Carmen Suite Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.210
№253 viesnīcas reitingā Alanja
6.5 Numurs
4.7 apkalpošana
5.6 Tīrība
4.8 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca Carmen Suite atrodas Alanjā, 600 metru attālumā no Alanjas akvaparka. Atvērts 2006. gadā, pēdējo reizi renovēts 2016. gadā. Viesnīcai ir 5 stāvi. Ieteicams ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар anorian.ag
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā ksim ar to, ka pē c neskaitā majā m atsauksmē m, ka Turcijā pasliktinā jusies pā rtikas kvalitā te pē c viss iekļ auts principa, nolē mā m paņ emt istabiņ u trim personā m ar virtuvi. Tā pē c mē s rezervē jā m numuru ar gaisa kondicionē tā ju Carmen Suite Hotel. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka pē c neskaitā majā m atsauksmē m, ka Turcijā pasliktinā jusies pā rtikas kvalitā te pē c viss iekļ auts principa, nolē mā m paņ emt istabiņ u trim personā m ar virtuvi. Tā pē c mē s rezervē jā m numuru ar gaisa kondicionē tā ju Carmen Suite Hotel. Ierodoties bijā m pā rsteigti, tas ir par zemu! Pirmkā rt, istaba ir netī ra un skaidrs, ka tā ī sti netika tī rī ta, bet atseviš ķ i tā ir virtuve, mmm, te mū s gaidī ja pā rsteigums! Ir izlietne un nosū cē js iii. . . viss! Nav flī ž u, nav tē jkannas! Pat ne traukus! Nē !
Par mū su saš utumu, konsjerž s pē c ilgiem strī diem izsniedza tē jkannu, un viesnī cas š efpavā rs arī to negribē ja dot un neatlaidī gi uzspieda savu virtuvi! Mē s nebijā m vienī gie, kas tika pievilti š ajā viesnī cā ! Arī maskavieš u ģ imene nā ca pē c mums, iepirkā s blē dī bā ar istabu un virtuvi, tā pat kā mums, viņ iem, starp citu, pat tē jkannu neiedeva. Labi, par krā pš anos ar virtuvi, pabeidzu un devos tā lā k, par š ī s viesnī cas plusiem un mī nusiem. Attā lums no viesnī cas lī dz jū rai, labas 15-20 minū tes gā jiens, uzkopš ana viesnī cā sā kas paš ā karstumā , kad cilvē ki mē ģ ina atpū sties viesnī cā zem kondicioniera, sā kas vienkā rš i elliš ķ ī ga rū koņ a. izmetot metā la bojā jumus no zem atkritumiem, viņ i pā rvieto mē beles tieš i uz flī zes, atpū sties vienkā rš i neiespē jami! Apkopē jas atver telpas durvis uz koridoru un viss siltums no koridora aiziet uz tavu istabu uz visu uzkopš anas laiku. Pastels netika mainī ts pat vienu reizi visas uzturē š anā s laikā viesnī cā ! Apgaismojums istabā ļ oti slikts, nā cā s pirkt un nomainī t spuldzī ti.
Sieviete, kas ieradā s apartamentos, bija spiesta maksā t par gaisa kondicionē tā ju, domā jams, ka tas nebija iekļ auts viņ as komplektā ! Vai jū s pā rstā vat? luksusa numurā ! Ī sā k sakot, pretī gi un pilnī gi meli. Š ī ir sliktā kā viesnī ca manā dzī vē . Es nevienam neiesaku tur palikt.
аватар bmtcS2011
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. . . Koronas dē ļ viņ i slē dza to, kur rezervē ja vietas - piedā vā ja piezvanī t Karmenā . Viņ i to nenož ē loja. Tī rī ba. Uzturē š anā s laikā gulta tika mainī ta 4 reizes. … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. . . Koronas dē ļ viņ i slē dza to, kur rezervē ja vietas - piedā vā ja piezvanī t Karmenā . Viņ i to nenož ē loja. Tī rī ba. Uzturē š anā s laikā gulta tika mainī ta 4 reizes. Tī rī š ana katru dienu. Ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs. Un kā viņ i klā ja galdu Nikolas dzimš anas dienā! ! ! Atmiņ as ir lieliskas! ! ! Esam ļ oti pateicī gi personā lam par uzmanī bu, draudzī gumu, garš ī gu ē dienu, lielisko apkalpoš anu. Ī paš i no personā la es vē lē tos atzī mē t krieviski runā još os puiš us Tangž iru un Maksatu. PALDIES JUMS VISIEM! ! !
