Thor Exclusive Hotel 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 3.810
№79 viesnīcas reitingā Bodruma
2.9 Numurs
2.8 apkalpošana
3.5 Tīrība
6.8 Uzturs
3.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bodrumas pussalas Usulu līcī. Uzcelta 2013. gadā. Sastāv no septiņām 4 stāvu ēkām un četrām 2 stāvu villām. Viesnīca ir paredzēta tikai pieaugušajiem (16+). Viesnīca piedāvā grezna interjera un mūsdienīga komforta kombināciju. Viesnīca ir lieliski piemērota jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Kharkiv7
No plusiem: 1) Ē diens visaugstā kajā lī menī , ņ emot vē rā bezmaksas restorā nu pludmalē , var apsvē rt 4 ē dienreizes dienā . Nedē ļ as laikā pieņ ē mā s svarā par 3 kg. 2) Bā rmenis un bezmaksas alkohola daž ā dī ba ir virsū , krievu degvī ns, tekila, viskijs, pat alus nav slikts, daž ā di dzē rieni, un bā rmenis, vī rs pilngadī gs, ir ī sts profesionā lis savā jomā . … Tomēr ▾ No plusiem:
1) Ē diens visaugstā kajā lī menī , ņ emot vē rā bezmaksas restorā nu pludmalē , var apsvē rt 4 ē dienreizes dienā . Nedē ļ as laikā pieņ ē mā s svarā par 3 kg.
2) Bā rmenis un bezmaksas alkohola daž ā dī ba ir virsū , krievu degvī ns, tekila, viskijs, pat alus nav slikts, daž ā di dzē rieni, un bā rmenis, vī rs pilngadī gs, ir ī sts profesionā lis savā jomā .
3) Minibā rs istabā vienmē r ir pilns (lai gan tikai Pepsi un Fanta).
No mī nusiem:
1) Istabas vienkā rš i š ausmī gas, bildē ir viena, ar skatu uz jū ru, dž akuzi un lielu gultu. Patiesī bā viņ i iedeva istabu pagrabā zem baseina ar pastā vī gu mitrumu, vecu, nolietotu gultu. Kad tiek lū gts dot normā lu numuru, viņ i vispirms saka, ka citu istabu nav, un tad viņ i tos paņ em malā un saka, ka par 150 USD var "atrisinā t problē mu" ar pā rcelš anos uz parastu istabu.
2) Nacionā lisms no vadī tā ju puses pieņ emš anā . Krievu un ukraiņ u tū risti ir spiesti gaidī t pusi dienas, lai reģ istrē tos, atsaucoties uz brī vu istabu trū kumu, daž reiz, mē ģ inot kaut ko noskaidrot, viņ i saka, ka viņ iem nav laika, viņ i ignorē un vienkā rš i apbē dina tū ristus, savukā rt turkiem viņ iem vienmē r ir brī vas istabas, nevis pagrabā , kur augš ē jā stā vā dzī vo ukraiņ u un krievu tū risti.
3) Pludmale ir ļ oti akmeņ aina, grū ti iekļ ū t ū denī , izņ emot, lai nolektu no mola.
4) Baseins parasti ir netī rs (galvenokā rt dē ļ turkiem, kas tur kā pj ar ē dieniem un dzē rieniem), ī paš i vakaros.
5) Reģ iona klimats kopumā ir amatieris, jū ra ir par vienu pakā pi aukstā ka nekā Vidusjū ra.
6) Viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas, ja vē laties pastaigā ties, sagatavojiet 20 dolā rus par taksi.
7) Deklarē tais bezmaksas hamam nedarbojas karantī nas dē ļ , bet maksā.30 eiro no cilvē ka, lū dzu. Redzams, ka eiro rē ķ ini, viņ uprā t, nogalina koronavī rusu.
8) Viesnī ca nav paredzē ta krievvalodī gajiem tū ristiem, no viesnī cas personā la 1 menedž eris zina krievu valodu (un arī tad maz) un apkopē ja acī mredzot ir no Turkmenistā nas. Angļ u valoda nav daudz labā ka.
Kopumā iespaids par viesnī cu, 4 zvaigznes Kemerā ir cirtiens virs š ī m "5" zvaigznē m Bodrumā . Viesnī cu iesaku tiem, kas plā no neizkļ ū t no iegribas un nevar pamanī t dzī ves apstā kļ us cietumā .
аватар allaalla1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem +27 dienā , +20 naktī . Tū risma operatora kompass. Ceļ š lī dz viesnī cai ir apmē ram stunda. Tikā m apsē dinā ti tū lī t pē c ieraš anā s ap pulksten 17:00. Numurs 2502 ir liels, bet noguris no tū ristiem un nav tik biedē još s, kā viņ i rakstī ja atsauksmē s. … Tomēr ▾ Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem +27 dienā , +20 naktī . Tū risma operatora kompass. Ceļ š lī dz viesnī cai ir apmē ram stunda. Tikā m apsē dinā ti tū lī t pē c ieraš anā s ap pulksten 17:00. Numurs 2502 ir liels, bet noguris no tū ristiem un nav tik biedē još s, kā viņ i rakstī ja atsauksmē s. Viņ i gribē ja mainī ties uz villu, bet mums piedā vā ja bungalo, mē s gā jā m un nepatika. Ļ oti maza mā ja. Telpa paš ā ē kā ir daudz lielā ka. Apskatī jā m istabu ar piekļ uvi baseinam, mitruma smaku, standarta istabas izmē ru ar dž akuzi.
Nā kamajā dienā pā rvā cā mies uz 2516 - tur ir viena liela gulta un mazā ka un istaba liela. Dž akuzi darbojā s, bet ū dens daž reiz bija sarū sē jis, bet ne vienmē r. Odu nebija, lai gan viens joprojā m bija). Balkons ir pietiekami liels. Kopumā istaba patika, bet ne uzkopš ana. Mē s nelū dzā m, lai mū s iztī ra, bet viņ i parasti tī rī ja dž akuzi un aizveda atkritumus. Pē c nā kamā s tī rī š anas puse maisa sē klu bija pazudusi. Nu, es negribē ju celt skandā lu, bet pats fakts nav ī paš i patī kams. Tikai uzstā jī gi lū dza netī rī t. Izbraukš anas dienā paskatī jos zem gultas - tur izsists stikls. . . Istabā bija tē jkanna, tē jas maisiņ i. Ledusskapī ielieciet ū deni pā ris reizes papildinā ja mini-bā ru.
Ē damistaba atrodas netā lu no baseina caur to un pieeja jū rai. Ē dienu dabū jā m paš i, rindu nebija. Ē diens nebija slikts, katru dienu bija tuncis un kalmā ru garneles, zivis. Tač u izvē le ar katru dienu saruka. Vē lā k uzzinā jā m, ka 19. mū su izbraukš anas dienā viesnī ca tiek slē gta. Brokastu vispā r nav, vā rī tas olas, maize, zaļ umi, ievā rī jums. Pusdienas vienmē r labā kas + zupa, liellopa gaļ a, vista, rī si, kartupeļ i. Plū mes, bumbieri, vī nogas. Vienmē r bija siera dā rzeņ i un garš augi. Bija saldi, bet kaut kā viss bija pieticī gi))) No bada nemirsi!! !
Vienreiz bijā m pie baseina, ū dens aukstā ks par jū ru, baseins bija zaļ š , neviens netī rī ja.
Sezonas beigā s bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, viņ i vienmē r sauļ ojā s uz mola. Ļ oti dī vaini, bet pie krasta ū dens bija auksts, jo tā lā k jū rā , jo siltā ks. Nevalkā jiet maskas, nav ko redzē t! Š ī nav Ē ģ ipte, tur bija zivis, bet (((nevis. Jū ra bija ļ oti silta lī dz pat pē dē jai dienai.
Ja stā vat pludmalē , tad pa kreisi ir taciņ a, pusstunda un esat Torbas ciemā , tur nav daudz ko darī t, bet iesaku pastaigā ties.
Labajā pusē ir viesnī ca Vogue, mē ģ iniet tur nokļ ū t vai peldē t vai sarunā ties ar apsargu. Jā , tas ir skaisti, tur ir forš s akvaparks! Bet cena par nedē ļ u ir 1200 dolā ri no viena, mums ir 350 uz 10 dienā m) Mē s runā jā m ar sievieti, kas tur atpū tā s, viņ a ļ oti sū dzē jā s, ka ir rindas un ka ē diens ir slikts. (Nedabū jā m tad vispā r ē diens)))
Viesnī cas teritorija neliela, zaļ a, nav tik daudz augstuma atš ķ irī bu, ē rti pā rvietoties. Bet ļ oti, ļ oti stā vs kā piens pie paš as viesnī cas izejas! ! ! Bū s grū ti uzkā pt 100-200 metrus pirms ieieš anas viesnī cā , un tad tas ir normā li, 20 minū tes un jū s esat netā lu no š osejas uz Bodrumu. Maksa ir 4 liras (1 dolā rs - 7.6 liras). Atpakaļ jautā jiet Torba-Kairan Hotel Tor. Ne visos mikroautobusos var norē ķ inā ties ar karti, un mums nebija liras, mums bija jā maksā.4 USD. Lai gan puiš i pasū tī ja taksometru uz Bodrumu par 20 USD. Tirgus dienas Bodrumā Otrdiena ir apģ ē rbs, piektdiena ir pā rtika un dā rzeņ i. Tirgus otrajā stā vā pie autoostas. Ir arī Migros lielveikals.
Alkohols, bija alus un majito, vī ns! Visu pā rē jo ņ em lī dzi! Beilija bija prom! Pē dē jā dienā vispā r nekā nebija! Mums bija ļ oti trū cī gas brokastis, olas, maize, zaļ umi. Un viņ i teica, ka vairs nebaros, un izbraucot no viesnī cas 19-00))))) Kurš vainī gs? Neviens, kam sū dzē ties? Nevienam tas nerū p. Kā ds devā s uz Bodrumu, kā ds devā s uz Vogue. Mē s tikko sauļ ojā mies, lai gan 14-00 mū s mē ģ inā ja izdzī t no pludmales. Istaba, kā jau bija paredzē ts, tika nodota 12, mums tur neļ ā va uzturē ties. Izgā jā m pilnī gā tumsā , pat gaismu vestibilā neieslē dzā m. . . Viss bū tu labi, bet pē dē jā diena nav ī paš i laba. . . Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā , nē !
Vai es ieteikš u? Nē ! Tagad pirms ekskursijas pasū tī š anas vienmē r pajautā š u, kad sezona beigsies, jo neviens mū s nebrī dinā ja. . .
аватар ilovemykatia
Septembra beigā s atpū tā mies, sā kš u ar to, ka pati viesnī ca BIJA, pirms tam BIJA ļ oti skaista, viss bija stilī gi, moderni, gaumī gi, varbū t agrā k varē ja pozicionē t sevi kā.5 zvaigznes. Bet š obrī d tas ir 3 zvaigznes. … Tomēr ▾ Septembra beigā s atpū tā mies, sā kš u ar to, ka pati viesnī ca BIJA, pirms tam BIJA ļ oti skaista, viss bija stilī gi, moderni, gaumī gi, varbū t agrā k varē ja pozicionē t sevi kā.5 zvaigznes. Bet š obrī d tas ir 3 zvaigznes. Prosas servisa nav, teritoriju neviens nekopj, slikti tī ra, viss netī rs, sauļ oš anā s krē sli netī ri, š ķ ī vji sasisti, ē diens normā ls, izsalcis nepaliksi, paš as viesnī cas atraš anā s vieta nav slikti, nav tā lu no pilsē tas, teritorija ir maza, nav izklaides, nav animā cijas, ir maz krievvalodī go, viesnī ca sevi pozicionē kā.18+, bet tajā nav nekā ī paš a, ī si, ja kā dam interesē , uzrakstī š u visu sī kā k.
Izvē lē jos š o konkrē to viesnī cu, jo pē c bildē m tā izskatī jā s ļ oti labi, apsildā ms iekš telpu baseins, spa, laba teritorija, dž akuzi istabā utt BET VISAS FOTO nav patiesas!! !
Nezinu, kā dē ļ viss tik ļ oti sabojā jā s, veicā m auditu pirmajā stā vā , kur kā dreiz bija spa, hammam, pirts, iekš telpu baseins, š ū puļ krē sls, ļ oti š ika milzī ga teritorija, viss flī zē ts, pie sienā m mozaī kas zī mē jumi, skaistas mē beles - kā mums stā stī ja no - uz karantī nu viss vē l nestrā dā , nedaudz smird, ž ē l, ka tas nevienam nerū p !! !
Der tikai masā ž a un kā da cita procedū ra.

Tā lā k otrajā stā vā - tas vispā r ir skā rds tur jau sen nekas nefunkcionē , ​ ​ agrā k bija kluba izklaides telpas, pat kinoteā tris, bet tagad tikai murgs, no griestiem pil ū dens, viss smarž o pē c mitruma, viss ir slē gts, atkal bijā m š okā , ka neviens nevarē ja visu sakā rtot!
3. stā va reģ istratū ra - viss arī pē c gaumes pā rdomā ts ar dizaina krē sliem, skaistiem dī vā niem, ir arī skaista terase ar skatu uz baseinu un otrpus jū rai. BET! ! ! kā var visu tik ļ oti sabojā t, vai nevar vienkā rš i nomazgā t galdus? galdi visi lipī gi ar glā ž u un krū zī š u pē dā m, aizkari nolietoti, nemazgā ti, saburzī ti, glā zes ļ oti netī ras! krē sli visi ir aizrā vuš ies ar stilu (piemē ram, priekš telpā š iki rozā bā ra krē sli tiek iznesti uz terasē m, kur ir citi pī ti galdi un krē sli stilā , man ļ oti sā p acis, plus izskatā s neuzmanī gi un pretī gi ) Terasē visi netī rie galdi ir lipī gi.

4. stā va ē damzā le karantī nas dē ļ , visu ē dienu uzliek strā dnieki, kas neprot krievu valodu vispā r, š ķ ī vji saš ķ elti, galdi slikti tī rī ti, salvetes ar caurumiem, galdauti saburzī ti, kaķ i staigā , kas var uzrā pties pa galdiem, viss kopumā var un nav slikti, bet ne pā rā k labi kopts un tas ir jū tams.
1. Teritorija maza, ar ietilpī bu aptuveni 200 cilvē ku, ir viens forš s milzī gs baseins ar ū denskritumu, divi apakš ā , kopumā neslikti, bet atkal nav labi kopti, sauļ oš anā s krē sli netī ri, neizdodas dvieļ i. Ja gribi paņ emt solā riju, jā mostas agrā k, visiem to nepietiek.
2. Istabas - kam svarī gi pastā stī t. . . Zem baseina kā dreiz atradā s vai nu veikali vai telpas personā lam nav logu ar skatu uz baseinu vai jū ru (man liekas, ka logu nav vispā r) un ja tev ir standarta istabiņ a tad tevi tur var iekā rtot, bet viņ i to dara ar nolū ku, lai tu samaksā viņ iem 10-20 dolā rus un tevi pā rvā c uz normā lu ! ! ! Visā s pā rē jā s 4 un 3 stā vu ē kā s ir dž akuzi un vietas pietiek visiem, droš i var nopirkt istabiņ u bez dž akuzi, pā rcels par 20$, izņ emot istabu ar savu baseinu (kopš tur ir tikai daž i no tiem).
Tā s ir divstā vu mā jas, tā s ir atseviš ķ as, nā k ar dž akuzi + savs baseins, un tā s ir divstā vī gas ar dzelteniem dī vā niem un pat savu virtuvi, ja ir izvē le, tad ņ em uzreiz!
ir arī villas, vienstā vu mā jas - par tā m neko nevaru teikt, bet izskatā s diezgan labi.
mums bija parasta istaba ar dž akuzi, tas ir vienī gais, kas man patika, stils vē si pā rdomā ts, bet slikti tī ra, vannasistabā stikls netī rs, sarū sē juš o jaucē jkrā nu var labā k izmazgā t!
3. Serviss - tajā viesnī cā nav servisa.
4. Pludmale - pludmale ļ oti maza, visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu, viss atkal nav kā rtī gs un netī rs !!!!! ! ! Es atkā rtoju, ja viss ir labi nomazgā ts, mainī ts, noņ emts, tas nebū s slikti, ū dens jū rā ir vē ss tī rs, jū ra ir silta.
5. Atraš anā s vieta - 20 minū š u brauciena attā lumā no lidostas, 5 minū tes lī dz pilsē tai ar automaš ī nu. Tas atrodas lejā lī cī , tā pē c saule aiz kalna noriet agrā k un pulksten 6-7 sauli vairs neredzē si. Nebaidieties pats iziet no viesnī cas, pa asfaltē tu ceļ u var uzbraukt (tas nav garas 7-13 minū tes) lī dz galam, tur iziet uz š osejas, netā lu no policijas posteņ a, autobusi ar uzrakstu Bodruma pietur. uzreiz uz š osejas, vajag tikai pamā t ar roku un par 4.5 lirā m no cilvē ka jū s sasniegsiet Bodrumas centru. No viesnī cas var piecelties, pagriezties pa labi un pastaigā ties pa neasfaltē tu ceļ u, nekā ī paš i skaista tur nav, paskatī ties, kā di skati apkā rt.
Nobeigumā teikš u, ka ne viss ir tik taisni un slikti, personā ls ir draudzī gs, labs, visi palī dz, viss ir labi, var atpū sties, bet es nevaru ieteikt tur doties!
Ja ir kā di jautā jumi jautā jiet es atbildē š u.
Пришли в ресторанчик на пляже и заказали пасту , вот такая подача блюда и есть это  не возможно , самое вкусное было это бургеры , а из алкоголя мне понравился их ресепшн ресепшн номер номер Это не работает !!!!! такая красота не функционирует , и не могут привести в порядок территорию ! территория
аватар sunguroz
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Istaba ir netī ra. Dvieļ i gaidī ja dienu. Viesnī ca ir veca un visur smarž o pē c mitruma. Virtuve ir ļ oti slikta. Pat zivis nebija zivju restorā nā . Telpu uzkopš ana - 3. Serviss - 4. Teritorija - 4. Pludmale - 3 (ļ oti liela laime paņ emt sauļ oš anā s krē slu pludmalē , lai sauļ oties). … Tomēr ▾ Istaba ir netī ra. Dvieļ i gaidī ja dienu. Viesnī ca ir veca un visur smarž o pē c mitruma. Virtuve ir ļ oti slikta. Pat zivis nebija zivju restorā nā . Telpu uzkopš ana - 3.
Serviss - 4.
Teritorija - 4.
Pludmale - 3 (ļ oti liela laime paņ emt sauļ oš anā s krē slu pludmalē , lai sauļ oties).
Izklaide - 2.
Vietē jais "veikals" ar kosmiskā m cenā m.
Gandrī z neviens nezina angļ u valodu.
Jū s nevarat peldē ties baseinā pē c pulksten 18:00.
Teritorija atrodas +- kilometra attā lumā no ceļ a.
Spa - 0. Tas ir tikai murgs. Smarž o mitrumu.
Virtuve ir vienmuļ a, parasta. No augļ iem - arbū zs, persiki, vī nogas.
Viesnī ca velk ne vairā k kā.2 *.
аватар Ket20
Sā kš u ar to, ka Turcijā.10 reizes, š ajā reģ ionā.4. Ir 5 zvaigž ņ u viesnī cu pieredze. Uzskatu, ka š is reģ ions ir visē rtā kais atpū tai gan servisa, gan klimata ziņ ā. Viesnī cai ir daudz trū kumu: 1. Netī ra, slikta tī rī š ana (viņ a prombū tne 3 dienas, izņ emot dvieļ u nomaiņ u, nekas nenotika, kamē r nesarunā jā mies reģ istratū rā ). … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka Turcijā.10 reizes, š ajā reģ ionā.4. Ir 5 zvaigž ņ u viesnī cu pieredze. Uzskatu, ka š is reģ ions ir visē rtā kais atpū tai gan servisa, gan klimata ziņ ā.
Viesnī cai ir daudz trū kumu:
1. Netī ra, slikta tī rī š ana (viņ a prombū tne 3 dienas, izņ emot dvieļ u nomaiņ u, nekas nenotika, kamē r nesarunā jā mies reģ istratū rā ). Nav nekā da dezinficē š ana, kam vajadzē ja bū t epidē mijas laikā ! ! ! !!
2. Personā ls nesaprot angļ u valodu, nav "kvalificē ts", ir "sezonalitā te".
3 Ē diens nav garš ī gs, izvē le ļ oti maza, taupi uz visu.
4. Bā rā alkoholiskie dzē rieni tikai uz vietas raž oti, bez sulas, bez svaigiem augļ iem, tikai pulverī.
5. Pludmales un paš as viesnī cas platī ba nav liela, un tai nepiecieš ama aprū pe.
6. Wi-Fi nav visā teritorijā , tikai reģ istratū rā , ierobež ota pieeja vietā m.
7. "Neskaidra" dž akuzi telpā s, kas aizņ em ziemeļ u platumu.
8. Uz Bodrumu iespē jams nokļ ū t tikai ar taksometru.
9.
Viesnī cu uz karantī nas laiku bija paredzē ts aizpildī t par 50%, bet patiesī bā.90-100%.
10. Uz savā m piezī mē m tū roperatora TUI pā rstā vei dzirdē ju atbildi: "Nu, mē s neesam lasī juš i atsauksmes! " (Tā pē c arī nolē mu rakstī t pirmo reizi).
No plusiem:
1. Pa logu bija labs skats (pē c "sarunā m" ar viesnī cas vadī tā ju).
2. Skaista pludmale (lai gan ne liela) ar ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem, tī ru jū ru.
3. Nav bē rnu (klusa uzturē š anā s pludmalē ).
4. Viesnī cas atraš anā s vieta attiecī bā pret lidostu Bodrumā , iet min. 20.
5. No atpū tniekiem pā rsvarā ir turki, daž i angļ i un ukraiņ i.
6. Laba pā rsē š anā s abos virzienos, ē rti sasniedzama (operators TUI).
7. No ē diena varu atzī mē t - tas ir arbū zs un siers, un brauciens uz a la carte restorā nu, un garš ī gs jū ras asaris.
8. Ē rta gulta istabā.
9. Bija vakars ar dzī vo mū ziku, ļ oti profesionā li un skaisti.
