Chaweng Lakeview Condotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 2.510
6.0 Numurs
3.0 apkalpošana
4.5 Tīrība
2.0 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Chaweng Lakeview Condotel ir dzīvokļu viesnīca, kas ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas atpūsties no mūsdienu dzīves steigas un burzmas. Kompleksā ir viss nepieciešamais atpūtai un fitnesam: trenažieru zāle, peldbaseins, sauna, džakuzi un masāža. Tam ir milzīga āra terase ar skatu uz Chaweng ezeru, kur katru rītu varat vērot saullēktu. Smēķēšana ir aizliegta visā viesnīcā un numuros.Vairāk →
аватар mail3maxim
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
No 2017.  gada viesnī cu tagad pā rvalda neatbilstoš i taizemieš i. Š ā ds stā sts notika ar mani. Ierodoties viņ š teica, ka maksā š u par izmitinā š anu mē nesi (1.000 batu), bet pē c 3 nedē ļ ā m man vajadzē s aizbraukt uz kaimiņ valsti, un pē c atgrieš anā s es vē lē tos izdzī vot apmaksā to periodu (1 nedē ļ u) un pagariniet to vē l uz 1-2 nedē ļ ā m par ikmē neš a cenu (500 bati dienā ). … Tomēr ▾ No 2017.  gada viesnī cu tagad pā rvalda neatbilstoš i taizemieš i.
Š ā ds stā sts notika ar mani. Ierodoties viņ š teica, ka maksā š u par izmitinā š anu mē nesi (1.000 batu), bet pē c 3 nedē ļ ā m man vajadzē s aizbraukt uz kaimiņ valsti, un pē c atgrieš anā s es vē lē tos izdzī vot apmaksā to periodu (1 nedē ļ u) un pagariniet to vē l uz 1-2 nedē ļ ā m par ikmē neš a cenu (500 bati dienā ). Man viss ok, saka, ka var aizbraukt bez problē mā m un tad atgriezties, galvenais samaksā t par mē nesi.
Pē c atgrieš anā s menedž eris - resns, č ī kstoš s noslē pums, iegā jis pilnī gā noliegumā , sakot, ka nekā das vienoš anā s neesot. Tā pat kā tas, ka izvā cies nedē ļ u agrā k, nevienu netraucē (bija atzī mes uz mē neš a samaksu un izbraukš ana pē c 3 nedē ļ ā m). Viņ a kategoriski atteicā s pievienot jaunajam periodam nenodzī votas dienas. Cena par 2 nedē ļ ā m bija augstā ka nekā agoda var ī rē t.
Atzī mē ju, ka no 22 istabā m bija aizņ emtas tikai 3, t. i. Brī vu vietu netrū ka.
Ļ oti dī vaina uzvedī ba – izraidī t ciemiņ u, kurš samaksā jis par izmitinā š anu un vē las maksā t vairā k. Nu jā , mani iemeta par apmaksā tu nedē ļ u, bet pazaudē ja vē l daž us tū kstoš us batu, ko gribē ju samaksā t par pagarinā jumu. Kur ir viņ u peļ ņ a?
Dzī vojis viesnī cā iepriekš.2015. gadā , tajā laikā daž ā dos laikos saimniekoja taizemieš i (citi) un krievi. Viss bija lieliski. Pati viesnī ca ir patī kama. Ž ē l, ka tagad lietas ir mainī juš ā s.
Ja atrodaties š ajā viesnī cā un vadī tā js ir trekns noslē pums - pierakstiet visus lī gumus uz papī ra vā rdu pa vā rdam, varbū t tas palī dzē s. Un labā k ir atrast citu vietu, jo. tā dā gadī jumā tu nebrauksi satikt š o trekno noslē pumu. Un tas lauzī s cenas no griestiem un č ī kstē s.
аватар a-lana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pludmale atrodas 2 km attā lumā , transfē rs maksā.50b vienai personai vienā virzienā . Viesnī cā ir restorā ns un peldbaseins. Bē rniem nav nekā . Nav krievu personā la. Bezmaksas seifs istabā s. Bezmaksas WiFi. Apmē ram 500 m lī dz 7/eleven lielveikals un citas ē rtī bas. … Tomēr ▾ Pludmale atrodas 2 km attā lumā , transfē rs maksā.50b vienai personai vienā virzienā . Viesnī cā ir restorā ns un peldbaseins. Bē rniem nav nekā . Nav krievu personā la. Bezmaksas seifs istabā s. Bezmaksas WiFi. Apmē ram 500 m lī dz 7/eleven lielveikals un citas ē rtī bas. Istabas nav briesmī gas, ar virtuvi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Chaweng Lakeview Condotel является кондоминиум-отелем, идеально подходит для желающих отдохнуть от суеты современной жизни. Комплекс предлагает все необходимое для отдыха и фитнеса: тренажерный зал, бассейн, сауна, джакузи и массаж. Здесь есть огромная открытая терраса с видом на озеро Чавенг, где можно наблюдать восход солнца каждое утро. Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено.

Pludmales apraksts Отель предоставляет трансфер до пляжа Чавенг.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Люксы отеля Chaweng Lakeview оформлены в современном стиле и оборудованы гостиной, кухней и большой террасой, с которой открывается вид на озеро и город Чавенг. Они также оснащены кондиционером и телевизор с плоским экраном.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.