аватар Nelly999
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar ģ imeni, meklē jā m klusu viesnī cu, netā lu no Kleopatras pludmales un ar spē ju gatavot (man patī k paš ai zinā t, ko dodu bē rniem ē st). Atradu š os dzī vokļ us. Tas ir kā dzī voklis, tikai ar reģ istratū ru un baseinu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, meklē jā m klusu viesnī cu, netā lu no Kleopatras pludmales un ar spē ju gatavot (man patī k paš ai zinā t, ko dodu bē rniem ē st).
Atradu š os dzī vokļ us. Tas ir kā dzī voklis, tikai ar reģ istratū ru un baseinu.
Tiesa, baseins nestrā dā ja, jo bija auksts, tač u sezonā solī ja to ieslē gt. Bē rniem ir labi ū dens slidkalniņ i, augustā noteikti brauksim vē lreiz.
Par ī ri samaksā ja 1900 liras. Mums tā ir smieklī ga nauda, ​ ​ Maskavā par dzī vokļ a ī ri ar mazā ku platī bu maksā jam 8.000. Un tad desmit minū š u gā jiens lī dz jū rai!
Netā lu visi veikali, tirgus un ū dens atrakciju parks. Personā ls ir atsaucī gs. Tiesa, uzkopš ana ir tikai pē c pieprasī juma un par papildus samaksu 50 TL par uzkopš anu ar veļ as un dvieļ u maiņ u. Bet es iztī rī ju sevi, man tas nav grū ti!
аватар genyasmirnova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tagad esam š ajā viesnī cā , saskaroties ar zā dzī bu un viesnī cas administrā cijas vienaldzī bu. Palū dza uzkopt istabiņ u, tā kā bija jau 5. diena, aizgā ja uz pludmali, atgriež oties konstatē ja, ka no somas pazuduš i 100$, lai gan soma bija rokas bagā ž ā , aizvē rta ar visā m slē dzenē m! Viņ i izsauca policiju, sniedza paziņ ojumu, pavadī ja visu sava dā rgā atvaļ inā juma vakaru, skatoties kamerā s, administrā cija un policija redzē ja, ka telpā neviens neienā ca, izņ emot apkopē jas, bet neviens tā nereaģ ē ja. … Tomēr ▾ Tagad esam š ajā viesnī cā , saskaroties ar zā dzī bu un viesnī cas administrā cijas vienaldzī bu. Palū dza uzkopt istabiņ u, tā kā bija jau 5. diena, aizgā ja uz pludmali, atgriež oties konstatē ja, ka no somas pazuduš i 100$, lai gan soma bija rokas bagā ž ā , aizvē rta ar visā m slē dzenē m! Viņ i izsauca policiju, sniedza paziņ ojumu, pavadī ja visu sava dā rgā atvaļ inā juma vakaru, skatoties kamerā s, administrā cija un policija redzē ja, ka telpā neviens neienā ca, izņ emot apkopē jas, bet neviens tā nereaģ ē ja. Lai arī daudzums nav liels, bet nogulsnes palika. Uzkopš anā nā cā s mainī t gultu un dvieli, kā rezultā tā salika palagus ar dzelteniem traipiem, visi bija saburzī ti, bija sajū ta, ka atnesuš i no blakus istabas. Kas attiecas uz pā rtiku, tas velk uz 2, apkalpoš ana -1. Esiet uzmanī gi, izvē loties viesnī cu, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu!
аватар trubacheva.ira
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mū su galvenā prasī ba atvaļ inā jumam: tī ra jū ra un pludmale. Mū su cerī bas attaisnojā s, jo jū ra ir ļ oti silta, pludmale krā š ņ a (smiltis krastā un saulriets jū rā ). Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba: 15 minū tes lī dz jū rai, 3 minū tes lī dz tirgum, 5 minū tes lī dz galvenajā m ielā m ar veikaliem un kafejnī cā m. … Tomēr ▾ Mū su galvenā prasī ba atvaļ inā jumam: tī ra jū ra un pludmale. Mū su cerī bas attaisnojā s, jo jū ra ir ļ oti silta, pludmale krā š ņ a (smiltis krastā un saulriets jū rā ). Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba: 15 minū tes lī dz jū rai, 3 minū tes lī dz tirgum, 5 minū tes lī dz galvenajā m ielā m ar veikaliem un kafejnī cā m. Viesnī cas trū kumi: ī paš as telpas trū kums restorā nam. Brokastu, pusdienu un vakariņ u galdiņ i atrodas pie baseina, ieejas hallē (kur gaida lifts), blakus bā ram. Vietas nepietiek, galdi salikti cieš i, jā spiež as cauri cilvē ku straumei, kas virzā s uz bā ra pusi, ar š ķ ī vjiem gaidot liftu. Daž i galdi atrodas aiz bā ra, kur jau atrodas tehniskā s telpas un virtuve. Š ā da apkaime nav ī paš i patī kama, it ī paš i, ja restorā na darbinieki brī vajā laikā izgaismojas tieš i blakus pie galda sē doš ajiem. Ē diens: labi svaigi dā rzeņ i, dā rzeņ u piedevas, bet gaļ a tikai vakariņ ā s viens ē diens, pē c kura stā vē ja rinda. No 8 dienā m vakariņ ā s 5 reizes bija vistas gaļ a daž ā dos veidos un 1 reizi zivs. Pā rē jā s dienas ir stipri piparotas sojas desiņ as. Bet mē s atspiedā mies uz dā rzeņ iem, nebijā m izsalkuš i. Brokastis normā las, kā parasti dā rzeņ i, musli, desa, siers, daž as aukstā s uzkodas (bet neē dā m, nezinu kā ir), bulciņ as, ievā rī jums, ola. Uz omleti ar dā rzeņ iem atkal bija rinda un visiem nepietika. Bet bez viņ a bija iespē jams izdzī vot. Vē l viens no mī nusiem: ū dens tē jkannā tika ieliets tieš i no krā na (pats redzē ju) un pudele uzlikta uz dzesē tā ja nenoslē gta, bet atvē rta (š ķ iet, ka ū deni arī no krā na lē ja pudelē ). Par pā rtiku -3, par viesnī cas atraš anā s vietu -4.


iemiesojums lemonstep
Šī viesnīca visur ir deklarēta kā atsevišķi, ti. Numuros ir virtuvīte ar visu nepieciešamo. Man tas ir fundamentāli. Saskaņā ar atsauksmēm viņi piešķir regulāru istabu un prasa papildu samaksu par dzīvokli. Vai tā ir?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Комплекс апартаментов Carmen Suite расположен в городе Алания, в 600 метрах от аквапарка Алании. Открыт в 2006 году, последняя реновация проведена в 2016 году. В отеле 5 этажей. Рекомендован для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 900 метров до автобусного вокзала, 40 км до аэропорта Gazipasa.
Pludmales apraksts Частная пляжная зона в 300 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Терраса для загара, 2 бассейна, гостиная с телевизором, услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Дартс.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

В отеле 76 стандартных апартаментов. Есть семейные номера.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, мини-бар, гостиная зона, мини-кухня с плитой, полотенца, ванная комната с душевой кабиной, бесплатный Wi-Fi, балкон, ежедневная уборка номера.

Adrese Saray Mahallesi Guzeloglu Sokak No.1, Алания, 07400, Турция
Tālruņi: 90 242 511 73 73
Tīmekļa vietne: Carmen Suite Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.