Movenpick Resort & Marine Spa Sousse 5*– Atsauksmes

35
Novērtējums 7.710
№2 viesnīcas reitingā Sousse
8.4 Numurs
7.6 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.4 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 1 km attālumā no Susas centra. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 2010. gadā, bet pēdējais remonts tika veikts 2013. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem vai izbraucieniem ar draugiem.Vairāk →
аватар raisacak
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē le bija grū ta, jo viņ i pirmo reizi lidoja uz Tunisiju. Nebija ar ko salī dzinā t, un par š o valsti ir daudz mazā k informā cijas nekā , piemē ram, par Turciju un Kipru. Mums ļ oti patika mū su brī vdienas, un tagad mē s regulā ri dosimies apmeklē t š o valsti. … Tomēr ▾ Izvē le bija grū ta, jo viņ i pirmo reizi lidoja uz Tunisiju. Nebija ar ko salī dzinā t, un par š o valsti ir daudz mazā k informā cijas nekā , piemē ram, par Turciju un Kipru. Mums ļ oti patika mū su brī vdienas, un tagad mē s regulā ri dosimies apmeklē t š o valsti. Viesnī ca ar viņ u ir laba, mums arī paveicā s). Nu, protams, viesnī cā ir kaut kas, kas jā ņ em vē rā , un pirmais ir numurs, ko viņ i mē ģ inā s jums iedot, kad jū s reģ istrē jaties. Viņ i visus ievietoja istabā s ar skatu uz ceļ u. Mē s par to zinā jā m, mū su ceļ ojumu aģ ents mums teica, ka mē s varam uzreiz lū gt citu numuru. Uzreiz vē rsā mies reģ istratū rā teica, ka nevajag tā du niansi, nedaudz sastrī dē jā s, bet iedeva citu numuru pat bez papildus samaksas. Istaba bija klusa, kā mē s prasī jā m. Vispā r uzreiz izdomā attaisnojumus, piemē ram, ka ļ oti viegls miegs, tad ā trā k satiks. Kopumā darbinieki ir draudzī gi un cenš as viesus iepriecinā t. Neviens neatsakā s dot dzeramnaudu, bet pat ja jū s nedodat tā , kā mē s pirmā s divas dienas, apkalpoš ana ir normā la. Un vispā r, kad atstā jat dzeramnaudu, darbinieki ir ļ oti pateicī gi. Pludmalē sū dzī bu nav, pat ar sauļ oš anā s krē sliem nav ī paš u problē mu, ja esi aizņ emts, tad meklē un atrodi brī vus ar sauļ oš anā s krē sliem pie baseina, paliek arvien grū tā k. Ieskatī jā mies bē rnu klubiņ ā , bet bē rnam tas nepatika, un vispā r viņ š gandrī z vienmē r ir pie mums atvaļ inā jumā . Kas attiecas uz pā rtiku, viss ir kā rtī bā un atradā m, ko ē st un pabarot bē rnu, arī ir no kā izvē lē ties. Protams, nemeklē jiet volā nus, tač u ir ala carte restorā ni, un tur varat baudī t produktu jū ru. Animā cija nebija interesanta. Tā pē c pā rmaiņ ā m devā mies pā ris ekskursijā s. Bet kopumā viesnī cā nebija vē rojama spē cī ga aktivitā te. Kopumā mē s esam ļ oti priecī gi, ka, lasot atsauksmes par Tunisijas viesnī cā m, mē s nejauš i uzdū rā mies uz vienu, kur ceļ ojumu aģ ents Dmitrijs Mirs tika ļ oti slavē ts, mē s viņ am rakstī jā m sociā lajā tī klā VKontakte, viņ u ir viegli atrast pē c viņ a uzvā rda un viņ š izvē lē jā s mums piemē rotā ko variantu. Vī rietis ir profesionā lis un to var redzē t uzreiz. Opciju izvē le aizņ ē ma apmē ram piecpadsmit minū tes, ja ne mazā k. Un mē s saņ ē mā m tieš i to, kas mums bija vajadzī gs. Un plus, ka viņ š sniedza daudz noderī gu padomu par valsti, kur var ietaupī t naudu. Tunisija mums ļ oti patika pā rē jais gā ja tieš i tā , kā gribē jā m!
аватар Irina_Rafalskaja
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Tunisijā , Movenpick viesnī cā , š ī ir globā la ķ ē de. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m jau iepriekš bijuš i š ī s ķ ē des viesnī cā , bet Ē ģ iptē mums ļ oti patika, tā pē c vienkā rš i nolē mā m doties uz š o ķ ē di. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Tunisijā , Movenpick viesnī cā , š ī ir globā la ķ ē de. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m jau iepriekš bijuš i š ī s ķ ē des viesnī cā , bet Ē ģ iptē mums ļ oti patika, tā pē c vienkā rš i nolē mā m doties uz š o ķ ē di. Rezervē jā m standarta numuriņ u, bet tā kā ne pirmo reizi atpū š amies viņ u ķ ē des viesnī cā s, mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, viss bija skaisti, brī niš ķ ī gi, ē rti. Istabā viss darbojā s, bē rnam sanā ca dī vā ns, iztī rī ja, viss bija cieņ ā , labi. Pludmalē ir smiltis, tur gan peldē jā mies, gan sauļ ojā mies pie baseina, tur vienkā rš i vē jains, negribē jā s gulties smiltī s, bet tas nu kuram patī k. Pludmalē ir labi lietussargi no dabī ga materiā la, tie ir ļ oti kvalitatī vi un labi pasargā no saules, labas estakā des gultas un matrač i, tā arī bija ap baseinu, viss diezgan ē rti. Vispā r esmu mā ksliniece-dizainere, un kas attiecas uz manu gaumi, tad teritorijā viss ir ē rti, viss ir saplā nots pietiekami ergonomiski, gan bē rnu baseins, gan pieauguš ajiem: viens ar jū ras ū deni, otrs ar saldū deni. Vidusjū ra ir ļ oti skaista, ļ oti mī ksta, ļ oti silta un nav dziļ a, tā pē c tā ir lieliski piemē rota bē rnu brī vdienā m. Viesnī ca pilsē tā , tuvu visam. Ja runā jam par restorā niem, tad teritorijā tie ir 3. Mū s sarū gtinā ja viesmī ļ i, vī riš ķ ā daļ a, viņ i bija kaut kā slinki, pusstundu nesa zupu, un tad teica, ka beidzies. , un vakarā viņ iem vairs nebija sulas bē rnam. Bet, meitenes ir lieliskas, par darbu nav sū dzī bu.
аватар oligaarg
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca bū s labs variants tiem, kas plā no vienkā rš i relaksē još as pludmales brī vdienas un galvenais jums ir pludmale. Teritorija ir plaš a. Kopts. Ir vairā ki nedziļ i baseini, tostarp bē rnu baseins. Viesnī ca atrodas Susas centrā . … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca bū s labs variants tiem, kas plā no vienkā rš i relaksē još as pludmales brī vdienas un galvenais jums ir pludmale. Teritorija ir plaš a. Kopts. Ir vairā ki nedziļ i baseini, tostarp bē rnu baseins. Viesnī ca atrodas Susas centrā . Un jū s varat iet ā rā no viesnī cas uz pilsē tu. Paņ emiet istabu ar skatu uz jū ru, pretē jā gadī jumā jū s nevarē sit labi gulē t. No pilsē tas puses ir diskotē ka un troksnis tur dzirdams lī dz rī tam. Labi, ka par to uzreiz brī dinā ja mū su ceļ ojumu aģ ents. Var paņ emt brokastis vai viss iekļ auts. Bet tas ir reā ls viss iekļ auts. Jū s varat ē st 24 stundas diennaktī . Vestibila bā rs ir atvē rts visu diennakti. Agrā s brokastis. Kopumā ē diens nav pā rā k daudzveidī gs un bez volā niem, bet izsalcis nepaliksi. Jū ras veltes tikai a la carte restorā nos. Galvenajā restorā nā tikai zivis. Trī s a la carte restorā ni apmeklē š os restorā nus 1 reizi bez maksas pē c iepriekš ē ja pieraksta. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , un š ī pludmale tiek uzskatī ta par labā ko Susas pludmali. Mazie lietussargi un koka gultas ar matrač iem. Vietas vienmē r bija pietiekami daudz. Iekļ ū š ana ū denī ir lieliska pludmalē , smalkas baltas smiltis. Dvieļ us labā k ņ emt lī dzi, jo, kā liecina prakse, ar tiem š eit tieš ā m nepietiek. Viesnī ca nav veca. Daudzas viesnī cas Tunisijā jau ir noguruš as, bet š ī viesnī ca ir diezgan svaiga. Istaba ir labā stā voklī . Bē rniem ir bē rnu istaba ar bē rnu animatoriem. Neliels rotaļ u laukums uz zā les. Bē rna baroš ana patiesī bā nav problē ma. Viesnī cā ir diezgan laba maza trenaž ieru zā le. Personā ls strā dā labi. Daž i cilvē ki nedaudz saprot krievu valodu. Bet vispā r angļ u valodas zinā š anas te noderē s. Kopumā labi apstā kļ i atpū tai! Tunisijā atpū tā mies pirmo reizi un ļ oti labi, ka mums ir forš s ceļ ojumu aģ ents, kā vienmē r, sniedza noderī gus padomus par valsti, ieteica kur ietaupī t. Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар jekas2017
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es atbraucu š eit atpū sties ar savā m ģ imenē m. Recepcijā mū s sagaidī ja ar smaidu. mū s aizveda uz istabiņ u, istabiņ as ļ oti ē rtas un labi uzkoptas, dvieļ i, č ī bas un peldmē teļ i tiek mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Es atbraucu š eit atpū sties ar savā m ģ imenē m. Recepcijā mū s sagaidī ja ar smaidu. mū s aizveda uz istabiņ u, istabiņ as ļ oti ē rtas un labi uzkoptas, dvieļ i, č ī bas un peldmē teļ i tiek mainī ti katru dienu.
Garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, ē dieni katrai gaumei.
Pludmale skaista un liela. Katram ir 5 pludmales.
Animatori ir dzī vespriecī gi un smaidī gi, milzī gs paldies animatoriem Nastjai, Dimam, Roksijai, Minai un Mario, kas nekad neļ aus garlaikoties.
Baseins ir silts un liels. Ir baseins maziem bē rniem. Istaba bē rniem, kur vecā ki var atstā t viņ us spē lē ties, kur viņ i spē lē jas un izklaidē jas.
Katru vakaru daudz jautru š ovu un izklaides: Miss, Mr. Hotel, viesnī cas labā kais pā ris, triki un daudz kas cits. Diskotē kas bē rniem katru vakaru. Vopschem, ja dodaties uzturē ties labā noskaņ ojumā uz Odiha, noteikti izvē lieties š o viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Norē ķ ins. Standarta numurs ar skatu uz ielu vai blakus esoš o viesnī cu. Numuri, no kuriem paveras skats uz viesnī cas iekš pusi (arī mū su), ir daudz labā ki skata un klusuma ziņ ā . Relax Vakarā skan mū zika. Numurs. Plaš s, uzkopts katru dienu. … Tomēr ▾ Norē ķ ins. Standarta numurs ar skatu uz ielu vai blakus esoš o viesnī cu. Numuri, no kuriem paveras skats uz viesnī cas iekš pusi (arī mū su), ir daudz labā ki skata un klusuma ziņ ā . Relax Vakarā skan mū zika. Numurs. Plaš s, uzkopts katru dienu. Atstā j par 2 dinā riem) Jū ra. Daž reiz netī rs. Bet tā nav tikai š ī viesnī ca. Un vispā r Susā . Pludmalē viņ i cenš as notī rī t aļ ģ es. Smiltis ir baltas. Saulriets ir pakā peniski lī dz dziļ umam. Netā lu no mū su viesnī cas atrodas labā kā sporta aktivitā š u komanda. Izpletnis, super skrejritenis! Droš ī ba. Pie ieejas viesnī cā pā rbaudi caur metā la detektoru. Pludmalē ir 3-4 apsargi. Visi notverti . Service . Viesmī ļ i cenš as, visi vē rī gi. Baseins. Ir viens bē rniem, viens liels un viens ar jū ras ū deni. Baseinā ir lieliska dž akuzi. Noteikti pamē ģ ini (ī paš i ar jū ras ū deni. Teritorija. Nav liela, bet mā jī ga. Vakarā verandā klasiskā mū zika, ir ū denspī pes stunda. Ir garš ī ga tē ja un turku kafija. Palmu nav daudz Tī rs un kopts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tapostu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es nekad neatstā ju atsauksmes, bet izdarī š u izņ ē mumu. Izlasot sliktas atsauksmes, es jau ar pilnī gu vilš anos devos atvaļ inā jumā . BET. . . Viss izvē rtā s savā dā k. Atpū tos un š obrī d turpinu atpū sties kopā ar vī ru un bē rnu 4 gadi. … Tomēr ▾ Es nekad neatstā ju atsauksmes, bet izdarī š u izņ ē mumu. Izlasot sliktas atsauksmes, es jau ar pilnī gu vilš anos devos atvaļ inā jumā . BET. . . Viss izvē rtā s savā dā k. Atpū tos un š obrī d turpinu atpū sties kopā ar vī ru un bē rnu 4 gadi. Ieradā mies vakarā , reģ istratū rā mū s lieliski sagaidī ja, visiem iedeva svaigu sulu. Numurs tika dots nekavē joties. Visi darbinieki var bū t slikti, bet viņ i runā krieviski, ar to nebija problē mu. Vispā r viesnī cā dzī vo daudz krievu, vairā k nekā citi ā rzemnieki. Un darbinieki nevienu neizceļ . Viņ i ir ļ oti draudzī gi un gatavi atrisinā t jebkuru problē mu. Tajā paš ā laikā viņ i nejū t stresu. Varbū t viņ i vienmē r no mums gaida dzeramnaudu, bet personī gi mē s lī dz š im esam iztikuš i bez tiem : ). Pat restorā nā kā ds rakstī ja, ka bez dzeramnaudas nenoņ ems un pie tevis nenā ks. Viss nav taisnī ba! Viesmī ļ i vienmē r ir gatavi jums palī dzē t. Un bē rna krē sls tika pā rvietots, un ū dens tika uzliets, un galda piederumi VIENMĒ R bija vietā . Kamē r sezonā atpū š amies. Galvenajā restorā nā ir neliels ē dienu klā sts. Jū ras velš u vē l nebija. Pagaidiet, vienmē r ir augļ i. Mazas gardumu porcijas. Vienmē r pieejams arī saldē jums. Salī dzinot ar Turciju, Tunisijas ē dienkarte ir ļ oti zemā ka. Bet viss ir ē dams, garš vielas nav asas un nav nejaukas. Bē rns nesū dzē jā s, ē da ar prieku. Mē s ē dā m. Kā saprotu, tē ju un kafiju š eit dzer tikai brokastī s. Bet, ja vē laties, varat pasū tī t kā dā no bā riem. Vai arī savā istabā . Par istabu runā jot. Viņ am arī nebija nekā du problē mu. Un es viņ us gaidī ju! Arī pē c atsauksmju izlasī š anas. Mē s dzī vojam kreisajā spā rnā.4. stā vā ar skatu uz baseiniem un jū ru. Jū s vienmē r varat redzē t, vai jū rā ir viļ ņ i. Naktī miers un klusums, nav dzirdama mū zika no kaimiņ u viesnī cā m. Guļ am ar prieku. Daž reiz jū s varat dzirdē t ū dens troksni blakus istabā pat tad, kad viņ i noskalo tualeti. : ): ): ). Bet tas netraucē . Istaba ē rta, viss ir. Tiesa, ir daž i nelieli trū kumi. Mazliet pelē ka un izmazgā ta veļ a, ī paš i dvieļ i. Tie izskatā s ļ oti novecojuš i, pat ja tie ir tikko mainī ti. Un mums nez kā pē c dvieļ i tika nodroš inā ti tikai diviem, nevis trim. Š ampū ns, ž eleja 1 eksemplā rā . No animā cijas tikai vakarā dzī vā mū zika. Bet garlaicī gi nav, pa pilsē tu vienmē r var aiziet pastaigā ties, arī vietē jie runā krieviski : )
Ļ oti draudzī gs, vienmē r var sarunā t. Suvenī ru veikali pastaigas attā lumā . Pa pilsē tu brauc vairā k taksometru nekā vietē jā s automaš ī nas. Kopumā viesnī ca ir laba, ir trū kumi, bet tos var piedzī vot. Š ī ir ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca, un tā ir klusa un mierī ga. Pat ņ emot vē rā to, ka bē rnu ir daudz. Tas nav paredzē ts trokš ņ ainiem uzņ ē mumiem, kuri vē las izklaidē ties.
