Club Amarissa Suites & Residences 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 2.710
5.7 Numurs
4.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
5.3 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Šī slavenā viesnīca atrodas ļoti izdevīgā vietā Bodrumā. Tā tika uzcelta 2001. gadā un renovēta 2013. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās ēkas un 3 blakus ēkām.Vairāk →
аватар Sasha12
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bijā m š ajā viesnī cā , jū rā peldē jā s suņ i, (parā dī š u video) baseins mazs, nav daž ā du slidkalniņ u. Pusdienā s un vakariņ ā s ē diens bija vienā ds, bet brokastī s nekā nebija. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā , jū rā peldē jā s suņ i, (parā dī š u video) baseins mazs, nav daž ā du slidkalniņ u. Pusdienā s un vakariņ ā s ē diens bija vienā ds, bet brokastī s nekā nebija.
аватар fanta-19
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pē c š ī brauciena es stingri uzdū ru degungalā vienu lietu - NEKAD neieš u nekur citur, vispirms neizlasot atsauksmes. Mē s ieradā mies aģ entū rā uz konkrē tu ekskursiju, bet vadī tā js teica: "Paskatī simies, vai tur kaut kas nedeg. … Tomēr ▾ Pē c š ī brauciena es stingri uzdū ru degungalā vienu lietu - NEKAD neieš u nekur citur, vispirms neizlasot atsauksmes. Mē s ieradā mies aģ entū rā uz konkrē tu ekskursiju, bet vadī tā js teica: "Paskatī simies, vai tur kaut kas nedeg. " Tā nu mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā …
Kam nepatī k lasī t garas atsauksmes (es pati tā da esmu), uzreiz teikš u galveno - š ī viesnī ca ir domā ta ļ oti slinkā m “ē d un guli” brī vdienā m, tur vispā r nav ko citu darī t, ir tur nav animā cijas, arī Bitez ciematā nav daudz ko darī t. Stingri neiesaku š o viesnī cu! ! Viņ š nevelk č etrinieku - tas ir trī s, trī s. Pat ar mī nusiem. . .
Nu, tagad sī kā k.
Numurs. Vispirms mums iedeva istabu otrā s mā ju rindas pirmajā stā vā . Ierodoties, neviens nepapū lē jā s palī dzē t atnest mantas, mē s (es, trausla meitene un mana mamma) somas vilkā m stā vus augš ā . Pati istaba bija kā divistabu dzī voklis - viesistaba, virtuve un guļ amistaba. No istabas nebija nekā da skata, jo visas mā jas viņ am priekš ā bija bloķ ē tas. Tī rī ja katru otro dienu un ne ī paš i rū pī gi - putekļ i, piemē ram, nekad netika noslaucī t ). Mū su istabā gaisa kondicionieris viesistabā nedarbojā s labi un duš a tecē ja, tā pē c lū dzā m to nomainī t. Nu vismaz ar š o mums paveicā s - mums iedeva istabiņ u treš ajā stā vā ar skaistu skatu uz visu lī ci. Tajā jau viss darbojā s un nekas netecē ja. Es nekad neesmu devusi naudu reģ istratū rā - ne ierodoties, ne ģ ē rbjoties. Gultas veļ a un dvieļ i ne reizi nav mainī ti 12 dienu laikā , lai gan paš i vannas istabā izlika sludinā jumu, ka dvieļ us maina katru otro dienu, bet gultas veļ u divas reizes nedē ļ ā . Virtuve ir nokomplektē ta, bet nav trauku. Abā s istabā s bija gaisa kondicionieris, TV un balkons ar skatu uz jū ru. Nu tur nemitī gi pū š vē jš , tā pē c, atstā jot mantas nož ū t bez drē bju š ķ ipsnā m vai nesasienot, tā s garantē ti aiznesī s, un var arī neatrast.
Ē diens. Pirmajos laikos bija tik un tā un viss bija tik pikants. Tad vai nu mainī jā s š efpavā rs, vai vienkā rš i kā ds sū dzē jā s, bet tas uzlabojā s. Ē dienu kvalitā te ir č etrinieks, bet sortiments ir ļ oti trū cī gs. Tas ir saprotams, viesnī ca nav liela (uz 100 cilvē kiem), bet tomē r. No augļ iem - arbū zs, melone, ā boli, plū mes. Mū su uzturē š anā s otrajā pusē bija daudz vairā k tū ristu, galvenokā rt vā cieš i un turki, un ē diens uzlabojā s vē l vairā k.