Vispā r NEIESAKU! Ņ emot vē rā , ka recenzijas rakstī š anas stundas cena ir trī skā rš ojusies, jū s varat ļ oti "sabojā t pā rē jo". Cena-kvalitā te nesakrī t.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mī nusu praktiski nebija. Patiesī ba bija tā da, ka baseins nebija tī rī ts, ū dens bija sarū sē jis. Citā di visi plusi. Cena - kvalitā te atbilst. Ļ oti jauka viesnī ca, bet ž ē l, ka tā nav labi uzturē ta. Numuri ir lieli un plaš i. … Tomēr ▾ Mī nusu praktiski nebija. Patiesī ba bija tā da, ka baseins nebija tī rī ts, ū dens bija sarū sē jis. Citā di visi plusi. Cena - kvalitā te atbilst. Ļ oti jauka viesnī ca, bet ž ē l, ka tā nav labi uzturē ta. Numuri ir lieli un plaš i. Redzams, ka š ajā viesnī cā savulaik tika iztē rē ta liela nauda, ​ ​ bet acī mredzot investī cijas iet uz beigā m un nav ko uzturē t viesnī cu.
аватар Antonina_Nikolaj
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, piedā vā ja istabu, mums nepatika, tā pē c ā tri nomainī ja pret citu. Viesnī cā nav trokš ņ ainu bē rnu, ir 16+, mums patika. Arī tur nav diskotē ku, trokš ņ a, trokš ņ a. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, piedā vā ja istabu, mums nepatika, tā pē c ā tri nomainī ja pret citu. Viesnī cā nav trokš ņ ainu bē rnu, ir 16+, mums patika. Arī tur nav diskotē ku, trokš ņ a, trokš ņ a. Ar taksometru varē ja doties uz diskotē kā m Bodrumā . Rezervē jā m istabu ar dž akuzi, bija interesanti, romantiskiem vakariem diezgan interesanti, dž akuzi bija guļ amistabā . Istaba tika tī rī ta katru dienu, mainī ta gultas veļ a. Teritorija ir tī ra, baseins tika tī rī ts katru dienu, dā rznieks pastā vī gi kaut ko grieza, sakopa. Ar animā ciju nepietika, bet biež i braucā m uz Bodrumu. Pludmale nav liela, maza, bet bija pagarinā jums garumā , uz tā s bija sauļ oš anā s krē sli, no turienes varē ja nirt. Kurš gribē ja tikt uz smiltī m, tas bija klā t, vietas pietika visiem. Ja gribi kaut kur nokļ ū t, ē rti bija tikai ar taksi, sabiedriskais transports nav ē rts, jo bija jā kā pj kalnā lī dz pieturai, tur tā ds stā vs nobrauciens, ne visi tur karstumā grib braukt. Kā arī gribu atzī mē t ļ oti š iko servisu taksometrā , turklā t par standarta cenu.
аватар Tetiana07_07
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu piedā vā ja TRAVEL AGENT TOV "CORAL TRAVEL MARKET" kā ekskluzī vu, ar 2-vietī gu numuru (DELUXE JACCUZI), ULTRA ALL INCLUSIVE ē dinā š anas veidu. No Bodrumas lidostas uz viesnī cu tika nogā dā ti ar vecu, nobruž ā tu autobusu, bez kondicioniera, lī dz viesnī cai nesasniedza, 2 posmos pasaž ieri tika iesē dinā ti mikroautobusā un uzņ emti tajā . … Tomēr ▾ Viesnī cu piedā vā ja TRAVEL AGENT TOV "CORAL TRAVEL MARKET" kā ekskluzī vu, ar 2-vietī gu numuru (DELUXE JACCUZI), ULTRA ALL INCLUSIVE ē dinā š anas veidu.
No Bodrumas lidostas uz viesnī cu tika nogā dā ti ar vecu, nobruž ā tu autobusu, bez kondicioniera, lī dz viesnī cai nesasniedza, 2 posmos pasaž ieri tika iesē dinā ti mikroautobusā un uzņ emti tajā . Tas neatstā ja ī paš i labu iespaidu.
Viesnī cā , reģ istratū rā , neviens no solī tajiem angliski un krieviski runā još ajiem gidiem neizrā dī jā s, tā pē c nebija iespē jams iegū t informā ciju par viesnī cu. Viņ i piedā vā ja aizpildī t anketu, nez kā pē c vā cu valodā . Viesnī cā ieradā mies 9:00 un reģ istratū rā gaidī jā m lī dz 14:00. Mantas stā vē ja zā lē , mums nepiedā vā ja vietu, kur tā s glabā t. Viņ i meklē ja visu. Istaba, kas mums tika dota, izskatī jā s nomā coš a. Vecas mē beles, noplukuš as, brī ž iem saplē stas un netī ras tapetes, no sienas izrauta kontaktligzda, dž akuzi - milzī gs, un ne pā rā k tī rs. Istabā nebija dvieļ u.
Bijā m ļ oti noguruš i, bet atkal devā mies uz reģ istratū ru, vakarā tur parā dī jā s 1 cilvē ks, kurš runā ja angliski un krieviski. Mē s lū dzā m viņ u informē t mū s par uzturē š anos viņ u viesnī cā un atrisinā t problē mu, vismaz ar dvieļ iem. Pagā ja 2 stundas, pē c zvana neviens mums dvieļ us neatnesa. Tas ir š ausmī gi, man paš ai nā cā s meklē t istabeni, kura, izņ emot turku valodu, nevienu nezinā ja un viņ ai visu paskaidrot.
Iesaku viesnī cas vadī bai organizē t normā lu reģ istratū ras darbu, ierodoties viesiem sniegt visu informā ciju par viesnī cu un pakalpojumiem uzreiz pē c viesu ieraš anā s, nevis pē c 5 uzturē š anā s dienā m.

Iesaku - reizi mē nesī veikt telpu ekspertī zi par atbilstī bu tehniskajiem un sanitā rajiem standartiem.
Nā kamais ir jautā jums par uzturu. Viens galvenais restorā ns - Asgard - izskatā s nenozī mī gi, lē tas mē beles, blā vs dizains, kā jau visā viesnī cā . Brokastis vienmuļ as, tiek pasniegtas vakariņ u pā rpalikumi, ē dienu izvē le neliela.
Pusdienas - lielā ka ē dienu izvē le. Vakariņ as - nav slikti Brokastis no 5 punktiem - 3 punkti, pusdienas - 4 punkti, vakariņ as - 4 punkti. Ik pa laikam pā ri traukiem lido muš as, augļ i (ļ oti maza izvē le) - parā dā s Drosophila, tas nav pieņ emami!
No bā riem man patika tikai Dotto Snack bā rs, ar labu apkalpoš anu, svaigiem ē dieniem un dzē rieniem. Viņ š ir pelnī jis 5 punktus.
Mā jturī ba - 3, maksimums 4 punkti.

Kopumā viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs, uzmanī gs, ja izdodas viņ iem izskaidrot, kas par problē mu.
Pludmale pie viesnī cas ir ļ oti maza, visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu, kā arī pludmales dvieļ u.
Internets viesnī cā ir ļ oti vā jš.

Kopumā es vē rtē ju viesnī cu ar 3 ar pusi, maksimums 4 punkti (no 5 iespē jamajiem)
Es neieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem.
Starp citu, tū risma aģ entū ras pā rstā vis, kas mums pā rdeva ekskursiju uz viesnī cu, uzradā s tikai vienu reizi, lai piedā vā tu mums ekskursijas un pateiktu, ka ar visiem citiem jautā jumiem viņ š nenodarbojas.
аватар Lanushka1974
Viesnī ca ir laba. bet ir daž i BET 1 Gulta ir ļ oti š aura. Guli kā vilcienā 2. Viesnī cas gids Tariks vai Toriks.... tas ir vienkā rš i š ausmī gi. 3. Personā ls vispā r nerunā angliski, krieviski, vā ciski 4. Telpas uzkopš ana atstā j daudz vē lamo, neskatoties uz dzeramnaudu Viesnī ca nav lī dz 5 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. bet ir daž i BET
1 Gulta ir ļ oti š aura. Guli kā vilcienā
2. Viesnī cas gids Tariks vai Toriks.... tas ir vienkā rš i š ausmī gi.
3. Personā ls vispā r nerunā angliski, krieviski, vā ciski
4. Telpas uzkopš ana atstā j daudz vē lamo, neskatoties uz dzeramnaudu
Viesnī ca nav lī dz 5 zvaigznē m. Ir ar ko salī dzinā t (Grieķ ija, Kipra. Francija, Tunisija, Ē ģ ipte, Turcijā jau 6 reizes).


