Club Hotel Maximas Beach 3*– Atsauksmes

51
Novērtējums 6.210
pamatā
51 atsaukt
№136 viesnīcas reitingā Kemera
5.9 Numurs
5.3 apkalpošana
5.3 Tīrība
3.8 Uzturs
4.6 Infrastruktūra
Club Hotel Maximas Beach tika atvērta 2005. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 2500 m2. Pludmale atrodas 400 metru attālumā no viesnīcas. Club Hotel Maximas Beach pieņem Visa kā maksājuma veidu.Vairāk →
аватар lyudmila_timchenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Biež i notiek tā : ja kaut kas notiek paš ā svē tku sā kumā , tad uzskatiet, ka tas ir sabojā ts. Viss sā kā s ar transfē ra gides meiteni (es neatceros viņ as vā rdu, bet tas nav svarī gi). Viņ as sejā bija rakstī ts, ka viņ ai tas viss ir apnicis, ka viņ ai to visu nevajag. … Tomēr ▾ Biež i notiek tā : ja kaut kas notiek paš ā svē tku sā kumā , tad uzskatiet, ka tas ir sabojā ts.
Viss sā kā s ar transfē ra gides meiteni (es neatceros viņ as vā rdu, bet tas nav svarī gi). Viņ as sejā bija rakstī ts, ka viņ ai tas viss ir apnicis, ka viņ ai to visu nevajag. Viņ a runā ja tā , it kā viņ as priekš ā bū tu skolnieku vai vispā r bē rnudā rznieku pulciņ š - pastā vī gi, par kaut ko brī dinot/brī dinot, jautā jot: "Piekritu? " Vai tas bū tu transfē ra ceļ vedis no viesnī cas uz lidostu – draudzī gs, mī ļ š , pozitī vs.
Norē ķ ins. Viņ i mū s turē ja reģ istratū rā gandrī z lī dz vakaram.
Nav sū dzī bu par pludmali un jū ru, viss ir kā rtī bā .
Virtuve ir daudzveidī ga, bet paredzama: katra diena ir vienā da.
Wi-fi vismaz kaut kā , bet noķ erts.
Viesnī cas ceļ vedis Parviz. Kā gids viņ š ir lielisks, bet kā cilvē ks. . . Es tikai klusē š u - visi vā rdi par viņ u jau ir sarakstī ti netā pirms manis.
Kopumā personā ls ir plus vai mī nus labs. Bā rmeņ i ir smieklī gi))))))
Animā cija amatieriem. Bija jā brauc uz diskotē ku uz citu pilsē tas rajonu ar autobusu VIENĀ NAKTĪ (! ).
Daž i atpū tnieki atļ ā vā s uzjundī t nacionā lo konfliktu. Bez komentā riem. . .
Man patika a la carte zivju restorā ns. Ī paš i viesmī lis Ibrahims ir ļ oti pozitī vs cilvē ks)))
Man ļ oti patika brauciens ar kuģ ī ti ar putu ballī ti. Tikai klase! Ī paš i man atmiņ ā palikusi fotosesija ar sarkano papagaiļ u. Viņ am, iespē jams, es ļ oti patiku, jo, kad viņ i viņ u aizveda, viņ š negribē ja doties prom - viņ š daudz kliedza))))
Š ī bija tā da atpū ta - nav slikti, bet ne ah.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Diezgan lieliska viesnī ca Klusai atpū tai vai atpū tai ar BĒ RNIEM 2-6 gadi. Tie, kas saka, ka viesnī ca ir slikta, vienkā rš i izvē lē jā s nepareizo. Š eit nav diskotē ku, š ova programma beidzas pulksten 23:00. Pakalpojums ir pieņ emams. … Tomēr ▾ Diezgan lieliska viesnī ca Klusai atpū tai vai atpū tai ar BĒ RNIEM 2-6 gadi. Tie, kas saka, ka viesnī ca ir slikta, vienkā rš i izvē lē jā s nepareizo. Š eit nav diskotē ku, š ova programma beidzas pulksten 23:00. Pakalpojums ir pieņ emams. Ē diens ir normā ls, ir gaļ a, un ne tikai vista. Wi-fi par atseviš ķ u samaksu. Alkohols tiek atš ķ aidī ts kā parasti. Bet es tur devos ar bē rnu, un man nepatī k piedzerties. Animā cija ir jautra, draudzī ga un interesanta gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lidojā m ar 2 gadus vecu bē rnu! Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga. Ļ oti tī rs un kā rtī gs. Personā ls labi nesaprot krievu valodu, bet jū s varat izskaidrot sevi. … Tomēr ▾ Lidojā m ar 2 gadus vecu bē rnu! Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga. Ļ oti tī rs un kā rtī gs. Personā ls labi nesaprot krievu valodu, bet jū s varat izskaidrot sevi. Ē diens ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Esam bijuš i daudz dā rgā kā s viesnī cā s, un Maksims ir tikpat labs. Gaļ as bija daudz, katru vakaru bija grilē ti ē dieni, diē tiskais galds ļ oti daudzveidī gs, jū ras augļ i - plū mes, ā boli, vī nogas, arbū zi, melones, pat pā ris reizes bija persiki! Atseviš ķ as ē dienkartes bē rniem praktiski nav, bet zupu, dā rzeņ us un ceptus kartupeļ us nomainī ja bē rnu galds! Diskotē ka, protams, ir garlaicī ga, bet, tā kā bijā m kopā ar bē rnu, mums to ī sti nevajadzē ja! Viesnī ca ir lieliska, plā nojam tur atgriezties vē lreiz! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jā mies jaunieš u viesnī cu ar draugu un lai tā neskartu budž etu, bet viss sanā ca kaut kā ne kā cerē ts! nav praktiski nevienas, un ja ir, tad tur dejo trī s pensionā ri, domā ja animatori. kā nopelnī t vairā k naudas ar tū ristiem, viņ i pā rdeva biļ etes uz klubu par pā rmē rī gā m cenā m, bet nav garantijas, ka viņ i jū s tur ielaidī s ! ! Personā ls biež i ir rupjš ! No jaunī bas tur tikpat kā ne smakas, tikai ģ imenes ar bē rniem un vecā ki cilvē ki! Kopumā pilns komplekts! Runā jot par ē dienu sī kā k, gaļ as nav vispā r, tikai viena vista daž ā dā s interpretā cijā s, tikai arbū zi un ā boli no augļ iem, daudzi atpū tnieki bija vienkā rš i saš utuš i par š ā du apkalpoš anu! Tas bija mans pirmais atvaļ inā jums Turcijā , bet pē c š ā da pakalpojuma man nav vē lē š anā s tur atgriezties, es gaidī ju daudz vairā k no piecu zvaigž ņ u viesnī cas ! !. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies jaunieš u viesnī cu ar draugu un lai tā neskartu budž etu, bet viss sanā ca kaut kā ne kā cerē ts! nav praktiski nevienas, un ja ir, tad tur dejo trī s pensionā ri, domā ja animatori. kā nopelnī t vairā k naudas ar tū ristiem, viņ i pā rdeva biļ etes uz klubu par pā rmē rī gā m cenā m, bet nav garantijas, ka viņ i jū s tur ielaidī s ! ! Personā ls biež i ir rupjš ! No jaunī bas tur tikpat kā ne smakas, tikai ģ imenes ar bē rniem un vecā ki cilvē ki! Kopumā pilns komplekts! Runā jot par ē dienu sī kā k, gaļ as nav vispā r, tikai viena vista daž ā dā s interpretā cijā s, tikai arbū zi un ā boli no augļ iem, daudzi atpū tnieki bija vienkā rš i saš utuš i par š ā du apkalpoš anu! Tas bija mans pirmais atvaļ inā jums Turcijā , bet pē c š ā da pakalpojuma man nav vē lē š anā s tur atgriezties, es gaidī ju daudz vairā k no piecu zvaigž ņ u viesnī cas ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tas ir pilnī gs murgs!!!!! ! Tiem, kas pieraduš i atpū sties 5zvaigznē s, viņ š teiks, ka tas ir padomju pansionā ta "Azure" animā cijas nulle !!! ! Ē diens ir murgs !!! ! ! ! nav sortimenta! auglis - viens arbū zs!!!!!! ! ! Nav turku saldumu!! ! Mē ģ inā š u stā stī t secī bā!! ! Esam jaunlaulā tie! ! mē s devā mies medusmē neš a ceļ ojumā (((gribē ju atcerē ties, mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu un ekskursiju, mē s izvē lē jā mies Maksimu)))))) viņ i izmeta pienā cī gu naudas summu ! ! ! (59000 rubļ u) mē s noticē jā m operatoram, ka š ī viesnī ca ir super, un mē s nenož ē losim)))))))) mē s ieradā mies un. … Tomēr ▾ Tas ir pilnī gs murgs!!!!! ! Tiem, kas pieraduš i atpū sties 5zvaigznē s, viņ š teiks, ka tas ir padomju pansionā ta "Azure" animā cijas nulle !!! ! Ē diens ir murgs !!! ! ! ! nav sortimenta! auglis - viens arbū zs!!!!!! ! ! Nav turku saldumu!! ! Mē ģ inā š u stā stī t secī bā!! ! Esam jaunlaulā tie! ! mē s devā mies medusmē neš a ceļ ojumā (((gribē ju atcerē ties, mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cu un ekskursiju, mē s izvē lē jā mies Maksimu)))))) viņ i izmeta pienā cī gu naudas summu ! ! ! (59000 rubļ u) mē s noticē jā m operatoram, ka š ī viesnī ca ir super, un mē s nenož ē losim)))))))) mē s ieradā mies un........ vannasistaba ar nolobī tu krā su, animā cija ir ne tikai garlaicī ga bet vienkā rš i stulba lī dz absurdam (divi kropli ar vā jā m krievu valodas zinā š anā m) uz visu dienu tikai divi konkursi un divas programmas!!! ! ! 