Labākā viesnīca Bali

Rakstīts: 9 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 15 — 26 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Lē mums doties uz Bali bija ļ oti spontā ns, sā kotnē ji plā nojā m apskatī t Š rilanku, draugi bija sajū smā par ekskursijā m un konsultē ja, ieradā mies tū risma aģ entū rā , parunā jā mies un mums ieteica uzskatī t Bali, manas sievas sapni. Cenas vienmē r likā s dā rgas, bet mums prasī ja ļ oti saprā tī gu summu, solī ja arī superviesnī cu, par to nedomā ja, uzreiz noslē dza lī gumu par braucienu. Tagad pie lietas, viesnī ca tika ī si apskatī ta internetā , atsauksmes bija labas, bet tagad viss apkā rt ir izgatavots pē c pasū tī juma, tā pē c tas nav ī sti skaidrs, kamē r pats to neapmeklē jat.
Ieradā mies ļ oti agri, aizveda mū s uz Westin, darbinieki mū s sagaidī ja ar smaidiem, paņ ē ma pases, lū dza pagaidī t, domā jā m, ka lī dz pusdienā m bū s jā staigā , bet mū s brī dinā ja par reģ istrē š anos, tā pē c bijā m gatavi . Rezultā tā pē c 10 minū tē m viņ i nodeva atslē gas un pavadī ja uz istabu.
Mums bija luksusa istabiņ a, laba zona, jaunas mē beles, viss tē jai un kafijai, un esam mī ļ otā ji, izmantojā m vairā kas reizes dienā , š okolā des cepumi, minibā rs, bet cenas augstas, izmantojā m a pā ris reizes paņ ē mā m sulu un kolu, par sekundi samaksā jā m 40 dolā rus! Arī vannas piederumi bija visi, halā ti, č ī bas, otas, krē mi, pat odi istabā bija fumigators.

Restorā nā ļ oti daudzveidī gs ē diens, brokastī s ē dā m tiktā l, ka pietika lī dz vē lā m pusdienā m, visu pē c kā rtas neuzskaitī š u, pā rslas, jogurti, graudaugi, daudz veidu sieri, augļ i un dā rzeņ i, olu kultenis, pankū kas, sarkanas zivis, liels skaits konditorejas izstrā dā jumu, svaigi spiestas sulas, desiņ as, desiņ as, mē le, viss ir cienī gs. Mē s pusdienojā m tikai vienu reizi, pirmkā rt, ne lē ti, vakariņ as diviem sanā ca 270 USD ar vī nu, otrkā rt, mums patī k apmeklē t restorā nus ā rpus viesnī cas, lai tajā paš ā laikā pastaigā tos un apskatī tu apkā rtni. Bali kolekcijas atraš anā s vieta ir ī paš i ē rta, lī dz tai var aiziet kā jā m.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti ļ oti zaļ a un gleznaina, ir savs mini zoodā rzs, baseini, daudz ziedu, darbinieki skraida un visu nokā rto, skatā s kā skudras.
Vienmē r lietots wi-fi, lielisks signā ls visā viesnī cā , bezmaksas.
Pludmale. Lū k kā izskatā s, liekas skaisti, bet kad paisums ir augsts, tad parā dā s aļ ģ es un tas nav ī paš i patī kami, tā s vai nu tiek iztī rī tas vai ne, bet mū s brī dinā ja, tā pē c nebrī nī jā mies, tomē r nopeldē jā mies, un devā mies uz citas pludmales, ļ oti patika Dž imbarana.
Apkalpoš ana ir lieliska, visi ir draudzī gi un ļ oti rū pē jas par viesnī cas viesiem.
Droš i dodiet padomu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu