Flower Garden Hotel 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.210
№2 viesnīcas reitingā Unavatuna
8.5 Numurs
7.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.3 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca Flower Garden atrodas Šrilankas krastā, Unavatunas kūrortā. Tā atklāta 2000. gadā, pēdējā renovācija veikta 2019. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Kuzmenko_egor
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca mums ļ oti patika. Ļ oti mā jī gs un ē rts. Sagaidā ms ar kokteiļ iem un slapjiem dvieļ iem. Tikā m iesē dinā ti ā tri, pusstundas laikā . Pirmā istaba, kas mums tika parā dī ta, mums nepatika. Viņ i bez problē mā m parā dī ja citu, tas mums lieliski derē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika. Ļ oti mā jī gs un ē rts. Sagaidā ms ar kokteiļ iem un slapjiem dvieļ iem. Tikā m iesē dinā ti ā tri, pusstundas laikā . Pirmā istaba, kas mums tika parā dī ta, mums nepatika. Viņ i bez problē mā m parā dī ja citu, tas mums lieliski derē ja. Treš ajā stā vā galvenajā ē kā ar labu skatu no terases. Istabā ir viss, viss strā dā ja. Bija fumigators, uzlikts ū dens, mini bā rs pilns, cenas tajā bija pieņ emamas. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Tur viss noteikti nav jauns, bet normā ls.

Brokastis trī nim pat nekas, diezgan pienā cī gas. Personā ls kopumā bija apburoš s. Ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs un smaidī gs. Viņ i, protams, ir uz sava viļ ņ a, budisti, ko lai saka. Viņ i nekur nesteidzas doties. Un arī mē s atslā binā jā mies un nekur nesteidzā mies. Dodieties uz pludmali bez sasprindzinā juma 6-7 minū tes, sasprindzinot - pē c iespē jas ā trā k. Pludmale ir skaista. Visas desmit dienas peldē jā m bez problē mā m, nebija spē cī gu viļ ņ u. Viņ i ietriecas rifos.
Tie parasti atradā s uz restorā na Happy Banana sauļ oš anā s krē sliem. Tas nav lē tā kais, bet tas pieņ em kartes. Mē s tur pusdienojā m. Vidē jais č eks par dienu ar dzē rieniem un pusdienā m diviem pieauga lī dz 20 USD. Mē s pusdienojā m daž ā dā s vietā s, to ir daudz un visur katrai gaumei. Ņ emot vē rā to, ka ciemats joprojā m ir kū rorts, cenas ir diezgan pieņ emamas.

