Thaproban Beach House 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
8.5 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Mājīga neliela viesnīca ģimenes un jauniešu atpūtai. Uzcelta 2001. gadā, renovēta 2015. gadā. Sastāv no vienas trīsstāvu ēkas. Atrodas uz vienas no salas populārākajām dzijām - Unawatuna Beach. Netālu no viesnīcas atrodas daudzas kafejnīcas, restorāni un veikali.Vairāk →
аватар gggg444
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no Š rilankas. Es jums pastā stī š u par valsti: Brī niš ķ ī ga, brī niš ķ ī ga, smaragdzaļ a, spilgti augļ aina, tirkī za jū ra, sā ļ i silta, dvē seliska, kalnu ū denskritums, ainavā m valdzinoš s. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Š rilankas.
Es jums pastā stī š u par valsti: Brī niš ķ ī ga, brī niš ķ ī ga, smaragdzaļ a, spilgti augļ aina, tirkī za jū ra, sā ļ i silta, dvē seliska, kalnu ū denskritums, ainavā m valdzinoš s. . . Var atrast vē l daudz vā rdu, bet sapratī si tas viss tikai tad, ja brauc pa valsti. Sē ž ot pludmales viesnī cā neko nesapratī si, redzē si tikai palmas, smiltis un neticami gardas jū ras veltes. Daž iem ar to pietiek, bet, kas attiecas uz mani, ja tieš ā m kā p tā dā attā lumā , tad iespaidus jā grā bj maksimā li!
Par biļ eti pastā stī š u: nejauš i internetā atradu Panascop. Es par viņ u neko nezinā ju, ceļ ojumu vietņ u atsauksmē s bija tikai daž i nelieli pieminē jumi. Bet ekskursiju cenas ir saprā tī gas. Es riskē ju. Izvē lē jos individuā lo tū ri - uzreiz pē c ieraš anā s 4 dienas ekskursijas ar auto ar š oferi un krieviski runā još u gidu (programma tika apstiprinā ta ar izmaiņ ā m pē c mana lū guma) + 8 dienas pludmalē . Viss tika sarunā ts internetā sarakstes laikā (viesnī cas, ekskursiju programma, datumi, rezervē tas aviobiļ etes, istabu klase utt. ). Es atbraucu pie viņ iem Panascop, samaksā ju par 20% no ceļ ojuma (pā rē jie 80% jā maksā , ierodoties uzņ ē mē jā Destination Serendib Š rilankā ). Par biļ etē m maksā ju atseviš ķ i. Ar lī gumu un vauč eru izgā ju apmierinā ta no mā jā m. Un nā kamajā dienā sā kā s: sā kumā nebija “rezervē to” un apmaksā to biļ eš u uz norunā tajā m dienā m - nā cā s saī sinā t braucienu, tad beidzā s “rezervē tie” un apmaksā tie numuriņ i pludmales viesnī cā – nā cā s ņ emt deluxe suite, kas ir dā rgā ka, tad es pasū tī ju pie viņ iem medicī nisko apdroš inā š anu (to bija paredzē ts nodot gidam lidostā ) - gids bija vienkā rš i pā rsteigts par manu jautā jumu par apdroš inā š anu (Galamē rķ is Serendibs viņ u pat nebrī dinā ja par tas). Aviobiļ etes tika izsniegtas 5 dienas pirms izlidoš anas, izrā dī jā s, ka Š ri ierodamies 14:00, un ekskursijas programma ir veidota tā , ka ekskursijas jā sā k no rī ta. Panaskopā teica - nav bail, saskaņ osies ar gidu uz vietas, pakustinā si, pievilksi, kaut ko mainī si. Bet es gribē ju tieš i norunā to ekskursiju daudzumu! Atbrauca, gide satikā s. Mē s viņ u atradā m ar brī numu - uz š ķ ī vja un dokumentos viņ am bija pavisam citi uzvā rdi ! ! ! Pē dē jais piliens (pē c apdroš inā š anas trū kuma) bija tas, ka gids bija no pavisam citas firmas. Redziet, Destination Serendib saimniekam beidzā s ceļ vež i un pā rcē la mū s uz citu firmu. Un kā izrā dī jā s - paldies Dievam! Š eit beidzā s mū su pā rpratumi un blē dī bas. Mē s saņ ē mā m brī niš ķ ī gu ceļ vedi! Speciā lists savā jomā!! !
Par ekskursijā m: Individuā lā tū re – š oferis Č emels uz Toyota Carola ar kondeju, Š rilankas gids Sā rats, kurš brī vi runā krieviski, un mē s ar vī ru. Tikā m operatī vi sagaidī ti, maš ī nā un sā kā s CEĻ OJUMS! ! ! Konfektes (izjā des ar ziloņ iem, karaliskais botā niskais dā rzs, Zobu Budas templis - uz turieni jā dodas rī tausmā , kad atveras Zobu velves durvis, viesnī ca Peak ar skaistu skatu uz pilsē tu. . . ), tē jas plantā cijas un rū pnī ca, raftings pa kalnu upi, Ramboda ū denskritums , nakš ņ oš ana Ramboda viesnī cā (!!! ! ) ū denskrituma pakā jē , peldē š ana ū denskritumā rī tausmā , augstkalnu kū rorts Nuwara Eliya, 3 stundas brauciens pa kalnu grē du virs mā koņ iem ar vilcienu (viens no spilgtā kajiem iespaidiem !! ! ), Ella , atkal smaragda kalnu un augstu ū denskritumu zeme, ziloņ i, pē rtiķ i, milzī gas ķ irzakas, Tissaharama, nakts viesnī cā plkst. brī niš ķ ī ga ezera krasts ar ziedoš iem lotosiem un krokodiliem, piedalī š anā s budistu reliģ iskā ceremonijā Katagaramas templī , Ā zijas dienvidu bā kā Dondra.... Daudz vairā k pā rsteidzoš u un jaunu lietu. . . Ī paš s paldies mū su gidei Sarath Jayatilaka! ! ! Pateicoties viņ am, mē s papildus programmai daudz uzzinā jā m: paraž as, tradī cijas, par parasto cilvē ku dzī vi, no budisma vē stures. Un cik daudz garš ī gu un jaunu izmē ģ inā tu! Pa ceļ am visu laiku apturē ja maš ī nu, izkā pā m ā rā - te ir gardā kie ananā si valstī , tad ē dam - te ir labā kais mango, tad - bifeļ u piens, tā lā k - vieta, kur audzē labā kos Indijas riekstus...kokosriekstu piens.... dzē rā m kaut kā da purva auga sulu , nosaukumu, kuru viņ i pat neatcerē jā s...Turklā t viņ š pielā goja mū su ekskursijas programmu pē c mū su vē lmes, pat nomainī ja vienu no viesnī cā m ar labā ko un skaistā vietā zem ū denskrituma. Sarat ir sava ceļ ojumu aģ entū ra, kas organizē individuā las jebkura ilguma ekskursijas pa Ceilonu, rezervē viesnī cas, veido programmas utt. Tā s koordinā tes: +9.773-990-881, +9.071-70-72-505, lantekgroup@gmail. com
Par laikapstā kļ iem: bijā m no 2311 lī dz 512. Pē c prognozes visu š o laiku bija +29, lietusgā zes un zibeņ i. Š ajā laikā vienu reizi vakarā lija lietus, bet vienu reizi nakts vidū uzlija tropiska lietusgā ze. No rī ta it kā nekas nebū tu noticis. Viņ i pat nekad nav dabū juš i lietussargu. Bija dienas, kad bija daļ ē ji apmā cies laiks. Bet tas bija daudz jaukā k par dedzinoš o sauli. Mitrums ir augsts – peldkostī mi uz balkona neizž ū st pa nakti. Odi ir tikai vakarā , bet ne daudz, nā kas plunč ā ties atklā tā s vietā s. Mani sakoda, vī ra vairs nav. Istabā s fumigatori ir gandrī z visur un neviens tur negrauž .
