā spuras.

Nā kamajā dienā abi kaut ko pagarš ojā m. Š ķ ita, ka tas deg. Sā kumā viņ a, viņ š atlē ca, bet otrajā es. Mē s pā rcē lā mies uz citu vietu. Bet tas nav redzams, lai gan ū dens ir tī rs.

Skats no mū su loga:

Divas kafejnī cas un citas viesnī cas logi. Lai pā rģ ē rbtos, viss ir jā aizver. Lai izslē gtu gaisa kondicionieri, ir jā aizver durvis uz balkonu (ne vienmē r pirmo reizi) un jā ievieto magnē tiskais atslē gu piekariņ š speciā lā kabatā.
Vakarā vienkā rš i spē lē jiet mū ziku, piemē ram, diskotē ku. Reiz pie baseina bija deju meistarklase. Divas dejas nodejoja un aizgā ja. Runā ja, ka viņ i nā kuš i no citas viesnī cas. Bet tie bija laikā , kad visi ir vai nu jū rā , vai atpū š as. Viena forš a lieta, jū s varat doties uz jū ru jebkurā laikā . Pastaigā jā mies pē c vakara, ū dens bija silts.

Jū ra ir tikai bumba, tikai jā bū t koraļ ļ iem. Š eit ir vē rts doties, bet ne uz š o viesnī cu. Ejiet tā lu lī dz jū rai.

Es neesmu redzē jis ū dens aerobiku. Pludmale ir maza. 4 lietussargi plati, sauļ oš anā s krē sli saplē sti, sē dekļ i ar kaut ko piepildī ti.
аватар vnebesfera
plusi: — pieklā jī ga, kā rtī ga, tī ra telpa; - kvalitatī vs personā la darbs. paldies viesmī ļ iem, pavā riem, istabenē m, bā rmeņ iem, administratoriem. ir skaidrs, ka darbinieki cenš as padarī t uzturē š anos ē rtu; - garš ī gas un daudzveidī gas pusdienas un vakariņ as; - daudz dā rzeņ u un garš augu; - laba tē ja tē jkannā s un slikta tē ja maisiņ os; - laba kafija restorā nā ; - daudz arbū zu. … Tomēr ▾ plusi:
— pieklā jī ga, kā rtī ga, tī ra telpa;
- kvalitatī vs personā la darbs. paldies viesmī ļ iem, pavā riem, istabenē m, bā rmeņ iem, administratoriem. ir skaidrs, ka darbinieki cenš as padarī t uzturē š anos ē rtu;
- garš ī gas un daudzveidī gas pusdienas un vakariņ as;
- daudz dā rzeņ u un garš augu;
- laba tē ja tē jkannā s un slikta tē ja maisiņ os;
- laba kafija restorā nā ;
- daudz arbū zu. pludmalē es gribē tu aukstus arbū zus;
– 5-7 minū š u gā jiens lī dz jū rai;
- ir pietiekami daudz gultas.
mī nusi:
- bē rnu rotaļ u istabas kā tā das nav. atrodas sasmē rē juš ā aklā zarnā un piepildī ta ar putekļ ainiem, smirdoš iem spilveniem, kas zina, ko. š ā da attieksme pret bē rnu atpū tu izskatā s dī vaina, ņ emot vē rā , ka lielā kā daļ a atpū tnieku ierodas viesnī cā ar bē rniem. Gribē tos bē rnus vakarā aizsū tī t uz rotaļ u istabu, un sē dē t pie baseina pie galda, papļ ā pā t, iedzert kafiju.
Kā du iemeslu dē ļ slaids darbojas ierobež otu laiku. š ī iemesla dē ļ nebija iespē jams uzkā pt.
- cirtainais animators neskaitā s: vulgā ri konkursi, diezgan zemiski izteikumi par atpū tniekiem, katru vakaru 20 minū tes vienas un tā s paš as "disko" dziesmas bē rniem, radoš ums 0. dī vaini, ka cilvē kiem var maksā t naudu par š ā das kvalitā tes darbu. ;
- Brokastis ir sliktas. tie, kas pieraduš i pie Eiropas viesnī cu brokastī m, gatavojas stresa testam;
- daudzi atpū tnieki smē ķ ē tieš i ē š anas laikā , neskatoties uz saviem bē rniem un pat citu cilvē ku maziem bē rniem pie blakus galdiņ iem;
- slikta kafija pludmales bā rā ;
- 11:00 pludmalē viesnī cas pludmales puika griež arbū zu. pirmajā s divā s dienā s pā tagas puika nogrieza arzuba loku, izgrieza no tā serdi, apē da to manā priekš ā un pā rgrieza pā rē jo loku manā š ķ ī vī . starplaikos arbū zu atpū tniekiem viņ š pats aprija arbū za gabalus kopā ar kauliem.
- atpū tnieki no rī ta aizņ em sauļ oš anā s krē slus ar saviem dvieļ iem un atstā j pludmali lī dz nā kamajai "atnā kš anai".
Turklā t:
- tī ra silta jū ra;
- debesis bez neviena mā koņ a;
— pā rsvarā mierī ga jū ra;
- skats uz lieliskajiem kalniem;
- vasaras kū rorta karstums.
Cietas trī s zvaigznes.
Bijā m apmierinā ti ar braucienu. Kas vē las vairā k, pievienojiet budž etam 400-700 dolā rus.
аватар zea.15338
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cas teritorija nav liela, bet ā rpus teritorijas ir kur staigā t, lī dz jū rai apmē ram 5 minū tes ar kā jā m lē nā m. Numurs bija ekonomisks papildu ē kā , pā ri ceļ am. Bet tas bija pluss! Lieta ir jaunā ka, un tā pē c viss ir jaunā ks. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija nav liela, bet ā rpus teritorijas ir kur staigā t, lī dz jū rai apmē ram 5 minū tes ar kā jā m lē nā m.
Numurs bija ekonomisks papildu ē kā , pā ri ceļ am. Bet tas bija pluss! Lieta ir jaunā ka, un tā pē c viss ir jaunā ks. TV, AC, matu fē ns viss darbojas. Lī dz galvenajai ē kai 2 min. Bet mū ziku un kliedzieni naktī nedzird. Skats pa logu bija vē ss, uz Tahtali. Tas ir pasakains. Viesnī ca ir nevis 4, bet cieta trī s. Č etri ir zemā ki par pā rtiku un animā ciju. Nav liela sortimenta, gaļ ai un nedaudziem augļ iem, un pludmalē nav alkoholisko dzē rienu un sojas kotletes pē cpusdienas tē jai.
Bet par saviem 700 eiro viņ š velk seš as naktis uz diviem. augļ us un jū ras veltes var viegli un lē ti iegū t Kemerā . Tas ir 15 minū tes ar autobusu. Viesnī ca atrodas Camyuva rajonā . Teritorija ir lieliska. Ļ oti zaļ i un lieliski kalni. Oļ u pludmale (labā k ņ emt kurpes), bet ū dens ir kā asara. Animā cija var teikt, ka nē , tā ir ļ oti vā ja. Iesaku budž eta brī vdienā m, un, ja vajag kaut ko, piemē ram, jū ras veltes, augļ us, saldē jumu, diskotē kas vai jebko citu, par nelielu piemaksu atradī si tuvumā . un kopumā es domā ju, ka tas bū s lē tā k nekā paņ emt labu 4 vai 5.
Izlem tu. Un bijā m apmierinā ti. Un protams liels paldies AIRVOYAGE Kramatorskā . Iesaku visiem Viņ i ir labā kie. Tatjana, Sergejs un Jekaterina. Sveiki un paldies.
аватар chumak1979
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m trī s, divi pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns. No pā rē jā m š ajā viesnī cā atstā ja pasakainā kos un patī kamā kos iespaidus! Pē c nogurdinoš a nakts lidojuma uzreiz tikā m iekā rtoti brī niš ķ ī gā mā jā pā ri ceļ am no galvenā s ē kas, par ko ATSEVIŠ Ķ I MILZĪ GS PALDIES ADMINISTRATORIEM ORHANAM! ! ! Mā jā (bungalo) tikko veikts remonts, viss jauns, skaists, atseviš ķ a ieeja no citas ē kas. … Tomēr ▾ Mē s bijā m trī s, divi pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns. No pā rē jā m š ajā viesnī cā atstā ja pasakainā kos un patī kamā kos iespaidus! Pē c nogurdinoš a nakts lidojuma uzreiz tikā m iekā rtoti brī niš ķ ī gā mā jā pā ri ceļ am no galvenā s ē kas, par ko ATSEVIŠ Ķ I MILZĪ GS PALDIES ADMINISTRATORIEM ORHANAM! ! ! Mā jā (bungalo) tikko veikts remonts, viss jauns, skaists, atseviš ķ a ieeja no citas ē kas. Apkā rt citronkoki, eksotiski augi un palmas! ! ! Tī rs, kā ds gaiss. tikai sapnis! ! ! Teritorija pie ē damzonas ir mā jī ga, vienmē r var atrast vietu, atpū tnieki ir draudzī gi. Jū ras š arms. Skaisti, tī ri, ainava apkā rt brī niš ķ ī ga, tuvu un patī kami doties! Viss nepiecieš amais, pasts, veikali, tirgi, viss ir blakus. Vienī gais, ka ē diens varē tu bū t daudzveidī gā ks, bet tie ir nieki, salī dzinot ar pā rē jā m viesnī cas priekš rocī bā m. ES iesaku!
дорога к домику
аватар _218955
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca pilnī bā attaisno savu cenu. Ē diens, serviss, hammam, vannas istaba, istabiņ a, pludmale, baseins, vispā r viss atbilst standartam. Liels paldies viesnī cas administrā cijai, Olgai, masieriem Gokhan, Hasan, pavā riem! Katru dienu saņ ē mā m masā ž u, katru otro dienu hammam. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā attaisno savu cenu. Ē diens, serviss, hammam, vannas istaba, istabiņ a, pludmale, baseins, vispā r viss atbilst standartam. Liels paldies viesnī cas administrā cijai, Olgai, masieriem Gokhan, Hasan, pavā riem! Katru dienu saņ ē mā m masā ž u, katru otro dienu hammam. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta attiecī bā pret pludmali, visi veikali, autobusu pietura, pasta banka, bankomā ti. Skaisti kalni, jū ra, koki. Ieeja jū rā ir akmeņ aina un smilš aina. Š ajā zonā visas viesnī cas ir 4 * un 5 * Pludmale neatš ķ iras no 5 * un 4 * +. Pludmale man patika arī tā pē c, ka, salī dzinot ar Bildibi un Kemeras centru, tā ir brī vā ka un ieeja jū rā labā ka. Pludmalē pē cpusdienā vienmē r ir tē ja, ū dens, karstie ē dieni. Mans vī rs, kurš neē d visu, bija apmierinā ts ar ē dienu. Kā novē lē jums: ja numuriņ os tiks atjaunoti palagi un gultas pā rklā ji, bū s super, tā pē c š ajā viesnī cā viss cilvē kam nepiecieš amais ir nodroš inā ts un tur! Novē lu viesnī cai labklā jī bu!
аватар T-vindek
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s devā mies uz š o viesnī cu karstā tū rē , es, mans vī rs un 2 gadus vecs bē rns. 2019.  gada jū nijā Es zinā ju, ka viesnī ca nav lieliska, bet tā nebija arī slikta. Centī š os aprakstī t pē c iespē jas objektī vā k. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz š o viesnī cu karstā tū rē , es, mans vī rs un 2 gadus vecs bē rns. 2019.  gada jū nijā
Es zinā ju, ka viesnī ca nav lieliska, bet tā nebija arī slikta. Centī š os aprakstī t pē c iespē jas objektī vā k.
Reģ istrē š anā s/istaba
Ieč ekojā s 15-16 bez problē mā m, izrā dī ja istabiņ u, pastā stī ja par viesnī cu. Istaba nav slikta, bet vannasistaba skumī ga: tumš s, smaka ir novecojusi (to var redzē t no tualetes), ū dens no krā na arī smarž o, duš as galva bija sarū sē jusi un briesmī ga, tā sitā s pareizi glā zē ar daž ā m noteciņ ā m. Uzreiz lū dzā m salabot - salabojā m - piekā rā m jaunu lejkannu. Miskaste ir bē dī ga, ar pedā li neatveras, vajag tikai ar roku pacelt vā ku, kas ir nepieņ emami. Ar š o vē rsā mies reģ istratū rā - teica piedod, bet jau nā koš ā gada laikā visu mainī sim (KO? ). . . tā pē c nā cā s atkritumus nolikt maisā pie spaiņ a.
Kondicionieris ir vecs, 4dien sā ka š ausmī gas skaņ as, beigā s bija kā veca tvaika lokomotī ves dū koņ a.
Balkons ar skatu uz blakus viesnī cu un kalniem, skaists. Bē rnam atveda gultiņ u ar baigo matraci, atsperes tā das, ka pat apsē sties nevar. . . visiem nā cā s gulē t uz 2 saklā tā m gultā m.
Tī rī š ana. Viņ as praktiski nebija. Man ir aizdomas, ka viņ i slaucī ja grī du...un viss. Gulta netika mainī ta, dvieļ i tika mainī ti reizi 7 dienā s.
Uzturs. Daudzveidī gs, ir no kā izvē lē ties. Vienmē r pusdienā s un vakariņ ā s vista daž ā dā s formā s, reizē m cita gaļ a, aknas, zivis, cepta siļ ķ e, 1 reizi bija skumbrija. Daudz dā rzeņ u un garš augu, sautē ti dā rzeņ i, mē rces, laistī š ana. Skumjas ar augļ iem - ā boliem, apelsī niem un greipfrū tiem visas 7 dienas. Turcijas vakarā viņ i iedeva aprikozes - visi vienkā rš i uzspieda uz tā m.
Dzē rieni - ū dens, tē ja un kafija automā tā , daž as ķ ī miskā s "sulas" arī no aparā ta, uz bā ra kola / sprite / fanta. Alkoholu nedzē rā m, bet redzē jā m sarkano/balto vī nu, dž inu, viskiju, kokteiļ us. Bā rā pusdienu/vakariņ u laikā pastā vī gas rindas, liels mī nuss.
Pludmale.
Pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā . Oļ i, ieeja jū rā ir lieli oļ i, labā k valkā t č ī bas. Es neiesaku bē rniem, mū su bē rns nenovē rtē ja oļ us, negribē ja iet uz jū ru, tikai uz rokā m gar pludmali. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par brī vu, bet par maz. . . agrā k bija jā iet aizņ emties. Pludmales dvieļ i tiek apmaksā ti vai paš i. Pludmalē ir bā rs, ir bezmaksas ū dens, tā s paš as "sulas" no aparā ta un kafija. Daž kā rt pē cpusdienā bija burgeri. Pā rē jais tiek apmaksā ts, saldē jums ir 1 USD par 2 kausiņ iem.
Animā cija.
Viņ as praktiski nav. Vakarā uz pusstundu ir kaut kas bē rniem, lī dz 23 diskotē ka pieauguš ajiem, ja godī gi, garlaicī gi. Devā mies ar bē rnu uz rotaļ u laukumiem krastmalā .
Apkalpoš ana.
Ļ oti labi. Visi atsaucī gi, restorā nā vienmē r centā s visu iztī rī t, vienmē r skraidī ja apkā rt, labi darī ts. Arī administratori ir jauki cilvē ki. Bā rmenis vienatnē ar visiem netika galā . Atseviš ķ i gribē tos izteikties par daž iem "tū ristiem". . . ž ē l personā lu ar tik neadekvā tu - vieni dzē ra kā rtī gi, tā ka pusdienlaikā jau gulē ja pie bā ra, citi vienkā rš i č akarī gi, treš ie , satriecoš i, aplē ja viesnī cu ar dzē rieniem, nemitī gi tī rī ja pē c tiem. . . vispā r ž ē l viesnī cas personā la ar tā diem tū ristiem, lieliski turē ties pie tā diem "tū ristiem". Daž iem izdevā s uztaisī t skandā lu, jo, redz, viņ i atpū tā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s un bija labā k. . . it kā viņ i neredzē ja, kur cilvē ki dodas, dī vaini.
No mī nusiem arī š ī plastmasa ļ oti pā rsteidza - visas ū dens krū zes ir plastmasas. . . katru dienu š ī s plastmasas ir tonnā m. . . visi dzer ū deni un miskastē...vismaz papī ra krū zes.
Vispā r neslikti, izvē lī gajiem tū ristiem. Pats ciemats ir nedaudz garlaicī gs, viesnī cā nav animā cijas, tā pē c jaunieš iem un bē rniem bū s garlaicī gi.
