Kemer Dream Hotel 4*– Atsauksmes

166
Novērtējums 6.410
№112 viesnīcas reitingā Kemera
5.9 Numurs
5.6 apkalpošana
5.9 Tīrība
5.6 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras centrā, 300 metru attālumā no pludmales. Pastaigas attālumā atrodas dažādi bāri, diskotēkas un veikali, promenāde, Moonlight Park. Viesnīca sastāv no divām ēkām: 2003. gadā celts A korpuss, 2015. gadā tika veikts pēdējais remonts un uzbūvēts korpuss B. Viesnīca ir lieliski piemērota jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар marinaradikal13
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien) ar draudzeni un viņ as dē lu 11.05. 2023 apmeklē ja Kemer Dream Hotel. Pē c tū roperatora domā m, š ī viesnī ca tika iebilsta pret labu, jaunieš u 4+* kategorijas viesnī cu, patiesī bā viesnī cu ir grū ti attiecinā t pat uz 3 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Labdien) ar draudzeni un viņ as dē lu 11.05. 2023 apmeklē ja Kemer Dream Hotel. Pē c tū roperatora domā m, š ī viesnī ca tika iebilsta pret labu, jaunieš u 4+* kategorijas viesnī cu, patiesī bā viesnī cu ir grū ti attiecinā t pat uz 3 zvaigznē m. Ieraš anā s dienā iekā rtojā s 10:00, tas ir vienī gais pluss, viss pā rē jais vienkā rš i pretī gi! Ierodoties mū s nerā dī ja istabā , neteica informā ciju par viesnī cu. Istaba, kas bija paredzē ta trim personā m, izrā dī jā s divvietī ga istaba + saliekamā gulta.
Ē diens vienkā rš i riebī gs, brokastī s no vā rda vispā r nav ko ē st, viesi staigā ja riņ ķ ī gar galdiem cerī bā vismaz kaut ko izvē lē ties, pusdienas un vakariņ as labā kas, bet nav izvē les, tikai viena gaļ a un viens garnī rs, gurķ is, tomā ts, un pā ris salā ti ar mē rcē m vietē jā raž ojuma, kā arī zupa. Bē rns visu dienu bija izsalcis, viss, ko viņ š paspē ja apē st, bija uzkoda alus pitas maizei ar kaut kā du malto gaļ u.
No augļ iem tikai ā boli un apelsī na gabaliņ i.
Un arī viss ē diens nav parakstī ts.
Alkohols ļ oti nekvalitatī vs, ar kaut kā du dī vainu smaku, bez alus neko citu dzert nevar.
Viesnī cā vispā r nav animā cijas, lai gan vē lreiz minē š u, ka viesnī ca tika ieteikta kā ballī š u un jaunieš u viesnī ca un laba animā cija. Uz visiem jautā jumiem bija viena atbilde.
Atpū tā mies nevis ziemā , bet maija vidū , kad sezona jau rit pilnā sparā . Pagā juš ajā gadā viesojā mies viesnī cā Alanjā , kur apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī . Secinā jums viens – viesnī ca nav gatava atvē rš anai un darbam. Kā pē c atvē rt viesnī cu, ja nevar nodroš inā t pienā cī gu apkalpoš anu un komfortablu uzturē š anos viesiem.
Arī par pludmali ir tikai negatī vs, tā nav aprī kota ar ē rtu atraš anā s vietu, deklarē to oļ u vietā bija milzī gi bruģ akmeņ i, uz kuriem vienkā rš i nav iespē jams pā rvietoties!
Skaists skats uz kalniem no istabas, bet visu sabojā trokš ņ ainā celtniecī ba zem loga, sā kot no 09:00, tā dē jā di traucē jot atpū tai!
Pē c pirmā s dienas š ajā viesnī cā sā kā m pieprasī t pā rcelš anos uz citu viesnī cu, jo atrasties tur bija vienkā rš i nereā li, noskaņ ojums bija sabojā ts lī dz nullei. Tez tour piedā vā ja divus variantus, tač u uzreiz norā dī ja, ka viņ iem nav informā cijas internetā , tā pē c nevar garantē t, ka š ī s viesnī cas nebū s sliktā kas, lī dz ar to varam secinā t, ka gidi informā ciju nepā rraida un nepieder. Beigā s bijā m aizkustinā ti, paldies par š o protams Tez tū ri, otrā viesnī ca uz tā fona izrā dī jā s paradī ze.