Par ekskursijā m nerunā š u. Tas ir jā iet un jā sajū t paš am, jo ​ ​ ir, kur doties un ko redzē t. Varu tikai teikt, ka visu svē tku garumā saņ ē mā m daudz pozitī vu emociju. Tiem, kam ir interese, ievietoju youtube vietnē vairā kus video par viesnī cu. Kopumā secinā jums: esam ļ oti apmierinā ti, atpū tuš ies simtprocentī gi, viesnī ca ļ oti patika.
Пляж Территория Завтрак Номер Deluxe (стандарт) Завтрак Еще один завтрак Бассейн Ресторан
аватар Irina775385
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viesnī ca. Tī rs, ē rts. Ē diens ir labs. Ļ oti bagā tī gas un garš ī gas brokastis. Samaksā jā m arī par vakariņ ā m, bet viesnī cā bija jā izvē las ē diens par fiksē tu summu, un ja vairā k par š o summu, tad jau jā piemaksā un tas nebija lī dz galam skaidrs un ē rti. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Tī rs, ē rts. Ē diens ir labs. Ļ oti bagā tī gas un garš ī gas brokastis. Samaksā jā m arī par vakariņ ā m, bet viesnī cā bija jā izvē las ē diens par fiksē tu summu, un ja vairā k par š o summu, tad jau jā piemaksā un tas nebija lī dz galam skaidrs un ē rti. Istabu uzkopš ana katru dienu un kvalitatī va. Personā ls bija draudzī gs, ā tri atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem, visi jautā jumi tika atrisinā ti. Lī dz pludmalei ir jā dodas apmē ram 10 minū tes, bet problē ma ir Š rilankas ceļ i - nav ietvju un nokļ ū š ana pludmalē , kad transports ir ceļ ā , ir problē ma.
Kopumā tie bija brī niš ķ ī gi svē tki. Š rilanka ir brī niš ķ ī ga valsts, un mums tā ļ oti patika.
аватар dima836
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ar š o atsauksmi es vē los brī dinā t potenciā los š ī s viesnī cas viesus par kliedzoš u naudas zā dzī bas gadī jumu, un nevis no istabas, bet tieš i viesnī cas reģ istratū rā ! ! ! Visos numuros nav seifu un ir administrā cijas brī dinā jumi, ka viesnī ca nav atbildī ga par istabā s atstā tajā m vē rtī bā m. … Tomēr ▾ Ar š o atsauksmi es vē los brī dinā t potenciā los š ī s viesnī cas viesus par kliedzoš u naudas zā dzī bas gadī jumu, un nevis no istabas, bet tieš i viesnī cas reģ istratū rā ! ! ! Visos numuros nav seifu un ir administrā cijas brī dinā jumi, ka viesnī ca nav atbildī ga par istabā s atstā tajā m vē rtī bā m. Tā tad vē rtslietu un naudas glabā š ana iespē jama tikai seifā reģ istratū rā . Lai gan, kā redzams no savas pieredzes, naudu no š ī seifa ir ļ oti viegli nozagt!! !
Bet vispirms vispirms. Uzturē jā s viesnī cā no 2014. gada 11. maija lī dz 20. maijam, viesnī ca ir diezgan nobruž ā ta, istabas nebija redzē tas, un vecie bungalo ir š auri un tumš i, smarž o pē c mitruma. Izcirtumi bungalo priekš ā un paš as terases neveicina vē lmi pirms gulē tieš anas pie tē jas tases pasē dē t ā rā . Pati viesnī cas teritorija zaļ a un kopta, viss kā bildē . Mums bija Super Delux Cabana istabiņ a jaunajā viesnī cas daļ ā . Diezgan plaš s un jauks numurs ar ē rtu terasi un skaistu skatu uz pagalmu. Mani ļ oti pā rsteidza, ka skapī plauktu vietā bija vienkā rš i ne ar ko neapstrā dā ti dē ļ i - neē velē ti dē ļ i. Dzī voklis arī nedarbojā s ļ oti labi. Bet es negribē ju pievē rst uzmanī bu š ā diem sī kumiem. Telpas uzkopš ana bija kvalitatī va un nebija manā ma.
Mū su brokastis bija iekļ autas cenā . Viesmī lis visiem atnes augļ us uz š ķ ī vja, vienu karsto ē dienu no 3, no kuriem izvē lē ties, un neierobež otu bufeti: siers, 2 veidu desas, olī vas un tomā ti. Ir brokastis un a la carte, bet par naudu. Lai gan viesnī cā bija ne vairā k kā.10 cilvē ki, mē s pat negribam runā t par apkalpoš anas lē numu, vienkā rš i uztvē rā m to kā faktu. Pē c pā ris dienā m bufete tika slē gta un visi sā ka nest uz š ķ ī vja sieru un desu. Un dienu vē lā k viņ i sā ka nest jau 1 š ķ ī vi diviem. Uz jautā jumu, kā pē c tas tā ir, atbilde ir, ka pā rē jais ir par naudu. Pē c mū su neapmierinā tī bas viņ i sā ka nest visiem š ķ ī vi desu ar sieru. Bet kaut kā kļ uva pretī gi, viņ i ubagoja......kaut vai par savu naudu. Daž kā rt arī vakariņ ojā m viesnī cā . Š eit ir vē rts teikt, ka gatavoš ana viesnī cā bija lieliska, viss bija ļ oti garš ī gi! ! ! Tiesa, vakariņ ā s katru dienu ē dienu saraksts no ē dienkartes tika samazinā ts un izvē le kļ uva arvien mazā ka. Bet tie arī ir sī kumi, salī dzinot ar kopē jo brī niš ķ ī go iespaidu, ceļ ojot pa Š rilanku.
Un tad pienā ca pē dē jā diena, pareizā k sakot vakars, no rī ta ar prieku lidojā m uz Maldivu salā m, lai turpinā tu ceļ u.
Tagad par vissvarī gā ko. Kad iereģ istrē jā mies viesnī cā , visu naudu atstā jā m reģ istratū rā seifā . Tev iedod somu ar rā vē jslē dzē ju ar istabas numuru, tu tajā ieliec savu bagā tī bu un administrators to visu ieliek seifā . Ja tev vajag naudu, tev iedod š o somu, tu paņ em cik vajag un atdod somu. Uz jautā jumiem par š ī s glabā š anas metodes uzticamī bu (viesnī cā vienkā rš i nav citas izejas ! ! ! ) un lū gumiem veikt inventarizā ciju, atskanē ja tikai smaidi ar apliecinā jumiem, ka tas viss ir ļ oti uzticami, un viņ i to nedara. vispā r veic inventarizā ciju! Pē c pē dē jā m vakariņ ā m mē s devā mies savā kt savu naudu. Un, ak š ausmas, saņ emot š o somu un skaitot naudu, es neticē ju savā m acī m, nepietika 2800 $ !!!! ! ! Jā , jā , 2800 $!!! ! ! Uz jautā jumu, kur ir nauda, ​ ​ mums jau bez smaidiem atbildē ja, ka tā nevar bū t, jokojam, kļ ū dī jā mies, ar krieviem vienmē r kaut kas nav kā rtī bā un viss tā . Vispā r tā s ir mū su problē mas, nevis viesnī cas problē mas ! ! ! Kā tas ir? ! Mē s iedodam viesnī cai savu naudu par glabā š anu, nauda pazū d reģ istratū rā ! ! ! un viesnī cai ar to nav nekā da sakara ?? ? ! Menedž eris negrasī jā s nā kt uz viesnī cu un mē s devā mies uz policiju. Viņ i pavadī ja daudz laika, skaidrojot to visu, policijai daž u tū ristu problē mas nemaz neinteresē . Viņ i naktī piespieda policiju ierasties viesnī cā . Atkal ilgas procedū ras naktī viesnī cā . Tas viss tā vietā , lai mierī gi sakravā tu somas, malkojot Baileys. 7 no rī ta mē s atkal devā mies uz policiju jau ar viesnī cas pā rstā vjiem, kuri, starp citu, atteicā s mū s vest uz policiju viesnī cas automaš ī nā . Mums beidzā s laiks, lidmaš ī na bija no rī ta, pulksten 12, precī zi neatceros. Policija atkal sarī koja garu izrē ķ inā š anos, daž as tukš as sarunas, sarunas ar viesnī cas vadī tā ju pa telefonu, tač u viņ š necienī jā s ierasties.
Š ī s procedū ras rezultā ts: mums tiek piedā vā ts neapmaksā t rē ķ inu par viesnī cu, vakariņ ā m un transfē ru uz un no lidostas, ko mē s rezervē jā m viesnī cā , kopā aptuveni 1300 USD apmē rā . Kā izmests sops, vai piekrī tu tam, vai nesaņ em vispā r neko. Tiesa, tiklī dz atgriezā mies viesnī cā , mums uzreiz piedā vā ja samaksā t par transfē ru un parakstī t vē stuli, ka incidents beidzies. Mē s pā rspē jā m bezmaksas pā rskaitī jumu, ko policija solī ja apmaiņ ā pret š ī s vē stules parakstī š anu. Aizvien pretī gā k. . .
Rezultā tā : š ausmī gs garastā voklis, nobruž ā ti nervi, pazemota cieņ a, sabojā ti iespaidi un tī rie naudas zaudē jumi USD 1500 apmē rā . Vai jums ir vajadzī ga š ā da viesnī ca? Jū s varat izmē ģ inā t savu veiksmi, jo ne visi tiek apzagti. Hee hee hee. Lai gan personā la uzvedī ba skaidri parā da, ka š ī zā dzī ba nav pirmā reize ! ! ! Rū pī gi padomā jiet, vai jū su izvē le krita uz š o viesnī cu! ! ! Veiksmi visiem un esiet uzmanī gi.
аватар selevych
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nijā gandrī z 20 dienas atpū tā mies Š rilankā . Pirmā atvaļ inā juma daļ a ceļ oja pa valsti. Dzī vojā m daž ā dā s viesnī cā s, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Uzreiz jā saka, ka lielā kā daļ a viesnī cu Lankā ir mazas. … Tomēr ▾ Jū nijā gandrī z 20 dienas atpū tā mies Š rilankā . Pirmā atvaļ inā juma daļ a ceļ oja pa valsti. Dzī vojā m daž ā dā s viesnī cā s, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Uzreiz jā saka, ka lielā kā daļ a viesnī cu Lankā ir mazas. Lielo, pie kā diem mū su tū risti Turcijā un Ē ģ iptē ir pieraduš i, tikpat kā nav. Bet tas var bū t pluss. Flower Garden viesnī ca ir viena no nedaudzajā m š ajā rajonā , kurā ir jauks baseins. Biež i vien okeā nā bija lieli viļ ņ i un dē ls peldē jā s tikai tur. Pati viesnī ca ļ oti ē rta, personā ls draudzī gs. Dzī vojā m tur 2 nedē ļ as un krievus neredzē jā m. Bet bija daudz tū ristu no Vā cijas, Francijas, kat. pē c sarunas, viņ i speciā li ieradā s š ajā vietā ne pirmo reizi. Virtuve ir lieliska. Viņ i paē da brokastis. Ē diens vienmuļ š , bet katru rī tu liels š ķ ī vis ar svaigiem augļ iem, svaigā m sulā m, olā m ar speķ i, sieru u. c. . Jebkurā laikā varat izvē lē ties kaut ko no ē dienkartes un tas tiks pagatavots jums personī gi. Animā cija, protams, kā citur valstī tur. Pilnī ga iegrimš ana dabā...vā veres lē kā , putni dzied. Vienī gais negatī vais kā dam ir liela skaita dzī vo radī bu klā tbū tne viesnī cā un bungalo istabā s (savrupmā jā s) - katru vakaru, izslē dzot gaismu, pa istabu skraidī ja gekonu bari. Nekā da ļ aunuma no viņ iem nav, bet pirmajā s dienā s kaut kā stulbi bija gulē t. Pludmale nav tā lu. Pludmale ir lieliska. Patiesais dziļ ums ir jū tams uzreiz. Viesnī cu varu ieteikt gan pā riem romantiskai, noslē gtai atpū tai, gan tū ristiem ar bē rniem. Personā ls var nodroš inā t krē slu un galdu baroš anai, lai pagatavotu ī paš os ē dienus. ē diens.
аватар vmvo11nu
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istabā viss nepiecieš amais, personā ls pieklā jī gs, veikls, bet ļ oti nesteidzī gs. Viesnī ca ir tī ra, ē diens, lai gan ē dienkarte joprojā m ir vienmuļ a, bet tas ir vienā ds visur Lankā , Brokastu un vakariņ u pietiek, blakus ir lieliska augļ u telts ar ļ oti zemā m cenā m. … Tomēr ▾ Istabā viss nepiecieš amais, personā ls pieklā jī gs, veikls, bet ļ oti nesteidzī gs. Viesnī ca ir tī ra, ē diens, lai gan ē dienkarte joprojā m ir vienmuļ a, bet tas ir vienā ds visur Lankā ,
Brokastu un vakariņ u pietiek, blakus ir lieliska augļ u telts ar ļ oti zemā m cenā m.
аватар cavatana
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Padalī š os savos iespaidos. Mē s lidojā m ar FlyDubai - man tas ļ oti nepatika. Borispilī reisu aizkavē ja stundu, vē l papildus pusstundu sē dē ja lidmaš ī nā , Dubaijā ā tri skrē ja uz citu lidmaš ī nu - arī.1, 5 ! ! viņ i sē dē ja stundas pirms pacelš anā s - uzpildī ja degvielu, pielā dē ja utt. … Tomēr ▾ Padalī š os savos iespaidos. Mē s lidojā m ar FlyDubai - man tas ļ oti nepatika. Borispilī reisu aizkavē ja stundu, vē l papildus pusstundu sē dē ja lidmaš ī nā , Dubaijā ā tri skrē ja uz citu lidmaš ī nu - arī.1, 5 ! ! viņ i sē dē ja stundas pirms pacelš anā s - uzpildī ja degvielu, pielā dē ja utt. Atgrieš anā s brauciens ir tā ds pats.
Lidmaš ī nā viņ i paņ ē ma lī dzi pā rtiku. Dā rgi un nav lielas izvē les.
Patika viesnī ca. Neatkā rtoš os - piekrī tu visā m pozitī vajā m atsauksmē m. Mē s ar vī ru piederam pie š ā da tipa atpū tniekiem, kuri nemeklē trū kumus, bet izbauda atvaļ inā jumu. Kas attiecas uz dzeramnaudu, tad pā ris reizes iedeva, NEVIENS no mums neko negaidī ja. . Kafejnī cā s visur jau rē ķ inā.10% tē jas. Odi parā dī jā s saulrietā pie baseina, aizbraucā m zaļ umos. Un neviens vairs nekoda. Telpā neviena nav. (Tiesa, ierodoties pē c nedē ļ as, parā dā s sī ki pū tī tes kā kodumi un niez. . . Esmu atgriezusies jau 2 nedē ļ as, bet tas nav letā li, pā ries. . varbū t kaut kā da reakcija. . manam vī ram ir nē ). Ir neliela bibliotē ka, varat izvē lē ties daž as vieglas grā matas. Man nepatika doties uz vietē jo pludmali - mē s vienkā rš i bijā m vienreiz. Ejot pa š o lauku ceļ u vajag 10-15 minū tes, ceļ š diezgan noslogots, bruģ a kā tā da nav, putekļ ains. . Ejot nemitī gi skaties apkā rt, č uč , vē l jā rē ķ inā s ar labā s puses satiksme un absolū ta! ! noteikumu trū kums...(pretbraucoš ā satiksme, apvedceļ š ) Paldies Dievam, ka viņ i tur ā tri nebrauc. . bet bija neē rti. Bijā m 1 reizi uz Jungle Beach, ko visi iesaka. . . Nav slikti. Bet, iespē jams, š ie cilvē ki nav bijuš i citā brī niš ķ ī gajā pludmalē - tā ir tuvā k, pā ris km. pretē jā virzienā no Jungle Beach, ko sauc Dalawela, ir ļ oti maģ iska, ļ oti liela un tukš a pludmale. Brauciens no viesnī cas maksā.200, atpakaļ devā mies vietē jā tuk-tuk par 100.
Galā braucā m ar autobusu - 20 rū pijas. Tuk-tuk maksā.400-500. Bet runa nav pat par izmaksā m - tas ir vienkā rš i interesanti, forš i...ļ oti vienkā rš i - netā lu ir pietura un Hallē mē s izgā jā m uz ceļ a un sasniedzā m pieturu . . pagā ja apmē ram 30 minū tes. Es varu' neko nesaki par ekskursijā m. Ja jums ir kā di jautā jumi, lū dzu, jautā jiet.
Джангл-бич Dalawella-бич Dalawella-бич
аватар arcan70
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiciens visiem, kas vē las doties atvaļ inā jumā uz Š rilanku un konkrē ti uz Unavatū nu. Braucā m ar 3 ģ imenē m uz divā m nedē ļ ā m (š ķ ita maz). Visi viņ i pā ris reizes apmeklē ja Ē ģ ipti un Turciju. … Tomēr ▾ Sveiciens visiem, kas vē las doties atvaļ inā jumā uz Š rilanku un konkrē ti uz Unavatū nu.
Braucā m ar 3 ģ imenē m uz divā m nedē ļ ā m (š ķ ita maz). Visi viņ i pā ris reizes apmeklē ja Ē ģ ipti un Turciju. Brī vdienas Š rilankā ir pavisam savā dā kas. Tā tad, sā ksim secī bā:
1. Lidojums - lidoja no Kijevas ar zemo izmaksu Airarabiju. Sū dzī bu nav. Transfē rs Š ā rdž ā.1h. 45 min. palī dz mierī gi pā rvietoties pa ceļ u (tieš ais reiss droš i vien nebū tu izdzī vojis) plus, ja lidmaš ī na kavē jas (atpakaļ no Kolombo lidoja ar 1h kavē š anos), bagā ž u vē l paspē s iekraut lidmaš ī nā.
2. Nosē š anā s - ierodoties saņ ē mā m bagā ž u, pē c tam vī zu (pasū tī ju pa netu, lē tā k un bez problē mā m), lidostā nomainī jā m naudu (labā kā likme bija 1$ = 128 rū pijas), nopirkā m vietē jo SIM karti par 125 rū pijā m ( tukš s) un uzmeta to viņ ai 500 rū pijā m (pietiks vietē jā m sarunā m un sarunā m ar Ukrainu ar galvu).
3.
Transfē rs - uz Unawatuna braucu pa š oseju apmē ram 2 stundas, ieskaitot satiksmi pa Kolombo (iesaku, maksā tikai 400 rū pijas + ā tri nokļ ū t viesnī cā + ietaupī t 2.5 stundas gulē š anai).
4. Unavatuna ir mazs ciemats, kas tiek veidots paā trinā tā tempā . Koraļ ļ u rifs aizsargā vietē jo pludmali no viļ ņ iem, kas padara peldē š anu okeā nā ļ oti ē rtu. Ceļ š uz pludmali no FLOWER GARDEN aizņ em 7-10 minū tes nesteidzī gā tempā . Ceļ š ir pilns ar visā diem veikaliem, kafejnī cā m, tuk-tukiem un maš ī nā m. Pludmale ir liela, smilš aina, pilnī bā apbū vē ta ar kafejnī cā m. Pie katras kafejnī cas ir sauļ oš anā s krē sli - izmantojiet tos, bet iegā dā jieties kaut ko no tiem. Iesaku doties uz dž ungļ u pludmali (smukā ku un klusā ku). Pludmales mierī gas, neviens netraucē pasū tī t ekskursijas utt. Vietē jie iedzī votā ji ir vislaipnā kie cilvē ki, nav civilizā cijas un vandolā ru izlutinā ti. Bez angļ u valodas zinā š anā m bū s grū ti, lai gan izdzī vot var.
5.
Viesnī ca FLOWER GARDEN ir patī kama, ziedoš a vieta ar peldbaseinu (ļ oti liels pē c Š rilankas standartiem). Dzī vojā m galvenajā ē kā (pa kreisi no tā s ir bū vlaukums - skats nav ī paš i labs) superior deluxe numuriņ os. Divvietī ga gulta ar baldahī nu, burbuļ vanna un balkons. Numurā ir gaisa kondicionieris, ventilators, tē jkanna, TV ar vietē jiem kanā liem, ledusskapis, fē ns un lietussargs. Bezmaksas tī kls vestibilā . Viņ i tī rī ja katru dienu un kvalitatī vi (katru otro dienu viņ i atstā ja š okolā des tā felī ti vai 100 rū pijas, lai gan sā kumā neņ ē ma naudu). Tē ja un kafija tiek papildinā ta katru dienu. Minibā rs ir maksas. Ū dens pudelē s 1l. dienā bez maksas. Neiesaku dzert no krā na. Blakus viesnī cai ir augļ u stends. Ananā ss - 170 rū pijas, kokosrieksts - 30 rū pijas (ū dens pudele 0.5 l. - 60 rū pijas), ļ oti garš ī gi sarkanie banā ni, mango, papaija utt. Seifs reģ istratū rā . Ekskursijā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Brokastis - augļ u š ķ ī vis, tē ja, kafija, grauzdiņ š , sviests, ievā rī jums, š ķ iņ ķ is, siers un OLAS visdaž ā dā kajā s variā cijā s.
Un tā katru dienu bez izmaiņ ā m. Vakariņ as - dienas zupa, otrā izvē le no ē dienkartes (daudz iespē ju un ļ oti lielas porcijas) un deserts - saldē jums. Visi dzē rieni ir uz jū su rē ķ ina. Tie, kas ir pieraduš i pie "viss iekļ auts" - sā kumā tas nav pazī stams. Kas vē las doties uz kafejnī cā m un izmē ģ inā t vietē jo virtuvi, iesaku ņ emt tikai brokastis. Visi viesnī cas darbinieki ir lieliski puiš i, gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā , tač u viņ i nerunā krieviski. Ī paš i gribu atzī mē t oficianti Domindi par pacietī bu, atsaucī bu, gatavī bu palī dzē t jebkurā situā cijā . Ī sā k sakot - PUĶ U DĀ RZS ir ļ oti cienī ga vieta atpū tai. Iesaku rezervē t istabas dā rzā (Cabana).
6. Ekskursijas. Ekskursijas operatorei nepasū tī jā m, negribē jā m uzreiz pē c ieraš anā s vilkties pa Š rilankas ceļ iem. Nedē ļ u nogulē jā m pludmalē , apdegā m saulē un nolē mā m doties apskatī t vietē jos apskates objektus.
Mē s piezvanī jā m vietē jam iedzī votā jam Aleksejam un pasū tī jā m viņ am vispirms ekskursiju pa Galli, pē c tam 2 dienu ekskursiju pa Kolombo, Kandi, botā nisko dā rzu, tē jas plantā cijā m un kalniem, peldoties ziloņ os. Mē s arī devā mies uz Yalla safari. Š rilankas ceļ i un satiksme ir sarež ģ ī ta. Ekskursiju organizē š ana ir lī menī , ī paš u pretenziju nav (iesaku). Cenas ir nedaudz zemā kas nekā š rilankieš iem, un ir vieglā k vienoties un personī gi pielā got ceļ ojumu. Mē s arī devā mies makš ķ erē t manekenus. Mums to organizē ja Sergejs tel. 0775660343, (sts-2006@yandex. ru), sanā ca lē tā k un atkal vieglā k sarunā t, nodarbojas arī ar zemū dens medī bā m (ja ir interese, zvaniet vai rakstiet viņ am).

Mums visiem ļ oti patika atvaļ inā jums Š rilankā , atstā jā m daudz pozitī vu iespaidu par valsti, okeā nu un cilvē kiem. Plā nojam atgriezties Š rilankā , bet kā "mež oņ i".
в фруктовой лавке джангл-бич бассейн отеля начало дня баунти пляж Унаватуны вид слева ужин на пляже
аватар andreydz
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sē ž u Flower Garden Hotel vestibilā un tagad nolē mu uzrakstī t atsauksmi : ). Pati gatavojoties ceļ ojumam pā rskatu visas viesnī cas, ko piedā vā tū risma aģ entū ras. Un saskā ros ar to, ka Š rilankā vienkā rš i š ausmī gi trū kst atsauksmju - te palī dzē š u tautieš iem : ). … Tomēr ▾ Sē ž u Flower Garden Hotel vestibilā un tagad nolē mu uzrakstī t atsauksmi : ). Pati gatavojoties ceļ ojumam pā rskatu visas viesnī cas, ko piedā vā tū risma aģ entū ras. Un saskā ros ar to, ka Š rilankā vienkā rš i š ausmī gi trū kst atsauksmju - te palī dzē š u tautieš iem : ).
Ko es varu teikt par viesnī cu - ī sumā - tā ir daudz labā ka, nekā es gaidī ju. Viesnī ca sastā v no divā m zonā m, pirmā ir galvenā viesnī cas zonas daļ a, kuru pā rstā v atseviš ķ as bungalo mā jas, kas atrodas starp palmā m, liā nā m un Dievs zina, kā di zaļ umi un ir atseviš ķ a trī sstā vu ē ka. (ne tikai jauns, bet top: ), tas ir, jaunā ka nav). Bungalo zona absolū ti atbilst viesnī cas nosaukumam - it kā tu bū tu dž ungļ os (nu tik mā jī gs, izķ emmē ts : ). Jaunā ē ka izceļ as, un jū su iespaids dž ungļ os mainā s - uz dž ungļ iem jums apkā rt - bet viņ i nevar jū s dabū t : ).
No acī mredzamajiem plusiem - ļ oti cienī gas, pilnī gi jaunas telpas, un viss (es runā ju par jaunbū vi). Plazmas TV, milzī gs dž akuzi istabā , grezna gulta, jaunas mē beles, klimata kontrole, divi privā tie baseini uz grī das, no kurienes var apskatī ties zonu dzerot sulu : ), rezervē š u, ka tas viss ir ieslē gts jaunā s ē kas treš ais stā vs Labi). Es domā ju, ka tad, kad viņ i š eit visu pabeigs, tā bū s labā kā viesnī ca Unavatū nā . Lai gan pē c maniem novē rojumiem un citu viesu, ar kuriem runā ju, viedokļ iem tā jau ir, ja ne pati labā kā , tad viena no labā kajā m viesnī cā m š ajā ciematā . Kompleksa teritorijā - pie viņ u reģ istratū ras un restorā na zonas ir salī dzinoš i liels peldbaseins, labi, baseins bē rniem ir drī zā k, kā man ar 2 metru augstumu, tas ir mazs, bet jauks un tī rs. Principā vairā k nevajag - OKEĀ NS ir tepat : )
Personā ls ir draudzī gs – kā jau visi š rilankieš i, viņ i š eit mī l mū su balto lielo brā li. Attieksme pret tū ristiem ir daudz godbijī gā ka nekā Turcijā , es jau klusē ju par bargajiem ē ģ iptieš iem. Viesos pā rsvarā krievi, ukraiņ us, britus un vā cieš us var pieķ ert. Vispā r, manuprā t, Unavatū nā mū su krievvalodī gie (Ukraina, Krievija, Baltkrievija) ir gandrī z 50%, tad brauc tū risti no UK, tad kaut kur ņ irb vā cieš i un itā ļ i, nu, vietē jie atbrauc atpū sties, bet viņ i nav. t skaitī t š o un tā viņ u zemi.
Viesnī cas mī nuss ir tas, ka tā nav pie okeā na, tā pē c lī dz krastam vajag 5 minū tes aiziet ar kā jā m vai braukt ar tuku par 1-1.5 dolā riem, kas ir jautrā k un vieglā k : ). Mē dz teikt, ka viesnī cā s ir trusis - tā tad truš a nav - bet ir divi veseli (bet draudzī gi un klusi) gani, un trusis acī mredzot neizturē ja konkurenci par izdzī voš anu : ). Pa ceļ am no viesnī cas uz pludmali var vē rot pē rtiķ u baru, kas ē d kokus (bet tikai no 5 lī dz 7 no rī ta), paš ā viesnī cā viņ i saka, ka viņ i arī daž kā rt redzē ti, bet atkal tikai agri. no rī ta un tikai bungalo zonā . Pē rtiķ i pa dienu slē pjas, cilvē ki iznā k viņ u vietā : ). Bet saistī bu vietā man turpat pie balkona aug liels koks, kas izskatā s pē c "nesaprotu ko", bet tā augļ us mī l lidojoš ie suņ i. Tā pē c vakarā izeju uz balkona un dzirdu kaut ko tik nopietnu spietojam uz zariem - nu es esmu dkmayu pē rtiķ i (tomē r biju sajū smā , paķ ē ru fotoaparā tu : ) - lū k, tie nav pē rtiķ i, viņ i ļ oti lido. forš i - lai gan izmē rā diezgan pievilcī gs priekš vidusmē ra mē rkaķ a, bet tieš ā m dū š ī gi pā rauguš i lidojoš o peļ u augļ ē dā ji : ) Burunduku te ir daudz (kā mū su vā veres - bet mazas : ), ķ irzakas sanā k, bet tā das paš as kā mums, Redzē ju kokā sē ž am pā vu : ), neparasti viņ i staigā ar mums un te izrā dā s lido. Vispā r kuģ i nā k no pā ri okeā nam, okeā ns silts, mierī gs, absolū ti droš s, starp citu nav netī rs, daž reiz peldoš o kokosriekstu neuzskatu par netī rī bu, turpat krastā aug palmas, un daž reiz lapas un augļ i nokrī t. Unavatuna ir lī cis, kuru ieskauj rifi un tajā nav spē cī gu viļ ņ u - tā dē ļ ir droš i iet tikai 200-300 metrus no lī č a un viļ ņ i tur ir tā di, ka ne visi uzdroš inā s iekā pt ū denī .
Apnicis visu rakstī t : ) Ko vē l lai saka par viesnī cu - nu brokastis vienmuļ as bet ē damas, principā tumsa pludmalē labā k un ē st un ē st lē tā k un jautrā k un daudzveidī gā k . Vispā r jau jautā jumi bū s, te vē l esmu - tā tad jautā , atbildē š u ja atcerē š os : )
аватар tatiana.gh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta kopā ar draugiem viesnī cā Flower Garden Hotel 2012. gada oktobrī - 13 dienas. Viesnī cā ir kotedž as un 3 stā vu jaunbū ve ar 10 numuriem. Viņ i teica, ka tikai gads kopš to uzcelš anas. Vispirms mums tika parā dī ta viena no Chalet, bet pē c tam istaba ē kā . … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar draugiem viesnī cā Flower Garden Hotel 2012. gada oktobrī - 13 dienas.
Viesnī cā ir kotedž as un 3 stā vu jaunbū ve ar 10 numuriem. Viņ i teica, ka tikai gads kopš to uzcelš anas. Vispirms mums tika parā dī ta viena no Chalet, bet pē c tam istaba ē kā . Izvē lē jā mies apmesties plaš ā istabiņ ā otrajā stā vā.

Patieš ā m, viss ir pilnī gi jauns, tī rs, marmora apdare (kā pnes, darba virsmas istabā , vannasistaba), daudz koka, interesantas senlietas interjerā - brī niš ķ ī gs koloniā lā stila paraugs!
Visas mē beles ir dā rgas, no labiem dabī giem materiā liem, plastmasas krē slus viesnī cā neredzē jā m! Tas ir ļ oti patī kami un padara viesnī cu ļ oti harmonisku un stilī gu.
Vairā kas dienas braukā jā m pa valsti, tā pē c nakš ņ ojā m citā s viesnī cā s, ir ar ko salī dzinā t. Bija prieks atgriezties mū su viesnī cā!

Teritorija sakopta, viss tī rs. Dabas nemieri ir visur. Gar baseinu atrodas mini dī ķ is ar ī stā m zivī m un ziedoš iem lotosiem! ! !
Mē s varam teikt, ka viesnī ca patieš ā m ir Ē denes dā rzs!

Reģ istratū ras-restorā na teritorijā , tuvā k namiņ iem, ir liels (pē c Š rilankas standartiem) peldbaseins.
Un mū su ē kā.3. stā vā ir 2 mazā ki baseini.

Visur ir mā jī gi galdi, atzveltnes krē sli, dī vā ni, lapene.

Ir ā jurvē das kabinets, tiek pieaicinā ts speciā lists pē c pieraksta.
Mums ļ oti patika masā ž a! Visa ķ ermeņ a masā ž a 1h. 20 minū tes. - 1800 rū pijas. Muguras masā ž a 30 min. - 800 rū pijas.

Atseviš ķ i par Puķ u dā rza darbiniekiem.
Š ie ir vispieklā jī gā kie, gā dī gā kie, izpalī dzī gā kie un jaukā kie cilvē ki. Jebkura problē ma tika atrisinā ta daž u minū š u laikā.
Viesnī cā ir jū tama rū pju un uzmanī bas siltā enerģ ija labā kajā s viesmī lī bas tradī cijā s!

Istabā:
matu ž ā vē tā js ir labs! ! ! : )
tē ja un kafijas piederumi (tē ja (3 veidi), kafija, piena pulveris, cukurs tiek papildinā ts katru dienu), ū dens - viss ir bez maksas
mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu
balkons (ir krē sli un galds)
lietu ž ā vē š ana
ir pat lietussargs! ! !
tī rī š ana katru dienu
Flower Garden mū su tū risma operatori piedā vā kā.3 * (lai gan Eiropā kā.4 *).
Ja viesnī cas teritorija bū tu lielā ka, droš i var likt 5*.
Mē s neatradā m nekā dus mī nusus!

Lī dz pludmalei 5 minū š u gā jiens. Viesnī ca atrodas ielas ar kafejnī cā m un veikaliem ieejas sā kumā.
Blakus tirgo visā dus augļ us (liels paviljons ir vienī gais uz š ī s ielas).

Pē c mū su novē rojumiem un sajū tā m, lieliskai atpū tai š ajā mā jī gajā un greznajā paradī zē Flower Garden neapš aubā mi ir labā kā viesnī ca Unavatū nā un, visticamā k, viena no labā kajā m visā Š rilankas piekrastē!
Uz viņ a rezervā ciju biež i vien ir rinda, kas kopumā ir retums.

Interesantas vietas devā mies apskatī t ī rē tā mikroautobusā ar vietē jo š oferi, tas izrā dī jā s daudz lē tā k un interesantā k nekā tū roperatora ekskursiju piedā vā jumi.
Ieejas biļ eš u cenas:
Sigiriya - 3900 rū pijas
Polonnaruva — 3250
Dambulla - 1300
Kandija Budas zobs - 1000
Pinnawala Elephants — 2000. gads
Paradenia Bot. dā rzs - 1100
Yala nat. parks - 2720 (+ atseviš ķ a auto noma)
Kataragama - brī va un man patika
Droš i var aizvest visu dienu uz Kolombo un Kandi, ir ko redzē t, kur klaiņ ot.

Reiz bija 3 dienu marš ruts (divas naktis):
Unavatuna-Kolumbo-Sigirija-Polonnaruva-Dambulla-Kandija-Paradē nija-Pinavala-Unavatuna. Samaksā jā m 190$ par maš ī nu ar š oferi - maš ī nā bija 7 sē dvietas, tā tad bija ē rti divatā . Cena nemainā s atkarī bā no cilvē ku skaita. Ja paš i ī rē tu auto+benzī nu, sanā ktu nedaudz lē tā k, bet laika ziņ ā ilgā k, jo š oferis lieliski orientē jas, bet mē s ne. Viņ u ceļ i ir ī paš i. Ir viens spī dvejs - lī dz Kolombo, pā rē jie ļ oti lī kumoti, taisnas lī nijas nebū vē ja, tā pē c paā trinā ties praktiski nav iespē jams, tikai pagriezieni. Ir maz norā des. Ā tri satumst – apgaismojums, protams, nav visur. Vietē jam š oferim vakarā bija grū ti braukt, un visas pā rbrauktuves centā s veikt tumsā . Tā pē c esam priecī gi par lē mumu!

Tuktuki ceļ oja pa Galle-Unavatuna-Koggala.
Galle-Unavatuna 5 km 300-400 rū pijas. Mū su ceļ ojuma beigā s cenas jau bija sā kuš as pieaugt lī dz 500-700 rū pijā m — tuvā k sezonas sā kumam. Valū tas kurss oktobra vidū bija 127 rū pijas par 1 dolā ru.

Starp Unawatuna un Galle ir neliela vieta gar ceļ u (orientieris - daudzas laivas), kur zvejnieki pā rdod svaigu lomu - cenas ir lieliskas, viss ir svaigs. Piemē ram: mazs tunzivis 1.2-1.4 kg - 400 rū pijas par kg, barakuda, kalmā rs - 350-400 rū pijas par kg. Izvē le liela. Gallē ir zivju tirgus - tur viss ir dā rgā ks un ne viss ir svaigs. Pā rbaudī ts daudzas reizes. : ))

Starp zvejniekiem un tukeriem valda atklā ts naids. Zvejnieki nemaksā tukeriem par atvestajiem tū ristiem (negrib celt cenas) un pā rdod visiem par labu cenu, ir gatavi kaulē ties un labi piekā pties.
Tas ir, ja tukers jū s atved uz tirgu vai veikalu, tad cenas ir uzpū stas, lai samaksā tu par tū kera "pakalpojumiem" un gandrī z nav zemā kas. Piemē ram, mazos kalmā rus, vietā s, kur brauca tukers, mums piedā vā ja par 800 rū pijā m, zvejniekiem ir par 400.
Daudzi tukeri, lai tos nogā dā tu pie zvejniekiem, tiek aizvesti uz zivju veikaliem, kur cenas ir augstā kas, un tad viņ i izliekas: "Es nesapratu, es domā ju, tikai zivī m. " Jums jā seko ceļ am un precī zi jā nosauc vieta, kur vē laties izkā pt.
Ja redzi, ka tukers pieceļ as un iet tev lī dzi uz veikalu, tirgu, tad saki, ka tu pats aiziesi visu apskatī ties. Viņ am jā paliek un jā gaida jū s. Ja vien jū s, protams, neiet abos virzienos.

Starp citu, restorā nos var pagatavot svaigas zivis, samaksā jot par gatavoš anu. Ne visi ir paņ emti, bet var atrast. Barakuda mums tika pagatavota ī paš i garš ī gi pie Unavatunas Pink Elephant. Ē dienu gatavoš anai viņ i paņ ē ma 800 rū pijas, kas ietvē ra ļ oti garš ī gus salā tus.

Restorā ni pludmalē vakaros paš i pā rdod svaigas zivis, tad pagatavo jū su priekš ā , cenas ir par 1500-3000 rū pijā m par kg. , karaliskā s garneles skaitā s pa gabalu : )) 7 gab - 1200 rū pijas, var un vajag kaulē ties. Mū su rekords ir 20 gabali par 1300 rū pijā m. Tirgus cena ir 800 rū pijas par kg. – Atkal, kā jū s tirgojat.
Pludmalē valkā.100-150, par 50-60 var sarunā t. Viņ i aug visur.

Mū su svē tki bija izdevuš ies, mums viss patika. Iespaidu okeā ns : ) un pozitī vi! Mums jau tevis pietrū kst. . .
пляжный ресторанчик вид на бассейн Flower Garden пляж Унаватуна номер Flower Garden бассейн Flower Garden пляж Коггала начало завтрака в Flower Garden лотос около бассейна в Flower Garden
аватар ekaterina.misyu
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz Š rilanku devā mies jū lija sā kumā paš ā lietus sezonas plaukumā , lai gan patiesī bā no mū su atvaļ inā juma 10 dienā m lietus tieš ā m lija kā mū ris un nebeidzā s veselu dienu, lija tikai 2 dienas. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, es pat teiktu, ka tajā ir vairā k nekā. … Tomēr ▾ Uz Š rilanku devā mies jū lija sā kumā paš ā lietus sezonas plaukumā , lai gan patiesī bā no mū su atvaļ inā juma 10 dienā m lietus tieš ā m lija kā mū ris un nebeidzā s veselu dienu, lija tikai 2 dienas. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, es pat teiktu, ka tajā ir vairā k nekā.3 * zvaigž ņ u skaits. Istabu ir ļ oti maz un pā rsvarā tā s ir savrupmā jas, kas man personī gi - vienmē r cieš ot no skaņ ā m, kas nā k no blakus istabas sienas - bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Viesnī cas personā ls ir ļ oti patī kams, no viesmī ļ iem lī dz apkopē jā m. Viss ir neredzams un neuzkrī toš s. Viņ i tī ra kvalitatī vi, un, kā izrā dī jā s, viņ iem nav pieņ emts atstā t dzeramnaudu par tī rī š anu))) Atklā juš i no mums dā snas dā vanas par savu darbu, puiš i, no kuriem istabā jau bija 3, neizpratnē mirkš ķ inā ja acis un nezinā ja, kā sadalī t vienu papī ra lapu trī s ))))
Brokastis un vakariņ as tika pieņ emtas kā ē dienreizes. Tā kā viesnī cā vakariņ ojā m jau divi, tad visi ē dieni tika gatavoti tikai pē c mū su pasū tī juma no ē dienkartes, ne ī paš i ā tri, bet Ļ OTI GARŠ Ī GI. Slava š efpavā ram! ! ! Es jau runā ju par viesmī ļ iem, bet atkā rtoju - labi darī ts. Viens no viņ iem, izdzirdē jis manas domas par mobilo karti, atdeva lietoš anā savē jo. Viņ š piedā vā ja sevi un kategoriski atteicā s ņ emt naudu. Jā saka, ka tuvā kajā veikalā sim karte bez santī ma kontā maksā ja 500 rū pijas. Pludmale ir 10 minū š u gā jiena attā lumā pa ielu ar veikaliem un tū risma aģ entū rā m. . Vā rdu sakot, iesaku visiem Flower Garden Hotel!
Tagad par negatī vo.
Kungs! Pa 10. ceļ u apbrauciet Sun Tours ceļ ojumu aģ entū ru, kas atrodas gar ceļ u uz pludmali, kopā ar tā s vadī tā ju, tuklo Thesehari. Ar viņ u mē s devā mies divu dienu ekskursijā , lai apskatī tu Kandi pilsē tu, ziloņ u bē rnu namu un Sigiriya. Pirmkā rt, pusē no vietā m, kas deklarē tas zem "ekskursijā iekļ autas", maksā jā m paš i. Otrkā rt, š ofera angļ u valodas vā rdu krā jums ir ļ oti, ļ oti slikts, un atkal tika deklarē ts, ka viņ š runā s gudri. Starp citu, pie mū su viesnī cas vai pludmalē neatradā m nevienu, kas runā tu krieviski, viesnī cā nebija neviena krievu, izņ emot mū s, varbū t viņ i dod priekš roku citam gada laikam, bet fakts paliek fakts: ja jū s nerunā jat. citā valodā , izņ emot krievu, Š rilankā tas bū s saspringts)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums rperokdb
vai pludmale ir tālu no viesnīcas?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums forever_73
Mēs esam trīs ar 5 gadus vecu bērnu. Olga ([email protected])
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums mariuka.z
Labdien!Mēs ar vīru pulcējāmies Šrilankā septembra pirmajā nedēļā uz 7 dienām. Mums piedāvāja pilsētu Unavatuna, FLOWER GARDEN 3 * viesnīca, bet viņi brīdina, ka okeāns nebūs mierīgs... Protams, mēs rēķināmies ar brīvdienām pludmalē un dosimies ekskursijās. Sakiet, lūdzu, vai tā būs iespējams septembra sākumā peldēties okeānā,kādas ekskursijas var apmeklēt no Unavatunas un Jūsu viedoklis par viesnīcu.Liels paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 23 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Unavatunas pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Unavatuna
Pludmales

Отель Flower Garden Hotel расположен на побережье Шри-Ланки, на курорте Унаватуна. Был открыт в 2000 году, последняя реновация была проведена в 2019 году. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до центра города Коломбо – 125 км. Расстояние до международного аэропорта – 153 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата. По запросу допускается размещение с домашними животными.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в 2-х бассейнах для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, дартс, настольные игры.
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 33 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, мини-бар, набор для кофе и чая, балкон или терраса. Ванная комната с душем и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis
Adrese Wella Dewala Road, 14, Unawatuna, 80600 Sri Lanka
Tālruņi: +94 912 225 286
Tīmekļa vietne: Flower Garden Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).