аватар katarina_08
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar labu nakti! Viesnī ca izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, tagad viesnī cā ir mū su bē rni un viņ u vecvecā ki. Neskatoties uz reģ istrē š anos pulksten 14:00, viņ i tika ievietoti pē c ieraš anā s pulksten 9:00, zinot, ka mū su bē rni bija nedaudz pā rsteigti, kad viņ i mums piezvanī ja un ar entuziasmu stā stī ja, ka viņ iem viss garš oja, ē diens un draudzī gā vide viesnī cā , viņ i teica, ka tā bija ļ oti mā jī ga vieta. … Tomēr ▾ Ar labu nakti! Viesnī ca izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, tagad viesnī cā ir mū su bē rni un viņ u vecvecā ki. Neskatoties uz reģ istrē š anos pulksten 14:00, viņ i tika ievietoti pē c ieraš anā s pulksten 9:00, zinot, ka mū su bē rni bija nedaudz pā rsteigti, kad viņ i mums piezvanī ja un ar entuziasmu stā stī ja, ka viņ iem viss garš oja, ē diens un draudzī gā vide viesnī cā , viņ i teica, ka tā bija ļ oti mā jī ga vieta. Mē s vē lamies atpū sties kopā un redzē t paš i! Puiš i, kuri atstā j atsauksmes, lū dzu, esiet gan objektī vi, gan subjektī vi! Galu galā mē s paš i nosakā m savas dzī ves ritmu un veidojam savus plā nus, un veidojam savu noskaņ ojumu !! ! ! pozitī vas emocijas !!!!!!!!!!!!!!!!! ! Atstā j visu savā s vietā s! Jauku ceļ ojumu un noskaņ ojumu visiem!!!!!!!!!!!!!! ! Gribē tu ņ emiet vē rā , ka mē s paš i esam pieredzē juš i tū risti, reiz bijā m Turcijā , ar ko viņ i nebija apmierinā ti, un tagad tā ds sajū smas no mī ļ ajiem lika atgriezties, lai pā rdomā tu savu attieksmi un saprastu - varbū t pirmajā reizē vieta nav izvē lē ta pareizi , vai varbū t kompā nija! Noteikti varu teikt, ka mammas sirds priecā jas, kad bē rni priecī gi!!!!! ! Kad atgriezī š os pievienoš u foto! Visi labi iespaidi un atpū ta!
аватар eleha69
Man viss ļ oti patika. Ļ oti jauks skats no istabas balkona uz galveno ielu. Par viesnī cas atraš anā s vietu labā k nedomā t, lī dz jū rai 5 minū š u gā jiena attā lumā . Istaba tī ra, ē rta, ē rta! Ē diens daudzveidī gs, viss ē dams. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika. Ļ oti jauks skats no istabas balkona uz galveno ielu. Par viesnī cas atraš anā s vietu labā k nedomā t, lī dz jū rai 5 minū š u gā jiena attā lumā . Istaba tī ra, ē rta, ē rta! Ē diens daudzveidī gs, viss ē dams. Hamam un pirts atļ auts bez problē mā m. Vienī gais, kas traucē ja pē c pulksten 23, ir ļ oti skaļ a mū zika no tuvē jā s viesnī cas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums AZAROV08
Labdien, visiem) Pastāstiet man, lūdzu, par ceļu uz pludmali. Cik tuvu tas ir Vai, šķērsojot ceļu, ir intensīva satiksme. Otrajā rindā vēl nekad neesmu bijis) Paldies)
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums n3eze15q
gribu atrast
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
iemiesojums VLAD_5
Es pirmo reizi dodos uz Turciju. Par Stelu visi raksta, ka Guļa uzreiz uzliek būrus par 30 dolāriem. Tātad visur viesnīcas aprakstā rakstīts, ka sauna un turku pirts ir bez maksas. Kāpēc tad viņi notriec vecmāmiņas no sliekšņa?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums ramazza
Puiši, kas notiek ar Stellu jaunajā sezonā? Nogalina nekonsekvences pārskatus! Nez kāpēc šķiet, ka kopumā ir labi. Un cena par to ir 3 kapeikas.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Чамвьюва, недалеко от Кемера. Пляж находится всего в 150 метрах. Отель построен в 2004 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Отличный выбор для бюджетного спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 10 км от г. Кемер. 65 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м, через автомобильную дорогу. Протяжённость – 50 м. Заход в море – галька.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан – крытая секция рассчитана на 100 человек, открытая на 100 человек.

Бар у бассейна 10:00 - 22:30.

Wi-Fi (платно).

1 открытый бассейн, без подогрева, площадь 180 кв.м, часы работы 08:00-19:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн (5 кв.м).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 1 водная горка, часы работы 10:30-12:00 и 15:30-17:00. В команде аниматоров 3 человека.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 94 номера в основном 6-этажном здании и дополнительном здании Anex (через дорогу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Çamyuva Mahallesi, Turizm Blv,. No:3, 07980 Kemer/Antalya
Tālruņi: T: 0(242) 824 75 25, F: 0(242) 824 70 11
Tīmekļa vietne: Stella Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).