Garastā voklis un iespaids ir sabojā ts par atvaļ inā jumu, tā du murgu nebiju redzē jusi. Š ī viesnī ca nav kaut kas tā ds, ko nevar ieteikt viesiem, to var tikai ieteikt slē gt lī dz brī dim, kad ir pilnī bā organizē ta noteikta servisa organizā cija.
аватар n.galeznik
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Labdien! 2023.  gada 11.  maijā mē s reģ istrē jā mies viesnī cā Kemer Dream 4+. tū roperators Tez tour to reklamē ja kā jauneklī gu, dzī vespriecī gu ar kā rtī gu ē dienu Kemeras centrā . Pirmo reizi rakstu sliktu atsauksmi. … Tomēr ▾ Labdien! 2023.  gada 11.  maijā mē s reģ istrē jā mies viesnī cā Kemer Dream 4+. tū roperators Tez tour to reklamē ja kā jauneklī gu, dzī vespriecī gu ar kā rtī gu ē dienu Kemeras centrā . Pirmo reizi rakstu sliktu atsauksmi. Viesnī cas numuri ir standarta, bet ar to arī beidzas pozitī vais. Personā ls pā rsvarā nav draudzī gs, viesnī cā nav animā cijas, slaidi viesnī cā darbojas pē c nesaprotama parauga, atsaucoties uz sliktiem laikapstā kļ iem. Ī paš u uzmanī bu ir pelnī jis ē diens un bā rs, pareizā k sakot tā neesamī ba....nav ē dienu nosaukumu... ļ oti slikts sortiments, silto ē dienu izvē les nav, zupa pretī ga, virtuvē uz nulles. Bā rs...arī tur nav ko darī t, alkohols ļ oti nekvalitatī vs un apš aubā mas raž oš anas, izvē les arī nav...pat ne standarta majito. Pludmale milzī gs un ass bruģ is, pakā piens sā pī gs, ļ oti maza un nesakopta pludmale, izklaides nav. Biju ar savu 14 gadī go dē lu un draudzeni....bē rniem kā jau pieauguš ajiem nav ko tur darī t.... garlaicī gi un neinteresanti. No apelsī na un ā bolu augļ u š ķ ē lī tē m.
Mū s iekā rtoja 2-vietī gā istabā un papildus ielikā m gultiņ u. Skats no istabas noteikti ir skaists, ja nebū tu bū vlaukuma, troksnis bū vlaukumā sā kā s pulksten 9. Uzdodot jautā jumus darbiniekiem, kur ē diens un animā cija, mums atbildē ja, ka tie tika atvē rti pirms 10 dienā m! Bet dienestam nevajadzē tu ciest, sezonas sā kums, vidus vai beigas!! ! Pirmajā dienā bijā m lojā las.... visu saistī jā m ar lidojumu un nogurumu.... otrajā dienā sā kā m zvanī t.... saprotot, ka tā nav atpū ta, bet gan mokas! Sazinā jā mies ar tū roperatoru un uzrakstī jā m sū dzī bu, mums tika dota izvē le no divā m viesnī cā m bez papildus maksas. Attiecī bā uz Tez Tour viņ iem nav tieš saistes informā cijas par to, kas notiek viesnī cā s, protams, turku ceļ vež i nepā rraida reā lu informā ciju par viesnī cā m, un tas ir milzī gs mī nuss. Š ī viesnī ca nevelk pat 3ku. Tā tad, izvē loties viesnī cu, jā ņ em vē rā sezonalitā te...kā izrā dī jā s, ne visas viesnī cas ir gatavas uzņ emt viesus.
Esam ļ oti sarū gtinā ti par š ī s viesnī cas izvē li un, protams, saprotam, ka no tā diem "iespaidiem" sevi pasargā t nav iespē jams. Es atkā rtoju, ka tū risma operatoram š ī informā cija nepieder.
аватар kadekae
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istabā veikts kosmē tiskais remonts - viss jauki un tī rs) Pludmalē ir bā rs - ū dens, sulas, kafija par brī vu Alus maksā ) Aizgā jā m uz hammam, kas bija dā vana - nekā ī paš a tur nav - daudzi uzstā jī gi tirgo, š ķ iras uz masā ž u - ja neā rstē , tas ir - izraksta kaudzi č ū lu. … Tomēr ▾ Istabā veikts kosmē tiskais remonts - viss jauki un tī rs)
Pludmalē ir bā rs - ū dens, sulas, kafija par brī vu
Alus maksā )
Aizgā jā m uz hammam, kas bija dā vana - nekā ī paš a tur nav - daudzi uzstā jī gi tirgo, š ķ iras uz masā ž u - ja neā rstē , tas ir - izraksta kaudzi č ū lu.
Jū ra ir silta un tī ra - akmeņ i mazi, bet ē rti ī paš ā s č ī bā s.
Wi-Fi tikai netā lu no reģ istratū ras - tā kā mū su istaba nebija tā lu no reģ istratū ras, mums bija Wi-Fi istabā ))
Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs.
Istaba atrodas piebū ves ē kā , logi vē rā s uz brauktuvi, mazliet trokš ņ ains, bet ja aizver, tad normā li.

Kopumā mums viss patika, salī dzinot to, kas iepriekš bija top 5. Mē s braucā m ar Join no Kiš iņ evas, lidojums no 7.00 lī dz 12.00, tā pē c ī rē jā m viesnī cu 9 km no lidostas, maksā jā m UAH 1700 par nakti par 2 (Jumbo hotel) ar brokastī m. Maš ī nu novietojā m netā lu no lidostas, samaksā jā m 740 lei.
аватар Stan0star
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca 4 *, patiesī bā.3. Labā k ir iekļ ū t jaunajā ē kā , vecā ē ka ir nobruž ā ta. Laba atraš anā s vieta, privā ta pludmale (salauzti sauļ oš anā s krē sli). Labs hammam un sauna. Saimnieks - katru dienu viesnī cā , pludmalē un pirtī . … Tomēr ▾ Viesnī ca 4 *, patiesī bā.3. Labā k ir iekļ ū t jaunajā ē kā , vecā ē ka ir nobruž ā ta. Laba atraš anā s vieta, privā ta pludmale (salauzti sauļ oš anā s krē sli). Labs hammam un sauna. Saimnieks - katru dienu viesnī cā , pludmalē un pirtī . Personā ls ir piemē rots 4*. Izņ emot vectē vu pie sadales restorā nā (izskatā s, ka viņ š visus turku valodā sū ta ellē ). Izdod vienu siera gabalu un nah. . . r. Un, ja kā ds aizkavē rindu, viņ š skaļ i klauvē pie stenda ar plaukstu. Nepatī kami.
Pā rtika 2020.  gadā bija nabadzī gā ka. 2021. gadā jau ir labā k, lielā kā daļ a ē dienu ir garš ī gi. Tas ir saistī ts ar lidojumu atklā š anu no Krievijas. Arī ekskursijas ir sadā rdzinā juš ā s (500 eiro no 2 2020. gadā pret 1200 eiro 2021. gadā par 9 naktī m). Patiesī ba kļ uva jautrā ka - krieviem vakarā un naktī patika trokš ņ aini pavadī t laiku uz balkona (fx. uz pā rē jiem), viņ i izsita 2 durvis ē kā , kautiņ i, policijas izsaukš ana, piedzē ruš ies lī ķ i vestibilā . .
Jū ra ir lieliska. Pā rdevē ji uz ielas - nepieķ eries, jū ties ē rti, droš i. Labi padarī ts! Nevis kā Ē ģ iptē .
аватар popovich.e
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kemerā esmu pirmo reizi, Turcijā esmu bijis un nesaprotu, kurš recenzijā s liek 1 vai 2, bet tas nav 5, bet noteikti vidē ji 4, ē diena pietiek, jū ra ir 4 minū š u gā jiens, draudzī gi puiš i, viesnī cas strā dnieki, ikdienas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a, gā zē ts ū dens istabā , ir pirts, darbojas hammam, tā pē c viesnī ca velk vidē ji 4. … Tomēr ▾ Kemerā esmu pirmo reizi, Turcijā esmu bijis un nesaprotu, kurš recenzijā s liek 1 vai 2, bet tas nav 5, bet noteikti vidē ji 4, ē diena pietiek, jū ra ir 4 minū š u gā jiens, draudzī gi puiš i, viesnī cas strā dnieki, ikdienas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a, gā zē ts ū dens istabā , ir pirts, darbojas hammam, tā pē c viesnī ca velk vidē ji 4.. .
аватар Yuliaunis
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē diens ir ļ oti bezgarš ī gs, viņ i vienkā rš i sabojā ē dienu, nevis to gatavo. Reģ istratū ra izteica neapmierinā tī bu, ka ciemiņ š ieradā s 4 no rī ta, diskotē ka bija sestdien, svē tdien atmosfē ra kā veco ļ auž u pansionā tā , istabā s ļ oti grabē ja kondicionieri, nepiecieš ams meistars, lai pievilktu. … Tomēr ▾ Ē diens ir ļ oti bezgarš ī gs, viņ i vienkā rš i sabojā ē dienu, nevis to gatavo. Reģ istratū ra izteica neapmierinā tī bu, ka ciemiņ š ieradā s 4 no rī ta, diskotē ka bija sestdien, svē tdien atmosfē ra kā veco ļ auž u pansionā tā , istabā s ļ oti grabē ja kondicionieri, nepiecieš ams meistars, lai pievilktu. atskrū vē tas detaļ as. Tā da viesnī ca.
аватар solydman
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū ties kopā ar draugu š ajā primitī vajā viesnī cā ! Mē s paš i esam kijevieš i, adekvā ti, cienī jami vī ri! Viņ u izvē lē jā s, jo cena ir normā la un daudzi ieteica viņ u kā dzī vespriecī gu un jauneklī gu. … Tomēr ▾ Atpū ties kopā ar draugu š ajā primitī vajā viesnī cā !

Mē s paš i esam kijevieš i, adekvā ti, cienī jami vī ri!

Viņ u izvē lē jā s, jo cena ir normā la un daudzi ieteica viņ u kā dzī vespriecī gu un jauneklī gu. . . tā kā mē s abi esam vecumā no 45-50 gadiem un vientuļ i . . izvē lē jā mies, lai atvaļ inā jumā bū tu atmosfē ra patī kamai komunikā cijai, flirtē t ar sievieš u dzimumu no tū ristu loka, kuriem arī nav ģ imenes un izvē las viesnī cas jaunieš iem...tas ir, lai atpū stos un noķ ertu neuzmanī bas "drosmi".

Bijā m pilnī bā vī luš ies...lai gan redzē jā m daudz “jaunieš u” no 4-12 gadiem +.... BET š ī ir puse no bē dā m un 3. dienā samierinā jā mies ar to, ka NAV cienī gu, ā rē ji interesantu un adekvā tu jaunkundž u lī dz 40 gadiem un drosmī gi pieņ ē mā m konstruktī vu atpū tu tikai baudot jū ru un sauli!

Tā pē c NEIESAKU iet uz š o viesnī cu ne meitenē m, ne vī rieš iem, kuri vē las iedzert, izklaidē ties un atpū sties, redzot sev apkā rt ne tikai pā rus ar bē rniem, kas č ī kst vai neglī tu tantiņ u kontingentu, kurā m pat nav “pē dē jā s”. ” iespē ja pievē rst uzmanī bu un romantisku nakti...bez skaidri ! ! ! viens litrs š ņ abja kas vī rietim jā paņ em! !
Citi mī nusi:
1) Pā rtika-= ekonomiska pakete! vienmuļ as, negarš ī gas milzī gas rindas (no malas tu domā , ka "badoš ais Volgas reģ ions"), maz gaļ as un tā da paš a veida (pusdienā s dod "ljuļ a-kebabu" ar desiņ ā m un vakariņ ā s identisku malto gaļ u, bet formā kotletes, zivs uz visu periodu bija 4 reizes un bezgarš ī gi sausi 2 veidi gan no tirgus utt. . . jā , pietiek ar dā rzeņ iem un garš augiem, tikai arbū zs un negarš ī gi ā boli no augļ iem!
