Best Western Antares Concorde Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
8.0 Numurs
7.7 apkalpošana
7.7 Tīrība
4.7 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca Concorde ir daļa no Antares Hotels L'Milano grupas Ospitalità. Tā atrodas 20 minūšu pastaigas attālumā no iepirkšanās zonas ap Loreto laukumu un Corso Buenos Aires. Piemērots ģimenes atpūtai vai biznesa braucienam.Vairāk →
аватар ganeeva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā palika vienu nakti. Istaba bija stū ra un lī dz ar to liela. Istabas iekā rtojums pieklā jī gs, tikai milzī gs ietaupī jums kosmē tikā un higiē nas lī dzekļ os. Bija viens š ampū ns un vienas ziepes uz diviem. Draugs teica, ka katru dienu iedeva gē lu, š ampū nu, balzamu, ķ ermeņ a krē mu š ī viesnī ca. … Tomēr ▾ Viesnī cā palika vienu nakti. Istaba bija stū ra un lī dz ar to liela. Istabas iekā rtojums pieklā jī gs, tikai milzī gs ietaupī jums kosmē tikā un higiē nas lī dzekļ os. Bija viens š ampū ns un vienas ziepes uz diviem. Draugs teica, ka katru dienu iedeva gē lu, š ampū nu, balzamu, ķ ermeņ a krē mu š ī viesnī ca. ļ oti nabadzī ga-kontinentā la, kā visur itā lijā -laikam krī ze. Tepat blakus ir ļ oti pieklā jī gs lielveikals, š eit ir ar vē rtē jumu -5. Domā tu pirms ceļ ojuma tur apstā ties, ja tikai bū tu lē ts!
аватар natayurchuk
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija š ajā viesnī cā.3 dienas. Tī rs, kā rtī gs, kluss. No 7. stā va loga var redzē t kalnus. Ļ oti laba skaņ as izolā cija. Lieliskas brokastis. Wi-Fi istabā ir bezjē dzī gs : -) , bet vestibilā - teicami. Apmaksā ts. 2009. … Tomēr ▾ Bija š ajā viesnī cā.3 dienas. Tī rs, kā rtī gs, kluss. No 7. stā va loga var redzē t kalnus. Ļ oti laba skaņ as izolā cija. Lieliskas brokastis.
Wi-Fi istabā ir bezjē dzī gs : -) , bet vestibilā - teicami. Apmaksā ts. 2009. gadā tā bija 10 eiro par 24 stundā m.
Reģ istratū ra ir ļ oti atsaucī ga un pozitī va.
Patiesī bā tas atrodas ļ oti labā vietā . Netā lu pastaiga un skaista promenā de. Ar metro ir ļ oti ē rti nokļ ū t lī dz visam. Aiz stū ra ir lielveikals, kur var uzpirkt, ko vien sirds kā ro.
Ar viesnī cu apmierinā ts, jo der
konkrē ta kategorija: vienkā rš a, ē rta, saprotama.
PS spilveni ir vienkā rš i maģ iski, sapnī tu tajos noslī kst.
аватар 7720205
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lieliska, vienī gais bija nedaudz auksts, bet š ī ir Itā lija un decembris, itā ļ i vienmē r ietaupa uz apkuri (kā es tagad zinu). Mums bija suite ar ģ ē rbtuvi, kuru varē ja izmantot kā ledusskapi, jo nebija akumulatoru. Ziemā labā k ņ emt standarta divvietī go istabu, domā ju, ka bū s siltā ks. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, vienī gais bija nedaudz auksts, bet š ī ir Itā lija un decembris, itā ļ i vienmē r ietaupa uz apkuri (kā es tagad zinu). Mums bija suite ar ģ ē rbtuvi, kuru varē ja izmantot kā ledusskapi, jo nebija akumulatoru. Ziemā labā k ņ emt standarta divvietī go istabu, domā ju, ka bū s siltā ks. Turklā t mū su istaba bija stū ra istaba, istaba ir liela, to ir nereā li sildī t. Ē diens brokastī s nav slikts, ir amerikā ņ u brokastis, kuras mē s ē dā m, tas ir par papildu samaksu, bet mums nez kā pē c tika ieskaitī ta tikai viena diena no trim, itā ļ iem grā bt, viņ i strā dā ar zaudē jumiem. Kafija bija lieliska, palī dzē ja reģ istratū rā , 5+, protams, ar krievu valodu nesanā ca, bet kaut ko varē ja izskaidrot lauzī tā angļ u valodā . Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti, starp citu blakus ir pieklā jī gs lielveikals, tur var paņ emt augļ us, ū deni un alkoholiskos dzē rienus.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Milānas katedrāle
Novērtējums 9.3
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Centrālā stacija
Novērtējums 10.0
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Transports
Sforcas pils
Novērtējums 8.0
Itālija, Milāna
Arhitektūra, Stats

Отель Concorde является частью Ospitalità группы Antares Hotels L'Milano. Он находится в 20-ти минутах ходьбы от торгового района вокруг площади Лорето и Корсо Буэнос-Айрес. Подходит для семейного отдыха или бизнес поездки.

Atrašanās vieta Отель расположен всего в 50 метрах от станции метро Turro, в 8 остановках езды на метро от собора Милана. Расстояние от аэропорта Бергамо — 50 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги консьержа, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, чистка обуви, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование (платно), места для курения, обслуживание номеров, конференц-залы: 6 (вместительность до 70 чел), ресторан на La Piazzetta — специализируется на итальянской кухне, винный бар La Piazzetta — предлагает изысканные вина и коктейли.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В всего отеле 120 номеров.

Istabās

Сейф (платно), кондиционер, телефон (прямая телефонная линия), Wi-Fi (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, платное Pay TV, мини-бар, письменный стол, ванная комната, фен. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: по запросу, room service.

Adrese Viale Monza, 132, 20127 Milano, Italy.
Tālruņi: Tel: +390226112020
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).