аватар ryssvetlana
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien. Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2018.  gada jū lijā . Viesnī ca ir nedaudz nobruž ā ta, bet kopumā nekā . Pludmale ir lieliska! Maigas, mī kstas smiltis. Plaš a piekrastes lī nija. Man bija jā aizņ emas sauļ oš anā s krē sli pludmalē pulksten 6 no rī ta) Jū ra ir super, bet skrē jienam bija 2 reizes medū zas - sā pī gi dzeļ ! Mazs, kas ir labi ar bē rniem. … Tomēr ▾ Labdien. Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2018.  gada jū lijā .
Viesnī ca ir nedaudz nobruž ā ta, bet kopumā nekā .
Pludmale ir lieliska! Maigas, mī kstas smiltis. Plaš a piekrastes lī nija. Man bija jā aizņ emas sauļ oš anā s krē sli pludmalē pulksten 6 no rī ta)
Jū ra ir super, bet skrē jienam bija 2 reizes medū zas - sā pī gi dzeļ ! Mazs, kas ir labi ar bē rniem.
Baseini ir slikti tī rī ti. Nav iespē jams paņ emt sauļ oš anā s krē slus pie baseina, ja nedod dzeramnaudu, lai tos turē tu. Baseini 4 gab. 1 no tiem ar jū ras ū deni, jū s varat peldē ties naktī - tas ir ++
Ē diens ir vienā ds. 1 reizi reģ istrā cijas laikā bija zivju diena - bija daudz jū ras velš u, bet viņ i nezina, kā tā s tur pagatavot, jo viss bija pā rcepts, pā rsā lī ts - tas ir -. Brokastī s gatavo garš ī gas Nutellas pankū kas un svaigi spiestas sulas – tač u izvē le, ko izspiest, ir ierobež ota. Pusdienā s un vakariņ ā s ir zivis, bet tas ir Dorado un viss. restorā nā , ja nedod dzeramnaudu, tad galds ir tī rs un ar tehniku ​ ​ un dzē rieniem ilgi meklē si. Pusdienā s un vakariņ ā s jā ierodas iepriekš , lai paspē tu paņ emt ko garš ī gu, jo ē diens ir ierobež ots. Viss ir ļ oti lī dzī gs padomju ē dnī cā ar dzirkstelē m. Vē lā s brokastis parasti ir dziesma))) viņ i tev atnesī s maizi + sviestu + ievā rī jumu un viss ! ! ! pat olu kultenis netiks piedā vā ts)) Bē rnu ē dienkartes nav. Nav mikroviļ ņ u krā sns.
Apkalpoš ana viesnī cā ir vienkā rš i pretī ga! Ja neatstā siet dzeramnaudu apkopē jai, tad ne tikai slikti iztī rī siet, bet arī nepiegā dā siet ziepes, š ampū nu un ž eleju, kā arī vienkā rš i nepiegā dā siet Ū DENI!! !
1 pudele (1.5 litri) dienā uz istabu - mums bija 4 cilvē ki! tas ir tikai skā rds, bet arī it kā aizmirst, ka jā liek - tikko reģ istrē jā s Reģ istratū rā ar savā m sū dzī bā m par ū dens trū kumu ! ! ! Uz ko reģ istratū ra atbild - ū deni var ņ emt jebkurā bā rā )), bet tā tur nebija! kad tu atnā c uz bā ru un prasi ū deni - bā rmeņ i izliekas tevi nemanā m! ! ! un tikai pē c zvana no Reģ istratū ras viņ i, zobus sakoduš i, iedod tieš i š o ū deni! ! ! Nevis ALUS NE KOKTEILIS, BET Ū DENS!!! !
Un tas nav 3 * un nevis 4 *, bet grū ti - 5 * - bet patiesī bā tas izskatā s kā.3 *
Mē s braucā m ar tū roperatoru TUI - viņ i mums nozaga 1.5 dienas apmaksā tu atvaļ inā jumu - viņ i pā rcē la lidojumu agrā k par 1.5 dienā m.
Svarī gs! Š ai viesnī cai ir nepiecieš amas vismaz elementā ras angļ u vai franč u valodas zinā š anas. Krieviski runā još u darbinieku praktiski nav...
Jū ra un pludmale izglā ba mū su atvaļ inā jumu))
аватар verasavr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Un tā mē s devā mies baudī t tikai jū ras gaisu, sauli un roņ u atpū tu) Tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta mierī gā ka un ar viss iekļ auts) Tikai daž i vā rdi par pludmali, jo ū dens vē l nav ī sti vē ss peldsezonai. … Tomēr ▾ Un tā mē s devā mies baudī t tikai jū ras gaisu, sauli un roņ u atpū tu) Tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta mierī gā ka un ar viss iekļ auts) Tikai daž i vā rdi par pludmali, jo ū dens vē l nav ī sti vē ss peldsezonai. Pludmale ir jauka, plata ar jaukā m smiltī m. Bet tī klā ir apsildā ms jū ras ū dens baseins un ļ oti labs spa centrs. Baseinā ir hidromasā ž as zonas. Ir arī baseins bē rniem, bet ja vispā r, tad viņ iem vē l ir mazs mini klubiņ š un principā viss. Bē rniem š eit bū s garlaicī gi. Viņ iem vispā r nav animā cijas vai vakara diskotē kas. Pieauguš ajiem dienas laikā nav aktī vas animā cijas. Vakaros dzī vā mū zika. Bet ā rpus viesnī cas ir kur izklaidē ties. Kopumā š eit viss ir paredzē ts relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cā ir skaista arhitektū ra, daudz zaļ u palmu. Lai gan teritorija ir pieticī ga izmē ra. Bet ļ oti labs apkalpoš anas lī menis, liela apsardze, personā ls pieklā jī gs, nav tā das papildus pieklā jī bas kā Turcijā , tač u neviens nepalaidī s garā m Jū su lū gumu. Vienmē r centī sies palī dzē t. Tā tika atvē rta 2009. gadā , un istabu skaits jau ir novecojis. Bet visas telpas un teritorija tiek uzturē ta pienā cī gā stā voklī . Teritorijā un istabā s internets bez maksas. Pludmales dvieļ i bez maksas, Seifs bez maksas, Ledusskapis bez maksas. Mini bā rs par maksu. (Vienkā rš s ū dens tiek nodroš inā ts bez maksas. ) Pati istaba ir liela un gaiš a. Ir neliels, mā jī gs balkons. Numuri ir ar skatu uz jū ru vai pilsē tu. Saka, ka pilsē tā labā k istabas neņ emt, bū s skaļ š . Š eit ir nedaudz neskaidrs, sezonā var bū t skaļ š , bet, ja maijā viņ i aizvē ra logu, tas ir normā li. Laba trokš ņ u izolā cija starp telpā m. Ja nepiecieš ams gludeklis un gludinā mais dē lis, sazinieties ar reģ istratū ru, viņ i tos nodroš inā s. Viesnī cā ir divu veidu ē dienreizes HB. AL - 24 stundas diennaktī . Bā rs ir atvē rts visu diennakti, un alkoholu var lietot jebkurā diennakts laikā . Tā ir 24 stundu apkalpoš anas bū tī ba. Labi a la carte restorā ni bez maksas pē c pieraksta vienu reizi. Ē diens ļ oti kvalitatī vs, izvē le diezgan liela. Š eit neviens nebū s izsalcis. Viesnī ca ir apmierinā ta ar lielisku relaksē još u atpū tu!
аватар valentina67
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Pasludinā ta par pieczvaigž ņ u, neglī ta, netī ra un traka vieta, viņ iem krievu tū risti ir otrš ķ irī gi, viņ i ir gatavi pat uzelpot ā rzemnieku priekš ā , viņ i ir ļ oti orientē ti uz naudu, viņ i vē las naudu visur, ja ne neatstā jiet dzeramnaudu, nā kamreiz galda piederumus neatnesī s, ē diens ir tā ds-tā , ja vakarā vakariņ ā s neē di vā rī tu markovoisu, rī t pusdienā s pasniegs ar vistu, godī gi sakot tas ir vienkā rš i pretī gi, gribas reizē m bļ austī ties, sasodī ts, kad mē s beigsim ceļ ot kā š ie lauku lopi. … Tomēr ▾ Pasludinā ta par pieczvaigž ņ u, neglī ta, netī ra un traka vieta, viņ iem krievu tū risti ir otrš ķ irī gi, viņ i ir gatavi pat uzelpot ā rzemnieku priekš ā , viņ i ir ļ oti orientē ti uz naudu, viņ i vē las naudu visur, ja ne neatstā jiet dzeramnaudu, nā kamreiz galda piederumus neatnesī s, ē diens ir tā ds-tā , ja vakarā vakariņ ā s neē di vā rī tu markovoisu, rī t pusdienā s pasniegs ar vistu, godī gi sakot tas ir vienkā rš i pretī gi, gribas reizē m bļ austī ties, sasodī ts, kad mē s beigsim ceļ ot kā š ie lauku lopi. . .
аватар mark20052609
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es vē los brī dinā t ikvienu, kurš apsver š o viesnī cu par jautrā m brī vdienā m. Draugiem nebū s jautri. Jo garlaicī ba un klusums. Nav animā cijas, arī viesnī cas teritorijā nav mū zikas, restorā ns izskatā s pē c ē dnī cas, kurā visi grā bj, jā ķ er viesmī lis, lai notī rī tu galdu iepriekš ē jiem apmeklē tā jiem, personā ls principā nesmaida , tikai tad, ja to atstā j tē jai. … Tomēr ▾ Es vē los brī dinā t ikvienu, kurš apsver š o viesnī cu par jautrā m brī vdienā m. Draugiem nebū s jautri. Jo garlaicī ba un klusums. Nav animā cijas, arī viesnī cas teritorijā nav mū zikas, restorā ns izskatā s pē c ē dnī cas, kurā visi grā bj, jā ķ er viesmī lis, lai notī rī tu galdu iepriekš ē jiem apmeklē tā jiem, personā ls principā nesmaida , tikai tad, ja to atstā j tē jai. Jū ras veltes praktiski nedod, tikai ā boli un plū mes ir augļ i, ir pat melones. I Ja tevi apmierina dubļ i pludmalē un bojas uz pleciem, kas neļ auj kuģ ot tā lā k, jo ar izpletni brauc uz a. laiva, tad tev patiks jū ra. Mē s bijā m ļ oti sabojā ti atvaļ inā jumā , pat naudas dē ļ .
Parādīt vairāk »


iemiesojums donna1970
Vai minibāri ir jāmaksā visās viesnīcās?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums donna1970
Cik tīra ir jūra augusta beigās-septembra sākumā?Vai šajā laikā ir daudz aļģu un medūzu?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums tatiana111
Sakiet, vai ir jēga šajā viesnīcā izmantot ultraviss iekļauts? īpaši, ja piedalies 3 ekskursijās (viena no tām ir 2 dienu brauciens uz Sahāru). vai var samaksāt par brokastīm un vakariņām, kā arī pusdienot citās kafejnīcās? kas īsti ir iekļauts šajā ultraviss iekļauts? kādi dzērieni, ēdieni, kāds laiks, kas vēl? mēs vispār esam jēli veģetārieši, un godīgi sakot, visa veida Coca-Cola mums nav interesanta. Vēlos uzzināt par tirgiem: vai kaut kur pie viesnīcas ir iespējams nopirkt augļus?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 23 atbildi
iemiesojums Jsha45
Kuras apskates vietas tiek organizētas ekskursijas krievvalodīgajiem tūristiem. Viņu cenas. Mēs ar sievu plānojam atpūsties pie jums no 8.09 uz 10 dienām. Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums ntura
Labdien tūristi! Es došos apmeklēt šo viesnīcu augustā, nenožēlosiet?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в 1 км от центра г. Сусс. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2010 году, а последний ремонт проведен в 2013 г. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездок с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от международного аэропорта г. Энфида.
Pludmales apraksts Полотенца – за депозит. Протяженность пляжа – 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Оборудованы места для курения. На территории есть магазины. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Предоставляется оборудование для занятия водными видами спорта. Бочча, парашют, водный мотоцикл.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 618 комфортабельных номеров.

Istabās

В каждом номере курортного спа-отеля Mövenpickt & Marine Sousse в распоряжении гостей кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, а также собственная ванная комната. В некоторых номерах предоставляются халаты и принадлежности для чая/кофе. Из всех номеров открывается панорамный вид на море, сад или бассейн.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Boulevard du 14 Janvier, P.O. Box 114,| 4039 Sousse, Tunisia
Tālruņi: +216 73 202 000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).