Bitez Kassandra Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.210
№30 viesnīcas reitingā Bodruma
7.5 Numurs
8.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
8.0 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1993. gadā, renovēta 2013. gadā (visa teritorija). Atrodas Bitez līcī, 7 km attālumā no Bodrumas centra, Egejas jūras krastā. Sastāv no piecām 2 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota relaksējošai atpūtai ar ģimeni.Vairāk →
аватар JAna643168
Mazs ciemats Bitez, 25 minū š u brauciena attā lumā no Bodrumas, mā jī ga viesnī ca. Pludmale ir blakus, plaš a pludmales josla, smiltis, ar jū ras dziļ umu man nepietika, bet tā nav problē ma. Kopumā man viss patika. Ieteicams tiem, kam patī k klusas un relaksē još as brī vdienas. … Tomēr ▾ Mazs ciemats Bitez, 25 minū š u brauciena attā lumā no Bodrumas, mā jī ga viesnī ca. Pludmale ir blakus, plaš a pludmales josla, smiltis, ar jū ras dziļ umu man nepietika, bet tā nav problē ma. Kopumā man viss patika. Ieteicams tiem, kam patī k klusas un relaksē još as brī vdienas.
аватар sabrina15
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jos tā s privā tā s pludmales dē ļ . Sanā ca cena. Es to nenož ē loju. Par trim zvaigznē m - super. Istabā viss bija kā rtī bā . Mē s vienkā rš i pā rģ ē rbā mies un gulē jā m tur. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos tā s privā tā s pludmales dē ļ . Sanā ca cena. Es to nenož ē loju. Par trim zvaigznē m - super. Istabā viss bija kā rtī bā . Mē s vienkā rš i pā rģ ē rbā mies un gulē jā m tur. Ē diens ļ oti garš ī gs. Vistas, liellopa gaļ a, zivis pā ris reizes, dā rzeņ i, garš ī gas zupas. Ē dienu skaits ir mazs, tā pē c nav pā rā k jā raizē jas par to, ko ņ emt, kā nepā rē sties (pā rē dā m tik un tā ). Galvenais, lai viss ir garš ī gs un svaigs. Dzē rieni bā rā ir normā li. Ja jū s nevē laties ledu savā vī nā , viņ i jū s neieliks. Alus izcils.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Jū ra ir sekla. Bet ej 20 metrus, tur ir citas viesnī cas pludmale, tur ir dziļ ā k. Peldē jā mies tur un pie mums.
Poļ u, turku, ukraiņ u un Krievijas kontingents (tā di jau ir visur)
Ir promenā de, ir daudz tū risma aģ entū ru, veikalu, bā ru, restorā nu.
Jaukas relaksē još as brī vdienas
Tī rī š anas dē ļ noņ emu vienu punktu. Dvieļ i nekad netika mainī ti.
аватар JAna148658
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā mani uzreiz uzaicinā ja uz brokastī m, pē c kurā m uzreiz biju iekā rtojusies. Istaba bija brī niš ķ ī ga. Es esmu ļ oti apmierinā ts. Ē diens nav tas labā kais, ko esmu redzē jis, bet man pietika ar visu. Jauka mā jī ga teritorija, viss kompakti sakā rtots, viss skaisti iekā rtots, gaumī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cā mani uzreiz uzaicinā ja uz brokastī m, pē c kurā m uzreiz biju iekā rtojusies. Istaba bija brī niš ķ ī ga. Es esmu ļ oti apmierinā ts. Ē diens nav tas labā kais, ko esmu redzē jis, bet man pietika ar visu. Jauka mā jī ga teritorija, viss kompakti sakā rtots, viss skaisti iekā rtots, gaumī gi. Lī dz veikaliem, restorā niem, 5 minū š u brauciens ar autobusu lī dz Bodrumas centram. Laba pludmale, plata josla, vietas pietika, jū ras dziļ ums man nepietika, bet uz blakus esoš o pludmali varē ju aizstaigā t.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ļ oti patika, 4 personā m viesnī ca bez maksas. Ļ oti viesmī lī gs personā ls! Satikā mies un ar blī kš ķ i nozā ģ ē jā m, kā radinieki! Viesnī ca un numuri ir tī ri un ē rti. Tī rī š ana tika veikta katru dienu. … Tomēr ▾ Viss ļ oti patika, 4 personā m viesnī ca bez maksas. Ļ oti viesmī lī gs personā ls! Satikā mies un ar blī kš ķ i nozā ģ ē jā m, kā radinieki! Viesnī ca un numuri ir tī ri un ē rti. Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Virtuve un š efpavā rs ir lieliski! Es tieš ā m negribē ju iet prom! Š ī s 12 dienas bija labā kā s 2013. gadā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca. Tas sastā v no 4 ē kā m tū ristiem, 1 uzņ emš anas ē kas, restorā na, bā ra, 2 peldbaseiniem. Ā rā ir 2 tualetes un 2 duš as. Pie katras ē kas ir uzstā dī ts dzesē tā js ar aukstu ū deni. Ir amerikā ņ u biljarda spē lē tā js. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Tas sastā v no 4 ē kā m tū ristiem, 1 uzņ emš anas ē kas, restorā na, bā ra, 2 peldbaseiniem. Ā rā ir 2 tualetes un 2 duš as. Pie katras ē kas ir uzstā dī ts dzesē tā js ar aukstu ū deni. Ir amerikā ņ u biljarda spē lē tā js. arī zaļ ajā zonā var apgulties uz spilveniem. Pā ri ceļ am ir pludmale, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i. Un tas viss ir bez maksas. Viesnī cā galvenokā rt uzturas turki un ā rzemnieki. Bitezā viņ i sazinā s galvenokā rt turku vai angļ u valodā . Krievu valodu viņ i tā nezina. Ē diens ir lielisks, pat naktī viņ i var pabarot un dot ū deni pudelē s bez maksas, ja palū dz. Pakalpojums ir lielisks, tač u viņ iem patī k saņ emt padomus par to. Labā k atstā t istabu 2-3 dienas pē c kā rtas par liru vai dolā ru, tad tā s bū s tī rī tas katru dienu un teicamas. Pat veļ a tiks mainī ta biež ā k, nekā noteikts lī gumā . Nav animā cijas. Jū s varat doties uz tuvē jā m viesnī cā m vai doties uz bezmaksas diskotē ku, bet tur ir jā maksā par alkoholu. Pludmale pā ri ceļ am - 2 min. staigā t. Jū s sē ž at savā bā rā (viesnī cā ), dzerat un skatā ties uz jū ru. Lepota. Jū s varat staigā t pa aleju uz visā m Bitezas viesnī cā m. Jū s varat arī peldē ties jebkurā pludmalē , kas pieder citā m viesnī cā m. Jū s varat doties ekskursijā s, bet labā k tos ņ emt uz ielu plauktiem, 3 reizes lē tā k. Hamam no Pegasus ar masā ž u maksā.60 dolā rus, bet uz ielas 18. Bitezā , ierodoties, labā k nomainī t valū tu uz liru pē c kursa. Tā kā lielā kā daļ a pā rdevē ju likmi novē rtē par zemu, un tas kļ ū st nerentabls (paš iem). Pā rdod arī lē tā lielveikalā , tikai par lirā m. Bodruma ar kā jā m sasniedzama 1 stundā (lī dz cietoksnim), ar autobusu - no 3-5 lirā m, ar taksometru 17 eiro. Uz turieni jā brauc ar kompā niju (bez mū sē jā s ir garlaicī gi), bet mums bija jautri, satikā m vairā kus pā rus un sā kā s kustī ba vai klusā m ģ imenes brī vdienā m. Jā , telpas nav ī paš i lielas, bet tā s ir vajadzī gas tikai nakš ņ oš anai. Seifs reģ istratū rā maksā -3 eiro dienā . Istabā nav ledusskapja, kas ir mī nuss. Darbinieki mantā s nekā pa, pat visu kā rtī gi iztī rī ja malā , kas ir pluss. Trauki, no kuriem dzer, ir stikls, tikai pludmalē dod alu plastmasas glā zē . Labi atpū ties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель построен в 1993 году, реновирован в 2013 году (вся территория). Расположен бухте Битез, в 7 км от центра города Бодрум, на берегу Эгейского моря. Состоит из пяти 2-этажных корпусов. Отель подойдет для спокойного отдыха с семьей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 45 км от аэропорта г. Бодрум, в 7 км от г. Бодрум, в 200 км от аэропорта г. Даламан, в 220 км от аэропорта г. Измир.
Pludmales apraksts Собственный 50-метровый пляж, в 50 м от отеля. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 ресторан, 1 бар, 1 открытый бассейн: площадь 130 кв.м, часы работы с 08:00-19:00, у бассейна: зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, шахматы бесплатно, пляжный волейбол бесплатно.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 61 номер.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар (бесплатно, только вода в день заезда), ванная комната, туалетные принадлежности, фен, французский балкон. Уборка номера ежедневно, смена белья 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese 23 Bitez, Pomelan Cd., 48400 Bitez, Mugla, Türkiye
Tālruņi: Tel: +90 8509559896, +90 252 363 77 85 Fax: +90 252 363 77 87
Tīmekļa vietne: Bitez Kassandra Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).