5 zvaigznē s))))) smieklī gi)))) vakarā vasaras kinoteā trī rā da mū su steigu))))) nevis vakara izrā di amfiteā trī!! ! pā rtika galvenokā rt ir rī si !!!! ! ! ! ! ! un tas ir 5 zvaigznē s, kur galdiem vajadzē tu plī st no daž ā diem ē dieniem)))) mē s vispā r klusē jam par bā ru un dzē rieniem))))) bā rmenis ne tikai nezinā ja atš ķ irī bas starp kokteiļ iem))) viņ š bija arī saš utis un uzvedā s agresī vi uz mū su komentā riem ! ! ! viss tika pasniegts PAPĪ RA GLILLĒ S! un tā ir 5 zvaigž ņ u tī rī š ana))) par ž elejveida š ampū nu un matu kondicionieri un aizmirstiet par ķ ermeņ a krē mu un paņ emiet to no mā jā m)))))) (ir š ampū ns un ž eleja, bet š ī s ir š ķ idrā s ziepes tualetes dozatoros))))) ))) Vispā r jau pē c ieraš anā s mē s nolē mā m iesū dzē t tiesā menedž eri, kurš mums pā rdeva tū ri!! ! Iesakā m simtreiz padomā t, vai ir vē rts te braukt un tē rē t naudu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Augustā atpū tā mies Maximā , pirmkā rt teikš u, ka sauļ oš anā s krē slu skaits neatbilst atpū tnieku skaitam. . . tas kaut kā nav nopietni seš os no rī ta skriet paņ emt sauļ oš anā s krē slu, mē s nē . … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies Maximā , pirmkā rt teikš u, ka sauļ oš anā s krē slu skaits neatbilst atpū tnieku skaitam. . . tas kaut kā nav nopietni seš os no rī ta skriet paņ emt sauļ oš anā s krē slu, mē s nē . redz gaļ u, tikai vista, rindas uz amletu no rī ta sasniedza 45 cilvē kus) teritorija maza , un par tī rī bu vispā r labā k paklusē t. . . istabiņ a tik-tā , vietā m drū p apmetums u. t. t. , kas man tik ļ oti patika bija istabas uzkopš ana, mums katru otro dienu mainī ja veļ u, visi domā jā m, ka aizmirst iztī rī t vai nē , ultra, kā te visi raksta, trū kst, , , viņ u viskijs ir viss slikts, lai liktu pagriezties (daž reiz gribas) jā pacenš as, , , pā ris reizes bā rmenis paž ē loja un ielē ja labu, bet viss kluss...joprojā m patika animatori , strā dā ja nodilumam un asaru, un bernus labi aizvilinā ja....uz diviem biļ ete maksā ja 64t, r,
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kumā viesnī cu izvē lē jos ilgi, jo grasī jos doties viena. Rezultā tā es izvē lē jos "Maxim": pirmo piekrasti paš ā Kemerā , un š ķ iet, ka tā ir jaunatnei. Savā izvē lē biju vī lusies jau pirmajā ieraš anā s dienā . … Tomēr ▾ Sā kumā viesnī cu izvē lē jos ilgi, jo grasī jos doties viena. Rezultā tā es izvē lē jos "Maxim": pirmo piekrasti paš ā Kemerā , un š ķ iet, ka tā ir jaunatnei. Savā izvē lē biju vī lusies jau pirmajā ieraš anā s dienā . Pirmkā rt, personā ls ir rupjš , apsardze ir kaut kas vispā r, tas jū s tā pat traucē , viņ i var vairā kas reizes zvanī t uz reģ istratū ru, nevis paskaidrot, kā pē c jū s izsaucā t. Otrkā rt, istabiņ as, jā , istabas visur ir standarta, es nestrī dos, bet nav skaidrs, kā š ī s telpas tiek uzkoptas, ir vai nav gaisa kondicionē tā js, tas paliek liels jautā jums, jo tas ī sti nedarbojā s . Treš kā rt, pā rtika. Kur ir gaļ a? Š is jautā jums man kļ uva retorisks, uzturoties viesnī cā , viņ a prombū tnes dē ļ . UAI — nav atrasts. Š ajā viesnī cā nav ultra! Visi vietē jie dzē rieni. Ceturtkā rt, teritorija. Pā rā k mazs, nav paredzē ts tik daudziem viesiem. Ļ oti vī lies personā lā , ī paš i apsardzē . Kad ne ar vienu nekonfliktē , atpū