Slikts personāls

Rakstīts: 1 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 16 aprīlis — 10 maijā 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 5.0
No 2017.  gada viesnī cu tagad pā rvalda neatbilstoš i taizemieš i.
Š ā ds stā sts notika ar mani. Ierodoties viņ š teica, ka maksā š u par izmitinā š anu mē nesi (1.000 batu), bet pē c 3 nedē ļ ā m man vajadzē s aizbraukt uz kaimiņ valsti, un pē c atgrieš anā s es vē lē tos izdzī vot apmaksā to periodu (1 nedē ļ u) un pagariniet to vē l uz 1-2 nedē ļ ā m par ikmē neš a cenu (500 bati dienā ). Man viss ok, saka, ka var aizbraukt bez problē mā m un tad atgriezties, galvenais samaksā t par mē nesi.
Pē c atgrieš anā s menedž eris - resns, č ī kstoš s noslē pums, iegā jis pilnī gā noliegumā , sakot, ka nekā das vienoš anā s neesot. Tā pat kā tas, ka izvā cies nedē ļ u agrā k, nevienu netraucē (bija atzī mes uz mē neš a samaksu un izbraukš ana pē c 3 nedē ļ ā m). Viņ a kategoriski atteicā s pievienot jaunajam periodam nenodzī votas dienas. Cena par 2 nedē ļ ā m bija augstā ka nekā agoda var ī rē t.

Atzī mē ju, ka no 22 istabā m bija aizņ emtas tikai 3, t. i. Brī vu vietu netrū ka.
Ļ oti dī vaina uzvedī ba – izraidī t ciemiņ u, kurš samaksā jis par izmitinā š anu un vē las maksā t vairā k. Nu jā , mani iemeta par apmaksā tu nedē ļ u, bet pazaudē ja vē l daž us tū kstoš us batu, ko gribē ju samaksā t par pagarinā jumu. Kur ir viņ u peļ ņ a?
Dzī vojis viesnī cā iepriekš.2015. gadā , tajā laikā daž ā dos laikos saimniekoja taizemieš i (citi) un krievi. Viss bija lieliski. Pati viesnī ca ir patī kama. Ž ē l, ka tagad lietas ir mainī juš ā s.
Ja atrodaties š ajā viesnī cā un vadī tā js ir trekns noslē pums - pierakstiet visus lī gumus uz papī ra vā rdu pa vā rdam, varbū t tas palī dzē s. Un labā k ir atrast citu vietu, jo. tā dā gadī jumā tu nebrauksi satikt š o trekno noslē pumu. Un tas lauzī s cenas no griestiem un č ī kstē s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu