Semt Luna Beach Hotel 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 5.910
№213 viesnīcas reitingā Alanja
6.0 Numurs
6.5 apkalpošana
6.5 Tīrība
5.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pāri ceļam no Vidusjūras piekrastes, Tosmuras pilsētā, 5 kilometrus no Alānijas centra. Tā piedāvā peldbaseinu, restorānu un bārus, kā arī pakalpojumus bērniem. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар bezmejnist
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kš u ar paš u svarī gā ko. Izvē loties viesnī cu - ekskursijas izmaksas (praktiski katrs var atļ auties) ļ ā va apskatī t valsti, pilsē tu, satikt labus cilvē kus atpū tnieku un darbinieku vidū . Ekskursijas cenai atbilstoš as ​ ​ maltī tes, ē diens garš ī gs, vienmē r pieejami augļ i, dā rzeņ i. … Tomēr ▾ Sā kš u ar paš u svarī gā ko. Izvē loties viesnī cu - ekskursijas izmaksas (praktiski katrs var atļ auties) ļ ā va apskatī t valsti, pilsē tu, satikt labus cilvē kus atpū tnieku un darbinieku vidū .
Ekskursijas cenai atbilstoš as ​ ​ maltī tes, ē diens garš ī gs, vienmē r pieejami augļ i, dā rzeņ i. Cilvē kiem, kas alkst pē c jū ras, un tā atrodas 30 metru attā lumā no viesnī cas, iesaku š o viesnī cu. Arī telpas ir daž ā das. Mums ir divvietī ga istaba ar balkonu, ar skaistu skatu. Bet ir numuriņ i bez balkoniem un paskatieties uz kaimiņ u viesnī cā m. Noskaņ u rada š ajā viesnī cā strā dā još ie. Apsveicami, pozitī vi. Viesnī ca ir klusa, ja vē laties klusu atpū tu - š ī ir vieta jums.
Ir arī mī nusi, bet tie ir tikai sī kums, salī dzinot ar baudu, ko saņ ē mā m.
аватар l0976554881
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š is ir hostelis! ! ! Alkohola nav! Ē diens slikts, ē dā m pludmalē kafejnī cā . Kondicionieris un TV nedarbojas, pat istabas durvis tur neaizvē rā s !! ! Viesnī cas ī paš nieks zina krievu valodu, bet ieslē dz "muļ ķ i", viņ i smaida un mā j uz visiem lū gumiem, bet viņ i to nedarī ja pat nedod mums sviestmaizes ceļ am! ! ! Par š o ceļ ojuma cenu + ē diens + dzē rieni jū s varat iegā dā ties ekskursiju par labu 5. … Tomēr ▾ Š is ir hostelis! ! ! Alkohola nav! Ē diens slikts, ē dā m pludmalē kafejnī cā . Kondicionieris un TV nedarbojas, pat istabas durvis tur neaizvē rā s !! ! Viesnī cas ī paš nieks zina krievu valodu, bet ieslē dz "muļ ķ i", viņ i smaida un mā j uz visiem lū gumiem, bet viņ i to nedarī ja pat nedod mums sviestmaizes ceļ am! ! ! Par š o ceļ ojuma cenu + ē diens + dzē rieni jū s varat iegā dā ties ekskursiju par labu 5.
аватар poll.06
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta budž eta kategorijai, jo. Mē s gatavojā mies nakš ņ ot Kapadokijā . Iekā rtojā s ā tri, piedā vā ja lielu istabu ar balkonu bez papildus maksas. Istabu uzkopš ana nav paredzē ta prasī giem tū ristiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta budž eta kategorijai, jo. Mē s gatavojā mies nakš ņ ot Kapadokijā . Iekā rtojā s ā tri, piedā vā ja lielu istabu ar balkonu bez papildus maksas. Istabu uzkopš ana nav paredzē ta prasī giem tū ristiem. Brokastī s garš ī ga tē ja vienmē r ir svaigs klaips, siers, dā rzeņ i. Desa pē c garš as amatierim.

Reģ istratū rā vienmē r bija cieņ pilns Alisandro, kurš vienmē r bija gatavs palī dzē t ar nelieliem jautā jumiem un atrakcijā m š ajā rajonā .

Laba atraš anā s vieta - pludmale atrodas pā ri ceļ am. Pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.

Novembrī laiks bija brī niš ķ ī gs: gaiss +25, ū dens +25.

Pā rē jie bija apmierinā ti.
аватар dslobozanskaya
Ierodoties nebijā m iekā rtojuš ies, jo nebija apstiprinā juma mū su rezervā cijai. Pē c nakts lidojuma apmē ram pusstundu gaidī jā m viesnī cā , lai apstiprinā tu savu rezervā ciju (vai to izdarī ja mū su tū roperators? ! ). … Tomēr ▾ Ierodoties nebijā m iekā rtojuš ies, jo nebija apstiprinā juma mū su rezervā cijai. Pē c nakts lidojuma apmē ram pusstundu gaidī jā m viesnī cā , lai apstiprinā tu savu rezervā ciju (vai to izdarī ja mū su tū roperators? ! ). Pē c tam stundu gaidī jā m, kamē r istaba tiks uzkopta. Ieejot istabā , mē s nepamanī jā m, ka tā tiek tī rī ta (un mū su uzturē š anā s nedē ļ ā nebija nevienas tī rī š anas).
Briesmī ga duš a, pelē jums, netī ras flī zes, notraipī ta izlietne. Tualete un cisterna kopumā jū tas vienkā rš i nolikti uz grī das, nevis pieskrū vē ti. Balkons ir netī rs.
Gaisa kondicionieris nedarbojas.
Bijā m jau sezonas beigā s un bija auksti gulē t zem segas. Segas mums nepiedā vā ja. Dvieļ iem bija dzelteni traipi un traipi.
No sienas norauta rozete, vadi ā rā (fiziku var mā cī ties).
Ē diens: BRIESMĪ GS.
Daudz zaļ umu, salā tu bez eļ ļ as - tas ir milzī gs pluss!
Bet viss pā rē jais ir skumji. Vistas - var koš ļ ā t koš ļ ā jamo gumiju (tā bija vienī gā gaļ a). Bija pupiņ as, bija panē tas sojas karbonā des.
Mē s nekad nesaņ ē mā m brokastis (mums tas bija agri).
Pusdienas un vakariņ as apmeklē ja vairā kas reizes nedē ļ ā . Izvē loties š o viesnī cu, esiet gatavi ē st pilsē tā (iestā dē s) vai iegā dā ties pā rtiku savā numurā lielveikalā vai tuvē jā s kafejnī cā s.
Pirmajā stā vā esoš ajā dzesē tā jā jebkurā laikā ir ū dens.
Wi-fi ir maksas, 1 dolā rs dienā vienai personai, minimums - 5 dienas.
Viņ i nevarē ja mums pirmajā dienā pā rdot apmaksā tu. (kā attaisnojumu dzirdē jā m, ka administratoram nebija paroles un viņ š gaidī ja savu LIELO BOSS)
Liels pluss ir atraš anā s vieta. 4 km no centra (gā jā m gandrī z vienmē r). Kreisajā pusē skaists uzbē rums, labajā pusē kalni.
Pludmale atrodas pā ri ceļ am. Pludmalē nav strū klakas kā ju mazgā š anai vai duš as. Jums jā š ķ ē rso ceļ š un tieš i priekš ā viesnī cai - palmā ir jaucē jkrā ns kā jā m)
Pludmale - oļ i (lieli un mazi), pilsē tas. Pludmalē nav bā ra.
Pē dē jā s 3 dienas istabā s nebija karstā ū dens. 1 dienu tur vispā r nebija, bija ledus. 2 dienas bija istabas temperatū rā , pieņ emama vannoš anai.
Mē s devā mies uz reģ istratū ru pē c tualetes papī ra un lū dzā m to, kad tas beidzā s. Haha. Nedē ļ u viņ i mums nekad nemainī ja atkritumus tualetē ) Mē s paš i izvedā m atkritumus. Muļ ķ ī bas. . .
Gids mums piedā vā ja ekskursijas ar dž ipiem kalnos, paraplā nu par TRAKĀ M cenā m) Tie, protams, ir viņ u ienā kumi, bet burtiski izejot no viesnī cas, labajā pusē ir velosipē du nomas punkts un ekskursiju organizē š ana un daudzas ekskursijas ir 15 dolā ri. tur lē tā k) Tieš i tā...nā kotnei)
Blakus atrodas 5* viesnī ca, kurā no 19-20 lī dz 23 ļ oti skaļ i ATSKAŅ OJAS mū zika, un pat aizvē rti logi nepalī dz). Š ī viesnī ca noteikti ir piemē rota cilvē kiem bez bē rniem)
Š ī bija mana pirmā pieredze, iegā dā joties visaptveroš u ceļ ojumu un vispā r)
Mē s vienmē r ī rē jā m dzī vokļ us atvaļ inā jumam, bet tad nolē mā m to izmē ģ inā t) un vairs tā nedarī sim.
Labu atpū tu visiem Ā RPUS Š Ī S VIETAS SIENTĀ M.
аватар pin2
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss iekļ auts, turku virtuve, pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Lī dz pludmalei 50 metri, tomē r pā ri ceļ am. Nepretencioziem ceļ otā jiem, kuri ierodas peldē ties jū rā un ceļ ot pa pilsē tu un ekskursijā s, nevis sē dē t istabā . … Tomēr ▾ Viss iekļ auts, turku virtuve, pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Lī dz pludmalei 50 metri, tomē r pā ri ceļ am.
Nepretencioziem ceļ otā jiem, kuri ierodas peldē ties jū rā un ceļ ot pa pilsē tu un ekskursijā s, nevis sē dē t istabā . Wi-Fi maksā , 1 USD dienā , ir baseins un bā rs, divi vai trī s kaķ i). Gaisa kondicionē tā js istabā darbojā s labi. Numuri ir plaš i, ar marmora grī dā m. Ir ledusskapis un televizors. Duš a un tualete ir apvienoti, un tā pē c tā ir diezgan slapja un netī ra. Ir fē ns. Balkonā var pasē dē t, vakarā iedzert vī nu un skatī ties uz kalnu ar Alā nijas cietoksni. Pā ri ielai viesnī cā S-Prime vakaros tiek atskaņ ota dzī vā mū zika, un no balkona var skatī ties daž ā das programmas, piemē ram, "Anatolia Lights")
аватар Alena622293
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Par pā rē jiem iespaids bija nepatī kams. Mē s ieradā mies ļ oti agri. Tā kā reģ istrē š anā s ir 14.00, mū s nelaida pat viesnī cas teritorijā , nelaida brokastī s. Netā lu no viesnī cas atradā m kafejnī cu un tur sē dē jā m ar koferiem lī dz pusdienā m. … Tomēr ▾ Par pā rē jiem iespaids bija nepatī kams. Mē s ieradā mies ļ oti agri. Tā kā reģ istrē š anā s ir 14.00, mū s nelaida pat viesnī cas teritorijā , nelaida brokastī s. Netā lu no viesnī cas atradā m kafejnī cu un tur sē dē jā m ar koferiem lī dz pusdienā m. Tā da pati situā cija ir ar izlikš anu. Lidojums bija agrs. Tū roperators solī ja, ka iedos mums brokastis, bet atkal sū tī ja mū s izsalkuš us.
Viesnī cas teritorija neliela, regulā ri uzkopta. Ir baseini gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Numuri tika tī rī ti katru dienu un mainī ti dvieļ i. Reiz, kad ieradā mies pē c ekskursijas, mū su istabas durvis bija vaļ ā . Acī mredzot viņ i aizmirsa aizvē rt pē c tī rī š anas. Un tā tas bija daudzā s telpā s.
Pilsē tas pludmale, pā ri ceļ am. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, lai gan tū roperators solī ja bez maksas. Lī dz atvaļ inā juma beigā m mums pateica, ka ir brī vas - pilsē tas, bet to ir ļ oti maz. Internetu mums arī solī ja bez maksas, bet tas izrā dī jā s par samaksu.
Ē diens ir viduvē js. Nekā ī paš a nebija. Alus aiztaupī ja, uzlē ja pusglā zi.
Trū ka animā cijas. Izklaidē jā mies ar ekskursijā m. Vispā r viesnī ca atbilst 3*, vairā k nevelk.