š aties pats, un pastā vī gi esat traucē ts, rupjš , domā ju, ka diez vai kā dam tas patiktu. P. S. . Neesmu recenziju rakstī š anas cienī tā js, bet pē c š ī ceļ ojuma uzskatī ju par savu pienā kumu uzrakstī t objektī vā ku informā ciju par š o viesnī cu. Tā kā tas neatbilst pieciem. Drosmī gs č etrinieks! Bet tas pat nesmarž o pē c piecā m zvaigznē m. Un es nevaru saprast cilvē kus, kuri rakstī ja lieliskas atsauksmes. Mans atvaļ inā jums veidojā s tikai tā pē c, ka satiku lieliskus cilvē kus, kuri neļ ā va garlaikoties, un noskaņ ojumu vajag radī t paš am. Bet neviens vē l nav aizliedzis prā tī gu analī zi. Lietas ir jā sauc to ī stajos vā rdos. Tā kā mū su atsauksmes ir informā cija iespē jamiem nā kamajiem š ī s viesnī cas viesiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s kopā ar ģ imeni no 2011. gada 17. lī dz 23. jū lijam. , mē s paņ ē mā m ģ imenes istabas numuru, es jums uzreiz pateikš u, ka numurs nav ļ oti labs! kā pnes ir ļ oti stā vas, bē rns uzreiz nokrita, tad pā rgā ja uz citu istabu daudz labā k! Nu, par viesnī cu, teritorija ir ļ oti maza, tā pē c jū s neaizraujat, labi, 5 nevelkas tuvu, apkalpoš ana ir lieliska. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar ģ imeni no 2011. gada 17. lī dz 23. jū lijam. , mē s paņ ē mā m ģ imenes istabas numuru, es jums uzreiz pateikš u, ka numurs nav ļ oti labs! kā pnes ir ļ oti stā vas, bē rns uzreiz nokrita, tad pā rgā ja uz citu istabu daudz labā k! Nu, par viesnī cu, teritorija ir ļ oti maza, tā pē c jū s neaizraujat, labi, 5 nevelkas tuvu, apkalpoš ana ir lieliska. personā ls ir draudzī gs! animā cija vispā r ir tā -tā , izklaides teritorijā nav, kopumā iespaids nav ī paš i labs! Solid 3 jums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
bse bil 4udeshno, , , , , , bse suuuuuupppeeeeerrrrrrrrr … Tomēr ▾ bse bil 4udeshno, , , , , , bse suuuuuupppeeeeerrrrrrrrr
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kemerā neesmu bijis 9 gadus un pa š o laiku pilsē ta ir manā mi skaistā ka. Tač u tā pat kā iepriekš , veikalu pā rdevē ji un zemnieciski krievvalodī gie tū risti sabojā iespaidu par pā rē jo. Un pati viesnī ca nav super-duper, bet par nedē ļ u atpū tu un par normā lu cenu tas pat nav. … Tomēr ▾ Kemerā neesmu bijis 9 gadus un pa š o laiku pilsē ta ir manā mi skaistā ka. Tač u tā pat kā iepriekš , veikalu pā rdevē ji un zemnieciski krievvalodī gie tū risti sabojā iespaidu par pā rē jo. Un pati viesnī ca nav super-duper, bet par nedē ļ u atpū tu un par normā lu cenu tas pat nav. Un kurš vē las dzert konjaku XO uz balles, tad š is ir jums Rixos un par pavisam citu naudu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Club Hotel Maximas Beach был открыт в 2005 г. Общая площадь территории отеля составляет 2500 м2.Пляж находится в 400 м от отеля.В отеле Club Hotel Maximas Beach к оплате принимается карта Visa.

Atrašanās vieta в поселке Бельдиби, в 19 км от Кемера, в 30 км от аэропорта г. Анталия, в 25 км от центра Анталии.
Pludmales apraksts собственный песчано-галечный. Зонтики, шезлонги предоставляются бесплатно, матрасы и полотенца - платно.У бассейна зонтики, шезлонги - бесплатно, матрасы и полотенца - платно.
Viesnīcā

• открытый бассейн

• детский бассейн

• водные горки

• бильярд (платно)

• настольный теннис

• фитнесс центр

• детский клуб

• няня (платно)

• массаж (платно)

• мед. кабинет

• парикмахерская

• турецкая баня

• дискотека (платно)

• интернет (платно)

Telpu apraksts

90 стандартных номеров

Istabās

# кафельное покрытие

# мини бар

# телефон

# сплит кондиционер

# уборка каждый день

# смена полотенец и белья 3 раза в неделю

FAQ