Wave Beach Resort 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.110
№4 viesnīcas reitingā Unavatuna
7.3 Numurs
6.6 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas pilsētā Unavatuna, blakus smilšu pludmalei. Atvērts 2016. gadā. Piemērots pludmales brīvdienām un ūdens sportam.Vairāk →
аватар lesyaz
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir veca un ļ oti netī ra. Tī rī ba istabā s netiek uzraudzī ta vispā r! Ja mē s nebū tu lū guš i viņ us izņ emt vairā kas reizes, viņ i nebū tu iekļ uvuš i istabā visas 12 dienas. Viņ i pat neiznes miskasti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca un ļ oti netī ra. Tī rī ba istabā s netiek uzraudzī ta vispā r! Ja mē s nebū tu lū guš i viņ us izņ emt vairā kas reizes, viņ i nebū tu iekļ uvuš i istabā visas 12 dienas. Viņ i pat neiznes miskasti. Piemē ram, mē s devā mies 3 dienu ceļ ojumā pa salu, un, izejot istabā , atkritumu tvertnes bija piepildī tas lī dz augš ai. Viņ i atgriezā s pē c 3 dienā m - atkritumi bija vietā , istaba nebija iztī rī ta. Gultas veļ a ir netī ra, tikai pelē ka un ar caurumiem. Vienī gais viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas tieš i pie okeā na, un pē rtiķ is, kurš katru dienu nā k pie koka un ē d no rokā m. Reiz viņ a pat uzkā pa uz mū su balkona)))
аватар Vladimir_Suhojarskij
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā viss ir lieliski. Ē diens ir labs. Ļ oti jauka pludmale, atraš anā s vieta mums bija piemē rota. Par naudu, kas tiek prasī ta par š o ekskursiju, jū s varat doties. Viņ i ī sti nevē las tī rī t kvalitatī vi, bet tas nav liktenī gi) Atraš anā s vieta, tas, iespē jams, ir viņ u galvenais pluss, tas ir krā š ņ s. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir lieliski. Ē diens ir labs. Ļ oti jauka pludmale, atraš anā s vieta mums bija piemē rota. Par naudu, kas tiek prasī ta par š o ekskursiju, jū s varat doties. Viņ i ī sti nevē las tī rī t kvalitatī vi, bet tas nav liktenī gi) Atraš anā s vieta, tas, iespē jams, ir viņ u galvenais pluss, tas ir krā š ņ s. Laba viesnī ca Š rilankai.
аватар YuAndrienko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja dodaties uz Š rilanku, lai salī dzinā tu servisu ar Turciju vai Ē ģ ipti, labā k nebraukt vispā r. Bet, ja vē laties pabarot pē rtiķ us no balkona, no kura paveras skats uz Indijas okeā nu, klausī ties sē rfoš anu 24 stundas un mosties gultā no saules rī tausmas - izvē lieties Wave Beach! Standarta numurs ar milzī gu panorā mas logu un balkonu. … Tomēr ▾ Ja dodaties uz Š rilanku, lai salī dzinā tu servisu ar Turciju vai Ē ģ ipti, labā k nebraukt vispā r. Bet, ja vē laties pabarot pē rtiķ us no balkona, no kura paveras skats uz Indijas okeā nu, klausī ties sē rfoš anu 24 stundas un mosties gultā no saules rī tausmas - izvē lieties Wave Beach! Standarta numurs ar milzī gu panorā mas logu un balkonu. Superior numuros ir arī virtuve, kurā var pagatavot tirgū pirktā s karaliskā s garneles. No svelmes saules katlā sā k smirdē t ū dens un duš ā var parā dī ties nepatī kama smaka. Protams, zobus labā k tī rī t ar ū deni, ko iegā dā jā ties vietē jā veikalā...Gaismas tiek izslē gtas vairā kas reizes dienā un karstumam tiek pievienota dī zeļ a ģ eneratora izplū des gā zu smaka. Bet tas nav nekas, salī dzinot ar skaisto okeā nu un Unavatunas pludmali. Š rilankieš u smaidi un draudzī gums liek visnejaukā kajiem tū ristiem nesabojā t atvaļ inā jumu un uztvert Ceilonas trū kumus par eksotiku! Š eit ir tī rā kais ū dens okeā nā un rifs ar zivī m, kas stiepjas gar pludmali. Viļ ņ us slā pē rifs, un peldē š ana krasta tuvumā ir diezgan ē rta pat bē rniem, lai gan jā atzī mē , ka okeā ns nav bē rniem. Brokastis un vakariņ as viesnī cā Wave Beach notika tikai pludmalē . Jū s uzklā jat galdu smiltī s tieš i blakus okeā nam. Tas nekas, ka nav ē dienu daudzveidī bas un izvē les. Galvenais ir skaisti sē dē t un uzkost pirms gulē tieš anas))). Zivju ē dienkartes ir visur (! ) un par 10 $ kopā var brī vi paspē t, ja vē lies. Vai uz vietas restorā nā , par papildus samaksu. naudu, pasū tiet tikko nozvejotas zivis. Nezinu kā citiem, bet pē c tā da karstuma un mitruma kā Š rilankā man nemaz negribas ē st. Bet š eit viņ i to jau zina un jū s pā rā k nepā rbaro))). Ekskluzī vi dzī ves, dabiskā s dabas un brī niš ķ ī go skatu cienī tā ji tieš i no gultas var atpū sties uz salas Wave Beach viesnī cā Unavatunas ciematā .
Рассвет солнца из постели ! Вид с балкона.
аватар kotsubinskk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o apskatu rakstu jau lidmaš ī nā , tā teikt, svaigā s pē dā s. Es neiesaku tū roperatoriem, protams, ja viņ i novē rtē klientus un vē l jo vairā k atpū tniekus, izvē lē ties Wave Beach kū rortu! Papildus skatam uz okeā nu, mierī gu, samē rā lī ci, un iespē jai teritorijā redzē t pē rtiķ us, reizē m bruņ urupuč us un vā veres, te arī beidzas viesnī cas plusi! Viesnī ca nav 3, visticamā k 2 zvaigž ņ u, ļ oti netī ra! Man tas nemaz nepatika. … Tomēr ▾ Š o apskatu rakstu jau lidmaš ī nā , tā teikt, svaigā s pē dā s. Es neiesaku tū roperatoriem, protams, ja viņ i novē rtē klientus un vē l jo vairā k atpū tniekus, izvē lē ties Wave Beach kū rortu! Papildus skatam uz okeā nu, mierī gu, samē rā lī ci, un iespē jai teritorijā redzē t pē rtiķ us, reizē m bruņ urupuč us un vā veres, te arī beidzas viesnī cas plusi! Viesnī ca nav 3, visticamā k 2 zvaigž ņ u, ļ oti netī ra! Man tas nemaz nepatika. Pirmkā rt, kondicionieris strā dā ja ļ oti slikti, lai to salabotu, bū tu uz dienu jā pā rvā cas uz citu istabu, mē s atteicā mies. Ventilators darbojā s tikai pē dē jā ā trumā - arī nepaveicā s, numuru mainī t nebija iespē jams. Slinkā kais personā ls! kamē r neaicini ar rē ķ inu, par istabas uzkopš anu pat sapņ ot nevari. Un tas nav tikai mans, kaut kā ds ī paš s viedoklis.
Ja tomē r nolemjat doties uz viļ ņ u pludmales kū rortu, neuzturieties istabiņ ā s zem jumta, tur ir ļ oti smacī gs, š ī s ir 4.5 telpas. virtuve sā kumā bija garš ī ga, bet alkatī ba darī ja savu, un rī si un jū ras veltes sā ka gatavot vairā kas dienas, nevis svaigas! Bija problē ma ar ū deni, 3 dienas no duš as krā na tecē ja smirdī gs ū dens! mana sieva saindē jā s un slimoja 2 dienas (ar š o ū deni mazgā ja augļ us)! Un, godī gi sakot, sapratu, ka Š rilankā nevajadzē tu rē ķ inā ties ar normā lu atvaļ inā jumu ar zemu budž etu (2000 diviem - brokastis 9 naktis). Ikviens, kurš ceļ o uz Unavatū nu, sazinieties ar saviem operatoriem par satiksmi no lidostas - iedomā jieties, ka lidojat divus lidojumus ar 4.5-5.5 stundu pā rsē š anos, un tad jū s joprojā m nokļ ū sit viesnī cā.4, 5 stundas trakā karstumā un pā rpilnī bā . ceļ š! ! ! Jo hi-way ir apmaksā ts + jā ved lī dzi pā rē jie atpū tnieki, tā pē c iztē rē jiet vē l 50 dolā rus par individuā lu taksi, ticiet man, ka tas ir tā vē rts. Un uzreiz noskaņ ojieties uz to, ka š rilankieš i ir lieli blē ž i. Uz katra soļ a jū s centī sies maldinā t, Ē ģ ipte š ajā ziņ ā tikai atpū š as! Tomē r nomainiet valū tu lidostā (š ķ iet, 17.8) vai jebkurā juvelierizstrā dā jumu veikalā .
Paš u Unavatunas kū rortu nevar saukt par Vapriore kū rortu! Es tur neredzē ju nevienu labu viesnī cu! Unavatū nu no citā m vietā m atš ķ ir tikai liela barjera – beigts rifs, kas neļ auj okeā nam nokļ ū t krastā , un okeā nā var peldē ties samē rā mierī gi.
Atbildē š u uz jautā jumiem skripach-kiev@meta. ua,
Es arī pā rkopē š u š o pā rskatu citā s vietnē s.
Es ceru, ka mani ieteikumi palī dzē s jums organizē t atvaļ inā jumu, un jū s joprojā m bū siet apmierinā ti ar Š rilanku, atš ķ irī bā no manis!
Lasot atsauksmes, ņ emiet vē rā , cik atsauksmes cilvē ks ir atstā jis, jo. spriež ot pē c viltus atsauksmē m, š o "audzē tavu" ir izdevī gi pā rdot Ukrainas pilsoņ iem!.. .
много насекомых в отеле, комаров -не травят. а их много! По утрам прилазят две обезьяны. вид отеля с пляжа Видели два раза, как черепахи откладывают яйца
аватар kis.remita
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lielisks variants viesnī cai pie pludmales par saprā tī gu cenu … Tomēr ▾ Lielisks variants viesnī cai pie pludmales par saprā tī gu cenu
аватар 781405Maks
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā s kopā ar sievu Š rilankā . Vē lē jos atrast klusu un mā jī gu viesnī cu, bet arī lē tu, lai lielā kā daļ a budž eta tiktu iztē rē ta daž ā diem suvenī riem un ekskursijā m. Mē s rezervē jā m ekskursiju, izmantojot uzticamu vietni. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s kopā ar sievu Š rilankā . Vē lē jos atrast klusu un mā jī gu viesnī cu, bet arī lē tu, lai lielā kā daļ a budž eta tiktu iztē rē ta daž ā diem suvenī riem un ekskursijā m. Mē s rezervē jā m ekskursiju, izmantojot uzticamu vietni. Jau neskaitā mo reizi griež amies un vienmē r esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu un ceļ ojumu organizē š anas kvalitā ti. Arī š oreiz viss gā ja kā pa pulksteni. Lielisks lidojums, nokļ uvu viesnī cā , iekā rtojos. Pā rē jā laikā menedž eris ar mums pastā vī gi sazinā jā s. Kopumā liels paldies, viss izdevā s kā nā kas! Viesnī ca mums iedeva istabiņ u, kā jau rezervē jā m – suite treš ajā stā vā ar skatu uz okeā nu. Istaba plaš a, tī ra un sakopta. Mē beles un ierī ces ir diezgan modernas. Ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, TV, tē jkanna. Liels balkons ar atpū tas zonu un pat virtuvī ti. Vannas istaba š ika, lieliska santehnika un dizains, karsts ū dens, svaigi dvieļ i. Sagaidī ja sliktā ko no 3* viesnī cas. Viņ i labi iztī rī ja. Apkalpoš ana numurā ir lieliska. Viesnī cas personā ls reģ istratū rā un kopumā viss personā ls atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu. Viņ i pret mums izturē jā s labi, atsaucī gi uz lū gumiem, smaidī gi. Arī ar pā rtiku nav problē mu. . Eiropas brokastis (olu kultenis, augļ i, dā rzeņ i, grauzdiņ i u. c. ), daž ā das vakariņ as un pusdienas. Restorā ns var jums pagatavot romantiskas vakariņ as pie okeā na. Ir labs bā rs, grila zona, kur var pagatavot savas jū ras veltes, zivis, gaļ u. Netā lu atrodas Unawatana pludmale, pietiekami tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu. Laba ieieš ana ū denī . Ū dens silts, viļ ņ u tikpat kā nebija. Blakus atrodas vairā kas skaistas pludmales, veikali, suvenī ru veikali, kafejnī cas. Kopumā pilnvē rtī gai un ē rtai atpū tai ir viss nepiecieš amais! Esmu ļ oti pā rsteigta par viesnī cu, tā s lī menim tā ir ļ oti laba! Es ar prieku ieteiktu!
аватар trb26468
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s vē lamies uzrakstī t atsauksmi, iespē jams, tas palī dzē s jums pieņ emt pareizo lē mumu apmesties š eit vai nē . Tā tad š eit tas ir! Esiet gatavi tam, ka jū s uzreiz neiekā rtosieties savā rezervē tajā numurā! ! ! Un jums bū s jā dzī vo pa nakti, vai pat vairā kas dienas, bū dā - 10. … Tomēr ▾ Mē s vē lamies uzrakstī t atsauksmi, iespē jams, tas palī dzē s jums pieņ emt pareizo lē mumu apmesties š eit vai nē .
Tā tad š eit tas ir! Esiet gatavi tam, ka jū s uzreiz neiekā rtosieties savā rezervē tajā numurā! ! ! Un jums bū s jā dzī vo pa nakti, vai pat vairā kas dienas, bū dā - 10. numurā , vai pat citā viesnī cā ! Ierodoties viesnī cā , jū s sirsnī gi sagaidī s ī paš nieks Ahsoka, viņ š bū s ļ oti laipns un pieklā jī gs pret jums un sā ks stā stī t, ka esat rezervē jis brī niš ķ ī gu numuru, bet diemž ē l gaisma tur nedarbojas ( kā vē lā k no kā da uzzinā jā m, ka nestrā dā ja jaucē jkrā ns, kondicionieris utt). . d) ka rī t tiks salabots un varē s ievā kties. Mē s, protams, uzreiz bijā m ļ oti sarū gtinā ti, bet noticē jā m un piekritā m nelamā joties. Nā kamajā rī tā mē s uzzinā jā m patiesī bu! Sakarā ar to, ka viesnī ca ir pā rpildī ta, vietu vienkā rš i nepietiek un katru dienu notiek krā pnieciska viesu pā rvietoš ana no istabas uz istabu. Katru dienu nā ca cilvē ki, lai iekā rtotos un visi gā ja cauri 10. numuram – savā starpā to saucā m par "karantī nu". Kā dam paveicā s vē l mazā k, viņ i dzī voja citā viesnī cā tajā paš ā bū dā , vai arī viņ iem no viesnī cas paņ ē ma daž us ki un viņ i teica, ka katru dienu viņ us atvedī s uz pludmali ar tuk tuk. Lamā š anā s ar saimnieku skanē ja katru dienu! Jums ļ oti paveiksies, ja viņ i vismaz otrajā vai treš ajā dienā iekā rtosies jū su istabā . Un tev bū s jā sē ž uz koferiem, nevis pilnī bā jā atpū š as un jā sā k atpū sties. Visticamā k, tas notiek tikai svē tku pī ķ a laikā , ja brauc ā rpus sezonas, tad visam vajadzē tu bū t kā rtī bā .
TĪ RĪ Š ANA. Katru dienu pienā k kā ds puisis un jautā , vai mums š odien nevajadzē tu iztī rī t istabu, reiz mums iedeva atslē gu un vienojā s. Tī rī š ana ir tā da, ka jū s pats piepildī sit savu netī ro gultu uz gultas, un viss! Kā da tur dvieļ u un veļ as maiņ a, par ko tu runā ? Nedaudz slaucī ja grī du un tomē r bija daudz smilš u, es pat degunu nebā zu uz balkona, lai gan tur bija miskaste, kas bija jā izmet. Tad puiš i teica, ka vajag palū gt nomainī t gultu un dvieļ us, un viņ i to darī s ar neapmierinā tu skatienu! Pludmales dvieļ us mums nedeva vispā r, tikai duš ai. Ja mums paveiksies.
UZMANIES ZĀ DZĪ BAS. Mū su klā tbū tnē tika aplaupī tas divas ģ imenes, tā s nozog daļ u naudas, nevis visu. sava veida gudrs. Seifu nav, tā pē c ņ em koferus ar slē dzenē m, glabā tur naudu vai nē sā lī dzi, kas nav variants, vari atstā t seifā pie saimnieka. Kas arī ir muļ ķ ī bas, viņ i zinā s, cik jums ir naudas.
Ē DIENS. Brokastis katru dienu vienā das, olu kultenis, divas desiņ as, ar ū deni atš ķ aidī ts jogurts, maize, tē ja vai kafija pē c izvē les. Ja vē lies daž ā dī bu, aizej kaut kur pabrokastot kafejnī cā s vai pasaki, ka ej projā m un palū dz, lai brokastis aiziet. Uzvā rī s tev vienu olu, uztaisī s sviestmaizes ar sieru un ieliks banā nu.
Viesnī ca labi izturas tikai ar ā rvalstu viesiem, tas neattiecas uz Krieviju un Ukrainu. Ja jū s atnā ksiet rī t vienā laikā ar amerikā ni, viņ i vispirms nolaizī s vienu vietu, un tad viņ i jums kalpos.
NO PLUSI liela istabiņ a, gulta, duš a, kondicionieris, ventilators, TV, skapis, balkons (vispā r viss kā bildē ) skats no istabas uz okeā nu, viļ ņ u troksnis, viesnī ca ir tieš i uz pludmale, labi saulessargi un sauļ oš anā s krē sli. Ar to mē s bijā m apmierinā ti. BET atkal esiet gatavi tam, ka bez 10. istabiņ a viņ iem ir vē l divas istabas bez remonta un tur var apmesties uz pastā vī gu dzī vi, ja paskatā s uz viesnī cas kopskata foto, tad š is ir pa kreisi divstā vu ē ka.
BET ir ballī š u dienas, blakus viesnī cai ir klubs, pusi nakts istabā var dzirdē t mū ziku, mums tas netraucē ja, jo pē c aizņ emtā m dienā m vienkā rš i izslē dzas, bet ja meklē klusu vieta, jū s noteikti nenā kat š eit, visas skaņ as ir dzirdamas telpā .
Es nekad agrā k nebiju rakstī jis atsauksmi, bet š eit tas vienkā rš i vā rā s. Mē s ceram, ka tas jums noderē s.
Vē rtē jums 1! Š rilanka ir slavena ar savu labsirdī go attieksmi, bet te . . zog un melo. Skatam no 10. telpas
Un tā mums bija brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums : ) Unawatuna ir brī niš ķ ī ga un nā kamgad noteikti atgriezī simies, bet ne š ajā viesnī cā .
аватар 82702
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
10 dienas istaba ne reizi netika tī rī ta, brokastis niecī gas un vienmuļ as: 2 desiņ as un omlete. Viesnī cu cenas ir ļ oti augstas. darbinieki zog, lai gan telpas ir ar elektroniskā m slē dzenē m, tā viņ iem nav problē ma. 50% no nozagtā var atdot, bet pā rē jais ir sabojā ts. … Tomēr ▾ 10 dienas istaba ne reizi netika tī rī ta, brokastis niecī gas un vienmuļ as: 2 desiņ as un omlete. Viesnī cu cenas ir ļ oti augstas. darbinieki zog, lai gan telpas ir ar elektroniskā m slē dzenē m, tā viņ iem nav problē ma. 50% no nozagtā var atdot, bet pā rē jais ir sabojā ts..... I
аватар atronina_ukr_net
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, tī ra, atrodas paš ā okeā na krastā , visi numuriņ i ar skatu uz pludmali. Istabā ir viss nepiecieš amais. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cas saimniekiem - laipni, pieklā jī gi un izpalī dzī gi cilvē ki. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, tī ra, atrodas paš ā okeā na krastā , visi numuriņ i ar skatu uz pludmali. Istabā ir viss nepiecieš amais. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cas saimniekiem - laipni, pieklā jī gi un izpalī dzī gi cilvē ki. Starp citu, pie viņ iem var pasū tī t arī jū ras veltes. Bija "lietus sezonā ", bet lietus netraucē ja atpū tai, jo. ļ oti ī si.
Ar safari dž ipu devā mies ekskursijā uz Udavalavas nacionā lo parku. Bija brī niš ķ ī ga diena. Ļ oti tuvu redzē jā m pē rtiķ us, krokodilu, punktus un, protams, daudz ziloņ u : ))))). Braucienu organizē ja viesnī cas ī paš nieks, par ko viņ am ī paš s paldies. Protams, ar nedē ļ u ir par maz, lai redzē tu visu Š rilankas skaistumu : (. Tā pē c rezervē jiet uz ilgā ku laiku.
Pā vi klī st pa ielā m kā mū su balož i. Okeā ns vienmē r ir silts, un š ajā Š rilankas daļ ā (Unavatunā ) tas ir tī rs. Noteikti paņ emiet lī dzi savu snorkelē š anas masku. Es noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā .
Учим нашему языку
аватар daniiltronin
Es gribu atzī mē t, ka ī paš nieks ir ļ oti labs, viņ š ļ oti mī l bē rnus, ē diens ir lielisks, es š ai viesnī cai dotu 5 *. Iesaku visiem. ?? ? ? … Tomēr ▾ Es gribu atzī mē t, ka ī paš nieks ir ļ oti labs, viņ š ļ oti mī l bē rnus, ē diens ir lielisks, es š ai viesnī cai dotu 5 *. Iesaku visiem. ?? ? ?
Ресторан Океан Собачки которые живут в отеле Балкон Номер Номер Номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Unavatunas pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Unavatuna
Pludmales

Отель расположен в городе Унаватуна, рядом с песчаным пляжем. Открыт в 2016 году. Подойдёт для пляжного отдыха и занятия водными видами спорта.

Atrašanās vieta 1,7 км от ж/д станции Унаватуна. 1,1 км от японской Пагоды Мира. 2,6 км от храма Ятагала. 154 км от аэропорта Бандаранаяк.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из 2 корпусов.

Istabās

Ванная комната, косметические принадлежности (мыло, шампунь, по запросу), телефон, мини-бар (платно), уборка номера и мена постельного белья 3 раза в неделю.

Adrese DEVALAYA ROAD,UNAWATUNA, 80600 Унаватуна, Шри-Ланка
Tālruņi: 0912227223 / 0777288610
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.