P e r c o n a l. Viņ i ir draudzī gi, bet ne pā rā k centī gi. Lielā koties jaunieš i, kuriem vē l jā mā cā s un jā mā cā s, bet es nesaskatī ju viņ os vē lmi to darī t. Vienā ziņ ā mums paveicā s – burtiski uz 15 dienā m viesnī cas vadī ba uzaicinā ja ļ oti pieredzē juš u viesmī li vai vadī tā ju, kurš apmā cī ja un uzraudzī ja visus pā rē jos. Turklā t viņ š parā dī ja piemē ru, kā izturē ties pret viesiem - ļ oti pieklā jī gs un pieklā jī gs, viņ š visus uzmundrinā ja.
Interesanti, ka tad, kad runā jā m frā zes turku valodā (standarta "paldies", "labdien" utt. ), viņ i bija ā rkā rtī gi apmierinā ti. Acī mredzot Eiropas tū risti neuzskata par vajadzī gu mē ģ inā t apgū t turku valodu.
M ore. Atkal, sveiki aģ entū rai. Mums teica, ka Egejas jū ra ir ļ oti skaista un apmē ram 1.5 grā dus vē sā ka nekā Vidusjū ra. Skaistuma ziņ ā Bitezā tā da nav. Tā ī sti neizskatā s pē c jū ras – atklā to jū ru nevar redzē t, jo vienā pusē ir lī cis, bet otrā – salas. Viļ ņ u praktiski nav, vienkā rš i nav ne smakas no jū ras. . . Temperatū ras ziņ ā , ja Vidusjū ra mums pē rn septembra vidū š ķ ita pat karsta, tad š eit, domā ju, bū tu gluž i pareizi. Bet nē , ir auksti! Uz 10 minū š u peldē š anu man bija "zosu izciļ ņ i". Pretī gā kais ir pazemes straumes. Tas ir, tu peldi kā nekā , un tad nokļ ū sti aukstā duš ā...Un nav kur iet. . . Viesnī cai ir ļ oti slikta privā tā pludmale. Koka sauļ oš anā s krē sli ir seni, arī matrač i uz tiem ir “ne pirmais svaigums”. Iebraucot jū rā lī dz mū ļ a potī tē m, pludmale netiek iztī rī ta. Ja pavirzā s nedaudz pa kreisi uz 3S pludmales teritoriju, tad tur ir labā k. Tā kā tā ir diezgan sekla un pludmale smilš aina, tā nav caurspī dī ga, bet gan dubļ aina. Jū s varat doties uz citā m pludmalē m, bet tur jū s vai nu maksā jat par dienu, vai arī iegā dā jaties pā rtiku un/vai dzē rienus. Turklā t, kā mums paskaidroja vienā pludmalē , nevarē s nopirkt vienu ū deni un gulē t veselu, jums ir jā pē rk kaut kas cits. Mē s devā mies uz pludmali aiz sē rfoš anas kluba. Pludmale ir ļ oti forš a - tur vairs nav smiltis, bet akmeņ ains dibens, tā pē c ū dens ir dzidrs. Ļ oti labi kopts, sauļ oš anā s krē sli jauni. Sā kumā tas bija bez maksas, bet pē c apmē ram nedē ļ as pē kš ņ i kļ uva par maksas (50 liras dienā vienai personai). Kā pē c, es nesapratu - viņ i man kaut ko stā stī ja par Ramadā nu, lai gan tas turpinā jā s visu mū su uzturē š anā s laiku. . . Vispā r mums bija atlikuš as pā ris dienas un mē s devā mies uz pludmali viesnī cā . Tā s pluss tomē r ir tas, ka aukstā s straumes tur tikpat kā nav. Viesnī cā ir arī baseins, 1.5 metru dziļ š , ja nemaldos. Tas ir mazs, un ū dens ir silts.