аватар lyudmyla3
Briesmī ga viesnī ca! ! ! Visas internetā sniegtā s fotogrā fijas un informā cija ir tā lu no realitā tes. Telpas ļ oti netī ras, matrač i veci ar izspieduš ā m atsperē m (tikai nav reā li gulē t) veļ as nav! Mazgā t ar rokā m, nav kur ž ā vē t! Visas sienas ir nobruž ā tas un netī ras. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca! ! ! Visas internetā sniegtā s fotogrā fijas un informā cija ir tā lu no realitā tes. Telpas ļ oti netī ras, matrač i veci ar izspieduš ā m atsperē m (tikai nav reā li gulē t) veļ as nav! Mazgā t ar rokā m, nav kur ž ā vē t! Visas sienas ir nobruž ā tas un netī ras. Vannas istaba ar pelē jumu un rū su. No duš as kabī nes tek ū dens, katru reizi, kad ej duš ā , istaba ir vienkā rš i plū di. Nav uzkopš anas pakalpojumu. Wi-fi tiek apmaksā ts. Ē diens sū dī gs, vietā m pat veselī bai bī stams (viss, kas netiek ē sts brokastī s, tiek likts pusdienā s un vakariņ ā s vai pat vairā kas dienas pē c kā rtas). Uz gaļ u un zivī m vispā r nerē ķ inā ties! Pā ri ceļ am ir pludmale, bet saimnieks viņ u nepieskata, tā pē c tur nav ne sauļ oš anā s krē slu, ne lietussargu. Pludmalē var sapņ ot par tualeti un duš u. Var izmantot kaimiņ u viesnī cu pakalpojumus, bet viss ir apmaksā ts! ! ! Viss Alanjas lī cis ir ļ oti akmeņ ains, un ieeja jū rā ir tikai meklē jumi un traumatiska. Atpū sties pludmalē ar bē rniem ir vienkā rš i nereā li! ! ! Par pā rē jo kur viss iekļ auts vari aizmirst! ! ! Gatavojieties maksā t par visu!
Это туалет со ржавчиной и грязью. Забитый слив который постоянно воняет! А так как душевая кабинка протекает, то номер просто плавает в воде и мусоре! Это плесень на потолке в санузле ( номер на 3 этаже 304) по ходу у соседей над нами та же проблема со сливом и протеканием душевой кабины! Душевая очень грязная и воняет! Вот что пределано вместо смесителя и душа, он просто не цепляется! Плитка в плесени! Сам душ зацепить не за что! Пришлось приматывать его бинтом! Двери в санузел не закрываются так как постоянная влага и плесень Потолок в санузле с плесенью! А плафонов в номере нет вообще! Пол и стены в самом номере грязные!
аватар menzhegakristin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atbraucā m pē c 2 naktī m, sarū gtinā ti, ka neatstā jā m kaut ko ē damu istabā . Wi-Fi 2$ dienā , lai gan tū risma aģ entū rā mums teica, ka bez maksas. Paņ ē mā m all inclusive biļ eti. Ē diens vienmuļ š , bet izvē le ir pietiekama, daž reiz gaļ a ir vista, citā di soja un desas nav ī paš as kvalitā tes. … Tomēr ▾ Atbraucā m pē c 2 naktī m, sarū gtinā ti, ka neatstā jā m kaut ko ē damu istabā . Wi-Fi 2$ dienā , lai gan tū risma aģ entū rā mums teica, ka bez maksas. Paņ ē mā m all inclusive biļ eti. Ē diens vienmuļ š , bet izvē le ir pietiekama, daž reiz gaļ a ir vista, citā di soja un desas nav ī paš as kvalitā tes. Vienmē r bija augļ i: arbū zs, melone, reizē m vī nogas un persiki. Aparā ts ar kafiju un karsto š okolā di tika izslē gts pa nakti. . . olas brokastī s, sieri, desiņ as, dā rzeņ i un kukurū zas pā rslas. pastā vī gi atš ķ aidī ts piens ar ū deni. . . tikai vienu dienu izņ ē ma pienu pakā s. daudz daž ā du ievā rī jumu.
vī ru un citus atpū tniekus š okē ja alus un vī ns. . . speciā li atš ķ aidī ts ar ū deni. . .
Personā ls vienmē r ā tri iztī rī ja pē c pā rē jiem traukiem, krū zē m, pelnutraukiem.
Divvietī gi numuriņ i bez balkona, istabā š aurs logs. Bija ledusskapis, TV un kondicionieris. Gulta nav liela un pā rklā js ir mazs 2 personā m. Vannas istabā ir maza duš a, kuru nav ī paš i ē rti mazgā t.
Ē rti, ka pludmale ir pā ri ceļ am. Bet mē s biež i gā jā m uz Kleopatras pludmali (skaista) vai gā jā m uz kaimiņ u pludmalē m.
Izrakstoties ī paš nieks mums iedeva atslē gu piekariņ us, tas bija jauki)
аватар s.l.a.v.a.9595
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu par saprā tī gu cenu, iekā rtojā mies uzreiz, bet numuriņ š nebija labi sagatavots. Nebija ne tualetes papī ra, ne š ampū na. Kas man patika, pati istaba plaš a, mē beles nav vecas, uzkopš ana bija katru dienu, un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu par saprā tī gu cenu, iekā rtojā mies uzreiz, bet numuriņ š nebija labi sagatavots. Nebija ne tualetes papī ra, ne š ampū na. Kas man patika, pati istaba plaš a, mē beles nav vecas, uzkopš ana bija katru dienu, un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Ē diens bija labs diē tas ievē rotā jiem. Kam patī k ē st, ī paš i gaļ u, ar to te nepietika, zivis nedeva vispā r. . Bija daudz dā rzeņ u ē dienu. Mī nuss - Augļ u nebija vispā r, lai gan maijā bija zemenes, ā boli, bumbieri, arbū zi, melones, plū mes, banā ni. Viss bija jā pē rk tirgū vai turku veikalos. Viesnī cā nebija krieviski runā još u darbinieku, kas radī ja grū tī bas jebkā du problē mu risinā š anā .
Вид отеля с набережной, пляж рядом. Это пляж, вход в море нормальный, песок. Это в номере Туалет с душем нормальный, горячая вода круглосуточно Это в номере часть мебели, один российский канал. Персонал очень приятный!!! Персонал на высоте!!!!
аватар Agnesska5
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nokļ uvā m š ajā "brī niš ķ ī gajā vietā ", jo. ierodoties mums teica, ka mū su viesnī cā nav vietu (paldies brī numoperatoram TPG), bija 11 cilvē ki tik laimī gi (no citā m viesnī cā m par pā rvietoš anu), cilvē ki tika izsē dinā ti ielas stū rī un aizgā juš i. … Tomēr ▾ Nokļ uvā m š ajā "brī niš ķ ī gajā vietā ", jo. ierodoties mums teica, ka mū su viesnī cā nav vietu (paldies brī numoperatoram TPG), bija 11 cilvē ki tik laimī gi (no citā m viesnī cā m par pā rvietoš anu), cilvē ki tika izsē dinā ti ielas stū rī un aizgā juš i. ja lasā t š o atsauksmi, izvairieties no š ī s vietas, netī rī ba ir neticama. . . sistē ma viss ir viens vā rds. . . jo tur nav ko ē st un dzert. Ieraš anā s dienā ū deni varē ja paņ emt no ledusskapja; dienā jau bija 1$, kad veikalā tā cena bija 0.35 liras. Rinda pē c ē diena tiek ierindota 15 minū tes pirms pusdienu (brokastu vai vakariņ u) sā kuma, kurš kavē s, dzers kafiju no automā ta ar maizes gabaliņ u. Pē dē jā s atsauksmes pirms 4-7 gadiem, kā mums tagad stā stī ja, viesnī cu ī rē jusi turku ģ imene, viņ i turpat dzī vo. Vestibilā nav kondera, 38 karstumā , nav obligā ti jā iet uz hammam...pā ri ceļ am vaunted pludmale, tie ir akmeņ i, ar bē rniem tas vispā r nav risinā jums. Pē dē jais, kas pā rsteidza nosū cē ju no poda, stā v istabā...izpā rdots
Parādīt vairāk »


iemiesojums ziskin
Kas bija šajā viesnīcā, kā klājas?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums natasha90
Vai viesnīca atrodas pašā Alanjā?Vai tiešām 4 km līdz centram, vai 4 km līdz Alanjai?Izmetiet kādu, lai redzētu pavedienu, lai es gribu redzēt, kur es došos!)))
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен через дорогу от берега Средиземного моря в городке Тосмура, в 5 километрах от центра Алании. К услугам гостей бассейн, ресторан и бары, а так же услуги для детей. Отель подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 5 км от центра Алании. 135 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 30 м, через дорогу.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, места для курения, доставка прессы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс.
  • biljards
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего в отеле 40 номеров (135 мест): 9 семейных, 15 стандартных и 16 люксов. Расположены в 6-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Tosmur Merkez Mah. 7. Sok. No:1, 07400 Алания, Турция
Tālruņi: 0242 514 2 514 - 0542 521 0721
Tīmekļa vietne: Semt Luna Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).