Justiniano 2.0 jeb kas mainījies gada laikā Nekas nav mainījies...

Rakstīts: 21 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 10 — 21 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Izlī guma laikā runā jā m ar kā du atpū tnieku, kurš jau devā s projā m. Viņ š vē lē jā s mums palī dzē t, sniedzot padomus par viesnī cu, bet, uzzinot, ka š ī nav pirmā reize, mē s teicā m: "Ne labā k kā pagā juš ajā gadā , bet ne sliktā k. " Atslē gas frā ze ir "ne sliktā ka". Un tas ir laikā , kad daž as viesnī cas netiek vaļ ā , bankrotē pandē mijas dē ļ , bet te viss ir stabili.

Š ogad atvaļ inā jums iekrita jū nijā , un tā pē c, apsverot vairā kas iespē jas, vē lreiz prasot cenu par randiņ iem Justiniano, mē s pat nekavē jā mies izvē lē ties to, kas mums gada laikā sagā dā ja patī kamas atmiņ as. Mū su ceļ ojumu aģ ents , kā vienmē r, visu izdarī ja profesionā li, un naktī no 9. uz 10. jū niju devā mies uz Okurcalar. Tā tad, pateicoties ceļ ojumu aģ entam, mū su viedtā lruņ os bija iekā pš anas kartes, mē s nosvē rā m un reģ istrē jā m savu bagā ž u pie UIA kasē m Borispiļ as lidostā , izgā jā m visas kontroles un pacē lā mies tieš i 2:25. Antā lijā nolaidā mies 15 minū tes agrā k nekā plā nots. Autobuss, pusotra stunda, un esam klā t.

Kamē r gaidī jā m apmetni, devā mies brokastī s, un tā kā mums iedeva dvieļ u kartes, devā mies uz pludmali. Tieš i 12:00 bijā m iekā rtojuš ies. Starp citu, izskanē ja viedoklis š ogad pamē ģ inā t ko citu, tač u atkā rtotai uzturē š anā s laikam ir savas priekš rocī bas, jo ī paš i tas, ka jau no pirmā s minū tes pē c ieraš anā s tu zini, ko darī t un kur doties, netē rē jot laiku un pū les. teritorijas "izpē te", viesnī cas koncepcija . Un jauno var papildinā t ar ekskursijā m vai viesnī cai pieguloš ā s teritorijas izpē ti. Ko mē s darī jā m: https://www.turpravda.com/tr/alanja/blog-478323.html Lai gan tas bija plā nots un gribē jā s vairā k.
Tā kā es sā ku savu stā stu ar frā zi, ka nekas nav mainī jies, un nekavē ties pie tā , ko aprakstī ju pirms 10 mē neš iem: https://www.turpravda.com/tr/alanja/Justiniano_Deluxe_Resort-h38490-r470594.html Lai to izdarī tu , tikai papildinā š u saitē rakstī to.
Istaba.
Teodora ē ka palika, mums ē rta, mierī ga, pat mū su istabiņ a š ogad bija gandrī z tā da pati, tikai stā vu augstā k - 4, lī dz ar to bezmaksas Wi-Fi pavilka sliktā k nekā.3 stā vā , lai gan, manuprā t, istabā s pat ceturtais stā vs atrodas tuvā k baseina bā ram, labi jā strā dā.1414. 1413. Mums bija 1415. istabiņ a. Telpa ar labā ko skatu uz jū ru no grī das nekā.2020. gadā . Doresi restorā ns Teodorā š ogad ir atvē rts tikai brokastī m, bet tikpat ē rti bez rindā m, lai gan ar mazā ku sortimentu nekā galvenajā restorā nā . Teodorā restorā na komanda ir tā da pati kā.2020. gadā , katru rī tu tika mī ļ i sveicinā ti, š efpavā rs, mū s uzreiz ieraugot bez prasī š anas, uzvā rī ja mums olu kulteni, un reiz viesmī le-bā rmene Eda mums atnesa olu kulteni ar papriku, tomā tiem. tā dus kā paš i gatavo - jauki. Kopumā ē dieni galvenajā restorā nā ir standarta. Zivis, gaļ a, dā rzeņ i. No augļ iem bija sezonas arbū zi, melones, persiki, ķ irš i.
Animā cija, kā ierasts, ir vislabā kajā veidā gan bē rniem, gan pieauguš ajiem (apskatam pievienoju foto ar izklaides pasā kumu grafiku).

Pē c stundas mū s savā c ar transfē ru, lai 17:35 lidotu mā jā s. Tā pē c, lū dzu, nedaudz skumjas, bet patī kamas atmiņ as. Atnā ktu vē lreiz - jā , bet ne jū nijā , jo jū ra vē sa, bet augustā . Es nā ktu, ja nebū tu krievu, daž ā du iemeslu dē ļ , tai skaitā mazā kā tū ristu skaita dē ļ , jo tie galvenokā rt ir ukraiņ i, kazahi, turki, poļ i, baltkrievi dē ļ zemā s ekskursijas cenas un ne tikai ...Paldies viesnī cas personā lam par radī to atmosfē ru labai atpū tai!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu