Bio City 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
6.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Biocity atrodas elegantā 20. gadsimta 20. gadu sākuma villā, blakus Milānas Centrālajai stacijai. Viesnīcā tiek izmantoti tikai videi draudzīgi materiāli un tehnoloģijas, tādējādi rūpējoties par apkārtējo vidi. Viesnīcā tiek izmantota sertificēta nulles izmešu klimata kontroles sistēma un dabiski bioloģiski noārdāmi tualetes piederumi. Visi tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi ir organiski un bioloģiski.Vairāk →
аватар manya87
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz Milā nu braucu uz ilgu laiku, bet tad laiks neļ ā va, tad vē l kā di apstā kļ i. Bet galu galā viņ a tur nokļ uva, lai arī viena, bez kompā nijas, jo. visi normā li cilvē ki steidzā s uz jū ru, un mani piesaistī ja pilsē tas ainavas. … Tomēr ▾ Uz Milā nu braucu uz ilgu laiku, bet tad laiks neļ ā va, tad vē l kā di apstā kļ i. Bet galu galā viņ a tur nokļ uva, lai arī viena, bez kompā nijas, jo. visi normā li cilvē ki steidzā s uz jū ru, un mani piesaistī ja pilsē tas ainavas. Lidoju uz Malpensas lidostu, no turienes 30 min ar ā trvilcienu tieš i no lidostas un jau Milā nas centrā , Kadornas stacijā . No stacijas lī dz viesnī cai brauciens ar taksi aizņ em 10-15 minū tes, maksā.15 eiro . Viesnī ca Biocity atrodas dzī vojamā rajona vidū , pilsē tas ziemeļ u daļ ā , uz ielā m tū ristu praktiski nav, un vietē jie uz tū ristiem skatā s kā uz eksponā tiem. Tač u viesnī cas atraš anā s vietā ir tā s tuvums (apmē ram 500 m) lī dz Milano Centrale (Milā nas Centrā lajai stacijai), ja vē laties doties uz citā m Itā lijas pilsē tā m. Varat arī staigā t lī dz Via Buenos Aires, š ajā ielā ir daudz veikalu (vidē jā klase) un tā ved uz Milā nas centru, uz Piazza Duomo un uz Via Spiga (luksusa veikalu ielu), t. i. jū s varat staigā t un iepirkties. Metro stacijas atrodas netā lu no viesnī cas. Ar metro lī dz centram 5 pieturas, bet tā pē c. Milā na nav Maskava, tad paiet ļ oti maz laika, apmē ram 10 minū tes.
Par viesnī cu. Viesnī cu rezervē ju vietnē Booking, avansa maksā jumu neiekasē ja, par izmitinā š anu samaksā ju jau izejot no viesnī cas. Viesnī cas reģ istratū ra ir atvē rta visu diennakti. Viesnī ca ir maza, 3 stā vi un katrā stā vā ir 4 istabas. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Brī vi runā angliski. Istabas svaigi izremontē tas un jaunas mē beles, bet numuriņ os ir nedaudz š auras. Brokastis ir iekļ autas naktsmī tnes cenā , tas ietver: tē ja, kafija, sulas, musli pā rslas, kruasā nu pī rā gi. Vispā r brokastis vieglas Ī paš i rajonā nav kur pusdienot, tā pē c labā k to darī t pilsē tas centrā . Mani ļ oti iepriecina arī bezmaksas wi-fi visā viesnī cā , un interneta ā trums ir pieklā jī gs. Lai arī viesnī cas oficiā lajā mā jaslapā nav norā dī ts tā s zvaigž ņ u vē rtē jums, tā ar komfortu neatpaliek par pamatī gu č etrinieku. Dzī ves dā rdzī ba ļ oti pieņ emama, sā kumā domā ju, ka tur kaut kā ds loms, bet nē , viss bija tieš i tā , kā aprakstī ts rezervā cijā , ja nevē laties tē rē t lielas summas par izmitinā š anu, tad droš i rezervē jiet š o viesnī cu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Milānas katedrāle
Novērtējums 9.3
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Centrālā stacija
Novērtējums 10.0
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Transports
Sforcas pils
Novērtējums 8.0
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Stats

Отель Biocity занимает здание элегантной виллы начала 1920-х годов рядом с центральным железнодорожным вокзалом Милана. В отеле используют только экологически чистые материалы и технологии, заботясь тем самым об окружающей среде. В отеле используется сертифицированная система климат-контроля с нулевым уровнем выбросов и натуральные биодеградирующие туалетные принадлежности. Все очищающие средства и моющие средства - органические и биологические.

Atrašanās vieta Вход в центральный железнодорожный вокзал Милана находится в 500 метрах. До ближайшей станции метро Milan Central или Sondrio - 5 минут ходьбы.
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Всего 10 номеров.

Istabās

Номера отеля оформлены в нейтральных тонах и оснащены кондиционерами и бесплатным Wi-Fi. В каждом номере есть 32-дюймовый ЖК-телевизор с USB-портом. Таким образом, гости могут подключить компьютер к телевизору и смотреть фильмы. В ванной комнате установлен большой душ с хромотерапией.

Adrese Via Edolo 18, Виале Монца, 20125 Милан
FAQ