Lonicera City Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
9.9 Numurs
9.9 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.9 Uzturs
9.9 Infrastruktūra
Neliela pilsētas viesnīca ekonomiskai atpūtai. Atrodas Alānijas pilsētā, 200 metru attālumā no pludmales. Tā tika atklāta 2013. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Sastāv no divām 6 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар 86jjj
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! Mē ģ inā š u ī si, jo Castle apskats (zemā k) pilnī bā atspoguļ o situā ciju: viesnī ca ir brī niš ķ ī ga un vienkā rš i ideā la tiem, kas meklē kvalitatī vu pilsē tas viesnī cu. Istabai tika iedots stū rī tis, redzē ju palmas, kalnu, ielu (trokš ņ aina, bet laba skaņ as izolā cija, ja aizver durvis) un paraplā nu tā lumā pie kalniem (smuki! ). … Tomēr ▾ Labdien! Mē ģ inā š u ī si, jo Castle apskats (zemā k) pilnī bā atspoguļ o situā ciju: viesnī ca ir brī niš ķ ī ga un vienkā rš i ideā la tiem, kas meklē kvalitatī vu pilsē tas viesnī cu.
Istabai tika iedots stū rī tis, redzē ju palmas, kalnu, ielu (trokš ņ aina, bet laba skaņ as izolā cija, ja aizver durvis) un paraplā nu tā lumā pie kalniem (smuki! ).
Wi-Fi ir lielisks (man bija istaba otrā s ē kas 5. stā vā ). Viss - TV, kondicionieris, tē jkanna . . - darbojas; skapī ir mē teļ u pakaramie un balkonā pie sienas pienaglots ž ā vē tā js. Katru dienu labi uzkopj, atstā j istabā pudeles ar dzeramo ū deni, kafiju, tē ju, cukuru (paciņ as).
Barī ba ir dziesma. Garš ī gi! Personā ls pastā vī gi tī ra traukus, visur viss ir tī rs. Viesnī ca kopumā ir ļ oti tī ra. Personā ls izcils, neuzbā zī gs, bet, ja rodas jautā jums, uzreiz atradī si, kam to uzdot, proti, personā ls ir darba vietā un tā pietiek.
Baseins labs.
Tomē r jums ir jā ņ em lī dzi savi pludmales dvieļ i un š ampū ns. Numurā ir fē ns.
Plazmas TV.

Par pilsē tu. Š ī ir mana pirmā reize Alanjā . Izlasot atsauksmes par Lonicera City viesnī cu internetā , devos uz Cleopatra 11 pludmali (5 minū tes pirms tā s). Teikš u, ka plī ts ir gandrī z pie ieejas ū denī - nu, tas ir ļ ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ((man likas, ka man atvaļ inā jums Alanijā ir pā rtrū kuš as. Devos tā lā k uz pludmali numur 1 "Damlatash" un problē mu atrisinā ju ar š is: ieeja ū denī ir smilš aina (krā sns beidzas pludmalē.2), skaista vieta kalna pakā jē , ū dens smaragds, dzidrs, funikulieri peld š urpu turpu uz pili kalnā , parku tieš i blakus promenā de ir pā rsteidzoš a, kopta, strū klakas, baseini, palmas, augi kopti, bē rnu, volejbols, teniss, trenaž ieru zā le ir arī rotaļ u laukumi, pat kaķ u mā ja, un turpat Damlatas ala, ieeja tajā maksā.15 liras (2022.  gada maijs), un ir arī funikulieris (70 liras turp un atpakaļ ).
Es izmantoju sabiedrisko transportu, tas maksā.9 liras. 202.  autobuss (2B, 2A) dodas uz tirdzniecī bas centru Alanyum un atpakaļ uz viesnī cu. Viņ a pietura atrodas virs viesnī cas, pā ris ielas lī dz moš ejai un pa kreisi.
Autobuss 101 (vai 1) brauc pa Ataturk bulvā ri uz centru, jahtu piestā tni un tā lā k, pietura blakus viesnī cai, neliela pastaiga augš ā pa kreisi.
---------------------
Aizbraukš u arī uz Alaniju, ļ oti patika pilsē ta tū ristam iespaidu piesā tinā juma ziņ ā - vecpilsē ta, cietoksnis, Damlatas ala, pludmale laba, parks, iepirkš anā s nav slikta (ir Boyner veikals Alanium).
Un es noteikti palikš u tajā paš ā Lonicera City viesnī cā .
Променад, парк. Пляж у крепости Кызыл Куле, центр города Аланья. Пляж номер 1 (Дамлаташ). Пляж номер 1 (Дамлаташ). Обед.
аватар Castiel88
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopē ju no Tophotels, kā vienmē r. Labu dienu un labu garastā vokli visiem! Sā kš u ar daž iem vā rdiem par lidojumu: Azur Air, gan turp, gan atpakaļ viss skaidrs un laicī gi, ē diens garš ī gs, lidmaš ī na fricī ga, tī ra un nav nobruž ā ta. … Tomēr ▾ Kopē ju no Tophotels, kā vienmē r.

Labu dienu un labu garastā vokli visiem!

Sā kš u ar daž iem vā rdiem par lidojumu: Azur Air, gan turp, gan atpakaļ viss skaidrs un laicī gi, ē diens garš ī gs, lidmaš ī na fricī ga, tī ra un nav nobruž ā ta. Tikko populā rā s vietnē s ar atsauksmē m lasī ju š ausmu stā stus par Azur lidmaš ī nā m. Kopumā paveicā s, ka viss bija savā dā k)))

Transfē rs nesanā ca, pilsē tu atradā m, tā jau ir laba, bet pirmā viesnī ca bija kaut kā grū ta. Š eit es pat nezinu, kam konkrē ti ir jautā jumi: vadī tā jam vai gidam. Lai gan kopumā gids bija tā ds-tā , par ekskursijā m varu pastā stī t daudz jautrā k un pilnī gā k, starp citu, ja kā dam interesē , pastā stī š u kur pē c tā m var aizbraukt, bet labā k sū tī t jautā jumi uz pastu any5462@yandex. ru, vedam tur jau ceturto gadu un viss kā rtī bā (piemē ram, vī rs š oreiz gā ja viens divos dž ipu safari, nu, braucieni vispā r ir mū sē jie, un vē l jo vairā k pa kalniem).

Kas attiecas uz viesnī cu, tad lū k, kā jums pastā stī t...Tā jau te ir teikts. Nu es teikš u - NAV MINUSU. Tā vienkā rš i nav, tas arī viss.
Protams, bijā m starpsezonā , cilvē ku bija maz, mums tika pievē rsta lielā ka uzmanī ba utt...Bet sezonā (un attiecī gi arī karstumā ) ī sti negribas iet , kas zina, kā viesnī ca "uzvedas "pilnī bā piekrauta.

Mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, bet mē s zinā jā m, kurp dodamies. Pā ris reizes viņ i galu galā nokļ uva jū rā un pat nedaudz apdegā s. Un tā nu viss lī st, brī ž iem ar zibeņ iem. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargs netika ņ emti lī dzi. Pat uz baseinu negā ja. Animā cija, protams, nē . Bet ir bē rnu zona, izbraukš anas dienā viņ i to vē l pā rbaudī ja.

Apmetā s uzreiz, brī niš ķ ī ga istaba, divas istabas, skats uz baseinu. Pē dē jā dienā viesi nokļ uva istabā ar skatu uz ceļ u: jā , trokš ņ ainā k, noteikti. Tā tad, kurš ir klusā ks: ar skatu uz baseinu. Es tikai nezinu: š ajā gadī jumā visas istabas ir divistabu. Balkons ir milzī gs, pat spē lē futbolu. Un vē l viena lieta, kam tas interesē : istabā ir tē jkanna un ledusskapis, skapī pakaramie, uz balkona skrejlapas drē bju ž ā vē š anai.
Mums tas bija svarī gi un ļ oti super, ka tas viss bija. Seifs ir samaksā ts, neņ ē ma. Mums viss bija redzams, pases, ekipē jums un visā das citas blē ņ as, nekā netrū ka.

