Neaizmirstama atpūta

Rakstīts: 17 janvārī 2012
Ceļošanas laiks: 3 — 21 jūlijā 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir super, š is vā rds neko neizsaka. Viņ š ir patiesi pā rsteidzoš s visos veidos.
Bet es sā kš u punktu pa punktam, lai vē lā k neatkā rtotos.
1. - Check-in, viss notika 5 minū š u laikā , neviens nevienam neliek gaidī t, neskatā s kabatā un vē l jo vairā k neprasa stundu, izturoties pret klientu kā pret kaut kā du dievī bu. Viss ar smaidu.

2. -Istaba, tī ra un kopta, mums vispirms iedeva dzī vokli 3. stā vā pasū tī tā standarta vietā , bet no rī ta prasī jā m istabu pirmajā stā vā , 2 stundu laikā mū su vē lme piepildī jā s. Iestatī jums lielisks, nekas lieks, gulta, skapis, galds, atpū tas zona, ledusskapis, tē jas un kafijas komplekts, vannas istaba kopumā nav slavē jama - veļ a, duš a, kraukš ķ ī gi dvieļ i un halā ti, ķ ermeņ a balzams, duš as ž eleja, š ampū ns un matu kondicionieris, kvalitā te ir lieliska, es pat neizņ ē mu savu no č emodā na.
3-ē diens, brokastis, nu, daudz visa, 16 uzturē š anā s dienas visu pat neizmē ģ inā ju, tikai beigā s uzzinā ju, ka ir jogurti.
4-teritorija, laizī ta, vā rda tieš ā kajā nozī mē , visi nokarenie zā les stiebri ir pī ti, starp lapā m un krū miem, pastā vī gi tiek sakoptas sausas vai nokrituš as lapas.
5-pludmale, pasaka, plata un tī ra, salī dzinot ar Melia Bali un slavē to Laguna Vista, kur paisuma laikā visi sauļ oš anā s krē sli ir gandrī z viens otram virsū , tu apgulies un piedod citu guļ oš o sniferu kā jas, nezā les tiek savā kti katru dienu, ne kripatiņ as.
6-okeā ns, nu ko lai te raksta, vajag redzē t, vajag ienirt, silts, mī ļ š.... Piekrastē aļ ģ u nav.
7-izklaide, te nav ne Turcija, ne Ē ģ ipte, cilvē ki te brauc atpū sties, masā ž ā s un citos SPA, viesnī ca ir nedaudz dā rga, bet Bali viss ir smieklī gi lē ts, es kaut kā nesekoju un apdegu , tā tad 2 stundas procedū ra (masā ž a, ķ ermeņ a ietī š ana, skrubis) man izmaksā ja tikai 25 USD, spriediet paš i.
Vismaz reizi mū ž ā ir jā dodas, bet jā apmeklē paradī ze.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu