Smartline Bitez Garden Life Hotel & Suites 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.410
№40 viesnīcas reitingā Bodruma
8.1 Numurs
7.7 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.1 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 150 metru attālumā no jūras Bodrumas pilsētā. Uzcelta 2006. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Viesnīca ir divstāvu bungalo komplekss. Viesnīca atrodas mandarīnu un apelsīnu dārzā, kas ir ideāli piemērota mierīgām, relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Katyasn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska atraš anā s vieta, 45 minū š u attā lumā no lidostas. Lī dz Bodrumas centram ar autobusu 5 liras - 15 min. Pludmalē ir maiga ieeja, pirmie 1.5 metri ir mazi akmeņ i, bet pie ieejas ir paklā ji, ī paš i. kurpes nav vajadzī gas. 35 sauļ oš anā s krē sli par brī vu, pā rē jais par pirkumu bā rā , nedē ļ u ne reizi neatradā m vietu, izģ ē rbā s speciā li. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, 45 minū š u attā lumā no lidostas. Lī dz Bodrumas centram ar autobusu 5 liras - 15 min.

Pludmalē ir maiga ieeja, pirmie 1.5 metri ir mazi akmeņ i, bet pie ieejas ir paklā ji, ī paš i. kurpes nav vajadzī gas. 35 sauļ oš anā s krē sli par brī vu, pā rē jais par pirkumu bā rā , nedē ļ u ne reizi neatradā m vietu, izģ ē rbā s speciā li. spilvenus un devos peldē ties. Jū ra pat jū lija beigā s izrā dī jā s auksta, tā pē c pludmale nebija ilga. Protams, jū ra visur netī ra, apakš ā daudz atkritumu un virsū gobiju maisi, tie bija blakus pludmalē s un brauca ar kuģ i pa lī č iem, tas pats, krā sa skaista, bet atkritumi ir alvas .

Telpas un teritorija ir lieliska: visā apkā rtnē aug ciprese, palma, banā ni, datums, laims, granā tā bols un daudz, daudz bugenviliju. Ļ oti krā sains un skaists. Teritorija ir kopta, pastā vī gi laistī ta, apgriezta un aplaupī ta.

Istabas: tī rs, visu laiku karsts ū dens, conder izcili neskaļ i, ļ oti mī ksti matrač i. Tī rī š ana ir lieliska ik pē c trim dienā m, var jautā t biež ā k, puisis ļ oti jauks, pā ris mū su jautā jumus atrisinā jis 5 minū tē s. Duš as ž eleja, š ampū ns viss ir.
Ē diens: 3-ki arī ir lielisks. Zivis reizi nedē ļ ā , vista katru dienu, augļ i: arbū zs, ā boli, apelsī ni. Mī ļ i tā -tā . Atradī si ko ē st. Alkohols: alus, vī ns, vē ž i, degvī ns neierobež oti no 10-23, lielajā s stikla un plastmasas glā zē s pie baseina.

Personā ls: kopumā forš s, nebija ne miņ as no tē jas, visi bija ļ oti draudzī gi, biež i vien karte neatvē ra durvis, 5x gā ja uz reģ istratū ru, turku valodā parā dī ja caur tulku, kas par problē mu, uzreiz iedeva ā rā jaunu.
Trī s baseini, trī s slidkalniņ i no 11-12 un 15-16 tika izslē gti pat pē c pusstundas.
Mums viss ļ oti patika, bijā m gan 4, gan 5-ke - Bitez ir zemā ks tikai ar ē diena daudzumu, bet, attiecī gi, cena ir 2.3 reizes zemā ka.
аватар rokmia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tā s zaļ ā s zonas un labo atsauksmju dē ļ . Es nezinu, kā tie cilvē ki rakstī ja š ī s atsauksmes, bet ieteikt š o viesnī cu ir grū ti un ļ oti ž ē l. Istabas š ausmī gi netī ras, nā kamajā dienā plū da kondicionieris, durvis istabā periodiski nevē rā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta tā s zaļ ā s zonas un labo atsauksmju dē ļ . Es nezinu, kā tie cilvē ki rakstī ja š ī s atsauksmes, bet ieteikt š o viesnī cu ir grū ti un ļ oti ž ē l. Istabas š ausmī gi netī ras, nā kamajā dienā plū da kondicionieris, durvis istabā periodiski nevē rā s. Ē diens nav slikts, bet slikts. Gandrī z nebija augļ u vai jū ras velš u. Pludmalē ir 10 sauļ oš anā s krē sli.
аватар Aleksandra615507
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c foto, ļ oti patika apkā rtne. Viņ i pat iekā rtojā s nedaudz agrā k (varē ja bū t arī agrā k, bet mums vajadzē ja 2 gultas). Darbinieki pozitī vi un labprā t atbildē ja uz visiem jautā jumiem un pieprasī jumiem. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c foto, ļ oti patika apkā rtne.
Viņ i pat iekā rtojā s nedaudz agrā k (varē ja bū t arī agrā k, bet mums vajadzē ja 2 gultas).
Darbinieki pozitī vi un labprā t atbildē ja uz visiem jautā jumiem un pieprasī jumiem.
Pludmale atrodas mazā k nekā.10 minū š u pastaigas lē nā tempā .
Viesnī cai ir sava pludmales daļ a ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem.
Pludmale laba, nav krasa dziļ uma krituma. Ieieš ana ū denī.4, 5 no 5. Pie krasta ir daž i oļ i.
Lieliski skati visapkā rt.
Lī dz Bodrumai ar mikroautobusu 15 min. Atiet netā lu no viesnī cas, kursē ik pē c 20 minū tē m. Piemē ram, pulksten 15.20, 15.40 utt. Autobusā maksā jums notiek tikai ar karti. Autoosta atrodas tieš i blakus lielajam Bodrumas pā rtikas tirgum (atvē rts otrdienā s un piektdienā s). Cenas smieklī gas, izvē le milzī ga.
Tirgus un autoosta atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā no Sv. Pē tera cietokš ņ a (viena no galvenajā m Bodrumas apskates vietā m).
Ē diens viesnī cā nav wow, bet sā tī gs un jauki pasniegts. Vienmē r bija gaļ a, kā dreiz deva zivis (veselu, grilē tu).
Bā rs pacieš ams, parastais gaiš ais neierobež ots alus : )
Часть пляжа от отеля Работало 2 из 3 басейнов Вид с балкона номера Беседка у самого входа в отель
аватар alex.prorab1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss labi. Atvaļ inā jumā Turcijā nav pirmā reize un arī Bodrumā bija pirms 3 gadiem. Centī š os neņ emt pā rā k daudz laika. Pieņ emsim, ka tā ir ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca. Maz krievu, ukraiņ u, pā rsvarā ā rzemnieki. … Tomēr ▾ Viss labi. Atvaļ inā jumā Turcijā nav pirmā reize un arī Bodrumā bija pirms 3 gadiem.
Centī š os neņ emt pā rā k daudz laika. Pieņ emsim, ka tā ir ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca. Maz krievu, ukraiņ u, pā rsvarā ā rzemnieki. Personā ls ļ oti labs, apkalpoš ana izcila. Ar ē dienu. Nebū s nekā di volā ni, bū tī bā tas pats. Bet nedē ļ as laikā trī s reizes deva zivis, mē ģ inā ja daž ā dot vistu. Kas attiecas uz 3 *, tas nav pietiekami slikti, jū s nepaliksit izsalkuš i. Ar alkoholu. Katram ir sava pasaules karte. Vī ns izcils, tā das paš as š ķ irnes alus, bet garš ī gs. No iekļ autajiem dzē rieniem: viņ u degvī ns, raki, dž ins. Viss pā rē jais ir naudas dē ļ . Fanta, kola, sprite – cik gribi. Plus maš ī nas ar vietē jo "UPI".
Mē s bijā m oktobrī , ā rpus sezonas, tā pē c ī paš as animā cijas nebija. Nav savas pludmales, gā jiena attā lumā no paš valdī bas ir 3-5 minū tes. Ar saviem dvieļ iem vai gultas veļ u jū s varat apgulties jebkurā vietā . Jū ra ir silta, skaidra, maiga.
Kopumā tas ir ī sumā . Ī paš s paldies Irinai. Meitene reģ istratū rā vienmē r palī dzē ja, viņ a zina vairā kas valodas, viņ a ir gudra.
Aizbraucā m uz Bodrumu iepirkties, mums viss ļ oti patika.
O jā . Visur viss ļ oti tī rs, katru vakaru tī rī ja teritoriju, visu mazgā . Istabas tiek tī rī tas gandrī z katru dienu, viss mainī jā s, ja jautā jat, tad katru dienu, mē s iedevā m dolā ru vai š okolā des tā felī ti...)))
Mū su secinā jums. 3+ — lieliska iespē ja. Ja nav sū dzī bu par stipro alkoholu un viesnī cas paš as pludmales trū kumu, tad š ī ir lieliska iespē ja atpū tai.
Izmantojot wi-fi. Biež i nokrī t, ir jā restartē . Tas viss ir atkarī gs no istabas un naktsmī tnes. Tā ir karma. Iedeva 10 c. u. reģ istratū rā prasī ja istabu ar labu signā lu (darbam). Internetu vispā r neķ ē ru. . ))) Zem mums dzī voja vecmamma ar abiem mazajiem, online skatī jā mies, ko viņ i grib. . . ))) Numuru nemainī jā m, izgā jā m uz baseinu , tas bija tikai tuvu mazajiem. Tā tad, kam tas vajadzī gs - prasiet numuru ar labu signā lu...
Ielikā m stabilu 9 no 10. Droš i varu ieteikt arī pē c 5+ tajā paš ā Bodrumā (tur cena, protams, bija cita). Mans viber un tā lrunis: plus 3 astoņ i 099 seš i nulle deviņ i, 09, nulle deviņ i.
Rakstiet, zvaniet, atbildē š u uz visiem jautā jumiem. . .
Viss labi un pozitī vi. . . )))
аватар Stasey
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija mana pirmā reize š ajā viesnī cā , es dalos savā pieredzē . Atpū ties vienatnē . Es sniedzu vē rtē jumu no biež a ceļ otā ja un cilvē ka, kurš strā dā ja pieczvaigž ņ u viesnī cā , pozī cijas. … Tomēr ▾ Tā bija mana pirmā reize š ajā viesnī cā , es dalos savā pieredzē . Atpū ties vienatnē . Es sniedzu vē rtē jumu no biež a ceļ otā ja un cilvē ka, kurš strā dā ja pieczvaigž ņ u viesnī cā , pozī cijas.
Jā , tas nav 5*, tas ir labs stabils 3+. Teritorija - maza un kopta, daudz ziedu un apstā dī jumu. Ir daudz vietu, kur fotografē t.
Istaba maza un mā jī ga, aprī kota ar visu nepiecieš amo. Viss aprī kojums ir labā darba stā voklī .
Atseviš ķ i es atzī mē ju restorā nu. Visi ē dieni ir pā rsteidzoš i garš ī gi un tikko pagatavoti. Nav tik daudz daž ā du ē dienu kā.5 *, tomē r jū s vienmē r varat atrast kaut ko sev. Katru dienu svaigi augļ i un dā rzeņ i, laba saldumu izvē le tē jai. Viesmī ļ i ļ oti ā tri notī ra galdus.
Personā ls ir pretimnā koš s, draudzī gs un sabiedrisks, vienmē r labprā t palī dz. Neviens nevienam netraucē , ja vien tu pats neuzvedies izaicinoš i. Viesnī cā viņ i nerunā krieviski, daž i cilvē ki ar ļ oti labu angļ u valodu, pā rē jie nerunā ļ oti labi. Man nebija nekā du problē mu ar komunikā ciju.
Š ī viesnī ca atrodas 3. krasta lī nijā , lī dz jū rai ir aptuveni 10 minū tes ar kā jā m. Viesnī cai nav savas pludmales, tā pē c var doties uz sauļ oš anā s krē sliem pie jahtu ostas (tie ir bez maksas, bet jū ra ir netī ra, jo ostas tuvums) vai iegā dā jieties dzē rienu kā dā no krastmalas kafejnī cā m un visu dienu sauļ ojoties savā zviļ ņ ā .
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Cena atbilst kvalitā tei. Es lieliski pavadī ju laiku un labprā t atgrieztos.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par viesnī cu nav sū dzī bu, tikai pozitī vas atsauksmes! Un pat privā tā s pludmales trū kums viesnī cā nesabojā ja brī vdienas! Le Mar ekskursiju organizē š ana ir skaidra, viss ir laikā ! Paldies! ! ! … Tomēr ▾ Par viesnī cu nav sū dzī bu, tikai pozitī vas atsauksmes! Un pat privā tā s pludmales trū kums viesnī cā nesabojā ja brī vdienas! Le Mar ekskursiju organizē š ana ir skaidra, viss ir laikā ! Paldies! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Super iespaidu jū ra! Mē s paņ ē mā m standarta istabu - viss bija kvalitatī vs un tī rs, nebija nolietots, gaisa kondicionieris bija nedaudz š vaks, bet viņ i prasī ja un katru otro dienu viss strā dā ja kā pulkstenis ! ! ! Š ajā sakarā darbinieki mū s nepievī la, visi vadī tā ji centā s palī dzē t it visā , bet tas, ko daž i saka nepieklā jī gi, ir uz kuru pusi skatī ties, ja dzē rumā uz viņ iem kliedz - atnes, dod, pī le š urp un attieksme bū s tev atbilstoš a! Ē diens normā ls, jo ī paš i bija š iki gaļ as un zivju ē dieni, jū ras saldumi, augļ i, ķ ekars visā du salā tu, kas vē l kā dam pietrū kst? Izmē ģ iniet vienā du daudzumu ē diena, lai pagatavotu pusdienas mā jā s!! ! ! Personā ls un apkalpoš ana, kā jau teicu, ir visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Super iespaidu jū ra! Mē s paņ ē mā m standarta istabu - viss bija kvalitatī vs un tī rs, nebija nolietots, gaisa kondicionieris bija nedaudz š vaks, bet viņ i prasī ja un katru otro dienu viss strā dā ja kā pulkstenis ! ! ! Š ajā sakarā darbinieki mū s nepievī la, visi vadī tā ji centā s palī dzē t it visā , bet tas, ko daž i saka nepieklā jī gi, ir uz kuru pusi skatī ties, ja dzē rumā uz viņ iem kliedz - atnes, dod, pī le š urp un attieksme bū s tev atbilstoš a! Ē diens normā ls, jo ī paš i bija š iki gaļ as un zivju ē dieni, jū ras saldumi, augļ i, ķ ekars visā du salā tu, kas vē l kā dam pietrū kst? Izmē ģ iniet vienā du daudzumu ē diena, lai pagatavotu pusdienas mā jā s!! ! ! Personā ls un apkalpoš ana, kā jau teicu, ir visaugstā kajā lī menī . Teritorija un daba vispā r brī numi, apkā rt tī rī ba, viss kopts. Bija daž i nelieli trū kumi: alus pludmalē periodiski beidzā s, bet dzē rienus uz pludmali varē ja ienest no bā ra uz vietas. Protams, nekas nevarē ja sabojā t manus svē tkus. Mazā k pievē rsiet uzmanī bu visā dā m sī kā m nepilnī bā m, esiet pozitī vs un viss bū s super! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 150 метрах от моря в городе Бодрум. Построен в 2006 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Отель представляет собой комплекс двухэтажных бунгало. Отель расположен в мандариново-апельсиновом саду, идеально подходит для спокойного, расслабляющего, семейного отдыха.

Atrašanās vieta 6 км от центра г. Бодрум. 45 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит автомобильная дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 открытых бассейна. По утрам в отеле сервируется завтрак «шведский стол». В ресторане подают блюда местной и интернациональной кухни. В барах гостям предложат освежающие напитки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские секции в двух открытых бассейнах. Мини-клуб для детей 4-12 лет, работает с июля по август, 10:00-12:00 и 14:00-16:00. Открытая игровая площадка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-салоне можно посетить турецкую баню и сауну, а также записаться на массажные процедуры. Гости отеля smartline Bitez Garden Life также могут сыграть в дартс, бильярд и настольный теннис.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 183 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Bergamut Cad. No: 52 48400 Bitez-Bodrum MUĞLA-TÜRKİYE
Tālruņi: +902523131111
+908502410111
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.