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в заливе Усулу полуострова Бодрум. Построен в 2013 году. Состоит из семи 4-этажных зданий и четырех 2-этажных вилл. Отель только для взрослых (16+). Гостей отеля ждет сочетание роскошных интерьеров и современного комфорта. Отель отлично подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta 25 км от аэропорта. 6 км от центра города. 2 км от Торбы. 10 км от Гюверджинлика.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 50 м. Шезлонги, зонтики, матрацы, пляжные полотенца — бесплатно. Заход в море — песок, деревянная платформа. Кабина для переодевания, душ, спасатель на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

ASGARD (главный ресторан): завтрак, обед, ужин и ночной ужин предлагается в виде шведского стола. Вместимость: 256 человек в закрытом помещении и 198 человек в открытом.

KEYF-İ ALA: турецкая кухня, богатая уникальными сортами вкусов различных регионов.

ROCCA: чудесные травы в сочетании со свежими морепродуктами окажутся в меню на вашем столе, Вы станете свидетелем того, как оливковое масло превратится в волшебное зелье в специально подготовленных для Вас закусках.

CALIENTE: Итальянская кухня известна и любима во всем мире — это своего рода художественное сочетание. Работающий как A La Carte, на завтрак и ужин.

ЛОББИ-БАР: современно декорированный, с 24-часовым обслуживанием, в этом баре, находящемся в лобби, после обеда подаются чая-кофе и различные пирожные.

БАР У БАССЕЙНА: у бассейна имеются альтернативы чая - кофе, прохладительных напитков и коктейлей. Подаются легкие закуски и свежеприготовленные небольшие бутерброды, салаты, гамбургеры, чизбургеры и макаронные изделия.

БАР НА ПЛЯЖЕ: на пляже с 10.00 до 19.00 имеются альтернативы чая – кофе (кроме турецкого Кофе), прохладительных напитков и коктейлей. Также подаются сезонные фрукты.

ВИТАМИННЫЙ БАР: бар, находящийся в центре красоты и здоровья, где подаются свежевыжатые соки и имеется обширный выбор чаёв.

НОЧНОЙ КЛУБ: возможны различные варианты места. Специальные вечеринки и выступления DJ-ев, наш сервис высококлассных развлечений.

КАЛЬЯН: платная услуга — богатый ассортимент кальяна, подаётся в баре у бассейна.

Конференц-залы: главный зал (570 кв.м), семинар зал (80 кв.м), фойе (200 кв.м), 2 VIP зала для заседаний (70 кв.м).

Места для курения, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, доставка прессы.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Размещение детей в отеле невозможно.
Izklaide un sports Дартс, аквааэробика, мини-футбол — бесплатно. Гольф (18 лунок), уроки дайвинга — платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 187 номеров в з семи 4-этажных зданиях и четырёх 2-этажных виллах.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Kaynar Mevkii Usuluk Koyu, 48400 Bodrum/Muğla
Tālruņi: 0252 452 0259
Tīmekļa vietne: Thor Exclusive Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.