Ī paš i pieminē š u ē dienu: tas bija pā rsteidzoš s. Es pat ē du zivis, lai gan neesmu fans. Liellopu gaļ a ir traka, jū s varat vienkā rš i ē st mē li. Zupas ir mana lieta, es mī lu turku zupas. Divreiz bija borš č s))) Bez gaļ as, dā rzeņ u borš č a es daž reiz to daru mā jā s. Alus garš ī gs, iepildī ts pudelē s, pē c 23.00 tiek uzskatī ts par Extra, tas ir, tas jau ir samaksā ts. Ž ā vē ti augļ i un turku gardums brokastī s vispā r ir neaptverami, tā du pankū ku č etratā neesmu redzē jusi, secinā m? Mē s darā m: jā iet, nospļ auties uz zvaigznē m, kvalitā tes ziņ ā tas neko nenozī mē . Kopumā ē diens ir lielisks. Kuram tas interesē – es nezinu, kā di ir tavi ē š anas paradumi, vai arī tu domā , ka reizi gadā , neatkarī gi no maksā tā s cenas, tavā ē dienkartē ir jā bū t omā riem? Nē , kungi, nolaidieties uz mirstī go zemi.
Un nu, ja kā dam ir dusmī ga doma "Kā tas ir, ka nav animā cijas? ", ummm, kungi, okstites. Izejiet ā rpus viesnī cas ž oga, paskatieties, apkā rt ir tik daudz lietu, centrā vakarā un pa nakti ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi, klubi, bā ri un kafejnī cas - mooore, katrai gaumei. Nebaidieties apgū t jaunas lietas, un jaunais atbildē s.

Viesnī cas fotogrā fiju ir maz, kaut kā nebija laika š aut uz tualetes podu un meklē t putekļ us stū ros, bija daudz citu uzdevumu. Ar bē rnu vispā r atpū ta ir ļ oti savdabī ga. Tā pē c Ramazanam uz visiem saviem priekš likumiem par ekskursijā m tika pateikts: "Tagad mums ir plā ns ekskursijā m uz visiem rajona rotaļ u laukumiem, tā pē c spriediet paš i, ka neesmu ī paš i labs klients. " Protams, viņ š mē ģ inā ja, bet kā da jē ga? ))) Mē s jau ļ oti sen neko neesam ņ ē muš i no viesnī cu gidiem. Mums vienkā rš i nav tik daudz papildu naudas.

Kopumā , ja ir jautā jumi, esmu gatavs dialogam. Es nezinu, ko aprakstī t, kur nav par ko sū dzē ties. Š ī manā atmiņ ā ir pirmā viesnī ca, kurā es atgrieztos.
Es sapņ oju š eit nokļ ū t, priecā jos, ka sapnis piepildī jā s, un ļ oti iesaku.

Paldies par lasī š anu)))


iemiesojums mark991
Kurā gadā šī viesnīca tika atvērta?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Небольшой городской отель для экономичного отдыха. Расположен в городе Аланья, в 200 м от пляжа. Был открыт в 2013 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Состоит из двух 6-этажных зданий. Отель подойдет для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 120 км от аэропорта Анталии и в 45 км от аэропорта Газипаша.
Pludmales apraksts Пляж Клеопатра в 200 м от отеля. Вход в море: песок и галька. Между пляжем и отелем есть дорога. Пляжные полотенца — платно. Душ, кабина для переодевания.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранение багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби и на территории), услуги по глажке одежды (платно), 1 основной ресторан: завтрак с 07:00-10:00, обед 12:30-14:00, ужин 19:00-21:00. шведский стол, 2 бара: Street Bar работает с 10:00 до 23:00, лобби-бар работает с 10:00 до 20:00, 1 открытый бассейн, без подогрева.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс бесплатно, все водные виды спорта на пляже платно.
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров: 40 Standard Rooms (24 кв.м) максимальное размещение 2+1 чел., 20 Family Rooms (44 кв.м) 2 спальни с дверью, макс. 4+1 чел.

Istabās

Кондиционер, мини-бар (вода и минеральная вода в день заезда), спутниковое ТВ с российскими каналами, прямой телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (платно), душ, фен, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Saray Sq. Akif Ersoy Sq No:29, 07400 Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 513 7010, +90 242 510 1300 Fax: 90 242 510 1312
Tīmekļa vietne: Lonicera City Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.