Cenas / kvalitātes attiecība, ideāls!

Rakstīts: 26 septembris 2007
Ceļošanas laiks: 26 septembris — 3 oktobris 2007
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Taizemē bijā m pirmo reizi, varbū t ir labā kas viesnī cas protams....Pirmajai mā jai patika! Galvenais neņ emt standarta numuru !! ! Mums bija standarts, nomainī jā m uz vietas par nelielu piemaksu pret luksusa un brī vdienas atkal aizgā ja sliedē s!

Sā ksim ar standartu...Istaba Nutrijā kopumā nav tik slikta, tai ir divi milzī gi mī nusi, praktiski nav skata no loga un radiatoru troksnis no gaisa kondicionieriem, kas atrodas zem logiem, un vē l nav balkonu !! ! Lukss ir ok. istabiņ a liela, klusa, skats pa logu uz baseinu, liels balkons ar ē rtiem krē sliem. Apkalpoš ana laba, ē diens arī normā ls, no rī tiem zviedru galds, katrs atradī s sev tī kamo, var paņ emt omleti, tev uzreiz uzceps! Kopumā viss ir kluss un ē rts!

Pludmale, manuprā t, ir labā kā visā Č avengā , palmas, smiltis, kopī ga ar First Bungalow, atrodas mazā lī cī , nav lielu akmeņ u (akmeņ u) tiem, kam patī k snorkelē t, skaists dibens un savvaļ as dzī vniekiem (zivis, koraļ ļ i, krabji). No viesnī cas ejiet pa tiltu pā r upi un jau pludmalē , 30 metru attā lumā no viesnī cas! Lī dz galvenajai ielai, Chaweng, ir mazliet tā lu ar kā jā m, 15-20 minū tes ...bet tā nav problē ma, jū s joprojā m noī rē siet motociklu, bez tā jū s neredzē sit visus salas jaukus, dzī vi no iekš puses un no ā rpuses, un viņ u mikroautobusi nepā rtraukti kursē š urpu turpu, viņ iem pat ir kaut kas lī dzī gs terminā lim First House un First Bungalow teritorijā.

Vispā r par naudas vē rtī bu labā k nedomā t! Taizemieš i ir ļ oti viesmī lī gi un draudzī gi, galvenais, lai viss paliek pa vecam (un tas lielā mē rā ir atkarī gs no mums, atpū tniekiem).
Vladimirs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu