Flower Hotel 3*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.510
pamatā
21 atsaukt
№84 viesnīcas reitingā Kemera
7.9 Numurs
8.6 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Flower Hotel atrodas Chamyuva ciematā, 10 km attālumā no Kemeras pilsētas, 400 m no jūras. Atvērts 2007. gadā, pēdējo reizi renovēts 2013. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes, gan jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар tatka1101
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s kopā ar ģ imeni š ajā viesnī cā . Ko lai saka: tā kā plā noju atvaļ inā jumu, tā lieliski pavadī ju. Lū k, kā noskaņ oties))) Man patika viesnī ca, ja uzreiz noskaņ ojat, ka š ī ir trijotne, tad viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ Uzturē jā s kopā ar ģ imeni š ajā viesnī cā . Ko lai saka: tā kā plā noju atvaļ inā jumu, tā lieliski pavadī ju. Lū k, kā noskaņ oties))) Man patika viesnī ca, ja uzreiz noskaņ ojat, ka š ī ir trijotne, tad viss ir kā rtī bā . Uzreiz jā saka, ka viesnī cu uzskatā m par "tikai nakš ņ oš anai". Tajā nav animā cijas, kas man ir ļ oti labi. Pati viesnī ca atrodas klusā vietā , to ieskauj vietē jo iedzī votā ju mā jas. Dabū jā m istabiņ u (Nr. 207) otrajā stā vā ar skaistu lielu balkonu uz abā m pusē m (viens vienmē r koku ē nā , otrs saulē ), mē beles protams noguruš as, kaut austiņ ā s. . Fē ns, ledusskapis, kondicionieris, TV ar 5 krievu kanā liem, karstais ū dens, duš a diezgan pieklā jī ga, ž eleja un š ampū ns ar dvieļ iem istabā bija. Wi-fi (1 dolā rs dienā ) bija labs gan istabā , gan viesnī cas teritorijā (vakaros strā dā ju pie datora). Viņ i nepaņ ē ma seifu, kaut kā du iemeslu dē ļ viņ i uzticē jā s)))
Ē dinā š ana viesnī cā uz pilnas pansijas pamata (foto). Mē s nekad neizgā jā m izsalkuš i. Gaļ u deva katru dienu: krū tiņ a uz iesmiem, vistas stilbiņ i, subprodukti, liellopu gaļ a tika dota 2 reizes (viņ a bija apdullinā ta, pirmo reizi 3 * Turcijā ē da liellopu gaļ u). Visā viesnī cā ir antiseptiķ i. Viesnī cu vada jauni puiš i (ī paš niece ukrainiete Olga), ļ oti pieklā jī gs personā ls, absolū ti nekonflikts. Viņ i ļ oti aktī vi komunicē ar tiem, kam dzimtā valoda krieviski, jo vē las to apgū t labā k. Uz visiem komentā riem un viesu neadekvā tā m palaidnī bā m reaģ ē mierī gi, uzreiz cenš as izpildī t: ja prasī s nomainī t dvieļ us, nomainī s, ja prasī s uzkopš anu, atsū tī s apkopē ju, pludmales dvieļ i izdalī ti un nomainī ti. bez problē mā m. Ir skaidrs, ka viņ i vē l nav pieredzē juš i, bet viņ i ļ oti cenš as. Sievietes palū dza kaut kā uzvā rī t putru, tā s vā rī ja brokastī s.
Svē tku beigā s personā lā parā dī jā s sievietes (pirms tam bija tī ri vī rieš u dienests), viena ē damistabā , otra uz tī rī š anu. Kad meitene parā dī jā s ē damistabā , parā dī jā s konditorejas izstrā dā jumi))) Un tā parastais uzturs, kā jau katrā mā jā , bez liekš ķ erī bā m: kā jau rakstī ju, katru dienu bija gaļ a, salā ti, baklaž ā ni, Olivjē un ko cepa paprika un baklaž ā ni uz oglē m...mmmm . Brokastī s sviests, olas, piena bumbiņ as, pieklā jī ga kafija starp citu, vairā ki veidi no aparā ta, sulas no aparā ta, pusdienā s un vakarā baltvī ns vai rozā vī ns (no pudelē m, atvē rts priekš ā ). Fanta, kola, minerā lū dens viss no pudelē m. Viesiem ir pieejams dzesē tā js. Brokastī s vienmē r ir marinē ts siers, ļ oti garš ī ga, vietē jā un sojas desa. . .
Mums viss derē ja, ja esi pieradis braukt uz 5* viesnī cā m, tad tevis te noteikti nav. Pludmale lieliska: š ajā tika iegā dā ti jauni sauļ oš anā s krē sli (foto) un matrač i ar lietussargiem, atkritumu podi un galdi! Blakus bija 4 * un 5 * pludmale, tā pē c viņ iem pat nebija matrač u ! ! ! Viņ i visi mē ģ inā ja tikt uz mū sē jiem, bet mū su "vē rotā js" viņ us pieklā jī gi pavadī ja ā rā ))) Ap baseinu arī viss aprī kojums ir jauns. Š oziem puiš i teica, ka bū s pilnī gs remonts, un mainī s baroš anu uz citu sistē mu, jo. sistē ma "viss iekļ auts" kļ ū st novecojusi. Ja iespē jams, noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā . Novē lu viesnī cai uzplaukumu un atbilstoš us viesus! ! !
аватар marlili
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ekskursiju iegā dā jā mies spontā ni, 4 dienas pirms izlidoš anas. Viņ i neko daudz no trijotnes negaidī ja, lidoja, pirmkā rt, uz jū ru. Tač u izrā dī jā s, ka pat par mazu naudu var dabū t lielisku atvaļ inā jumu. Norē ķ ins. … Tomēr ▾ Ekskursiju iegā dā jā mies spontā ni, 4 dienas pirms izlidoš anas. Viņ i neko daudz no trijotnes negaidī ja, lidoja, pirmkā rt, uz jū ru. Tač u izrā dī jā s, ka pat par mazu naudu var dabū t lielisku atvaļ inā jumu.
Norē ķ ins. Mē s ieradā mies 6 no rī ta. Mums bija divas istabas. Viņ i domā ja, ka paliks lī dz 14. Bet (! ) Mē s uzreiz bijā m nokā rtoti. Abos skaitļ os. Varbū t viņ iem vienkā rš i paveicā s un bija brī vas istabas, tač u neviens neprasī ja nekā dus papildu maksā jumus par agro reģ istrē š anos.
Istabas. Viena istaba bija otrajā stā vā , otra - treš ajā . Numuri ir tī ri un vidē ja izmē ra. Mē beles labā stā voklī . Ļ oti ē rti matrač i. Vannas istabā ir pat kosmē tika (ziepes, duš as ž eleja un š ampū ns). Baltie vannas dvieļ i, dvieļ i rokā m un kā jā m. Neliels ē rts matu ž ā vē tā js. Duš as bez sē nī tē m.
Internets viesnī cā ir maksas, dolā rs dienā . Otrā stā va 210. istabā viņ š praktiski neķ ē rā s, bet treš ajā tas bija normā li. Viesnī cas vestibilā un uz ielas nozvejotas labi.
Pludmale. No viesnī cas lī dz pludmalei jā iet 7-10 minū tes. Plankumains. 10 ir ar bē rniem. Vietas vienmē r ir bijuš as. Sauļ oš anā s krē sliem ir matrač i. Pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti. Paņ ē mā m lī dzi. Bet, kā izrā dī jā s, jū s varat atstā t depozī tu USD 5, un jums viesnī cā iedos dvieli.
Jū ra ir brī niš ķ ī ga: tī ra, silta. Saulriets - daž ā da izmē ra oļ i. Labā k, ja ir speciā li apavi.
Tī rī š ana. Numurs tiek uzkopts ik pē c trim dienā m. Viņ i labi attī ra. Pievienojiet š ampū nus. Atstā ja dolā ru, palika neskarts : (
Teritorija. Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m. Ap to ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem. Kafejnī cas un galdiņ i ā rā . Blakus zaļ ā zona ar palmā m, krū miem un rozē m. Tur dzī vo trusis. Bē rni ir sajū smā .
Ē diens. Ja esi pieradis pie lielas izvē les, tad tā s š eit nav. Zivju nekad nav bijis. Grilē jiet reizi nedē ļ ā . Bet gaļ a bija sautē tos kartupeļ os vai ar dā rzeņ iem. Garš ī gi pildī ti baklaž ā ni. Izsalcis neaizbrauksi, viss ir garš ī gs un paš taisī ts. Tur bija arbū zi un melones. Salduma nav.
No alkohola tikai sausais vī ns: balts un rozā . Pasniedz glā zē . Ir kafija, tē ja, kola, kaut kas lī dzī gs spraitam. Ū dens no dzesē tā ja, nav iepildī ts pudelē s. Bez alus, bez stiprajiem dzē rieniem.
Personā ls. Apkalpoš ana. Š ī ir viesnī cas spē cī gā kā puse. Visi tik draudzī gi, smaidī gi, pretimnā koš i! Bija situā cija: vakarā gaisa kondicionieris pā rstā ja darboties. Izgā jā m pastaigā ties un pateicā m menedž erim, cerot, ka rī t varē tu pat salabot. Bet, kad pē c stundas ieradā s istabā , viņ i pā rsteigti atklā ja, ka meistari to jau ir salabojuš i. Un ir gandrī z 23:00.
Tur ir bā rmenis-viesmī lis Chingis. Tas ir tieš i saulē . Nemitī gi smaida, joko, novē l labu apetī ti, jautā vai viss kā rtī bā . Ļ oti patī kams jauneklis.
Iepazinā mies arī ar menedž eri Hasanu. Viņ š mums pastā stī ja par pamesto viesnī cu un parā dī ja, kā lī dz tai nokļ ū t. Noteikti iesaku tur apmeklē t. Aizraujoš s skats.
Apkopojot visu iepriekš minē to, es gribu teikt, ka š ī ir lieliska viesnī ca par savu cenu. Viņ š ir tā ds mā jī gs un laipns. Visi smaida un sveicina tevi. Paldies, puiš i, par neaizmirstamajā m brī vdienā m!
Вид с балкона Вино в баре Наша территория на пляже.
аватар Lyuda_nasinnik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Flower Hotel 2021. gada jū lijā , mums viss ļ oti patika. Dodieties uz jū ru 5-7 minū š u pastaigas solī , uz jū ras ir saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem no viesnī cas, jū ra ir tī ra un patī kama. … Tomēr ▾ Ar vī ru atpū tā mies viesnī cā Flower Hotel 2021. gada jū lijā , mums viss ļ oti patika. Dodieties uz jū ru 5-7 minū š u pastaigas solī , uz jū ras ir saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem no viesnī cas, jū ra ir tī ra un patī kama. Man ļ oti patika pats ciemats, kopts un skaists, nav tū ristu pū ļ u, ir skaista krastmala.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti uzmanī gs un draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t jebkuras problē mas risinā š anā . Ē diens garš ī gs, bez liekš ķ ī bā m, bet vienmē r bijā m pilni.
Viesnī cas teritorija ir sakopta, numuriņ i vienkā rš i, bet tī ri un ē rti.
Viesnī cu iesaku atpū tai, atbilst cenas un kvalitā tes parametram.
аватар hr.head.gb
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es katru gadu atpū š os Turcijā , un vienmē r 5* viesnī cā s, š ogad pirmo reizi devā mies uz 3. Izlasot atsauksmes, mē s noskaņ ojā mies uz sliktā ko. Tomē r mē s bijā m patī kami pā rsteigti, ne viss ir tik biedē još i, kā viņ i š eit rakstī ja. … Tomēr ▾ Es katru gadu atpū š os Turcijā , un vienmē r 5* viesnī cā s, š ogad pirmo reizi devā mies uz 3. Izlasot atsauksmes, mē s noskaņ ojā mies uz sliktā ko. Tomē r mē s bijā m patī kami pā rsteigti, ne viss ir tik biedē još i, kā viņ i š eit rakstī ja.
Istaba diezgan pieklā jī ga (kā jau 3-istabai), vienī gā pretenzija ir par veco nepatī kama izskata duš as kabī ni, bija pretī gi iet duš ā .
Ē dinā š ana - pareizā k to saukt nevis viss inc, bet pilna pansija (trī s ē dienreizes dienā ). Š ķ irne maza, bet viss garš ī gs, grū ti palikt izsalkuš am.
Viesnī cas teritorija ir neliela, bet diezgan kopta un ē rta.
Personā ls uzmanī gs un atsaucī gs, atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem. Principā tie ļ oti atspē ko kopē jo iespaidu par viesnī cu.
Ieteikums visiem, kas dodas uz š o viesnī cu: nemē ģ iniet to salī dzinā t ar 5 * viesnī cā m, jo ​ ​ cena nav salī dzinā ma. Un tad tu bū si laimī gs atvaļ inā jumā : )
аватар kosss302
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Patika viesnī ca! Viesnī cā ieradā mies 8.00 un uzreiz bez papildus samaksas bijā m iekā rtojuš ies parastajā istabiņ ā.3. stā vā , pē c kā mū s sū tī ja brokastī s. Numurā bija gaisa kondicionieris, tualete un duš a bija tī ras. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca! Viesnī cā ieradā mies 8.00 un uzreiz bez papildus samaksas bijā m iekā rtojuš ies parastajā istabiņ ā.3. stā vā , pē c kā mū s sū tī ja brokastī s. Numurā bija gaisa kondicionieris, tualete un duš a bija tī ras. Vienī gais, ka televizors nestrā dā ja, bet tas nav vajadzī gs, ja netaisies dienā m sē dē t istabā , ī paš i tā pē c, ka visiem ir telefoni un Wi-Fi (1 dolā rs dienā ).
Viesnī cas teritorija neliela, bet tī ra, kopta un viss apstā dī jumā ! Ē diens ir labs 3 zvaigznē m, nav ļ oti daudzveidī gs, bet visi ē dieni tika pagatavoti ļ oti garš ī gi, mē s nepalikā m izsalkuš i. Vienmē r bija svaigi dā rzeņ i (gurķ i, tomā ti, daž ā di zaļ umi), augļ i (arbū zs vai melone, plū mes, ā boli). Bā rā viss bija sliktā k, alus lī dzī gs kvasam un vī nam. Tā pē c alu, saldē jumu, saldumus galvenokā rt pirka veikalā (MIGROS) par diezgan pieņ emamā m cenā m, 5 min. aiziet. Ņ em lī dzi stipros dzē rienus!
Lī dz pludmalei 5 min. Jū ra super, pludmale mazi oļ i, nav bruģ akmeņ u un akmeņ u, bet tomē r iesaku lī dzi ū dens apaviem! ! ! Visiem pietika lietussargu un sauļ oš anā s krē slu ar matrač iem!! !
Ī paš s paldies jaukajai un lī dzjū tī gajai administratorei Valē rijai, kura operatī vi atrisinā ja raduš ā s problē mas! ! !
аватар Fadison1963
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
+ : 1. Mā jī gi, maz cilvē ku. 2. Labsirdī gi darbinieki, ja nerunā , tad saprot krieviski. 3. Netā lu no jū ras. 5 minū tes kā jā m. 5. Ē diens ir ok par 3 zvaigznē m. 6. Pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, tualete, ģ ē rbtuve un duš a. … Tomēr ▾ + :
1. Mā jī gi, maz cilvē ku.
2. Labsirdī gi darbinieki, ja nerunā , tad saprot krieviski.
3. Netā lu no jū ras. 5 minū tes kā jā m.
5. Ē diens ir ok par 3 zvaigznē m.
6. Pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, tualete, ģ ē rbtuve un duš a.
7. Istaba tiek uzkopta un gulta tiek mainī ta pē c pieprasī juma.
8 , No pulksten 7 lī dz 21 var dzert karstu tē ju, ū deni, saldos dzē rienus un kafiju.
9. Ir neliels baseins ar sauļ oš anā s krē sliem. atvē rts lī dz 19:00.
10. Blakus skaista krastmala ar kafejnī cā m, futbola laukums, veikali, ekskursiju birojs, veikali, elektrisko skrejriteņ u noma.