Izklaide. Viņ u tur nav. Vispā rī gi. Nav animā cijas, nav sporta - nekā . Tā mums bija tikai katastrofa, jo bijā m apņ ē mī bas pilni iet uz visu iespē jamo. Un tas ir jautā jums, ko aģ entū rā uzdevu 15 reizes - "vai ir animā cija? ". Protams, viņ i atbildē ja, ka tur viss ir. . . Rezultā tā visas mū su izklaides sastā vē ja no ikdienas vakara promenā dē m gar krastmalu. Tas viss ir izkaisī ts ar restorā niem – tie izskatā s ļ oti patī kami. Bet mē s viņ us nekad neapmeklē jā m - viss iekļ auts, lai kā arī nebū tu, par ē dienu pat negribē jā m domā t. Vienī gā problē ma bija tā , ka nebija kur vienkā rš i sē dē t un sē dē t – visu fiksē ja restorā ni. Cenu gan nezinu, nekad neesmu bijusi. Vē l daž as reizes apmeklē jā m hammam kaimiņ u ciematā Gumbet. Mē s Alina Tour nopirkā m hammam + masā ž a = 30 liras (1.72 liras = 1 dolā rs), mums patika. Tajā paš ā "Alī nas tū rē " viņ i nopirka braucienu ar jahtu - tā s bija tikai š ausmas. . . Tur nav pilnī gi nekā , ko redzē t. Brauciens bija lē ts (15$ no cilvē ka), bet tur dā rgā k nepiedā vā ja (ne tikai Alina Tour, arī citā s aģ entū rā s), tā pē c jahta bija maza, bez seguma augš ē jā klā jā , un mē s apsē dā mies koka soliņ i visu dienu pie koka galdiem, kas bija ļ oti, ļ oti saspringti. Daba tur ir neglī ta - plikas salas un viss. . . Jā , ū dens ir dzidrs, dibens ir redzams pat ļ oti dziļ i, bet cik ilgi var skatī ties uz to ū deni? Arī uz jahtas nebija nekā das izklaides, pat mū zikas. Kad vē lā k runā ju ar cilvē ku, kurš mums pā rdeva ceļ ojumu, viņ š teica, ka tas ir pastaigu veids - “slinkums”, sak, ir arī jautrā k. Tā tad jū s nekavē joties atrunā jat š o brī di. No Bodrumas pussalas ir ē rti doties uz Pamukali un Efezu. Negā jā m, jo ​ ​ bija ļ oti karsts (+40 +44), un mammai bija problē mas ar asinsspiedienu, un mē s baidī jā mies. Bet mē s devā mies uz paš u Bodrumu. Ceļ š nav garš , 3.5 liras no cilvē ka vienā virzienā . Autobusi (dolmushi) kursē biež i un gandrī z visu diennakti. Viņ i nonā k paš ā centrā , kas viss sastā v no veikaliem / restorā niem / naktsklubiem. Var iegā dā ties arī daž ā das ekskursijas (kvadraciklu, braucienu uz akvaparku utt. ), bet es par tiem neko nezinu. Ak, jā , netā lu no viesnī cas ir arī sē rfoš anas klubs, kurā var iemā cī ties braukt ar vindsē rfingu un braukt ar buru katamarā nu.
Nobeigumā arī teikš u, ka krievvalodī go tū ristu tur praktiski nebija. Tikai mū su viesnī cā bija vairā kas ģ imenes un viss. Vietē jie (arī viesnī cas darbinieki) krieviski nerunā vispā r, bet angliski runā labi. Uzziniet to.
Un tā lā k. Mū su ekskursija tika apzī mē ta ar atzī mi “TEZTUR priority” (vai kaut kas tamlī dzī gs), bet, ieraugot mū su viesnī cu, radā s iespaids, ka š ā di teztour veicina nelikvī do…
Kopumā es ceru, ka es jums kaut ko palī dzē ju, neatkā rtojiet manu kļ ū du.
Es tik daudz rakstī ju, bet kā pē c...Vienkā rš i NEIET uz š o viesnī cu.
аватар mustek1973
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sveiki! Š ī , iespē jams, ir viena no manā m pirmajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Tie, kas dodas uz š o tā saucamo viesnī cu. Ī si aprakstī š u. Viss sā kā s ar to, ka mē s ar ģ imeni nolē mā m atpū sties ā rzemē s. … Tomēr ▾ Sveiki! Š ī , iespē jams, ir viena no manā m pirmajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Tie, kas dodas uz š o tā saucamo viesnī cu. Ī si aprakstī š u. Viss sā kā s ar to, ka mē s ar ģ imeni nolē mā m atpū sties ā rzemē s. Tū risma aģ entū rā tā m lī nijā m, kurā s man vajadzē ja doties 4 personā m, nebija ī paš as izvē les. Bija tikai braucieni uz š o Club Amarissa Suites & Residences 4 * viesnī cu. Nu nolē mā m paņ emt, galu galā.4* tuvu jū rai utt Aģ entū ra neko neteica par viesnī cu, informā cijas trū kuma dē ļ , tikai internetā atradā m pā ris bildes, pē c kuru mē s pasū tī jā m ceļ ojumus par vispā rī gajā m iezī mē m. Mā jā s atnā cu ar prieku, domā ju, ka meklē š u sī kā ku informā ciju par viesnī cu un atsauksmē m. Pavadī jis pā ris stundas internetā , neko neatradu, izņ emot 11 viesnī cas fotogrā fijas. Nā kamajā dienā devos uz tū risma aģ entū ru ar jautā jumiem, kā pē c nav informā cijas. Kur man teica, ka viesnī ca ir jauna, pirmais gads, kad tiek pā rdoti vauč eri, ja nav atsauksmju, tad ir labi, man nav ko uztraukties, viss bū s kā rtī bā . Es jautā ju, vai kā ds tur ir bijis? Viņ i teica, ka es esmu pirmais. Mani nomierinā ja un devā mies uz Bodrumu! Lidostā mū s laipni sagaidī ja tū roperatora darbinieki lieliskā autobusā , kas tika atvests uz viesnī cu. Pa ceļ am uz viesnī cu gids izstā stī ja visu š o vietu jaukumu, ka ir daudz izcilu ekskursiju. Garastā voklis bija lielisks lī dz brī dim, kad ieradā mies viesnī cā , ko par to nevar nosaukt. Teritorija ļ oti maza, viesnī cas mā jas ir trī sstā vī gas, otrajā un treš ajā stā vā ir balkons. Darbinieki ar lielā m grū tī bā m saprot tikai pā ris vā rdus krievu valodā , tikai angļ u valodā ar viņ iem var atrast kopī gu valodu. Pirmā uzturē š anā s diena visiem, kas "iekļ uva" š ajā viesnī cā , bija visgrū tā kā . Totā la vilš anā s. Tiem, kuri ne pirmo reizi atpū š as ā rzemē s un zina, kam un kā jā bū t 4* viesnī cā s, sanā ca š oks. Pirmkā rt, š ī iestā de nav viesnī ca, bet gan klubs, kuram es nezinu, kā un par ko viņ i pieš ķ ī ra 4 zvaigznes. Pā ris mē neš us strā dā par viesnī cu. Iepriekš š eit tika ī rē tas telpas individuā lai dzī voš anai. Istabā s ir visa sadzī ves tehnika (kondicionieris, elektriskā plī ts, ledusskapis, fē ns, boileris, tvaika nosū cē js, veļ as maš ī na, trauku mazgā jamā maš ī na) koplietoš anas mini virtuve. Ne visiem ir paveicies iegū t istabu, kurā viss bija kā rtī bā . Ikvienam bija komentā ri par numuru. Daž ā s nedarbojā s kondicionieris, nesakopta istaba, par maz gultas veļ as, uz grī das bija "plika flī ze", slikts š ampū ns, nebija ziepju. Telpā s nav gludekļ a, fi zona, bet ā trums 0.6Mb/s. Istabā nebija seifa, kā vē lā k uzzinā ju, tas bija sardzē un ī res maksa bija 3 USD dienā . Samaksā juš i seifa ī ri, viņ i negribē ja to dot istabā , pē c mana saš utuma atdeva. Ē dinā š ana viesnī cas bufetē . Pirmajā dienā runā jot ar atpū tniekiem, kuri jau pā ris dienas bija padzī vojuš i viesnī cā , uzzinā ju, ka ē diens ir daudzmaz normā ls, izvē le ir, bet gaļ as nez kā pē c nebija. Tajā paš ā dienā viesojā s viesnī cas gids un es pie viņ a izlē mu visu, kas man tobrī d nederē ja. Pē c manā m pretenzijā m gaļ a parā dī jā s katru dienu, bet viena veida ē diens (gaļ a) ​ ​ dienā . Augļ i (arbū zs, melone, ā boli, plū mes), jebkā di salā ti, daudz saldo ē dienu, nebija cepumu. Kā "naš ķ is" pē c vakariņ ā m bija visu iecienī tie frī kartupeļ i un saldais mafins pie kafijas. Dzē rieni (kola, sprite, fanta) alus (bezalkoholiskais) bā rā bija bez maksas, saldē jums diemž ē l bija ļ oti dā rgs. Nescafe kafija (š ķ ī stoš ā ), par tē ju sū dzī bu nav, bija tā di dzē rieni kā "Jupi", no kura krā sa palika uz lū pā m. Izrakstī š anā s no viesnī cas notiek agrā rī tā pulksten 5 nemanot, iedod atslē gas un izej ā rā . Un visnepatī kamā kais ir tas, ka viņ i nedod viņ iem "sausā s devas" uz ceļ a, kas ir citā s viesnī cā s. Apkalpojoš ais personā ls bija tikai vī rietis, kurš vienmē r patī kami uzsmaidī ja visiem atpū tniekiem. Tī rī š ana istabā s notika tikai tad, kad raksti sū dzī bu, citā di nekā . Baseins priecē ja ar savu klā tbū tni, kurā labprā t peldē jā s visi, ī paš i bē rni. Pludmale pie viesnī cas ir vienkā rš i š ausmī ga. Tajā peldas ļ oti maz cilvē ku. Dibens dubļ ains, nepatī kama ū dens smaka. Gultas gandrī z visas ir salauztas. Gandrī z visi viesnī cas atpū tnieki devā s uz blakus esoš o viesnī cu pludmalē m un prom no viesnī cas. Pa kuru mū s brauca citu viesnī cu darbinieki. Man nā cā s izlikties par "muļ ķ i", lai peldē tu un sauļ oties parastā pludmalē . Pludmale atrodas lī cī , kur viļ ņ u nav vispā r, ū dens stā v. Un tuvā k atklā tai jū rai, kuras pludmalē s ir ļ oti "forš i", daž reiz pat bija jā maksā ī paš niekiem. Ceļ ojumi uz Bodrumas apskates objektiem no tū roperatora ir 2.5-3 reizes dā rgā ki nekā no paš a Bodrumas operatoriem, pateicoties kuriem mē s redzē jā m visu š ī s piekrastes skaistumu. Citā di ļ oti dā rgi. Otrajā un turpmā kajā s dienā s visi jau sā k pie tā visa pierast, un kurš gan var atpū sties, kā mā k. Viesnī cā ir visu tautī bu cilvē ki. Bet kā jau visur, krievvalodī gie atpū tnieki vienmē r turas kopā , kompā nijā , un vienmē r ir jautri un forš i! Viesnī ca ir patī kami klusa. Naktī s gulē t labi un klusi. Viss, ko dzirdat, ir gaisa kondicionē tā ja skaļ as darbī bas skaņ a. Š eit nav pludmales dvieļ u. Bet pati doma par to, kā "dabū ja" uz š o, liek sevi manī t katru dienu. Ž ē l, ka tu samaksā un brauc uz 4* klases viesnī cu un nokļ ū sti viesnī cā , kurai diez vai var iedot 2+*. Cenas tirgū daž kā rt "kož ", paredzē tas ļ oti bagā tiem atpū tniekiem. Vajag kaulē ties, bet pat pē c kaulē š anā s joprojā m nav lē ti. Daba Bodrumā ir skaista. Viss labi! Un nobeigumā es gribu teikt, ka pati viesnī ca nav slikta, tas ir normā li ģ imenei, jū s varat paciest visu, bet dzī vot š eit viņ am ir ļ oti dā rgi. Nav tā s naudas vē rts, ko viņ i par to prasa. Tie, kas š ogad "trā pī ja" š ajā viesnī cā , vienmē r atcerē sies, kā viņ š "izdū rā s". Pirms izvē laties viesnī cu – vienmē r uzziniet vairā k informā cijas, atsauksmes un ieteikumus.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Этот известный отель отличается очень удобным расположением в Бодруме. Он был построен в 2001 году и отреставрирован в 2013 году. Отель состоит из основного строения и 3 прилегающих корпусов.

Atrašanās vieta Отель в 1 км от центра поселка Битез, расстояние от аэропорта Милас – 40 км, от центра города Бодрум – 8 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 42 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase
Adrese Kabakum Mevkii No:122 Bitez, Bodrum, Mugla
Tālruņi: +90 252 363 91 28
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.