Samui First House Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.810
№6 viesnīcas reitingā par. Koh Samui
9.0 Numurs
9.7 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2002. gadā un atjaunota 2011. gadā. Ietver trīs 4 un 3 stāvu ēkas klasiskā taju un modernā stilā. Viesnīca atrodas ērtā vietā starp divām satriecošām pludmalēm - Chaweng, kur ir daudz veikalu, bāru, restorānu un Chaweng Noi ar baltajām smiltīm un tīro jūru. Neliela budžeta viesnīca - netālu no pludmales, zināmā attālumā no centrālās tūrisma zonas - visām tūristu kategorijām, izņemot vecāka gadagājuma cilvēkus.Vairāk →
аватар irina.a.naz
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s esam bijuš i paradī zē . Sala ir lieliska vieta klusā m, relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, skaistā m pludmalē m, dzidrai jū rai un smiltī m, saulei un palmā m. Viesnī ca atrodas Chaweng rajonā . Blakus skaista pludmale un vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, varat izvē lē ties vietu atklā tā saulē vai tropu koku un palmu ē nā . … Tomēr ▾ Mē s esam bijuš i paradī zē . Sala ir lieliska vieta klusā m, relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, skaistā m pludmalē m, dzidrai jū rai un smiltī m, saulei un palmā m. Viesnī ca atrodas Chaweng rajonā . Blakus skaista pludmale un vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, varat izvē lē ties vietu atklā tā saulē vai tropu koku un palmu ē nā . Jū ra ir tī ra, tī rā ū denī rotaļ ā jas daž ā das eksotiskas koš i krā sainas zivis. Pa kreisi no pludmales atrodas akmeņ aina sala, kurā ir ļ oti interesanti nirt maskā , zemū dens tropiskā s pasaules krā su sacelš anā s visā tā s krā š ņ umā . Viesnī cai ir savs liels peldbaseins. restorā ns. Izbaudī ja brokastis š ajā restorā nā . Bufete ir ļ oti daudzveidī ga, izvē le katrai gaumei - dā rzeņ u, gaļ as ē dieni, augļ i, sulas. Viss bija garš ī gi. Luksusa numuri atrodas viesnī cas galvenajā ē kā . Standarta mē beļ u komplekts: gaitenī skapji, istabā divas gultas - liela divguļ amā gulta un pusotra, divi atzveltnes krē sli un galds, televizors un ledusskapis, kopumā mā jī gs un plaš s. Ļ oti apmierinā ts ar lielo balkonu ar skatu uz baseinu un jū ru. Veļ a tika mainī ta katru dienu, vienī gais trū kums bija tas, ka divas reizes aizmirsa atstā t tī rus dvieļ us, nā cā s sazinā ties ar administratori, par laimi viņ a ā tri atrisinā ja problē mu. Atpū ta neaprobež ojā s tikai ar pludmali. Koh Samui ir daudz ko redzē t. Bija apskates ekskursijā pa salu, dž ipu safari, Burvju dā rzs, tempļ u kompleksi, ziloņ u, č ū sku, krokodilu š ovs. Mē s devā mies jū ras makš ķ erē t ar laivu. Mē s noī rē jā m mokiku un apceļ ojā m gandrī z visu salu. Man patika iet uz masā ž as saloniem, nebija dā rgi un diezgan efektī vi. Blakus viesnī cai sā kas Chaweng iepirkš anā s iela. daudzi veikali, restorā ni. Jū s varat nokļ ū t jebkurā salas punktā ar taksometru vai Tuk-tuk, maksimā li pusstundas laikā . 13. -14. -15. aprī lī Taizemē svinē ja Jauno gadu, uz ielā m cilvē ki izklaidē jas un lej viens otru ar ū deni, ļ oti smieklī gi! Nebija jā bū t garlaicī gi!
пляж вид с балкона бассейн рассвет на море на слоне.. на пляже заселение в отель храм
аватар nastya178
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
atpū tā mies ar meitu (14 gadi), mā su un brā ļ adē lu (21 gads) sā kā m gatavoties braucienam pusgadu iepriekš , izstrā dā jā m daž ā dus marš rutus: Puketa, Pataja-Sameta, piestā jā m Koh Samui - kolē ģ i ļ oti ieteica, lī dz plkst. … Tomēr ▾ atpū tā mies ar meitu (14 gadi), mā su un brā ļ adē lu (21 gads) sā kā m gatavoties braucienam pusgadu iepriekš , izstrā dā jā m daž ā dus marš rutus: Puketa, Pataja-Sameta, piestā jā m Koh Samui - kolē ģ i ļ oti ieteica, lī dz plkst. veidā , viesnī ca arī tika izvē lē ta pē c ieteikuma. Viesnī ca ir trī s zvaigznes. mazs, kompakts. visa teritorija sastā v no maza baseina, ko ieskauj apstā dī jumi. Viesnī cā s mē beles ir vecas, bet tā s tī ra katru dienu un arī veļ a tiek mainī ta katru dienu, kas ir jauki (lai gan dvieļ i biež i ir ar caurumiem). Gaidī ja vairā k, pā rē jais bija garlaicī gs.
Jū ra un pludmale nekonkurē , ir ar ko salī dzinā t: Hainana, Ē ģ ipte, Pataja, bet pati pilsē ta, pareizā k sakot, liels ciems atstā j daudz ko vē lē ties.
Es ieteiktu brī vdienas Koh Samui un jo ī paš i š ajā viesnī cā tiem, kam ir mazi bē rni (tas ir pludmalē un pilnī gi droš ajā jū rā ). Bet vakaros bija garlaicī gi, pat ar ikdienas masā ž as salonu apmeklē jumiem.
аватар shvu2005
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ceļ ojā m 2008. gada martā . Mē s lidojā m no Maskavas ar pā rsē š anos Bangkokā . Uz salas ieradā mies vē lu vakarā , bet viesnī ca mū s sagaidī ja vienkā rš i brī niš ķ ī gi, visi gaismā s un darbinieki smaidos. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m 2008. gada martā . Mē s lidojā m no Maskavas ar pā rsē š anos Bangkokā . Uz salas ieradā mies vē lu vakarā , bet viesnī ca mū s sagaidī ja vienkā rš i brī niš ķ ī gi, visi gaismā s un darbinieki smaidos. Mums bija superior istabiņ a, pati istabiņ a ir vienkā rš i jauka, bet logu nav, no balkona paveras skats uz citas istabas balkonu tuvē jā ē kā , 6 kondicionieri, kas nepā rtraukti dū ks dienu un nakti, ī si sakot, mainī jā m š o numurs luksusa istabai ar piemaksu 130 USD par 11 naktī m, un tad tikai sā kā s pasaka...
Jū ra, protams, ir brī niš ķ ī ga, un visa uzturē š anā s mums atgā dinā ja pasaku. .
аватар Leo7277
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
пляж отеля Остров Нан Нюань Вид из делюкса пляж отеля Фото Столовая Фото Ванная комната делюкса
аватар Leo7277
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Taizemē bijā m pirmo reizi, varbū t ir labā kas viesnī cas protams....Pirmajai mā jai patika! Galvenais neņ emt standarta numuru !! ! Mums bija standarts, nomainī jā m uz vietas par nelielu piemaksu pret luksusa un brī vdienas atkal aizgā ja sliedē s! Sā ksim ar standartu. … Tomēr ▾ Taizemē bijā m pirmo reizi, varbū t ir labā kas viesnī cas protams....Pirmajai mā jai patika! Galvenais neņ emt standarta numuru !! ! Mums bija standarts, nomainī jā m uz vietas par nelielu piemaksu pret luksusa un brī vdienas atkal aizgā ja sliedē s!

Sā ksim ar standartu...Istaba Nutrijā kopumā nav tik slikta, tai ir divi milzī gi mī nusi, praktiski nav skata no loga un radiatoru troksnis no gaisa kondicionieriem, kas atrodas zem logiem, un vē l nav balkonu !! ! Lukss ir ok. istabiņ a liela, klusa, skats pa logu uz baseinu, liels balkons ar ē rtiem krē sliem. Apkalpoš ana laba, ē diens arī normā ls, no rī tiem zviedru galds, katrs atradī s sev tī kamo, var paņ emt omleti, tev uzreiz uzceps! Kopumā viss ir kluss un ē rts!
Pludmale, manuprā t, ir labā kā visā Č avengā , palmas, smiltis, kopī ga ar First Bungalow, atrodas mazā lī cī , nav lielu akmeņ u (akmeņ u) tiem, kam patī k snorkelē t, skaists dibens un savvaļ as dzī vniekiem (zivis, koraļ ļ i, krabji). No viesnī cas ejiet pa tiltu pā r upi un jau pludmalē , 30 metru attā lumā no viesnī cas! Lī dz galvenajai ielai, Chaweng, ir mazliet tā lu ar kā jā m, 15-20 minū tes ...bet tā nav problē ma, jū s joprojā m noī rē siet motociklu, bez tā jū s neredzē sit visus salas jaukus, dzī vi no iekš puses un no ā rpuses, un viņ u mikroautobusi nepā rtraukti kursē š urpu turpu, viņ iem pat ir kaut kas lī dzī gs terminā lim First House un First Bungalow teritorijā.

Vispā r par naudas vē rtī bu labā k nedomā t! Taizemieš i ir ļ oti viesmī lī gi un draudzī gi, galvenais, lai viss paliek pa vecam (un tas lielā mē rā ir atkarī gs no mums, atpū tniekiem).
Vladimirs.
аватар lancer
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Luksusa numuri 2. stā vā ir lieliski. Ī sā k sakot, viss ir zinā ms cenas un kvalitā tes attiecī bā . Par tiem 55 dolā riem dienā , ko š ī viesnī ca maksā ja 2006. gada beigā s, ir mazliet bezjē dzī gi pieprasī t nirvā nu un mū ž ī go skaņ u. … Tomēr ▾ Luksusa numuri 2. stā vā ir lieliski. Ī sā k sakot, viss ir zinā ms cenas un kvalitā tes attiecī bā . Par tiem 55 dolā riem dienā , ko š ī viesnī ca maksā ja 2006. gada beigā s, ir mazliet bezjē dzī gi pieprasī t nirvā nu un mū ž ī go skaņ u. Protams, š ī nav Hiltone, tač u jū s nepievē rš at uzmanī bu tā diem sī kiem trū kumiem kā tē jkannas trū kums par š o naudu, un es nepamanī ju nevienu lielā ku. Skats no loga uz baseinu, kur mana meita vakaros plunč ā jā s. Brokastis. . . nu ko tu gribi no 3 zvaigznē m? ? ? Viss ir ē dams, ja ir vē lme, rī t var mainī t diē tu kā sedna piena gaļ a, vismaz 4k ir labā k Turcijā : )
Pludmale. . . bez komentā riem, tā pati vieta, kur saproti, ka zemes virsū tomē r ir paradī ze : ) Man patika brist palmu ē nā pa sniegbaltā m smiltī m : ) Un cik forš i bija staigā t basā m kā jā m pa pludmali vakarā uz restorā niem uz impianu, paņ emt lī dzi grilē tu jū ras asaru un alu : ) O, atcerē jos! Vienī gais trū kums, ka wifi ķ ē ru tikai uz balkona malas : ) Un tā kā mē ģ inā ju arī strā dā t, tad ne vienmē r bija ē rti : ) Viesnī ca, kas atrodas blakus festam, ir labā ka...bet arī dā rgā ka. . un katrs simts kontā pā rmaksā t par baseinu ir skaistā ks IMHO Pontus nr. Reā li pē c nedē ļ as braucā m uz Puketu pie draugiem. . . Puketā ir ī sā ka atpū ta. . . Ko Samui ir pasaka !! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielais Buda
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Koh Samui
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija

Отель был построен в 2002г, обновлен в 2011г. Включает три 4- и 3-этажных здания в классическом тайском и современном стилях. Отель удобно расположен меж двух потрясающих пляжей – Chaweng, где находится множество магазинов, баров, ресторанов и Chaweng Noi с его белоснежным песком и чистым морем. Небольшой бюджетный отель – рядом с пляжем, на некотором удалении от центральной турзоны – для всех категорий туристов, кроме пожилых людей.

Atrašanās vieta Расположен на пляже Чавенг Ной, в 70 м от моря, рядом с южной оконечностью пляжа Чавенг (250 м), в 2,8 км от центра ночных развлечений пляжа Чавенг (5 мин езды), в 7 км от аэропорта Самуи (15 мин езды).
Pludmales apraksts Собственная часть на городском песчаном пляже. Между отелем и пляжем протекает речка.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан отеля находится возле бассейна. В нем в течение дня подают разнообразные блюда тайской и интернациональной кухни. Напитки можно заказать в баре.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут заказать расслабляющий массаж. На стойке регистрации предоставляется сейф. Кроме того, в отель работает туристическое бюро, минимаркет и интернет-уголок.
  • džakuzi
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 98.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
Adrese 4 Moo.3 Chaweng Beach , T.Bophut , Koh Samui , Suratthani 84320 Thailand
Tālruņi: +66 77 413 752
Tīmekļa vietne: Samui First House Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.