Par ē dienu: garš ī gi, bet, ja nebrī dinā si, bū s pikanti. Krievu valodā ē dienkartes gandrī z nekur nav. Apgū stiet vismaz produktu nosaukumus. Mē s redzē jā m, kā cilvē ki cieš , pasū tot ē dienus (viesmī ļ i ļ oti maz saprot krievu valodu !! ! ), un tad viņ i ir ļ oti pā rsteigti par atvesto pasū tī jumu. Noteikti izmē ģ iniet svaigas jū ras veltes. Parasti vakaros pie restorā niem ir ledus vitrī nas ar svaigā m zivī m, krkevetuli un omā riem. Jū s izvē laties, tie tiek nosvē rti un pagatavoti. Ē dienkartes cena norā dī ta par 100 gramiem neapstrā dā ta produkta. Ne santī ma, bet lē tā k nekā mū su veikalos un vē l jo vairā k restorā nos. Augļ i ir prieks! Droš i pē rc, nomazgā zem krā na un izbaudi! ! ! Izmē ģ iniet visu, pat ja nezinā t, kas tas ir – tas ir jautrā k. Pat ja tas nav garš ī gs, tas ir interesanti! Alkohols. Vietē jo vī nu nav. Ir franč u, itā ļ u, austrā lieš u - 20-25 dolā ri par pudeli restorā nā . Alkohols tiek pā rdots tikai ī paš os veikalos, kuru nav tik daudz. Bet visi vietē jie zina, kur atrodas alkohola veikals. Vairā k vai mazā k var iedzert vietē jo sarkano rumu (vē lams kokteilī ar sulu) - 15 dolā ri par pudeli.
Par viesnī cā m: Ekskursiju laikā dzī vojā m 3 viesnī cā s divas zvaigznes uz vienu nakti. Viņ i apmetā s noguruš i bez kā jā m, agri piecē lā s un aizgā ja. Tā pē c viesnī cas klasei nav nekā das nozī mes. Gultas labas, tī ras, istabā s viss nepiecieš amais. Viesnī cas atraš anā s vietas ir lieliskas. Ko vē l vajag vienai naktij? Mums Unavatunas pludmalē bija viesnī ca – Taproban Beach House. Pirmā lī nija, lieliska virtuve, restorā ns tieš i pludmalē , numuriņ i ar kondicionieri un ventilatoru, tī ra, lieliska gulta ar baldahī nu, koka mē beles, plazma, labi iztī rī ts, ē rts. Nu, Booking ir ļ oti precī zs apraksts un foto. Viss ir patiesi aprakstī ts. Mums bija luksuss, bet skats no mū su istabas numur 8 ir bē dī gs, istaba ir pē dē jā virs ceļ a - maš ī nu troksnis un balsis. Turklā t trī s dienas zem logiem kaut kas tika bū vē ts. Ja tā nebū tu, viss ir lieliski. Bet jū ra ir prieks! Ļ oti sā ļ š , silts un mierī gs. Unavatū nā viļ ņ i ir nelieli, bez bailē m var peldē t no rī tausmas lī dz krē slai.
Par pā rē jo: laipni un draudzī gi cilvē ki, gandrī z visi runā angliski, bē rniem baltas skolas formas - ļ oti svinī gi un eleganti, maš ī nā m stū re labajā pusē , trī skā rš ā un č etrkā rš ā apdzī š ana ir norma, maš ī nas pā rvietojas pilnī gi haotiski - bet viņ i nav redzē ts ne viens vien negadī jums, ceļ i ciemos ir labā ki nekā mums lielajā s pilsē tā s, ļ oti skaistas sievietes, brī niš ķ ī gas rotaslietas, siltas naktis, mī ļ as mazas ķ irzakas pie sienā m istabā s, svaigi augļ i (papaija, ananā si, arbū zs, sarkanais banā ns ) brokastī m, kokosrieksti, kas aug pludmalē , un banā ni gar ceļ iem....
Secinā jums: kam patī k "viss iekļ auts", animā cija, miegs lī dz vakariņ ā m, diskotē kas lī dz rī tam, peldbaseins un 10 krievu kanā li - jū s š eit neesat. Var, protams, bet tā ir izmesta nauda – Turcijā ir 2x lē tā k. Uz Š rilanku skaistumam, piedzī vojumiem un atklā jumiem! Es tieš ā m gribu tur aizbraukt vē lreiz. . .
аватар lilychika1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem! Mē s ar vī ru apmeklē jā m fantastisko Unawatuna vietu Thaproban Beach House 3 *. Es vē los atzī mē t, ka visas vietnē esoš ā s fotogrā fijas ir patiesas. Viesnī cā ir 15 numuri: 2 standarta, 6 luksusa numuri, 4 pā rā ks, 2 penthausi. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Mē s ar vī ru apmeklē jā m fantastisko Unawatuna vietu Thaproban Beach House 3 *. Es vē los atzī mē t, ka visas vietnē esoš ā s fotogrā fijas ir patiesas. Viesnī cā ir 15 numuri: 2 standarta,
6 luksusa numuri,
4 pā rā ks,
2 penthausi. Dzī vojā m standarta 14. numurā . Č etri numuri pirmajā un otrajā stā vā fotoattē lā ir luksusa. Un viņ iem priekš ā galdi (mini-restorā ns). Viņ i negribē ja tajos dzī vot tā pē c, ka cilvē ki pusdieno, vakariņ o, vienkā rš i pļ ā pā . Un viss ir zem deguna (nekas slikts, tikai gribē jā s privā tumu). Patiesī bā.15 metri no viesnī cas ž oga lī dz okeā nam. Nekā das pludmales cī ņ as, pā ris sievietes ar savā m precē m (tunikas, krekli, š alles... ) un vī rieš u netikums ar augļ iem un amatniecī bu.
Attiecī bā uz pā rtiku: brokastis un vakariņ as bija iekļ autas biļ etē.
Brokastis mums ir atseviš ķ a ē dienkarte: Svaigas svaigas sulas vai augļ i (banā ni, papaija, mango, ananā si un arbū zs). Tā lā k seš u veidu ē dieni no olā m, bekona vai desiņ ā m. Grauzdiņ š , sviests, ievā rī jums, kafija vai tē ja. Kaš i, jogurts (pavā ru produkcija) ar medu.
Vakariņ as - zupa (katru dienu citā da), zivs vai gaļ a (garnē jums: rī si, frī kartupeļ i vai kartupeļ u biezeni), salā ti. Deserts - augļ i ar saldē jumu, pankū kas (pankū kas) pā rlietas ar š okolā di. Kafija Tē ja. Dzē rieni par maksu (vī ns, ū dens, alus . . ).
Jautā jiet par cenā m, atbildē š u (aprakstī š u daudz).
Viesnī cas restorā nā tiek piedā vā ta svaigu zivju izvē le (liels pā rvadā jums ar visu veidu zivī m, garnelē m, krabjiem, tunci... )
Ekskursijas: bruņ urupuč u ferma, garš vielu dā rzs, sala uz ezera ar budistu templi, kurā dzī vo mū ki, tē jas plantā cijas, Galles forts.
Bet pats aizraujoš ā kais, kas ar mums notika - puisis Sampats (kas strā dā reģ istratū rā ) uzaicinā ja mū s uz drauga kā zā m. Kā zas notika ciemā , spran krā sa, tradī cijas, dž ungļ i, dā mas saros, nacionā lā mū zika - viss kā nā kas. Mē s bijā m apburti.
Laikapstā kļ i: 03.07 - no rī ta lietus 7 min.
04.07 - vakarā (bija tumš s) 10 min.
08.07 - pē cpusdienā.10 min. vakarā.5-7 minū tes.
09.07 - vakarā.10 min.
Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka pē c katra lietus - saule uzreiz parā dī jā s (domā ju dienas laikā ), pulksten 19.
00 jau ir tumš s.
Kas attiecas uz viļ ņ iem, tad pateicoties lī cim, viļ ņ u vai nu nebija, vai arī tie bija lī dz ceļ iem. Karaļ ļ u rifa dē ļ , kas bloķ ē ja spē cī gu vilni. Ir karaļ ļ u rifs, tas vienkā rš i ir miris, tā pē c jū s nevarē siet skatī ties uz ū dens pasauli. Visticamā k, š ī ir Hikaduva (bet tur viļ ņ i lauzā s, puiš i atradā s tajā paš ā periodā kā mē s).
Personā ls pieklā jī gs, draudzī gs, palī dzē s visos jautā jumos.
Atpū tnieki pā rsvarā : vā cieš i, briti, amerikā ņ i, ķ ī nieš i.
Visi darbinieki runā angliski, viņ i ir gudri.
Es vē los dalī ties: viesnī cas vietnē kopā ar (Thaproban Beach House) ir vē l divas (Thaproban Pavillion Resort and Spa) un (Thambapanni Retreat). Š ī s ir viena ī paš nieka viesnī cas, tā pē c varat tā s apmeklē t. Vienā ir peldbaseins un krā saini dž ungļ i, ā jurvē das masā ž as, otrā ir spa un trenaž ieru zā le. Katrai no viesnī cā m ir savas priekš rocī bas: vienai ir okeā ns 10 metru attā lumā , citā ir dž ungļ i un baseins, treš ajā ir spa un trenaž ieru zā le.
Bū sim priecī gi sveikt Jū s visā s viesnī cā s.
Fotoattē la pievienoš ana.
Atkā rtoju, atbildē š u uz jautā jumiem, jautā š u.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Unavatunas pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Unavatuna
Pludmales

Уютный небольшой отель для семейного и молодежного отдыха. Был построен в 2001 году, реновирован в 2015 году. Состоит из одного трёхэтажного здания. Расположен на одном из самых популярных пряжей острова — Unawatuna Beach. Рядом с отелем множество кафе, ресторанов и магазинчиков.

Atrašanās vieta Отель расположен на южном побережье Шри Ланки, в 10 минутах езды от форта Галле и в 15 минутах езды от Национального морского музея и озера Коггала. Расстояние до аэропорта Коломбо составляет — 150 км.
Pludmales apraksts Отель находится в непосредственной близости от пляжа.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, ТВ-зал, 1 ресторан, 2 бара: лобби-бар, бар на пляже, барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, живая музыка, дискотека (в пляжном клубе), фитнес центр (в соседнем отеле), тренажерный зал (в соседнем отеле), SPA центр (в соседнем отеле), массаж (в соседнем отеле). Кайтсёрфинг, каноэ, гидроцикл, бананасейлинг.
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 12 номеров: 2 standard, 4 Deluxe, 4 Superior, 2 Penthouse Suite.

Istabās

Ванная комната, фен, халат/ тапочки по запросу, индивидуальный кондиционер (не в каждом номере), ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф, мини-бар, чайник, чай/ кофе/ сахар, ежедневно предоставляется 2 бутылки питьевой воды, терраса или балкон. Уборка в номера и смена белья: ежедневно, room service.

  • vanna/duša
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Yaddehimulla Rd, Unawatuna, 80600, Sri Lanka
Tālruņi: Tel:+94 914 381 722, +94 914 650 801, +94 914 944 184 Mob.: +94 777 733 722, +94 777 901 559 Fax: +94 91 223 31 30
Tīmekļa vietne: Thaproban Beach House
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).