2) Alkohols, kā visur tā pati pieļ aujamā turku kvalitā te = norma, bet bā rs strā dā ja tikai 1 un tikai lī dz 12:00 un atkal bija mū ž ī ga rinda uz mauzoleju + ieliet glā zē to paš u viskiju vai alu, tad š is ir veiksme...bā rmeņ i mē ģ ina plastmasas ieliet smirdī gas glā zes. Pludmales bā rā no viesnī cas, manuprā t, jau visiem ir skaidrs, ka tur pat alus nav. . .
3) istabiņ as mazas, seifs 1$ dienā , uz diviem ir tikai viena karte, bet istabā s derē s gulē t. . . atskaitot to, ka kondicionieris ir stulbi piekā rts, tieš i virs galvgaļ a un tas ir bī stami lai neuzpū stu.
4) Kam rū p un vajag baseinus, tas ir, 2 gab. , diezgan lieli.
5) Tū ristu publika - daudz jau no rī ta piedzē ruš ies baltkrievi un daļ a krievu. . . lai Dievs viņ u svē tī ja tā s bū tu patī kamas, relaksē još as Sievietes. . . bet vī rieš u bandas, kas tikuš as lī dz bā ram un zem pā rpludinā tas plū mes ierā mē jas bez izš ķ irī bas (izliekts, slī ps, "naktsgaldiņ š " 100 kg . . nekā das atš ķ irī bas), pat NEBIJA smieklī gi skatī ties un skumji! Papildus tā du “plā nu sieviš ķ otā ju” kompā nijā m + maza mammī te ar bē rniem + mazie turki.
6). Aiziet lī dz jū rai = 10 m, tas nekaitinā ja, lai gan pa ceļ u pludmale, kā visur citur Turcijā , ir parasta, sauļ oš anā s krē sli viens virs otra. . . Varu dot objektī vu vē rtē jumu 5, jo tā ir jū ras un ū dens tī rī ba. . BET tas ir š ī s viesnī cas vadī bas nopelns Nr. . pludmale ir oļ u un mums tas nebija negatī vs jo tas ir noderī gā ks par smiltī m gan kā jā m, gan mugurai!
7) WiFI viesnī cā pat paš ā vestibilā lielā koties = BŪ S...bet ne uz ilgu laiku, vajag pā rstartē t un TIKAI ja esi ļ oti neatlaidī gs! mē dza nekad nepadoties un agresī vi "ķ ert" to lī dz 1.5 metriem š urpu turpu . . un sasniedzis rezultā tu var triumfē t !! ! ! skatoties interneta trafiku un dzirdot ilgi gaidī tā s SMS skaņ as! WiFI ieteicams ķ ert tuvā k reģ istratū rai, bet svarī gi, lai tas bū tu 5-6 no rī ta. . vē lā k š ī iespē jamī ba samazinā s, BET "nocietinā s"!! !

Es ceru, ka mū su apskats, kā adekvā ti cilvē ki, kuri ir apceļ ojuš i daudzus kū rortus visā pasaulē un ka viņ i nav nepretenciozi un nav izvē lī gi, daudziem noderē s, lai "neiesū ktos", jo š ī viesnī ca var bū t apmeklē TIE, kam vajadzī ga tikai jū ra un tā s cena bū tiski jā samazina lī dz servisa lī menim lī dz 3 zvaigznē m, bet nekas vairā k!
аватар ilonad86
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kš u ar labo. Jū ra un kalni Kemerā ir skaisti!! ! Viesnī ca. . . nav no vadī tā jiem un administrā cijas puses vē lme darī t nedaudz vairā k! Administratori ir nepatī kami, noraidoš i, izliekas, ka tevi nesaprot. Ieradā mies 21, viesnī cā nokļ uvā m 23. … Tomēr ▾ Sā kš u ar labo. Jū ra un kalni Kemerā ir skaisti!! !
Viesnī ca. . . nav no vadī tā jiem un administrā cijas puses vē lme darī t nedaudz vairā k! Administratori ir nepatī kami, noraidoš i, izliekas, ka tevi nesaprot.
Ieradā mies 21, viesnī cā nokļ uvā m 23. Viņ i negribē ja mū s pabarot. Tajā paš ā laikā tajā vakarā apmetā s ap 15 cilvē ku, un viesnī ca zinā ja, ka ieradī sies tik daudz cilvē ku, tač u viņ i nevē lē jā s par mums rū pē ties. Mums bija bē rni ar mums, daž i brauca 6-8 stundas lī dz lidostai, un tad tikpat daudz lī dz viesnī cai.
Brokastis - 20 cilvē ku rinda. Izrā dā s, ka tā s ir ceptas olas. 2 cilvē ki uz rokas! ! ! Viens vectē vs, bet otrs nervozs un nepatī kams cilvē ks, kas mē tā jas ar pā rtiku kā dzī vnieki, vienmē r ar visu neapmierinā ts. Kā pē c gan nepalielinā t cilvē ku skaitu izplatī š anai? Varbū t tad nebū s rindas.
Monotonas brokastis, kā minē ts iepriekš . Tas pats, lē tā kais cepums. Auglis ir arbū zs, apelsī ns brokastī s. Un ā boli. Viss. Lai gan ķ irš u sezonā un uz ielas mazumtirdzniecī bā , tas maksā.2 USD.
Pankū kas 10 dienas bija reiz, un š ī ir...pelē ka masa.
Pusdienas un vakariņ as sastā vē ja no ta-dam 6 ē dieniem un zupas! Divi gaļ a, vai gaļ a un zivis, 2 piedevas rī si un makaroni, pā rsvarā daž reiz kartupeļ i, sautē ti dā rzeņ i, pildī ta paprika, spinā ti. Viss, izņ emot rī sus, vienmē r ir garš ots ar kaut ko, asas, tomā tu mē rces. Gaļ a, ko viņ i sauc par tī taru un kas tiek pasniegta katru dienu daž ā dā s interpretā cijā s (maltā s gaļ as veidā ), patiesī bā ir nezinā mas izcelsmes, ne liellopa, ne jē ra gaļ a, bet noteikti ne tī tara!
Tie paš i bezgarš ī gie salā ti.
Vakariņ as ir tā das paš as. Reiz mans bē rns ē da rī sus un kartupeļ us, jo nebija no kā izvē lē ties.
Slaidi darbojas laikā un tikai divi no č etriem. Sporta zā le ir slē gta - atbilde ir koronavī russ! Jū s varat skatī ties futbolu uz lielā ekrā na (spē lē ja Ukrainas izlase) - nē , koronavī russ, kamē r ē damistabā ir mū ž ī ga rinda, ī paš i brokastī s!
Gultas veļ u teikts, ka jā maina ik pē c 3 dienā m, aizmirsa nomainī t, pē c atgā dinā juma uz 4 - atkal aizmirsa, piektajā - vē lreiz atgā dinā ja un nomainī ja par brī numu! Vairā k nekā.10 dienas, tā pē c neviens nemē ģ inā ja mainī t. Dvieļ i tika mainī ti divas reizes 10 dienu laikā .
Wi-Fi ir pieejams tikai vestibilā vai pie baseina, jums ir nepiecieš ams atjaunot savienojumu katru stundu. Dodoties prom, mums neviens nejautā ja, vai uz ceļ a vajag ē st.
Viesmī ļ i, virtuves un bā ra darbinieki vienmē r valkā maskas! Galdus apstrā dā ja ar antiseptisku lī dzekli, glā zes mazgā ja trauku mazgā jamajā s maš ī nā s.
Pā rē jo nevarē tu sabojā t viss iepriekš minē tais, bet ja man bū tu godī gas atsauksmes, š ī viesnī ca NEBŪ TU izvē lē ta viennozī mī gi!
Это нам дали по прилёту , покушать ребёнку .... Завтрак - все дни одно и тоже , без выбора Практически Обед
аватар PaniMarina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos nedē ļ u pirms izlidoš anas pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā jas ieteikuma, un š ī izvē le bija veiksmī ga. Reģ istrē š anā s notika ā tri, bet es saņ ē mu nepareizo istabu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos nedē ļ u pirms izlidoš anas pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā jas ieteikuma, un š ī izvē le bija veiksmī ga. Reģ istrē š anā s notika ā tri, bet es saņ ē mu nepareizo istabu. Sā kumā man nepatika, ka mans balkons aizgā ja tieš i uz citas ē kas sienu, bet vē lā k izrā dī jā s, ka tā s ir tikai puķ es. Vakarā sā kā s diskotē ka, un lī dz pusnaktij nebija iespē jams gulē t ne aci. Tā pē c rī tu sā ku ar lū gumu, lai mani pā rceļ uz citu istabu, prom no baseina zonas. Reģ istratū rā gandrī z visi runā krieviski, nekā du problē mu nebija. Esmu ļ oti apmierinā ta ar jauno.
Viesnī ca ir tī ra. Telpā s maskas rež ī ms nav jā ievē ro, temperatū ra tika mē rī ta reģ istrē joties. Man patika teritorija: divi baseini, trī s daž ā di slidkalniņ i (izvā cos no viena)), bet es neesmu atpū tas pie baseina cienī tā js. Lī dz pludmalei jā iet 5-7 minū tes, ceļ š patī kams, cauri parkam ar mini zoodā rzu (pa parku staigā vistas, zosis, tī tari, strū klakā peld zivis, izplesti arkveida tilti). Pludmale ir oļ u, jū ra ir ļ oti silta un tī ra. Viesnī cai nav savas pludmales, bezmaksas pilsē tas pludmalē bija iespē ja izmantot bezmaksas sauļ oš anā s krē slus.
Ē diens bija diezgan pieticī gs, bet neaizmirstiet: tas ir 4 zvaigznes un ļ oti pieņ emama cena, tā pē c es biju apmierinā ts. Vienmē r bija arbū zs, plū mes, mandarī ni, svaigi dā rzeņ i, garš ī gi salā ti, baklaž ā ni, saldie pipari, siers. Siltos ē dienus izsniedza uz ielas, aukstā s uzkodas – ē kā . Visa produkcija aiz stikla vitrī nā m, viss glī ti, izsalcis nepaliksi. Pie reģ istratū ras bija viegli pieslē gties wi-fi, attā lumam ejot, signā ls vā jinā jā s, manā istabā tā vairs nebija vispā r. Ir televizors ar vairā kiem Krievijas kanā liem.
Starp atpū tniekiem bija, manuprā t, tikai krievvalodī gie. Esmu apmierinā ta ar savu atpū tu.
аватар Konstantin345875
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Daudzas reizes atpū tā mies Kemerā , tač u pirmo reizi iekļ uvā m tā dā "bedrē ". Atpū tnieku ukraiņ u un krievu kontingents. Visnabadzī gā kā reģ istratū ra ir š ī s viesnī cas iezī me. Reģ istrē joties viņ i izsniedza tikai vienu karti - atslē gu, kas bija ā rkā rtī gi neē rta diviem pieauguš ajiem un bē rnam atpū tas laikā . … Tomēr ▾ Daudzas reizes atpū tā mies Kemerā , tač u pirmo reizi iekļ uvā m tā dā "bedrē ". Atpū tnieku ukraiņ u un krievu kontingents. Visnabadzī gā kā reģ istratū ra ir š ī s viesnī cas iezī me. Reģ istrē joties viņ i izsniedza tikai vienu karti - atslē gu, kas bija ā rkā rtī gi neē rta diviem pieauguš ajiem un bē rnam atpū tas laikā . Ja aizejot ņ em lī dzi karti, bē rns paliek istabā bez elektrī bas un apgaismojuma, ja atstā j karti istabā un bē rns aizmieg, tad iekļ ū š ana istabā ir diezgan problemā tiska))) Arī viesnī cas gids arī reģ istratū ras darbinieki nevarē ja atrisinā t š o diezgan vienkā rš o jautā jumu! ! ! Viesnī cas personā ls ir diezgan rupjš . Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza. Visur un uz visu ir kopī gs ietaupī jums. Slaidi darbojas tikai č etras stundas dienā . Tajā paš ā laikā no č etriem pieejamajiem darbiniekiem ir iekļ auti tikai divi. Trenaž ieru zā le un iekš telpu baseins ir slē gti. Lai izmantotu viesnī cas Wi-Fi, jums ir nepiecieš ams atkā rtoti izveidot savienojumu katru stundu! Ja istabene, uzkopjot istabu, aizmirsa papildinā t jū su ū dens krā jumus, tad ū deni pudelē s, diemž ē l, var paņ emt tikai reģ istratū rā .
No visiem pieejamajiem bā riem ir atvē rts tikai viens! ! ! Kurā pē c cenrā ž a par brī vu ir tikai atklā ti sakot lē tais dzē riens, visi pā rē jie dzē rieni tiek piedā vā ti tikai par naudu! Trauki bā rā , pā rsvarā plastmasas krū zes.
Mū su istaba 828 ar skatu uz baseinu atrodas "jaunajā ē kā ". Diskotē kas laikā (katru otro dienu) istabā bija ļ oti trokš ņ ains )))
"Ē damistaba". Diemž ē l š o ē dinā š anas iestā di pat ar lielu piepū li nevar saukt par restorā nu. Ē dienu sadales letes atrodas ā rkā rtī gi neē rti. Visur mā kslī gi izveidotas ļ oti lielas rindas. "Ē dienu" izvē le ir tik niecī ga, ka no bezcerī bas vakariņ ā s vairā kkā rt nā cā s pusdienā s ņ emt pusapē stu zupu! Pludmale ir ļ oti maza, ieeja jū rā ir ļ oti slikta. Sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek, un tā pē c daudzi atpū tnieki ir spiesti gulē t uz lupatā m tieš i uz oļ iem.
Es noteikti neieteiktu š o viesnī cu brī vdienā m. Apmeklē juma brī dī š ī ir ļ oti vā ja C pakā pe! ! ! Vienī gais prieks, ka š ī ir Kemera un tā ir skaista!! !
Turki, redzot manu neslē pto neapmierinā tī bu, teica, ka nevajag vē rtē t Turciju pē c š ī s viesnī cas un š ogad)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums trachveronika
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums a.dimas2014
25. maijā dosimies uz Kemer Dream Hotel. 1. jūnijā manam dēlam paliks 16. Vai dzimšanas dienā ir kādi pārsteigumi no viesnīcas vai varat ko ieteikt
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Nataliia_1979
Pastāstiet man, kuras viesnīcas pludmale atrodas netālu no viesnīcas pludmales? Vai var brīvi staigāt gar krastu vai ir kādi žogi? Paldies visiem jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в центре Кемера, в 300 метрах от пляжа. В пешей доступности находятся различные бары, дискотеки и магазины, променад, парк Moonlight. Отель состоит из двух корпусов: корпус А построен в 2003 году, в 2015 году прошла последняя реновация и был построен корпус В. Отель прекрасно подойдёт для молодёжного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta 55 км от аэропорта г. Анталия. 600 м от центра Кемера.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м от отеля. Между пляжем и отелем проходит автомобильная дорога. Длина — 30 м. Пляжные полотенца под депозит.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак 07:00-10:00, поздний завтрак 10:00-11:00, обед 13:00-14:00, закуски (в Снэк баре 10:30-12:30 /14:30-16:30), полдник 16:30-17:00, ужин 19:00-21:00. Шведский стол.

Бар у бассейна 10.00-24.00.

Снэк-бар 10.00-24.00.

2 открытых бассейна, площадь 380 и 500 кв м.

1 крытый бассейн с подогревом в зимний сезон, площадь 90 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 водные горки без подогрева, 10.00-12.00 и 14.30-16.30.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 335 номеров в двух 4-этажных корпусах.

Istabās

Кондиционер, сейф (платно), телевизор с плоским экраном, телефон, мини-бар (вода, пополняется ежедневно), балкон, фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Yeni Mah. Sehit Polis Cemal Ilgaz Cad. No:6, 07980, Kemer
Tālruņi: Телефон: +(90) 242 814 47 57, Факс: +(90) 242 814 18 78
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.