-:
1. Bā rmenis nestrā dā labi. Biež i vien viņ a nav, gandrī z stundu pirms pusdienā m un vakariņ ā m bā rs ir slē gts. Tagad viņ š ielej labu alu un vī nu, tad skā bu pļ ā pā š anu.
2. Slikta skaņ as izolā cija. Troksnis no koridora, no pagalma, no ielas ienā k kondicioniera kompresors un guļ kā lidmaš ī nā .
3. Nakts dež urants viesnī cā nestrā dā labi. Daž kā rt neadekvā ti atpū tnieki trokš ņ o pē c 11 naktī , peldas naktī baseinā , bet dež urants pie bungas.
.
аватар molnik531
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ķ iet, ka viņ i nebija plā nojuš i doties septembra atvaļ inā jumā uz Turciju. Ekskursiju cenas lī dz septembrim ir strauji pieauguš as. Bet acī mredzot liktenim bija savs ceļ š . Interesē piedā vā jums viesnī cai "VILLA FLOWER BOUTIQUE 3 *". … Tomēr ▾ Š ķ iet, ka viņ i nebija plā nojuš i doties septembra atvaļ inā jumā uz Turciju. Ekskursiju cenas lī dz septembrim ir strauji pieauguš as. Bet acī mredzot liktenim bija savs ceļ š . Interesē piedā vā jums viesnī cai "VILLA FLOWER BOUTIQUE 3 *". Pirms tam vairā kas reizes atpū tā mies lē tā s 5* viesnī cā s Alanijā . Par budž eta cenu ekskursija maksā ja 72 tū kstoš us rubļ u 3 pieauguš ajiem, 7 naktis no Sanktpē terburgas. Atsauksmes ir ļ oti labas gan par pludmali, gan par pā rtiku, gan par uzturē š anā s vietu, gan par paš u viesnī cu, pilnī ga informā cija. Vispā r viņ i bija kā rdinā ti un nolē ma, ja kaut kas noiet greizi, tad var izturē t 7 naktis, galvenais ir jū ra un saule, un nenož ē loju.
Aviokompā nija "Ziemeļ u vē jš " no Sanktpē terburgas izlidoja 01.09. 18. plkst. 11:55 un ar to paš u č arterreisu atlidoja 08.09. 18 plkst. 17:25 pat 15 minū tes agrā k. Ar š o aviokompā niju esam lidojuš i jau divas reizes un iepriekš , un abas reizes reiss nav aizkavē jies, ne kā ar citā m. Transfē rs kā parasti, "Pegas-Touristik" ar komfortablu autobusu tika nogā dā ts uz Kemeru, Camyuva uz viesnī cu ap 19:00. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja jauka meitene Ksenija, kura runā krieviski, un iedalī ja mū s 309. istabā . Mums tikko bija laiks vakariņ ā m, sā kot no 19:30. Kamē r iekā rtojuš ies istabā , paē duš i vakariņ as, palika tumš s un mē s tomē r devā mies izpē tī t apkā rtni. Viņ i devā s uz jū ru, kā sievai š ķ ita ilgu laiku, un viņ a sā ka satraukties. No rī ta pē c brokastī m skaitī ju attā lumu soļ os, tie bija kā di 750 metri, un sievai ceļ š jau patika. Treš daļ a ceļ a iet netā lu no upes ar betona plā ksnē m ar stā dī tiem oleandriem apbē rtiem krastiem. Upē dzī vo daudz daž ā da izmē ra zivju, dzī vo bruņ urupuč i, peld pī les. Upe nav tā lu no pludmales un ir tilts, no kura var vē rot lielus zivju barus, paslē puš ies bruņ urupuč i, ir ū dens č ū skas, upe ir tī ra un es to sauktu par "Bruņ urupuč iem". Jū ra ļ oti silta un tī ra 29 grā di, pietika sauļ oš anā s krē slu ar matrač iem un sē nī tē m ē nā . Tiesa, atnā cā m no rī ta pē c brokastī m, un tiem, kam patī k gulē t un kas atnā ca pē c 10, bija jā skatā s. Seviš ķ i daž u nī gru cilvē ku dē ļ , kuri aizņ ē ma sauļ oš anā s krē slus ar saviem dvieļ iem un vai nu nā ca vē lu, vai nenā ca. Arī dā mas, kas mī l smē ķ ē t, sē ž ot uz sauļ oš anā s krē sliem, dabū ja daudz nepatikš anas, un viņ u izsmē ķ i gulē ja apkā rt, vī rieš i, it kā nesaprata, devā s malā . Pludmalē izvedamos atkritumus neredzē ju, smilš aini, ļ oti mazi oļ i, bet uz iebraukš anas lī nijas uz jū ru un tā lā k dziļ umā ir lieli oļ i, vē lams ieiet peldapavos. Tuvumā izklaides "Ū dens sports": izpletnis, banā ns, siera kū ka, volejbols....
Pati viesnī ca ir maza ar tikai 30 numuriņ iem un atpū tnieku nebija daudz. Mē s nopirkā m seifu no Xenia par USD 1 dienā un WI-FI arī par USD 1 dienā . Internets bija labs 3 stā vā . Istaba netika nodroš inā ta ar ū deni, bet aizbraucā m uz netā lu esoš o veikalu un nopirkā m 5 litru pudeli. Kondicionieris darbojā s pareizi, bet nedaudz trokš ņ ains, nā cā s atstā t ieslē gtu uz nakti, jo karsts pa dienu 32-37, naktī.28-30 grā di. Tualetē nebija paneļ a ar skaloš anas pogu, tikai plastmasas skrū ve, kas bija jā piespiež . Iespē jams, ka pirms mums istabā bija viesi, kuri salauza paneli. Ar ū deni duš ā problē mu nebija, bija gan siltais, gan aukstais ū dens. Tika sagā dā ta arī ž eleja, ziepes un š ampū ns, bet istabu tī ra ik pē c trim dienā m un jaunu ž eleju un š ampū nu mums neiedeva, kā bija savs.
Ē diens bija garš ī gs, paldies puiš iem, pavā ri gatavoja, ī paš i dā rzeņ us, lieliski. Gaļ as ē dienu bija maz un pā rsvarā bija vistas un tī tara gaļ a, bet š ī nav 5* viesnī ca. Kū kas netika apstrā dā tas, un augļ i nebija ī paš i labi. Tika piedā vā ti zaļ i ā boli, negarš ī gi bumbieri un plū mes. Pie mums nekā cita nebija. Bā rā lē ja vī nu, alu, spritu, neko citu neņ ē mu. Bezmaksas vietē jie dzē rieni. Bā rmenis lē ja sarkanvī nu un alu no pudelē m, kuras atkorķ ē ja manā priekš ā , tā pē c nevar teikt, ka tas bija atš ķ aidī ts, kā rakstī ts apskatā . Bet veikalā nopirkā m ļ oti garš ī gas melones, persikus, vī ģ es, vī nogas, arbū zu, granā tā bolus, apelsī nus. Baseina bā rs nedarbojā s, un daž i cilvē ki atpū tā s pie baseina maksimā li diviem vai trim pā riem. Klusums vakarā un naktī s, neviens nejauca, neviena bļ auš ana, mū zika negrauza smadzenes, tieš i tas, kas vajadzī gs klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs, bija prieks sazinā ties ar visiem gan ar administratoru, gan ar personā lu. Paldies par jū su laipnī bu un dā snumu. Ja vē laties atpū sties š ajā viesnī cā , neaizmirstiet paņ emt Ksjuš ai melnā s maizes klaipu un puskū pinā tas desiņ as, viņ ai tā s pietrū kst. Turcijā tā du gardumu nav. Pā rē jais man, sievai un pieauguš ajam dē lam ļ oti patika, to joprojā m ar prieku atceramies. Bū tu jauki, protams, vairā k gaļ as ē diena un garš ī gu augļ u.
Столик ресторана. Пляж у моря. Мойка для ног и душ у пляжа. Дорога к пляжу у речки Рыбки в реке. Около отеля. Столик у входа в отель.
аватар yacenco40
Pā rskats par atpū tu viesnī cā Flower Hotel 3 * - Kemera, Turcija. Ja dodaties uz Turciju, lai pasildī tos saulē , visu dienu ē diet lī dz 50 ē dienreizē m. un vē l vairā k, izklaidē jieties animatoru vadī bā – š ī viesnī ca nav domā ta jums. … Tomēr ▾ Pā rskats par atpū tu viesnī cā Flower Hotel 3 * - Kemera, Turcija.
Ja dodaties uz Turciju, lai pasildī tos saulē , visu dienu ē diet lī dz 50 ē dienreizē m. un vē l vairā k, izklaidē jieties animatoru vadī bā – š ī viesnī ca nav domā ta jums. Mē s nopirkā m biļ eti uz š o viesnī cu, jo mums bija paredzē ti braucieni uz Izraē lu un Kipru. Izvē loties viesnī cu, vadieties pē c viena: jū s ceļ ojat. doties ekskursijā s vai atpū sties. Ja pirmais, viesnī ca jums bū s piemē rota. Ja pē dē jais, tad š ī nav jū su izvē le.
Viesnī ca ir maza, atrodas 10 minū š u attā lumā no jū ras. Pludmalē tieš ā m ir maz sauļ oš anā s krē slu, bet viesnī cas administrā cija ir draudzī ga ar kaimiņ u viesnī cā m, tā pē c sauļ oš anā s krē slu pietika visiem.
Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja viesnī cas administratore Ksjuš a – apburoš a jauna sieviete, Vidusā zijas dzimtene, kura labi runā krieviski. Visi jautā jumi, kas saistī ti ar izmitinā š anu. pakalpojumi tika atrisinā ti ā tri un bez maksas. (lasā m daž us komentā rus, ka gludeklis ir samaksā ts utt. - izmantojā m bez maksas. . . )
Kas attiecas uz Wi-Fi, tas tiek apmaksā ts un treš ajā stā vā neuztver...Tas, iespē jams, ir vienī gais negatī vais.
Ē diens daudzveidī gs un ļ oti labs 3* viesnī cai. Katru dienu bija kaut kas jauns. Vienmē r svaigs. Ja brauca ekskursijā s, tika nodroš inā ta sausā deva. No augļ iem - ķ irš i, ķ irš i. No dzē rieniem: baltvī ns, sarkanvī ns, alus.
Apkalpojoš ais personā ls izpalī dzī gs un izglī tots. Viesnī cā tiek uzturē ta kā rtī ba. Visur ir tī rs.
Vē l viens trū kums ir tas, ka istaba tika uzkopta tikai pē c pieprasī juma. Nedē ļ as laikā gulta netika mainī ta, dvieļ i tika mainī ti vienu reizi. . .
отель предназначен для жителей России, Турции, Украины, Казахстана Обаятельнейшая администратор отеля Ксюша ресторан бар пляж пляж по дороге к морю
аватар larisa.pinaeva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
PALDIES ADMINISTRATOREI Ksjuš ai par labsirdī go attieksmi, ē diens atbilst 3*, viss ļ oti garš ī gi pagatavots, protams, kas ē d tikai gaļ u, nepietiks, tikai vista, garš ī gas zupas, biezeņ i, augļ i, mums bija arbū zi , ķ irš i, plū mes, ā boli. … Tomēr ▾ PALDIES ADMINISTRATOREI Ksjuš ai par labsirdī go attieksmi, ē diens atbilst 3*, viss ļ oti garš ī gi pagatavots, protams, kas ē d tikai gaļ u, nepietiks, tikai vista, garš ī gas zupas, biezeņ i, augļ i, mums bija arbū zi , ķ irš i, plū mes, ā boli. Istabas normā las, labas mē beles, balkons. Ceļ š uz jū ru ir pieklā jī gs, nav tā lu, gar upi, bet ne kritisks, gar ceļ u ir daudz ziedu. Pludmale ir normā la, lietussargu un sauļ oš anā s krē slu nav ī paš i daudz, bet tos var izmantot no tuvē jā s viesnī cas.
аватар id438262966
Viesnī cu izvē lē jā s ceļ ojumu aģ ents, pamatojoties uz iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m. Rezultā ts ir pilnī ga vilš anā s. NEIESAKU! Baseina bā rs nav atvē rts. Restorā na darba laiks: brokastis 8.00-9. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s ceļ ojumu aģ ents, pamatojoties uz iepriekš ē jā m pozitī vajā m atsauksmē m. Rezultā ts ir pilnī ga vilš anā s. NEIESAKU!
Baseina bā rs nav atvē rts. Restorā na darba laiks: brokastis 8.00-9.00, pusdienas 13.00-14.00, vakariņ as 20.00-21.00. Tū risti tuvojas restorā na atklā š anai, jo. viņ i gatavo maz un reti atjaunina gatavos ē dienus pē c pieprasī juma. Vietē ji raž ots sarkanvī ns ir neraudzē ta vī nogu sula, daž reiz atš ķ aidī ta ar ū deni. Arī alu periodiski atš ķ aida ar ū deni un tas nemitī gi beidzas, lej pē c pieprasī juma tikai pusdienā s un vakariņ ā s. Vī nu daž kā rt var "ubagot" no darbiniekiem, kas atpū š as uz dī vā niem. 12.00 un 19.00 restorā na durvis ir bloķ ē tas un pat ū deni nav iespē jams dzert. Sistē ma "viss iekļ auts" no 10.00 lī dz 22.00 NESTRĀ DĀ . Brokastī s tiek pasniegtas tikai vā rī tas olas, viena veida desa, sasmalcinā ti tomā ti un gurķ i, olī vas, musli. Viņ i pat nepasniedza eļ ļ u vienu dienu no septiņ ā m, viņ i teica, ka tas ir beidzies, un piedā vā ja doties uz veikalu. Pusdienā s makaroni un rī si, sasmalcinā ti tomā ti un gurķ i, tomā tu un gurķ u salā ti, marinē tas bietes un kā posti, maiņ ai tika pasniegti kartupeļ i un pildī ta paprika bez gaļ as. Vakariņ ā s arī viss skumjš , bez volā niem - tikai trī s paplā tes karstajiem ē dieniem, reizē m pat divas - vistas gabaliņ i, baklaž ā ni, vistas subprodukti. Gaļ a NETIEK PADALTA. Viesnī cas gids uz manā m pretenzijā m par ē dinā š anas un apkalpoš anas kvalitā ti restorā nā teica, ka tā ir trī s rubļ u banknote! Pusdienā s un vakariņ ā s ir arī zupas katls. Vakariņ ā s tikai arbū zs un tad ne katru dienu, vienu dienu arbū za vietā bija sasmalcinā ti ā boli un vienu dienu plū mes (kuras, starp citu, ne visi dabū ja no daž iem atpū tniekiem).
Numurs netiek uzkopts, tikai pē c pieprasī juma, ja atstā jat atslē gu.
Daž os numuros nav gaisa kondicionē š anas.
Pludmalē ir 8 saulessargi un 10 sauļ oš anā s krē sli, no kuriem 3 ir salauzti. Nevienam nerū p pludmale.
Par viesnī cas koncepciju un restorā na darba laikiem viesnī cā informā cijas nav, kaut ko var uzzinā t tikai no atpū tniekiem, kurus informē juš i citi atpū tnieki.
Parādīt vairāk »


iemiesojums FatimaBairamova
Es ceļoju ar bērniem un vēlos uzzināt vairāk par šo viesnīcu
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Flower Hotel расположен в поселке Чамьюва, в 10 км от города Кемер, в 400 м от моря. Открыт в 2007 году, последний ремонт проводился в 2013 году. Этот отель подойдёт, как для семейного, так и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталья, в посёлке Чамъюва.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском песчано-галечном пляже (400 м от отеля).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн (площадь 80 кв. м), терраса для загара, бар у бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
Telpu apraksts

Всего 30 номеров в двух 3-этажных корпусах.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Тurizm caddesi 5080. sokak no :2, 23850 kemer/Antalya, Турция.
Tālruņi: +90 537 262 74 92
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.