viesnīca apkauno Steigenberger viesnīcu ķēdes augsto vārdu

Rakstīts: 5 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 17 septembris — 1 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 6.0
Septembra beigā s es paliku š ajā viesnī cā.15 dienas.
Skumjā kais sā kā s jau pē c ieraš anā s un uzreiz sabojā ja iespaidu par viesnī cu.
Reģ istratū rā notiek smaga naudas izspieš ana! Neatkarī gi no tā , par kā du numuru esat samaksā jis, jū s uzreiz tiekat aizvests uz acī mredzami sliktā ku numuru un zemā ku kategoriju), skaidrojot š o viesnī cas sastrē gumu. Ja nemaksā si, tevi ieliks visbriesmī gā kajā istabā ar solī jumiem rī t pā rcelties. Un tad tu dosies uz reģ istratū ru ik pē c 2 stundā m pirmajā , otrajā , treš ajā utt dienā . Kamē r tu nepadodies.

Uzņ emš anas priekš nieks Lotfi vada bumbu ar krieviski runā još ā s darbinieces Annas palī dzī bu, kuras uzdevums ir palī dzē t viesiem viņ u problē mā s, bet viņ a rī kojas tieš i pretē ji.
Uzņ emš anā ir pilnī gs haoss. Neviens lū gums atrisinā t problē mu, tostarp salauzts telpas aprī kojums, netiek apmierinā ts neatkarī gi no tā , cik ļ oti jū s vē rš aties.
Otrais mirklis, kas bija vienkā rš i pā rsteidzoš s, bija tī rī š ana, pareizā k sakot, tā s pilnī ga prombū tne pludmalē . Uzturoties viesnī cā.15 dienas, ne reizi neesam redzē juš i, ka sauļ oš anā s krē sli un galdi bū tu vismaz noslaucī ti, dzelzs pudeļ u korķ i guļ smiltī s - neviens netī ra. Nav skaidrs, kā bē rniem tur nav sā pē jusi kā jas. Pirmo mū su uzturē š anā s nedē ļ u lija katru dienu, vienu reizi - tropiskais lietus veselu dienu. Turklā t viesnī cas darbinieki zinā ja par lietus iestā š anos, jo karogs pludmalē tika nomainī ts uz sarkanu. Bet maidas netika izņ emtas no sauļ oš anā s krē sliem NEKAD ! ! Un no rī ta cilvē ki apgū lā s uz slapjiem matrač iem, no kuriem, pieskaroties, jau tecē ja ū dens. Sazinā jā mies ar reģ istratū ru ar lū gumu noņ emt matrač us, tač u, kā vienmē r, reģ istratū ra neatsaucā s.
Nav skaidrs, kur skatā s viesnī cas vadī ba??? ?
Wi-Fi tikai galvenajā ē kā . Bungalo un teritorijā nav eo!
Manuprā t, š ī viesnī ca ir apkaunojums Steigenberger viesnī cu ķ ē des augstajam vā rdam
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu