Villawatuna 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
5.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.5 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Mini-viesnīca Vilawatuna atrodas Šrilankas dienvidrietumu krastā, Unavatunas kūrortciemā, 5 kilometru attālumā no Galles pilsētas, 45 minūšu brauciena attālumā no Kottava nacionālā parka un 95 kilometru attālumā no Starptautiskās lidostas. Viesnīca atrodas netālu no pludmales un galvenās ielas un tajā pašā laikā, nedaudz iedziļinoties džungļos.Vairāk →
аватар lameya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ceļ ojumu plā nojā m 2014. gada decembrī , viesnī ca tika rezervē ta novembra sā kumā . Ieradā mies 21.12. 2014, trī svietī gā luksusa vietā mū s iekā rtoja bū dā , kurā visu vietu aizņ ē ma trī s nobruž ā tas gultas, netī ra veļ a un novecojuš i dvieļ i, deluxe numurā nebija karstā ū dens! ! ! Nav nekā da sakara ar fotogrā fijā m viesnī cas mā jaslapā , Nav balkona un panorā mas logu! Tajā paš ā dienā aizbē gā m uz tuvē jo viesnī cu, kuras cena ir 2 reizes zemā ka, un apstā kļ i ir 10 reizes labā ki. … Tomēr ▾ Ceļ ojumu plā nojā m 2014. gada decembrī , viesnī ca tika rezervē ta novembra sā kumā . Ieradā mies 21.12. 2014, trī svietī gā luksusa vietā mū s iekā rtoja bū dā , kurā visu vietu aizņ ē ma trī s nobruž ā tas gultas, netī ra veļ a un novecojuš i dvieļ i, deluxe numurā nebija karstā ū dens! ! ! Nav nekā da sakara ar fotogrā fijā m viesnī cas mā jaslapā , Nav balkona un panorā mas logu! Tajā paš ā dienā aizbē gā m uz tuvē jo viesnī cu, kuras cena ir 2 reizes zemā ka, un apstā kļ i ir 10 reizes labā ki. Menedž eris Deniss situā ciju neatrisinā ja, uzklausī ja mū su sū dzī bas, paraustī ja plecus un mē s viņ u vairs neredzē jā m, kā arī neredzē sim, acī mredzot, priekš apmaksu, ko veicā m par viesnī cu. Ciemojā mies vairā kkā rt, teica, kur mū s atrast, bet acī mredzot pē c pretī gā numura noraidī š anas Deniss par mums sā ka neinteresē ties. Neiesaku! Nebojā savas brī vdienas pretī gā viesnī cā .
аватар lika4a
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska, klusa vieta 3 minū š u attā lumā no pludmales. Ideā li piemē rots jauniem pā riem un ģ imenē m ar bē rniem. Istabas ir tī ras un ir viss nepiecieš amais. Vienī gā vieta Unavatunā , kur tiek pasniegtas tik gardas brokastis. Vadī tā ji Deniss un Olja palī dzē s atrisinā t visus raduš os jautā jumus, ieteiks ekskursijas, pasū tī s transfē ru un organizē s ekskluzī vus ceļ ojumus pa salu. … Tomēr ▾ Lieliska, klusa vieta 3 minū š u attā lumā no pludmales. Ideā li piemē rots jauniem pā riem un ģ imenē m ar bē rniem. Istabas ir tī ras un ir viss nepiecieš amais. Vienī gā vieta Unavatunā , kur tiek pasniegtas tik gardas brokastis. Vadī tā ji Deniss un Olja palī dzē s atrisinā t visus raduš os jautā jumus, ieteiks ekskursijas, pasū tī s transfē ru un organizē s ekskluzī vus ceļ ojumus pa salu. Debesu vieta, kur ļ oti gribas atgriezties.
Подъезд к гостинице Терраса, где можно позавтракать
аватар dakini
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Unavatū nā ar ģ imeni atpū š amies jau piekto reizi. Par krievu viesu namu uzzinā jā m no draugiem. Sazinā jā mies ar saimniekiem uz vietas. rezervē jā m iepriekš . Ļ oti patika, ka nebija jā gaida, jā uztraucas un jā meklē š oferis ar zī mi. … Tomēr ▾ Unavatū nā ar ģ imeni atpū š amies jau piekto reizi. Par krievu viesu namu uzzinā jā m no draugiem. Sazinā jā mies ar saimniekiem uz vietas. rezervē jā m iepriekš . Ļ oti patika, ka nebija jā gaida, jā uztraucas un jā meklē š oferis ar zī mi. Viss bija ļ oti skaidrs. Mū s sagaidī ja bez kavē š anā s, ļ oti ā tri aizveda pa š oseju (papildus neprasot samaksa par š oseju), š oferis jautā ja kur atrodas mū su mini viesnī ca. Tiek nokļ uvā m 2.5 stundā s. Neticami, bet patiesi. Tieš i pagalmā .
Viss! Man ļ oti patika. Man ļ oti patika virtuve. Saimnieki paš i gatavo, ļ oti garš ī gi. Katru dienu redzē jā m, ka mū s apkalpo ar prieku. Tas ir ļ oti patī kami.
Ir arī svarī gi, lai jū s vienmē r varē tu lū gt padomu. Piemē ram, plā nojā m ekskursiju visam vakaram kopā ar viesu nama saimniekiem Natā liju un Egoru privā tā sarunā pie tē jas tases. (izdzē rā m 5 tē jkannas) Rezultā tā mums gā ja lieliski un nebija dā rgi.
Par š iem svē tkiem vari rakstī t ļ oti ilgi! ! ! esam PATEICĪ GI puiš iem par prieku, ko saņ ē mā m pateicoties viņ u pū lē m.


iemiesojums alsy1976
[email protected] rakstiet šeit
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums oksana_minsk1
Labdien. Vai šis īpašums ir tālu no pludmales? viņu vietnē teikts, ka 2 minūšu attālumā no pludmales, citās vietnēs teikts, ka 10 minūtes
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Unavatunas pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Unavatuna
Pludmales

Мини-отель Vilawatuna расположен на юго-западном побережье Шри Ланки, в курортной деревушке Унаватуна, в 5 километрах от города Галле, в 45 минутах езды от Национального парка Kottava и в 95 километрах от Международного аэропорта. Отель расположен неподалеку от пляжа и главной улицы и одновременно с тем, немного углублен в джунгли.

Viesnīcā

На веранде Вы сможете наблюдать сад, с экзотическими цветами и банановыми пальмами.

Telpu apraksts

Все номера отеля Vilawatuna после ремонта, укомплектованы современной мебелью, и оборудованы кондиционерами, вентиляторами, бесплатным (Wi-Fi). С балкона отрывается чудесный вид на джунгли.

FAQ