Jaz Tour Khalef 5*– Atsauksmes

88
Novērtējums 7.010
№3 viesnīcas reitingā Sousse
7.8 Numurs
7.5 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.9 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Susas centra un 6 km attālumā no Port El Kantaoui tūrisma zonas. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 1973. gadā, bet pēdējais remonts tika veikts 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар 5511_
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neparasti skaists pirmais stā vs, rets apmetums, augsti griesti, milzī ga telpa; Ē kā caur I-II-III stā vu "iestrā dā tas" dateļ palmas, milzī gas vā zes ar ziediem, omulī gi dī vā ni, daudz atpū tas vietu utt. Restorā ns nav slavē jams, katrai gaumei: tikai 4 pavā ri stā v uz mirkļ a konditorejas izstrā dā jumiem, 2-3 pavā ri gaļ u, vistu, ceptas olas, mazos putnus. … Tomēr ▾ Neparasti skaists pirmais stā vs, rets apmetums, augsti griesti, milzī ga telpa; Ē kā caur I-II-III stā vu "iestrā dā tas" dateļ palmas, milzī gas vā zes ar ziediem, omulī gi dī vā ni, daudz atpū tas vietu utt.
Restorā ns nav slavē jams, katrai gaumei: tikai 4 pavā ri stā v uz mirkļ a konditorejas izstrā dā jumiem, 2-3 pavā ri gaļ u, vistu, ceptas olas, mazos putnus. Spageti tiek gatavoti ar piedevu pē c tū rista izvē les. Milzī ga salā tu, augļ u, dā rzeņ u izvē le; 4-6 veidu sieri, ž ā vē ti augļ i, garš vielas utt.
Kū kas un konditorejas izstrā dā jumi nav sliktā ki kā Turcijā .
6 bā ri, kur var pasē dē t ar draugiem pie tē jas tases; Ir arī dā rgi dzē rieni. Mums patika nacionā lais tibarī ns.
Istaba lieliska, balkons plaš s, skats skaists.
Bet vissvarī gā kā ir attieksme: jū s esat laipni gaidī ti kā mī ļ ie radinieki.
Ā rzemnieku ir vairā k nekā krievu. Sadraudzē jā mies ar pā ri no Parī zes, š ķ ī rā mies ar skū pstiem (izdarā m secinā jumus par valstu un indivī du attiecī bā m), ar diviem profesoriem no Kvebekas, ar Sanktpē terburgas tū ristiem.
Teritorija brī niš ķ ī ga, visur ā rkā rtē ja tī rī ba.
Talaso - arī spa ir vislabā kajā stā voklī , varbū t kaut kur ir tā das procedū ras, neesmu redzē jusi.
Nedomā jiet, ka viņ i "ielaida Dunku Eiropā ", mē s atpū tā mies ā rzemē s 13 reizes, tostarp Indijā no dienvidiem uz ziemeļ iem (nevis Goa), kur katram viesim aiz muguras ir viesmī lis; Š rilankā .
Neliela nianse: izrakstoties neviens neskrien pā rbaudī t tavu istabu, vai tev nav nozagts š ampū ns vai č ī bas (lai gan mū su tautieš i diemž ē l. . . ).
Turklā t pieskarsies valsts gadsimtiem senajai vē sturei, ko mā cī jies no vē stures, tagad redzē si savā m acī m.
аватар Kate6703
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
reģ istrē š anā s aizņ ē ma ļ oti ilgu laiku, bet ar smaidiem. Vispirms viņ i apkalpoja ā rzemniekus (protams). tika pasū tī ta istabiņ a ar skatu uz jū ru, apmetā s ar skatu pat ne uz dā rzu, atteicā s, prasī ja citu. Ar nosacī jumu. … Tomēr ▾ reģ istrē š anā s aizņ ē ma ļ oti ilgu laiku, bet ar smaidiem. Vispirms viņ i apkalpoja ā rzemniekus (protams). tika pasū tī ta istabiņ a ar skatu uz jū ru, apmetā s ar skatu pat ne uz dā rzu, atteicā s, prasī ja citu. Ar nosacī jumu. Istaba ir tī ra, bet bija treš ā gulta, kas zemapziņ ā atgā dinā ja, ka kā du noteikti ieliks. otrajā dienā noplū da kondicionieris, 5x atbrauca "meistari", iztī rī ja peļ ķ es un aizgā ja ar vā rdiem "ok". 6. dienā viņ i neizturē ja, sā ka prasī t citu numuru. Viņ i deva skatu uz dā rzu, lai gan par to maksā ja ar skatu uz jū ru. bet istaba ir lieliska, nav treš ā s gultas un darbojas gaisa kondicionē tā js. Tagad par pā rē jo: ē diens ļ oti vienmuļ š un nav garš ī gs, tikai kū kas un konditorejas izstrā dā jumi. Ne uz viena, ne otra galda nebija zobu bakstā mo. Baseins ir piepildī ts ar jū ras ū deni, bet neviens to nekad nav tī rī jis (pē c iepriekš ē jo viesnī cu pieredzes tas notika katru rī tu ar ū dens putekļ u sū cē jiem). Lai iegū tu sauļ oš anā s krē slu, jums bija jā ceļ as pulksten 6:00. Pludmales dvieļ i ir tikai $ 20 depozī ts diviem, un tos var mainī t tikai vienu reizi dienā . Teritorija slikti aizbē ga. Vī rs gandrī z pie ieejas reģ istratū rā sagrieza papē di ar saplī suš as krū zes fragmentu. pie jū ras nav pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u, un duš a ir tā lu un smaka ir kā publiskajā tualetē . Mē s devā mies pē c pozitī vu atsauksmju izlasī š anas, bet nav skaidrs, kas tos raksta. Vai nu cilvē kiem nav ne jausmas par 5 * viesnī cā m, vai arī viņ i visu laiku atpū tā s kapeiku gabalos. Tev neviens ī sti nesmaida, animā cija, bū tu labā k, ja tā s nebū tu. Kaitinoš as vienmuļ as dziesmas no 2000.  gadiem. Viesnī ca ir aizņ emta. Mē s skaitī jā m dienas lī dz atvaļ inā juma beigā m.
аватар TNCDK
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labi uzturē ts ar labā m istabā m. Tū ristu bija daudz, bet restorā ni tika galā . Protams, kad restorā nā ir daudz cilvē ku, trokš ņ aini, ē dā m pā rsvarā uz ielas. Problē mu ar vē deru nebija. Vakarā jū ra ir nedaudz netī ra. … Tomēr ▾ Labi uzturē ts ar labā m istabā m. Tū ristu bija daudz, bet restorā ni tika galā . Protams, kad restorā nā ir daudz cilvē ku, trokš ņ aini, ē dā m pā rsvarā uz ielas. Problē mu ar vē deru nebija. Vakarā jū ra ir nedaudz netī ra. Paldies kuģ iem un tū ristiem, kuri nedomā par vidi. Teritorija maza, bet pludmalē pavadī jā m visu dienu. Jauki baseini, ī paš i bē rniem. Mitrā tī rī š ana katru dienu, pati skatī jos. Personā ls ir draudzī gs. Zupas ir garš ī gas, zivis, gaļ as ē dieni, kū kas, augļ i, bet principā viss ir garš ī gs. Patika animā cija. Puikas ir vienkā rš i lieliski, viņ i ieslē dz cilvē kus visas dienas garumā ! Vakarā ir veseli koncerti, interesantā kais ir tas, ka dziesmas katrai gaumei ir patī kami klausī ties.
аватар lena-blesk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā ir ne vairā k kā.4. Mums bija ģ imenes brī vdienas no 28.04. 2018 lī dz 05.10. 2018, kurā bija 2 pieauguš ie un 14 gadus vecs bē rns. Istabas visas vienā das ar remontu, tī ra, kvalitatī va uzkopš ana. Numuros nav peldmē teļ u un č ī bu, citā s Tunisijas viesnī cā s ir 5. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir ne vairā k kā.4. Mums bija ģ imenes brī vdienas no 28.04. 2018 lī dz 05.10. 2018, kurā bija 2 pieauguš ie un 14 gadus vecs bē rns.
Istabas visas vienā das ar remontu, tī ra, kvalitatī va uzkopš ana. Numuros nav peldmē teļ u un č ī bu, citā s Tunisijas viesnī cā s ir 5. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka numuri ir mazi un visi ir vienistabas, tā pē c standarts nav piemē rots trī s cilvē ku ģ imenei. Viņ i nodroš ina papildu gultu. Viesnī cā ir divistabu numuri un apvienoti. Arī visi viena veida remonts. Labā stā voklī .
Reģ istrē joties viesnī cā no sestdienas lī dz svē tdienai, problē ma ir tā , ka personā lam nav laika tikt galā ar reģ istratū ru. Personā ls ir draudzī gs, cenš oties palī dzē t atrisinā t problē mu.
Atseviš ķ i par pā rtiku. Pirms ceļ ojuma izlasī ju daudz atsauksmju un visas ir brī niš ķ ī gas, arī par ē dienu. Droš i vien atpū tnieki labā ku nav redzē juš i.
Ē diens ir vienkā rš s, kvalitatī vs, bet vienus un tos paš us ē dienus ē d 13 dienas....Ja salī dzina ē dienu Turcijā un Ē ģ iptē , tad protams š ī viesnī ca ir ļ oti laba. Bet Tunisijai un viesnī cai 5 tas ir tikai ž ests. Jū ras veltes ir sautē tas mī dijas un garneļ u salā ti divas reizes nedē ļ ā . Augļ i bija, bet ļ oti vidē ji. Svaigas sulas ļ oti atš ķ aidī ja ar ū deni, tā pē c nebija garš ī gas. . . Pie baseina naš ķ is bija mazs, bezgarš ī gs, un ne visiem pietika. Uz vietas vairs nav pā rtikas.
Teritorija sakopta. Abi baseini ir skaisti un arī labi uzturē ti. Bē rnu mazajos parastajos divos slaidos. Ar estakā des gultā m un dvieļ iem problē mu nebija. Viesnī cā nav iekš telpu baseina, tikai SPA par papildus samaksu - 50.1 apmeklē jums, forš i mums personī gi. Viņ i piedā vā ja peldē ties tuvē jā tī klā , tač u, kā izrā dī jā s, tas jau bija slē gts. Mū su uzturē š anā s laikā trī s dienas bija auksts un lija lietus.
Pludmale ir ļ oti piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Smiltis, ieeja jū rā ir sekla, daudz sauļ oš anā s krē slu visi ir uzraudzī bā . Brī vdienu noslē gumā peldē jā mies jū rā .
Š ajā viesnī cā satikā m tū ristus, kuri nav pirmie atpū tnieki, bet uz š ejieni devā s kā.4, turklā t bija vī luš ies par ē dienu, animā ciju un apkalpoš anu. Cenas pacē la, sataisī ja 5, bet kvalitā te pazeminā jā s.
Animā cija neeksistē . Ir animatori, nav animā cijas. Vakari ir ļ oti garlaicī gi. Vecā ki ar maziem bē rniem bija satraukti. Nav arī diskotē ku.
Reizi nedē ļ ā restorā nā tiek apkopotas atsauksmes, un tad visi sā k dejot tavā priekš ā un lū gt, lai uzdā vini labas balles. Viesmī ļ i ir ļ oti lē ni, pasū tī t glā zi ū dens ir modē pagaidī t 20 minū tes. Arī galda uzkopš ana restorā nā . Galdi ir slikti notī rī ti. Viesnī cas teritorijā ir divi itā ļ u un tunisieš u restorā ni, kurus varat apmeklē t katru reizi nedē ļ ā . Nekā garš ī ga un interesanta.
Pagā juš ajā gadā atpū tā mies viesnī cā Concorde Green Park Palace, tieš ā m ir 5.
Atseviš ķ i par aviokompā niju BRAVO. Puiš i ar viņ iem nekad nelido. Pirmo un pē dē jo reizi viņ i lidoja ar viņ iem. Lidojumu aizkavē š anā s lī dz 5 stundā m, lidojuma pā rcelš ana no vienas lidostas uz otru.
Viņ i arī lidoja atpakaļ no Tunisijas ar lidmaš ī nu ar neē rtiem sē dekļ iem pieauguš ajiem un ļ oti skaļ u dzinē ja troksni.
Mū su saimnieks bija OASIS. Atstā ju pozitī vas atsauksmes, bet izbraukš anas laiks no viesnī cas bija neskaidrs. Stendā bija norā dī ts izbraukš anas laiks no viesnī cas 15-50, un viņ i ieradā s pē c mums 15-15, ugunsdzē sī bas pavē lē izņ ē ma no istabas koferus. Citas firmas atpū tniekiem izsū tī ja paziņ ojumus par izbraukš anas un izbraukš anas laiku, un nekā du problē mu nebija.
Paldies viesnī cas un OASIS personā lam.
Tunisija ir ļ oti ieteicama brī vdienā m no 15. maija lī dz 15. jū nijam un no 15. septembra...
Š is apskats ir informā cijas secī bā š ā diem atpū tniekiem. . .
аватар anjellika-67
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atbraucu no Tunisijas. Viesnī ca ir super. Teritorija tī ra, liela, ļ oti kopta. Ē diens restorā nā ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Var izvē lē ties katrai gaumei, bē rniem, veciem cilvē kiem. Mums vienmē r ir bijis pietiekami daudz vietas. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no Tunisijas. Viesnī ca ir super. Teritorija tī ra, liela, ļ oti kopta. Ē diens restorā nā ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Var izvē lē ties katrai gaumei, bē rniem, veciem cilvē kiem. Mums vienmē r ir bijis pietiekami daudz vietas. Un ar un bez dinā ra viņ i vienmē r lē ja vī nu vai alu. Dzē rieni bā rā ir ļ oti labi. Viņ i bija patī kami pā rsteigti. Jū ras ū dens baseins ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Vienī gais kaitinoš ais bija tas, ka viņ i nolika dvieļ us, paņ ē ma ē rtus krē slus un sauļ oš anā s krē slus, un mū sē jie aizbrauca uz visu dienu. Jū ra tī ra, pludmale laba. Mums vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu zem lietussargiem. Varbū t tā pē c, ka bijā m ā rpus sezonas. Kā viņ i rakstī ja iepriekš , alž ī rieš u gandrī z nebija. Vienī gā vilš anā s bija naktsmī tne. Mē s ieradā mies 4 no rī ta. Pat ar naudu un š okolā di Alenka norē ķ inā jā s 12.30. Bet istabiņ ai iedeva jaunu un ar skatu uz jū ru. Pagā juš ajā gadā Hammametā bijā m 4, mums arī patika. Bet š ī viesnī ca ir labā ka. Esmu bijis daudzā s viesnī cā s un 4 un 5. Visas ir daž ā das, un visā m ir savi plusi un mī nusi. Jaz Tour Khalifa ir lieliska viesnī ca. Nedod Dievs, lai tas nesabojā tos.
аватар stop.please
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. Vē los atstā t atsauksmi par š o viesnī cu, lai cilvē kiem ir priekš stats, kur viņ i dodas. Ar pilnu pā rliecī bu varu teikt, ka visas atsauksmes par š o viesnī cu katram atpū tniekam bū s atš ķ irī gas. Bet es izteikš u savu personī go. … Tomēr ▾ Sveiki. Vē los atstā t atsauksmi par š o viesnī cu, lai cilvē kiem ir priekš stats, kur viņ i dodas. Ar pilnu pā rliecī bu varu teikt, ka visas atsauksmes par š o viesnī cu katram atpū tniekam bū s atš ķ irī gas. Bet es izteikš u savu personī go. Viesnī cā ieradā mies ap 22.00-23.00. Mū s sagaidī ja draudzī gi ar kokteiļ iem uz paplā tē m) Mums bija istaba ar skatu uz dā rzu, bet mē s gribē jā m to nekavē joties mainī t uz jū ru. Un viņ i to nenož ē loja. Numurs bija trī svietī gs 2 personā m. Skats ir vienkā rš i krā š ņ s. Istaba tika tī rī ta katru dienu (ne gluž i ideā li, bet mē s tā diem sī kumiem nepievē rsā m uzmanī bu). Ziepju-š ampū na-gela krā jumi ne vienmē r tika papildinā ti (tač u tā arī nav problē ma tiem, kas dodas atvaļ inā jumā un nemeklē trū kumus). Teritorija ir milzī ga. Visi kopti. Baseins ar jū ras ū deni ir vienkā rš i tī kams acij un ķ ermenim) Gandrī z nekā pa no ū dens. Jū ra tī ra, medū zu nav. Silts ū dens. Laiks ir tieš i piemē rots, lai gan vietē jie saka, ka viņ iem ir auksts. Ē diens ir tā ds pats kā viss iekļ auts viesnī cā s. Kas attiecas uz mani, pē dē jā s dienā s tas jau ir traucē jis. Ļ oti garš ī gas jū ras veltes. Vienkā rš i laiziet pirkstus. Animā cija ir brī nums. Vienī gais, ka viesnī cas teritorijā nav diskotē kas. Kopumā es ceru, ka mans pā rskats jums vismaz kaut ko noderē s)
аватар annapetina24
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Braucā m ar draugiem, mums viss patika, varbū t vē l atgriezī simies viesnī cā , BET uzņ emš ana un animā cija sabojā iespaidu. Uzņ emš ana - 10 reizes jā kā pj lejā un jā runā par problē mā m istabā , katru reizi atbildē ja, ka jā gaida 10 minū tes un tā vairā kas reizes, viņ us nesagaida ī paš i viesmī lī gi, draugiem bija jubileja, viņ i to teica plkst. … Tomēr ▾ Braucā m ar draugiem, mums viss patika, varbū t vē l atgriezī simies viesnī cā , BET uzņ emš ana un animā cija sabojā iespaidu.
Uzņ emš ana - 10 reizes jā kā pj lejā un jā runā par problē mā m istabā , katru reizi atbildē ja, ka jā gaida 10 minū tes un tā vairā kas reizes, viņ us nesagaida ī paš i viesmī lī gi, draugiem bija jubileja, viņ i to teica plkst. reģ istratū rā un lū dza uzklā t galdiņ u restorā nā , uz ko mums atbildē ja, ka jā , viss bū s gatavs, bet atkal nekā da darbī ba netika veikta, tas pats ar dzimš anas dienu.
Animā cija ir cits stā sts. Viesnī cā nav diskotē ku. Lī dz 23.00 izklaidē jas izrā dē , pē c klusuma, pa dienu notiek tikai aerobika 2x un viss.
Animā cija lū dz aplē ses, ne visas, bet bija daž as. Pie tā , ko viņ i stā v pā ri dvē selei un gaida, kamē r jū s uzrakstī sit viņ u vā rdu un pozitī vu atsauksmi.
Ē diens ir ļ oti labs, bet mū sē jie parasti vienmē r ir izsalkuš i, rindas bija garas, bet ieradā mies agri un ilgi nebija jā gaida. Dzē rieni, maigi izsakoties, nav lieliski. Viņ i lej daudz alkohola (kokteilis) Man bija jā kontrolē viss process, personā ls pā rsvarā ir draudzī gs.
Daudzi arā bi, vairā k nekā puse, gandrī z nekad nav redzē juš i krievus.
Pati viesnī ca ir ļ oti jauka, numuriņ i ir milzī gs pluss. Jauki, omulī gi.
Smiltis ļ oti mī kstas, jū ra skaidra, medū zas bija, pā ris reizes iedzē la, bet ne kritiski.
Ja jū s negrasā ties izklaidē ties, bet vienkā rš i atpū sties klusā vietā , tad viesnī ca ir paredzē ta jums!
Vairā k plusi nekā mī nusi.
аватар Alenicks
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Tour Khalef no 15. lī dz 26. augustam. Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri, lai gan zinā jā m, ka ir problē mas ar istabas gaidī š anu. Bet mums paveicā s. Personā ls labi runā krieviski, un ja ne, tad visi runā angliski, tā pē c jū s nepazudī sit. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Tour Khalef no 15. lī dz 26. augustam.
Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri, lai gan zinā jā m, ka ir problē mas ar istabas gaidī š anu. Bet mums paveicā s.
Personā ls labi runā krieviski, un ja ne, tad visi runā angliski, tā pē c jū s nepazudī sit.
Viesnī cas teritorija ir eleganta, viss ir moderns un ļ oti skaists. Visur no istabas lī dz pludmalei ir ļ oti tī rs. Istabene vienmē r uzkopj istabu, katru dienu svaigi dvieļ i un ū dens pudele. Vē l vienu pudeli ū dens katrai personai var paņ emt viesnī cas vestibila bā rā . Vai arī pajautā jiet restorā nā , un viņ i jums to atnesī s.
Ē diens ir neslavē jams. Viss ir garš ī gs un svaigs. Brokastis, pusdienas un vakariņ as visā m gaumē m. Uzkodu bā rs pie baseiniem ir atseviš ķ s jautā jums - tas ir tikpat garš ī gs kā restorā nā un ļ oti ē rts tiem, kas nevē las atstā t baseinu. Viesmī ļ i ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. Vienmē r pieklā jī gs un smaidī gs, apkalpoš ana ļ oti ā tra.
Bā ri viesnī cā ik uz soļ a. Ir rindas, bet tas nav kritiski. Plastmasas glā zes tikai baseina bā rā un pie jū ras, citos bā ros stikla trauki.
Ar pludmales dvieļ iem problē mu nav, pludmale ir tī ra, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.
Ar sauļ oš anā s krē sliem pie baseina var bū t grū tā k, tur jā ieņ em vietas no rī ta, pirms doš anā s brokastī s. Tas, protams, ir idiotisms, bet par to jā pateicas mū su tautieš iem. Mums paveicā s un kad vajadzē ja - bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. )))
Kopumā atpū tnieku vidū ir daudz krievu, vietē jo iedzī votā ju un bē rnu. Bet bē rni ir uzraudzī ti un netraucē .
Lieliski darba animatori - Max, Simba un Rio.
Izbaudī ja vakara š ovus.
Katru vakaru atvē rtajā verandā skan lieliska dzī vā mū zika. Jauki sē dē t bā rā un atpū sties pirms gulē tieš anas.
Jū ra ir ļ oti tī ra. Medū zas ir, bet ne daudz. Lai gan tie jū t jū tī gi. Apdegumu ieteicams berzē t ar smiltī m, un tas mazina niezi.
No ekskursijā m iesaku safari. Bet tas ir 2 dienas vecs. Un ja kā ds saslimst - pasē diet labā k pie baseina
аватар Iryna_Fedychko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su draugi kā dreiz atpū tā s š ajā viesnī cā . Viņ iem tas ļ oti patika. Par viesnī cu varu atstā t tikai pozitī vas atsauksmes. Atpū ta ar ģ imeni. Ar norē ķ iniem problē mu nebija. No rī ta ieradā mies viesnī cā , uzreiz iedevā m labu istabiņ u, bez maksas. … Tomēr ▾ Mū su draugi kā dreiz atpū tā s š ajā viesnī cā . Viņ iem tas ļ oti patika.
Par viesnī cu varu atstā t tikai pozitī vas atsauksmes. Atpū ta ar ģ imeni. Ar norē ķ iniem problē mu nebija. No rī ta ieradā mies viesnī cā , uzreiz iedevā m labu istabiņ u, bez maksas. Skats no istabas ir lielisks. Istabā viss darbojā s, tī rī š ana notika katru dienu.
Man arī patika ē diens, ikdienas gaļ a, zivis, jū ras veltes tika dotas vairā kas reizes. Vienmē r varē ja atrast kaut ko garš ī gu.
Ļ oti patika viesnī cas atraš anā s vieta, ir kur pastaigā ties. Aizbraucā m uz pilsē tu, viss ļ oti kluss. Vietē jie ir draudzī gi cilvē ki.
Aizbraucā m uz zoodā rzu, braucā m ar taksi, tas bija lē tā k nekā ar gida starpniecī bu.
Vē l plā nojam ierasties viesnī cā .
аватар jngecr11
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies no 30. jū lija lī dz 6. augustam. Pirmo un noteikti pē dē jo reizi devā mies vasaras vidū . Ļ oti augsts mitrums ar 39 grā diem nav priekš manis. Bija grū ti elpot un pastā vī gi lipī gs ķ ermenis, pat vakarā . Vakariņ ojot verandā , galdi bija mitri, arī uz galda guloš ā rokassomiņ a ļ oti ā tri kļ uva mitra. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 30. jū lija lī dz 6. augustam. Pirmo un noteikti pē dē jo reizi devā mies vasaras vidū . Ļ oti augsts mitrums ar 39 grā diem nav priekš manis. Bija grū ti elpot un pastā vī gi lipī gs ķ ermenis, pat vakarā . Vakariņ ojot verandā , galdi bija mitri, arī uz galda guloš ā rokassomiņ a ļ oti ā tri kļ uva mitra.
Nord Wind lidoja - pusdienā s bija viena sviestmaize, nebija sulas, pabaroja mū s kā parasti. Ā tri, bez problē mā m reģ istrē jā mies, lai gan viesnī cā ieradā mies ap 19 stundā m. Lai gan trī s puiš i gaidī ja no pulksten 19 lī dz 1 naktī , lī dz ieliks treš o gultu divvietī gā istabā .
Istaba C 127 pirmajā stā vā ē kas galā . Man ļ oti nepatī k pirmie stā vi, un no rī ta grasī jos pā rģ ē rbties, bet tad pā rdomā ju. No istabas paveras skats uz zaļ u zā lienu, cilvē ki negā ja, bija diezgan mierī gi. Lī dz pulksten 23 ļ oti labi skanē ja mū zika no diskotē kas, bet vē lā k - klusums. Un kas man ir svarī gi - pa dienu istabā nebija tieš as saules. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, dvieļ i mainī ti, ū dens, kafija un cukurs regulā ri papildinā ts, nekā du sū dzī bu, lai gan citi sū dzē jā s, ka nav tī rī juš i trī s dienas. Mū su balkona durvis neaizvē rā s, teica reģ istratū rā , salaboja, kā solī ts 10 minū tē s (taisnī bas labad jā saka, ka apmē ram pusotru stundu pirms tam mū su apkopē ja uzrakstī ja iesniegumu kā ds ž urnā ls).
No plusiem - labas telpas un jaudī gi, bet klusi kondicionieri, problē mu nebija ne ar auksto, ne karsto ū deni. Viens trū kums ir ventilā cijas trū kums vannas istabā . Bet, pē c maniem novē rojumiem, Tunisijā tā ir visā s viesnī cā s. Ledusskapis istabā un seifs darbojā s bez problē mā m. Jauka labiekā rtota teritorija.
Kas attiecas uz WiFi - principā tas ķ er visur, bet signā ls ne vienmē r ir stabils un ir ļ oti atkarī gs no sī krī ka. Mums bija vienkā rš s planš etdators un labs viedtā lrunis. Atš ķ irī ba bija ļ oti jū tama
Kas attiecas uz uzturu. Karstuma dē ļ mums bija jā ē d brokastis un pusdienas galvenajā restorā nā . Ja atnā cā t "sastrē gumstundā " nā cā s meklē t tukš as vietas un gaidī t, kamē r galds tiks notī rī ts, bet parasti problē mu nebija. Viesmī ļ i strā dā ja normā li, steidzā s pa zā li. Reizē m nā cā s pagaidī t, kamē r atnesī s dzē rienus, bet viss saprotams - zā le liela, viesnī ca pilna. Atvaļ inā jumā parasti neko nenokavē , tā pē c nosē dē t papildus 5-10 minū tes nav problē ma. Ja nepiecieš ams personī gais viesmī lis, jā dodas uz citas (galvenā s cenas) kategorijas viesnī cā m. Brokastis ir kopī gas visiem kū rortiem – olas daž ā dā s formā s, pankū kas, biezpiens, jogurti, sieri u. c. Seš u veidu daž ā di smū tiji un svaigi spiestas sulas. Pusdienā s un vakariņ ā s mā jputni, zivis, gaļ a, viss daž ā dā s formā s. Gaļ as ē dienu pagatavoš ana Tunisijā parasti ir problē ma. Viņ iem izdodas gandrī z visu padarī t koš ļ ā jamu. Bet vienmē r kaut ko var atrast. Parasti lielos mā la traukos viss ir diezgan mī ksts. Neuztraucieties, ja tā ir rā pojoš a krā sa. Par piedevā m neko nevaru pateikt (es tos neē du), bet redzē ju makaronus, kartupeļ u biezeni, daž ā dus kartupeļ us, graudaugus, sautē tus dā rzeņ us. Ja vē laties kaut ko, kas tiek gatavots tieš saistē , jums, protams, bū s jā stā v rindā . Vienmē r var atrast ko ē damu. Jā , 4 veidu labs saldē jums. Alkohols - Tunisijā vietē jie sausie vī ni ir diezgan labi, alus, man, ne pā rā k labs. Bā ros tiek piedā vā ti arī stiprie dzē rieni un tiek gatavoti kokteiļ i a la Mojito un Pinot Colada. Ja jū s uzstā jat, viņ i pat sasmalcina piparmē tras ar citronu un sasmalcinā tu ledu, bet viņ i tikai sajauc š ķ idrumus un iemet ledu ar citronu un piparmē tru.
Tagad par mī nusiem, kuru dē ļ nevienam draugam neieteiktu doties uz š o viesnī cu. Galvenais no tiem ir pludmale. Pati pludmale ir diezgan liela, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Bet tas praktiski netiek noņ emts. Sauļ oš anā s krē sli un galdi no rī ta ir izkaisī ti tieš i tā , kā tie tika atstā ti vakarā . Neviens tā s glī ti nesakā rto, neattī ra no smiltī m un gruž iem. Sauļ oš anā s krē slu "rezervē š anai" nebija laika ierobež ojumu. Smiltis ir baltas, smalkas. Bet arī neviens netī ra, atkritumu ir daudz. No rī tiem ar grā bekļ a aizmuguri nogludinā ja smiltis. Jū ra ir sekla (lī dz krū š kurvja dziļ umam tieš i 70 pakā pieni), tī ra un caurspī dī ga. Bet tas ir tikai no rī ta. Netā lu atrodas paš valdī bas pludmale, kas ir pilna ar vietē jiem iedzī votā jiem. Pē c pusdienā m cilvē ki no kaimiņ u pludmales mierī gi pā rceļ as uz viesnī cu. Ū denī vienkā rš i nav kur iekā pt, acī mredzot uz sauļ oš anā s krē sliem parā dā s arī vietē jie bez rokassprā dzē m. Un ū denī parā dā s atkritumi - arbū zu mizas, glā zes, spilventiņ i un pat, maigi izsakoties, ekskrementi. Rezultā tā pē cpusdienā jū ra nedrī kst ienā kt. Es neeju uz baseiniem, bet cilvē ki sū dzē jā s par vietē jo atpū tnieku než ē lī go uzvedī bu, kuru bija aptuveni 70%, un lielā kā daļ a no viņ iem atpū š as pie baseiniem.
Vē l viens mī nuss. Nav kritisks, bet man š ķ iet, ka 5-ki ir nepieņ emami. Uzņ emš anas darbs ir pretī gs. Pie tukš as letes trī s darbinieku priekš ā varat nostā vē t 10 minū tes, vē rojot viņ u priecī go sarunu vai pļ ā pā š anu pa telefonu. Turklā t saziņ as veida ziņ ā saruna acī mredzami nav oficiā la. Nekad neesmu saskā ries ar to, ka uz lū gumu izsaukt taksi, viņ i piedā vā ja iziet ā rpus viesnī cas un aizvest uz turieni maš ī nu. Reģ istratū ras tā lrunis nekur istabā s nav norā dī ts, kad jautā ju, uzreiz pā rstā ja saprast gan krievu, gan angļ u valodu, man izdevā s to iemā cī ties TIKAI caur gidu (gadī jumam 400), bet uz zvaniem neatbild. Pieci cilvē ki sū dzē jā s. Kā dā no vakariem no pulksten 20 koridorā zvanī ja modinā tā js. Nezinu ne ugunsdzē sē jus, ne dū mu detektorus (smē ķ ē t var tikai uz ielas vai vestibila bā rā ), bet uz reģ istratū ras zvaniem neatbildē ja, bet es tieš ā m negribē ju iet. Tā nu mē s aizmigā m pē c 23 stundā m, skanot modinā tā jam! Tā da ir droš ī ba!
Lū k, iespaidi par viesnī cu. Ž ē l, jo saimnieki viennozī mī gi cenš as. Viņ i veica remontu, katru nedē ļ u veic atpū tnieku aptaujas...
PS Varbū t, ja jū s dosieties starpsezonā vietē jiem iedzī votā jiem, viss bū s labā k.
Parādīt vairāk »


iemiesojums W.W.8
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Lagvinenko1
Biju pie māsas šī gada jūnijā, viesnīca brīnišķīga, ūdens silts, bet visvairāk gribu VISIEM pajautāt par animatoriem Tito un Mitjē, brīvdienās ļoti cieši iepazināmies, viņi uzrunāja mums, sākās saruna, iepazīšanās, kas zina, kur viņi tagad ir? vai viņi strādā šajā viesnīcā? varbūt kāds cits viņus satika nesenā atvaļinājumā, pastāstiet, ļoti interesanti!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums luccy1968
.....
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums konkord2100
Kāds ir labākais veids, kā iekļūt jaunajā ēkā? Cik tas maksās?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Alisa-Asol
Kā tagad ir šajā viesnīcā?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в 3 км от центра города Сусс и в 6 км от туристической зоны Порт Эль Кантауи. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1973 году, а последний ремонт произведен в 2017 г. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта г. Монастир составляет 20 км, до аэропорта Энфиды – 42 км, а до аэропорта г. Туниса – 150 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж. Протяженность пляжа – 100 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть магазины. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Есть места для курения. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: мини-гольф, дартс, шахматы, поле для мини-футбола. Платно: водные лыжи, парашют, каноэ.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 564 комфортабельных номера.

Istabās

В номерах: Wi-fi, кондиционер, телефон, фен, сейф, ТВ, душ, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, халат и тапочки, мини-бар, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Boulevard du 7 Novembre, 4051 Sousse, Тунис
Tālruņi: +20 (2) 3854 1111/2020
Tīmekļa vietne: Jaz Tour Khalef
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).