Pakalpojums - nav

Rakstīts: 2 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 19 — 28 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 9.0
Labdien. Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2018.  gada jū lijā .
Viesnī ca ir nedaudz nobruž ā ta, bet kopumā nekā .
Pludmale ir lieliska! Maigas, mī kstas smiltis. Plaš a piekrastes lī nija. Man bija jā aizņ emas sauļ oš anā s krē sli pludmalē pulksten 6 no rī ta)
Jū ra ir super, bet skrē jienam bija 2 reizes medū zas - sā pī gi dzeļ ! Mazs, kas ir labi ar bē rniem.
Baseini ir slikti tī rī ti. Nav iespē jams paņ emt sauļ oš anā s krē slus pie baseina, ja nedod dzeramnaudu, lai tos turē tu. Baseini 4 gab. 1 no tiem ar jū ras ū deni, jū s varat peldē ties naktī - tas ir ++

Ē diens ir vienā ds. 1 reizi reģ istrā cijas laikā bija zivju diena - bija daudz jū ras velš u, bet viņ i nezina, kā tā s tur pagatavot, jo viss bija pā rcepts, pā rsā lī ts - tas ir -. Brokastī s gatavo garš ī gas Nutellas pankū kas un svaigi spiestas sulas – tač u izvē le, ko izspiest, ir ierobež ota. Pusdienā s un vakariņ ā s ir zivis, bet tas ir Dorado un viss. restorā nā , ja nedod dzeramnaudu, tad galds ir tī rs un ar tehniku ​ ​ un dzē rieniem ilgi meklē si. Pusdienā s un vakariņ ā s jā ierodas iepriekš , lai paspē tu paņ emt ko garš ī gu, jo ē diens ir ierobež ots. Viss ir ļ oti lī dzī gs padomju ē dnī cā ar dzirkstelē m. Vē lā s brokastis parasti ir dziesma))) viņ i tev atnesī s maizi + sviestu + ievā rī jumu un viss ! ! ! pat olu kultenis netiks piedā vā ts)) Bē rnu ē dienkartes nav. Nav mikroviļ ņ u krā sns.
Apkalpoš ana viesnī cā ir vienkā rš i pretī ga! Ja neatstā siet dzeramnaudu apkopē jai, tad ne tikai slikti iztī rī siet, bet arī nepiegā dā siet ziepes, š ampū nu un ž eleju, kā arī vienkā rš i nepiegā dā siet Ū DENI!! !
1 pudele (1.5 litri) dienā uz istabu - mums bija 4 cilvē ki! tas ir tikai skā rds, bet arī it kā aizmirst, ka jā liek - tikko reģ istrē jā s Reģ istratū rā ar savā m sū dzī bā m par ū dens trū kumu ! ! ! Uz ko reģ istratū ra atbild - ū deni var ņ emt jebkurā bā rā )), bet tā tur nebija! kad tu atnā c uz bā ru un prasi ū deni - bā rmeņ i izliekas tevi nemanā m! ! ! un tikai pē c zvana no Reģ istratū ras viņ i, zobus sakoduš i, iedod tieš i š o ū deni! ! ! Nevis ALUS NE KOKTEILIS, BET Ū DENS!!! !
Un tas nav 3 * un nevis 4 *, bet grū ti - 5 * - bet patiesī bā tas izskatā s kā.3 *
Mē s braucā m ar tū roperatoru TUI - viņ i mums nozaga 1.5 dienas apmaksā tu atvaļ inā jumu - viņ i pā rcē la lidojumu agrā k par 1.5 dienā m.
Svarī gs! Š ai viesnī cai ir nepiecieš amas vismaz elementā ras angļ u vai franč u valodas zinā š anas. Krieviski runā još u darbinieku praktiski nav...
Jū ra un pludmale izglā ba mū su atvaļ inā jumu))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu